Bibar: válaszoltam
Nálam nem is tudom mi után van, mert éhgyomorra is volt, kakaó ivás után is volt, víz ivás után és evés után is ugyanúgy van
Én is csak reménykedem, hogy nem ez lesz a hátralévő időben.
Igen-igen, jobbulást nekünk
Bébike: köszönöm kérdésed, szó-szó... időnként még köszörülöm a torkom, fújom naponta mondjuk úgy 4 alkalommal az orrom, teljesen elviselhető. Csak most felváltotta ez a sav dolog
Ez volt a második éjszaka, hogy nem kellett pelus, de most kétszer volt felkeltve, egyszer éjfélkor, egyszer pedig fél 6-kor. Teljesen jól bírta. Valahogy próbáljuk széthúzni az időt. Első éjszaka még 3 óránként keltettük és pisilt is. Most elég volt ez a kettő alkalom. Remélem, pár nap és már nem kell ébreszteni, mert vagy hozzá szokik, hogy fel kell kelni, ha érzi vagy kibírja. Aztán majd meglátjuk, mennyire válik valóssá az elgondolásom
Eddig hiába próbáltunk úgy megválni a pelustól, hogy megbeszéltük, kapásból jött rá a válasz, hogy miért nem és miért kell neki még a pelus. Most hogy az ovi kezd kézenfoghatóvá válni, így nagyobb volt a késztetés rá.
Nálad is teljesen elmúlt a nátha?
Dóri: jó lenne, ha tényleg nem a végéig zargatna minket ez a róka! Remélem, így lesz!
Lányok ez a TORCH vizsgálat egyébként kötelező? Vagy doki függő? Úgy emlékszem, Nórival nekem is nézték, de különösebb ok nem volt rá.
Edi: hát tényleg nem valami normális dolog, ha most egyben kell majd befizetned a különbözetet
Ha nem lesz mást tenni, akkor legalább tudsz kérni rá részletfizetést?
Örülök, hogy a kutyid jól van!
És a forgód is végre jó, szupi!