Új privát üzeneted érkezett!

Csajok gyors kérdés kiváncsi vagyok mi a véleményetek!!

Én a nődikimnál idáig 3 szor voltam! 2 szer a korházban 1 szer a magánban!!!A magánban mindig Hétfőn rendel....
Szerintettek, ha felhívom és megmondom neki, hogy nekem nem jó a Hétfő 3 hét múlva-mert, nem akkarok mindig kimaradni a meloból-akkor mondani fogja, hogy menjek a kórházba???
Vagy, hogy már így a magánban voltam utoljára, most már mindig oda kell járnom majd???Vagy ciki már ez ha vissza mennék a kórházba hozzá???
Megmondom a frankot egyrészt anyagiak, másrészt Hétfőn mindig a szoliban vagyok,és nem akkarok a pénztől elesni....

Mit mondtok???
csip-csip18
 
 


csip szerintem egyáltalán nem ciki ha felhívod a kórházat és kérsz egy időpontot,utána meg felhívod a nődokit,hogy mikor mész hozzá,személyesen meg megeszéle vele,hogy nem tudsz magánba járni,mert nem olyan helyen dolgoztok.a szülésért úgy is fizettek.
szerinem ez így jó lenne,de persze te tudod.
puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Csip, ezzel nincs semmi gond, én is így csinálom a dokimnál. :wink:

Egyébként felhívtam, mert reggel iszonyatosan görcsöltem, s megkérdeztem mitől lehet hogy ennyit késett.
Azt mondta, szerintem későn történt a fogamzás, s már nem volt ideje beágyazódni. De hogy ez elég ritka, úgyhogy ne aggódjak. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 

 
 

pinkiné nehari,de a dokid ezt komolyan gondolta,hogy telefonon keresztül megállapítja,hogy későn történt a fogamzás és nem volt ideje beágyazódni?!ha ez így is volt akkorsem mondhat ilyent vizsgálat nélkül!ne hari,de én ezen most megbotránkoztam!
most nem azért,de annyi minden miatt késhet egy menszesz!idegeskedés,betegség,gyógyszer,hormonok...ne telefonon adjon már diagnózist!
de most neked meg is jött?
bocs a kitörésért,de....
Vendég
 


Jó reggelt!

Gabó, nem haragszom. De mikor telefonon beszéltünk, a doki úgy mondta, hogy Ő 2 változatot tud elképzelni. Az egyiket kapásból kizárta (hormonelégtelenség), mert hát azt megnéztük pár hónapja). S másik változatnak mondta ezt. Meg azt is, hogy ilyen bármikor előfordulhat.
Egyébként nekem az idegeskedés nem szokott kihatni a mensimre. Sem a betegség, meg a gyógyszerek. (mert hogy nem voltam beteg, s nem szedtem gyógyszert). :lol: A hormonok meg rendben vannak.

Bár, tény és való, hogy az kicsit nekem is hibádzik, hogy késői foganás lenne, hiszen az uh a 15. napon igazolt pé-t.
De igazából mind1 is, most annak örülök hogy végre véget ért ez a jön-nem jön huzavona, s belevághatunk egy új hónapba.

Csip, ne légy elkeseredve. :wink: 3 teszt nem téved! Csak még nagyon fiatal az a babuska! De ott van, s jó helyen lesz! :wink: :wink:

Mostanában alig van melóm. :cry: Lassan már nem éri meg felkelni érte reggelente. :roll: Még péntekig várok, aztán ha nem nő a mennyiség, akkor megmondom, hogy én ezt így nem csinálom.
Múlt hét kedd óta kerestem 5e-t. S reggelente felkelek 6-kor. :roll: :roll: :?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Jó reggelt!

Csilla:

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED CSAJSZI!!!!! Kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön az életben!!! :lol: 8) :P


Velem semmi extra. Jövő héten rutinvizsga, ami miatt már most be vagyok szarva. Szintén jövő héten előadást is tartok, s be is kell számolnom főnöknek. Ez mind egy hét alatt. Ezekre készülök ezerrel már két hete non-stop. Kiköltöztek az albérlők a lakásomból, ott kellett kitakarítani, mert tegnap már jöttek megnézni. Közben vezessek háztartást, stb... Egyszer tudtam csak a múlt héten is elmenni futni, vmit muszáj volt háttérbe szorítani.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Még annyi, hogy húsvétkor felhívta a férjemet a nagybátyja felesége, aki a gyerekgyárba dolgozik, hogy vegyen rá engem, hogy menjek el inzulinrezisztencia vizsgálatra. Semmi kedvem nem volt hozzá. Egy nyomós okot mondott,ami végül is meggyőzött, hogy ez fontos azért is, mert apukám cukorbeteg, s ezzel meg tudják nézni, hogy megvan-e bennem a kezdő csíra a cukorbetegségre. Na, elmentem. Az eredményem egy kicsit magas, nem kell még gyógyszert szednem rá, de azt mondta a gyerekgyáros orvos, hogy azért egy kicsit diétázni kellene és az édességeket el kellene nagy ívben kerülnöm. A lényeg itt az, hogy ez is vezethet meddőséghez, bár nálam ez nincs jelen, mert annyira nem magas az értékem. Viszont ügyelnem kell magamra, mert könnyen lehetek cukorbeteg. Ezt mindig is tudtam, mivel apukámtól örökölhetem, ezért is sportolunk tesómmal mind a ketten, s vigyázunk arra, hogy ne hízzunk el. Bár, mióta megismertem a férjem, pár kiló feljött, de ettől most szépen meg lehet szabadulni a betartott diétával és a mozgással.

Szóval ennyi. Már nem bánom, hogy ezt a vizsgálatot megcsináltattam. A gyerektéma most abszolút nem érdekel. Eljutottam arra a pontra, hogy leszarom, már bocs a csúnya kifejezésért, hogy mi lesz. Nem érdekel, nem foglalkozom vele, nem nézegetem magam, csak együtt vagyunk a férjemmel, amikor akarunk!!! És ez így tök jó! Ha nem jön össze a baba, akkor ősszel várnak minket a forgács intézetben, s indul az inszem. A doki mondta, hogy akkor viszont már el kellene kezdeni. Ez az ő javaslata. Így meg pláne nem érdekel a gyerektéma. Így vagy úgy úgyis lesz gyerek az idén.

Most mennem kell, megpróbálok még délután jönni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok...

Pinkiné: helyzet???Mi az, hogy Te is így csinálod az orvosoddal???

Tyuntyi: jó sűrű a programjaid vannak...

Henne: kismami, hogy vagy???Úgy volt, hogy azt mondta, hogy talán 1 hét múlva már láttunk valamit, de szerinte felesleges, de ha Én nagyon akkarom menjek, de ő jobban tanácsolja a 2 hete, mert aztán gy is menni kell még, és azért ő is mondta, hogy felesleges pénz kidobás ez most, hogy hetente menjek...így maradtunk a 2 hétben...Én meg rákérdeztem, hogy a szívhang, és akkor mondta, hogy az semm izti 2 hét, ha ügys vagyok akkor a legjobb lenne a 3 hét!!!!Szóval nagyon jó fej volt!!!Lehet az csinálom, hogy a korházat felhívom és oda kérek időpontot...Csak Én nem láttam ott hüvelyi uh gépet..Akkor az egy másik teremben volt???Vagy inkább az orvos hívjam fel elöbb, hogy nekem nem lesz jó a Hétfő???
Hát most tanácstalan vagyok....

Gaboo: Te hogy vagy???lehet gy csinálom, ahogy Te mondtad, csak nem tudom, hogy a Honvéd kórházban, van-e hüvlyi uh gép...Mert azt tudom, hogy a hasi uh az nem ott vn, hanem a Mávban...

Jó szar napunk van ma is...
csip-csip18
 
 


Amúgy meg még annyi, hogy anyám megint beszólt...Felmentem hozzájuk enni...és mit kaptam???Mondja nekem...Mit szólt Tomi???Mondom semmit, ő jobban felkészítette erre magát, hogy lehet, nagyon korán mentem...És a 8000???Nem sokkalta???Mondom, nem nagyon mondott semmit, mit mondhatna???Én dolgom!!!
Hát igen, biztos nem tetszik ez nagyon neki...Mondtam, hogy felelötlenek voltatok!!!Sokban lesz ez neketek...Fuuuu na nem álltam le vitázni, mert apu ott volt...de mi van jövőre olcsóbb lett volna minden???Mert a Kittike szülni akkar vagy mi???inkább mentem haza....Hmmmm...
Nem értem...most lehet ez megint kicsúszott a száján, vagy megint dilooooo!!!!! :roll: :roll: :roll:
csip-csip18
 
 


sziasztok,

tyuntyi: meglátod, hogy menni fog a rutin vizsga is.:)
jó, hogy megcsináltattad ezt a vizsgálatot. Szerintem is jobb, ha nem görcsölsz rá. Az utolsó hónapban mi mindent feladtunk, és igí sikerült.:)

pinkiné: hát, érdekes a doki. az enyém rögtön berendelt volna, hogy megnézze. Még amikor vissza is mentem a spontán vetélésem után(még csak én gondolotam azt, hogy spontán volt), mondta rögtön megnéz, nincs e valami..tudod, lehet nem tudott rendesen megtapadni, de ilyenkor uh-n ha elmulik a menszi meg kell hogy nézze.. meg nem ő mondta azt, amikor volál nála, hogy tuti baba lesz? :oops:

csip:hát óvatosan kell ezt a nődokikkal csinálni. Sajnos az a tapasztalat, hogy egy idő után magánba hivják vissza a kismamákat. Szerintem mindenképpen hívd fel, és beszéld meg vele. Ki is a nődokid?

ma kevésbé vagyok hányingeres, jaj csak el ne szóljam magam. Ma bemegyek a munkahelyemre, és közlöm a főnökeimmel, hogy tudjanak róla miért is vagyok táppénzen. Kettő körül jön majd a férjem értem, és elvisz.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


csip:anyudat meg végképp nem értem :shock:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Nekem az orvosm az Aszódi Melinda!
csip-csip18
 
 


Tyuntyi: köszönöm szépen, aranyos vagy! de volt már boldogabb születésnapom is!
helyzet munka terén páromnál változatlan, úgyhogy most én sem foglalkozom gyerektémával, majd lesz ami lesz! de amíg ez a szitu fenn áll, úgysem lesz semmi!
akkor van elég sok dolgod, biztosan minden rendben lesz, ne izgulj a vizsga és a beszámoló miatt sem! persze könnyű mondani, de jó lesz minden!

Csip: én nem tudok ehhez a nődoki témához hozzászólni, mások tapasztaltabbak már ebben! Anyukád nem biztos abban h eljött nálatok az idő? dehát ezt Ti érzitek!

Henne: majd írj mit mondtak a melóhelyen!

nekem szerintem tegnap volt tüszőrepim, iszonyúan fájt bal oldalon a petefészkem, nyák is volt 2 napja, de ma már semmi!
persze nem voltunk együtt, én sajna reggeltől estig leltározni voltam...
:cry:
szóval most egyenlőre szünet, majd lesz valami, persze maradok veletek és drukkolok mindenkinek!

Andi: még nem jött meg?

Pinkiné: lehetséges h későn fogant baba, nekem decemberben volt ez szerintem, tudom is pé után voltunk együtt és kb 1 hetet késett pont ezért, és nagyon szenvedtem és nagyon megvolt!
nekem is egy doki mondta ezt még régebben!

majd jövök
úgy néz ki samsung corby-t kapok születésnapomra
:lol:

Kép
csicsiy
 
 


Csicsy: BOLDOG SZÜLCSINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az jó kismobil :D Mien színűt???

Kriszti: neked :D

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 03200_.png
csip-csip18
 
 


Csicsy NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKEd!!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Ne szomorkodj, ez a te napod!!!! :P A peteérés sem biztos, ki tudja, lehet ha ma még együtt vagytok akkor sincs semmi veszve...Viszont szerintem nálam is így volt mint nálad, mert tegnap iszonyat fájt a hasam, meg folyás is volt, ma meg semmi, csak mellbimbó fájdalom...ja, de ilyen is volt már korábban, hogy p.é után a mensiig nagyon fájtak a melleim. :roll: Viszont most ap.ém hamarabb volt, lehet a múlt heti vírusos betegség kavart be, no mjad kiderül :shock:

Köszi Csip-csip a táblit...próbáltam csak nézni mikor lehetett kb. a p.éd.... :shock: Passsszz

Tyuntyi kitartást a melóhoz és a rutinvizsgához. Hidd el sikerülni fog! :P

Pinkiné, akkor neked most megjött?? :?

Tyuntyi ez a cukor dolog érdekes...anyuval épp beszéltem erröl, mert 2 hete volt kórházban, azt hitték, hogy mélyvénás trombózisa van, de hál istennek nem az volt, de csináltak vérképet nála és ö is cukros, a normál érték kétszerese van nála, apukám is cukros...szóval kíváncsi vagyok a holnapi eredményemre, mert én meg nagyon szeretem az édességeket, sokat is eszem. De hogy befolyásolja a teherbeesést?
Vendég
 


Csicsy: Nagyon boldog szülinapot Neked!:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Köszönöm a köszöntéseket Csajok!!

Nem tudom milyen színűt válasszak, ma délutánig el kell döntenem:
vagy citromságra, narancsárga, fehér!
szerintetek? nekem tetszik a narancs, de a fehér szerintem szép, kifinomult, komolyabb!
úgy adják h alapban van egy fekete hátlap + amelyik színűt választod + ugyanaz a színű kis mintákkal!!!!
nemtom....

Kép
csicsiy
 
 


Huuu Én nagyon megkívántam a Buger King-es kaját :D
Hétvégén ott ettünk chilliset és peperonis hambit...Huuu csajok eszméletlenül fincsi volt :D
Ki kellene szöknöm, csak jönn a fönök barátj és nem tudom mikor...
Lehet most már kiszaladok :D
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Csicsiy
boldog szülinapot!
Kép

Csip
anyudat végképp nem értem, egyik percben ilyen, a másikban olyan? :shock: Amúgy az árak tényleg elszálltak, de ez csak rosszabb lesz, mert sajnos ebből (is) üzletet csinálnak :(
Szerintem sincs azzal semmi gond, ha nem magánba mész, ha meg a dokinak ezzel baja van, akkor egyértelműen pénzéhes :roll:

Tyuntyi
drukkolok a vizsgára!
Jó, hgoy volt lehetőséged ilyen vizsgálatra, én habozás nélkül mennék, az tuti! (nekem mamám cukorbeteg, és neki is volt ilyen gondja, mint most nekem :roll: )

Pinkiné
így tényleg nem sokat ér a munka :?
Remélem, akkor tényleg újult erővel, rendes ciklussal vághattok az új és remélhetőleg utolsó próbálkozós hónapba :P

Nekem még nem jött meg, sztem holnap v. holnapután esedékes :roll:

Elég hülye álmom volt: 9hós terhes voltam, és már fájt a hasam, mondtam anyunak, hogy én tuti megszülök ma :shock:
Vendég
 


Csicsy: Mind 3 szín jó :D Nekem fehér a telom Samsung és szerettem nagyon, mert tényleg kifinomult :D
csip-csip18
 
 


Nekem is fehér Samsung telefonom van :D AZ olyan nöcis! :lol:

Hkitty, de érzed is, hogy esetlegv meg fog jönni? Vagy nálad tényleg csak gyógyszerrel megy? :?

A cukorbetegség tényleg komoly dolog, épp olvasgatok utánna a neten,majd még jövök...meg fözök is közben!Apjuk a héten szabin van!!!Kihasználunk minden idöt! Most ö is valahogy úgy "kanosabb"a napokban! Hátha elcsípjuk , vagy elcsíptük a pémet....de ha nem akkor sem izgat,mert legalább van egy "eseménydús" hetünk :lol: Egy kicsit közelebb is kerülünk ilyenkor egymáshoz, mind szellemi mind fizikai értelemben! Ez hiányzott már nekem :P
Vendég
 


Kriszti
én az égvilágon semmit nem érzek, csak gyógyszerrel jön meg, sajnos. Gyógyszer nélkül is lehet megjönne, de akkor nem két hónap múlva, hanem sokkal többet kéne várni (ha egyáltalán megjönne) :(

Május 3ra van időpontom uh-ra és vv-re is! :D Ennek most nagoyn örülök, végre haladunk előre :D
Vendég
 


Hkitty: Az jó :D Végre:D

Én kint voltam a Burgerben vetten kaját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Henne: Pár kérdésem lenne :D

Hogy volt nálad???Mikor elöször mentél semmit nem láttatok igaz???méhnyálkahártyád hány mm volt???Akkor Te hány hetes is voltál, nem mondta kb.???
Mikor meg másodjára vissza hívot rá 1 hétre, akkor mi volt, és hány hetes voltál uh és mensi alapján???
És rá1.5 re volt csak szívhang igaz???Akkor mennyi is voltál uh és menzi alapján???

Bocsi.... :oops: :lol:
csip-csip18
 
 


No mi ez a pangás?????
:( :( :( :( :(
csip-csip18
 
 


sziasztok,

na voltam bent a munkahelyemen.elmondtam a főnökeimnek, örültek neki, jól is fogadták.

csip::) amikor először voltam 4 hetes voltam uh alapján, de nem tudom, hány mm volt a méhnyálkahártyám:)
, rá 1 hétre hivtak vissza, akkor már volt petezsák, ekkor voltam öt hetes. rá 10 napra látott a barnázás miatt nődoki, akkor volt 6+4 napos uh alapján , akkor már volt szívhang. és utoljára multhét csüt voltam, akkor hét hetes.:)
azt nem írom, h menszi alapján mennyi voltam, mert már nem tudom, és az uh számít.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: ok köszönöm...Hát kiváncsi vagyok mi van nálam :D
Szerintem majd jövöhéten felhívom és megmondom neki, hogy 26 Hétfő helyett mondjon egy másik időpontot, mert nem tudok akkor elmenni hozzá...Már nagyon kiváncsi vagyok mint fog mondani akkor :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Remélem add másik időpontot és nem kell sokat várnom :D
csip-csip18
 
 


Szép Estét kívánok Mindenkinek megyek takarítani aztán zárni :D És holnap ki semm mozdulok a lakásból :D Pihennek megy egy picit takarítok, de semmi túlzás :) :) :)

Pusziiiiiiii
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!

Csicsy, utólag is Boldog Szülinapot!

Kép

Csíp, én arra gondoltam, hogy én is úgy szoktam a dokimmal, hogy ha nem muszáj, nem megyek a fizetős magánrendelésre, hanem a CSK-ba, ahol egyébként is rendel, hetente 2x. Mert a Klinikára az én dokim csak heti 1x ügyelni jár be, meg a szülésekre. :lol:

Kitty, örülök hogy a haladás útjára léptetek! :wink: Lehet, hogy a vérvételből kiderül, hogy "csak" hormonelégtelenséged van, s akkor egy kezeléssel helyre is tudnak tenni, aztán jöhet a babó! :wink: 8)

Chrissy, nekem volt kamaszkori cukorbetegségem, s emlékszem, hogy piszkosul felborult a ciklusom. Aztán, ahogy elkezdtem diétázni és fogyni, úgy álltak helyre a dolgok.

Tyuntyi, örülök hogy megcsináltattad a vizsgálatot! Annak pedig még jobban, hogy tudatos életmóddal próbálod kordában tartani a cukorszintedet! :lol: :lol: Nagyon büszke lehetsz magadra emiatt!!! :wink:

S képzeljétek, a kis fiam még mindig alszik!!!!! :lol: :lol: :lol: Ez rekord!

Na megyek mert nemsokára érkezik a nagyim. Keszthelyről jön fel, mert hétvégén lesz anyu halálának 3. évfordulója, s megyünk ki a temetőbe. :cry: :cry:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok Csajok!

Megkaptam a telót, fehéret végülis (köszi a tippeket) nagyon jól néz ki, nagyon örülök neki! Ja és rózsacsokorral várt a párom, olyan aranyos volt! És hogy még tetézzük a dolgokat, képzeljétek éjjel simogatott, egyből kipattantak a szemeim és együtt voltunk, úgyhogy szuper volt minden! Nem engedett fel teljesen azt láttam, de már nem olyan feszült mint volt!
Kár h nem egy nappal előbb voltunk együtt, de nem baj, nagyon örülök neki! csakhát szerintem egy-két nappal előbb volt pé-m!
Mindegy, tökre BOLDOG VAGYOK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csip: vigyázz azért a nagy takarításokkal, ne erőlködj meg ilyenek!
kaja akkor megy, még most egyél, amíg nem vagy rosszul! :wink:
de lehet Te nem is leszel, mindenki más!
Tesóm már akkor szarul volt amikor pozitívat tesztelt, és ez volt 3 hónapig, aztán pedig huss, mintha nem is lett volna, azóta tök jól van!

most sietek, megyek melózni, majd jövök!
Mindenkinek szép napot!
:)

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok!

Csip
jó pihenést, de aztán tartsd ám be :wink:
Amúgy érzel már vmit?

Pinkiné
én is remélem, hogy a megfelelő gyógyszerrel helyreáll a rendszer, és jöhet a baba :wink:
Én anyukám hétvégén lesz négy hónapja, hogy nincs velünk :cry: Együtt érzek veled :cry:

És ma megjött végre :wink:

Kriszti
táblázatba beírnád, hogy utolsó mensi ápr. 15., várhatónak mondjuk nálam nincs értelme, de ha megint 28 nappal számolok, akkor május 13.
Köszi!
Vendég
 


sziasztok, lányok

csip:kevés takarítás, sok pihi!:)
irígylésre méltó, hogy így meg tudsz kívánni dolgokat.:) nekem még inkább csak a rosszullétek vannak. BÁr tegnap este végre tudtam enni pizzát.:) nyami, de finom volt.:)

én ma reggelre végre nagyon jót aludtam :) ilyen is már rég volt.:)

kitty:örülök, hogy végre megjött.

csicsiy: nem biztos, hogy még elkéstetek azzal az együttléttel.:) nekünk most úgy néz ki, a pé utáni együttlétünkből lett a babó.:)

ma kellene csinálnom a sulimba a dolgoztataimat, hogy ne maradjak el velük..

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok :lol:
Egy gyors táblázat, aztán rohanok a dokihoz az eredményért, már nagyon kíváncsi vagyok :P

Puszi, majd jövök még ma!!
TÀBLÀZAT 2010.04.15
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk!

Chrissyke
A táblázatban nem jó a dátum, a várható mensinél. Ma kellett volna nem megjönnie, de nem jött!!!!! (A 29. napom tegnap volt, és eddig órát lehetett volna hozzá igazítani).
Cicifájás van, sűrű wc-re járás is, remélem vagy 9 hónapot késni fog!!!! :D

Na, pussz, este még jövök!
szeszély
 
 


Szeszély, most babonából nem változtatok rajta semmit
Ha nem gond persze :D :D

Megvan az eredményem. Minden oké, kicsi vérszegénységem van, de nem vészes, azt vassal lehet pótolni, illetve a GOT értéken egy ici-picit magas, de picivel van csak a normálérték felett. Hát igazából amit az interneten láttam, az valami májfunkcióval kapcsolatos enzim, vagy micsoda, de egy a lényeg jó a leletem és mehetek a nögyógyászhoz vele :lol: :lol:

Szeszély mikor lesz tesztelés?

Nekem annyira mindegy, hogy most jókor voltunk-e együtt vagy sem, ezen nem agyalok többet...örülök, ha legalább együtt vagyunk a párommal! :P Majd ha lement minden vizsgálat, akkor ismét elökerül a téma kettönk között és akkor már tennünk is kell érte valamit, ha tényleg komolyan gondoljuk :P Most ennyi együttléttel is megelékszem :wink:
Vendég
 


megelégszem....bocsika
Vendég
 


Csicsy
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Kriszti
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, kíváncsi vagyok, hogy a nőgyógyászod mit mond ezek után!
Mikor mész hozzá?

Egyébként én is azon vagyok, hogyha most mégsem jött össze a baba, nem fogok semmi mással foglalkozni csak a párommal. Nem szabad ennyire rágörcsölni erre.
Nektek meg külön jót tesz ez a pár nap, hátha jobban összecsiszolódtok.

Hát most este teszteltem, de negatív. Lily-vel csináltam, két db-os, ha szombatig nem jön meg, reggel fogom a következőt ellőni!
szeszély
 
 


Sziasztok

Csicsy: örülök, hogy ilyen jó volt a szülcsinapod :D

Szeszély: nekem a lilyvel baromi halvány lett az elsőből!!!Szóval még nagy az esély rá :D

Pinkiné, Hkitty: sajnálom, hogy ...nem is folytatom inkább...
Teszt???

Henne: hogy vagy???

Tyuntyi: vezetés???

Kriszti: mikor mész nődokihoz akkor???

Gaboo: Hogy vagy???Melo??
csip-csip18
 
 


Szerdán mikor innen elköszöntem, akkor képzeljétek rá 10 percre megint rosszul lettek a szoliban :(érezztem, hogy valami gáz volt, mert leállította a csaj a gépet...Pont a párommal beszéltem telefonon...Közben bekiabáltam hozzá,hogy minden oké???Persze mondja...Egyszercsak jönn ki és láttom dölönél, és elájult mellettem...Na ordítottam a párommal azonnal jöjjön be...Mert Én is elájulok...Mondta, hogy locsoljam le vízzel...Na nagyon nehezzen megpiszkáltam a lábát s magához tért...Hiztam vizet meg vizs rongyot...Kész horror volt 1 órát még itt volt...Reszkettem, pedig ez nálam a 2-dik ilyen esett!!!Jaj csajok ngyon rossz volt, senkinek nem kívánom, hogy ezt lássa!!!!
Este alig bírtam aludni!!!
Még ez hiányzzik nekem pont most Félek, hogy mi van velem... :( :( :(
Tegnap föztem sütöttem és takarítottam...
Most eléggé el vagyok kenődve..Remélem nincs semmi baj nálam :cry: :cry: :cry:
csip-csip18
 
 


Szeszély: köszönöm a köszöntés! megkérdezhetem a keresztnevedet? drukkolok h ne jöjjön meg!!!!!!! :wink:

Kriszti: örülök a jó eredményednek, akkor irány a nődoki! most akkor a párodat fogják megnézni?

Andi: azért jó h megjött neked, úgy szeretném ha végre beállna a ciklusod!

Pinkiné: pedig én már azt hittem hogy.... :( de majd legközelebb

Henne: miből gondolod ha pé utáni együttlét sikerült nektek? majd meglátjuk, de lesz ahogy lennie kell! a sulival ne maradj le!

Tyuntyi és Gabóó: hogy vagyok, mi újság veletek? kitartás a melóhoz, vezetéshez.

Csip: nem szabad h ilyen negatív gondolataid legyenek, de tényleg. próbálj csak a jóra gondolni! igen tudom, én is láttam már ilyesmit és bizony az ember gondolatai itt járnak egy-két napig!
de neked most különösen fontos a pozitív hozzáállás mindenhez!
Ne izgulj, minden rendben van.! :lol:

Kép
csicsiy
 
 


sziasztok,

csipcsip: hát ez nem semmi. Rám is a szívbaj jönne.. van valami tüneted?

csicsiy: onnan gondolom, hogy későn lett pozi a tesztem. És visszaszámoltunk tábla alapján láttuk, mikor voltunk együtt..és hát pont arra jött ki. Na de majd a dokibácsit is megkérdem legküzelebb.:)

szeszély: este ne tesztelj. Este csak akkor lenne már pozi, ha már mondjuk 1 héte nem jött volna meg.:) így legközelebb reggel tesztelj!:) drukkolok.

chrissy: örülök, hogy jók az eredményeid. Hormonokat is néztek?

én a ma reggelt rókával indítottam. és annyira émelygek..:( nem baj, mivel már a 4.héttől hányingeres vagyok, már a felén túl vagyok.:) van akinek már a 10.héttől enyhül.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: nem is kezdödik a finnyás korszak...
ma hoztam be gulyás levest, tegnap mondom uhhh nagyon megkívántam majd ma is azt eszem...A nagy szart!!! Hányinger van tőle!!!
Most is émelygek!!!
Tegnap majdnem én is róka komával kellettem :?
Szépen nézzünk ki!!!
De így legalább nyugtatom mgam, hogy minden rendben oda bent :roll: Már amenniyre tudom...
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok parázzni az elején, hogy minden oké legyen...
De remélem ez azért van, mert túl korán mentem az orvoshoz :roll:
És ha már láttomés hallom akkor nem leszek már ilyen...
Te is így voltál?????????????
csip-csip18
 
 


Henne: Nem nézelődsz baba cuccokat???É szoktam :oops:
Fuuu anny jó van, basszus...Vásárolnék már... :oops: :oops:
Mit szertnétek???
Nevek???
csip-csip18
 
 


csipcsip: nekem volt olyan, hogy megkívántam ebédre a tojásrántottát. mire megcsináltam, elment tőle az étvágyam..
hát, én még most is parázok. és szerintem minden kismama ilyen. először, hogy lássak valamit, aztán h dobogjon a szíve. most meg azon, el ne menjen a szívhang..aztán majd a genetikai uh. szóval, szerintem ez mindenkinél kicsit parázós.:)

hát, mi még nem nézegetünk semmilyen baba cuccokat. a 12.hétig biztos nem. Tudod, még nem merem magam beleélni.a 12.hét Után, lehet lassan elkezdjük.:)

a férjem kisfiút szeretne, nekem teljesen mindegy. Ha kisfiúnk lesz,Leventének fogjuk hívni.:) ezt már régen eldöntöttük.:)

én egyébként rengeteg levest eszem, minden nap muszáj, hogy egyek ilyet.:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Szeszély
drukkolok!!!

Csip
nekem most nem baj, hogy megjött, mert így tudok menni vv-re, és uh, és nagoyn remélem, hogy kiderül mi a baj, és legkésőbb nyáron már terhes leszek :wink:
Én is szoktam baba dolgokat nézni, pedig én még csak álmodozom róla :oops:

Henne
szép neve lesz a kisfiúnak (már ha fiú lesz)

Csicsiy, Kriszti, Tyuntyi
remélem, ti lesztek a következők, akik pozi tesztet hoztok! Persze csak Szeszély után :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
hát én nem mondanám,hogy jól vagyok,de már jobban.hétfőn megyek délutánra dolgozni.
nem nagyon tudtam visszaolvasni,mert sajna nincs erőm hozzá.
szeszély neked drukkolok a teszthez!holnap reggel?
henne a nevetek szép!kislány névben nem golndolkodtatok még?
csip neketek?mikor csinálsz vonalzit?
hkitty jó,hogy végre elmész kivizsgálatra!de most másik dokihoz mész,ugye jól emlékszem?párod mikor kezdi külföldön a melót?
mindenkit puszilok,és bocs hogy nem írtam mindenkinek,de fáj a fülem és nem tudok tovább itt ülni!
puszi
Vendég
 


Na nem bírtam tovább...felhívtam az orvost...
Mondtam neki, hogy nem tudok elmenni hozzá Hétfőn, mert melozzom...Akkor adot egy számot, hogy kérjek időpontot Szonógrafushoz...És ha megvan a jeletem hívjam fel...valahogy valahol találkozzunk...
Legérdekesebb az képzeljétek, hogy megkérdezte, hogy akkor még mindig nem jelentkezett vérzés???Jaj ügye ezt nem rossz indulatból kérdezte, ügye???Vagy nem méhen kívüli van a dologban ügye???
Jaj csajok, most mi van?!?!?! :cry: :oops: :cry: :oops:
csip-csip18
 
 


csip:nyugi. mikor kérsz időpontot? az elején így állnak a nődokik hozzá. Ez azért is van szerintem, hogy még annyira ne élje magát bele az ember. Nekem is mondta az első uh után, kis türelem, jövőhéten megnézzük, egyáltalán nem biztatott, hiszen még azt sem láttuk, jó helyen van e...aztán megint azt mondta, még midnig türelmesnek kell lennem, két hét múlva jöjjek..szóval a legnehezebb ilyenkor türelmesnek lenni, de mást nem tudsz tenni..
azóta esetleg csináltál tesztet? mert ha folyamatosan erősödik, akkor nem nagyon lehet méhen kívüli..de ez sem tuti, amit 100%-ra lehet venni..
Kérlek próbálj megnyugodni, hiszen a babónak ilyenkor nyugalomra van szüksége, és Neked is.

gabóó:jobbulást Neked!

most elküldtem apit, hozzon nekem gyrost:)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Henne: nem csináltam :? De lehet majd ellövök egyet!!!
Én is azon gondolkodtam, hogy egyek-e gyrost...De aztán nem mellett döntöttem...
De neked jó étvágyat hozzá :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Mentem zárni...

Kellmes Hétvégét Mindenkinek!!!

Kérjük a zebrás teszteket ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?