Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus hogy sikerült a teszted??????
beus84

laptetődvan. :)

Kép

Kép
kamilla306

:):) bizony!!!
Osztozom vele Sonjussal.
beus84

negatív
sonjus

:((((( nagyon sajnálom:(((((
beus84

Sonjus, Kata nagyon sajnálom. A következő sikerül.

Hbzs, Beus! Hajrá.
rili

Jaj, úgy sajnálom!!! :((((

Beus! Most rajtad a sor, remélem javítod a statisztikát.

Kép

Kép
kamilla306

Sonjus,
nagyon sajnálom :cry: :cry:
i.kata

Sonjus!
:cry: :cry: :cry: :cry:

phpBB: Kép
belluska

Drága Sonja!
Ölellek!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Úgy sajnálom!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Nagyon aranyosak vagytok :oops:
Hívtam az Intézetet, azt mondta Tanár úr, hogy még teszteljek szombat-vasárnap, mert előfordulhat, hogy valamelyik lassabbka később indult meg (nekem mind a 3 lassabb volt, hiszen, csak 4 sejtesek voltak) aztán, ha az is nega, akkor abbahagyhatom a gyógyszert. Zsuzsa vette fel, ő is szomorú volt és a Tanár úr is. Annyira kedvesek, hogy együtt éreznek. Kérdezte Tanár úr, hogy mit tudok felhozni mentségemre, hogy negatív volt a teszt :) Gondolom kicsit oldani akarta a hangulatom. Most egész jól vagyok, valószínű az este lesz rossz, mikor hazaérek. Kicsit sírdogálok majd, aztán megyünk tovább. Próbálom tartani magam, ami kicsit nehéz, de hát itt a melóhelyen mégsem kellene kiborulnom :?
Ami a legmegdöbbentőbb volt, hogy a következő lehetséges időpont november! :shock:
sonjus

Sonjus,
nekem is ezt mondta, ezt a mentségeset.
Még vasárnapig azért reménykedjünk.
i.kata

Drága Sonjus!
Úgy sajnálom, hogy negatív lett a teszted!!! :cry: De azért én még bízom benne, hogy a hétvégére valamelyik babó behozza a lemaradást!!! Addig még mindenképpen tarts ki, jó? :roll:

Kiváncsi lennék, hogy mi a jó válasz Tanár Úrnak a mentségeinkre vonatkozó kérdésére... :? Ha tudnánk, azt hiszem, nem járnánk ide, az intézetbe...

Kép
hbzs

Én csak azt nem értem, hogy miért november a köv. időpont? Én úgy tudtam, hogy aki már elkezdte, annak nem kell újra beállni a sor végére. Legalábbis az én időmben ez úgy volt.
Fagyibabák maradtak?

Kép

Kép
kamilla306

Sonjus sajnálom nagyon!!!! :(

A november az tényleg gázos, az még nagyon messze van... :((

gigibp

Fagyi nem maradt és be kell állni a sor végére, mert a TB nem támogat egy hónapban több párt mint eddig, és rengetegen várnak. :( Amennyiben menet közben lesz valami változás, úgyis szólnak. Ha lenne pénzünk arra, hogy magunk finanszírozzuk, már mehetnék is (na jó, kis kihagyással), de nincs :( Amíg a páromnak nem lesz munkája, addig meg semmi sincs, szóval várunk és remélünk.
Hbzs! én azt mondtam a Tanár úrnak, hogy nincs mentségem, én igyekeztem mindent megtenni :) Nem rosszból mondta ő ezt, csak kicsit oldani akarta a feszültséget. Tegnap egyébként nem volt sírás otthon :) kicsit reménykedem még, és nem akarom leírni a dolgot! :?
sonjus

Sziasztok lányok.
Ma reggel nagy meglepetésemre, egy pozitív tesztet csináltam:)
beus84

Sonjus,
sajnos ez a sok várakozás a legrosszabb. :evil: De talán az pozitív, hogy jön a jóidő, lehet jó kis programokat szervezni, nyaralni menni és ezekkel azért telik az idő. Na jó, most még ezt mondom, de 1-2 hónap múlva úgyis elkezdek én is türelmetlen lenni. :oops:

Beus,
:lol: :lol: :lol:
Postára adtam a csomidat, azt mondták hétfőn tuti megkapod :lol:
i.kata

Beus,
azért majd a hétfői tesztedről remélem csinálsz fotót és megosztod velünk. :lol:
i.kata

Sziasztok!

Beus!
Nagyon bíztató!!!!!!!!!! :D :D :D :D Drukkolok a hétfői teszthez!!!!!

Hbzs!
Hogy haladsz a szurikkal?

Sonja!
Remélem hogy hamarosan rendeződnek a dolgok! :)

Hátha nem láttátok,itt egy videó!Nekem voltak benne újdonságok!
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videov ... w_id=10306

Kedden megyek IR kontrollra!Nagyon nagyon félek... :cry: :cry: :cry:
Elhanyagoltam a diétát megint!Romokban érzem magam,nem tudok elég kitartó lenni!Pedig annyira szeretnék mindent megtenni! :cry: :cry:
Már megbeszéltük apával,hogy mindenkép szeretnénk kezdeni!Tönkre tesz ez a várakozás teljesen!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
menek a drukkok a kontrollra.
Ezt a műsort én is láttam, mos vasárnap párokat fognak bemutatni.
i.kata

Beus!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Nagyon örülök!!!!!!!

Ancsa!
Drukkolok nagyon a kontroll miatt!

belluska

Beus!
Ez szuper! :D De ez számomra egy percig nem volt kérdéses... :wink:
De irgum-burgum neked, hogy nem vártál hétfőig!!! :lol:

Ancsa!
Drukkolok, hogy jó legyen az inzulinod kedden, és tudjál kezdeni!!! :D
Köszi a kérdésed! :D Haladok. Ma az 5. Decapeptylt fogom beadni magamnak. Szerintem jövő héten szerdán vagy pénteken megyek majd 3. napi vérvételre. Lányok, általában hány napot szokott a menszi késni a Deca miatt?

Kép
hbzs

Sziasztok.
Ancsa, nagyon szorítok én is érted, hogy minden oké legyen.
És jöhessen a kis tesó:):)

Kata Belluska hatalmas ölelés nektek!!!!!!!

hbzs te is nagyon bíztál bennem, köszönöm. Remélem, hogy minden rendbe lesz a későbbiekben is. Ilyen hírrel nem lehetett várni hétfőig :wink:
Te is már nagyon szépen haladsz:P:P Mikor kell menned UH-ra?
beus84

Hbzs,
ha jól emlékszem, nekem talán 2-3 napot késett a decától.
Hajrá szurik :lol:
i.kata

Beus!!!! Gratulálok!!!!!!!!
Nagyon szomorú lettem volna, ha hármotok közül senkinek nem sikerül. (Többieket így is sajnálom ......:()

Annó én is teszteltem stikában előbb és + lett, csak nem akartam leírni addig míg nem teszteltek mind a hárman, nehogy "hülyeségre" bíztassalak benneteket.

Kivi vagyok hányan vannak odabent. Úgy emlékszem blasztók voltak, azoknak nagy az esély a megtapadásra. Nem is értem miért nem viszik el mindegyiket blasztóig. (Biztos drága lenne)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, köszönöm a gratulációt. Igen blasztókat kaptam vissza 2-őt.
Hát én is nagyon kíváncsi vagyok hányan vannak oda bent.
Remélem minden oké lesz, egy picit fájdogál néha a hasam, de én hál istennek maximálisan bízok a manókba, hogy erősen kapaszkodnak.
beus84

Beus!
Az UH még messze van; az még csak a jövő hét utáni héten lesz esedékes. Amikor majd a tiéd is!!! :wink: :lol:

Nem csak azért nem visznek el minden embriót blasztóig, mert drága, hanem elsősorban azért, mert hiába vannak már ilyen-olyan fantasztikusabbnál fantasztikusabb táptalajok, az anyaméhet nem tudják 100%-ig reprodukálni. Ezért a babáknak ott bent, a pocakunkban van a legjobb helye. - Csak amikor valakinek sok és nagyon szép embikéi vannak, akkor kockáztatják meg a kint létüket, hogy ki tudják választani, melyik az a 2-3, amelyik a tuti. A többi ugyanis, amelyik az elején még szintén nagyon szépen elindult, de mégsem tuti, az 5. napra már lemarad... :( - Ha meg mégsem, akkor mennek a fagyasztóba leendő kistesónak! :D

Kép
hbzs

Olvastátok a Babanet hírlevelében? :D
[quote="Babanet"] írta:Babanetrömmel tudatjuk, hogy a Ciris Intézettel együttműködve hamarosan új alrovat indul a Babanet Rendelőjében, Meddőség-Lombikbébi címmel! Érdekes cikkek, jogszabályok, tudnivalók, publikációk és szakértői válaszok várják majd az érdeklődőket.

Kép
hbzs

Na? Beus? Nincs tesztkép? Tudod, van egy olyan perverzióm, hogy imádok pozitív teszteket nézegetni. :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, úgy gondoltam, hogy majd a holnapit felrakom.Elméletileg holnap kell tesztelnem:P, csak én voltam a huncut:P

hbzs akkor lehet talizunk??? Jajjjj de jó lenne:P

Kata Belluska ezer-ezer puszi nektek is:)
beus84

Sziasztok!

Remélem jól telt mindenki hétvégéje, ha már végre ilyen szép időnk lett. (Nekem sikerült tegnap leégnem, szerencsére csak az arcomnak, és annak is persze csak a fele, úgyhogy érdekesen nézek ki :?)

Sonjus,
hogy érzed magad?

Beus,
holnap várom a képet :lol:
i.kata

Beus!
Nagyon várom a holnapi két csíkot!!!!!! :P
Millió puszi!!!!!!!

Kata!
Merre jártál?Hol égtél le?(Csak nem a teraszon féloldalasan ülve?) :)
Puszi!

belluska

Sziasztok lányok.
Íme a ma reggeli fotó:)
Kép
beus84

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kamilla306

Nagyon szép!!! Sokszorosítani nem lehet? Mert akkor én is kérnék :)
babszi

Babszi:):) Neked is lesz ilyened, hidd el.

Kata hogy égtél le féloldalasan?:)

Belluska ölellek!!!!

nagyon örülök én is a ma reggeli tesztnek, mert ez kb fél percen belül előjött, és 3x olyan erős mint a pénteki.
Huu ma telefonálok is, remélem Ibolya veszi fel:)
beus84

Jó reggelt!

Beus,
hát ez szép erős pozitív:-) Annyira örülök :lol:

Anyuméknál ültem kint az udvaron, és eszembe sem jutott hogy leéghetek, de sikerült :lol:
i.kata

Beus!
Nagyon szép 2 csíkod van! Gratulálok! :D
Majd írd meg, hogy mit mondtak az intézetben! Biztos ők is nagyon örülnek! :D

Kép
hbzs

Beus!
EZ IGEN!!!!!!! :P Gyönyörű a két csík!!!!!!
Végtelenül örülök és már alig várom az uh.-at! :lol:
Vigyázz magatokra nagyon!!!!!!Millió ölelésem küldöm!

Kép

belluska

sziasztok.
Most beszéltem Sipivel, huuu annyira örült, 4-en voltunk aznap beültin, és eddig 2-ből 2+++
Nagyon megdicsért a doki, olyan jót kacarászott.Azt mondta 2 hét múlva UH és elmondta, hogy hogy kell szedni tovább a gyógyszereket.

Remélem most már kismama maradok:D
beus84

Beus! :D :D :D
Hatalmas gratula!
Persze, hogy kismami maradsz, ez nem is kérdés!!!!!!!!
Nagyon örülök, hogy sikerült!

gigibp

Beus! Miattad jöttem ma, és nagyon örülök, hatalmas gratula nektek, nagyon-nagyon ügyesek voltatok! :)

Ancsa! Drukk neked keddre! Remélem, ha nem is tuti az eredmény, csak elindulhattok! Szerintem a dokik is megérthetnék, hogy így csak megőrülni lehet!!!

Kata! Köszi kérdésed, szarul :( kicsit tartalékra is teszem magam, nyalogatom a sebeimet, majd benézek azért néha és olvasgatok, Hbzs-t, Babszit is szemmel tartom ;)

Ölelek mindenkit!
sonjus

Sonjus,
ez érthető, hogy szarul vagy, de remélem sikerül gyorsan túllened ezen.

Beus,
bogyókat megkaptad már?
i.kata

sziasztok.

Sonjus próbálj meg pihenni, és lazítani, csak ne add fel, mert te is még sikerek előtt állsz!Köszönöm a gratulációdat.

Kata igen megkaptam őket nem is olyan régen. majd az adatokat küld, amit megbeszéltünk
:wink:

gigibp neked is köszönöm:)

PUSZI
beus84

Beus,
jól van, majd elszámolunk :wink: A lényeg, hogy megkaptad, ezen izgultam, nehogy elfogyjon a gyógyszered. Bocsi, hogy nem írtam semmi kísérő szöveget, de ahogy tudtam venni borítékot, egyből mentem hogy el tudjam küldeni. :lol:
i.kata

Sziasztok.

Hú de nagy a csönd....
Ki merre van?
beus84

Sziasztok!

Hbzs,
mi volt ma?
i.kata

Sziasztok! :D

Kedves Kata!
Köszi a kérdésed! :D Jó a vérvétel eredménye, így mától a stimulálókat is szúrom. Napi 2 Fostimon és 2 Merional az adagom két részletben: reggel és este, s maradt a Decapeptyl is, de csak fél naponta. Úgyhogy most én is 3x szúrom magamat naponta... :? :lol: Hétfőn pedig várnak az első UH-ra. 8)

Egyébként rengetegen voltak ma. Én 7:10-re értem oda, s már öten(!) voltak előttem... :? A beléptető rendszer még nem 100%-os, így azért figyeljetek, hogy kik vannak előttetek, mert volt, hogy név szerint hívtak, s volt, hogy csak "a következőt" szólították. :D

Kép
hbzs

Sziasztok!

Kata! Sonjus!
Nagyon sajnálom... :cry:
Bízom abban, hogy hamarosan ti is átélhetitek az anyaság érzését... :) :wink: :) Tudom, érzem... :wink: :wink: :wink:

Beus!
GRATULÁLOK!!! Vigyázz nagyon magatokra! Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbzs!
Nagyon szorítok neked/nektek! Hajrá szurik, csak ügyesen!!! :P :P :P

Belluska!
Millió puszi és ölelés, a gyerkőcöknek is!!!! :D :D :D

Íme néhány fotó Nati babáról...

Kép Csajosan...
Kép Még álmomban is mosolygok...
Kép Sziasztok!!!
Kép A nyuszi tojta...

Belluska!
Katának:

Kép Így őrzöm a bográcsot...

Szép estét mindenkinek!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?