Nyulasz,
mi is minden nap eszünk húst (1* vagy 2* májat), így sem laknak jól igazán a főzivel, nem hogy még anélkül... Szerintem a húsnál is addig fontos a heti x-szer (nekünk pl. 5-öt mondott a védőnő +1*máj) amíg meg nem szokják. Mi még tojássárgáját nem ettünk, csak pogácsában
, enyémek most a kiflit-sonkát nyomatják, mintha világ életükben azt ették volna
Mi is trikó-body, vékony rugi + ujjatlan hálózsákban alszunk. Viszont én azt olvastam, hogy ha valaki nem szokott a hálózsákhoz, akkortájt ne tedd bele, mikor készül felállni, mert csak esni-kelni fog. Enyémek mindig is abba aludtak, mégis olyan viccesek reggelente, ahogy zsákban grasszálnak fel-alá.
Balázsnak hatalmas gratula a mászáshoz!
Törpi,
múltkor is akartam kérdezni, hogy milyen mesét néztek a tévében? (egyik képen ülnek a tv előtt és édesen bámulnak mindketten) Én is úgy vennék nekik valamit, vagy valami zenés CD-t, csak nem tudom, mi lenne a jó.
Emmának így utólag is nagyon boldog névnapok kívánok!
Vanda,
igazi kis hétördögök, a szemük sem áll jól! Lassan rám is ez a sors vár, ajjjajjjjjj
Mi ma egyedül fürödtünk, mert apa még mindig nincs itthon és nagyon kis közreműködőek voltak, bár negyed 8-kor már mennünk kellett, mert annyira álmosak voltak, hogy már ülni sem tudtak
Ja, és már Fanni is feláll és úgy tartja magát, mint a cövek, Matykó pedig tologatós játékkal tegnap keresztülsétált a nappalin