Na amíg valaki válaszol a kérdésemre, átfutom a heti termést.
Fehér bőrűek táborához csatlakozok. Utálom, ha rám süt a nap, azaz ha a fejemet süti! De a strandolást csípem. Ha minden jól alakul, nyáron veszünk egy új autót, és talán pár napra mi is kiruccanunk, de nagyon nem ugrálhatunk, lévén férjinek új munkahely. Bár talán az itthoni medence is megteszi majd, amit mamáék vettek unokák örömére
Cicik... hm nem is tudom milyenek igazán. Én 2005 óta vagy terhes vagyok, vagy szoptatok. Lila gőzöm sincs, milyenek lesznek ha eredeti állapotukra vissza mennek. Bár mivel ne túl nagy terheket hordok magamon, remélem nem is viseli meg annyira ez az állapotukat. Bizonyára lentebb kerültek, mint 20 éves koromban voltak, és már jóval puhák, de ha a férjemnek tetszik, ugyan mit zavar, ha változott!
Tessék így felfogni. Hisz egy csoda, hogy képesek voltatok szoptatni két gyönyörű babát lányok!!!
Vanda: épp ilyen ikeás asztalunk és székünk van nekünk is, csak már jobban le van lakva. Lányok össze firkálták, és ilyenek. De a célnak még megfelel. Helyesek a lurkók
Nyulasz: nekem a srácok hosszú ujjú bodyban, és olyan lábas kis pamutnadrágban alszanak. Aztán ha ezt kinövik, majd lábas pamut rugiban fognak aludni. Nyáron meg rövid ujjú body és nagy melegben csak a pelus. Lányokkal így volt!
Egyébként Johanna lánykánk nagyon kitakarózós. Rajta pl plüss pizsi vagy pamut pizsi és body van éjjelre.
Én már úgy várom, hogy ahogy Vanda mesélte, másszanak utánam mindenhová a srácok. Akkor lesz igazán izgi az élet
Ja és én is gratulálok minden kúszó mászó kisbabához!
Lányok, én nem ilyen tudományosan tápláltam a babákat. Voltak ugye konzervek a cégtől. Megnéztem hány hónapos kortól, milyen kotyvalékokat adnak konzervben, és hasonlókat próbáltam én is összeállítani! Lehet persze srácokkal másképp lesz, lévén sokkal hasfájósabbak voltak - meg néha még azok is - mint a lányok!
Tigriske: jajj, nagyon sajnálom Katát. De Gratula az átaludt éjszakához - ha jól emlékszem Zitának.
lpemoni: Fanninak remélem már jobb a popsija. Nekem Johi született tűzvörös popóval. A sudocreme nem használt akkor, hanem valami zsírosabb kellett, így jött a bephanten. De lehet hogy beválik a sudocreme is. Próba!
Timi: Nagyon vagány a csajotok apával a szgép előtt
Hanga is édes kiscsaj. Látszik hogy Alexa nagyobb akarattal bír
Vagy már változtak azóta az erőviszonyok?
Ikres lét. Még azért tényleg rácsodálkoznak az emberek. Valami misztikumot tulajdonítanak a dolognak, gondolom én.
Egyébként Timi, nekem sem a srácokkal van sokszor bajom, hanem a lányokkal! Eléggé sokat veszekednek, kiabálnak, szóval neveletlenek
Na látom ne jött még válasz. Remélem minden rendben lesz a barátainkkal. Megyek mert Johi visít, Gergő meg nyűglődik!
Szép napot!
Cupp