Új privát üzeneted érkezett!

Minnie!

Nati baba lenyűgöző!!!!!!!!!!!!!!!!OLYAN SZÉP!!!!!!!Iwiwen mindig leskelődök ám! :lol: :wink:
Minnie mit szól a kis hercegnőhöz?Írjál pár sort magatokról!!!!!
Katának holnap megmutatom Minnie-t! :lol:

Hbzs!
Hajrá szurik!Nagyon örülök,hogy már itt tartasz! :wink:

Beus!
Kitartás az uh-ig!Addig is nagyon vigyázni magatokra! :P Pussz!

Ancsa!
Nem most voltál kedden a kontrollon?Írjál ha igen!

Puszi mindenkinek! :P

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Minnie!
Nati baba gyönyörűséges!!! :D Szívből gratulálok hozzá! :wink:
Milyen lett a vércukor-értéked? Ehetsz már ismét finomságokat?

Mi tegnap este a férjemmel elsétáltunk a Zila Cukrászdába, ahol a legutóbbi babanetes találkozónk volt. Kaptam egy fincsi tortaszeletet és egy jeges kávét! :D És gondoltam rátok, lányok - mutattam is a férjemnek, hogy melyik asztalnál ültünk! :lol:

Gabóról van valakinek valamilyen híre? Már csak néhány napja van hátra a szülésig! :D Lehet, hogy a kis Karolina már meg is született? :idea:

Ancsa!
Én is várom az IR-kontrolod eredményét! Remélem, jó lett!!! :D

Kép
hbzs

Hbzs!
Biztos fini volt a torta és a kávé! :lol: Jó kis lyukban ültünk az biztos! :wink: :lol:
Talán már holnap jövök Karolina hírekkel és hétvégén ha csinálok róla fényképet akkor fotó felrakással is fel vagyok hatalmazva! :wink:
Reméljük könnyű szülése lesz Gabónak!

belluska

Belluska!
Lehet, hogy már holnap? De jó! :D Várjuk majd nagyon a híreket és a képeket a legkisebb hercegnőről!!! :lol:

Drága Gabó!
Sokat gondolok Rád! Könnyű és gyors szülést kívánok és annak végén gyönyörű szép és egészséges Karolina babát! :D

Kép
hbzs

Sziasztok!

Nagy nap lesz a holnapi!!! :D Sokat gondolok rátok holnap Gabó!!!!!!!!!

Belluska,Hbzs!
Aranyosak vagytok!Köszönöm az érdeklődést! :D Mára lett meg az eredményem!
Kép
Boldog is vagyok,meg nem is! :D :(
Nehéz beszélgetés vár rám holnap a Tanár úrral,úgy érzem!Kezdeni szeretnék nagyon!!!

Hbzs!
Haladnak a napok veled is!Long protokolt csinálod?Nekem is az volt az első!Drukk,drukk....

Sonjám!
Hogy vagy?????? :( Pároddal mi újság?

Kata!
Változtatott a súlyodon a stimulálás?

Beus!
Ügyesek voltak a 'kisnyuszik"!!!! :D :D Nagyon nagyon örülök!Gratulálok!!!!Hogy vagytok???Mikor mész UH-ra?

Babszi!
Voltál orvosnál?Vagy Sipos dokival tudtál beszélni?

Minnie!
Csodaszép kislányotok van!!!! :D

Lányok!Akiknek mostanában volt lombikja,szeretnék kérdezni tőletek!Ha tolakodónak érzitek akkor bocsánat! :oops: Azt szeretném tudni,hogy milyen protokolotok volt és mennyi Ft lett a vége?Csak hogy mire készüljek!2007-ben voltam utoljára.Mennyit változott azóta?Előre is köszönöm,ha válaszoltok!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.04.23 06:20-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
most nagyon sokat javult az értéked:-)
Nekem a súlyomon nem változtatott a stimu, de mióta vége a lombiknak, azóta nem tudom visszafogni magam a kajával :evil: Hétfőtől szigor vár rám :oops:
Nekem antagonista volt és annak kb. 90 lett a vége, de volt tavaly 82-ért antagonistám és előtte 92-ért long, szóval nagyjából egy árban van a kétféle eljárás gyógyszerezése.

Hbzs,
már nagyon várom az első UH-dat:-) Olyan jó, hogy megint van kiért izgulni :lol: Remélem aztán én is folytathatom a fagyikkal :lol:
i.kata

Jó reggelt!

Kiváncsian várom a híreket Gabóékról!!!!!!! :D :D :D

Kata!
Köszönöm szépen a válaszod!Akkor nem sokat romlott a helyzet anyagi téren! :)
Hétfőtől kitartást neked az újboli fogyózáshoz!!!! :wink:
Nekem a mai telefontól függ...Ha jó hírt kapok,akkor szigor nekem is!Ha nem jó hír,biztosan nagy bűnözés lesz :?
Mikor mehetsz a fagyikért?

Kép
Kép
ancsa81

Megszületett Gabó kislánya Karolina ma hajnalban, egészségesen 3200gr-al és 50cm-el! :P :P :P :P :P :P :P

Minden szépet és jót kívánok nektek Gabókám!!!!!Jó egészséget,sok örömöt,boldogságot a pici lányhoz! :P Nagyon boldog vagyok!!!!!!!
Kép

Ancsa!
Reméljük kezdhetsz majd,javult az értéked és ez szuper!Puszillak!

belluska

Belluska,
köszi a híreket!!! :lol:

Gabókám,
gondolom jó darabig időd sem lesz benézni ide, de sok boldogságot kívánok!

Kép
i.kata

Kata!
:lol: Holnap megyek Gabóhoz,remélem sikerül szuper képeket csinálnom Karolináról! :wink: Aztán este jövök velük! :lol:

Beusom!
Hogy vagytok????Puszillak!
Gondolom álmoskás vagy mostanában! :wink:

belluska

Belluska,
ok, már nagyon várom a képeket. Gabó is ígért képeket, de gondolom az nem mostanában lesz :lol:
Mondd meg neki légyszi, hogy puszilom :lol:
i.kata

Gabó!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok!!!! :D :D

Most beszéltem Tanár úrral!Még mindíg remegek!!!! :( Nagyon nehezen engedett! :( Az eredményeimbe nem kötött bele,csak a súlyomba! :cry: Sok még mindíg,egy tizest még lekéne dobnom!Tudom ezt én is,csak nem megy az olyan könnyen!DE!!!Hétfőn vagy kedden mennem kell vérvételre!Feltételes indulás!!!!! :D :D :D :D :D
Nagyon izgatott lettem! :D :D
Ha jól emlékszem arra amit mondott,július-augusztusban nem lesznek! :?:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Gabó!
Nagyon-nagyon örülök a kis hercegnő érkezésének! Gratulálok a kis Karolinához!!! :D Jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Kép

Ancsa!
Örülök az eredményeidnek, nagyon sokat javultak! :D S szuper, hogy úgy néz ki, te is kezdhetsz, ha jövő héten jó lesz az eredményed, ugye? Ez 21. napi vérvétel lesz neked?
Igen, én most hosszú protokolon vagyok. (Az első antagonista volt.) Ha hétfőn jössz, akkor lehet, hogy találkozunk, mert én UH-ra megyek! :wink:
Nekem valaki azt mondta, hogy júniusban nem lesznek az intézetben. Majd jövő héten rákérdezünk! :wink:

Kata!
Igen, hamarosan te következel ismét a fagyibabáiddal! :D De azért reméljük, Ancsa "közénk áll"! :lol: Olyan jó, hogy továbbra is ilyen sokan vagyunk soron; történnek az események! :D

Kép
hbzs

Sziasztok.
Minnie gyönyörűűűűűű Nati baba, köszönjük a képeket, és folyamatosan várjuk továbbra is:P

Gabó hatalmas gratula, nagyon ügyesek vagytok!!!! Tudtam hogy minden rendben lesz!!!!

Ancsa ez szuper hogy kezdhetsz, hát elhiszem, hogy izgatott vagy:):) Most érted is szorítunk:D

hbzs hétfőre gondolok rád nagyon, de biztos hogy minden rendbe lesz.

Drága Kata hamarosan, új ciklus kezdődik:) nagyon várhatnak már a kis manóid:)

Belluska, hát igen elég sokat alszok mostanában. napi 9-10 órát kb, ja és sűrűn járok pisilni, de rengeteget is iszok.

Május 3.-án kell mennem UH-ra de jövőhéten lehet hogy bekukkantok itt nálunk a nőgyógyászhoz, egy laza UH-ra...(itt csak hasit csinálnak)
beus84

Gabó! Nagy szeretettel gratulálok nektek :)

Ancsa! Nagyon drukkoltam neked, szerintem a vérvétel után, simán megy majd minden :)
Páromnak még nincs munkahelye :(

Beus! Pihengess, aztán mesélj, ha bekukkantottál :)

Kata! Mikor mehetsz majd a fagyisozni?

Hbzs! Drukk neked!

Mindenkit ölelek!

és a tábla
Kép
sonjus

Beus,
szerintem hagyd azt a hasi uh-ot, mert úgy semmit nem fogsz látni és csak csalódott leszel. Hasi uh-ot szerintem csak a tizen valahányadik héttől csinálnak terheseknél.

Ancsa,
szuper, hogy kezdesz:-)

Hbzs,
tényleg jó páran leszünk megint:-)

Nekem azt mondták, hogy következő ciklus 1. napján (kb. 2 hét múlva) telefonáljak és akkor megbeszéljük. Szerintem azt fogják mondani, hogy majd a ciklus 21. napján kell kezdenem a decával, mert az előző fagyisnál is ez volt. Úgyhogy kezdésig még több, mint egy hónap van, és a beülti legkorábban talán 2 hónap múlva lehet. Perse az is csk akkor, ha rendesen vastagszik a mnyh, mert ugye tavaly emiatt nem lehetett beülti :evil:
i.kata

Kata hát bízzunk benne, hogy szuper lesz a mnyh. akkor még egy másfél hónap, ha jól tippelek ugye? A hasi UH-t itt csinálnak, már 3-4 hetes kortól, mert a húgom is 4 hetes terhes volt mikor mondta a doki neki, hogy lássa a pete zsákot.
Valami kis foltocskát hátha lát, egy próbát megér szerintem.
Itt ebbe a kis városba, szinte a lányok nem is merik a hüvelyi UH-t 1szer csinálnak mindenkinek 12 hetes korba, és azt is Kecskeméten, mert ez a város elméletileg oda tartozik.

Sonjus szuper a tábla, köszönöm szépen, remélem a sebeid kezdenek begyógyulni
:wink:
beus84

Ancsa!
Nagyon örülök a kezdésnek!!!!!! :D

Beus!
Tudod én azt mondtam a tesztnél is,hogy tedd azt amit jónak érzel és ami megnyugtat(mert most ez a legfontosabb),de én kivárnám a májusi uh.-ot!A létszámról is biztosabbat fogsz tudni és többet fogsz látni!Mikor Katával mentem az elsőre már egész "nagylány" volt!Minden rendben van odabent tuti,így csak szépen pihengessél kismami!De tudod,ami megnyugtat úgy cselekedjél,a lényeg a siker!Az már a pocakodban van!Puszillak!

belluska

Annyira,de annyira szép a kis Karolina!
Egészséges,pici,gyönyörű,formás,szóval szépséges,elvoltam ájulva tőle!Jól vannak mindketten!
Wepével is találkoztam,tündér ő is!!!!!!

Íme Karolina baba:
Kép
Kép

belluska

Belluska,
köszi a képeket! Tényleg nagyon édes a kiscsaj :lol:

Beus,
én is megvárnám az intézetes uh-ot :wink:
i.kata

Belluska!
Köszi a képeket Karolina babáról! Tényleg nagyon édes! :D Mikor mehetnek haza?

Kata!
Megkérdezhetem, hogy amikor nem lehetett beültid a mnyh. vastagsága miatt, akkor milyen vastag volt? Most biztos minden rendben lesz! Már előre is nagyon drukkolok neked!!! :D

Kép
hbzs

Hétfőn mehetnek haza Gabóék! :D
Ha minden igaz sikerült megpróbáljam nagyobb képben felrakni a kis csajt :lol: Kép

belluska

Kata!
Reméljük minden oké lesz majd a nyh. vastagsággal!
Aztán jöhet a kezdés majd!

belluska

Hbzs,
hű, nem emlékszem pontosan, de azt hiszem úgy volt, hogy T. úr egyik vizsgálaton 9,5 mm-t mért, aztán 2 nap múlva S. doki meg 7-et. Állítólag összesett, és már utána sem nőtt túl sokat, ezért kelett eltolni.

Belluska,
hát majd meglátjuk, ez azért még odébb van. :roll:
i.kata

Sziasztok!
Voltam UH-n. Sajnos a lombikom le lett állítva, mert úgy néz ki, nem reagáltam jól a long protokollra. Most a 8. napon a mnyh. 7 mm volt, jobb oldalon csak egy 5 mm-es tüsző, bal oldalt egy 18-as és vagy 3 kisebb. Nem tetszett a dokiknak. Összehasonlították az előzővel, ami antagonista volt, s azt javasolták, most ne menjünk tovább, ne dobjak ki egy csomó pénzt és veszítsek el egy támogatást, amikor igazából nincs esélye, hogy ebből legyen valami.
Ezért inkább csütörtökre egy inszemet gondoltak csinálni... Ez nem rossz, csak az a baj, hogy 6 sikertelen inszem után nem nagyon hiszek már az inszemben. S mellé attól tartok, hogy ez a 18-as hiába néz ki ennyire szépen most, amikor 8. napon szerintem nem kellene még ekkorának lennie - így attól félek, hogy ez is csak egy visszamaradt tüsző, s nem fog elpukkanni. S azt sem tudom, mennyire jó, hogy már a 11. napon meglesz az inszem, még ha rövidebb is a ciklusom, mint 28 napos...
De azért igyekszem pozitív lenni - hiszen vannak még csodák! :roll:

Kép
hbzs

Hbzs!
Hatalmas drukk neked! Soha ne add fel!
Csodák márpedig léteznek!

Puszi

gigibp

Hbzs!
Nagyon nagyon sajnálom,hogy nem alakult jól! :( :( :( DE!!!!Sok drukk az inszemhez!!!!! :!: :!:
Láttalak ma,de nem mertelek megszólítani!Meg alkalom sem volt rá! :oops:

Kata!
Aszpirint szoktak ilyen esetben szedni,nem?

Gabó!
Nagyon aranyos Karolina!GRATULÁLOK!!!!

Belluska!
Gyerekek gondolom élvezik végre a jó időt! :D

Beus!
Jól vagy?

Rólam:túl vagyok az első szurin! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Gigibp és Ancsa!
Köszi szépen nektek a bátorítást!!! Igazán jól esik!

Ancsa!
Hogyhogy láttál, és nem szóltál??? :? S hol ültél? - Éreztem, hogy valakit ismernem kellene, de nem jöttem rá, hogy kit... :oops:
Te most hányadik napon vagy? Long lesz neked is? Gratulálok az első szuridhoz! Ez volt az életedben a legeslegelső? 8) Drukkolok neked nagyon!!! :wink:

Kép
hbzs

Hbzs!
Nagyon sajnálom,hogy nem a terv szerint alakultak a dolgok,de azért bízzál az inszemben!Ki tudja mikor mi hozza meg a sikert!

Ancsa!
Hajrá szurik! :wink: Végre!!!!!!! :D
Egész idő alatt nagyon fogok drukkolni értetek! :P Puszi!
Igen,élvezzük nagyon a jó időt!Két naponta megyünk a lovardába.Ott érzik legjobban magukat! :lol: Bent alig vagyunk!

Beusom!
Mizujs??????Puszi!

belluska

Hbzs!
A vizsgáló meg a nővérszoba között ültem!Duci csaj :roll: ,rózsaszin-fehér felsőben! :)
Annyira izgatott voltam,alig vártam hogy kész legyek! :oops:
Long lesz,igen!25.napon vagyok!
Neeeeem!Sajnos nem az első!Ez már a 3.beültetésem lesz! :( :D
Köszönöm a drukkot! :D
Én is nagyon nagyon szoríííííítok!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Belluska!
Köszi! :D
Már Barnus is lovagol? :shock:

Ancsa!
Emlékszem rád! :D Én közvetlenül utánad következtem. S bevallom te voltál az egyik "leggyanúsabb" (hogy esetleg téged kellene ismerjelek). :lol: De láttam rajtad én is, hogy nagyon feszült vagy, nemigen tudsz mással törődni, mint azzal, hogy mi lesz bent. Örülök, hogy minden a lehető legnagyobb rendben volt!!! :wink:
(Hogy ismertél fel? Az iwiw-es képek alapján? :roll: )

Kép
hbzs

Jó reggelt!

Hbzs,
óóóó, hát ezek nem a legjobb hírek, sokkal jobbakra számítottam, csak sajnos tegnap nem volt időm netezni.
Azért reménykedjünk még, hogy az nem egy visszamaradt tüszű, csak egy mohó, aki elszívta a stimut a többiektől Ez most biztos nagy hülyeség, amit írtam :lol: :lol: :oops:
Amúgy szerintem nem olyan korai a 11. napon az inszem, nekem is volt, amikor ilyen korán volt. Szerintem nekem még 10. napon is volt. Fel a fejjel, hátha :wink:
Nagyon szépen köszönöm a kiadványt, amit küldtél, nagyon jó kis füzet :lol: Biztosan hasznát fogom venni :wink:

Ancsa,
mennek a drukkok. Ne legyél feszült, legyél inkább optimista és felszabadult, úgy sokkal könnyebb nekiindulni a lombiknak :wink:

Belluska,
Ropi hogy van?

Beus,
mikor mész kukucskálásra? :lol:
i.kata

Sziasztok lányok.

Hbzs sajnálom, hogy így alakult a programod, de ki tudja mit hoz most neked az inszem.Nagyon bízzál benne!!!

Ancsa jujjjj de hogy megvolt a szúri, nagyon szorítok érted!!!!!!!Biztosan minden rendben lesz.

Belluska Karolina álom baba!! Még mindig nem jelentkezett nálam Gabó, félek hogy megharagudott hogy nem tudtam bemenni hozzá:(

Kata hát tegnap voltam kukucskán, 1 manót láttak hasi UH-n ami 18mm-es azt mondta jó helyen van, és nem tisztán de mintha látná a placentát,hát ezt nem tudom hogy mi.
Tegnap elég érdekesen éreztem magam, fájt a hasam, meg az egész medencém, egy kicsit meg is ijedtem.Mára már jobban vagyok, leszámítva hogy egész éjjel borzalmas rémálmaim voltam, és még mindig a hatása alatt vagyok:(

Puszilok ölelek mindenkit.
beus84

Beus,
és ezt csak így mondod???!
És képet nem kaptál? Igazán újságolhattad volna már tegnap, hogy láttad a babádat. (igaz én csak reggel tudtam benézni a fórumra :lol:)
Jajj de jó, nagyon örülök:-)
i.kata

Sziasztok!

Kata!
Köszi! :D Szerintem nem írtál butaságot, csak az a baj, hogy úgy tűnik nálam mindig van 1 vagy 2 ilyen kis mohó... :? Még állítólag az lehetett volna egy lehetőség, hogy "beáldozzák" ezt a kis mohót, tovább csinálják a programot, s reménykednek benne, hogy a "2. vonal" is beérik... De annyira kicsi volt az esélye, hogy inkább a leállítást tartották jónak.
Örülök, hogy tetszik a kiadvány! :D

Beus!
Köszi neked is! Gratulálok az egy kis babóhoz!!! Szuper, hogy már meg tudták nézni! :D Az intézetbe hétfőn mész UH-ra?

Kép
hbzs

Beus!
Micsoda hírek!!!! :P Tessék nagyon-nagyon örülni!!!!!!Nem éreztem az örömöt a mondataidban! :( Szeretném a hatalmas boldogságot érezni rajtad!
Voltál bekukkantáson,most már nyugi!!!!! :wink:
Gabó miatt ne aggódj!Még nekem sem írt,hogy haza mentek e már!Most biztos nagy a boldogság és sok a teendő otthon,de biztosan jelentkezni fog!És a kórházban is mondta,hogy természetesen nem haragszik.Miért is ne értené meg,ez csak természetes!Ne aggódj most te semmin!Pihi,és élvezd a kismamiságot!

Hbzs!
Hétvégén pónin fog Barnim először ülni!De kijárunk lovaglás nélkül is.Etetjük őket,simi.... :lol:

Kata!
Ropi jól van! :lol: Inkább az enyém igazából(harmadik bébi),de imádom! :lol:

belluska

Hbzs! Én nagyon drukkolok az inszemhez ++++

Ancsa! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Beus! Gratulálok ahhoz amit láttál ;) nagyon örülök!!!

Belluska! Simi Ropinak :)

Kata! nyh drukkok mennek

Mindenkinek mindenféle jót!
sonjus

Sziasztok:)
Hbzs igen hétfőn kell mennem a Forgácsba, már nagyon nagyon várom.

Kata Belluska, nagyon nagyon örülök higgyétek el, csak borzasztóan aggasztanak ezek a kisebb görcsök. Nem tudom mi a normális, és mi a baj csak találgatok.
Tényleg ez a legcsodálatosabb dolog ami velem is történhetett, már csak azt várom nagyon nagyon hogy beszélhessek Sipivel, és hogy megnyugtasson hétfőn:)

Sonjus köszönöm neked is!! 2 napja beszéltem egy nagyon aranyos kis csajjal msn-en aki szintén a Forgácsba jár, és néha néha olvas is minket. Kb veled egyidős, és olyan aranyos mint te. Náluk sincs semmi probléma, és neki sem sikerült az első beülti. Montanába volt a 2. és jelenleg 10 hetes kismama. Kérte hogy mondja meg neked, fel a fejjel:):):)
beus84

Belluska!
Akkor hétvégén lesz a nagy nap? Biztos nagyon fog tetszeni neki! :D Majd írd meg, hogy milyen volt az első élmény Barnusnak lóháton, jó? :D

Sonjus!
Köszi neked is! Sajnos lehet, hogy inszem sem lesz, mert egy picit vérezgetek. Beszéltem ma Tanár Úrral, s azt mondta, hogy a Pregnylt mindenképpen adjam be ma, mert a 18-as tüsző miatt muszáj, de ha áttörne a vérzés, akkor az inszem is elmarad... :(

Kép
hbzs

Jó reggelt!

Hbzs,
basszus, akkor ez nem a te hónapod. zért reménykedem, hogy a vérzés elmúlt és mégis meglesz holnap az inszem. Kíváncsi vagyok, ogy ilyen esetben csinálnak-e UH-ot inszem előtt.

Sonjus,
hogy vagy? Párod hogy halad az állás kereséssel?

Belluska,
gondoltam, hogy Ropi gondozását is meg fogod nyerni, de neked úgyis annyi energiád van :lol: Cicussal találkozott már?

Nekem is úgy néz ki, hogy 1-2 nap és meg fog jönni :evil: Furcsa is volt, hogy miért gyengül folyamatosan az ovulációs teszten a 2. csík, amikor erősödnie kelett volna :? Nem is lenne amúgy baj, hogy megjön, csak holnap elutazunk és csak hétfő este jövünk haza, nekem viszont hívnom kellene 1. ciklusnapon az intézetet. Ha útközben megjön és közlik menjek 3. napi vv-re, akkor azt lehet be fogom bukni. Ja, és ma még csak a 18. napon vagyok. :roll:
i.kata

Lányok! Milyen fura ez az április :roll: bolondozik velünk, de legalább itt a tavasz :)

Hbzs, remélem csak meglesz az az inszem és sikeres is lesz, vagy spontán összejön az a 18-as ++++

Beus! Köszi szépen neked és az ismeretlen lánynak a biztatást. Rengeteg "csodával" találkozom, olvasok róla, csak egyik sem az enyém :? Alakul a lelkem, nem a babás üggyel, hanem az állástalanság üggyel vagyunk elfoglalva, mert még semmi konkrét nincs, csak sok-sok beszélgetés, de bízunk nagyon!!!

Kata, neked drukkolok, hogy ne essenek egybe az ügyek (hátha nem is jön meg ;)

Ölelés mindenkinek
sonjus

Kata!
Sajnálom, hogy veled is ilyen furcsaságok történnek :? , s drukkolok, hogy ha esetleg hamarabb jön is meg, a 3. napra már itthon legyetek, s tudj menni vérvételre. :roll: Meg szabad kérdezni, hogy merre mentek?

Sonjus!
Köszi, hogy továbbra is drukkolsz nekem! :D
Bevallom, nem tudom, mit csináljak. Hétfőn is csak 7 mm-es volt a mnyh-m, s azóta a vérzés miatt, gondolom, csak tovább csökkenhetett. Így aztán szerintem gyakorlatilag 0 az esélye, hogy az inszem sikerüljön... :? Anyósom mondta (én nem is gondoltam rá), hogy biztos én is kérhetem, hogy nem szeretnék élni az inszemmel - hiszen az is megint 40E Ft... :? Azt a minimális esélyt pedig holnap reggel "spontán" mi is megadhatjuk a 18-asunknak... :lol:

Kép
hbzs

Kata!
A 3. napi vérvételt a 3.-5. nap között csinálják!
Nekem is 5. napon volt és teljesen elégedett volt az orvos vele!

Jó pihenést!

gigibp

Gigi,
köszi, remélem ha szükséges, akkor addig hazaérünk.

Hbzs,
ha nem bízol benne cseppet sem, akkor hagyd ki az inszemet. Biztosan megértik az intézetben. Most akkor hogy lesz? Következő ciklusban újból nekirugaszkodtok, de most a 3. napon antagonistával?
Erdélybe megyünk Szovátára 4 éjszakára. Nagyon jókat hallani a Medve-tó hatásáról a meddő pároknál. Igaz a tó még zárva lesz, de a szállodában is van a vizéből. Van valami "durva" nőgyógyászati kezelés, de azt kihagyom, amúgy is csak hétközben végzik és azt kúra szerűen kellene 2-3 hétig.
i.kata

Hbzs!
Ha nem túl sok esélyt adsz az inszemeteknek és nem is nagyon hiszel benne,szerintem is kihagyható lenne most.Aztán meg reméljük az antagonista protokoll meghozza majd a várva-várt sikert.Apával pedig akkor majd most "szeressétek egymást nagyon"!!!!! :oops: :wink:

Kata!
Én is sok jót hallottam a Medve tó hatásáról!Érezzétek jól magatokat,töltődjetek fel mindketten és élvezzétek az ott töltött napokat!Jó utat nektek!!!!! :P Aztán meg várjuk a víz hatását! :wink: Puszillak!

Sonjus!
Szorítok nagyon párodnak az álláskeresésben!

belluska

Sziasztok!

Kata, Belluska! Köszi! :roll: Közben kiderült: elmarad az inszem. Reggel 8-ra mentünk az intézetbe, férjem vitte az anyagát, de beszéltünk Sipos dokiva, hogy mit tanácsol. Megnézett UH-n, s mivel nem tetszett neki a nyálkahártyám, ezért ő is úgy gondolta, hogy ne legyen ma inszem. (És ők is megjegyezték Zsuzsival egymás közt, hogy "felesleges lenne kidobnom annyi pénzt".) De azért azt mondta S. doki, hogy este azért bújjunk össze a férjemmel, mert "a természet csodákra képes". 8)
És igen, úgy lesz, ahogy írtad, Kata, hogy (amennyiben nem történik csoda) a következő 3. napon megyek UH-ra, s ha rendben lesz, akkor egyből kezdünk antagonista protokollal (mint az előző alkalommal, ami sokkal eredményesebb volt).

És megkérdeztem a nyári leállást: június 20. után már nem csinálnak punkciót, majd legközelebb csak augusztus 1. után.

Kép
hbzs

És Kata, nagyon jó pihenést és feltöltődést kívánok nektek a Medve-tónál! Csodaszép helyre mentek, és reméljük, meglesz a hatása is a következő lombiknál!!! :wink:

Kép
hbzs

Hbzs!
A csodákban is bízunk,de ha nem,akkor nagyon drukkolok majd az antagonista protokollhoz!Úgy szeretnék már a ti sikereteknek is örülni.

Beusom!
Hogy vagy?
Holnap NAGYON várlak a hírekkel!!!!!!Azonnal írjál amint hazaérsz! :wink: Puszi!

belluska

Belluska!
Köszi! :D
Hogy tetszett Barnusnak az első lovaglás? Gondoltam rátok szombaton, mert estefelé kinéztünk a lőrinci majálisra a Bókay-kertbe, s ott is lovagolhattak pónin a kicsik. :D

Beus!
Én is várlak nagyon a hírekkel! :wink:

Kép
hbzs

Sziasztok:)
Bocsi hogy ilyen sokára jöttem, de elnyomott az álom:P:P:P
Na hát 2 baba van!!!!ááááááááááá azt hittem elájulok.
Mind a kettőnek van szívhangja, tepertek a kis manók:):):):)
Az egyik kisebb, és kicsit gyengébb a szívhang is, de a lényeg, hogy van:)
Azt mondta Sipi, hogy vagy felszívódik, vagy beéri a nagyobbacskát.
Hát én bízok benne hogy ha már ennyire élni akar akkor, igyekezni fog:)

nem is tudom, hogy az életbe lehet-e ennél csodálatosabb dolog!

Ölelek mindenkit!!!!
beus84

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?