Új privát üzeneted érkezett!

Rani, szerintem a nyáladzás normális. Eszti egy időben buborékokat is fújt. Aztán következett a köpködés. Állandóan köpködött. Majd abbamaradt. :)
Jobbulást nektek!!!

skrisz72
 
 


akkor most megszólal az anyák lelketlen fekete báránya :roll: én nem bánom, hogy vége, bizonyos megkönnyebbülés volt, a vége felé már Makilány is sztem unta, inkább a cuma után forgott.
ha nem lett volna különösen fontos számára az anyatej, sztem már hamarabb abbahagytuk volna. persze voltak szép és cuki pillanatok :D is, de nekem szép volt, jó volt, elég volt, nem hiányzik :oops:

Rani,
legyen nektek minél tovább :wink:
nyálzás jópár formája teljesen normál! :)

angel37
 
 


Köszi lányok igen Skrisz Milán is fúj buborékokat!
Ja és amúhy én is szerettem babát várni!
Néha hiányzik a picim még mindíg! :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 

 
 

Na tessék, itt vagyok én, a tökéletes szaranya. :P
Nem szerettem terhes lenni. Az ikrekkel a végén már magamnak is terhes voltam...
Baluval nem ment a szoptatás. Illetve 3 hónapig, aztán 7 hónap fejés, mert őurasága lusta dög volt. 8) Akkor nagyon kibuktam, úgy éreztem, nem vagyok elég jó anya...
Az ikrekkel kezdettől fejés, aztán 4 hónapos korukra leálltam. Biztos van, aki emlékszik, hogy állandó tejcsatorna-elzáródással kínlódtam. Pokoli fájdalom, végül feladtam. Dög vagyok, tudom, mert tejem volt, de nem bírtam tovább. (akinek volt elzáródása, tudja milyen érzés)
vovanda
 
 


Lili!
Akkor hamarabb is jöhet a bébi :lol: , bár ez lehet nem mérvadó.

Skrisz!
És Te mikor nyíltál ki 2 ujjnyira?

Baba!
Pihiszék hihi

Eddig én is úgy szertettem terhes lenni, bár most is jó mikor ficánkol a kicsi, de soxor parázok és ez így nem gondtalanul boldog.

Hunci!
Te is 6 hétig voltál kórházban??És mi volt az ok?Jobbulást nektek!

KépKép

Kép
keny
 
 


akkor nem vagyok egyedül szaranya :wink:

na igen,a terhesség is inkább egy állandó félelem volt, 11. hét felétől fekve :? kevés volt benne az önfeledt öröm :oops:

hát a fejés meg, azt a szivattyút föld alá ástam volna néha :roll:

Vanda, azért ilyen fájdalommal nemcsoda, hogy inkább abbahagytad :?


de ugye a még babavárók kedvét úgysem tudjuk elvenni! :lol: :lol:

angel37
 
 


Lil, nagy drukk, az szerintem klassz, hogyha előbb jön picit a baba, hamarabb babázhatsz:)

Krisz, drukk, hogy ne legyen semmi mellgyulladás a szoptatás abbahagyása miatt++++

Vanda, szegénykém, mélyen együttérzek veled, borzalmas lehetett így a szoptatás, illetve helyette a fejés. Nem ez a legideálisabb felállás, ami veled történt. így persze nem kéjmámor az egész, érthető, hogy nem bírtad. De helytálltál és megtetted, amit tudtál, le a kalappal szerintem!

Jaj, még egy kérdésem van: Dorkának piros a hóna alja és ordít fürdetéskor 3 napja. Mivel kenjem be neki? Hintőpor, hámosító kenőcs, antibiotikumos kenőcs?

Puszi a többieknek is, nem bírok most többet írni, csont fáradt vagyok.
Vendég
 


Angel, Hanna üzeni, gyorsan TV2!!!!Szomszéd baba!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Keny, mai eszemmel már azt mondanám, orvosi műhiba :evil: az akkor álláspont az volt, hogy retardáció (((ezt mai napig megkérdőjelezem) okozta problémák miatti fenyegető koraszülés :evil:

többit inkább priviben mert elég gáz és nem ijeszteni akarom a kismamikat
Vendég
 


Twist én a hintőporra szavazok!
Milánt néha hintőporozom fürcsi után ha pöttyös és másnapra el is tűnik!

Vanda nekem egyszer volt elzáródásom és akkor én is úgy gondoltam ennyi és nem tovább!
(nem csodálom hogy abba hagytad)
Szerintem senki nem dög azért meg meg könnyiti néha a dolgát főleg ha ugye problémák is vannak legyen az gyulladás vagy lusta gyerek.(vannak sajna sokkal rosszabb dolgok is az életbe amit néha egy anyának nem nevezhető nő megtesz a gyerekével)
ÓÓÓÓÓ valjuk be ha ezt tudjuk a babák elött mi is akkor se tudták volna el venni a kedvünket, ahogy most mi se vesszük el a babaváróktól! :wink:
(persze nem is az volt a cél)

Kép

Kép
raniko
 
 


Baba, Hanna,
sajnos lemaradtam :?
majd a neten hátha megnézhető!

f9 nálunk a fürdetésidő, akkor már készültünk.

volt meglepetés ám, kis szeretetcsomag, Diána belekakált a fürdővízbe :roll: :roll: :roll: ( :lol: )

angel37
 
 


Angel, :mrgreen: gondolom te nem érzed ilyen viccesnek. :oops:

Vanda, hát így nem is csodálom, hogy nem hiányzik a szoptatás. :? Nekem relatíve semmi problémám nem volt. Kivéve a mennyiség para, hogy vajon eszik-e eleget a gyerek.

skrisz72
 
 


Skrisz!
Na én meg pont úgy nem vagyok oda érte. A túrós csusza nekem fajsúlyos köretnek :roll:
8 és fél hónap szopi szerintem ragyogó, én mindig tologattam a határidőt, az elején ha 3 hónapig lesz tejcsi akkor jujdejó, utána ha 6 hónapig lesz, akkor jippijájé, most az 1 évnek örülnék. De látatlanban nagyon boldogan kiegyeztem volna az elején a 6 hónappal.
A'szem itt ebben is én vagyok a kakukktojás: Én mindkettőt szerettem, a terhességem is nagyon klassz volt (legalábbis a nyüvek a feledés homályába vesztek), a szoptatás is elég sima ügy volt kezdetektől. Na ebben azért voltak sötét pillanatok, pl. a karácsonyi mellgyuszi a'szem most már minden karácsonykor eszembe fog jutni :? De ettől függetlenül én szeretem. A kölyköm meg továbbra is cicista :roll:

Angel!
Vállam köszöni, tudta hogy rád számíthat :lol:
Basszus, azt hittem csak nekem van ilyen Kakamatyim, zsinórban ma harmadjára kakált bele a vízbe :? Előtte meg sosem, pisilni se.
Én persze röhögök, a gyerek persze hót elégedett, Apája pampog, hogy ő szólt előre, mikor már sejthető volt a dolog. Szerintem a törülközőben vagy a pelenkázón kevésbé értékeltem volna :)

Rani!
És ez a nyáladzás így marad jóóóó sokáig :D

Vanda!
Igen nagyon is emlékszem, mikor az elzáródásokra panaszkodtál, csak akkor még terhes voltam, annyira nem éreztem a dolog súlyát. Nekem kétszer volt, nem röhögtem szét az agyam közben :? Ha hetente lett volna, már tuti nem szoptatnék :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel, sajnálom a fürdővíz "besárgítását". Makilány kinevetett utána? (Azt szokták a babók, hogy lepukkantanak, lepisilnek, stb. és utána nagyon vigyorognak):))))
Na pont úgy, ahogy Lois írta:)

Rani, szóval neked a hintőpor bejött? Na és melyik fajta? Van itthon Jonhson&Johnson. Most már sajnos ott tartunk a hónalj pirosságban, hogy üvölt fürdés közben a 3. napja szegény babó. Olyan érzés lehet, mint amikor leég az ember a napon és utána meleg vízben megfürdik, éget, mint a fene. Még egyelőre nem javult, de kezelgetem.

Baba: láttam tegnap a csodababát a TV2-ön én is. Teljesen megnyugtató, hogy ilyen pici baba is jól megnőtt, ilyen fejlett már az orvostudomány.

Keny, mesélj, hogy van a kisfiad? És te? Sétálgathatsz egyáltalán? vagy szigorú fekvés van?
Vendég
 


Sajnálom a szopis-problémákat!4 Vanda, nem vagy döganya!!Érthető! A többike már kifejtették, csak én is tudatni akartam!
Én is félek a szopitól, hogy amjd fog-e menni, mindig olyan problémás vagyok, mi lesz majd. Én nagyon szeretném szoptatni majd a babámat, de lesz-e elég tej, stb...Biztos majd össze-vissza bénázok, aztán jövök segítségért :oops: .

Apa napok óta tök beteg. Köhög, torka fáj, náthás, hőemelk.. Félek, hogy elkapom. Fázom éjjel-nappal. Nálunk az ablakcsere óta 25 fok van a lakásban, de most a fűtés leállása után ez csökkent. Másnak ez normális lenne, sőt, lehet melege lenne :roll: Kicsit fájogat napok óta atorkom és az orros is fújogtaom, de reméelm, nem kapom el. Tenni úgysem tudok ellene túl sokat...

Kívántam már jó reggelt? Friss habos kávét mindenkinek, aki szereti? :D
Én már a reggelihez készülődök. Épp teázgatok is.
Mai főprogramom hsonló az eddigiekhez: főzés, mosás, teregetés, vasalás. Egyszer csak a végére érek. (És akkor fog Skrisz beállítani egy csomó ruhával :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel, Lois, sajnálom a fürcsi-baleseteket!

Twist, én is megnéztem, mikor Hanna szólt és amikor ilyesmiről van szó, mindig Angelék jutnak eszembe, hogy mik történtek, mennyire féltetem őket. Annyira sajnáltam őket és szorítottam nekik, hogy könnyek nélkül nem is tudtam róluk beszélni. Soha amíg élek, nem felejtem el!!! Mégis micsoda ügyes kislány Dióka! Igazi harcos!!Egy hatalmas CSODA!!!!!!Nagyon tündéri, csak sajnos még nem volt alkalmam személyesen találkozni vele!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, ma elfogadnék egy habos kávét! 3.45 óta fent vagyok a hülye kutya miatt. Blogomban írtam részleteket. :?
És igen, megvárom, míg a mosás végére érsz. 8) 8)

Twist, mivel fürdeted a gyereket? Ha nem gyógyszertári fürdetővel, akkor sürgősen hagyd abba! Jó pár hónapig jobb lenne csak azzal, és hintőpor is gyógyszertári legyen, ne márkás cucc.

skrisz72
 
 


Skrisz, gyere, főzök neked!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ébresztőőőőő!!!! Mindenki keljen fel!!!! :lol: Ne csak mi huhogjunk Babával. :wink: Most megyek reggelizni meg zuhanyozni. Mire visszajövök, tessék írni mindenkinek helyzetjelentést!

skrisz72
 
 


Twist!
Valami zsíros popókence+hintőpor kombó.

Angel!
Porontyon mondjuk mindig: minekazilyennekgyerek. :lol: :lol: :lol: :P
Fürdővizes sztorinál kicsit vinnyogtam a röhögéstől. Enyém Dani anno az apját szarta le párszor. :D

A pocisok kedvét meg úgy sem tudjuk elrontani, meg hát a miénket sem rontja el, csak néha tépjük a hajunkat... :D

Baba!
Ügyesek lesztek, meglátod!

Tegnap a törpök megkapták a 15 hós oltást, ma meg az új ágyak érkeznek. :D
vovanda
 
 


Sziasztok Lányok,
Bocsánat, h csak néha-néha jövök, azért olvasni olvaslak titeket ha a két kis gézengúz leányzó hagy.

Rani,
jobbulást nektek!!!!

Baba,
nagyon szépen haladtok csak így tovább, pocaksimi és csini vagy nagyon :)

Keny,
én is élveztem több mint 1 hónapig a kórházi tartózkodást, jó szobatársakkal ki lehet bírni :wink: vigyázz nagyon magatokra, ti is nagyon szépen haladtok

Angel,
gatylehúzós és fürdővízbe kakilós Dióka :P és szívből örülök, h ilyen szuperül fejlődik a kiscsaj :D

Lois,
kajás képek, nyamnyam.... mekkoramárKisZé, már most odavan a cickókért mi lesz később :)

Hunci,
gratula a leadott kilókhoz!!! és gratula az ügyes Kisfiatokhoz! :) jobbulást nektek!!!!

Twist,
én Baba hintőport teszek ilyen helyekre. kis hurkácskák közét jól ki kell törölgetni, mert csúnyává válhat a dolog.

Vanda,
szopizás elhagyását megértem, volt nekem is részem mellgyusziban, nem kívánom senkinek....... Tudóspalánta nagyon édes a szemüvegében :) , kitartás a szoktatáshoz.

Lili,
hamarosan babázhatsz :)

Skrisz,
szépeket írtál a szopizásról és tök ügyesek vagytok, h idáig szopiztatok!

Bella,
köszi a képfeltételt!!! :wink:

Gyerkőcök cukik!!!

bocs, ha kihagytam vkit!

Rólunk:
Ciciznek a csajok de már kell hozzátápi is (tegnaptól) mert kevés a tejcsi, habár mindent bevetek a szaporításra. Napról napra fejlődnek és egyre huncutabbak lesznek. Emmus kis vasgyúró és anyaapa ölében a legjobb, Mírus törékenyebb de nagyobb a hangja :D neki gyengébb a nyakacskája nem tarja olyan szépen, mint Emma.
esték általában szörnyűek, ordítanak mint a sakál, így egyik nálam másik apjuknál van, így kibírhatóbb. Mosolyognak ezerrel, de apára olyan "másképpen", apaszerelem :P
Emma most szörtyögős, érdekes ő többször "náthás" ha ezt annak lehet mondani, Mírus hapcizós. Anya meg aggódós,h úristen miabajaagyereknek? lehet, h túlöltöztetem őket nehogy megfázzanak címen .... erre mi a megoldás???


puszi minden pocakosnak, anyukának, gyerkőcnek

KépKép
tobi
 
 


Tobi, tüsszögés, szörcsögés lehet attól is, hogy ágyazódnak a fogak. Még nem bújnak ki, de megindul a folyamat. Nekem is volt egy ilyen, két-három napig tüsszöggés, orrfolyás. Be is tojtam rendesen. Rögtön vettem orrspray-t meg orrszívót. :lol:
Nálunk 23-24 fok van a házban, éjjel hosszúujjú rugiban és hálózsákban alszik Eszti. De korábban télen rövidujjú body+rugi volt. Napközben meg ujjatlan trikós body, hosszúujjú poló, nadrág és zokni.

Vanda, milyen ágyak jönnek? 1 éves kor felett már cserélni kell az ágyat is?

Baba, én is paráztam szülés előtt, de simán beindult a tej. Nem kell aggódnod. A csecsemősök meg is masszírozzák, ha kell. Megmutatják, hogyan kell. Magát a szoptatást meg nem tudod elbénázni. Max. a gyerek bénázik, neki is bele kell jönnie.

skrisz72
 
 


Én is jelen, kezemben a kávém, ölemben a kutyám :shock: , aki ezerrel menekül a morgó gyerekem elöl :oops:

Twist!
Őszintén szólva én nem használtam hintőport sosem :oops:
De enyémgyerek nem igazán hurkás. Törölgeti Apája törölgeti pancsi után, tennék rá egy nagyobbacska összeget, hogy vannak alaposabban megtörölgetett gyerekek a világegyetemben... :roll:
Eddig em volt gond vele. Pirosságra kis sudocremet tennék valszeg első körben. J&J cuccokat messziről kerültem eddig. 3 hóig gyógyszertári (krémet most is szoktam), azóta ultrasensitive olajos fürdető.

Skrisz!
Nálunk sem volt békés éjszaka, kettő felé felébredt a BüdösKölke, 4 felé toloncoltam csak vissza az ágyába. Aludtam közben is, de az nem az igazi, meg neki sem.
Kutya mit csinált??

Vanda!

Már cserélitek a rácsos ágyat? Nem lesz akkor nagy vándorlás??

Tobikám!

Azért én mindig skubizlak az iwiwen :roll:
Tejcsi már így is szuper, hogy eddig elég volt a két csajszinak :D
Öltöztetés..... Én eléggé lengén öltöztetek, legalábbis körülöttem mindenki sokkal jobban bugyolál. Persze időjárásfüggő. Zé rühelli ha melege van.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Baba!
Én is jó korán kelek ám mostanában, de sebaj mindent kibírok az én kicsikémért!!!Ne kapj el semmi nyavalyát, szedd a C vitamint!És pihizz sokat, ne vidd túlzásba a házimunkát.

Lois!
kis Zé a cicik nagy tisztelője lesz :P

Angel!
Fúúúú akkor tudnak produkálni a gyerekek :shock:

Twist!
Hónalj pirosság hesssss!
Köszi Kornél jól van, bár tegnap soxor "kiflizett", én a haránt irányú hátkifeszítést vagy bekeményedést így hívom.
Ma megvizsgált a dokim, méhszájam stagnál, és kiöblített betadinnal.Amúgy jól vagyok nem panaszkodom, (annyi szar dolog történik itt az osztályon...)az én babukám legalább egészséges, csak a méhszájam gyenge.

üdv mindenkinek!

KépKép

Kép
keny
 
 


Lois, a fémedényével labdázott... :?

Keny, sajnálom, hogy rossz dolgok is érintenek. Mindenképp próbálj elvonatkoztatni tőlük. Nálatok minden rendben van!!

skrisz72
 
 


Lois!
Bocsánat, vihogok. Vizuális típus vagyok, és megjelent lelki szemeim előtt a meneklő Pizsi, nyomában Zével. :lol: :lol: :lol:

Tobi!
Ügyesek vagytok! Emmádnak utólag boldog névnapot!

Ágy: Balu is másfél évesen költözött ki a kiságyból, vándorlás nem tudom, lesz -e, majd kiderül. Viszont muszáj. Dani már esélyes rá, hogy kimászik, azt inkább nem várnám meg, ráadásul valami hihetetlen módon be tudja akasztani a lábát a rácsba.
Két leesésgátlóval felszerelt ágyat örököltünk a nővéreméktől (mint mindig, most is tőlük, ezúton csók érte), Pasi most hozza el.
vovanda
 
 


Keny, látod, stagnál! AZ is jó jel! Nyugalom és ne figyelj más problémákra!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, jaj, nehogy elkapd apától a náthát! Bár most hirtelen eszembe jutott, hogy elvileg csak a terhesség kezdetén nagyon veszélyes az ilyesmi. De azért vigyázz és figyeld, nehogy lázas legyél, az árt a babának. Paracetamolos lázcsillapító legyen otthon (Panadol).
Ja, ne aggódja tej beindulása miatt, nekem még császár után is beindult. Beindították, mert Oxitocin injekciókat adtak. És ha gyakran teszed mellre a babát, ő tudja a legjobban beindítani.

Krisz, hát mondasz valamit: mert a Gabi fürdetőt teszem a fürdővízbe és lehet, hogy az okozta a bajt. Hm. Akkor jobb lesz, ha visszatérek a mosdókenőcsre, még úgyis nagyon sok van belőle. Amúgy ma reggel láttam, hogy egész szép a kislány hónalja már, a Neogranormon kenőcs hozta rendbe végül is. Hintőport csak egyszer használtam, de nem segített a J&J típusú.

Keny, örülök, hogy jól vagy. Lehet, hogy csak nyújtózkodik Kornélka, azért kiflizik. El van macskásodva:)) Szegény, sajnálom, hogy tanúja vagy mások rossz történeteinek az osztályon, elég nyomasztó lehet. Ne vedd magadra tényleg, az a lényeg, hogy ti jól vagytok.

Lois, szerintem a hintőpor nálunk sem lesz menő, mármint ez a J&J-os. Lehet, hogy a baba hintőport nyáron kipróbálom.... Enyim gyerek jó hurkás.)))

Tobi, szóval nektek a baba hintőpor jött be. Nálunk is gyakori a szörcsögés Dorkánál. Egyszer azt hittem, hogy náthás, de nem lehetett az, mert 2 nap alatt nem múlhatott el. Ha látok valamit az orrában, akkor Sterimar babasprayt fújok be és kiporszívózom, aztán lehet, hogy napokig semmit sem látni odabenn. A dokim azt mondta, hogy csak akkor van baj, ha lázas a baba és ha tüdejében vannak gondok.
Vendég
 


Skrisz!
Ejej, boxerkutty! EnyémEb álomszuszék, mikor C. elmegy reggel ő akkor még a füle botját sem mozdítja rá, ki sem megy pisilni. Mikor mi felkelünk akkor álmosan kiballag... :)

Keny!
Mikor az ember ennyire közelről nézi a gondokat nehéz elkerülni, hogy megérintsék, pláne ilyen érzékeny időszakban. Azért tessék a jó dolgokra koncentrálni!! :roll:

Vanda!
Pont annyira volt mókás ahogy képzeled :lol: Azt leszámítva hogy egy méterre elgurít innen, ahogy a 28 kilóját idetuszakolja nekem, meg leszedi a kezemet az egérről, hogy őt védjem :D
Leesésgátlót minden ágyra fel lehet rakni? Zének átalakítható ágya van, hosszabb távra terveztem vele :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Csak gyors bekukk!

Milán még mindíg beteg. :(
(mintha azért jobban lenne)

Lois nem semmi lehet ez a kép látom a szemeim elött főleg a morgó gyereket! :lol:

Twist én nem használnék ilyen hintőport hanem csak a gyógyszertárit (én azt használom).
Az a jó ha illatmentes.

Kép

Kép
raniko
 
 


Köszi a tanácsokat:)
Már jobb a hónalja Dorkának, de még "Miss Hónalj Szépe" versenyen nem indítanám....:-)

Vanda, a régi ágyakkal mit csinálsz? Tök jól el lehet adni a neten :wink:
Nálatok nincs láz az oltások után? 15 hónaposan is még a combjukba kapják, vagy akkor már vállaznak a dokik?
Vendég
 


Lois!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek az ágyak gyárilag ilyenek, de a Brendonban láttam univerzális leesésgátlót (szerintem olcsóbb, ha asztalossal csináltatod).

Rani!
Milánnak jobbulást!

Twist!
Dani ágyát visszaadtuk a nővéreméknek, a Rékáét eladom.

Hintőpor: sima gyógyszertári. Johnsont kukába, piszokul allergizál.
vovanda
 
 


késő esti üdv!
fos éjszakánk volt, nyűg napunk.
azért a fejlődésneurólógia kontrollt jól vettük :D kicsit (ismét) fürdőskva kéretősre sikeredett :roll: , de megvolt, amit látni akartak tőle.
alig hiszem, de látszik a vége!! júni elején még egy fejlődéspszichológia kontroll, után záró önálló járáskor! :D
és volt ott egy hinta, ami Lois feltett meg Esztinek is van, belepróbáltuk, jól ül benne :lol: így beszerzünk egyet!
(fényképeztem is) ahogy meglöktem a hintát, előre ahogy belengett a kiccsaj mindig megnézte magát a tükörben, bejött a dolog! :lol:

bocsánat, reagálásokban kicsit foghíjas leszek, de igyekszem :oops:

Babám,
drága vagy :oops: :D :oops:
hát tudnék mesélni, de szerencsére a legneheze már a múlt... (remélem)
és egyszer összehozzuk a talákozót, Fannival kint vagy bent! :lol:

Lois,
huhh, már tripláztatok ebből az élményből? :roll:
nos igaz - régi félelmem - ha törülközöbe nyomná fürdés után na aaaz jujj :lol:
Pizsi :lol:

Toibkám drága,
nagyon örülök, hogy benéztél, látom telnek szépen a duplagézengúzcsajos hétköznapok! :D :D puszi!!

Vanda,
porontyos megjegyzés :lol:
hát ja... mert KELL!! :wink:

Twsit,
csatlakozom, Jonhsont ne!
fürdetésben meg bármit próbáltunk, midnig visszatértünk a hidrofil fürdetőkrémre. hónaljat meg jól megtörölni fürdés után.

Keny,
stagnál az jelen pillanatban tökéletes! :wink:
kifilzésnek én már mást hívok :wink: , de ezt a jelenséget sokszor tapasztaltam Makilánnyal, szinte csak így mutatta magát, mindig jobb oldalon :D nyomta a kis seggét!
Kornél jól van odabent, ez a lényeg!

angel37
 
 


Rani!
Szegény Milán-baba, most aztán már tessék iziben meggyógyulni :roll:

Vanda!

Megnéztem a leesésgátlót. Nem tudd meg milyen komplikált dologra gondoltam.... agyrágta Lois :oops:

Angel!
Vizsgálat :arrow: Jippi!! :D
Ja, ma nem volt kádkaka, csodálkoztam is :lol:
Hinta, amit feltettem 1890.- a teszveszen újonnan :wink:

Mi ma tankönyvi napot tartottunk, kelés fél 9, déli alvás 3/4 12-től kettőig, majd fél 5-től 6-ig. Azért este már közölte, hogy ő ennyire azért nem tündér, és ugrált a fejemen fél 10-ig, de utána egy hang nélkül bedobta a szunyát. Pedig nem is voltunk ma sétálni se, itthon punnyadás egész nap. Tegnap mondjuk olyan szintem áztunk szarrá, én Zével, meg barátnőm az 1 hónaposával, hogy öröm volt nézni, ruhámból csavarni lehetett a vizet, fejem mint egy lenyalt-fejű panda, Zé egy rózsaszín kislányzoknit kapott kölcsön, amit felhúztunk combfixnek. Szóval elég groteszk látványt nyújtottunk :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, irigylem a tankönyvi napot. Tök jó lehetett:)
MÉg az esti ugrálással együtt is.

Angel, nagy gratula a fejlődéskontrollhoz, hogy ilyen jól sikerült,éljen-éljen!:)))
A hinta pedig szuper lehet! HOl szereled fel? Lakásban, vagy kint?

Dorcit éjfélkor behozta a párom, hogy próbálta megnyugtatni, visszaaltatni, de nem lehetett. Így aztán megint éjszaka is 3 óránként szopiztatás volt. Viszont az is igaz, hogy nem voltunk sétálni, nem volt jó levegőn a kiscsaj, mert csúnya fáradt anya vagyok :oops: Szégyellem magam. De ma lesz séta, jó időt mondanak mától.
Vendég
 


Lois :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angel, örülök a jó hírnek, hogy ott az alagút vége!

Hm: többit elfelejtettem :lol:

Jó reggelt nektek!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Jó reggelt!
Új ágyak teljes sikerrel vizsgáztak, Danika ébredés után felkelt, átjött hozzánk, és közölte: HÉ! :lol: Réka meg ágyba kérte a reggelit és punnyadt még egy fél órát.

Angel!
Juppi, látszik már a vége....

Lois!
IQ csökkent kismama... :D Ázást sajnálom. Megjegyzem: most az a trend, hogy a pasik rózsaszínt hordanak (bár én eddig egyetlen olyan hímneműt láttam, akinek jól állt a rózsaszín ing).

Twist!
Lehet fejlődési ugrás. Meg hát ilyen idősen nem fura, ha zabál éjjel.

Baba!
Jó reggelt neked is.
vovanda
 
 


Vanda, hm, fejlődési ugrás, jó gondolat!
Hogy bírja Dani a szemüveget? Megszokta, nem zavarja?
Vendég
 


Twist, itt borús az ég :roll:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist!
Majd néhány hét múlva tedd fel ugyanezt a kérdést. Eddigi legnagyobb siker: kb. 10 perc, viszont ezt már úgy, hogy nem ültem végig mellette.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Milán mér jobban van, a hangja is már majdnem a régi amit hallat is!
Ma reggel volt egy nagy hasfájásunk ami nem is csoda 2 napja nem volt kakk.
Anya segített neki egy kis hőmérővel amit úgy hálált meg hogy akkorát nyomott, hogy lefosott, de nem át simán még a szőnyeg is olyan lett.
Mire letörölgettem addigra jött pisi is szóval el is ázott öltöztethettem át.
Az a lányeg hogy utána jól volt és most alszik a kis drága.

Lois remélem KisZé nem fázott meg az esőbe, és te se szedtél össze egy náthát!
Gratulálok a tankönyv szerű naphoz!
Milán kezd beállni éccaka igen jól alszik kopp kopp este 9-10 kor szunya és reggel 6 ig nyomja!! :lol:

Angel gratulálok a kontrolhoz ha kérette is magát a kisasszony! :wink:

Twist néha én is csúnya álmos anya vagyok! :oops:
Nálunk nem jó az idő, igaz én is azt hallotam hogy 20 fok napsütés stb. :roll:

Keny örülök, hogy jól vagytok és a staglálás az jóóóó!
Pihengess sokat (gondolom amúgy se mászkálhatsz te szegény).

Kicsit aggódom mert Milán a bal kezét sokat a melkasa elött tartja össze húzva hiába tornáztatom nagyon feszes a kis izma.
Jó lenne ha már 11. lenne és vihetném tornára.
Röhej hogy ennyit kell várni wáááááááááááááááááá! :evil:

Kép

Kép
raniko
 
 


Lois,
na, már hiányzik? :lol:
hurrá, tankönyvi nap! milyen jó is az... :D
jól megáztatok, te ráadásul pandává :roll:

tegnap mi úgy elhagytunk az utcán egy fél zoknit, egyszercsak látom, hogy fél lába mezítláb :shock: de meglett.

Twist,
arra gondoltam, fel lehet azt fúrni több helyre is, nem? :)
hátha csak kivételes esti program volt most :?
jó időt mondtak mára, de itt nem is süt a nap :roll: vagyis most kezdeget.

Vanda,
új ágyak szuperek! :D :D
akkor mondok még egyet: én emberemnek is jó a rózsaszín ing :wink: ne nem cukor- vagy bugyirószaszín, tényleg rendben van pasinak is!

Rani,
kaki :lol: jó is az!
erre kis kézre kiváló lesz a Dévény. én aztán elhiszem, hogy idegesít, de lekésve nem vagytok!

angel37
 
 


Angel!
Én nem a saját pasimra gondoltam (ő fel se venné), hanem bereczki zoltánra. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Vanda,
sejtettem, hogy nem a párodra célzol, nem is rá gondoltam én sem :wink:
legtöbb hapsi idegenkedik, először én emberem is, de megszerette van sima halvány és vékony csíkos is, és nekem is tetszik benne :wink: egyáltalán nem nőies vagy gáz.
monduk egy feminin hapsin erősen meggondolandó :wink: (és ezzel sem a párodra gondoltam :wink: )
BZ sztem bármiben vááá :roll:

angel37
 
 


ni már, még egy musical őrült. :lol: Ha valamit irigylek a pestiektől, az az Operettszínház. (SzPSz a szívem másik csücske :oops: )
vovanda
 
 


Angel!
Gratu Diókának ügyes kiscsaj!

Rani!
Pisi, kaki :lol:

Twist!
Hogy van Dorka hónalja?

Lois!
Ugye nem fáztatok meg?

Itt semmi küli, szokásos menetrend, tökre nő a hasam asszem, már nem kicsi ám :lol: Kis gömböcöm ma nem kiflizik, nagyon nyugodt!

KépKép

Kép
keny
 
 


Vanda,
ööö tőlem távol áll az operett! :oops: meg BZ is.
hű most tényleg nem tudom viccelsz az első mondattal, vagy vmit nagyon félreértettem? :oops:
apróbetűst nem tudom sajna kiolvasni, vagyis ha jól olvasom nem tudom, mi a rövidítés :oops:
ááá :lol: :lol: :lol:

Keny,
növögessetek csak! :D :D
kép esetleg?
nálunk az esti zuhany után volt mindig a seggnyomogatás!

angel37
 
 


Angel!
nekem is este seggezik :D .

képet most nem nagyon tudok csinálni de majd ha sokat dekkolok itt még az is lesz.

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, szuper, már mindjárt 27 hetes leszel:)))) Nagyon jól haladtok a kissráccal, még a végén túl fogod hordani és úgy kell megindítani a szülést a 41. héten!
Vendég
 


Angel!
Iszonyatos musical rajongó vagyok, kölkeim sem gyerekdalokra buknak, hanem az éppen aktuális kedvenceimre. :oops: SzPSz volt a rövidítés, másik nagy favoritom, Szabó P. Szilveszter. Tudod, ha valaki nem néz ufónak a musical rajongásom okán, rögtön feltételezem, hogy ő is... :oops: :oops: :oops: :oops:

Keny!
Kitartást neked!!!
vovanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: