Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse!
Gratulálok a 13. héthez. Olyan gyorsan elrepült az idő. Még jó, hogy később tudtad meg, hogy terhes vagy, így annyival is kevesebbet kellett izgulni.

Bezém!
Azért még én is drukkolok, hátha pont most, bár tudom, kicsi az esély.

Én feladni nem fogom, mindig azt mondom, ez az a dolog, amit feladni nem lehet. Együtt vagyunk apival és a nagy számok törvénye alapján egyszer nekünk is sikerülnie kell. Ahogy lesz, dal lesz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!
Megnéztem a videód, hát én is itt pityergek...
Meghatódtam rendesen!
Csodálatos élmény lehet, ezt látni, hogy ott van a picibabátok a pocakodban, él és virul! Ölellek benneteket, és tényleg nagyon örülök veletek együtt. Ti is sok mindenen mentetek keresztül, mire ide elértetek!

Furcsa, és nagyon távolinak tűnik, hgy mi is idejussunk. Hihetetlen egyelőre számomra, hogy egyik napról a másikra megtörténhet a csoda, és onnantól minden más lesz. Még ha egy hét múlva lesz, vagy holnap, akkor is nagyon távoli. Nekem a pozitív teszt a vízválasztó, ami az egész csodát hirtelen közelivé és megvalósulóvá teszi. És akármelyik nap is lesz az, amíg nem jön el, addig nagyon távolinak érződik, pedig biztos, hogy minden nappal közelebb jutok hozzá! Vágom én a centit, csak egy fekete dobozból jön a szalag, így nem tudom, mikor szakad hirtelen meg, és lesz vége... Nagyon bízom benne, hogy hétfőn elfogy... :)

Lucuzs!
Édes lehet Bogi, hogy a régi felvételeket kéri magáról. Készül a kistesóra! :)
Nálunk ma gyönyörű, napos idő van. Mi nyert, a fű vagy a játszótér? :)
Neked is nagy drukk csütörtökre, hogy hasonlóan szép élményekkel gyarapodj!

Bikfy!
Nagyon sajnálom, hihetetlen, hogy ennyi idő alatt nincs meg az eredmény. :(

Eclipse!
Látom, készültök szépen az előttetek álló feladatokra, egy-két versenyt közbeiktatva. Az előadások tényleg érdekesen hangzanak, amikre menni fogtok.

Beze!
Sajnálom, hogy már érzed a hasad.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

Rodina,

szívből gratulálok a gyönyörű babácskátokhoz!
örülök, hogy minden rendben van vele!
Arcodon a pirosság bebarnult már, vagy még mindig bohócosan vagy lesülve?

Beze,

drukkolok, hogy ne jöjjön meg!

Lucuzs,

nagyon ügyes szakácsok vagytok Bogival, ilyenkor nekem is eszembe jut, hogy vajon a fiús is segítenek majd a konyhában?
Kérdésedre válaszolva éjjelre egyenlőre elég egy kispárna az alváshoz, de azzal sem a hasam kell támasztani hanem a cickókat, irreálisan nagy méreteket öltöttek :shock:
Alvókám szerencsére továbbra is jó, ha véletlen nem tudok éjjel aludni akkor is kényszerítem magam, mert Dávidkának is meg kell szoknia, hogy éjjel bizony alvás van.

Bikfy,

hát nincs szavam az eüre, ismerősöktől hallottam, hogy nálunk is kezd ilyen helyzet kialakulni... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Mostanában egyre kevesebbet jutok net elé, Danci állandóan kint akar lenni, ezáltal én is kint vagyok vele.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Eclipse!
Köszönöm szépen a kicsim dicséretét!
Neked gratula a betöltött 13. héthez! Ez a kismama jóga nagyon izgatja a fantáziám!
Látom tényleg sűrű a programod, már én is a noteszembe vezetem, mikor, hova megyek, mit kell intéznem!
A szüleid nagyon fognak örülni az ajándéknak!

Beze!
Ugye, még nem jött meg? Én azért nagyon szurkolok!

Bikfykém!
Én is biztos vagyok benne, hogy még ebben az évben terhes kismami leszel! Hidd el, nagyon hamar össze fog jönni a Kaáliban! Addig meg a spontánban bízunk titokban!

Kiki!
Hát remélem, hogy nem sokára ti is látni fogjátok a babátokat! Igen, távolinak tűnik, aztán az egyik pillanatról a másikra ott lesz veletek! Várjátok, és megérkezik! Higgy benne, és úgy lesz!

Monic!
Hát az orrom hámlik! Az arcomon bebarnult már! Szóval jól nézek ki! Az nagyon jó, hogy sokat alszol!
Bár Danci mellett gondolom, nincs sok időd pihenni! Ha sokat vagytok a levegőn, neked is jó! Főleg, hogy már ilyen szép idő van!

rodina74
 
 


Monic!
Érthető, hogy a szabad levegőt választod inkább, olyan szép idő van ma is! :) Dancit meg főleg megértem, hogy kivágyik! :D

Rodi!
Neked hogy telnek a napjaid? Arra gondolok, hogy miket csinálsz. Múlt héten nem dolgoztam, úgy voltam itthon, és nagyon élveztem, hogy háziasszonykodhatok... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodi, még nem. Köszi, de valahogy nem érzem, hogy elmarad, inkább azt, hogy valami miatt késik. Érdekes, hogy a derekam fáj, pedig nem szokott. :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze!
Nálam a derékfájás jót jelentett! Emlékezz csak vissza! Szóval, amíg nincs mensi, addig én reménykedem helyetted is! Nagyon szurkolok, hogy ne is jöjjön meg egy jó ideig!

Kiki!
Jól el vagyok. Délelőttönként vásárolok, főzök, mosok, takarítok - bár ezt az utóbbi időben teljesen leveszi a párom a vállamról - kicsit angolozok, ebéd után alszom, tv-k, és várom haza a párom. Az angolra kicsit jobban rá kellene feküdnöm, és kéne keresni egy olcsó angol tanárt, aki ráér délelőttönként vagy kora délután!

rodina74
 
 


Rodi drága, ne haragudj, de erre nem emlékeztem. :oops:
Jó a vonalzód? A 12 hetes uh-t 27 nap múlva végzik el? Ezt nem értem. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Rodi: Nagyon szép a babátok. Annyira jó volt megnézni, még apusnak is megmutattam. Tényleg gyűjtsetek minden képet felvételt. Bár ezt úgyis megteszitek.

Ahogy Luczus is írta annyira jó visszanézni ezeket a felvételeket.

Kiki: Már csak 5 nap ugye? ++++++ mennek a drukkok.

Beze: Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. Azért mennek az én drukkjaim is.

eclipse: Látom meegvannak a programok :)


Bikfy: Legalább levették a clamidiát. De tényleg elháborító hogy ilyen szarul megy a dolog. De csak koncentrál a jövőre és a Kaálira.
Privibe én is elküldöm a nevemet jó?

Én meg annyira fáradt vagyok. Leszakadnak a lábaim. Most is itt az ágyból írkálok. Nemtudom mi ez. Úgyhogy még jó hogy nem most van inszem, mert bennem van valami nyavalya.
De ne tudjátok meg milyen szar érzés esténként beszedni a fogigátlót.

Monic: Elhiszem hogy jobban érzi magát kint Danika. Mi is voltunk kint ma a játszótéren és Marcit bevették nagyobb fiúk fogócskázni. Annyira boldog volt, hogy játszottak vele. Sajna nekünk itt a környéken nincsennek játszópajtások.

Kép
babicsek
 
 


Babi, mielőbbi javulást neked, küldöm a gyógypuszikat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Ne haragudjatok hogy nem jövök de két perc nyugtom sincs Darinkától.
Szégyenlem magam de nem igazán tudok visszaolvasni kicsit meg is vagyunk fázva most épp anyu kezében van és így is űvölt.


Minden oké amugy megkapta a második rota elleni oltást 7170g és 66 cm.rakok pár képet.


Kép Kép Kép Dari kocsit hajt Kép Ma kapta a hintát.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Beze!
Nem a 12 hti uhu, ami a down kór szűrése is lesz, május 10-én lesz. A doktor nénis következő uhu május 17, és az lesz 27 nap múlva. Szóval akkor két uhu is lesz elég közeli időpontban egymáshoz!
Ugye, estére sem jött meg Piroska?

Babicsek!
Gyűjtünk mindent! Ezért is jó a blog, mert ott minden egy helyen van!
Sajnálom a fogigátlót, de gondolj arra, hogy most készíted elő a petefészkedet a jó működéshez! Ez a szükséges rossz kategóriája!
Babi, gyógyulgassál!

Vius!
Jaj, de jók a képek! Ezekből a képekből nem is gondolná az ember, hogy Dari sírni is tud! Mindig olyan kis boldog, kiegyensúlyozott a képeken! A vezetést szeretni fogja, ez már most látszik!

rodina74
 
 


Bikfy sem hiszi hogy tud űvölteni pedig új szórakozása hogy próbálgatja a hangját sikít és úgy is sír sokszor nem nem tudok vele semmit kezdeni sokszor mikor tescozunk üvölt és mindenki néz hogy mit csinálok a pénztáros nő már mondta hogy vegyem már ki azt akarja.
És mondtam nem lehet mindig kézben mert nehéz és nagyon fáj a derekam.

De majd jövök ha anyum figyel rá egy kicsit de most megyek mert fürdés megvolt és etetés jön.Úgy eszi a tápszert hogy rakok bele neki nyuszis kakaót(nesquik )ha simán adom akkor nem kell neki.

Sziasztok jó éjt és ne haragudjatok rám légyszi.

Bikfy ha pénteken nem lesz senki itt és jó idő lesz megyek arra!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hello-hallo!

Bikfy, basszus, pedig egész de. szorítottam, h mindent sikerüljön elintézned. Du. meg abban a tumultusban nem tudtam rákérdezni. Azért mennyire gusztustalan és főleg durva, h vidéki kórházak idáig jutnak. No de drukkolunk tovább, h a mai teszt eredménye időben meglegyen az átjárhatóságihoz!

Vius! Darinka nagyon helyes a képeken (biztos tud sírni, csak így nehéz elképzelni). Látom, a hinta is nagyon bejött Neki!

Beze! Ujjaim csuriban, ez a derékfájás nekem gyanús...

Kikinda, Neked küldöm a babaragacsot folyamatosan!

Rodina! Jaj, ez a kis izgő-mozgó Babácska...nagyon édes; köszi, h megmutattad! Az angol mihez kell?

Babicsek! A fogigátlóhoz érdemben nem tudok hozzászólni, sose szedtem; de ha ez kell az inszemhez, akkor gondolj rá úgy, mint ami SEGÍT, s akkor talán alábbhagy a rossz érzésed. Hamarosan már ott lesz a babicsek a hasadban s addigra már elhalványul ez az egész. Remélem, semmi igazi betegség nem bújkál Benned, pihengess!

Eclipse! Gratula az új trimeszterhez!!!

Monic! A szép idő jó is, nagyon jól érzi Danika, h kint jobb ilyenkor.

No én most balra el, pótvacsizni-olvasni.
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt!
Kép

Bikfy: Nagyon csinos vagy, szép mennyaszony voltál! :) A képek alapján akkor most barna, vagy kék a szemed? Mert az utolsó képen olyan kékesnek tűnik.

Na én megyek a dolgomra!

Majd jövök! Addig is jók legyetek! :wink:

Kép
babicsek
 
 


Jó reggelt!

Babi!
kék a szemem. Neked is nagyon szép a családod, minden képet végig néztem. :wink:

Aagassi!
Én sem tudtam, hogy meséljem-e, vagy nem, tegnap sokan voltak kint. Úgy nézett rám tegnap M. dr. a kórházban, mint a véres rongyra. Nagyon kellemetlen volt. Totál pálfordulás. Eddig velem mindig kedves, aranyos volt, most meg.... Azt hittem, elsüllyedek. De aztán úgy voltam vele, mi az én érdekem? Az, hogy meglegyen ez a nyomi teszt. Fapofával fölfeküdtem, aztán leszálltam a vizsgáló asztalról, mert ugye lányos zavaromban rajtam maradt a bugyi :oops: :oops: :lol: :lol: , utána újra fölfeküdtem és elköszöntünk. Most egyelőre én is leszállok a témáról, mert nem bírom már, kell egy kis pihi, ráadásul jön az a hülye vizsgaidőszak. Június 29-én még elmegyek a Kaáliba, aztán ők majd mondanak valamit. Addig meg ha meglesz az átjárhatósági, akkor jó, ha nem, akkor meg nem.
Nálatok minden okés? Ennyi program után még marad erőd olvasni? Én Zolitól kaptam egy könyvet, még kb. 1 hónapja, de hiába ülök esténként fölötte, egyszerűen leesik a fejem. Szegény minden nap megkérdezi, tetszik-e, meg hol tartok, mondom mindig, hát ott, hogy tök jókat alszok vele. :oops: Igazi kultúrbetyár vagyok. A könyv fölött alszok legjobbakat. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Viuskám!
Gyönyörű Darinak gyönyörű anyukája :lol: képzeld, most pénteken konferenciára megyek, nem is lesz gyerekem, nem tudunk talizni. De legközelebb nagyon várlak majd. Próbáljuk meg inkább 1 hét múlva. Jó?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem jöttem mostanában, de be kell vallanom, hogy mostanában nem foglalkozom a babatémával, és jó egy kicsit úgy élni, hogy nem ekörül forog minden. Majdnem olyan, mintha normálisak lennénk. Egyébként voltam hétfőn a Kaáliban és persze a cisztám még ott van, így fogamzásgátlót kell szednem a következő ciklusban, meg Rutascorbint, az érfalak erősítésére, ugyanis úgy alakul ki a cisztám, hogy a tüszőben megpattan egy ér, így bevérzik, és már kész is a ciszta.

Pusz Mindenkinek!

Drukkolok ám nektek a háttérből. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Beze!
Na? Hogy állsz mensivel? Tudod, Moncsi is egy ilyen hónapban lett terhes. :wink:

Moncsim!
Hogy vagytok? Tudom, keveset tudsz jönni, de az végül is jó, hogy keveset vagy kint Dancsival. Cukrod, vérnyomid rendben?

Kiki!
Minden nap úgy lépek be a babanetre, hogy hátha meglepsz végre bennünket egy pozi teszttel. Valahogy olyan érzésem van, hogy így lesz. És nagyon várom. Nem kérdezem meg, hogy érzel-e valamit, mert az a tapasztalatom, hogy az igazi terhesek nem vesznek észre semmit. Én minden hónapban reménykedek, hogy hőm magas, hasam itt fáj, ott fáj, mellem feszül, hányingerem van, aztán mégsem vagyok terhes. Csak pihenj sokat, töltődj lelkileg, meglesz annak az eredménye. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumikám!

Örülök, hogy hírt adsz magadról, de megértelek, én is most ilyen életmódra készülök. Aztán vagy sikerül, vagy nem. De most én is unom már, hogy csak erről szól az életünk.
Cisztásodásod oka érdekes, megdöbbentő, de az a lényeg, hogy megvan az oka. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!
Húú jó sokat írtatok,nem nagyon tudom követni... :oops:
Nekünk megvolt az esküvő ,majd teszek fel képeket(Vagy inkább jelöljetek be iwiw-en,úgy egyszerűbb! :wink: )Akit érdekel priviben küldöm a nevemet!
Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Én pénteken megyek 11.napi uh-ra,a clostit már beszedtem!

Kép

Kép
syl100
 
 


Bikfykém!
Most hogy végre jó idő van, az ember sokkal könnyebben tereli el a gondolatait. Még a hangulatom is teljesen más így, hogy süt a nap!Sokkal boldogságosabban érzi magát az ember. Lehet menni sétálni, biciklizni stb. Tervezgetni a nyaralást, kirándulásokat, egyszóval élni az életünket.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumikám!
Most én is arra vágyom, hogy végre normálisnak érezzem magam. Olyannak mint a többi ember. Sokszor, ha megyek az utcán, azt érzem, vannak ők, az emberek, meg vagyok én a meddő nő. Ez azért már mégse normális.
És úgy vettem észre, hogy tényleg jobb ebben a jó időben, eljárok majd barátnőzni, kávézgatni, pihizni, mert megérdemlem. És nem fogok állandó lelkiismeret furdalással élni, ha néha lecsúszik egy-egy süti. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Syl!
Jó, hogy jöttél, este küldöm az iwiw elérhetőségemet, most rohanok. Puszi: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Hogy vagy? Derekad? Mikor tesztelsz? Megvárod vele a szülinapod? ;) Lehet, mégsem vérvétellel leped meg magad, hanem pozi teszttel? Nagyon drukkolunk neked!

Rodi!
Én Újpestre járok angol tanárhoz, ő egész nap tanít otthon, szerintem neki van délelőtti, kora délutáni időpontja is. Az Újpest Városkapu megállótól lakik kb 10 percre. Nem tudom, mennyiért vállal most tanítványt, megkérdezem, ha érdekel.

Babicsek!
Hétfőn fogok tesztelni, addig még ötöt kell aludni. :) Sajnálom, hogy bújkál benned valami betegség. Remélem mára sikerült kipihenni!
Ez nagyon jó ez a napocskás kép, rögtön jó kedvre derít! :)

Vius!
De jó, hogy jöttél, hiányzol ám. De megértem, hogy keveset tudsz jönni Darinka miatt. Gyógyulást a megfázásból! A képeken tényleg annyira kis édes rosszcsont ez a lány! :) Az autón ki tükröztődik csíkos pólóban? Ditára emlékeztet. :)

Aagassi!
Köszi a ragacsokat! :)

Bikfy!
Én múltkor az egyik inszemnél maradtam majdnem bugyiban... :lol: Ültem az öltözőben hálóingben, várakozva, aztán egyszercsak beugrott, hogy a bugyit még nem vettem le... Jó, hogy nem szólítottak addig. :)
(Már csak halkan merem megkérdezni (ne haragudj meg érte), hogy Tüü dokiról így lemondtál, vagy vissza fogsz hozzá menni? Vagy egyelőre pihenteted ezt a témát.)
Teljesen érthető, hogy normális embernek szeretnéd érezni magad, és remélem ez a szép idő és a tavasz téged is feltölt!
Köszi, hogy reménykedsz és várod a pozi tesztemet, én is várom már nagyon! De én sosem szoktam hamarabb tesztelni, mint amit a doki mond. Úgyhogy türelem... :)

Bumi!
Megértem, hogy ha most nem szólhat a babáról az életed, akkor közénk sem vágysz annyira, hogy nap, mint nap ezen járjon az eszed. Sajnálom a cisztát, de talán így, hogy megvan az oka, tényleg eltűnhet egy hónap alatt! Amikor végre eltűnik, rögtön jöhet a lombik, vagy várólista van?
Köszi a drukkokat!

Syl!
Hú, akkor most ezek a mézes hetek? ;) Sok boldogságot nektek még egyszer, és ÉLJEN AZ IFJÚ PÁR!!!
Kérlek, írd meg priviben a neved és bejelöllek iwiw-en.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok
mára nálam rosszabodott a megfázás Darinál viszont jobb már nem vészes.

Bikfy akkor egy hét múlva.

Kiki aki tükrözödik az az anyukám.
Kint voltunk a Dunán és ott pelenkáztuk át a csajszit meg persze mindent megenne amit nem lehet.
Beleértve a kormányt is.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
Sajnálom, hogy rosszabbul vagy. Küldöm a gyógypuszikat, gyógyulást! A tükröződésben anyukád olyan fiatalnak tűnik, mintha a barátnőd lenne. :) Az jó, hogy Dari legalább már jobban van.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok,
no, csak ideértem én is, remélem Bencus nem ébred fel közben...
nálam rosszabbodott a megfázás, pedig hétfőn már teljesen jól voltam délután... de úgy voltam vele, hogy inkább most legyek beteg, mint két hét múlva.. hát bejött :lol:

Beze,
tetszik nekem ez a nagy hallgatás :P :lol: . Remélem tényleg lesz szülinapi kétcsíkos meglepetésed :P :P . én drukkolok!!!!

Kiki,
Bencussal nagyon sokat járunk most "motorozni" és mindenhol virágoznak a cseresznyefák, meggyfák, mindig rád gondolok és a kis csöppségekre a pocidban :P . hűűűűű, kibírod hétfőig??? nagyon ügyes vagy!!! sokat gondolok rátok és látod, még a napocska is süt, hogy ne borítsa el a hangulatodat!!!

Rodi,
tegnap kétszer megnéztem a kisfilmeteket, kikapcsoltam, és Bence elkezdett reklamálni :lol: :P igy vagy 5-ször meg kellett néznünk és integetett Bencus a kis bébi felé :P . Nagyon cukorfalat, és megértelek, hogy ott is és otthon is pityeregtél. Én is így fogok tenni :oops:

Bikfy,
hogy te milyen csinos voltál az esküvődön és vagy most is!!!!!! Ne érezd magad kívülállónak mert vannak az átlag emberek és vannak a csinos, belevaló csajszik, amilyen Te is vagy!!!! Döglesztő vagy, okos, és rendkívül kitartó, ami miatt hamarosan saját gyerkőceid is lesznek!!!!!!!!! (ide először véletlenül vannak-ot írtam, szóval ez biztos Freud-i elszólás - ergó, tényleg hamarosan jönnek a bébik!!!)
tényleg, most milyen a hajad??? hosszú vagy olyan rövid, mint az iwiwen???

Lucuzs,
örülök, hogy jól sikerült a hétvége!!!! Bogi most már jól van??? A receptet majd én is szeretném!!!!
Holnap egyedül mész tapolcára???

Vius,
jobbulást nektek is!!!! nagyon édi kislányod van továbbra is!!! Nem semmi, hogy már most kakaót akar csak inni :wink: mi lesz később??? :lol: :lol:

Bumi,
hát, nem csodálom, hogy most már változtatni akarsz... szőrnyű, hogy mit megszenvedsz ezzel a ro...t cisztákkal. nagyon remélem hogy most ez már a végső gyógyír lesz és eltűnik!!!!!

Syl,
sok boldogságot nektek és drukk péntekre!!!!

Babi,
elhiszem, hogy vacakul érzed magad a fogigátlótól... én már második hónapja szedem és már nagyon megválnék tőle........ már tűkön ülök, hogy végre kezdhessünk...

MOnic,
Dávidka tényleg nem hasonlít Danira, nagoyn kíváncsi vagyok, hogy majd élőben milyen lesz!!!!!!!!!!!!!!! Hű, lassan már izgulhatunk érted is a szülés miatt.... hogy repül az időőőőőő!!!
Vendég
 


Lányok!
Mindenképp úgy érzem, hogy ez a két hét megváltoztatta az életem. Főleg a múlt hét. Valahogy eddig ez elképzelhetetlen volt, hogy itthon legyek több napot vagy egy hetet is, egyedül, és értelmesen töltsem el az időmet. Azt éreztem múlt héten, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha. Utoljára az egyetem alatt, illetve utána, amíg nem volt munkám, akkor voltam itthon, és kifolytak a kezemből a napok. A múlt hét nagy megtapasztalása volt, hogy tudok mit kezdeni az időmmel, hasznosítottam, és ráadásul nap végén sem jött rám az ellenállhatatlan vágy a csoki iránt, ami ugye boldogságot okoz... Valahogy lelkes, boldog, kiegyensúlyozott voltam. Azért mondom ezt múlt időben, mert a héten már dolgozom itthonról, ami azért kicsit rontja az összképet, meg a munkán kívül kevésbé tudok ügyködni, mint múlt héten. De most már el tudom képzelni, hogy itthon leszek, egy vagy több babával és jól fogom érezni magam! És ez a megtapasztalás nagyon jó. Hogy őszinte legyek, most sokkal türelmesebb vagyok, mint eddig, és egyáltalán nem azt érzem, hogy mikor lesz már végre hétfő, mikor tesztelhetek már, amikor végre kiderül. Nem, nyugodt vagyok, és egyelőre nem is érdekel, hogy sikerült-e. Persze, nagyon, nagyon bízom benne, csak még nincs itt az ideje, hogy tudjam. ;) Most van a boldog tudatlanság ideje!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
jó olvasni, hogy mit éreztél / érzel!!! Én nagyon féltem, hogy a 20. hét után itthon kellett maradnom, de azt vettem észre, hogy elrepültek a napok és már jön is a következő. Szóval érdekes, de az ember ennyi év munka, suli, stb után, örül, hogy van egy kis olyan idő, mikor azt csinálhatsz, amit már rógóta akartál. csupán csak jókat főzni vagy olvasni vag ybármi, de közben megy az idő és nem rohansz, mondván, hogy vége a szabidnak...
én ezért félek nagyon hogy vissza kell mennem előbb utóbb dolgozni - brrrrrrrrrrr
Vendég
 


Nati!
Sajnálom a megfázást, de tényleg jobb most, mint később. (Én is erre gondoltam, mikor másfél hónapja legurultam a lépcsőn, és jól összetörtem magam, hogy akkor ezt előre letudtam, és a terhesség során majd nem fogok lepotyogni a lépcsőkről... :))

Én is próbálok mindennap sétálni legalább fél órát egyedül (meg a kutyánkkal meg a babócikkal :)), és nézem a tavasz csodáját, és nagyon élvezem. Olyan, nem is tudom, most a harmónia szó jutott eszembe... :)

Édes lehetett Bencus, ahogy integetett Rodiék babájának! :)

Nati, a munkától nagyon féltik a babók az anyukájukat meg a nagyobb testvérüket; látod, Lucuzs hasába is hogy betelepedett rögtön a kicsi, ahogy a munka réme elkezdte fenyegetni a családot... :lol: Ennek a lombiknak sikerülnie kell! Nagyon drukkolok nektek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Hidd el, egyszer minden meg lesz. És a Kaáliba végre kompletten fognak foglalkozni veled! És ha egy üzlet egyszer beindul…., tudod, akkor nincs megállás! De szerintem addig lesz egy spontán baba!
A dokival meg ne foglalkozz, lehet, hogy csak rossz napja volt!

Bumi!
Jó, hogy jelentkeztél. Örülök, hogy meg van a gond!

Beze!
Ugye, nincs mensi! És drukkolok továbbra is!

Kiki!
Húú, már csak pár nap! Nagyon szorítok, és küldöm a babaragacsokat!
Hú, az angol tanár nagyon jó lenne, és tőlem nincs is messze! Légyszi kérdezd meg! 2x45 perc érdekelne! Egyébként hogy hívják?
Jaj, majd ha itthon leszel, akkor is repülni fog az idő! Nagyon hamar megszokod!

Syl!
Priviben elküldtem a nevem!
Még egyszer nagyon sok boldogságot!

Natikám!
Jaj, adjál nagyon sok puszit Bencusnak, hogy ilyen aranyos! Na, most ettől is meghatódtam, mindjárt sírok is. Egyébként az utóbbi időben én is sokat sírdogálok, de a boldogságtól! Szinte mindenhol képes vagyok sírva fakadni, és nem érdekel, hogy lát-e valaki! Szóval ezek biztos a hormonok!
Jaj, hát mindjárt a te időd is itt van! Nagyon szurkolok, hogy minden menjen, mint a karikacsapás!

rodina74
 
 


Lányok,
jövő hét péntekre 19:00-re kaptam időpontot 3D UH-ra - megyünk Pockot nézni apával! És meglesznek a fotók az ősöknek!!! Jujj de várom már! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Bikfy, Rodi, Nati, még semmi, de igazából szerintem csak késik.

Kiki, nagyon aranyos vagy, a soraidon el is pityeregtem magam. :oops: Kiki,Nati, nem tesztelek holnap, én annyi negatívot láttam már még lexi előtt, hogy úgy érzem, bőven ráérek még.

Nati drága, express küldöm a gyógypuszikat! Gyógyulj meg nagyon hamar!

Aagassi, nagyon köszönöm, aranyos vagy! Most lehet, hogy nagyon szőke vagyok, de mi köze a derékfájásnak a terhességhez? Időnként érzem a hasam, illetve majdnem mindig azt, hogy bármikor elindulhat, és amikor ezt éreztem, mindig jött is a vér pár napon belül. Arra már sajnos nem emlékszem, hogy Lexinél éreztem-e. :oops:

Babi, köszönöm neked is, kitartást, lesz még kistesó, idén tuti beköltözik!

Bikfy, mikor is mész a Kaaliba?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Syl, ment a nevem priviben! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rodi!
Öööö, a keresztnevét tudom csak, Anikó. :lol: Kezdetben a férjem járt csak hozzá, és csak "az angoltanár"-nak hívtuk. Aztán valahogy kiderült legalább a keresztneve. Pedig első alkalommal biztos bemutatkozott... :oops:
A hormonok meg ilyenek, szerintem is nyugodtan hatódj meg... Mostanában nézek a Viasaton egy házépítős műsort, nem tudom, hogy korábban is minden részt megkönnyeztem-e, de mondjuk tényleg megható, ahogy rászoruló családoknak házat építenek az igényeiknek megfelelően.

Beze!
Megértem, hogy nem tesztelsz. Végülis ha ott az a baba, akkor úgysem tűnik el pár nap alatt. És közben hátha te is hitben megerősödsz, és majd rászánod magad. Azért csendben drukkolunk neked nagyon!

Eclipse!
Ügyes vagy, és a fotókból majd mi is kérünk! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki, köszi. Meglehetősen fáj a hasam, nem hiszem, hogy ez jót jelent. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Sajnálom. Neked a hasad fáj, nekem a szívem. Most tudtam meg, hogy a barátainknál a csaj 3 hónapos terhes. Szerintetek mi jöhet még nekem?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sehol senki?

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki!
Dehogy mondtam le Tüűről, csak most meg kell várnom a hormon eredményeket. Ő az alapján tudná belőni, hogy van-e javulás, vagy kell-e esetleg gyógyszert emelni, de a hormon leletek nélkül nincs értelme hozzá mennem.

Natim!
Köszi a dícséreteket, most a kettő közötti hosszúságú a hajam. És göndör. Most éppen. Majd teszek fel képet. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfyke!
A szívem szakad meg érted! Hidd el egyszer nektek is lesz babátok, és akkor lehet, hogy valaki másnak fog így fájni a szíve! Egy nagy ölelést küldök neked!

Beze!
Ne várd a mensit! Nem fog jönni, mert én nem engedem! Szóval én programozom, hogy ne jöjjön meg!

Kiki!
Köszi, ha majd beszélsz a tanárnővel, akkor kérdezz már rá! A húgom férje amerikai és ő az angolon kívül nem tud más nyelven, én pedig nagyon régen tanultam.

rodina74
 
 


Rodikám!
Ez van. Nem merek már sírni sem, mert félek, hogy itthagy a férjem.

A te vonalzódon viszont már nagyon jó látni, hogy a 10. hét környékén tartasz. Örülök. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs nem ma volt Tapolcán?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

nemsokára neked is lesz babád, már bőven megszenvedtél érte.
Kérdésed köszönöm, jól vagyok, vérnyomásom, cukrom jó, mostanában a visszerek és a székrekedés keseríti meg az életem.
A doki írt hashajtót, 3x1-et kellene szednem, én napi egyet ettem, de ettől is olyan rosszul lettem, hogy tegnap hajnal 2-ig ájuldoztam, rázott a hideg, nagyon görcsölt a hasam, persze a gyógyszer célját nem érte el...
:? Úgyhogy abba is hagyom, mert az éjjel már komolyan gondolkodtam, hogy kórházba kell menni annyira rosszul voltam.

Kiki,

annyira szépen írtad le az érzéseidet, tiszta melegség öntötte el a szívemet ahogy olvastam :wink:

Beze,

még mindig drukkolok, én hetekig azt hittem, hogy meg fog jönni, a terhesség még csak kósza gondolat sem volt a fejemben (mivel az orvosok annyira belém verték, hogy nekem spontán babám sosem lesz), aztán majdnem 9 hetes voltam amikor már teszteltem mert a hasam gyanúsan nőni kezdett és hányingerem volt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Beze!
Sajnálom, hogyha mensi van a dologban és csak hiteget minket. :(

Bikfy!
Sajnálom. Nehéz hallani, látni, hogy másnak összejön. És nagyon nehéz osztozni még a jó barátok örömén is, hacsaknem tudod, hogy ők is nehézségeken mentek át. Pedig nem is tehetnek róla, hogy mi megszenvedjük... Ölellek.
Bocs, hogy Tüüvel nyaggattalak, csak attól tartottam, hogy lemondtál róla, és azt nem szabad. Így értem, hogy várni kell.

Monic!
Köszi.
Örülök, hogy a cukorod és a vérnyomásod rendben van. Nem szereted az aszaltszilvát? Nekem az szokott segíteni, ha szorulással küzdök. Ha több napja szenvedek, akkor 8-10 szemet is megeszek, egyébként szintentartásnak napi 3 is elég. (Nehéz megállni 3-nál, mert nagyon szeretem... :oops: :))

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Lucuzs holnap megy Tapolcára.

Jó éjszsakát Lányok! Látom, mindenki elment aludni, bár, ha ránézek az órára, nem csodálkozom rajta...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Ha még két hozzászólást írnék (vagyis ezen kívül mégegyet), akkor lenne laptetőm! Ez ugye csalásnak számít? :lol:
Akkor meghagyom a holnapi első jelentkezőnek! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Éjjeli bagoly üzemmódban jelentkezek... :D

No, Bikfykém, ez a drága doktóre is elmehet oda, ahová gondolom...a lényeg, h meglesz a teszt, aztán a Kaáliban úgyis átnyálazzák az összes pappérokat, amik eddig vannak, s gondolom, az első körös alapvizsgálatokat így is, úgy is megcsinálják majd. Azért az átjárhatósági csak meglesz addigra. Meg akár a spontán baba is.

Tudom, milyen érzés, mikor körötted egyre-másra babásodik boldog-boldogtalan...mikor valóban kívülállónak, földönkívülinek érzi magát az ember lánya, de hidd el, el fog múlni! Nagyon jól teszed, h lazítasz kicsit (pl. barátnőzés, kávézás, meg néha egy-egy süti).

Milyen könyvet "olvasol" éjszakánként? Zoli jókat tud adni.

Mikor még a Zuram kint dógzott, rászoktam, h éjjel 11 körül hagytuk abba az msn-ezést, azután fürödtem-olvastam-aludtam. Így ált. éjjel 1-2 körül kerülök ágyba, fél7-kor kelek; azóta is így élek. Én szeretek és tudok is éjjel olvasni, máskor nem is lenne rá időm, hiába cincálom magammal a suliba, max. ebéd közben 10 oldal.

No én a pénteki fejtágulást kihagyom. Majd hétfőn szóban beszámoltok róla, jó? :wink:

Vius! Örülök, h Darinka jobban van, és remélem, Te is a gyógyulás útjára lépsz!

Beze! Igazából fogalmam sincs, milyen tudományos magyarázata van a derékfájásnak, de valóban sok friss kismami panaszkodik hasonló tünetre.

Mindenkinek jó éjt! Jön a fürdés-olvasás. :lol:
Vendég
 


sorry, dupláztam az előző hsz-t :oops:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: