Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Gabóó
Jobbulás Neked! Orvos látott? Mert ez a fülfájás nem hangzik valami jól? Lehet el kellene menned, pláne ha még rosszul érzed magad!

Csip-csip
Nyugi, ne idegeskedj!Az a baba ott van, és a dokid sem rossz indulatból kérdezte szerintem, hogy volt-e vérzés. Nehéz kivárni elhiszem azt az időt, míg biztosra nem mondják, hogy ott van, de addig muszáj türelmesnek lenned. Ahogy Henne is írta, én a helyedben megerősítés képpen ellőnék még egy tesztet. :wink:

Henne
Úgy látom kezd visszatérni az étvágyad! :D Ez jó hír, remélem hamarosan túl jutsz ezen az émelygős időszakon!

Hkitty
Remélem a kivizsgálásokkal sikerül megtudni, hogy mi is a probléma nálad, és mihamarabb Nektek is összejön a baba! Május hárommal akkor Nálad is megkezdődnek a vizsgálatok! Szorítok!

CSicsy
Én azért titokban reménykedem, és szorítok, hátha sikerült mégis csak elcsípni a pé-t! Az ilyen együttlétek után sok baba született már! :wink:
Többször kérdeztem, és lehet már válaszoltál is, csak elkerültem a figyelmem: Párod munkahelyén mi újság?

Tyuntyi
Kicsit leterheltnek tűnsz, zsúfoltak lesznek az elkövetkező napjaid, de biztos sikerül majd az előadás, és a rutinvizsga pláne!!! Szorítok! :wink: És azért is, hogy spontán összejöjjön a baba, és ne kelljen a Forgách Intézetbe mennetek!

Chrissyke
Te hogy vagy? Dokihoz mikor mész?

Pinkiné
Sajnálom, hogy megjött, de ez a ciklus hátha 9 hónapig fog tartani! :wink:
szeszély
 
 


Még mindig én vagyok! :wink:

Kicsit félve írom: de a mai, és tegnap reggeli tesztem is halványan már, de POZITÍV lett!

A tegnapi az Lily, a mai X-epil teszt, mondjuk elég halvány mindkettőn, de remélem ez nem jelent rosszat, és remélem (ezért légyszi szorítsatok), hogy nem fogok úgy járni, mint októberben, hogy mégis megjön. Ettől nagyon félek, bár erre utaló jelek nem igazán vannak: kopp-kopp!

Tegnapi nappal a melleim nagyon elkezdtek fájni, sőt inkább égni, és egész nap émelyegtem. Remélem ezek már jó jelek, és ha tényleg egy kis Pocaklakó, akkor velünk marad!

Szép napot Mindenkinek!
szeszély
 
 


Szeszély:

Örülök, hogy én vagyok az első, aki halkan,de gratulál nektek!!! Ez annyira izgalmas!!! Nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen, bár hiszem, hogy nem lesz semmi probléma! :lol:

Végre,végre kezd ez a topik is bebabásodni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden kismaminak üzenem, hogy vigyázzon magára!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

 
 

Nahát Szeszély, halkan tudod de gratula!!!! :lol: :lol: :lol:
Azért még löjj el egy érzékenyebb tesztet is, aztán gyere a képpel mindenképp! De szerintem hamis halvány pozitív teszt nincs, ugyhogy juhééé :P :P :P
De örülök!!! :lol: :P Csak valakinek (Henne) el kellett indítani ai a sort és tessék!!! :wink:

Csip-csip én nem tudom, nem voltam még ilyen helyzetben, de nem legyél ideges, csatlakoznék az elöttem szólókhoz, hogy ott van az a baba nyugi csak még nagyon picike! :wink: Épp ezért próbálj megnyugodni, hiszen ketten vagytok már!
Fiú-lány név nálatok?

Henne lassan már túl is leszel a kritikus 12 héten.....hogy telik az idö :shock: Egy hülye kérdést azért felteszek....Az uh-n meg tudja pontosan állpitani a doki, hogy melyik nap fogant?

Csajok én nemsoká megyek melózni, de olyan szép idö van mostmár nálunk is végre, estére meg is vagyunk hívva grillezni!nyami-nyami!!!Tegnap anyóséknál grilleztünk...Nosza kg-ok :roll: :? A nödokimat hétfön tudom felhívni csak és remélem sikerülne a jövö hétre idöpont... A párom egy kicsit kezd parázni,mert ha nálm reméljük minden rendben akkor ö jön....és vérvételllel kezdik....Ja, és iszonyatosan fél a tütöl :? :roll:

Szeszély, még azt szerettem volna kérdezni, hogy van görbéd esetleg? :roll:
Vendég
 


Szio Tyuntyi!
Hogy haladsz az elöadásssal és a vezetéssel?
Hiányolunk ám :roll:
Vendég
 


sziasztok, lányok!

szeszély:halkan, de gratulálok! fog az a teszt még jobban erősödni!:)

chrissyke: hát, talán a következő uh-n már meg tudja mondani, hogy mikor is foganhatott. egyébként mi már számoltuk és valószínű az utolsó nap, amikor együtt voltunk:)

lányok, én ma is rókával kezdtem. ugy látszik, nagy az esély a kisfiúra:)

ma is pihizek, du meg elmegyünk bevásárolni, mert feleszek mindent.:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára henne 2010.04.17 08:12-kor.

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Szeszély: halk gratula!!!! KÉRÜNK MAJD KÉPET!!!!

Majd még jövök csak rohanok, mert anyuékkal megyünk vásárolni :D
csip-csip18
 
 


sziasztok!
hát szeszély gratulálok!ez olyan szupi!!!!
képzeljétek vettem egy könyvet,hogy milyen praktikák vannak és azt olvastam,hogy robitussint kell naponta 2 kanállal enni pé előtt 5 nappal kell elkezdeni.ez arra jó,hogy most nem tudom pontossan,hogy mi is van benne,de az elvékonyítja a méhszáj falát és így segítti a beágyazódást :roll: hát kiváncsi leszek rá,mert nekem is a napokban volt pém és azt szedem.remélem használ :lol:
na megyek,mindenkinek szép hétvégét!
puszi
Vendég
 


helló lányok

Magamról csak röviden. Rutinvizsga csütörtökön, már be vagyok tojva rendesen. Az előadás kedd, az kevésbé izgat. Ami a babásodást illeti, szerintem meg volt a pé-m. Volt nyák, megemelkedett libidó :oops: , érzékeny mellbimbó (ez számomra teljesen új). Ezekből szűrtem le, mivel mást nem csinálok. Lesz, ami lesz.

Gabóó:
A robitussin is gyógyszer, nem? Azért vigyázz vele!

Henne:
A hányingerre és a hányásra nem ajánlottak vmit? Vmi természetes gyógymód csak van rá!?

Csip:
Ne idegeskedj, tessék megnyugodni, minden rendben lesz. Én nem értem, hogy hova kell neked elmenni, de az orvos biztos tudja.

Szeszély:
Neked milyen tüneteid vannak? Hennétől is kérdeztem anno, hogy ha nem csinált volna tesztet, felmerült volna-e a gondolat benne, hogy babát vár. Tőled is ugyanezt kérdezném.

Hkitty:
Rád csajszi nagyon kiváncsi leszek. Már mint, hogy mit hoz ki a vérvétel.

Kriszti:
Nálad hormonokat is néztek? Hidd el, ha esetleg odakerül a sor, a férjed hősiesen fogja tűrni a vérvételt! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Csicsiy:
Most te következel, remélem tudod? Kriszti táblázatában a soron következő te vagy, az előtted lévők babások lettek. :lol: Szorítok nagyon!!!

Pinkiné:
Sajnálom, hogy megjött, de tök jó, hogy nem keseredtél el. :D

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Köszönöm mindenkinek a gratulációt, aranyosak vagytok, de még csak nagyon halkan merek örülni, hisz olyan haloványka az a második vonal, hogy alig látni. Emiatt nem tudtam képet sem föltenni, és tesztelni újra csak holnap reggel szeretnék. Hátha akkor már erősebb lesz. Ha jól tudom, a Hcg szint egyébként is kétnaponta emelkedik látványosabban.

Tyuntyi
Kérdésedre válaszolva, én már sejtettem egy ideje, hogy baba lesz (de elhinni még most sem tudom, és beleélni sem akartam/akarom még magam). Bár utóbbi nem egyszerű!! :oops:
Szóval a pé-kor barnáztam, és ezt követően 7 napra szintén barnáztam picit,de ez más, mint a pé-kori, nálam enyhe alhasi görccsel, feszüléssel járt, és 5 napig meg is volt ez a tünete. A barnázás egy enyhébb folyás volt, el is múlt azonnal, de akkor sejtettem, hogy ez beágyazódás lehetett. Most hétfőtől kezdve pedig elkezdett fájni a mellem, lassan, fokozatosan éreztem (annak ellenére, hogy Mastodynon cseppet szedtem, ami épp a mensit megelőző tüneteket enyhíti, ezért meg is lepődtem). Szerdán kellett volna nem megjönnie, de mensi szerű görcseim csak enyhén voltak. Péntektől pedig iszonyatosan fáj a mellem, olyan égető érzéssel. Ez utóbbi kicsit kellemetlen, és enyhe émelygésem van, általában délutánonként 3 napja.

Szóval "röviden" ennyi, :shock: , bocsi ha hosszan írtam, de gondoltam akkor már leírom az elejétől!

És ne izgulj, sikerülni fog minden!

Gabóó
Érdekes ez a robitussin dolog, még nem is hallottam, de hátha bejön! :wink:

Henne
Sajnálom a reggeli hányást, nagyon rossz lehet, de hátha idővel elmúlik. A Levente név nagyon szép, nekünk is a fiú név van meg már jó ideje: Milán.
Lány nevek közül eddig még nem találtunk olyat, ami tetszene. De amikorra szükséges, biztos meglesz.

Chrissyke
Jó grillezést nektek! Olyan fincsi kajákat lehet így készíteni.
szeszély
 
 


Sziasztok!

Szeszély
halkan gratulálok! Nagyszerű hír :D

Kriszti
reméelm, egyikőtökkel sincs baj :wink:

Tyuntyi
vizsgához drukkolok, és persze a pé-hez is! Remélem, sikerült elkapni!

Csip
dokiknál sztem ez rutinkérdés, akármelyik megkérdezi, főleg, hogy elég korai még a terhesség. Ettől nem kell megijedni :wink:

Henne
lassan 12. hét, majd csak elmegy már a róka koma :wink:

Gabó
én erről még nem hallottam, de ha nálad beválik, tuti alkalmazni fogom!

Én is nagoyn izgulok már a vv és az uh miatt, attól is tartok, hogy kiderül vmi komoly baj, meg attól is, hogy nem jutunk megint előre. Tudom, nem vagyok normális...

Párom elment tejfakasztó bulira, én meg elhozom majd egy barátnőmet (az ő pasija is ment a bulira), ő is Andrea, így megünnepeljük a névnapunkat :wink:
Vendég
 


Egyébként a Párom ma dolgozik, így még nem is tudja a halovány, de pozitív teszteket. Tesztelek reggel is, és ha már jobban látható, bemegyek elé Pestre a munkahelyére mire végez, elcsalom libegőzni (egyébként is tervbe volt véve), és a János-hegyen szeretnék neki átadni egy pár fehér cipőcskét, amiket ma vettem meg!
Sejti már ő is, de még óvatos. Biztos örülni fog. :)
szeszély
 
 


Szeszély: Ez nagyon jól hangzzik:D És nagyon jó is a meglepi :D Várunk majd holnap a hírekkel!!!!!!!!!!!4
csip-csip18
 
 


Szeszély: drukkolok nagyon, ha halovány is, de pozitív... :P
reggel gyere a jó hírekkel!

Mindenkinek üdv, de most csak bekukkantottam és nem nagyon olvastam vissza!
mindenki vigyázzon magára!

Kép
csicsiy
 
 


Szép jó reggelt!

Drága Andi:

Kép
szeszély
 
 


Andi
Nem szabad arra gondolnod, hogy komoly baj van! Lehet egy olyan apró probléma van, ami könnyen orvosolható! Ne idegeskedj ezen, de bármi is legyen, Te megpróbálsz tenni ellene. Elkezdődik nálad is a kivizsgálás, és ez már út a "gyógyulás" felé! Fel a fejjel, legyen szép napod!

És persze mindenkinek!

Ma reggel is teszteltem, és még halvány, de már jobban látható!!!
Sajna nem tudom rendesen lefényképezni, közelit nem készít jól a gépünk, de remélem lesz még erősebb tesztem is, és azt már föl tudom tenni.

Most megyek készülődni, hisz bemegyek Párom elé!

Mindenkinek szép napot, puszi!
szeszély
 
 


szeszély majd gyere meséld el mit szólt párod!kíváncsi vagyok rá!
Vendég
 


Sziasztok!

Szeszély: ez jó hír, ha egyre erősebb, lesz nagyon szépen látható is!
A párom munkahelyén a helyzet változatlan, most húzzák az időt szabadságok kiadásával, talán májusban lesz valami!

Andi: Boldogságos névnapot kívánok neked, a jóistenke áldjon meg! :)
ne gondolj rosszra, nem lesz baj!

Tyuntyi: én nem nagyon reménykedem most, de azért köszi a drukkot! én is drukkolok neked nagyon,nagyon....
majd írj h sikerült a beszámoló és persze a rutin, persze sikerülni fog, tudom! :P

Kép
csicsiy
 
 


Szeszély:
Majd gyere, mert kíváncsian várjuk, hogy mit szólt a férjed a meglepinek! :lol: Mikor mész dokihoz? Ahhoz mész vissza, akitől a mastodynon cseppeket kaptad?

Hkitty:
Boldog névnapot így utólag is!!! :P :P :P :P

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Velem semmi extra, azon kívül, hogy már totál kész vagyok idegileg a rutinvizsga miatt.
Megnéztem tegnap, a méhszájam magasan van. Meg fáj a mellbimbóm. Ezt már írtam, hogy ez teljesen új számomra. Mindig van vmi újdonság! :shock:

Szép napot nektek.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Szép jó reggelt...

Szeszély: Mi volt????ma Én is dobok egy tsztet, kiváncsi vagyok mennyit erősödött 1 hét allat!!!Amúgy a csepentsön sokkal erösebb a csík!!!Probáld ki, nekem corex nagyon bevált :wink:

Andi: Boldog Neved Napját :D

Henne: hogy vagy ma???

Pinkiné: Mi van nálad???

Csicsy: Párod hogy van???

Tyuntyi: menni fog a vezetés :D

Kriszti: hétvégén volt buli?? :D :D :D

Nekem nagyon jól telt a hétvégém...Minden délután aludtam 2 órát...Nagyon jól esett...Vasárnap majdnem volt ebéd után egy kis róka koma, de legyőztem :D
Ja és ma nagyon jó napom van, már van időpontom Uh-ra is...Elsőre felvették sőt erre a hétre is tudtak volna időpontot adni...Hát el is gondolkodtam, hogy kérjek-e :D de a nődokim azt mondta, hogy köv.héten menjek...Így 27-re kaptam időpontot és még a szoliból semm fogok hiányozzni :D Ez tök szupi :D
nagyon várom már :D Azért van egy tesztem még...Azt ma el is sütöm, kiváncsi vagyok 1 hét alatt mit erősödött :D
Szép Napot!!!!!!
csip-csip18
 
 


sziasztok

szeszély: kérünk majd képet a tesztről. apa hogy fogadta?:)

Andi:így utólag is boldog névnapot!

csipcsip: na, 27.én már biztos fogsz látni valakit:)

lányok, hozzám beköltözött a Vuk, de rendesen.Ma reggel is találkoztunk.:)

tyuntyi:ne aggódj a rutin vizsga miatt.:) simán menni fog!:)a hányinger ellen nagyon sok dolog lehet,ami segít, de nálam sajnos semmi. Már annyi mindent próbáltam rá...van amikor még éjszaka is amikor felébredek, hányingerem van. de ahogy mondjátok, már a felén túl vagyok a hányingeres korszakomnak.:) (remélem!:) )

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok! :D

Szeszély
nagyon jólestek a soraid, köszi, remélem, igazad is lesz :wink:
Párod mit szólt?

Tyuntyi
drukkolok a vizsgára, menni fog az :wink:

Csip
tesztet már megcsináltad? Gratulálok az uh-hoz, képet ne felejts el hozni :wink:

Henne
remélem, nem sokáig marad Vuk. Amúgy jól vagy?

Nálunk is jól telt a hétvége, szombaton este ugye egyedül voltam, de elhoztam a barátnőmet, és hát elég rendesen elengedtük magunkat :oops: De ha már nem vagyok terhes, akkor kihasználom, mert utána úgyse iszok egy csepp alkoholt sem.
Vendég
 


Andi, bocsika , így utoólag kívánok Nagyon Boldog Névnapot Neked!! :P
Akkor jól telt a hétvége neked is!
A miénk is jó volt, 2 npa grilleztünk, meg szerda óta minden nap melóztam is, ugyhogy most jól jön egy kis "pihi" :lol:
Reggel felhívtam a nödokimat, április 22.-re este van idöpontom!ALig várom már. Amúgy sajna hormonokat nem néztek, csak az általános vérvétel...stb. De ha valami gyulladás lenne a szervezetemben azt kimutatná a normál vérvétel is. A hormonokat sajna nem, de majd megtudom mit mond a nödoki. Kézsülök a görbéimmel,....ja meg az eddigi tapasztalataimmal....Most csajok a 17. napon volt pém, szóval jövö hét szerdára nem várom. :D

Képzeljétek kaptam fizuemeleést!!! :lol: :lol: :P Annyira örültem neki!

Csip-csip neked vannak már tüneteid rendesen?

Szeszély, mit szólt párod???Gyere ha tudsz és mesélj!!

Egyébként Henne nálad volt beágyazódásos vérzés? Gondolom az nem törvényszerü terhességnél, vagy? :roll:

Tyuntyi sok sikert a rutinvizsgához, ugyis sikerülni fog! Ja meg az elöadáshoz is!!! :D

Csicsy valóban te vagy már a soros a táblázat szerint!! :lol:
Vendég
 


kékül a táblázatunk!!! :lol: :lol:

Csicsy egyidöre nem várjuk, ha minden jól megy!!!Remélem bekékülünk mi is!! :lol: :lol: Elöbb-utóbb ugyis így lesz! Ha nem most majd legközelebb!!!

TÀBLÀZAT 2010.04.19
Vendég
 


Imeeeeeeeee : :lol: :lol: :lol:

Kép Erősebb még a kontrolnál is :D
csip-csip18
 
 


Imeee: :lol: :lol: :lol:

Hihetetlen számomra még mindig...És ez most még erösebb csík is, mint a kontrol...Jujjj hát ez hihetetlen, hogy az Enyém :D

Kép :) :) :)
csip-csip18
 
 


Kriszti: nekem is kb. 17 napra volt pé-m, igen, majd meglátjuk, drukkolok neked is nagyon!!!!!!!!!! bár nem sok esélyt adok magamnak, de hátha!!!
nem törvényszerű a beágyazódásos vérzés vagy barnázás, például húgomnak és a barátnőmnek semmi nem volt!!

Csip: igen gondolom mennyire fura h a tied, fura felfogni, belegondolni ugye? DE A TIED!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
nagyon erős tényleg a csík!

akkor majd írjatok 22-én és 27-én h mit mondott a doki!!!
olyan izgi!

Kép
csicsiy
 
 


Szeszély nem jöttél ma az újabb teszttel!!!

Kép
csicsiy
 
 


Szegény Henne, a róka koma miatt, talán a 3. hónaptól eltűnik, reméljük!!!!! :wink:

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Csip, most már hangosan is megy a Gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeszély, Te meg gyere mesélj, mi volt tegnap! :wink: Meg kérjük a ma reggeli tesztet! :lol: :lol:

Chris, tök jó a fizuemelés. :wink:

Én ma reggel óta nem csinálom a távmunkát. :roll: Egyre lejjebb vitte a hirdetések számát és tegnap meg már a db árat is csökkenteni akarta. Így úgy döntöttem, nincs értelme tovább csináni. :? :roll:
Mi megvagyunk, Peti mostanában jókat alszik, így mi is. :wink:

Na megyek, nemsokára ebédidő a gyereknek. 8)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Kriszti
köszi, ezek szerint nektek is jól telt a hétvége.
Dokihoz drukk, remélem, végre már nálad is kiderül a probléma, már ha van. De remélem, nincs :wink:

Csip
nagyon szép teszt! :wink:

Pinkiné
inkább pihenj, meg Petizz, mint ilyen munkát csinálj. Így tényleg nem sok értelme volt :roll:
Vendég
 


Csip-csip NAGYON SZÈP A TESZTED!!!!! :lol: :lol: :lol:
Azért továbbra is nagyon-de nagyon vigyázzatok Magatokra!!! :P :P :P Fiú, lány név van már? Bocsika, ha már írtad.... :wink:
Henne nálatok fiú név can már ugye, ha jól emlékszem :wink:
De amúgy van olyan megérzés félétek Csip-csip, Henne, hogy esetleg milyen nemü lehet? Tudom, hogy nem az a lényeg, hanem hogy egészséges legyen :D
Én nagyon lány párti vagyok, a férjem fiú :shock: Épp ezért a fiú név tölem ered, a lány nevet meg ö találta ki...
Bence, Csilla :lol: :lol: ....aztán a németek meg bekap...ják....hagy szenvedjenek a kiejtéssel :wink: :wink: :lol:

Csicsy, én sem adok sok esélyt ennek a hónapnak, habár jókor voltunk együtt ha minden igaz kétszer is....dehát volt már ilyen azt mégsem volt baba :shock:
A dokira várok nagyon,már olyan izgalom van a gyomromban, mintha vizsgázni mennék... :shock: pedig az már rég volt....

Pinkiné, ha ilyen keveset akarnak fizetni akkor tényleg jobb ha nem is csinálod...Gondolom ez olyan otthonról végezhetö távmunka volt. Azokról hallottam már jót is rosszat is. De fel a fejjel, hamarosan mindannyian bebabásodunk és akkor csinálhatnánk másfajta táblázatot is :D

Most olyan jó kedvem van, ettem az elöbb 4 karika rántott camambert, rizzsel, meg sok majonézzel...nyami :P :P Igaz most szét durranok, de tegnap óta nem ment ki a fejemböl.....nosza kilók..

Hkitty, ha úgy nézzük én is kihasználtam a hétvégét, két nap a grillezéskor borozgattunk, de én csak módjával... :P

Másik kérdésem az lenne Csip-csip meg Henne, hogy milyen tesztet használtatok elöször? Úgy értem milyen érzékenységüt?....(na nem mintha engem most ilyen veszély fenyegetne :? depróbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz...Anyuék engem anno áprilisban hoztak össze :wink: :wink: :D
Vendég
 


Kriszti: én nekem az els teszt amit ide feltettem az mártogatós volt (pisibe te mártod be) Lily teszt-ezt nem látattátok Ti!!!Aztán vettem a csepegtetőset...Corex...az szerintem sokkal jobb...bár nem tom Henne neked mi vált be????
Lány vagy Fiú???Hát mi nagyon fiú pártik vagyunk, az az igazság...
Probálom egy kicsit a párommal a lányt is elfogadtatni, de nem egyszerű...Ő nagyon a fiút képzeli el, Én már annyira nem...nehogy váratlan legyen...
Fiú nevekkel nagyon gondban vagyunk...Egy név van ami mind2 tetszik: Viktor...No meg még az Ádámba bele menne a párom...
Nekme: Péter, Ádám, Viktor, Dávid, Bence, Ákos...Neki nagyon tetszik a Tomi(mivel ő az) meg a Ferenc (apja) Csaba, Sándor (2 legjobb barátja)De nekem nem...
Lányba talán egyszerűbb a helyzett...nagyon tetszik nekünk az L-betűs lány nevek, főleg a Lilla...de még a több L betűs is-de ez nagyon nyerő!!!Neki még a Klaudia tetszik, nekem nem!!!A többit már meg nem is tudom :D
Szóval ezek vannak!!!!
csip-csip18
 
 


Nálunk is el vannak már döntve a nevek: Katalin (Anyu után, ha nem így alakul, akkor Kincső v. Eszter lenne, de majd ha sok lányunk lesz, ezek is sorra kerülnek :lol: ), fiú Sándor párom után, náluk ez hagyomány, ezért lesz ez. De fiú névben én nem is tudnék mondani semmit, mi tetszik :oops:
Vendég
 


Hkitty: Szép nevek :D

Szeszély: Te mi már tükön ülünk Te meg sehol nem vagy!!!!!!!!!!!!!!
Hát kérem szépen azért!!!!!
csip-csip18
 
 


Henne: Te amúgy, hogy vagy a megérzéssel???Fiú vagy lány???
Mert én igazságszerint, így nem érzzek semmit, és nem tom eldönteni, hogy mi lesz a neme.A párom majdnem mindnap megkérdezzi, basszus, hogy na mit érzzel, mit suggalnak az ösztöneid...
Hát basszus... :roll: :roll: :roll: Jó kérdés....
csip-csip18
 
 


Hát én igaz nem vagyok terhes, nincsennek megérzéseim sem, csak annyi kb, hogy lányos anyukának tudom magam elképzelni.. :shock: :shock:
Nekem fájdogál az alhasam, pedig még több mint 1 hét a mensiig...De lehet már pszichés a nödoki miatt :lol: :P

Szeszély merre vagy tényleg?? A párod hogy fogadta a hírt?
Remélem minden rendben nálatok!
:wink:

Lassan megyek, mert vár egy halom vasalnivaló még :? Holnap meg sógornömmel megyünk csavarogni az itteni közeli másik kisvárosban!
Vendég
 


Henne: tudod mit akartam kérdezzni:Téged nem küldtek még védőnőhez???Mikor kell menned???Szülésvárható időpontod nincs???
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem tudtam jönni, de nagyon aranyosak vagytok, hogy így hiányoltok!

Csip-csip
Nagyon szép ám a teszted!! Ezzel legalább meg tudod nyugtatni magad!

Az az igazság, hogy kb. 1 hete nagyon rosszul alszom, hajnali 4-5 között már fönt vagyok, és hétvégén is. Mára már kikészültem, elfáradtam, és írni a munkahelyemen sem tudok.

Párom nagyon örült, bár sejtette. Mikor odaadtam neki a cipőcskéket, picit elsírta magát, ölelt, csókolgatott, és megköszönte nekem a babát. És már el is kezdett tervezgetni, de mondtam, hogy ezzel várjunk még, nagyon korai. De tesztet vennem kellett megint, és reggel tesztelni (megint Lilyvel tudtam, de megint erősödött, csak szar a fényképezőgépem, de holnap megpróbálok föltenni egyet).
Ja és ma is fölhívott, hogy én vagyok a világ legszebb kismamája, és ő úgy örül, hogy kispapa lehet.
Tök édes, aranyos, olyan jól estek ezek a szavak!

Ma egyébként vettem Dm-ben másik tesztet, amit Csip-csip ajánlott (Corex), reggel azzal tesztelek. Hátha erősebb lesz.

Viszont ami aggaszt, hogy most estére volt egy kis sárgás-barnás folyásom (bocsi a részletezésért). Neten utána olvastam, és állítólag ez normális, ha nem folyamatos,és görccsel sem jár.

A dokitól is kértem időpontot, de csak május 5-re tudott adni az asszisztense. Viszont ha a holnapi tesztem is szépen erősödik, fölhívom, hátha tud a János kórházban fogadni (ott dolgozik a magánrendelésén kívül),és a barnázást is megemlítem neki. Mert a május 5 messze van.

Most muszáj lepihennem, ígérem holnap írok mindenkihez, de most nézzétek el nekem!

Mindenkinek puszi, szép estét!
szeszély
 
 


Szeszély: nekem elhiheted holnapra vagy 3 szor erösebb lesz azon a teszten...Nekem ki is nyomta a szememet, hogy mennyivel erösebb ráadásul délutáni volt a teszt!!!!
A párod nem semmi :D Meg is könnyeztem rendess mien édes lehetett :D
Hát nem tudom, de nekem is van még most is egy kis krémes folyásom, még meg is kérdezte az orvosom, hogy nem csíp a vazelin vagy viszet (bocsi) de mondtam nem...Nekem alapból mindig volt egy pici minimális...De semmi szag csak fehéres krémes, de minimális...Bocsi...
Hát nem tudom...
De amúgy ilynkor könnyebben elkapják a gombát a terhes anyukák!!!Szóval vigyázzatok azért!!!!Mert ilyenkor még nehezebben is gyógyul, sajna....
Május 5...Valóban odébb van...Hát most mondjátok meg, mien ez az egészség ügy???Ennyit várni...Ez azért durva...
Én még nagyon örülök, hogy uh-ra kaptam időpontot :shock: :lol:
Várunk holnap a Corexes fényképpel :D
csip-csip18
 
 


No megyek zárni...
Ennek örömére holnap reggel jöhetek megint ide be...Mert lesz vendégem ráadásul pedikűr és most nem vagyok rá hangolodva...
Csikomat is bekell hozzni és nem szeretek cipekedni...Ezért inkább reggel jövök 8 körül apával...
Nem tudok aludni...
Mind 1...

Szép Estét!!!
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Az én örömöm eddig tartott: tegnap esti barnázás folytatódott reggel, és kezd megjönni. Ennek megfelelően a tesztem ugyan pozitív volt, de most már a halványabbnál is halványabb. Ugyanaz van, mint októberben. Valami nincs rendben velem!

Egy pár napig biztos nem fogok jönni, nagyon el vagyok keseredve, de Ti vigyázzatok Magatokra!

Sok puszi: Szeszély
szeszély
 
 


sziasztok, lányok!

szeszély:sajnálom!:( nekem gyanús, hogy progeszteron hiányod van. Nem tudod megkeresni a dokidat? nekem így ment el az első...sajnos ha alacsony a progi szinted, nem tud rendesen beágyazódni a baba.:( kérlek ne keseredj el, inkább próbálj utána menni, hogy mi lehet ez...

csip: nincs még megérzésem, hogy fiú vagy lány e. A férjem fiút szeretne, nekem mindegy, de ahogy a családot elnézem, elég nagy az esély a fiúra. meg ezek a rosszullétek is arra következtetnek.:)
védőnő: én úgy tudom a doki csak akkor küld el, ha már élő a terhesség, de van aki még később. Az enyém majd a 10.héttől küld el vizsgálatokra, és védőnőhöz is. Sajnos addig sok minden történhet, ez egy kritikus időszak. ezért is küld csak később, h ne menjek feleslegesen.
a szülés várható időpontja:jelenleg nov 25. de ez folyamatosan változhat:)

ma reggel elkerült a róka.:)vagyis itt van nálam, de nem erőszakoskodott:)

folyás: normális ilyenkor a krémes folyás, folyamatosan is lesz Neked csip, nekem is van.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Szeszély
nagyon sajnálom, már úgy örültem :( Szerintem neked is kéne egy hormonvizsgálat, tuti az a baj, mert teherbe esel, csak nem tud megkapaszkodni a baba.

Henne
csak elkerül végre a Vuk :wink:

Csip
pihenj is, ne hajszold túl magad!

Kriszti
ne stresszelj a doki miatt (mondom én, aki tiszta ideg a vv meg uh miatt :roll: ).

Teszt: ugyan pozi még nekem nem volt, de szerintem is a cseppentős sokkal megbízhatóbb. Én ezt használtam legutóbb, előtte meg One step-et, de ezt nem fogom már, csak a cseppentőset.
Vendég
 


Szeszély:

Szerintem azonnal hivd fel a dokit, ha kell, a mobilszámán, úgyis azt mondja, hogy menj be hozzá a Jánosba. Ne hagyd veszni a dolgokat!!! Drukkolok!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát nem tudom mit gondoljak a dokimról! Fölhívtam, elmondtam neki a tüneteimet, a teszteket (lelkiekben arra készülve, hogy be kell hozzá mennem a János kórházba.
Erre csak annyit mondott, hogy valószínű megkésett menstruációról van szó, ami vetéléssel végződött, valamint a biokémiai terhesség szót is használta.
Nem mondta, hogy menjek be hozzá, csak annyit, hogyha tovább tart a menzesz, mint 10 nap, vagy nagyon erősen megvan, érdemes lenne egy ultrahangot csinálni.
Ennyi.
Én mondtam neki, hogy a magánrendelőjébe május 5.-re kaptam időpontot, és hogy szeretnék hozzá elmenni, arra „rábólintott”, de mást nem mondott.

Ha ez már kétszer előfordult velem, akkor kérdem minek kell még történnie, hogy egy nőgyógyász komolyan vegye az embert!! Normális dolog, ha négy db teszt, ráadásul különbözőek, halványan, de pozitívnak minősíthetők, és utána mégis megjön ilyen módon!???

Mit csináljak csajok?
szeszély
 
 


Ja, és még annyit mondott, hogy most semmi teendőnk nincsen.
szeszély
 
 


Szeszély
a nőgyógyászok 90 %-t nem érdekli, vagy nem is ért hozzá. Én is ezt csináltam egy évig, igaz már okból, de velem se csináltak semmit.
Szerintem te is harcolj ki egy uh-t, és egy hormonvizsgálatot, vagy lehet, érdemes lenne elmenni neked is endokrinológushoz, mert én továbbra is állítom, hogy hormonprobléma lehet az ok.
De ez az én okoskodásom, bocsi a belekottyért :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?