Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, hogy elhallgattam, de van mentségem. :roll: Kezdem érezni, hogy vége felé jár az első trimeszter, jön a második, ténykedni van kedvem. :lol: Bár néha-néha még visszaköszön a rosszullét, mint pl tegnap fejfájással és hányingerrel (bár nem is tudom melyik okozta melyiket), de amúgy jól vagyok. Takarítottam wc-t, kb. 2 hónapja hozzá sem nyúltam. :oops: És rengeteg hasonló elmaradásom van a háztartásban, plusz a kertben is, így mindig jut valami.
Persze azért óvatosan ugrok neki a melónak, ha fáradok, leteszem.

Meghát Bogit is szórakoztatni kell, mert a héten még itthon van, erősödik, talán jövő héten már megy oviba. Így rengeteg a dolgom.
Múltkor is egy délelőtt alatt nyomtam le a játszi-fűnyírás-főzés hármast, hát másnap semmit sem bírtam csinálni. :D

Na és a lényeg, nem ma megyek Tapolcára, de még csak tegnap sem. :lol: Elvileg 26-án hétfőn, mikor Kiki tesztel!!! :lol: :lol: :lol:

Ma genetikai uh lesz, itt a kórházban! Ezért is vagyok ébren ilyen korán, teljes generált kell csinálnom, hogy szépnek lásson a doki. :oops: :wink: :lol:
10-re megyek, de félő, hogy az egész napomat ott fogom tölteni.

Este mindenképp jövök a hírekkel!!! :lol:

Addig is puszi mindenkinek!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt!

Kép

Aagassi!
Én is későn fekvő és korán kelő vagyok, de mostanában nagyon gyorsan fáradok. Lehet, hogy csak a tavaszi fáradtságot érzem.
Zolitól egy Szepes Mária könyvet kaptam, nem rossz, bár ilyent még nem olvastam. Érdekes.
Eleinte még az is bántott, mikor egyik-másik tanítványunk odajött hozzám a suliban, hogy tanárnő, megint bekaptam a legyet. Holnap elugrok egy abortuszra, de pénteken buli. K...va jó lesz a hétvégém. Beba...unk! Ma már ez sem érdekel, lassikán immunis leszek. Ehhez is hozzá lehet szokni.
Nálatok zajlanak az események? Sokat gondolok rád. Úgy megkérdeznélek néha, de a játszó nem az a hely. Persze a kedves kollégák között minden hír futótűzként terjed, hallottam, némelyik egyenesen meg volt átallkodva. Egyiket kellőképpen le is ugattam, azóta sem beszéltünk.
Ja, még valami: mondjad csak el Bikfy néninek, hogyan úszod meg a pénteki előadást? Disznófülű. :lol: Puncsos vagy a főnökségnél, mi? :lol:

Lucuzs!
Azért a fűnyírásos dolog nekem nem nagyon tetszik. Vigyázz jobban magadra! Bogika még mindig lábadozik?

Kikim!
Hogy vagy?

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassika!
Még valami: láttad? Laptetőd van. Hamarosan gyereked lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: És mivel dupláztad is a hozzászólást, lehet, hogy egyszerre kettő is. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Vazze, engem ez a vonalzó megkergít. Hogy fenébe kell ezt úgy megműteni, hogy számoljon is? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Isten éltessen sokáig! Boldog szülinapot!!!!
(Mindjárt jövök, visszaolvasok.)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

Beze,

nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kiki, Monic, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagytok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Monic, neked is fájt a hasad, amikor még nem tudtad, hogy Dávidka beköltözött?

Aagassi, köszi, értem. :wink:

Bikfy, ezen én is átmentem, tudom, nagyon nehéz, de sikerülni fog, 2011-ben tuti szülni fogsz! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bezécském!

Nagyon-nagyon boldogat!!! :wink:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Aagassi!
Jó, hogy találtál időt az olvasásra, és az utzási időt szoktam olvasással tölteni (napi min. másfél óra), de ilyenkor érzem, hogy kicsit szétdarabolódik a könyv a fejemben, és nem ugyanaz, mintha, otthon, nyugodtan olvasnék és fejezetvégeken, vagy legalábbis nem mondat közben kellene otthagynom a könyvet... Éjszaka viszont már én is elaludnék rajta.

Lucuzs!
De jó, ha végre alábbhagy a hányinger, és jön a ténykedő második trimeszter!
Tényleg, csak arra emlékeztem, hogy ma drukkolni kell neked valamihez, de hogy az Tapolca vagy genetikai uh, azt elfelejtettem. :oops: Mindenesetre drukk mára és este várunk. :)
Én is füvet nyírtam szombaton, de nálunk akkora kert, hogy 20 perc alatt végeztem vele... :)

Bikfy!
Nagyon tuti ez a nappocska!!! :)
Hú, megértem, azt a legnehezebb elfogadni szerintem, hogy az, amire te évek óta úgy vágysz, hogy bármit megtennél érte, az másnak nyűg a hátán és szabadul meg tőle. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Monic!
Nagyon sajnálom, hogy a székrekedés így megkeseríti az életed. Nekem is volt 1-2 hét ilyen, de most már jobb. Gondolom, majd a terhesség alatt ez majd többször változni fog. Délutánonként én eszem egy nagy tál gyümölcsöt, 4-5 féle gyümölcsöt összevágok, és elnassolom. Másnap reggelre pedig minden okés lesz tőle. Remélem nálad is javulni fog a helyzet!

Bikfy!
Az első vonalzódnál a dátumot állítsd be a ciklusod első napjára. Pl. április15.

Majd írd be, hogy: Ciklusom <ABSZ_NAP> . napja.

Aztán beáillítod a színeket és elkészült. Néha az elkészült vonalzó nem azt mutatja, akkor frissíts arra az oldalra, és rögtön a helyes vonalzó lesz!

A másiknál is állítsd be azt a dátumot, amikor mész a Kaáliba.

Írd be pl.: Kaáliba megyek <ABSZ_NAP> nap múlva.

És ennyi. Remélem sikerül, és érthetően írtam le!

Beze! Jól értem, akkor még nincs piri?
Szurkolok!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!

NAtikám!
HOgy vagytok? Gyógyulgattok?

Kiki! Juj, 4 nap múlva már TUDJUK, hogy kismami vagy!

Lucuzs!
Azért nagyon vigyázz magadra! Csak óvatosan mindennel!

rodina74
 
 


Bikfy! Hogy hogy vagyok? Reggelente azért már rettegve ébredek, hogy még mindig feszül-e a cicim. Sosem örütem ennyire annak, hogy majd szétrobban! :lol: Tünetem nem igazán van, hacsak az nem, hogy tegnap és tegnapelőtt is begörcsölt a gyomrom. (Tényleg, gyorsan be is veszem a Magne B6-ot.) Próbálok még jobban odafigyelni, hogy ne legyen üres. Pedig tegnap másfél órával reggeli után ittam meg egy forró habos-tejeskávét (cikória, koffeinmentes) és ettem is hozzá két pogácsát, mégis begörcsölt. Szóval nem mindennapi a működése... A hangulatomról csak annyit, hogy azt vettem észre, hogy mindig mosolyog a tükörképem! :lol: Tegnap egyébként kifejezetten meghatódós voltam, itt sírdogáltam csendesen (amikor nem látott a tükör), ami alapján méginkább elkezdtem bízni abban, hogy baba/babák van/vannak a dologban. :) Furcsa, mert kb. ilyenkorra szoktam mindig elveszteni a hitem, hátha erre most nem kerül sor! :)
Köszönöm, Lányok, az állandó bíztatást, nagyon fontosak vagytok nekem!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Látod Kikim?
Bikfyke szerencsehozó négylevelű lóheréje meghozza a szerencséd. Ha így lesz, majd kölcsönkapom? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, Rodi, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!

Kiki, mindennap legalább 2x elpityergem magam, tegnap a soraidat olvasva, ma meg csak úgy... :oops:

Rodi, még nincs. De nem fájnak a cicik. Bár Lexinél is nagyon ritkán, néha éreztem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bezém!
És tesztelni mikor akarsz? Jó lenne, ha már gratulálhatnánk. :wink:

Rodika!
Büszke vagy Bikfyre? Utasításaid alapján elkészült a jó vonalzó, bár ma már a 14. napon vagyok, de így is jó. Köszi a segítséget. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, jövő héten, ha addig tényleg nem jön meg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Kiki, millió drukk!!!

Tegnap egy nagyon hasznos és kellemes megbeszélésünk volt, negyed héttől este 8-ig a dúlácskámmal és apával. Apa is kérdezett párat, meg persze figyelmesen hallgatott minket. :D

Mivel az Istvánban ismeri az összes szülésznőt, és mindenkivel nagyon jó személyes kapcsolatban van, így fog tudni nekem segíteni abban, hogy a saját testi és lelki alkatomnak legmegfelelőbb szülésznőt válasszam! És ügyesen távol fogják tartani tőlem az ügyeletes orvost, hogy ne zaklasson, hagyjon csak szépen magunkban vajúdni ahogy szeretném :wink:

Most úgy érzem, hogy nagyon jól választottam mindennel, nagyon nyugodt vagyok :D

Múlt hét óta elkerült már a hányi is. Lehet hogy a 12. héten volt az utolsó próbálkozása a rosszullétnek? És tegnap már este 9-ig bírtam, nem aludtam el 8kor, ez is nagy előrelépés :D

A dúla már észrevette és megdicsérte a pocimat, de szerintem még lapos mint az alföld :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rodi! Bikfy!
Ügyesen összehoztátok a vonalót! :)

Rodi!
Te hogy érzed magad? Múlnak lassan a rosszullétek? Látod, egyre többen vagyunk, akik meghatódunk és pityergünk, nem vagy egyedül se te, se Lucuzs! :)

Bikfy!
Persze, hogy megkapod a lóherét! :)

Beze!
Akkor, ha minden rendben, és nem jön meg, hétfőn tesztelünk együtt? :)

Eclipse!
A dulát hogy választottad, mi alapján, vagy ismerted korábban? Örülök, hogy megnyugtató, jó beszélgetésetek volt tegnap. Tetszik, hogy ilyen céltudatos vagy! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze,
szívből gratulálok szülinapod alkalmából és hát mit is kívánhatnék mást, mint Lexikének egy kistesót minél előbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P

majd még jövök!!!
Vendég
 


Kiki,
ismertem, igen, régről, őt is meg a jó hírnevét is... jelenleg ő az ország legtöbb szülését kísérő dúlája... nagyon jó kapcsolatai vannak orvosokkal, szülésznőkkel, szülésfelkészítőt, kismama jógát is tart, szakértői oldala van a femina.hu oldalon, ismeri a homeopátiát, nagy tapasztalata van mind az otthonszülésben, mind a kórházi szülésben. Őt választják azok is, akik császár után akarnak szülmi természetesen - és összejön! vagy volt már faros hüvelyi szülés kísérése is. Ő egy igazi tündér, aki soha nem fáradt, napi 24 órában sugárzik, és mindig a legnagyobb türelemmel és szeretettel beszél. Most is a kórházból jött hozzánk.
Tündér, no, apának is nagyon szimpatikus volt, tudja hogy jó kezekben leszek :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lányok, most én zokogok. De örömömben.

Szerdán mehetek Tüű doktorhoz megbeszélésre, hétfőn leveszik ők a vért, az meglesz szerdáig. Hát mégis van Isten. Most nagyon boldog vagyok, mindjárt indulnom kell melózni, de nem bírom abbahagyni a sírást. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Eclipse!
Ez nagyon jól hangzik, örülök, hogy ilyen jó kezekben leszel!


Bikfy!
Jaj, ez szuper! Nagyon ügyes vagy, hogy telefonáltál, és megoldottad! Beveszünk a sírós csapatba... Én már egy órája könnyezek itt, a youtube-on nézek magamra vonatkoztatható klippeket, meg főleg hallgatom a zenéket... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Eclipse,

örülök, hogy van egy jó dúlád.
Nekem a szülésznőm már régóta megvan, őt választottam Danikánál is, maximálisan elégedett vagyok vele, a 13 óra vajúdást végigülte mellettem, ha kellett szórakoztatott, ha kellett bátorságot öntött belém. AZ orvos nekem is csak akkor jött amikor már szinte a kezébe pottyant Danika.
Háááááát, a faros szülést hüvelyi úton én nem merem bevállalni. Én nagyon császár ellenes vagyok, de annyi kockázata van a természetes faros szülésnek, hogy akkor inkább a császár. Egyenlőre még ez a helyzet áll fenn nálam is, mert Dávidka bizony még farral van, de mondogatom neki, hogy forduljon meg szépen, ne nehezítse a helyzetem.

Beze,

igen, nekem teljesen ugyanúgy fájt a hasam mint amikor meg akar jönni. És hetekig ez volt, végig azt hittem, hogy akármelyik pillanatban megjöhet. Állandóan a wc-re rohangáltam, hogy vajon akkor itt van-e piri, de nem jött.

ROdina,Kiki,.

köszi a tanácsokat, igyekszem megfogadni.
Érdekes, hogy Danikával nem volt soha ilyen gondom, DÁvidkával pedig az elején volt, aztán minden rendbe jött, most meg újra kezdődött a nehézség...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

nagyon örülök, hogy végül mégis meglesz a véreredmény!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Beze boldog születésnapot kivánunk

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic,

Nagyon jó szülésznő, én is ilyet választok majd!
Egy szép történet
http://module.hu/szulestortenetek/nem_a ... ens_szulok
Szerencsére itt kicsi volt a baba!
Bár én sem merném, de nem vagyunk egyformák!
A 36. hétig, sőt még utána is ráér a manóknak. Ne aggódj, ahogy közeleg az idő,
Ha nem, még mindig tudok természetes és kíméletes baba átfordító csalogató trükköket - szintén best of dúlatanfolyam. :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Nati, Vius, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!
Nati, megint pityergek...

Kiki, én már nem is tudom, hányadjára bőgöm el magam ma, tök gáz...
Alig tudtam enni a szülinapi tortámból, a maradékot lefagyasztom, mostanában egyáltalán nem kívánom, a joghurt se ízlik.
:shock:

Bikfy, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jó hírt kaptál. :D

Monic, detto én is ugyanezt csinálom. :oops: Köszönöm, hogy leírtad. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Eclipse,

elvileg a 32. hétig van módja, helye és lehetősége befordulni a babának, de egy-két életrevaló bébike képes a szülés előtti héten is végrehajtani ezt a mutatványt.
Remélem Dávidka tudja a rendet, de ha nem akkor jöhetnek a baba fordító tanácsok.

Beze,

nekem semmi terhes tünetem nem volt, egyedül a 8. hét után kezdődött a hányinger és hogy nőtt a hasam. De hát az már elég későn volt... :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, sok tünetem nekem sincs, bár már 2 napja ha szagot érzek, öklendezek. A legjobb kaja a savanyú uborka...
Előbb elfelejtettem: Lexi 31hetesen fordult be, egész nap görcsölgettem, szegény úgy nyomakodott. :( Végig beszélgettem vele, kértem, hogy forduljon meg, mert nem akarok császárt. Szót fogadott. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról!!!
Csupa boldogság vagyok! Annyira jó volt újra látni a babónkat!!! Nem is tudom, hogy lehet ennyire szeretni valakit, akit gyakorlatilag még nem is ismerek!!! :D Teljesen elérzékenyültem, ahogy megláttam. Csodaszép gyerek, és szerintem olyan szép mint egy kislány! :wink: Egyszerűen nem tudom fiúnak látni. Majd ha kiderül a neme, akkor remélem fog menni, akár a váltás is. :wink:
Mindene megvan, mindene tökéletes, és az enyém, a miénk... nem bírom kiírni magamból a boldogságot. :lol:
Jelentkeztem kombinált tesztes vv-re. Jövő hét pénteken megyek.

És akkor íme Ő!!! :D (hasi uh volt már):

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, nagyon örülök! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Boldog születésnapot!!! :D Kívánom, hogy a vágyaid váljanak valóra!!! :D

Bikfy! Veled örülök, hogy végre megoldódik a vv-ügy és simán tudsz menni Tüü-höz!!! :lol:

Rodi! Gratula a 10. héthez!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok! A fűnyírás meg se kottyan!!! Sokkal nehezebb a bevásárlószekeret tolni az Interben. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lucuzskám!
Gyönyörűséges babótok van! Nagyon jól sikerült kép! :) Gratulálok, és érthető a boldogságod! Ne is akard kiírni ezt a boldogságot, maradjon csak ott belül, benned! Azért ízelítőt így is kaptunk belőle! :)

Beze!
Erre az émelygésre már nem mondok semmit. Egyre biztosabb vagyok benned is! De én kívárom, amíg rászánod magad a tesztre, nem türelmetlenkedem! :)

Monic!
Akkor még van ideje megfordulni az uraságnak! Kitartást! A napokban gondolkoztam azon, hogy milyen jó, hogy mikor teszteltél, és kiderült, hogy baba van a pocakodban, akkor átjöttél ide közénk újra, és itt is maradtál velünk, mint húzóerő a babásodáshoz! Nagyon köszönöm ezt neked!
Te hogy választottál szülésznőt?

Eclipse!
Látom sok szempontból tájékozott vagy, megjegyzem magamnak, hogy lehet majd hozzád fordulni! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze,

:wink:

Kiki,

a szülésfelkészítő során szülőszoba látogatásra is mentünk, és az a szülésznő aki körbevezetett minket nagyon szimpatikus volt. Aztán beszélt arról, hogy lehet szülésznőt választani (ezt én előtte nem tudtam).
Mikor hazaértem elmeséltem anyukámnak, hogy mennyire szimpi volt nekem a szülésznő, és kiderült, hogy anyu nagyon jól ismeri, hisz régen szülésznő volt (amíg egy baleset miatt megsérült az ujja és ezután már nem maradhatott a szakmájában), és ajánlja nekem mert a szülésznőnél jó kezekben leszek. Ezután felkértem és 6 napra rá meg is szültem, azóta pedig teljesen baráti a viszonyunk, ha a boltban találkozunk úgy örül Dancinak mintha félig az övé is lenne :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kiki,

nem közvetlen a terhesség miatt tudtam ide visszatérni, hanem mert Dancitól végre jutott annyi időm, hogy többet üljek a gép előtt, és hát nagyon hiányoztatok :oops: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Ez jól hangzik, akkor ezért is fontos a szülésfelkészítő! :) Látom, még éppen idejében választottál akkor!
Oké, bármiért is jöttél vissza, a lényeg, hogy nekem nagyon jól esett akkor, és azóta is örülök, hogy hozzánk is tartozol! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Luci!
Gyönyörű. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nincs is más, amit tudok mondani. Fülig ér a szám.

Beze!
Te terhes vagy, én meg szétszakadok a boldogságtól. Lassan mindenkinek sínre kerülnek a dolgai.

Kiki!
A te sikeredben is biztos vagyok, és olyan jó, lassan de biztosan mindannyian haladunk előre.

Moncsi!
Én amíg élek, hálás leszek neked. És Viusnak és Dy-nek és Suskának és Linának, mert akkor is jöttetek erőt diktálni belénk, mikor mi még itt toporogtunk. Mellettetek nem volt kisebbségi érzésem. Sokszor ez lendített át a szarságokon. Köszönöm. Nagyon rossz ám az, mikor mellőlem kihal egy egész topic. Persze mindig jöttek újak, de akikkel én kezdtem, már mind babáznak. Kivéve Timej és Bumi, na meg Marácska és Katus. De így nem volt annyira megalázó a helyzet. És higgyétek el, annak akinek nem sikerült, ez nagyon-nagyon sokat jelent. :wink:

Én ma a föld fölött lebegek, nagyon boldog vagyok. Örülök Tüűnek és annak, hogy mehetek. Itthon is bőgtem, meg amint beértem a suliba és megláttam a nekem nagyon drukkoló 2 kolléganőmet, szintén eltörött a mécses. Ott a folyosón. Nehezen, de elmagyaráztam a gyerekeknek, hogy boldogságomban sírok, azt meg ugye szabad. Olyan rendesek voltak az én gyerekeim, átöleltek és bár nem tudták, mi az oka a dolognak, azt mondták, szorítanak, amihez kell. Jó mi? Na ilyen gyerekek is vannak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!
Na, olyan jó ezeket hallani! Én nagyon bízom a pozitív tesztedben! Küldöm a babaragacsokat!

A sírdogálások jó jel! Én is ma hazafelé a közértből elpityeredtem. Rájöttem, hogy életem egyik legszebb nyara előtt állok, és ez meghatott. Jó, mi?! Néha csak ennyi kell!

Az esti émelygések még meg vannak, bár korábban azt hittem a gyógyszerektől vannak, de nem. Reggel volt egy kis hányi, de én tehetek róla. Sajnos vizet, teát inni nem tudok, a gyümölcslevek nem oltják a szomjam. Reggel a vízbe tettem egy kis citromlevet, és valószínű az tette be nálam a kaput. De egyébként minden rendben!

Beze!
Ne várd a mensit, nem fog jönni! Egyébként nekem sem fáj, sem feszül egész terhesség alatt a cicm, sőt alig érzékenyebb a bimbó, mint általában! Szóval ez nem jelent semmit!

Nem ízlenek olyan kaják, ami eddig igen????!!!! Hát bocsi, de ennek én örülök! Húúú, a hétfő de izgalmas nap lesz!

Bikfykém!
Nagyon ügyi vagy! A naptárban állítsd egy nappal korábbira a dátumot és utána már az elkészült vonalzónál csak frissítsd, ennyi. Eddig is nagyon büszke voltam rád! :lol:

Bikfykém!
Látod, szeret téged a Jó Isten! Minden rendben lesz! Meglátod! Nagyon szurkolok neked!

Eclipse!
Örülök, hogy jó élmény volt a találkozás. Az nagyon sokat számít, hogy nyugodt vagy! Én még nem gondolkoztam ilyeneken, bár én ugye doktort választottam, szülésznő meg lesz, aki lesz!
Ha már megdicsérték a pocidat, biztos látszik.

Én délelőtt ügyeket intéztem, és kíváncsi leszek, mikor fogják majd átadni először a helyet a villamoson, vagy a buszon, a terhesség miatt.

Lucuzs!
Jaj, gyönyörű szép! Olyan édes, hihetetlen milyen gyönyörűek! Mekkora volt már? 4-5 cm? Nagyon szép formás baba! Gratulálok!

Monic!
Nagyon szurkolok, hogy megforduljon Dávidka! Van még ideje, biztos szófogadó kisfiú!
Igaza van Kikinek, nagyon jó hogy jöttél hozzánk is, nagyon sok támaszt adtál itt nekünk!

rodina74
 
 


Bikfykém!
Mit mondjak, most megríkattál! Teljes szívemből szurkolok neked!

rodina74
 
 


Rodikám!
Tudom, hogy velem örülsz és hidd el, nagyon boldoggá tesz. Ugye milyen könnyű sírni? Én is így voltam ma. Nem hallottátok a nagy koppanást? Az a Bikfy szívéről leszakadó mázsás teher volt. És igen, szeret engem a Jóisten.
És ma még a hasam is fájdogál, érlelek egy szép petikét. Ma felszabadult lesz az együttlétünk, hátha így már kellek majd egy babának és én is anya leszek. :wink:

Lökött Tyúkom, citromlét küldtél annak a gyereknek? Csoda, hogy vissza küldte? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Még valamit hadd írjak le:
Emlékeztek arra a kolléganőmre, aki végül az egyik legjobb barátnőm lett? Ő volt az, akit endometriózissal kellett műteni, egyik petefészkét kiszedték, a másiknak meg csak a negyedét hagyták bent. Megmondták, nem lesz gyereke. Házassága tönkre ment, lett egy új férje. Kapott egy számára kedves ismerőstől egy apró kis műanyag babát, Rozit, aki az ígéret szerint szerencsét hoz majd neki. Nem sokáig ölelgette Rozit, mert így, csonkolt szervekkel terhes lett. És ma egy csodaszép kisfiú anyukája. Ancsi tegnap átölelt és azt mondta, mostantól én vigyázok Rozira. Rozi tegnap óta van velem és ma sínre rakta az életem. Kinek a Titok, kinek más segít a pozitív gondolkodás felé fordulni. Nekem Rozi a CSODA, aki segíteni fog. Hiszitek, vagy nem, én most megnyugodtam. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy dilis, de most így jó neki. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy drága, nagyon boldoggá tettek soraid, azt hiszem, hamarosan újabb spontán babának örülhetünk. :wink:
Azt azért megkérdezhetem, mitől vagy benne olyan biztos, hogy gyereket várok? :oops:
Már most megígérhetem, hogy nem hagylak itt, bármi is történik!

Rodi drága, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Neked az elején volt olyan érzésed, mintha meg akarna jönni? Vagy fájt a hasad?

Monic, egyetértek az előttem szólókkal, én is örülök, hogy jössz rendszeresen hozzánk!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy, most megint meghatódtam. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lányok, tegnap nem is írtam, milyen lökött férjem van. Megrendelte az ajándékomat kedden neten, gondoltam, úgyse fog megérkezni, mert már késő. Tegnap telefonáltak neki, hogy küldik. Ezen felbuzdulva felhívta anyámat, mert hozzájuk kérte a cuccost, hogy ma délelőtt érkezik a GÖRKORCSOLYA, amit én, mivel 30 centire álltam tőle, persze hallottam. Nem is rögtön, hanem kis idő múlva esett le neki, hogy én ott vagyok, és mindent hallottam. :lol: Ennyit a meglepetésről. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kipróbáltam itt a nappaliban, illetve a folyosón, tök jó, most már örülök neki, de persze lehet, hogy egy ideig nem fogom tudni használni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jöttök még este? Én igen. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Addig is puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Ez buli, görkorit kértél a szülinapodra! :lol: Bocs, de nagyon drukkolok, hogy egyelőre a szekrénybe kerüljön! Aranyosan lökött férjed van!!!

Bikfy!
Örülök, hogy boldog vagy, és nagyon jó, hogy Tüü is összejön, meg júniusban a Kaali, hát idén tutira nem hagyunk itt, mert te is babás leszel!!! (Bár egyébként sem hagynánk itt... :oops:)

Rodi!
Sajnálom a hányingereket, lassan biztos csillapodnak. Azt én sem gondoltam volna, hogy egy kis citromlé rosszat tesz... :oops:

Lányok, lassan vicceket kellene mesélnünk magunknak, hogy ne csak sírjunk minden hozzászóláson! :lol: Bár addig jó, és semmi gond nincs vele, amíg örömmel, meghatódva tesszük, és nem bánatunkban!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: