Még egy kislányt váró bejelentkezik
Bár nekem megvan már mellé a fiú is
Judit, gratula a jó eredményhez! Samuval minket is ijesztgettek, és hagytam magam rázsarolni a szúrásra, tudom, milyen az eredményre várni...
Névhez tippet nem adnék, azt mindenki döntse el maga a párjával, de elmondom, h mi mivel próbáltuk szűkíteni a kört egy-egy alkalommal. A mi vezetéknevünk elég bonyi, mindig betűzni kell, szóval eleve csak egyszerű hangzású, lehetőleg csak 2 szótagos keresztnévben gondolkodtunk, hogy ne szúrjunk ki a gyerekkel. Mivel Samut karácsony előttre vártuk, vele az volt a plusz kitétel, hogy nyári névnapja legyen, pedig fiúban én 18 éves korom óta Andort szerettem volna, de milyen lett vona már nov30 névnap, decközepe szülinap, aztán karácsony és majdnem egy évet várni, amíg mindenki másnak jön név meg szülinapja? Nehéz szívvel, de lemondtam róla, de a Samu is nagyon jó választás lett (lánynak Maja lett volna
).
Most kevésbé kellett figyelni az időpontra, így azt találtam ki, hogy ha már a fiúnak az a monogrammja, mint apjának (a férjem Sándor), akkor legalább a lánynak meg legyen az, mint az enyém
így már csak a L betűsökből kellett választani
így sem volt egyszerű menet, mert pont nem ugyan azok tetszettek nekünk apjával, de aztán csak megegyeztünk. Persze a jóember bepróbálkozott még pár múltkori listás névvel, amik mással kezdődtek, de azokat megvétóztam
Vizesedés hogy van?
Szecs, a te pocakod is csini
Én tegnap voltam ctg-n, abban a fetrengős helyzetben, ahogy végre meg tudtuk találni a szívhangot, sikerült is pár összehúzódást produkálnom, de nem voltak vészesen erősek, meg rövidkék is voltak, így nem kellett a dokihoz is besunnyognom, így őt csak szüléskor, vagy jövő csütörtökön látom. Na jó, odafelé úton, meg aztán hazafelé is voltak fájások, de azóta se nagyon. Ma ha jön anyu, elmegyek vele meg Samuval szandált meg cipőt nézni Samunak, szeretném még szülés előtt letudni, a bolt kb 20 perc sétára van, aztán a tervek szerint gyalog jövök fel az ötödik emeletre
Meg vacsira csinálok valami fűszeres kaját magamnak, meg kakukkfűteát, meg ha kapok, akkor ananászt is veszek, eszek, meg ami még eszembe jut, hátha sikerül kicsalogatni a csajszit. Hétfőn terminus, Samu 5 nappal később született, hátha most nem húzunk rá. Már fárasztó, meg hát hiába bízom a természetben, azért nem tudom majd annyira kicentizni a kórházba érést, és még mindig tartok kicsit tőle, hogy a doki esetleg lehangol azzal, hogy nem bízik a sikerben, az is számít, ha pár dekával kisebb, mikor elundul. Meg ugye a protokoll, amihez szerintem eléggé tartani akarja magát... mindenesetre most ezen nem agyalok, igyekszem csak a babára koncentrálni (amikor a nagyfiú is úgy akarja
)
Azért még remélem, hogy a legnagyobb problémám az egész szüléssel az lesz, hogy valamelyik nagyitól életem végéig hallgathatom, hogy miért nem őt hívtuk Samura vigyázni, amikor indultunk a kórházba
:D:D