Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Nem engedte a gép, hogy elküldjem a hozzászólásomat... néhány napja... Szóval eljött az időnk, ma átadtuk a házat és anyósnál dekkolunk... Itt nincs net, csak telóról tudok bejelentkezni. Voltunk ma a házunkba, ahol gyakorlatilag semmi nincs, csak a falak állnak, meg van egy hűtő és egy gáz meg egy wc. Basszus, anyámék oda járnak át wcre és enni... pedig be van minden vezetve a házukba. Ma rákérdeztem hogy mért megy a fűtés... mert én tuti nem fogom nekik kifizetni...

Ma holnap megint jön front. Hideg ráadásul... Hát nem tudom, hogy a baba miatta benn fog e maradni, mert a múltkori után nagyon elgondolkodtató....

Juli, hogy érzed magad?
Joli, ????????????????????, Ja a kérdésedre a válaszom.... hát elég nehéz így a végét elviselni, pláne azt hogy beékelődött a feje, így egy csigabiga csiszolóvásznon is gyorsabb, mint én. És elég kellemetlen érzés, meg mintha állandóan bepislantanék.

Csajok, aki már ctgzett, és netán voltak fájásai, hány %osak voltak??? Ezenkívűl errő a %os dologról tudna valaki valamit mondani???????????????

Kép
Kép
onlány

10napom van hátra max :shock: :shock: :shock: :!:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Tünde
Képzeld még nem nagyon van kész a pakkom. :shock:
Épp most mondtam apának, hogy Kristófnál már a 33. héten kész volt minden, a jövő héten össze kapom magam. :)

Apa majd inkább a 25. hét után fogja érezni, akkor már nem fogja abba hagyni ha ő fogja a pocidat :)

Onlány
Apa ma délután mondta, hogy írtál sms- t, milyen rendes. :) Én már az sms- edben is csodálkoztam, hogy ilyen százalékos fájást írsz, mert %- ban nekem új, még nem hallottam így, de sok konyításom semmilyen formában nincs hozzá. Miért gondolod, hogy max 10 napod van hátra?

Többiek merre vagytok?

Mi ma grilleztünk, mert kerművelés volt, jövő héten jön a földem végre, de szerintem nekem ebben már nem sok munkám lesz, elszaladt az idő...

Kép
Kép
susytunder

a ctgn ugye van olyan, hogy fájástevékenység és azon, ha olyan sinusgörbés, és 50feletti érték van, akkor már igaziak a fájások. Amúgy a koordinátarendszer szélén vannak a %értékek feltüntetve. Remélem érted... Jah, már elküldtem az smst, mikor rájöttem, hogy az nem a te számod... :oops: na jó 10 és negyed napom van... max. Hogy miért? :D mert április 30án csaszi :D

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje, sok puszi :!: :?: :lol:

Legyen szép napotok és esőmentes :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok, jó reggelt, hát esik ez a fránya eső :cry:

Hogy vagytok kismamik???

Én jól vagyok nagyon jó vol a hétvége,képzeljétek minden nap aludtam 2-fél 5 ig :shock: nagyon jól esett...tegnap majdhogynem megismerkedtem a róka komával, aztán mégsemm :roll:
Bimbóim baromira égnak, ráadásul mr 2 szer nagyobbak mit voltak...Aztért remélem mellé a cicim is fog nőni, mert így eléggé idiótán nézz ki :lol: :lol: :lol:
Suzytündér: tegnap egész reggel ültettem a balkonra virágokat :D Gondoltam is rád :D majd hozok képet :D

Ancsa: Te virágai, hogy vannak???Hogy vagy???Most amúgy, hogy melozzol???

Ja és ma nagyon jó napom van, már van időpontom Uh-ra is...Elsőre felvették sőt erre a hétre is tudtak volna időpontot adni...Hát el is gondolkodtam, hogy kérjek-e :D de a nődokim azt mondta, hogy köv.héten menjek...Így 27-re kaptam időpontot és még a szoliból semm fogok hiányozzni :D Ez tök szupi :D
nagyon várom már :D Azért van egy tesztem még...Azt ma el is sütöm, kiváncsi vagyok 1 hét alatt mit erősödött :D
Szép Napot!!!!!!
csip-csip18

Imeeeeee :lol: :lol: :lol:

Hihetetlen számomra még mindig...És ez most még erösebb csík is, mint a kontrol...Jujjj hát ez hihetetlen, hogy az Enyém :D :D :D

Kép :) :) :)
csip-csip18

Jó reggelt!!

Kírus- Nagyon szép ez a szülés történet, annyira süt rólad a boldogság, hogy végre a kezedben tarthatod a kisfiadat :wink:

Ediii- Drukk, hogy 26-ra eltűnjön a ciszta és nyoma se maradjon és minél előbb kezdhessetek :wink: A párom Anyukája Siófokról származik, így oda megyünk szerintem :wink: De tavaly előtt pl Füreden voltunk, na az is nagyon szuper volt :D

Csip- Minden rendben lesz a 27-ei Uh-on, nagyon szorítok :D Én virágaim jól vannak, legalább is zöldek :D

Onlány- Nem semmi sztori :shock: Én is úgy tudom,hogy a frontok nagyon beindítják a szüléseket, úgyhogy lehet a következővel megérkezik Őnagysága :D

Tündi- Maradtatok akkor a Dorkánál??Vagy van más lány néva tarsolyban??

Susytunder- Grillezés jól hangzik, én is imádom :D Nálunk nem volt annyira jó idő tegnap sajnos :?

Nálunk pont fordítva van, tegnap nem volt annyira szép idő, fújt a szél és hideg is volt, ma meg 1000 ágra süt a nap :D Szombaton voltunk Baumaxx-ban, megint vettünk egy csomó virághagymát, meg kapát, meg mulcsot, ilyesmiket.....Aztán tegnap akartunk kertészkedni, de olyan hideg volt, hogy sapkában meg sálban álltunk neki, aztán fél óra után mondtam Apjuknak, hogy ennek így nincs sok értelme, ráadásul szegény beteg, megfázott, fújja az orrát, meg a torka is kapar.....És ma reggel óta érzem én is, hogy kapar a torkom, fasza, remélem nem kaptam el tőle :roll: Most homeopatias cukorkát szopogatok, hátha segít :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Éjjel majdnem riasztottam a páromat...
Több mint egy órán keresztül szinte szabályosan 10 percenként voltak fájásaim, és keményedett a hasam, már úgy voltam, hogy ha még egy fájás jön, akkor keltem apát hogy mi legyen, de aztán csak nem jött a következő, így el tudtam aludni...de minden fordulásnál kő kemény a hasam és a derekam is fáj rendesen...

Reggel mikor mosakodtam, azt hiszem egy nyákdugó darab is elment, de nem tudtam megnézni, mert mire észrevettem lement a lefolyón....:(((( most kezdek parázni kicsit.....

Meg volt reggel az nst is.....
Azt mondta a doki, hogy tökéletes lett...de fájás nem volt...:((( azt mutat az nst nem?
Most hétvégén nem lesz itthon a dokim, remélem nem akkor kell majd mennem szülni..
Egy hét múlva újra nst 9.30 kor...

Onlány! örülök, hogy jelentkeztél...azért ne idegeskedj sokat...a %-hoz én sem tudok hozzá szólni...

Zsu! neked is szép napot! hogy vagy?

Csip! tényleg nagyon erős már a 2. csík a teszten...biztos minden ok lesz az uh is...veled izgulok :)

Ancsi! remélem nem leszel beteg....igyál mézes teát is....és ha fáj a torkod, akkor a tantum verde torok spray nagyon jó....

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok Lányok!

Onlány

Igen izgalmas időszakon vagy túl akkor. Én tudom miről beszélsz, amikor a százalékokról kérdeztél. Nekem a múltkorin egyszer volt egy 25%-os, de ezt csak egy keményedésnek éreztem. Szép görbe volt, nem volt csúcsos. Neked a 65% az már kemény lehetett. Egyébként nem tudom mennyitől számít szülésnek. Gondolom itt az időtartam is fontos, nem csak az erősség. Azért jó lenne, ha bírná bent a bébi még egy picit.

Iner

Ismerős a helyzet, de ez nekem inkább este, tévézés közben szokott lenni. Hogy nekem ez most fájás vagy sem azt nem tudtam eldönteni. Kemény lett a pocim, és kicsit fájt is, de egyáltalán nem volt vészes. Igaz rendszer az enyémben nem volt, csak két órán keresztül összevissza jöttek ilyenek. Azóta a nagy semmi van. Ez a nyákdugó, hogy nézett ki? Igaz írtad, hogy nem tudtad megfigyelni. Azért érdekelne. Én szerdán megyek NST-re, meg védőnőhöz. Meg a dokit is meg kell keresnem az NST eredménnyel, hogy aláírja. Kíváncsi vagyok fog e vizsgálni. A múltkor nem tette, előtte meg borzasztóan fájt. Hát majd meglátjuk.

Ancsa

Remélem nem leszel beteg. Pihenj sokat. Meleg tea, fekvés. Talán még megelőzheted. Egyébként, hogy vagy?

Csip

Ez a világ legpozitívabb tesztje, amit láttam. Csodaszép! Tényleg jó erős! Te, hogy érzed magad? Ugye porci körmöt nem csinálsz? Csak mert a liquid nem biztos, hogy jót tenne, ha belélegeznéd.

Zsu

Hogy vagy kismami? Gyötör a hányinger nagyon? Gondolj arra, amikor nagyon rossz, hogy így legalább biztos minden ok odabent. ha ez vigasztal nekem a 8. hét volt a legkeményebb, utána fokozatosan csökkentek a rosszullétek. De, hát nem vagyunk egyformák.

Juli

Legfrissebb kismami, hogy vagy? Tünetek kezdenek alakulni? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Susytunder

Hogy telnek az utolsó hetek? Remélem a pakkodat összekészíted! Nehogy akkor keljen kapkodni. Egyébként neked, hogy áll a méhszájad? CTG-re is most mész a héten, nem?

Szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok lányok!

Jelentem kórházi pakk kész!!!

Tegnap apa majd nem eltörte a lábát, de szerencsére nincs komoly baj. A kertben tevékenykedtünk, amikor bele lépett egy gödörbe és jajj.. azt hittem rosszul leszek mikor megláttam hogy fal fehér és remeg a szája. De este beborogattam neki és ma simán elment dolgozni. :shock:

Onlány
Hogy vagy?

Kitti
Nagyon tuti a teszted! és a 27- ke is mindjárt itt lesz. :)

Juli
Nálad mizu? Pihensz ezerrel?

Zsu
Te hogy viseled a rosszulléteket?

Kép
Kép
susytunder

Joli
Nem mondod, hogy még mindig egyben vagy? :) Azt hittem, hogy már régen babázol, és azért nem jösz. :) Tényleg! Rólad hoz valaki hírt majd? Hogy viseled a végét, magadról nem írtál...

Én megvagyok, alig bírok menni, és úgy fúlok, mint ha anap 24 órájában futnák. :)
Szerdán megyek ctg- re, 2 hete még C 3000 volt a méhszáj.

Esténként beszélgetek Nóri fejecskéjével, mert apa Május 1- től 16- ig itthon lesz. Muszáj akkor születnie. :)

Kép
Kép
susytunder

Joli: nagyon kedves vagy :D Borzasztóan jól esett amit írtál :D Köszönöm :D nekem hihetetlen...
Nem nem csinálok porci körmöket, nincs nálam igény rá :D
De majd felveszem a masszkomat :D

Suzytuder: Hát még 1 hét és megyek!!!De igazad van mindjrt itt van, repül az idő...Mert ügye itt a szoliban jövök reggel este megyek ludni é már 1 nap el is ment :D
Szóval még 3 szolis alkalom :D Úgy számolom :D
csip-csip18

Kitti
Ilyenkor olyanok vagyunk, mint a gyerekek! Számoljuk hanyat kell még aludni. :)

Kép
Kép
susytunder

Joli!
Hát amit láttam az esetleges nyákdugóból olyan kocsonyaszerű volt, nem volt rózsaszínes, ahogy mondják, legalábbis nekem nem...olyan volt mint az átlátszó zselatin...ha érted mire gondolok... :? :wink:

Csip! gyorsan eltelik az a pár nap majd meglátod... :wink:

Iner

iner

Hát igen Suzytunder mindenki számolja a napokat, Ti a szülész miatt, Én az Uh miatt :D :D :D

Iner: Hogy vagy???
csip-csip18

Hát igen Suzytunder mindenki számolja a napokat, Ti a szülész miatt, Én az Uh miatt :D :D :D

Kismamik, hogy álltok a baba rocikkal amúgy???
Engem annyira érdekel, meséljetek már...Sok 56 cuccotok van???
csip-csip18

Susytunder

Még mindig egyben vagyok. Egyelőre nem mutatja jelét a hercegnő, hogy elő akarna jönni. Tegnap megvolt az első házassági évfordulónk. Elmentünk egy kisvendéglőbe ebédelni, de ennyi.- Most minden pénz a babára kell. Meg energiánk se volt másra.
A csípőm váltakozó intenzitással fáj.Különösen éjszaka. Van, hogy ezért nem tudok aludni. Most is éjféltől 3-ig aludtam, aztán már nem bírtam. Így aludtam most napközben egy két órát. Néha elég kemény hányinger rohamaim vannak, de szerencsére nem kell mennem. Egyre jobban kezdek magamba fordulni. még a telefonom is ki van kapcsolva szinte állandóan. Gondolom ezzel is készülök a szülésre. Habár lehet ezért másoknak bunkó vagyok, de tele a hócipőm, az olyan telefonokkal, hogy egyben vagy még? Ettől mindig kiakadok. pedig előre szóltam mindenkinek, ha van valami, akkor írok sms-t. Nah mind1.
Örülök, hogy kész a pakkod! Az én méhszájam két hete volt 2210, de a doki azt mondta a belső is nyitva egy ujjkúpnyira. Most nem tudom mi lehet a helyzet.

Csip

Azért óvatosan a fertőtlenítőkkel is. Gyakran moss kezet, ha tudsz.

Iner

Állítólag nem mindenkinek véres a nyákdugó. Akkor ezek szerint tényleg meg lehet különböztetni a folyástól. Kíváncsi vagyok nekem mikor megy el. Azóta, hogy vagy? Fájás, keményedés?

Joli
Kép
Kép
joli83

Susytunder

Szerintem Julinak küldök majd sms-et, ha történik valami.

Csip

Nekünk fele-fele arányban van 56-os, és 62-es rucik, mivel az 56-ost nagyon gyorsan kinövik.

Joli
Kép
Kép
joli83

Kitti
Ahogy Joli mondja fele 56- os, fele 62- es, bár nekem van jócskán 56- os is, mert Kristóf majd' 4 kilóval született és 55 centivel mégis elég sokáig hordtuk ezt a kis méretet. Most hétvégén is vettem pár rugit, mert kórházba is kell bevinni, és félek, hogy minden nagy lesz rá. :)

Joli
Nagyon ismerős dolgokat írsz. :) Csípő fájás, nem alvás, nyűgösség, idegesít minden... nemsokára babázol te már. :)
De aztán tudatni velünk a nagy hírt. :)

Isten éltessen titeket az első házassági évfordulótok alkalmából!

Kép
Kép
susytunder

Joli! keményedés folyamatosan van, elég sokszor, már akkor is ha nem is csinálok semmit csak fekszem...de ha felállok, akkor tuti, meg ha megfordulok éjjel akkor is...
Az alhasam is fájdogál mensi szerűen...
Szerintem nálad hamarosan meg lesz a baba...

Csip! köszi..viszonylag jól vagyok...de már nagyon várom a nagy napot...

Iner

iner

Hát kiváncsi vagyok mikor jönn el a nagy nap :D
Drukkolok!!!
Mien szülés szeretnél???

Én meg már anniyra kiváncsi vagyok, hogy mi lesz neme!!!!
Tudom mg hol van meg korai...
Ti mikor tudtátok meg???
Hanyadik héten???

Védőnöhöz mikor mentettek tényleg???Miután már volt szívhang???

Tettem fel egy-két kérdést :D :D :D
csip-csip18

Kitti
Legtöbbször a 18. heti genetikai uh- on lehet megtudni a nemét. van, hogy előbb, de az ritka. Olyan is van, hogy úgy fekszik, hogy akár 30. hétig is eltarthat mire kiderül, sokan azért is mennek 4D- re.

Védőnőhöz addig kell menni, amíg nem mész a 12. heti genetikai uh- ra. oda már vinned kell a kiskönyvet, de ezen kívül nincs meghatározva, hogy mikor kell menni.

Kép
Kép
susytunder

Suzytunder: Köszönöm válaszodat :wink:
csip-csip18

No megyek zárni...
Ennek örömére holnap reggel jöhetek megint ide be...Mert lesz vendégem ráadásul pedikűr és most nem vagyok rá hangolodva...
Csikomat is bekell hozzni és nem szeretek cipekedni...Ezért inkább reggel jövök 8 körül apával...
Nem tudok aludni...
Mind 1...

Szép Estét!!!
csip-csip18

sziasztok!

beköszönök... megvagyok :) igazából változatlanul...
orvoshoz majd csak jövő hét csütörtökön gondoltam menni... de most csütörtökön is be kell mennem a kórházba, mert volt néhány oktatás, amit már nem akartam lemondani.
nagyon lassan telnek a napok... főként, hogy egész nap fekszek :o
de boldogan teszem :)

megyek is...
puszi!
jó éjt!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Juli! örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagy :)

Nekem ma reggel ismét elment egy hüvelykujjnyi nyákdugó darab, de fájás egyáltalán nincs....csak keményedek...

Zsu! hogy vagy?

Többiek merre vagytok?

Mostanában alig pörög a topik :(

Iner

iner

Jó reggelt mindenkinek!

Iner- Mondjuk nálad most már tényleg bármelyik pillanatban megérkezhet a kiscsaj :wink: Kár, hogy a nyákdugót nem tudtad rendesen megnézni!Drukkolok, hogy minél előbb a kezedben tarthasd a babócádat :wink: Igen, kicsit leült a topik :roll:

Joli- Aztaaaa, te is már a 39.hétben vagy :shock: Iszonyúan rohan az idő!!!

Tényleg kismamik ti mennyit híztatok eddig???

Susytunder- Örülök, hogy Apjuknak nem lett nagyobb baja, pont egy lábtörés hiányzott volna most nektek!!!

Csip- Ez a teszt tényleg ultra pozi, úgyhogy tuti, hogy minden rendben a babócáddal, lehet mire mész 27-én addigra már szívhang is lesz :D

Juli- Pihengess és vigyázz nagyon magatokra :D

Csajok engem csak elkapott ez a szemét kórság, alig aludtam valamit, mert iszonyúan fáj a torkom, alig tudok nyelni, az orrom is be-be dugult....Délután lemegyek a dokihoz, hogy adjon valamit, mert ez a homeos szopogatós cukorka semmit sem ért eddig :? Ugye nem lesz baja a babámnak attól, hogy én beteg vagyok?

KépKép
gyancsi

Ancsi! nyugodj, meg én is voltam beteg, a terhesség alatt...nekem a torkomat a tantum verde torok spray tette helyre...lázcsillapító szerencsére nem kellett, de a doki nekem a kalmopirynt ajánlotta...de elvileg a paracetamol tartalmúak mehetnek ha jól emlékszem...de semmilyen szopogatós torokfertőtlenítőt nem szabad!
Gyógyulj meg hamar...és nem lesz semmi baja a kisbabádnak...

Várlak majd, hogy mit mondott a dokid..a háziorvosodhoz mész?

A ma reggelit meg tudtam nézni, tojásfehérje színű volt, és valóba kocsonyás állagú...de tényleg nem összekeverhető semmivel :wink:

Iner

iner

Sziasztok!

Ancsa, nem nem lesz beteg :) csak pótold a vitaminokat! Én femibiont szedtem, nagyon jó! Ezt ha beteg vagy c vitaminnal kiegészítheted. A tantumverdét kismamik nyugodtan szedhetik. Sál, meleg mézes tea. Ha köhögsz is, akkor hagymatea! Az orrdugulásra csak és kizárólag tengerisó oldatos spryt használj, de ne állandóan... én lefekvés előtt használtam. A másik orrsprayt nem javasolják, várnyominövelő lehet, stb. Homeosból az oscillium izét szedtem. Amúgy meg a dr nem fog semmit adni, pláne azért, mert még nem töltötted be a 3 hónapot :(

Kép
Kép
onlány

[quote]t írta:ojásfehérje színű volt, és valóba kocsonyás állagú...de tényleg nem összekeverhető semmivel
:shock: :lol: na, te leszel a következő? Nem érzed Iner a frontokat? Hú, én igen... egész éjjel felkeltem mert éreztem a hasam rendesen, most olyan menszi szerű görcsöket érzek, de ez lóf* az igazi fájásokhoz képest. Elég parában vagyok, mert ugye már elköltöztünk és ugye senki nincs itthon velem, apjáigaz csak 35kmre van tőlem, de anyús após meg dolgozik. Tehát ha gáz van, akkor itt dekkolhatok a gyerekkel. Jaj, remélem kihúzom jövő péntekig:)

Kép
Kép
onlány

Onlány! ma éjjel nem éreztem, egyáltalán nem fájt a hasam, és most sem, csak a derekamat érzem néha, meg ha megyek akkor húz lefele a hasam, meg keményedik azért elég gyakran, főleg éjjel...meg hát a nyákdugó..de ezen kívül semmi...

Szorítok, hogy kihúzd jövő7 péntekig...általában nekem is mensi szerűen fáj a hasam alja, vasárnap éjjel voltak közel 10 perces fájások, de mire arra jutottam, hogy a következő fájásnál lezuhanyzom, hátha elmúlik, addigra nem volt következő :wink:

Nekem nem lesz itthon a hétvégén a dokim, amilyen szerencsés vagyok tuti most fogok majd szülni....ügyeletesnél...remélem nem fognak bunkózni emiatt...

Az előbb meg a védőnő is hívott, hogy adjam vissza a vércukormérőt neki csütörtökig, mert kell egy másik kismaminak is....
Nem tudom, hogy fogom kibírni, hogy 2 napig nem tudom majd megmérni, azért én szerettem egy nap legalább egyszer megmérni, hogy tudjam merre hány lépés :(

Iner

iner

Juli, igen tessék nagyon pihenni. Arra nem mondtak semmit a drik, hogy miért görcsölsz folyamatosan? Mit mondott egy nagyon okos, neves belgyógyász a bélbetegségekre? Már nem tudom hogy került szóba, de te jutottál eszembe... Szóval a stresz az egyes számú kialakítója. Mint kiderült, persze vizsgálat nélkül, ugye nekem vannak ezek a remegőgörcseim, rohamaim... azt mondta, hogy ez is a stresz egyik csúnya betegsége mármint értitek... De megdícsért, mert mondtam neki, hogy már nagyjából tudom koordinálni, bár legalább 15perc kell hozzá. Azt mondta, hogy mások, akik átadják magukat az "érzésnek", náluk addig fajul, hogy eszméletvesztés és ritka esetben kóma is előfordulhat :shock: kb, mint nálam, mikor Lizi született.... De a lényeg, hogy már nem sötétben tapogatózom, hanem van egy kiindulópontom, ha megszültem, akkor majd egy ideggyógyászhoz elmegyek...

Kép
Kép
onlány

Onlány, Iner- Köszi csajok a megnyugtató válaszokat, Femibiont nyomom, meg citromos teát, 100 hektolitert benyomtam már, igazi citromot facsarok bele, megettem egy kg narancsot, szóval elvileg a c vitaminommal nem nagyon lehet gond :D

Iner- Te akkor lehet, hogy tényleg nemsokára szülsz :wink:

Annyira izgi csajok, hogy most ennyi mindenkiért kell izgulni :D

Ja nem tudom, hogy melyikőtök kérdezte, de a házidokihoz megyek, akinél egyébként még nem voltam sosem, csak mikor átjelentkeztem a másiktól.... ( a másik olyanokat csinált, hogy a barátnőmet pólón keresztül úgy hallgatta meg a sztetoszkópjával, hogy nem rakta arrébb a haját,ami beterítette az egész hátát, tehát azon keresztül :shock: Na ekkor döntöttünk úgy, hogy váltunk :D

KépKép
gyancsi

Iner, nem kell már mérned szerintem, legalábbis annyira nem "lényeg" ill az, de már tudod a menetrendet, úgyhogy nem lesz gáz! Hidd el :) Ja, igen a fájások.... amíg nem tudtam hogy miaz, addig én annak tudtam be, hogy süllyed le, legalábbis hasonló érzés keményedéssel, olyankor levegőt is elég nehezen vettem :)

Kép
Kép
onlány

[quote]b írta:arátnőmet pólón keresztül úgy hallgatta meg a sztetoszkópjával, hogy nem rakta arrébb a haját,ami beterítette az egész hátát, tehát azon keresztül
:shock: :shock: :shock: :shock: :D

Kép
Kép
onlány

sziasztok!
gyorsan csak egy képet hoztam, este jövök végre!
Kép

Kép
gtunde75

de édes!!! És a kezecskéje a feje mellett-alatt van :D szunyál a kiscsaj :D
Jaj lányok annyira unalmas itt, hogy ezt nem lehet már fokozni szerintem. Számolom a napokat már.
Apja megvette a nyílászárókat, már csak a régi radiátorokat szedi le, illetve azt már félig megcsinálta, illetve holnap a fürdőbe kell már csak a csempét leverni, a járólapot meg felverni. Aztán jövőhéttől jönnek a kőművesek. Azt mondták, hogy kb egy hét lesz, hogy lebetonozzanak, falat felhúzzanak, egy másik hét lesz a speiz építése és az apróbb javítgatások, aztán a fennmarad 2-3napban meg a nyílászárók helyének kialakítása, aztán gyorsan a fűtésszerelés és burkolás, ez utóbbi pedig párhuzamosan fog menni. lehet egy hónap alatt készleszünk?????????
Jaj de jó lenne!

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

na végre egy kicsit tudok jönni, nagyon zűrösek voltak ezek a napok...
de azért olvastalak Titeket! látom mostanában nem csak én jövök ritkán! :?

annyira jó, hogy így a "zebraeső" után rögtön itt a "babaeső"!!! :lol: :lol: :lol: hirtelen lett itt 4 új kismami, és nemsokára 4 baba lesz! :lol: :lol: :lol:

mindenkiért izgulok és mindenkinek nagyon drukkolok!!! :lol:

nálunk is minden rendben, tegnap az uh-on nagyon alaposan megvizsgálta a doki a babát és mindent rendben talált!
az összes szervét, lábacskákat, ujjacskákat! még az ujjperceket is megszámolta! :lol: teljesen átlagos baba és minden szerve remekül működik! és még azt is mondta, hogy nagyon szép pofija van! :)
olyan jó volt látni! :lol:

remélem most már napi szinten tudok majd írni!

Kép
gtunde75

Sziasztok...
Valóban keves jövünk vagyunk....

Onlány: Most Énlehet lemaradtam,de Ti most anyóséknál laktok igaz???És hova költöztök??? :oops: :oops: lemaradtam lehet valahol...Várom már az sms-det, hogy mikor szülsz :D :D :D

Iner: Hogy aludtál???Reméljük nem most szülsz, drukkk

Joli: Hogy vagy???

Suzytünder: Kristóf, hogy van???Tegnap nálunk szép idő volt :D

Ancsa: Jobban vagy???

Többiek hol jártok???
csip-csip18

Tünde: gyönyörű kép :D :D :D Pocakos képet nem nagon kapjuk, mostanában!!!! :(
csip-csip18

Tegnapi napom egész jó volt :D Nem kellett bejönnöm, mert a vendég közölte este 9 kor, hogy mégsemm jönn...Huppppppppiiiiii. Barátnöztem reggel...Aztán haza mentem alukálni 1-2 órát...Utána anyu átjött megcsináltam a lábát...Aztán du megint barátnőztem egy kicsit :D Utána haza mentem csináltam apinak vacsit...Este meg átjött anyu és apu és a nagynénim, ő még nem látta a lakásunkat...Anyu a tomi beszélt vagy 1 órán keresztül a teraszon...Mindenről beszéltek...babáról is...Hogy nagyon örül, ha mi így akartuk akkor sok boldogságot...Ő is örül, csak nehéz ezt elfogadni...De nagyon örül, és, hogy kisfiú gyereket érezz, hogy az lesz...Szóval nagon jól elbeszzélgettek, meg elnevetgéltek...Jó nap volt...
A mai kevésbé...Nagyon nehezen kelltünk reggel, pedig korán feküdtünk...Bejöttem, a gépek megint nem voltak rendessen kitakarítva, és nem egyszer szoltam a fönökömnek, hogy szóljon már a kolleganőmnek...Tököm tele, hogy ezzel kezdem a napot...Aztán egy szerelmes levél...nem tudot aprót itt hagyni....csak 20 ft-os....Hát na téptem a hajam....Ezt nem hiszem el...na bejönn reggel a fönököm, akkor most már nagyon megmondom neki, hogy a tököm tele van!!!!
Ezek vannak!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Tünde! nagyon szép a kép a pocaklakóról, nekünk 21 hetesen nem sikerült ilyen jól a 4D sajnos...
szuper minden rendben van a babával és jól vagytok :)

Csip! még egyben..sajnos...:wink: remélem már max csak ez a hét van hátra...
Ne idegeskedj...nem tesz jót..örülök, hogy anyukád is azért megbékél a baba gondolattal és ilyen jól eldumáltak a pároddal...biztos örül ám neki ő is...
Egyébként hogy érzed magad?

Én minden este úgy fekszem már le, hogy de jó lenne ha ma éjjel menni kellene....de nem...esze ágában sincs kibújni...tegnap este mosogatás közben úgy bele nyilalt az ideg a bal lábamba a szemérem csontom alatt, hogy felkiáltottam...a férjem meg rémülten kérdezte mi történt.. :wink:

Iner

iner

Iner: Jól vagyok azért...Most 2 napja...Kopp-kopp-kopp...
De akkor táska van a szememe aladt, hogy csak na.... :shock: :shock:
Kiváncsian várom a Keddet!!
csip-csip18

Sziasztok!

Hányinger, hányás...minden, ami jó kis terhességi tünet velem van, de már kezdem megszokni és nagyon jól viselem :!: :wink: napról-napra fáradtabb vagyok a korai hajnali kelés miatt, mert akkor a legrosszabb és este visszajön mindez :!: :roll: de nem panaszkodásképpen írom :!:

Tündi
Örülök, hogy jól vagytok és gyönyörű a fotó a kiscsajról :!: :D

Ancsi
Jobbulást itt is :!:

Susy
apácska hogy van :?: gondolom nagyon megijedtetek :shock: ügyi vagy, ha a csomag készen van :!: :wink:

Joli
Neked már csak napok kérdése :?: :shock: drukk, hogy minden rendben legyen :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julcsi
Hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Iner
Kitartás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma van pontosan 2 hónapja, hogy nincs menzi :lol: ügy örülök neki :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

tünde!
gyönyörű fotó!!!

onlány!
a görcsökre semmit nem mondott az orvos. amíg nem vérzek és nem keményedik be a pocim, addig nincs gáz.
most már párhuzamosan nyomom a nospát a magnéziummal... csak lesz valami.

sajnos továbbra is ott tartok, hogy a nospa 3-4 órán keresztül hat. tehát ha beveszem lefekvéskor, akkor max hajnali 3-ig húzom, aztán ébredek... viszont napi 3x lehet bevenni, így ilyenkor marad a szenvedés.

ha jövő héten megvolt az uh, akkor felhívom a gasztróst... van egy olyan kósza gondolatom, hogy ez az állandó görcs hatott a belemre is... és hogy már azzal is gond van (bár bélgörcsöket nem érzek)...

óóó, még 8 nagyon hosszú nap az uh-ig :roll: nem is tudom, hogy fogom kibírni :roll: addig is a múlt heti fotókat nézegetem állandóan :oops:

no, tsók!
ebéd, aztán vissza fekvés :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: Kitartás!!! Nézegesd csak azt a fotót!!!irigy irigy...Én nekem nincs, talán 6 nap múlva lesz nekem is :D

Hol vagytok???Mindenki kint van a jó időben???
csip-csip18

Sziasztok!csak este tudok visszaolvasni,csip a telom a valtozatossag kedveert szervizben volt,a szamok meg eltuntek,a 330aaomra kuldj egy smst,elmentem.a 220as telom meg mar nem el

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?