Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ti mit szotatok adni a gyerkőcöknek reggelire, vacsira? Én reggelire adok virslit, vajas kiflit, vagy sonkát, de ezzel majdnem vége is a kínálatnak.....esetleg kalács....de még mi mást lehetne??
Köszi
Nika,
sajnálom, hogy előbb jött a babó, de biztosan minden rendben lesz! Erősek ők, jobbulást a sógornődnek is!
Bendegúz is nagyon eleven és ő is rohan, meg hát mindig azt csinálja, amit nem kéne, így vannak kódolva ezek a gyerkőcök:)

Kép
baby.81
 
 


Sziasztok,

Gabi, megijedtem, de nem nagyon... már megfigyeltem, hogy én hosszútávú pánikoó vagyok, rövidtávon nem megy :) Ha látom, hogy baj van, sikerül hidegvérűen kezelni. Ha viszont van idő agyalni a problémán, na akkor nagyon bele tudom hergelni magam az ijedtségbe.
Amúgy Gábor is mondókázik firkálás közben, néha a pont-pont vesszőcskét mondja, de leggyakrabban a csiga-biga gyere ki-t, azt rajzoltam neki sokat. Azt mondja: "dideki", meg kell zabálni :)

Nika, sajnálom a sógornődet, remélem, hamar rendbejönnek mindketten és el lehet felejteni az egészet. Szörnyű dolog a Hellp, szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.

Baby, Gábor megiszik reggel 2.5 dl kakaót, mást nem kér. Ez 6 körül történik, fél9-9 körül gyümölcsöt eszik mézes mese-keksszel. Vacsorára májkrémes, kőrözöttes vagy Maci sajtkrémes kenyeret eszik, időnként fahéjas Holle-zabkását. Ha viszont hajlandó lenne reggelizni, biztosan lekváros kenyeret kapna, mi azt szoktunk enni reggelire :)

Voltunk tegnap a Budakeszi Vadasparkban. Tavaly nem jött be Gábornak, idén meg el sem jutottunk a bejáratig :D Tudniillik a srác annyira leragadt a Pici tanyánál, ami a Vadaspark előtt van, hogy nem lehetett kirobbantani a kecskegidák és a nyulketrecek elől :D Hazaúton még bementünk a játszótérre is, ez új, tavaly még nem volt ott. Nagyon jó kis program volt ez a kettő így együtt, szerintem nemsokára megismételjük. Hátha akkor a Vadasparkba is bejutunk.
Más: Gábornak mezítláb picit befelé dől a bokája. A dokinénink azt mondta, hogy nyáron járassam sokat mezítláb homokban, kavicson, különben meg szupináló szandált adjak rá, ha lehet, otthonra is. Na ez utóbbira kíváncsi leszek, eddig nem sikerült bentre lábbelit adni rá. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy az ilyen korú gyerekeknél mennyire normális ez a befelé-dőlő boka jelenség?

Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Kicsit elveszve, olvasóban azért vagyok.

Köszönöm a biztató szavakat. Remélem , hogy tényleg nem viseli meg majd a műtét a gyereket, legfeljebb engem.
Kicsit utána olvastam. Hát nem lesz egyszerű. Igy nagy valószinűséggel, ugrik a munkakezdés. De a gyerek egészsége a fontosabb.

Túl vagyunk a szavazáson.
Sikerült vissza olvasni.

Málna Hogy vagytok? Rendben van az eredmény?

Witch Jobbulást neked és a kicsi lányodnak.

Tubikriszta Rég voltál. Hogy vagytok?

Süni Jó, hogy meguszta Zéti a virust.

Vuki Szerencsés vagy, hogy Anna nem válogatos. Kitartás az épitkezéshez. Jó lesz mikor már kész van és benne laktok.

Vic Mit mondtak a gerincedre? A napirend hasonló nálunk is.
Főleg este. Mikor altatom a gyereket én hamarabb alszok mint ő.

Ballagyó Nem rontottál el semmit. Az, hogy nem tud egyedűl lenni, játszani jó, de fársztó is. Én bevallom kisebb korában hagytam egyedűl, akkor is amikor csüngeni akart rajtam. Volt sirás, de idővel megszokta. Egyedűl vagyok egész nap vele, s munka, főzés stb. rám vár. Igy megszokta, hogy vannak időszakok mikor vele tudok lenni és játszunk, de vannak időszakok mikor anya mást csinál. Ilyenkor jön az ő pakoló időszaka, és sajna a Tv Thomas nézése. A sirásnál keménynek kellett lennem, mert fájt, hogy sirni látom. Monjuk én, hugiról vettem példát. Ő is mindig foglakozott a lányával, az alvás terhére végezte a házimunkát. Kibukott. A 9 éves lánya meg a mai napig nem tudja egyedül elfoglalni magát otthon. Unatkozik. Azt várja anya mikor ér rá. A csaj az én gyerekemet kiröhögte, hogy egyedül játszik.
Próbáld meg huzni az időt, ha még nyafog, sir, akkor is magára hagyni, de szem előtt legyen. Én ezt tudom tanácsolni.

Benszi Jó volt olvasni soraid. Már Óvodába mennek a gyerekek? Hu, még most születtek. De jó már átaluszák az éjszakát.
Láttom nálad sem kapkodják el a beszéd kérdését. Téged nem piszkálnak végette? Engem, igen. Vigyem orvoshoz, hogy 20 hónaposan még nem beszél. Na pont ez a kérdés nem izgat engem.

Juci Ti is már az oviba készültök. Hogy szalad az idő. Mindjárt itt a kistesó. Aranyosak ebben a szerkóban a lányok.

Elán Sajnálom a balesetet. De lesz még ilyen. Nálunk, Marcell kettőnk között szaladt el, neki eset a kocsi felnicsavarjának. Azonnal boritotta a vér mindenét. Homlokán lett egy kis sebb, de meddig kellett nyomokötést tennem rá. Rá két napra kétszer bukott a bébitaxival. Mind a kétszer homloksérülés. Vérömlés.
Doki megnyugatott, hogy a homlokseb tud vérezni.
Irtad a zuhanyzást. Nálunk is volt ilyen korszak. Na a gyerek 50 nyelven érti a reklámot. Mert csak ugy volt hajlandó maradni az apjával, máskülönben áll a fürdőszobában és nézi, hogy fürdök.
Nagyon szép helyen voltatok kirándulni. Gábor sokat nőt.
Cipő kérdésben nem tudok segiteni.

Gabicsibe Boti husvéti képei nagyon jók. Nagyot nőt a fiu.
Azt hittem ,hogy csak nálunk van kaja vállogatás.
Nem eszi a zöldséget. Turmixolom a levesbe, és igy megissza a levét. Innen kaptam az ötletett. Tojás, virsli, tejfölös étel szóba sem jöhet. Tejberizs, tejbegriz, cakompak, paradicsomfőzelék amit megeszik, a többit ellenségnek tekinti. A tészta viszont minden mennyiségbe jöhet. Régebben ette a johurtot, a krémturót, na most már az sem, csak a sziv pudig, meg turórudi amit megeszik.
Viszont a gyümölcsben jelentős változás. Barack, szilva befőt minden mennyiségben, jó, hogy sokat raktam be. Alma, banán, körte amit megeszik.

Nika Gyors gyógyulást kívánok sógornődnek és a kicsi lánynak.
Látom Attila is egy kis örökmozgó. De igy a jó.

Lányok, eztán biztos, hogy ritkábban jövök, bejött a kerti munka is. Így még kevesebb lett a netes időm. De amikor csak tudok irok.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 

 
 

Na és pár kép. Kép
Sebesen másnap reggel.

Kép
A kiskertész.

Kép
Tipegő foglalkozáson.

Kép
Kép
Ivettel egy napon volt a leszivásunk, beültetésünk. Csak a kislány egy nappal hamarabb született. Most végre megint találkoztunk személyesen, míg vártunk az ortopédiánál. Ezen én is rajta vagyok.

Kép
A vagány srác.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Nika
Ha megnyugtat Boti is ennyi idősen hintázott és csak hintázott!Anyósoméknál még most is van,hogy fél órát minimum benne ül.Botinak sincs egy fél másodperc nyugta,ő is siet állandóan :D Sajnálom a sógornődéket,jobbulást nekik és sok-sok boldogságot a picurhoz!

Baby
Eleinte nálunk is probléma volt mit is adjak.Nálunk minden felvágott megy már,ha nem bizol bennük a Sparnak van gyerek párizsija és sonkája is.(Ezek nagyon finomak)Adhatsz már krémsajtot,tojást minden formában,bundáskenyeret(persze az olajat felitatva),padlizsánkrém,kőrözött.Én a túrót úgy is szoktam,hogy pici tejföl,snidling és egy pici só.Ha én reggelire gabonapelyhet eszem akkor abból is szokott kérni(én rizstejjel készítem,nem birom a tehéntejet).vacsira pedig szinte mindig azt kapja amit ebédre,aztán a tápi lefekvés elött.

Elan
Ne izgulj(most már én sem teszem)Botinak is befelé fordul egy kicsit a bokája.Én is ezen gondolkodtam,hogy vajon ez normális?majd én is utána kérdezek a dokinéninknél!Megmértük Botit már amennyire hagyta magát :D kb.92 centi magas és 13,5 kiló.ja és kb. 24 és feles a lába :? A 24-es már nem jó,a 25-ös pedig még picit nagy.
Mi ma a Kopszi- gáton voltunk,ugyan úgy jártunk mint ti :D Még az elején lementünk a partra és megmutattam Botinak,hogy mekkorát csobban a kő a vízben.Ez annyira tetszett neki,hogy 3/4 órát!csak ezzel töltöttünk.A keze olyan volt mint egy vájárnak :D

Erika
Szegény Marcell :( szépen nézett ki!Viszont nagyon kópé ezzel a rövid hajjal,jól áll neki :D
gabicsibe
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együtt érző szavakat!
A sógornőm már egész jól van. Még egy kicsit gyenge, de sétálgat. És ami a legfontosabb tegnap beindult a tejci, és kaphatja is Panna.
Már 20 gr-okat eszik. :)
Nincs szükség oxigénre és keringéssegítőre sem, úgyhogy már csak híznia kell. Ha így folytatja az is gyorsan menni fog. :)

Erika!

Szegény Marcell!! Nem semmi sebek!! :(
Nagyon helyes ezzel a frizurával!! :)

Elan, Gabi!

Nagyon jó lehetett a hétvégi kirándulás Mindkettőtöknél! :)

Ati valóban egy kis örökmozgó, de inkább ilyen legyen, mint hogy a sarokban üljön és azon kéne gondolkozni, hogy mi baja lehet.
Már megpróbálja utánozni a szavakat....néha érdekes dolgok sülnek ki belőle. :D
Azt nem is mondtam, hogy a bilizéssel nagyon jól állunk!
Már szól, ha kakilni kell. Mondja, hogy kaka, és hozza a bilit.
Van amikor csak pisi van, de az a lényeg, hogy kakis pelus már abszolút nincs. :)

Kép
nika28
 
 


Köszönöm a kajás hozzászólásokat, majd beiktatok akkor valami újdonságot a reggelibe!
Én még nem adtam tojást Beninek, mármint fehérjét, de akkor majd csinálok neki bundáskenyeret, biztosan ízleni fog neki...
Nika,
örülök,hogy jobban van a baba és a mama is.
Attila nagyon ügyes, hogy már ennyi idősen ügyesen bilizik, szerintem szerencsés vagy, sokan megkínlódnak vele....büszke lehetsz rá, Bendegúz nem mondja, hogy ha tele a gatyó, én megkérdezem, mert mondjuk előtte láttam, hogy nyomta a kakit és a kis huncut rázza a fejét, hogy nincsen:-)ő még nem érett meg erre! Talán a nyáron:-) Remélem nekünk is ilyen egyszerűen megy majd!

Kép
baby.81
 
 


Baby!

Mi akkor kezdtük a bilizést amikor már tudott egyedül is biztonságosan ülni. Hozzáteszem, hogy nagyon élvezte. Ha nem ezt tapasztaltam volna, akkor nem csináltuk volna, de büszke volt arra, hogy Ő "rakja" bele azokat a dolgokat a bilibe. :)
Alig várta, hogy felállhasson és megnézhesse. :) De mai napig úgy áll fel róla, hogy már a feje hátrafelé van. :)
Remélem, hogy Nektek is ilyen zökkenőmentes lesz a dolog. :)

Kép
nika28
 
 


És egy kép Bendegúzról!
Kép

Nika,
köszi, én is remélem, hogy könnyen megy majd:-) Majd érdekelne, hogyan kezdtél hozzá, vettél egy bilit:-) és megmutattad neki, elmondtad, hogy mit kéne csinálnia és .... egyszercsak belepisilt...vagy hogyan megy ez? Nyáron szeretném elkezdeni, ha megérik rá.....ha már jelzi, hogy van valmai a gatyóban!

Kép
baby.81
 
 


Sziasztok!

Szeretem az esős időt, de már ez sok! 3 napja alig birok kimozdulni a gyerekkel. Még jó, hogy tegnap volt Tipegő foglalkozás. Legalább ott kirohanta magát. Különben meg szét szedi a lakást. Ráadásul ma meg még áramszünet is van. Hosszú lesz a nap. :twisted:

Elán, Gabi esetleg ha érdekel
http://www.tbkisokos.hu/content/gyedgye ... BCl%C3%A9s

Nika Nagyon ügyesek vagytok. Nincs kakis pellus. Mi még nagyon messze vagyunk tőle. Hiába kérem, hogy jelezen, csak a szagra megyek. Remélem nyáron nagyobb sikerrel szokunk le.

Baby Nem ér dugdosni ezt a nagy fiút. Nagyon vagány kis srác.
Reggelihez még annyit, hogy én 15 hósan kezdtem adni neki tehén tejet. Kakaó, kávé fomájában. Kakaóba áztatott kifli vagy tejcsibe müzli. De nagyon szereti a májkrémes kenyeret is.

Na megyek kell a srác.

Ha lehet ilyet kívánni, esőmentes napot mindenkinek.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


:twisted: Elszált az egész mikor befejeztem :twisted: megpróbálom újra leírni

Nika
Nagyon ügyes Ati,büszke lehetsz rá :D

Baby
Tündéri Bendegúz :D Nem vagytok még lemeradva semmiről,Ati csak egy ritka kivétel :D (szerintem)jön a nyár majd megpróbálod te is.Anyósom többször ráültette Botit,főleg a délutáni ébredés után,így lett sikerélménye.Ő már lassan 2 éves szól ha pisil vagy kakil,bilibe csak akkor ha úgy tartja kedve. :? Pedig szeret pelus nélkül lenni,ilyenkor elmondom neki látod milyen jó lenne a ha bilibe menne minden és akkor nem melegítené a popidat.Nem hatja meg a dolog :D

Erika
Nálunk már elállt szerencsére,de nincs vízálló cipőnk így délután sem tudunk kimenni.Tegnap elmentünk játszóházba,jól lefárasztotta magát.ma meg álomkorban szenvedett,egésznap ásítozott,labdáztunk,hintáztunk,végig olvastuk a mesekönyveket.Ebéd után meg ment magától aludni :D
Köszi a linket,pont aktuális,kinyomtatom aztán átolvasgatom,mert nekem így kínaiul van :oops:

Juci
Mi van veletek?Mikor is mész Uh-ra?
gabicsibe
 
 


Sziasztok,

Erika, kívánságod meghallgattatásra talált, kisütött a nap :) Szegény Marcus tényleg rondán beütötte magát :( Nagyon csini nagyfiú már! A szobatisztaság miatt ne aggódj, nálunk csak este van egy kis bilizés fürdés előtt, de sose megy bele semmi. Majd megérik rá a gyerek, én is majd nyárra tervezem, hogy reklámozom neki a dolgot kicsit. Köszi a TB-s linket!

Gabi, mit hallok??? :D Erika linkje AKTUÁLIS? Mesélj :) Nálunk sajnos még semmi nincs kistesó-ügyben...
Boti akkor nagyobb, mint Gábor; őt most mértem, 89 cm és 13 kg. A Kopaszi-gátra mi is kinézünk egyszer, majd megírom, mikor... most hétvégén, talán vasárnap?

Mi is megszenvedtük az esőt, de azért nem annyira, mint korábban. Szerencsére már egész jól le tudom kötni Gábort itthon is. Azért kidugtuk az orrunkat, voltunk bevásárolni és vége eljutottunk fodrászhoz is! Gábornak már nagyon komoly sörénye volt, de most nem akartam nekiesni az ollóval, már terveztem, hogy szakemberre bízom. Mivel nagyon rosszul tűri a hajvágást, elmentünk a közeli Tincses sziget gyerekfodrászatba, ahol kisautóban ülve, Kisvakond-nézés közben vágták le Gábor haját; talán mondanom sem kell, hogy nem reklamált (csak akkor, amikor vége lett, és ki kellett szállni az autóból :)
Ilyen volt-ilyen lett:

Kép

Kép

Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Gabi, 26-án megyek UH-ra. Akkor leszek 36 hetes.

Én most fogom igényelni a tgyás-t, mert az több, mint az ikres gyes, a minimálbér kétszerese lesz az alap nálam is, viszont ha lejár a tgyás, akkor nem gyedre megyek, hanem a lányokkal veszem vissza a gyest, mert akkor viszont már úgy járok jobban.

Judit

jucicuki
 
 


Sziasztok!

Végre nem esik!

Elán Csini lett az uj frizurával Gábor. Hu nem semmi fodrászat van felétek. Elhiszem, hogy élvezte a fodrászkodást.

Gabicsibe Engem is érdekelne ez az aktualitás. Csak nem bohoc van a dobozban?

Mi is nagyából jól letudtam foglalni Marcellt. Játszottunk, könyvet olvastunk, egy nap apja itthon volt őt strapálta, esőszünetben meg elvittem nagyiékhoz, és ott lett fárasztva. Rengeteg a mozgás igénye.
Mikor ortopédián voltunk 4 órát vártunk a sorunkra. Apja ment utana, de mondta, hogy a melóhelyen megy egésznap ennyit, mint most a fia után Ő nem ölbeülős baba.
Képzeljétek, nálunk mostanában az alvás változott. A szopit 2 perc alatt elintézi. Ugy néz ki leszokik róla. Lényeg este 9 körül hozza a hálózsákját, megy a tv-hez, kikapcsolja és kéreckedik be az ágyába. Fél 10 körül már alszik/alszunk. Sajnos én is bealszok.
Éjjel 2 kor meg kell kakaózni, utána 7-ig alszik.
Másik. Régebben volt téma a fogkrém. Mi colgate smiles 0-6 éves korig fogkrémet használtuk. De ez fluoridot tartalmaz. Nem olvastam akkor még a cikket. Na váltottunk, azóta nenedent fogrémet használunk. Na fürdés közben legalább 2-szer mos fogat, de nem akármilyen pózban.Teszek képet a pózról. Nehezen letudtam kapni. Izlik neki a krém, ha tehetné, az egész tubust megenné egyszerre.

Vikkata Ha erre jársz, jelentkezz! Kiváncsi vagyok rátok!

Mindenkinek szép napot!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Kép

Még ezt elfelejtettem irni, hogy 21 hónaposan 87 cm és 11,5 kg.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek Bendegúz allergiás lett tenap előtt, ahogy kérdeztem,hogy mit adtok enni a gyerkőcöknek, na én is beújjítottam, de nem kellett volna, ezek szerint, túl sok fehérjét adtam neki egyszerre azt mondta a doki, mármint nem tojásfehérjét, hanem úgy általában fehérjét, evett főtt tojást, natúr joghurtot, májkrémet, ugye délben a főzihez husit, délután túrórudi és pár napja kapott babatejet és úgy látszik sok volt neki:(Most kiütéses, főleg a nyaka, mellkasa és a hónaljban, meg az alkarja, kaptunk rá kálciumot, meg fenistil cseppeket és 3 napig nem ehet fehérjét, se hús, se felvágott, se tejtermék...és a babatejet sem adhatom neki most......király:(
Na mit szóltok? Azt hittem már nagyfiú, ehet mindent, hát még nem áll rá készen!

Jó fogmosós póz:-)
Szép napot mindenkinek, szépen süt a napocska végre, megyünk is sétálni:-)

Kép
baby.81
 
 


Sziasztok
jó rég voltam megint :cry: :cry:

Jezsoerika
jaj de édes :wink: :wink: micsoda nagy fiú :wink: :wink:

Baby
sajnálom hogy allergiás lett a manód :cry: :cry:

mi most betegek voltunk,az egész család,igy az esőben nem is tudtunk volna kimenni :oops: :oops: Kamilla jól van,már 1150 g :wink: :wink: :wink: voltunk 4 d,mindjárt dobok pofi fotót :wink:

Elan
van ilyen fodrász is???ez szuper :wink: és a haj nagyon jó,jobban áll neki mint a hosszabb,de igy is úgy is szép :wink:

Kép Kép

bibar
 
 


Bibar,
nagyon klassz az ultrahangos kép, aranyos pofija van Kamillának, és milyen szép nevet választottatok, a második képen, mintha azt mondaná," na most már elég a fotózásból" :-)
Igen, sajna így jártunk Benivel, ma viszem allergológushoz, még mindíg nem múlt el neki, pedig nem kap fehérjét.....remélem mond valami okosat!
Szép napot mindenkinek!!
Málna,
már biztosan tudod az eredményt, mi újság minden rendben van veletek?

Kép
baby.81
 
 


Sziasztok!
Rég voltam én is. Pont emlegetni akartalak, Bibarci. Sajnálom a betegséget. Szuperek a képek Kamilláról. Nekem is az jutott eszembe a 2. képről, mint Baby-nak. "Szálljatok már le Rólam!" :D

Baby, szerintem nem az a baj, hogy nem érett meg rá Bendegúz, hanem az, hogy egyszerre adtál neki sokféle fehérjét. Hamar elmúlnak azok a pöttyök!

Erika, tényleg nagyon vicces a fogmosós póz. Tudja ez a pasi, mitől döglik a légy! :D

Elan, nagyon helyes Gábor az új séróval is! Tényleg ilyenek a gyerekfodrászatok? Akkor nem kell aggódnom. Esetleg manikűr és pedikűr is van ott? :D Bár még megoldom valahogy Zétinek alvás közben, de a lába az macerásabb.

Gabi, akkor neked is muszáj programokat kitalálnod a lakásba, ezek szerint Boti jól bírja. Hisztivel mi a helyzet?

Nika, most már sejtem, mi vár rám is, ha Zé elindul. Ügyes Ati nagyon!

Mi jól vagyunk. Múlt héten volt mázsáláson: 9200gr és 78cm. Ma megláttam az 5. fogának a csücskét is. Még mindig jól viseli. Mászik, feláll, teper mindenfelé. Csoda, hogy én már vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt?

Íme pár friss kép:

Kép

Kép

Kép

KépKép
süni76
 
 


Elan
Engem is érdekelne hol van ilyen szupi fodrászat!Jó lett nagyon Gábor frizkója!Voltatok a gáton?A dolog egyenlőre annyira aktuális mint nálatok :D

Erika
Hát csúcs Marcell ebben a pózban :D Úgy látszik a fiaink már csak ilyen ilyen energia bombák :D Na végre leszokik róla az uraság,gondolom már te is nagyon várod,jó sokáig kihúzta!

Baby
Hát ez tényleg egy jó nagy fehérje bomba volt!Remélem semmi komoly és kinövi gyorsan bármire is legyen allergiás!Bár ha még mindig nem múltak el a pötyik lehet,hogy nem is allergia!Kiváncsi vagyok az eredményre,majd írd meg légyszi!

Bibar
Sajnálom,hogy betegek voltatok ,de az a lényeg hogy már minden rendben veletek!Kamilla egy igazi csajszi,most még szégyenlős,de majd nagyobb korában imádni fogja ha fényképezik :lol:

Süni
Milyen kis vasgyúró Zéti :D Hiszti továbbra is fenn áll,sőt most hozzá jött a nem korszak is!

A hétvégén voltunk kikapcsolódni párommal,hát bevallom minden gondolatunk Boti körül forgott,de azért jól tudtuk érezni magunkat.Anyósomék csak áradoztak milyen jó gyerek az unokájuk,mi meg csak mosolyogtunk tényleg a mi fiúnkról beszélnek?Este olyan hisztit levágott azért,mert nem akarta,hogy megmossam a popiját és a kukiját!Mikor mondtam oké nem mossuk meg akkor azért kezdett el sírni,kivettem a kádból azért sirt,mondtam jó akkor vissza teszlek akkor meg azért kezdett el sírni.A törölközésnél és a tápinál is ugyan ez játszódott le!Amit ki pihentem 3 nap alatt ő 10 perc elteltével semmissé tette!Mondtam is neki ha nem fejezi be akkor vissza megyek oda ahol eddig voltam!
gabicsibe
 
 


Sziasztok,

Erika, nagyon férfias Marcell ezen a képen :D

Baby, sajnálom az allergiát :( Hát igen, próbálgatni kell, miket ehet a gyerek, van pár dolog, amit még én sem adok Gábornak, majd 2.5-3 éves kor után. A sok fehérje nagyon leterheli a vesét, de látod, a szervezet jelez, ha valami nem oké. Jobbulást!

Bibar, nagyon édes a lányod! Alakul a ruhatára, vagy Oli ruháit örökli? :)

Süni
, Gábor se nagyon hagyja levágni a körmét a lábáról, mindig trükközni kell. Az "ez elment vadászni, ez meglőtte, stb" mődszerrel szoktam, de most rákapott, hogy minden lábujjára külön puszit kell adni, ha levágok egy körmöt :D Mintha fájna :)
Zéti hatalmasat nőtt!!! Annyira szép szöszke feje van!

Gabicsibe, azért a kikapcs jó lehetett ;) Hol jártatok? Mi nem is álmodunk ilyesmiről, senki sincs, aki 2-3 óránál hosszabb időre bevállalná Gábort. Ami a hisztit illeti, olvastam, hogy néha így "büntetik" a skacok a szülőket, amiért egyedül hagyták őket. Nálunk is megesik, hogy elmegyek valahova, a gyerek otthon tündérkedik, aztán amikor hazajövök, jön a földhözverős műsor estig. Mert anyával ezt is meg lehet csinálni, naná :)

Köszi a frizura-bókokat! A fodrászat a Rózsakert Bevásárlóközpontban van, http://www.tincses-sziget.hu
Ha valakinek problémás a gyereke hajvágás terén, és nem lakik messze, ajánlom. Igaz, nem olcsó, 2 éves kor alatt 2200,-, utána 2700. Majd be fogunk próbálkozni sima fodrásznál is, ha kicsit hozzászokik a művelethez a fiam.

Vasárnap voltunk a Kopaszi-gáton. Gabicsibének igaza volt, szuper a hely! Nagyon tetszett az egésznek a hangulata, a nagy terek, a sok zöld, szuperül megcsinálták. Igaz, nagyon sokan voltak, de eloszlott a tömeg. Megyünk máskor is biztosan, bár hozzánk sajnos egyáltalán nincs közel. De azért majd néha-néha.

Én most nyakig vagyok egy légcsőhurutban, tegnap voltam dokinál, írt antibiotikumot, mert már 1 hete nem javul. Szerencsére Gábor nem kapta el (eddig)...

Málna, mizujs veletek?

Vikkata, NAAAA! :)

Gombahölgy, Agnese, Ballagyó, Mam
, jelentkezzetek!

Kép
elan
 
 


Sziasztok!

Kicsit elvesztem ÁFA van, de jövök nemsokára addig is egy kép a szerelmemről :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


sziasztok :lol: :lol:

köszönöm Kamilla dicséreteket :lol: :lol:

Witch
édes a lánykád :wink:

Elan
jobbulást :oops: :oops: Kamillának szerintem már 4 éves koráig megvannak a csajos cuccai :lol: :lol: most hogy belevágtam ebbe a ruha bizniszbe,mindenből leveszek neki egy darabot :lol: :lol:

Gabi
jó lehetettt a kiruccanás,bár nekem is Olivérnél járt volna az agyam az tuti :wink: :wink:

Sünikém
mintha az én fiamat látnám,a kedvenc kis kalapunk,elkapott a nosztalgia :oops: :oops: nagyon szép!!!!!

Baby
mi volt a dokinál???

Málna
veled mi van?biztos van már eredmény :oops: :oops: :oops:

én is rakok Olivérről,olyan rég raktam,nagyon nagy fiú,most voltunk az oviba nyilt napon,annyira hihetetlen,novembertől ovis lesz :oops: :oops:

Kép

Kép

bibar
 
 


Szia Elan, aranyos vagy, hogy érdeklődsz, holnap lesz a 12. heti UH. Én irtó bleeeeeeeeeee :oops: vagyok, a túlélésre hajtok. :lol: Kb. ennyi a max. ami tellik tőlem. :oops:

Helyesek a srácok! :D Betegeknek jobbulást! :wink:
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok!

A babát várunkból jövök. Igaz már 5 hónapos a kisfiam.
Most kezdtem el a hozzátáplálást és az a probléma, hogy megállt a széklete. Vasárnap már adtam neki glicerines kúpot, de mindig nem adhatom neki.
Tudtok valami tanácsot adni, hogy hogyan lehetne más módszerrel megkakiltatni?
Már lázmérőztem, masszíroztam, kapott baracklevet. Most a HIPP gyógynövényes teát próbálom. Ha ezeken kívül van más ötletetek szívesen várom!

Előre is köszi!
Viki

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!

Hétfőn voltunk allergiadokinál, nem is allergiáról van szó,de a fehérje a bűnös,
hanem egy komplettebb dolog, úgy magyarázta, hogy összeszedhetett egy vírusos fertőzést, amit nem is vettem észre, semmi tünet, aztán ilyenkor a belek gyorsabban mozognak, emésztenek, gyorsabban szívják fel a tápanyagot, lett egy bélhurutja, amit szintén nem vettem észre, nem volt hasmenése, na szóval ekkor sok fehérjét szívott fel a szervezete és ez ütötte ki, így jelentek meg a csalánkiütések, még mindig látszik, de jobb a helyzet, elmúlóban vannak, kapott kúpot, kenőcsöt és Normaflor ampullát a bélflóráknak, ja és diéta, ami a legnehezebb,mert csak krumplit, rizst, teát, kekszet, ropit ehet!
Ma hívom a dokit, hogy mi újság, és megmondja, hogy mi a teendő továbbra, remélem már elkezdhetünk rendesen enni szépen lassan, szegényem nem tudja, hogy most miért nem kaphat rendes ebédet, kaját!? amúgy semmi baja, jól viseli, eleven:-)ja és ráadásnak jön a foga is!
Vevikk,
nekünk bejött mindig a szilva, vagy maga a gyümi, vagy a bébikaja, remélem segít!

Kép
baby.81
 
 


Vevikk, a szilva is jó, a sütőtök is... krumplit, sárgarépát most ne adj neki, ezek fognak...

Kép
elan
 
 


Vevikk!

Végbél torna, nekünk bevált, a menete: kicsit benyomod a kúpot, és kihúzod, aztán megint be és megint ki, ez megy egy ideig, aztán lábakat fel-le. Doktornéni javasolta. Persze csak ha a gyümölcsök nem jönnének be :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Elan!

Nagyon tuti Gábor sérója! :)
Szuper ez a fodrászat!! Nálunk szerencsére nincs gáz a hajvágással....:)
Remélem már gyógyulgatsz és Gábor nem kapta el Tőled!

Erika!

Nagyon jó fej Marcell!! az a póz nem semmi. :D

Bibar!

Nagyon édes Kamilla! :)
Olivér pedig kész férfi. Hihetetlen, hogy már ovis lesz. :shock:

Gabi!

Nem egyszerű otthagyni valahol a gyerkőcöt, de néha kell a kikapcsolódás....még, ha utána nem is nagyon tolerálja. :(

Később jövök még. Felkelt a fiatalság :)

Kép
nika28
 
 


Süni!

Nagyon helyes pasi Zéti! :)
Ati is hasonló kaliberű volt ennyi idősen. :)

Witch!

Édes Jamina. Huncut a mosolya. :)

Baby!

Örülök, hogy megvan a pöttyök oka! Az a szerencse, hogy "csak" közvetve szólt bele a fehérje.
El tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet, hogy nem adhatsz Neki mindent. Az a lényeg, hogy nemsokára ehet rendesen.

Vevikk!

Anno Ati is nagyon szorulásos volt amikor csak szopizott, de ahogy bevezettük a gyümölcsöket hála az égnek normalizálódott.

Rólunk:
Tegnap átestünk a tűzkeresztségen....megvolt az első véres balesetünk. Elesett a Drágám és elharapta belül a száját.
Tudtam, hogy nem kerülhetjük el, csak idő kérdése volt, mert állandóan kirángatja a kezét a kezemből és olyan lendülettel, hogy alig tud utána megállni. Hát most nem is tudott és elesett, de a kezét nem rakta le. :(
Azt hittem, hogy a fogai is kitörtek úgy vérzett Neki. Mára hála az égnek már gyógyul.

Kép
nika28
 
 


sziasztok!

én is jövök majd, csak éppen most is a melóhelyen vagyok :wink:

Bibar!

Azért Neked gyorsan: Olivér irtó nagy és helyes fiú :wink: Ti már novemberben megkezditek az ovit? Soma a tervek szerint csak jövő februárban..
ballagyo
 
 


Elan
Itt voltunk
http://gottharthotel.com/
Jobban vagy?Gábor nem kapta el?

Bibar
Már oviba megy :shock: rohan az idő,igazi nagyfiú!Itt nálunk kicsi az esély arra,hogy a gyerek oviba mennjen ha az anyuka otthon van a kistesóval!protekció,protekció

Witch
Nagyon édes Jamina!Írhatnál magatokról!!!HOgy vagy?Jamika miket csinál már?

Baby
Azért ez jó hír,szerencs,hogy nem allergia!

Vevik
Jobb módszerem nekem nincs,a többiek már mindent leírtak.Viszont az alma,körte,sőtt a túl érett banán is fog!

Nika
Nem csodálom,hogy megijedtél!De hozzá kell szoknod,mert Ati is egy örökmozgó és többször megesik majd az ilyen :? Botinak most van egy horzsolás a homlokán,az állán és pénteken lett egy az orra alatt.tegnap azt mondták a barátok egy fiúnak így kell kinézni :D

Tubikriszta te is nagyon eltüntél!!!!!Jól vagytok???

Én nem tudom mikor jövök legközelebb,mert a gépünk szerelőre vár!Most is csak azért tudtam jönni,mert Anyukámnál vagyunk.Velünk most nem történik semmi különös,telnek-múlnak a napok a megszokott programjainkkal. :)
gabicsibe
 
 


Gabi!

Sokat dolgozok, de igérem hamarosan jövök, de a nagy hír:
Jamika tegnap elindult :) teljesen egyedül :) Na azért még néha kéri a kezünket, de csak itthon, a játszótéren már nagylány, ott egyedül akar menni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Ballagyó
igen megpróbáljuk,aztán ha nem megy akkor csúszunk még pár hónapot :wink: :wink:

köszönöm lányok a kép dicséreteket!
jaj tényleg rohan az idő,még csak most született :oops: :oops:

Gabi
igen nagyon sok ismerősöm panaszkodik hogy nem veszik fel az oviba,szerencsére nekem ilyen problémám nincsen :wink: :wink:

Baby
na ez legalább valami,hogy nem allergia!!! :wink:

Witch
gratula a nagylányhoz :lol: :lol: :lol:

bibar
 
 


Sziasztok,

Witch, jó, hogy előkerültél! Gratulálok a járáshoz, Jami már tényleg nagylány!!! Te hogy vagy, regenerálódtál már?

Bibar, hát tényleg nagyfiú Olivér. Nem semmi, hogy már ovis lesz... A beszoktatást hogy oldod meg a picivel? Vagy majd apa?

Vikkata, sajnálom a rosszullétet, de ez egy jó erős terhesség akkor :) Megint fiú lesz vajon? ;)

Baby, szerencse, hogy nem allergia és nemsokára visszaállhattok a rendes kajákra!

Nika, össze kéne kötni a fiainkat... ha még emlékszel, Gábornak pár hete volt egy ugyanilyen véres balesete. Tényleg iszonyúan tudnak vérezni ezek a szájsebek, de szerencsére ugyanolyan gyorsan gyógyulnak is. 1 nap, és elfelejti az egészet.

Gabicsibe, húúú, klassz hely lehetett, jók a képek! Köszi, jobban vagyok, hála az antibiotikumnak. Gábor szerencsére nem kapta el, szerintem nem fertőztem. Legalábbis senkire nem sikerült ráragasztanom :)

Mi is kint vagyunk szinte egész nap ebben a klassz időben, élvezzük, hogy nem kell több réteg ruha. Gábor odavan a bodobácsokért, a hangyákért, gyíkokért és minden apró állatkáért, ami most hemzseg a házunk környékén. Rengeteg időt eltölt azzal, hogy guggol és nézi, merre megy a hangya :) Főnyeremény. Járunk sokat kirándulni is, meg hétvégén utazunk le a szüleimhez vidékre, akarok menni vele a welness-fürdőbe sokat.
Nagy boldogság, hogy az előírt Salus szandált hajlandó felvenni a lakásban is, így talán megússzuk a csámpázást :) Különben is, most, hogy jól lefárad a levegőt, nagyon kevés baj van vele, igazán nincs rá panasz :D

Mondjuk önállóan még a csokit sem hajlandó megenni, nem az, hogy kanalat fogjon a kezébe, és amúgy is szinte fényevő... kölesgolyón él nagyjából. Nem is hízott az utóbbi hónapokban semmit. Az apja szerint jól van ez így, neki kell majd cipelni az Alpokban nyáron :D :D :D

Kép
elan
 
 


Elan!

Merre laknak a szüleid? Mi is megyünk majd a papámhoz, és ott most nyílt egy fürdő, én is viszem Jamikát :) Gyógyvízbe lehet őket vinni?
Köszönjük a gratulációkat :) Iszonyatosan el vagoyk havazva, amikor nem dolgozok, a lánykámmal vagyok a játszótéren :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch, Vásárosnaményban :) Szerintem gyógyvízbe nem lehet kisgyerekeket vinni, én legalábbis biztosan nem fogom.

Kép
elan
 
 


Elan!

Én is ilyet hallottam, csak kellett egy megerősítás , hogy tuti nem lehet őket bevinni, őszintén, én sem vinném be... Mi Nyírbátorba megyünk, ott nyílt most egy fürdő. Uniós szintű, remélem tetszeni fog Jamikának :) Ha van kedvetek nézzétek meg, Vásárosnamény nincs messze :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Witch!

Gyógyvíz kismamának, kisgyereknek (azt hiszem hat éves korig) tilos!
A legtöbb gyógyvízben olyan ásványi anyagok vannak, amik túlságosan megterhelik a szívet, keringést.
Gratula a járáshoz!


Úgy néz ki, május 14-én szülünk, ez barátibb időpont, mint a 7-e. Pénteken lesz az első NST-m.

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki
 
 


Witch
Gartulálok a Menő Manódhoz :D Én is úgy tudom,hogy nem lehet gyógyvízbe gyerekeket vinni.Bár anyósomék múltkor láttak Botinál kisebb gyereket benne!

Elan
Nálunk is ez a guggolás van :D szerencsére a bodobácsot még nem fedezte fel,de a gilisztát múltkor megpiszkálta.A hernyó is nagyon tetszett neki,főleg miután feljöttünk a játszóról pont olyan mesét láttunk amiben pillangóvá változott,nagyon tetszett neki.Anyósómék melletti utcában pedig van egy csacsi és kicsi kecskegidák.Olyan édes mikor mutatja a kezével hol van a szarvuk.Múltkor kint volt a mama is és após megmutatta a tőgyét azóta minden állatnál azt keresi :D Már alig várom,hogy
mehessünk az állatkertbe,biztos nagy élmény lesz idén is.Mióta ez a jó idő van és sokat mozog azóta szerencsére nekünk sincs gond az alvással.Viszont könyörögnöm kell,hogy mennjünk a játszóra.legalább fél óra így telik el és mikor megfogom,hogy na elég és öltözünk úgy elkezd ütlegelni hogy csak na.Egyik nap már sírva is fakadtam akkorát kaptam tőle.Remélem nagyon gyorsan leszokikróla!Próbáltam szép szóval,erélyesen,ráütöttem a kezére,de egyik sem használ.Most azt a taktikát választottam,hogy nem szólok semmit hátha megunja.

Juci
Ez tényleg emberibb,de ez is mindjárt itt van!
gabicsibe
 
 


Sziasztok!

Na közben ma NST, UH, főorvosi bemutatás, mégis hetedikén szülünk. Már kész vagyok teljesen.
Hatra kell bemennem majd reggel, van egy kis para bennem, de leginkább a lányok miatt.

Judit

jucicuki
 
 


Fazekas Anna

Köszöntő



Hajnaltájban napra vártam,

hűs harmatban térdig jártam,

szellő szárnyát bontogatta,

szöghajamat fölborzolta.

Hajnaltájban rétre mentem,

harmatcseppet szedegettem,

pohárkába gyűjtögettem,

nefelejcset beletettem.

Hazamentem, elpirultam,

édesanyám mellé bújtam,

egy szó sem jött a nyelvemre,

könnyem hullt a nefelejcsre.

Édesanyám megértette,

kicsi lányát ölbe vette,

sűrű könnyem lecsókolta,

kedves szóval, lágyan mondta:

„Be szép verset mondtál, lelkem,

be jó is vagy, kicsi szentem!"

S nyakam köré fonva karját

ünnepeltük anyák napját.

Kép

Boldog Anyák napját! Marcell

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika
 
 


Juci
hú máris??gondolok rád majd :oops: :oops:

Olivér megint beteg volt :cry: féloldali tüdőgyulladás :twisted: már nagyon elegem van....aztán tegnap kifestettük a szobáját,ugysem mehettünk sehova igy kihasználtuk az időt,dobok képet:)pocakkal együtt:)

Elan
a beszoktatást én szeretném,ő elég anyás!szóval majd nagyi kint sétál Kamillával amig beszoktatás van,napi egy két órával inditunk aztán növeljük,majd meglátjuk:)

Kép

bibar
 
 


Húúú Lányok nem nagyon pörög a topik mostanában :shock:

Juci
Gondolok majd rád pénteken!Nagyon szorítok!!!

Bibar
Mekkora pocakod van :shock: Viszont szép lett OLi szobája :D Szegénykém jobban van már?Hogy szedtétek össze a tüdőgyuszit vagy ez a vírusos fajta?Lukiék hogy vannak,kiköltöztek már?

Nálunk továbbra is a megszokott napok telnek,semmi különös nincs velünk.Délelött,délután a játszón vagyunk,jól elfárad Boti én meg vele együtt :D nagyokat alszunk :D
gabicsibe
 
 


Lányok!
Van ötletek szülinapi ajándékra?Botinak 1 hónap múlva lesz a zsúrja és jelenleg semmi ötletem nincs :(

Elan
Te már tudod mit fog kapni Gábor?
gabicsibe
 
 


Sziasztok!
Juci, nagyon sokat fogok Rátok gondolni pénteken. Minden szuper lesz! Várjuk a híreket! Kiváncsi vagyok a lányok reakciójára.

Bibarci, nagyon csini vagy! Sajnálom, hogy Olivér beteg volt.

Gabicsibe, én még le vagyok maradva 1 évvel, sajnos nincs szülinapi ötletem számotokra. Mi Zétinek kerti medencét, homokozót és kerti játékokat gondoltunk az 1. szülinapra.

Mi jól vagyunk. Sokat csavargunk. Múlt héten Városliget, Vár. Egyébként játszótér vagy a kert. A délutáni alvással küzdünk lassan 2 hete. Délelőtt alszik kb. 10-től 1/2 12-ig, délután már nem akar. Viszont vacsora alatt elalszik és éjszaka ébred, hogy éhes. Védőnő szerint ki kellene tolnom a délelőtti alvást ebéd utánra. De hogy csináljam, amikor reggel 1/2 7-kor kel fel? :shock:

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Juci, holnap én is gondolok Rátok, és nagyon fogom várni a híreket és a képeket!

Gabicsibe, ez a verekedés nagyon rossz lehet... nálunk is van néha, de szerencsére inkább csak elvétve és eddig még mindig le tudtam beszélni róla. Inkább az van, hogy amíg csatolom be a szandálját, ráncigálja a hajamat meg a fülemet. Unatkozik :) Nálunk eléggé egyhangú szülinapi ajándékok lesznek, mert erőteljes legománia van kialakulóban. Így bővítjük a már meglevő gépparkot egy Duplo mentővel; a szüleimtől meg Duplo rendőrautót kap. Anyósom valami többszintes golyópályát nézett ki neki, az egyes szintekre kell lepotyogtatni a golyót, ez biztos tetszeni fog neki, mert a fodrászatban is eljátsszott egy ilyennel... ja és az elmaradhatatlan könyvek... kisvakond, 10 kicsi katica.

Bibar, nagyon sajnálom Olit :( Kapott antibiotikumot? Jobban van már? Nagyon klassz ez a közös kép, és tényleg naaagy a pocakod :D

Süni, sajnos ez egy nehéz időszak lesz nektek, készülj fel rá lelkileg. Zéti lassan át fog állni a napi 1 alvásra, de nem lesz egyszerű. Nálunk is így volt, ahogy leírtad, és Gábor is koránkelő. Én azt csináltam, hogy mindennap megpróbáltam egy nagyon picivel (10-15 perccel) kitolni az altatási időt, és kb. 1 hónap alatt át is álltunk a napi 1x alvásra. Persze eleinte 11 körül már le kellett tennem és cserébe az esti altatást is előre kellett hoznom; meg olyan volt, hogy 1-2 napig egyszer aludt, aztán a 3. napon megint kétszer, de szép lassan azért haladtunk az egyszeralvás felé. A jó a dologban, hogy nem kellett altatgatni délben jó sokáig, meg este sem :D Eldőlt, mint az ólajtó.

Tényleg nagyon lecsendesedett a topic, de volt már ilyen, nem féltem. Majd belelendül megint. Mi most lent vagyunk a szüleimnél vidéken, nagyokat sétálunk, lessük a traktorokat, ilyesmi :) Az evéssel továbbra is gondok vannak, főtt ételt nem nagyon sikerül etetni Gáborral...:( fogyott is szerintem, lógnak rajta a nadrágjai.

Kép
elan
 
 


Juci!

Gondolunk Rátok holnap! Emlékezetes, szép pillanatokat kívánunk!
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok lányok!

Na végre ideértem! :oops: :roll: :lol:

Próbálok reagálni az előző oldal termésére!

Elan!
Befelé dőlő boka Balunál van és azt mondta a doki,hogy két éves kora körül menjünk az ortopédiára!5-6éves kora körül kinövi majd,addig bentre a köves helyiségekben is Salus cipő csak a kertben és egyenetlen talajon mezitláb és sokat kell lábujjhegyen járatni!
Nagyon helyes lett Gábor az új frizurájával!A kajálással mi is hadilábon állunk,főleg a főtt ételekkel!Alig lehet beléjük tömni!Főzeléket szinte semmit nem esznek meg!

Juci!
Hatalmas drukk holnapra!

Bibarkám!
Szépek vagytok és hatalmas a pocid is!Kamilla is cuki!Gyógyuljatok gyorsan,mert nem hangzik jól ez a tüdőgyuszi!

Gabicsibe!
Olyan édes a nagy fiad már!Hihetetlen,hogy mindjárt két éves!
Nálunk a puzle és a rajzolás,építés ,gyurmázás a nyerő!Verés,hát nálunk Balu az aki ha dühös,néha ránk csap,de most már inkább a keze ügyében lévő dolgot hajítja el!Olyankor addig nem csinálhat semmit,amíg fel nem veszi,amit eldobott!Néha 50percbe is beletelik és akkor nem szabad vele ordítanom vagy idegeskednem,mert akkor az csak hab a tortán,hát nem egyszerű nyugodtnak lenni,mikor legszívesebben már felképelném,de így az 50perc szépen fokozatosan csökken le!Volt már,hogy 2perc alatt felvette.

Witch!
Nagyon helyes Jamina!Te hogy vagy a műtét óta?Gratula a járáshoz!

Süni!
Szép és óriási lett Zéti!Lassan 1-2 hét alatt áttudtok álni az egy alvásra!Mindennap told el 5-10 perccel a lefekvést!Nem könnyű,de túl leszel rajta!

Vikkata!
Hogy bírod a terhességet?Lőrinc viselkedése megváltozott valamit a tesó miatt?

Jezsoerika!
Nem hangzik jól ez a műtét,de a gyerekek gyorsan gyógyulnak!Mikor lesz?Szépek vagytok a képeken és a fogmosós kép nagyon jó!

Vic!
Gratula a mászáshoz!

Vuki!
Mikor költöztök?

Nika!
Hogy van a keresztlányod?Már hazamehetett?Grat a bilizéshez!

Baby!
Helyes fiú Bendegúz!Jól benyeltétek a vírust!Jól vagytok már?


Remélem nem hagytam ki senkit!

Mi jól vagyunk és januártól tuti ovisok lesznek!Mivel november végiek és előbb nem veszik be őket,így a január mellett döntöttem,mert a karácsonyt nincs kedvem betegen tölteni!
A szókincsük folyamatosan bővül,de piszok lusták dumálni!Sokat mászkálunk 3-ban,Tropicariumba,bevásárolni.Szófogadóak,nem nagyon rohangálnak el!
Rengeteget vagyunk kint a levegőn.Kaptak egy trambulint és Balut ki se lehet onnen robbantani!Sokat építenek és rajzolnak együtt!Jó tesók!
Nekem úgy néz ki gerincsérvem van,járokm gyógytornára és fizikóra.

Dobokm róluk képeket!
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?