Új privát üzeneted érkezett!

Angel!
Voltam ma Brendonban 8 e a paci. Én azt csinálom, megnézem ott, ha meg akarom tapizni, jóóóól megfogdosom, utána megveszem a neten óccsóért, feléért, harmadáért..... És újan, én nem szoktam használt cuccokat venni. Valahogy idegenkedem tőle. De jól járni azt nagyon szeretek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Jó tudni, ha túl nagy lesz Zének a fahinta (kétállásosat rendeltem, egy laphinta, meg egy olyan felemelős fahinta van rajta) akkor veszek egy ilyen babásat, nem drága, még ha csak rövid ideig használjuk sem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Twist!
Én 7 hónapja iszom, eléggé unom már :oops:
Meg laza diétába is fognék. Félek hogy kicsit szét vagyok csúszva, még mindig nem állt helyre a ciklusom, fura. Vissza akarok venni a Ch-ból :roll:
Ja jó így vásárolni, de nekem mindig mindenki messze van, a hintám pl. 400 km-ről érkezik :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 

 
 

Lois!

Én is így veszek dolgokat mer' hülye azé' nem vagyok! :P :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Utolsó kép, aztán eldugulok:

A kis tudóspalántám:

[törölt kép]
vovanda
 
 


Itt a hinta-palinta:

Kép

Kép

skrisz72
 
 


Vanda, nekem teccik a kölök szemüvegben. Nagyon intelligens feje van. :lol:

skrisz72
 
 


naaa akkor én hülye vagyok? :roll: hát legyen :wink:

Lois,
persze, gondoltam már erre a variációra is, hogy boltban nézem, aztán szerzem másutt, de még nem vitt rá a lélek! :lol:

Vanda,
kis okos tényleg! :lol: aranyos!
és úgy látom jól bírja!

Krisz,
Eszti is nagyon aranyos a hintában! :D vagyis nemcak a hintában! :wink:

most próbálom belőni a méreteket, szerintem Makicsaj ebben is hülén ülne :?

ma mászott fűben, nagyon tetszett neki :D tapiztattam vele különböző faleveleket is.
megrágicsálta szomszédbácsi kulcsát :roll:
amúgy egész nap nyafogott :?

angel37
 
 


Angyalom!
Dehogy vagy hüle, csak hagyományos vásárlást kedvelő :wink:
Én is a gyerek mellett (már terhesen is) kaptam rá erre a formációra, van amihez van bizalmam, máshoz meg nincs. Olyankor visszatáncolok. Anyagilag mindenképp megéri, meg ugye nekem nem minden elérhető, így rá is vagyok kényszerítve. A postás mondjuk tuti utál :roll:
Ennek a hintának nem kell annyira passzentosnak lenni szerintem :)

Skrisz!

Kendős-hintás kép tündérédes, behaltam tőle teljesen :D

Vanda!
Azannya, a kis okosszemüvegesésmégígyismacsó :lol: :lol: :lol: Nagyon cukker benne, megzabálom :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz, ilyen hintát láttunk tegnap séta közben a Veresi játszótéren (az egyiken). Hú, akkor mi is kipróbálhatjuk majd, tök jó:))

Vanda, nagyon cukker a szemcsiben a kisfiad!:) Olyan aranyosan mosolyog és jól is áll neki!

Lois, ittál most is "sört"? Milyen fincsit vacsoráztál? Olyan fini ételek fotóit szoktad feltenni, hogy nem tudom elfelejteni őket! hmmm

Angel, tök jól csináltad, hogy fűben mászott Makilány és faleveleket is adtál neki! Pont énis ilyesmiket csinálok a csajszimmal, az Anya taníts engem könyvben vannak ilyesmik, hogy különböző tárgyakkal kell megismertetni a babát. Nálunk a kanál volt műsoron és műanyag kocka, meg a papír.
És hogy tetszett Makilánynak a szép zöld tavaszi fű?

Dorka rongybabával aludt:
Kép
Vendég
 


Skrisz: "Hol vagy Baba? Már megint alszol? Wink"


Skrisz, jelen! Naggyon vicces!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Vanda, tényleg kis tudóspalánta, nagyon édes!!

Skrisz:cukiiiii!


Twist, annyira édes, hogy szorítja a rongybabát!

Kérdésem van: Mi haszna a pihenőszéknek. Láttam a kIKÁBAN egyet az akc.újságban és úgy tűnt, egész jó áron van, de nem tudom, megéri-e megvenni. Mire használja ugye az ember? Beleteszi, ha nincs kézben, ágyban, nemtudomhol, de a hordozó is ugyanúgy jó erre a célra, nem? Bár tudom,a bban nem szabad sokáig tartani. Ennek a széknek, amit kinéztem, dönthető a támlája. Nem rezeg meg 'mittomén', de szerintem azért nem is szükséges az efféle luxus. LÉGYSZI, MONDJATOK VÉLEMÉNYT!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 



babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel!
Átverés. 2 percnél tovább nem marad meg rajta. Harcolunk. Mire megszokja... :?

Baba!
Ennyiért bőven megéri. Az enyémek szó szerint laktak benne. Réka imádott benne aludni, ha nagyon nyűgösek voltak, egyszerre tudtam ringatni őket, sőt, még a hozzátápit is ebben kezdtük, mert ennek lehetett a legkönnyebben mosni a huzatát. Szóval én csakis csupa jókat tudok mondani.

Hintázó-szendergő kislányok édesek, küldöm a fiúkat csajozni, csak az apukák akasszák szögre a vadászpuskát. :D
vovanda
 
 


Egyetértek Vandával! Dorka imádja a pihenőszéket. Olyan van neki, hogy 0-6 hónapos korig van, fektetős. És látja onnan a tévét, a szobát, tud játszani és imádja, mert végre nemcsak fekszik hanyatt, hanem "ül" is és jobban kilát. Tök jól elvan benne. Ezt imádjuk és a játszószőnyeget, mindkettő hasznosnak bizonyult:)

Lois, ez a "sör" hízlal is? Jaj, nekem is kéne visszavenni a CH-ból, fogyni kéne egy kicsit, sokkal jobban érezném magam.
Vendég
 


Baba, ez tökéletes.Nem kell rezegni meg mittudoménmilyenluxussal bírni, egy a lényeg, gyerek berak, elvan, anya meg végre szabad kicsit.Nekünk még ennyi luxus sem volt rajta, csak egy pihiszék, ami dönthető oszt jónapot.

VAnda, nagyon kis tudóspalánta :)

Twist, ééédes.

Lois, mikor akarod elkezdeni a metet?lassan aktuális lenne, nem?vagy totálba megvárod a szopi végét?nem lesz késő az elkezdeni?

Mi betegen...nagyon betegen :cry: De legalább vele vagyok, mert hát én ugye alig vagyok vele, mióta dolgozom csak az apja meg anyám, én rikaságba megyek a napi 12 órás munkám utáni hazajövetellel.Amúgy meg tök ügyi, most már nem csak passzív az angolja, hanem tök aktív lett, és mindezt pár hét leforgása alatt.Énekel, mondókázik és dumál nekem angolul, más ha ott van, "lefordítja" neki. Haláli krapek.
Vendég
 


Lois,
postásnak ez a dóga! :wink:
és miben vagy bizodalmad? (brendon nálunk kilőve :?)
nem a passzentosság, hanem előrecsúszik benne, és baromi görbén ül. ha már ennyit feljesztettük, ne én vágjam tönkre.

Baba,
sztem vedd meg, jó dolog! :)
először nem akartam, de csatlakozom a többiekhez, hasznosccuccos! :wink: az utóbbi időben nem lennék meg nélküle. etetőnek használjuk (másban nem), most is abban eszi a napi első cumáját, és délelőtt abban alszik el (du is csak abban van esély), onnan teszem át az ágyikóba. eredetileg hinta, de igazán csak a fixált szék funkció vált be.

Twist,
Dorka nagyon édes, ahogy szorítja magához a kis kockást :lol:
megvan nekünk is az a könyv! de ez most nem is abból jutott eszembe! tetszett neki a fű, jó lassan mászott benne, nézte maga alatt, tapizta :D

sörike bizony hízlal! :roll: :wink:

Vanda,
értem :? remélem megszokja.
én a mai napig a napszemüveget sem tudom elviselni az orromon, ezt ne mondd meg Daninak :wink:

Hunci,
jaj :( mi baj?
kisfiad tényleg nagyon ügyi!!

angel37
 
 


Angel!
Dehogy vagy hülye, én csak a reklámot cikiztem :lol: Kitetted a gyereket legelni?hihihi:):):)

Vanda!
Okos kisfiad, a kis szemüvegben :lol:

Twist!
Micsoda szépséges a kis Dorka :P

Krisz!
Hintás kis ducipofi :D :lol:

Baba!
Hétalvó lettél :roll: ?

Velem semmi küli, a tegnap nagyon gyorsan elment hipp-hopp este volt.Képzeljétek annyian szültek, hogy nem volt hely a gyerekágyon :shock: melegfront.A várandós osztály is fullon!Ja és ma az osztályos orvos visszaminősített :cry: szerinte ill.a menses szerint "csak"25+5 napos terhes vagyok, viszont a biometria szerint 26+3.És azt mondta akkor az ucsó menzesz első napja a mérvadó.Szal. 5 napos az eltérés, de ez most nekünk nagyon nem mind1!!!!Viszont tegnap jött új szobatársam, aki a 26+0 napon szülte az első babáját 690rgammal :shock: ,és most 5 éves gyönyörű makk egészséges a kislánya :!: csak szemüveges, de ezen kívül semmi baja!!!Láttam is Őt meg nem mondanám, hogy hiperkoraszülött.

KépKép

Kép
keny
 
 


Hunci, szegénykém, jobbulást! 12 órás meló? Azta! Nem irigyellek. Nekem ez az itthonról dolgozás 8 órában is az agyamra megy.

Baba, jó a pihiszék. Mivel nekünk nincs, én a hintába rakom a gyereket kaja után, hogy ne egyből a hasán pörögjön, és hányja le a szőnyeget.

Twist, szerintem hízlal a sör. Szerintem sok cukor van benne.

Vanda, fiúk jöhetnek, tegnap barátkoztunk a szomszéd kissráccal, egy évvel idősebb Esztinél. Tetszett neki. Mosolygott rá.

Keny, helyzet?

Angel, nálunk jól meg kell majd néznem, hova rakom le a fűbe a gyereket, mert tele van szúrós gazzal is. :? Franc a szélbe, ami behordja a magokat a kertbe, és tele vagyunk nemkívánatos növényekkel is. :evil: De 1400 m2-t nem tudok kiskapával kigazolni. Meg nem is akarok.

skrisz72
 
 


Keny,
na tessék, a fene :( így még több a 30-ig...

reklám okés, értettem ám :wink:

bár a dolog soktényezős, de korababák tudnak :D van, hogy épp az éretlenségükben az erejük. szemüveg a legkevesebb, nem is biztos, hogy koraság miatt :wink:

angel37
 
 


Hunci, gratula az angolul beszélő babához:))) Nagyon király! Nálunk a családban van spanyol és angol nyelvű is, remélem, hogy megtanítják Dorkát mindkét nyelvre. Az tök jó, hogy ennyi munkád van, a pénz, a megélhetés nagyon fontos, mégha keveset vagy is otthon. A pénz nagyon fontos! Jobbulást! Nátha van?

Skrisz, nálunk egyátalán nem raknám le a fűbe a babámat, mert a kutyák suttyomban mindent megjelöltek. De majd anyósomék szép ápolt kertjében lerakom:)

Köszönjük a Dorka dícséretet:) Ugye, milyen kis husika lett:))?
Van ám huzatja!

Keny, hogy vagy? MÁr lassan eltelik még egy hét, haladsz szépen:)
Vendég
 


Twist, na igen. Az én kutyám is termelt a kertbe. De tudom, melyik helyek a kedvencei. :wink:

skrisz72
 
 


Twist, hát én nem örülök ennek a sok munkának, mert ami 8 órán felül van, az ingyé van :cry: nem fizetik ki, de elvárják.
ennek sem örültek, hogy szabira mentem, nem is szoktam, apja van vele olyankor is itthon, de mivel én is hulla vagyok, mégsem dolgozhatok...ráadásul ez még tavalyi szabim, még igy is maradt mindig tavalyról.

majdnem kh lett a vége, közel 40 fok 2 napon át, most csak 37-38.elég nehéz volt megcsinálni, szenvedni látni, de nem voltam paramami, nem akartam a kh-at így mindent megtettem, amit a dokibá javasolt, így bár nehéz volt, de lekopp, elkerültük a kh-at. volt hányás meg minden.és plusz mandulagyuszi.mindkettőnknek.

Keny, neked akartam írni, én 6 hétig voltam bent, utáltam,de kibírható volt, mi is is luxussa szereltük fel a szobát, ott mindenki hosszú távra bérelte ki a helyét :cry: egyik lány 1 ujjnyira volt nyitva 12 hetes korától és 30 hetes koráig bent volt. végül 39 hetesen szült. neki két-két téglát is tettek az ágy lábai alá, hogy megemeljék az ágyat.
elvoltunk, jó kis capat volt, de azért nem egyszerű ennyit kibírni bent, de azért megvoltunk, legalább kontroll alatt voltunk mindig.
a lyuk az ágyban ismerős, nekünk is ilyen volt, katasztrófálisan kényelmetlen, pláne már nagy hassal.
Vendég
 


Lányok, nagyon szépen köszönöm. Ma este megveszem, ha még lesz.

Huncikám, jobbulást! Egyre okosabb a kisfiad!

Keny, akkor most ott tartasz számolásügyben, ahol először. Emlékszel, szinte 1 hét volt köztünk, aztán egyre több lett...ki érti ezt? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hunci!
Jobbulást!!!

Angel!
Küzdünk, délelőtt összességében kb. 1 órát volt rajta, majd csak megszokja.

Keny!
Bevallom becsülettel: nekem ez volt a rémálmom. Hogy hetekig-hónapokig kórház. Már csak a nagy miatt is.

Skrisz!
Szóval pasizik a leányzó... :D

A többire meg nem emlékszem, hulla vagyok, megyek tornázni.
vovanda
 
 


friss, 24+5:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2010.04.21 17:33-kor.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, milyen kis csúcsos. :lol: Nagyot nőtt megint! Jó kényelmes Fanninak.

skrisz72
 
 


Twist!
Halacskát ettem :) Nem ezt, de pont ilyen volt, ezt még úgy két hete ettem :
Kép

Dorka alvós képe tündéri :D Zé nem kapott rá semmi alvókára, pedig rakosgattam neki sok mindent.

Baba!
Szerintem is mindenképpen hasznos egy alternatív megoldás (hinta, pihiszék, akármi), ahova le tudod majd tenni Fannit. Neki is jó, ha picit nagyobb már, hogy van némi változatosság, te meg imádni fogod. Én a hordozóba pl. sosem tettem. Ez az ár, meg elég jó, ha esetleg nem jön be neki, mert azért ez is benne van a pakliban, akkor sem buksz rajta akkorát.
Csini pocak :D

Hunci!

Oh, szegényke, ez rémesen hangzik, jó hogy megúsztátok kórház nélkül :)
Én igazából szedném már, mert eléggé aggódom, hogy teljesen elcsúsztam, de még elég sokat szoptatok. Zé még csak kettőt kajál mást, mostanában kezdjük a harmadikat, tehát még 3 szopi van.
Szerinted gáz, hogy még nem jött meg? Azt olvastam, ha kb. 6 óra kimarad a szopik között, akkor már az anyai hormonegyensúly megváltozhat, és lehetővé teszi a peteérést és a menstruáció visszatérését. Nálam ez bőven megvan. Gondoltam kisírok itt egy terheléses inzulint és meglátjuk. De őszintén szólva egyszerre szoptatni meg metezni nem akarok.

Angel!
A bizalmat nem a "kézzelfogható" boltokra értettem, hanem a webesre. meg a neten (teszvesz, vatera, ebay) áruló magánszemélyekre. Most pl. autósülés vadászatban vagyok, kiválasztottam mit akarok, de sajna azt a típust még a brendon sem tartja itt készleten, szóval vagy bevállalom, hogy próba nélkül veszem meg, vagy nem. 40 e a különbség, szóval nem piskóta.

Keny!

Az uh-s korbecslésekre nem hagyatkozik egy orvos sem, mindig az utolsó menstruáció az origo.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz, igen, nekem is olyan csúcsosnak tűnik. Mosok, vasalok.....képzeld, ha kiderül, hogy nem jó színű ruhákat :lol: :lol: :lol: na akkor fogom a falba verni a fejem..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba,
alakul a csini pocakocska! :lol:

Lois,
én is a netes rendelésre értettem :roll: :wink: csak úgy rémlett onnan is rendeltetek netformában, ha nem, akkor bocs :lol:
de zárójelben megválaszoltad, köszi! :wink:
mindenütt alkudni kell? :roll: a vaterán tudom (vagy nem?). bennem zéró kereskedővér csörgedez :?

na a halra nem ugrom, de jól néz ki :)

én ciklus tojt a 6órára :roll:

angel37
 
 


Baba, csini.

Lois, hát ezt még így nem hallottam, mármint a 6 órát :shock: szerintem azért lassan helyre kell rázódni a dolgoknak, na meg egyénfüggő is.Valszeg most az ir-ed rendben van, de már nem sokáig.
(tudom, elég nehéz döntés ez a szoptatás-met kérdés, még a terhesség-met kérdésnél is :? de nekem itt is egyértelmű az álláspontom...)
Nos, én szülés után 4 hétre már mensiztem, azóta is 28 naponta mint még életemben soha, olyan óramű pontos a ciklusom. több mint 2 év alatt többet mensiztem, mint 13 éves korom óta összesen a szülésig :roll: de örülök, mert bizonyította, jó döntés volt annó minden, amit tettem a met kapcsán :lol: (is)
Vendég
 


Hunci, naná, hogy jó!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel!
Brendon webáruházára nem vagyok rászorulva, mert nekik van itt boltjuk, oda spec. pont eljutok :roll:
Alkudozni, licitálni, megvenni villámáron, sokféleképpen lehet. De nem csak így vásárolok, vagyis elsősorban nem így, ez csak móka, körülnézek, ha keresek valamit, ha nincs új jó áron, akkor szétnézek webáruházakban. Számolgatok, összehasonlíthatok. Pl. most állítottam össze egy nagyobbacska nyárias ruhapakkot Scamp-nál, pl. itt forgalmazza a Brendon is, de jóval drágább lett volna, mint megrendelnem a Scamp honlapján.
Enyém ciklus is tojik rá :roll:

Hunci!
Persze tudom, hogy mindenkinél más, csak a széles környezetemben is kakukktojás vagyok lassan ezzel :oops: De 12-15 hónapos kor is belefér, ezt olvastam, csak nem az a gyakori. Inkább a természeti népeknél fordul elő (meg még hosszabb idő is), ahol nonstop fel van kötve a gyerek, és szopizik amikor csak akar.
A terhesség+met nálam sem volt kérdés, de ez most más tészta, nem helyezhetem magam a gyerekem elé, legalábbis úgy érzem ezt tenném, ha elkezdeném. Szoptatni szeretném még, legalább 1 éves koráig.Azután már nem lesz lelkiismeret furdalásom, ha nem lesz tejcsi.
És ezzel természetesen senkit se szerettem volna megbántani, aki már nem szoptat :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, köszi a fotót, összefutott a nyál a számban:) Hétvégén mi is halat ettünk, Hekk akció volt a helyi hentesben. Isteni volt:)

Baba, nagyot nőtt most a hasad, nagyon szépséges kismami vagy:)
Vendég
 


Lois,
jóvanna már, ma mindennel mellélövök :roll: okés, megértettem, nem vagy rájuk szorulva :lol:
na erről Scampról meg még nem is hallottam.

enyém ciklus sajna épp másogy tojt rá, mint a tiéd :wink: de ennyi kimaradt hó után már lehet, hogy én is hiányolnám kicsit :roll: :wink:

lehet, hogy csak cicizés végén jön, hajrá egy éves korig!
eleinte fél évre hajtottam, aztán már hogy túlmentünk, szerettem volna kihúzni egy évig, igaz táp kiegészítéssel, de sikerült.

na megyek, most már tényleg, elásom magam.

angel37
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Méhszáj bő 1 ujjnyira nyitva. :lol: Doki szerint előbb jön Domi.

Keny,
Tudom, hogy minden nap számít, de ne gondolkodj ezen. Kornél baba tuti a pocidban marad még ameddig csak kell. Jól érzi magát, te pedig sokat pihensz. Nem lesz semmi baj.

Vanda,
tényleg nagyon kis tudós fejecskéje van a kisfiadnak. :lol:

Baba,
csini pocakod van. :lol: Ilyen hitázós széket nekem is ajánlottak, mert a környezetünkben nagyon szerették a babák. szerintem vedd meg. :wink:

Twist,
Nagyon cuki Dorka baba! :lol:

Skrisz,
Édes Esztike! :lol: Úgy meggyömöszölném. :lol:

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Angel!
Azért nem kell naprakésznek lennek a vásárlási szokásaimat illetően, elnézem ha mellélősz :wink:
Scamp, magyar gyártó, nagyon szuper minőségű rucikkal , én odavagyok érte, az utolsó két méretet már szinte csak ebben nyomta végig KiZé.
www.scamp.hu
Azzé' annyira nem hiányzik, maga a "dolog" , jól elvagyok nélküle, ha valaki vállon vereget, hogy csak azért nincs, mert ősanya vagyok vagy mi, akkor már ki is egyeztem a helyzettel :roll:

Twist!

Ez kérlekszépen harcsa volt, én imádom 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lili!
Legyen igaza!! :D Domi bújj ki hamar!!!!
De ha nem is lesz meg hamarabb, akkor is jobb lesz így, mint teljesen zártan kezdeni. Akár órákkal is lerövidülhet a tágulási szakasz :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lili+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lili, szépen alakulnak a dolgok nálad is! Én két ujjnyira nyitva voltam, de a 41. héten úgy kellett kirúgdalni Esztit. Úgyhogy ez nem jelent semmit. :wink:

Lois, imádom a harcsát. De csak pörinek, túrós csuszával. Hétvégén lehet, hogy vörösboros őzpörköltet csinálok. :wink:

Ciciről/tejcsiről annyit, hogy nekem nagyon megcsappant, köszönhetően a hozzátáplálásnak meg a tápszernek. Így asszem mától hivatalosan is befejeztük a cicizést. Eszti nem is igényli. Napok óta cumival, egyedül alszik el napközben. Reggel és este meg tápszer van. Szerintem szép, hogy 8 és fél hónapig tudtam szoptatni. Minden cseppje kincs volt Eszti számára. Ja, és visszatért a ciklusom is. Már volt kettő. Szép szabályos 28 napos.

Ja, és a lényeg: tegnap este megpillantottam az ötödik fogacskát. Szerintem holnapra már a hatodik is kint lesz. A két felső kettes jön egyszerre. :D

skrisz72
 
 


Skrisz, alapjában ezek igencsak jó hírek. Tejcit sajnálom, de így is nagyon ügyes voltál és az is vagy! Puszi

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, szerintem nagyon kis önálló lesz a kislányom. 8)

Lányok, nem kell semmit csinálnom a cicimmel, ugye? Úgy értem biztos van benne némi tej, de nem kell leszívni vagy ilyesmi... :roll:

skrisz72
 
 


Skrisz!
Ha nagyon megtelik, feszít, akkor érdemes picit kifejni, nehogy begyulladjon. Egyébként kis hideg borogatással gyorsíthatod az apadást.
vovanda
 
 


Már rég nem feszít... :oops: és nem is telik meg... :oops: Na majd meglátom két nap alatt mi történik vele.

skrisz72
 
 


hú, cicit én is akartam kérdezni, hogy kell-e vele vmit csinálni, vagy egyszerűen abbahagyom. de aztán végül a második lett.
már majdnem két hete abbahagytuk, de épp tegnap fürdéskor véletlenül megnyomtam, még jön. remélem nem kell majd bromót szedni rá :roll: mikor áll ez le?

bizony nagy kincs volt minden csepp!, kész csoda, hogy eddig húztuk.

na Diána akaratosságától meg önállságától már most fosok, mi lesz még :roll: :lol: de hát ennek köszönhetjük, hogy egyáltalán itt van velünk, remélem érvényesíti majd az életben! :D

Lois,
:wink: :wink:
tőlem kapsz egy vállveregetést! :lol:

Lili,
++++++++++++++++++++++++++

angel37
 
 


Na, megvettük a pihiszéket, szupi. Vettünk még pár apróságot és játszó-tornázó szőnyeget is akciósan!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Azért kicsit sajnálom a cicizést. Olyan bensőséges volt, már amikor nem tépett és nem harapott. :oops: Még emlékszem rosszabb estéinkre, mikor ordítottam apának, hogy ki az a hülye, aki leírta, hogy a szoptatás milyen kellemes, harmonikus dolog. Én meg itt bőgök, mert épp csöppet sem volt kellemes és harmonikus. :wink: Aztán emlékszem olyanra is, hogy mondtam anyukámnak, hogy szeretek szoptatni, mert ilyenkor csak mi ketten vagyunk, a világ kizárva, és Ő csak az enyém. Ezek voltak a legszebb pillanatok.

skrisz72
 
 


Hú, de érzelmes sorok. Puszillak!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


A pocakot is sajnáltam. Szerettem terhes lenni. Jó volt. :oops:

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Bocs csak bekukk mert Milán is beteg! :(
Tegnap voltunk dokinéninél és piros a torka a hangszálai meg be vannak gyulladva! :(
(kis repedtfazék)
Homeós bogyókat kap és vitamint!
Még sajna én is beteg vagyok, de remélem már javulófélben!

Lányok normális, hogy Milán nyomja ki a szájából a nyálat? :roll:
Olyan jó kis habos buborékossat! :roll:

Szoptatás:ugye Milán java részt szopizik este kap fél szopit és fél tápit.
Néha én is úgy éreztem ki az aki ezt jó nak szépnak tartja de tényleg nagyon szép dolog.
Most már azon imátkozom, hogy minnél tovább tudjam szopiztatni!
Ahogy írtátok is igen az csak a kettőnk ideje és pillanatai!
(annál nincs is szebb mikor szopi közbe felkukucskál és cicivel a szályába vigyorog anyára!)

Kép

Kép
raniko
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: