Haliho Lanyok!!!!
Itt vagyunk mi is....csak megint egy csomo minden jott ossze mara. Igy epp csak bele tudtam olvasni a topikban.
Edi: koszi a hianyolast, a baranyka megkerult. Nem voltam sehol, csak rengeteg arunk jott es azt probaltam rancba szedni, meg megenezni, hogy minden megvan-e. Szuper, hogy a rotilanyod ilyen jol van.
Vasarlas: nekem a "szaktanacsado"
segitett a vasarlasban, igy szinte minden megvan mar...egy gonddal kevesebb. Ja a babakocsi meg mindig nincs meg. Egyszeruen nem talalunk idot ra, hogy elmenjunk es megrendeljuk, pedig 1,5-2 honap mire megerkezik.
Anya Maci: Fel a fejjel, te mindig olyan optimista vagy, nem lesz semmi gond meglasd. A tunder babad makk egeszseges lesz.
Dodo: koszi az infokat M.-rol, megnyugtato azert, hogy nincs "nagy baj"
Meme: remelem jobban vagy.
Lanyok azt szeretnem kerdezni, hogy amikor nagyon lent a hasam alatt kozepen erzek valami edes kis kaparaszast, nagyon finom kis csiklandozast akkor a baba milyen pozicioban lehet?
Sav: jaj ne is mondjatok, a fel ejszakat megint ulve toltottem, mar a ferjemnek megesett a szive rajtam ugy el voltam hajolva, de amint letettem a fejem levegot sem kaptam. Pedig nem is vacsiztam.
Annyi mindenkinek szerettem volna irni, de mire ide erek minden kimegy a fejembol...
Holnap megyunk a szokasos vervetelre..28-an pedig babakukkra. Tuti jol le fog tolni a dokino, mert most mar tenyleg nagyon kigombolyodtem, olyan vagyok mint egy kinder tojas