Na, meg volt a visszaolvasás
Látom sokaknál van savasodás, meg hányinger, hát beállok én is közétek. Estére már elég pocsékul tudom érezni magam
Barbuss örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Gratu a fizuemeléshez, a 29. héthez és drukk az ovihoz!
Dóri jól néz ki ez a babakocsi!
Poci: nálunk Zalán a MAM-os cumit volt hajlandó elfogadni és pont. Próbálkoztunk még NUK-kal és Aventtel, de azokat nem szerette. Szerintem a kaparászás az a keze lehet
Zsani: sajnálom, hogy ennyire ragaszkodik hozzád a rókakoma! Adódolog
:( Erről a gélről nem hallottam még, de ha tényleg 30ezer ft akkor mindegy is sajna
Párna nem kell, takaró nálunk ilyen baba pokróc, meg egy vastagon bélelt pamut takaró télre.
Emi: szerintem simán lehet, hogy nyúlnak a szalagok, az utolsó harmadban híznak a legtöbbet a babák
Meme: jobbulást!
Anya maci: sajnálom a paráztatást, a szeptemberi babás topikban is volt egy lány, aki hasonlóképpen járt, makk egészséges kislánya született.
Bibar: örülök, hogy Nálatok is minden rendben volt a dokinál! Én is május 19-én megyek legközelebb
:D
Bébike: sajnálom a vizsgát
Az egészet meg kell ismételned, vagy csak azt ami nem sikerült részvizsga?
Niki: örülök, hogy minden rendben veletek is, és javulóban van a lepény
És azért csendben gratulálok a 3. trimeszterhez. Sajnálom, hogy Riki hasmenése nem akar elmúlni
Nyusza: sajnálom, hogy nálatok is ott az a fránya tágulat.
Edi: örülök, hogy a forgód végre rendbe jött, és a kutyus is renbden van!
Adó elszámolása:
? Még jó, hogy a sarkadra álltál
Girasol üdv itt, írj magadról néhány szót
Freya: sajnálom, az anyagi problémákat
Zsofka: nekünk nem volt PVC lepedő a kókuszmatracon. Tök jó, hogy minden rendben
Nálunk amikor Zalán született sokáig ott volt a szgép is, egyáltalán nem zavarta.
Közös mailt én is olvastam, durva.