T-pk, Timi, mi is hasonlóan néztünk ki minden egyes fürdésnél, ezért költöztünk le a fürdőbe azon nyomban, hogy már Emma is stabilan ült. De túléli a szoba azt a pár hónapot.
Régen nekem is volt, hogy napközben rugiban voltak, de én is kényelmesebbnek láttam a body, poló, harisnya/+nadrág összeállítást. Viszont ha sok rugid van mostani méretükre, értelem szerűen ne cseréld le, hanem húzz rá egy zoknit, és ezzel ki tudod kerülni azt, amit Nyuszi írt, hogy kihámozódjon a lábuk belőle.
Nyuszi, annyira édes hajasbabák a bogyók! Annyira más hajjal egy baba, mint anélkül. Úgy meg tud tőle változni a pofijuk, kimondottan nagy gyerekes hatásuk lesz. Köszi kérdésed, jól vagyunk, meggyógyultunk, már csak Míra orrát kell néha szívni, de az is szerintem már csak a fogzás miatt van. Iszonyat nyűgös, hisztis, tömködi a szájába a kezét, ordít, krokodilkönnyeket hullat. Nem könnyű vele a napokban.
Rá jellemző az, amit írtál Noémiről, meg Timi Alexáról, de ő a mai napig nem nőtte sajnos ki. De könnyebbség, hogy hangulatától függ. Van, hogy olyan jól eljátszik, rám se hederít, de van, amikor csak támaszkodik a kanapénál, és kiabál utánam. És ő nem az a típus, aki abbahagyja, megunja, ha nem törődnek vele. Mikor már minden nyílásból az arcán folyik ki minden, és levegőt sem kap (kb. 20 mp alatt így fel bírja hergelni magát), megadom magam, és odamegyek rendezni a pofiját, játszani vele, a tennivalóm meg elúszik. De ez a része szerintem mindannyiunknak ismerős
Az meg, hogy nem kell főznöm, hatalmas könnyebbség, valóban. Apa imád a konyhában kísérletezgetni, finomakat főzni. Én meg őt imádom ezért
Alig várja, hogy már a csajokra is kotyvaszthasson. Pl csülköt süssön
Vanda, mivel nekem is a sárga jön be, jó lenne mégiscsak megtudni, honnan szerezte a tesód. De ha azt mondja újfent, hogy vidd, van még egy, az ellen se tiltakozz, légyszi
Nagyon édesek, ahogy így hárman eljátszanak. Gondolom imádják Balut. Az én lányaim minden náluk idősebb, ügyesebb kisgyerekre istenként néznek