Új privát üzeneted érkezett!

Monic!
Persze, a biztosító mindig csak hónapokkal később fizet, és van, amire rögtön szükségetek van, mint pl. a számítógép. Adatok is vesztek oda?
Sajnálom. Szerencse, hogy Danika nem ijedt meg nagyon!

Rodi!
A gólya egyelőre fontosabb, mint a védőnéni! :D
Azért idővel átjelentkezek ide, ahol tényleg lakunk. Főleg, hogy oda lesz bejelentve a gyerek is, ahova az anyukája van, legalábbis néhány éve még így volt. Meg ha már gyereket akarunk, lehet nem ártana egy helyen laknunk, nem? :P

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Mi sem lakunk egy helyen. A párom a saját lakásába van bejelentkezve, én pedig a sajátomba! Szerintem ez így is marad nálunk! Max én bejelentkezem a páromhoz tartózkodási helyre.

rodina74
 
 


Rodi!
Mondjuk így érthető, csak én oda vagyok bejelentve, ahol korábban laktunk, és hát ahhoz a lakáshoz már nem sok közünk van... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

 
 

Beze,

leírod a citromos hagymás pulyka recepjét? Nagyon izgatja a fantáziámat mióta olvastam, hogy ilyet készítettél, mondhatni azóta csorog a nyálam 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, ezt még olvasni is szörnyű volt, a biztosító mikorra fizet? A könyvelős adatállományt azért ki tudtátok nyerni?
Kérésed számomra parancs, kismami! :wink: Tényleg nagyon finom volt.
:)

Szóval:

fél kiló pulykamell
1 vöröshagyma, jó nagy fej
2 nagy gerezd fokhagyma
bors
1 citrom héja, fél citrom leve
1 dl-ben feloldott tyúkhúsleves kocka
olívaolaj
bors, kevés só
keményítő

A pulykát felkockáztam, kb félig megsütöttem az olajon, de csak borsoztam, utána kiszedtem. Az olajba belekerült a finomra vágott vöröshagyma, utána a fokhagyma, miután a vöröshagyma már félig megpuhult. Belereszeltem a citrom sárga héját, belecsurgattam a levét, utána visszaraktam a húst, ráöntöttem a feloldott húslevest, és készre pároltam. A végén picit megsóztam, és nagyon kevés vízben oldott keményítővel besűrítettem. Ez el is maradhat. Rizzsel tálaltam.

Ha szeretted a citromot, neked is ízleni fog, Lexi is csak úgy puszilta befelé, nem találta savanyúnak!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki, tartózkodási hely szerint illetékes a védőnő, nem állandó lakhely szerint. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon el vagyok kenődve. :( :cry:
Voltam ma a Kaáli ba hüvelyi Uh-on és sajna lett egy cisztám, ami 31*40 mm-es a bal oldali petefészkemben. Inszem kizárva, a stimulálás is és ami a legrosszabb fogamzásgátlót kell szednem mától.
:cry: :cry: :cry: Miért van ez? Miért vagyok ennyire szerencsétlen. Most érzem azt hogy feladom. Úgy érzem többé már nekem nem adja meg a sors, hogy átélhessem a babavárás örömeit.
Úgyhogy örülök annak, aminek eddig is nagyon örültem, hogy van nekem Marcikám.

Sajna nem olvastam most vissza, de majd próbálok.

Most azt mondták hogy majd a következő menzi 3. napján menjek UH-ra, aztán majd akkor eldől hogy mi a szitu.

Ne haragudjatok, de most csak ennyi telik tőlem.
babicsek
 
 


Babi drága, nagyon-nagyon sajnálom.......... :cry: :cry: :cry: Kitartást, sok puszit és egy nagy ölelést küldök neked a távolból. A cisztát nem lehet máshogy eltüntetni? Fogamzásgátlóról ilyen esetben még nem hallottam. :shock: Kérlek, ne add fel, igenis lesz még kisbabád, mi erős nők vagyunk, mindig felkelünk és megyünk tovább, amíg nem érünk el sikert!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,

nagyon jól hangzik a recept. Én nagyon szeretem a citromot, a férjem sajnos a citrom héját nem. Lehet, hogy azt kihagyom belőle és úgy próbálom ki.
Köszönöm szépen :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Babi,

nagyon sajnálom a cisztát :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Babicsek!
Jaj, annyira sajnálom! Ne legyél elkenődve, fogsz te még babázni! Sajnálom ezt a fránya cisztát, de hidd el el fog tűnni. Én már több helyen hallottam róla, hogy fogigátlóval próbálják meg eltüntetni a cisztát. Elméletileg a mensivel szokott távozni, vagy időközben felszívódik!

rodina74
 
 


Babicsek! Nagyon sajnálom, hogy most meg ez a fránya ciszta akadályoz titeket. :evil: :cry: Sok erőt küldök!!! Kitartás!!! Eljön még a te időd!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Babi,
borzasztóan sajnálom!!!!!!!!!!!!! Most tényleg nagyon mélyen lehetsz, de hidd el, a fogigátló leállítja a petefészek működését, mensivel távozik a cisztád, aztán a következő hónapban meg jöhet a stimu, ami jobban fog hatni, mert most pihent a petefészked. Lombiknál is így csinálják, én is most már a második ciklusban szedem a fogigátlót. Fel ne add így a finishben!!!!!!!!! Nézd tényleg a jóóóóóóó oldalát, könnyebben leszel stimulálható a következő hónapban!!!!

Beze,
pont tegnap modntam Apának, hogy fura, de én nem úgy tekintek magunkra mind gyerekes családra :roll: . Nekem is nehéz felfognom, hogy Anyuka vagyok, pedig elég intenzíven csinálom és hát nagyon de nagyon imádom a mi kis gézengúzunkat!!! :P . Receptjeidet elmentettem, köszi :wink:

Te nem a páros gólyát "foglaltad" le kettőnknek???? :oops: . Ha nem, semmi gond, akkor én az lefoglalom egyedül magamnak :lol: :P

Monic,
hűűűű, hát, nem irigyellek!!!!! számítógép már nálunk is ment tönkre, Apa két hétig dolgozott rajta, hogy az adatokat visszanyrje. Kitartás!!!
szék meglett??? Örülök, hogy picurkával minden rendben, remélem hétfőn veled is minden rendben lesz és baci továbblépett!!!

Rodi,
bizony, rohan az idő :roll: . egyszer majd csak azt fogod észrevenni, hogy a szülőszobán vagy :P
Rosszullétek vannak még??? apukád mennyi időre ment a szanatóriumba (az én mamám is nagyon sokáig járt oda évi kétszer, tényleg színvonalas hely!!)
Ha legközelebb mész füredre, vagy a velencei tóhoz, szólj és fussunk össze fehérváron vagy velencén!!!!

Bikfy,
hogy van a lelked??? sokat gondolok Rád mostanában!!! Ezek a gyerekek - reggel nagyon felment bennem a pumpa mikor olvastam. Tényleg, hogy bírsz mindemellett ilyen optimista és vidám maradni???? Nincs egy alapítványi vagy magán suli, ahol jobb körülmények között tudnál dolgozni??? Nem biztos, hogy nekünk kell megmenteni a világot!!!!

Én világ életembe a pethő intézetben akartam dolgozni, csak baromi magas volt a tandíj a konduktori diplomához, és nem tudtuk kifizetni, ezért lettem "csak" sima tanító. De az álmom nem adtam fel, gondotlam, előbb megtanulom az alapot, aztán meg már könnyebb lesz a különbség. Aztán "beleszerettem" az állami gondozottakba, de mikor jelentkezni akartam oda, Apa megtíltotta (kevés dolgot tesz így, de ezt nagyon ellenezte).
S mai fejjel már értem, hogy jól tette. Én nagyon átélem mindenki örömét, bánatát, azt hiszem nem lett volna / lenne saját életem, mert mindig az elesettek életét élném....
Lehet, neked is könnyebb lenne egy kevésbé idegörlő hely!!!!!

Syl,
örülök nektek, és felejthetetlen egybekelést!!!!!

Eclipse,
gratula a párodnak, meg neked is, hogy így bírod!!!! vigyázz azért magatokra!!!

Kiki kismami,
nem kapkodnak már a gyerekek a buborékok után??? Bence fut utánuk :P . Remélem hamarosan már a tieid is érdeklődve fogják figyelni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy érzed egyébként magad??? Pocifájás, feszülés, szurka, cickók??? Vagy egyszerűen csak nagyszerűen??? Az a legjobb!!!! Ktiartás!!!

Bence tegnap este óta nincs túl jól, folyik az orra, mára már láza is van. Hétfőn kapta a bárányhimlő elleni második oltást, lehet hogy az is bekavart, meg most jönnek a nagyörlő fogai, már 19 kint van, csak egy hiányzik. Hálát fogok adni az Istennek, ha kijön az az egy is, mert nagyon megszenvedünk velük...

Én végig használtam övlehúzót, anélkül el se mertem indulni. Szerintem alap helyzetben tudod fogni az övet, de ha gond van, nem. S az övlehúzó lehúzza az övet és a két combodon lesz, ha gond van sem a hasad alját szorítja. Alap helyzetben pedig hiába van az öv a pocid alatt, ha fékezel a pocid alját megrántja :cry: . Én legalább is nagyon betoji voltam, bár én sokat vezettem.
Szopipárnánk is volt, néha még most is használjuk. Én aludtam is vele, de a mikrogyöngyök amik benne vannak elég hangosak tudnak lenni, ezért Api kitíltotta az ágyból :oops: , pedig nagyn kényelmes.

Tényleg Monic, te most mikkel alszol??? mert én emlékszem a vége felé már minden volt az ágyba, mi alig fértünk be :P
Vendég
 


Lucuzs,
Ti hogy vagytok??? Kell még tapolcára menned???
szépek a nevek!!!! Melyikek mehetnek a tábliba???
Vendég
 


Sziasztok!

Velem ma már minden rendben, jobb a kedvem.

Mindenkit puszilok, de mivel most kevés az időm, csak Babinak írnék.

Babika!
Bikfynek is kell zebrapár. Én júni 29-re kaptam időpontot a Kaáliba. Júliusban inszemet akarok, mit szólnál egy nyári babásodáshoz? Mi ketten együtt? Nati, Kiki most kismamik lesznek, addig berobban Timejka és Bumi is egy spontán zebrával és mi bezárjuk a sort. Na? (Rodika bocsi, hogy hűtlen lettem hozzád, de nagyon igyekszem utánad.) :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Nati! Igen, még mennünk kell Tapolcára, a kórház alatt kellett volna, de akkor elhalasztottuk. Nemrég hívtam őket, most meg nincs a dokim hetekig. Így 26-ában egyeztünk meg, de előtte még hívom őket, hogy ne menjünk potyára. Elvileg ez lesz az utolsó. :D

A tábliba mehet a Fruzsi egy nagy kérdőjellel!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy,
Kiki most lesz kismami, én meg májusban Bezével :P :P . De én nem bánnám, ha többen is lennénk májusban, van még gólya azon a képen :lol: :lol:
Vendég
 


Nati drága, eredetileg a bal szélsőre gondoltam, de aztán Babi felhívta a figyelmemet a párosra, amit észre se vettem. :oops: Szóval jöhetnek nekünk. :wink:
Bencusnak gyógypuszik, arany szíve, nagyon rossz, amikor betegek, remélem, hamar túljut rajta.
20 hónaposan 19 fog, ejha, nem semmi! Nekünk tegnap jött ki a 14., és van egy új szavunk is: tuta. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Monic, igazán nincs mit, én nem éreztem a citromhéjat egyáltalán, de biztosan anélkül is finom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép

Kép
Vendég
 


Beze,
köszi!!!
hát, tudod, van aki a fogacskákat gyűjti, van aki meg már beszél :P . mi "lemaradtunk" a fogacskáknál, de a jó hír, hogy előbb utóbb beszélni is fog, Lexinek meg lesznek fogacskái is :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Babicsek!
Nagyon sajnálom, hogy cisztád lett. Ne lásd azért olyan sötétnek a világot, ez velem is előfordult. Nekem 3 nagy cisztám lett az első inszem után, és nekem is fogamzásgátlót kellett szednem. Tudom, hogy új inszemre készültél, és rosszul esik, hogy egy hónap kimarad, de a fogigátló azért kell, mert a normál ciklus hormonjai sajnos tovább növelhetnék a cisztát, míg a fogigátlónál más hormonjaid vannak, amik segítenek felszívódni. Nekem egy kedves ismerősöm még a Cetebét ajánlotta, azt szedtem minden reggel, és tényleg elmúlt a ciszta egy hónap alatt. Tudom, hogy nem erre számítottál, de fel a fejjel, egy hónap kimarad, és aztán mehetsz megint inszemre! Nagyon drukkolok, és kérlek, ne add fel!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze!
Már megfőztem a tojást, holnap megcsinálom a tonhalas krémet! :) Meg én is elmentettem a citromos, hagymás pulykát...

Monic!
Légyszi, számolj be, hogy milyen volt citromhéj nélkül, mert nálunk meg én nem nagyon szeretem... :?

Nati!
Még nem kapkodnak a buborék után, de nagyon teszik nekik, gyönyörködnek benne! :lol:
Jól vagyok, szinte semmi tünetem sincs, de nem is keresek! :P
Sajnálom, hogy Bence lázas lett. Remélem hamar rendbejön. Hogy ezek a fogak ilyen sokáig megsínylik szegény kicsiket... :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt!

Bezém!
Ne haragudj, de tegnap kihagytalak a sorból, hát persze, hogy te meg Nati májusban zebrásodtok. Éreztem, hogy valaki még hiányzik, még egyszer bocsi. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most jön hozzám a fodrász, úgyhogy nem leszek, talán csak este.

Melír csíkokat tetetek és becsavartatom. Remélem, szép leszek. Ígérem, este beszámolok.

Most látom, milyen önző dög vagyok, megint csak magamról írtam. Bocsesz. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy, nem haragszom. :wink: Kérünk képet a szép frizuráról! :D

Monic, Nati, Kiki, tegnap rosszul írtam valamit: 1 dl vízbe fél kocka kell, egésszel szerintem ehetetlenül sós lenne, bocsánat. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Bár az egész hetem a rohanásé, intézkedésé volt, asszem a mai napom lesz a leghúzósabb. Sütés-főzés ezerrel.
Holnap szüleimnél összegyűlik a család, és egész nap együtt leszünk. A lényege tényleg ennyi, hogy együtt legyünk. Mivel mi 4-en vagyunk tesók, gyakorlatilag megoldhatatlan, hogy egyszerre mindenki jelen legyen akár csak egy sátoros ünnepen is. Így kitaláltuk, hogy választunk egy semleges napot az évben, és az lesz a mi Családi-napunk, olyan összetartás féle. Ide mindenki el tud jönni, és akkor egyszer egy évben együtt vagyunk mindannyian.
Szóval most erre fogok sütni-főzni:
- tiramisu
- epres-joghurt kocka
- franciasaláta
- kaszinótojás
- tésztasaláta

Huhh leírni is sok, már neki kéne állnom, de nem megy... :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy!
Jó fodrászkodást!
Tetszik a terv, hogy nyár közepére mindenki kismami lesz!!! :):):)

Babikám!
Hogy vagy ma?

Beze!
Ma még a tonhalas krémet csinálom, a hagymás, citromos pulykát nem, ugyhogy lefeleztem a lementett receptben a húsleveskockát, most már nem tehetsz róla, ha elrontom... :)
A tuta az kutya vagy mit jelent? (Az adott helyzetben, mikor mondja, biztos könnyebb... :))

Syl!
Gondolunk rátok holnap! Teljesüljön minden álmotolk! :)

Nati!
A cicifeszülés érdekes dolog, kb. másfél hónapja folyamatosan fáj, a fogamzásgátlós hónap után csak pár napra enyhült. Ehhez képest most mintha alábbhagyna. De ezen sem aggódok. Lesz még elég ideje feszülni... :)
Köszi az övlehúzós tapasztalatokat, arra azt hiszem, mi is beruházunk, reményeim szerint pár hét múlva... :)
Az olyan jó, mikor az ember olyan társat talál, aki nem csak a saját érdekeit nézi, hanem a tied is, örülök, hogy neked sikerült! Még ha néha fura is, hogy ő jobban ismer téged, mint te magad... :D (Legalábbis nálunk ez is előfordul.)

Rodi!
Ha hasra fordulok (bár a babók nem nagyon szeretik... :lol: de furcsa is ilyet írni... :oops: ), akkor én is külön érzem a méhem, mintha egy kemény kő lenne. Nem tudom, hogy ez is az utro vagy már tényleg mást érzek? :)
Azt mondod, fiús, hegyes pocakod van/lesz? Küldenél róla fotót, hogy mi is megcsodálhassuk? ;)

Lucuzs!
És 26-án fogok tesztelni, amikor Tapolcára mentek. :)
A Fruzsi nagyon szép név!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs!
Ez tök jó, hogy kitaláltok egy napot, ami mindenkinek jó. A szülők ilyenkor biztos nagyon boldogok, meg ti is, jó lehet kicsit újra együtt lenni. És sok gyermek van már a nagy családban? Nagy gyerekzsivaly szokott lenni? :)
Jaj, de jó dolgokat tervezel sütni, főzni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Hát még nincs sok gyerek, Bogi meg a nővérem 4 hónapos kisfia, és most már pocakban jön a kistesó is! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Hát, lehet ösztönösen magunkból indultam ki, két testvérem van, és bátyámnak 3 gyermeke született, nővérem meg a napokban szüli meg a 3-at... Így ha nem akarok lemaradni,mégiscsak hármasikreket kellene vállalni... :) A férjemnek is két testvére van, ott 2-2 gyerek van... Hát ezért jutott rögtön eszembe a gyerekzsivaly! :)
És Bogi szívesen segít sütni, főzni?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! Remélem hamarosan nálunk is ilyen gyerekzsivaly lesz!!! :lol: :lol: :lol: Én imádom!!!
Igen, Bogi nagyon pici kora óta segít a sütés-főzésben. Mindketten nagyon élvezzük. :lol:
Jelentem, a tiramisu kész, de hol van még a vége... :roll: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Látom, ez az anyuka kérdés még másoknak is furcsa!

Nati!
Akkor lefoglalom neked a gólyákat! Küldhetem is?

Remélem Bencus tegnap este óta javult, gyógyulgat! Sok gyógypuszit küldök neki!

Vannak még rosszullétek, de szerencsére nem brutálisak. A diétát nem nagyon tudom tartani, mivel ha délután eszem, akkor van nagyon hányingerem. Úgyhogy ebédre eszem rendesen, utána már csak gyümölcs, de alma nem, mert az még jobban savat csinál. Vagy valami zöldség vagy saláta. Ma pl. kipróbálom Sthal édeskömény salátáját. Valamelyik reggel volt a tv-ben és nagyon tetszett, és még soha nem ettem édesköményt! Szóval így az esti meforalomat, ha nem vacsizom, nem is szedem be, mert akkor meg attól vagyok rosszul, és azt hányom ki.

Majd ha jön a jó idő, akkor gyakran megyünk a Velencei tóhoz, és én is nagyon örülnék, ha találkoznánk! Nagyon jó ötlet!

Bikfykém!
Hogy vagy?

Én mindenkit csodálok, aki ilyen munkát képes végezni! Én biztos nem tudnék, és lelkileg összeroppannék hosszútávon!

Bikfykém! Nem haragszom, hogy másik zebrapár után néztél! Sajnálom, hogy nem az én párom lettél, de remélem is, hogy már nem váratsz minket sokáig a pozitív teszttel!

Holnap nem biztos, hogy jönni fogok! Reggel korán indulunk apuhoz és este nem tudom, mikor jövünk meg. Most sütöttem csokis sütit neki, azt nagyon szereti!

Beze!
örülök az új szónak! És pontosan mit is jelent? Akkor most hogyan is lesznek a gólyák?

Lexike olyan kis helyes kislány! Imádom a kis mosolyát!

Babicsek!
Hogy van a lelked? Nagyon sok puszi és ölelés!

Bikfy!
Kérünk majd képet a hajadról! Ja, és mi van a vonalzó készítéssel?

Lucuzs!
Nyam-nyam! Minden nagyon jól hangzik! Feldobhatnád majd a recepteket! Azért vigyázz magadra, és kíméld magad!
Jó lehet ez a családi nap! Remélem nagyon szép időtök lesz!

Kiki!
Be kell szereznünk egy normális fényképezőgépet, mivel mind a kettőnké elromlott. A párom mobiljával szoktunk fényképezni. Szóval, ha lesz gépünk, rakok fel képet!

rodina74
 
 


Ma reggel voltam a védőnőnél! Megkaptam a terhességi kis könyvem! Annyira boldog vagyok! Mikor itthon átlapoztam a könyvecskét, még el is pityeredtem! Annyira hihetetlen!
A védőnő rendes kis nőnek látszik, bár nem tudom, hogy milyen tanácsokat tud majd adni... Kicsit olyan széllel béleltnek tűnik, mint én magam. :lol: Szóval meg fogjuk érteni egymást, remélem segítséget is fog tudni adni! Egyébként kaptam tőle egy csomó szóróanyagot. Most mondta, hogy van egy új terhességi vitamin, állítólag most ez a legjobb: LadeeVit. Hallott már róla valaki valamit?
Kaptam várandósági tervet, Anyák lapjának egy számát, várandós mamáknak szóló tanácsadási könyvet, kismama dossziét, és még egy pár apróságot!
Lányok, az állandó lakcímemen vagyok házi orvosnál bejelentve, viszont nekem problémás lesz oda eljárni. Inkább az itteni orvoshoz járnék. Akkor egyszerűen odamegyek a régi dokimhoz és elkérem az orvosi könyvem és odaviszem a választott dokimhoz? Vagy kell még valami mást is tennem?

rodina74
 
 


Ja, ha hétfőn minden rendben lesz az uhun, akkor május 10-én reggel megyek kombinált tesztre! Na, akkor végleg megnyugszom!

rodina74
 
 


Lucuzs!
Azóta gondolom, már nem csak a Tiramisu van készen. Öröm lehet együtt sütni, főzni! :)

Rodi!
A csokis sütinek biztos nagyon fog örülni. Na meg persze nektek is, apukád!
Örülök, hogy jó élmény volt a védőnőnél! Annyira jó olvasni, hogy ilyen lelkes vagy, ami persze érthető ám! ;) Maradj is ilyen! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!
Mindenképp próbáljátok ki Beze tonhal krémjét! Isteni! Ma már kétszer is azt ettem! Bikfy tojáskrémje, aztán ez... Én nem vagyok egy nagy krém gyártó, de ezentúl azt hiszem ez változni fog, és mindkettővel megtoldom a repertoárt. Nagyon finomak, és tényleg néha már herótom van a sok felvágottból, meg egy idő után egyikhez sincs kedvem...
Lányok, mikor ilyen jó krémeket csinálok, akkor látja a férjem, hogy számára is van értelme, haszna, hogy olvaslak titeket! :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodi, örülök a jó híreknek, a kiskönyvemnek anno én is nagyon örültem, meg elolvastam egy ültő helyemben mindent. :D
A tuta= kutya. :lol:

Lucuzs, jó szórakozást mára, de azért próbálj meg pihenni is. :wink:

Kiki, köszi, örülök, hogy ízlett. :wink: Azt hiszem, egy korábbi kérdésedre nem válaszoltam, 22. napon vagyok.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Köszi! Azóta már Nati jóvoltából láttam a táblázatban, hogy hol tartassz kb. Drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg jó pár hónapig!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Na most van kész minden! Én is... :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Szuperek vagytok! Nagy gratula neked és Boginak! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs!
Most rakd fel a lábad és pihenj!

rodina74
 
 


Kiki, már most mensi előtti tüneteim vannak ,így inkább ha kérhetem, akkor következő hónapban drukkolj! :oops: Köszi előre is! :wink: Neked viszont mennek ám a babaragacsok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Rendben! Végülis Natival lesztek zebrapárok, igaz? ;)

Rodi!
Telefonos kép is megfelel pocakfotónak... ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze!
Ahogy gondoltam, a férjemnek is ízlik a tonhalkrém... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki rokonlátogatásban lesz a hét végén. Érezzétek jól magatokat!

Kiki vagy Beze!
Áttennétek a receptesbe is a tonhal rém receptjét? Én is megcsinálom, így nem kellene vissza keresgetni minden alkalommal.

Hajam szép lett, nevetségesen kicsi összeget fizettem, így eldöntöttem, minden héten szép leszek. 1 szárítást 500 Ft-ért csinál. Ma melírozott is, így 1500-at fizettem. A régi fodrászomnál ez 6200 volt.

Vonalzómat nem állítottam még át, api ül a gépnél, csak most elment fürdeni. Én eddig alusztam, nem nagyon vagyok jól. Valami vírusfélét benyeltem. torkom kapar és fáj is és jó a meleg paplan alatt. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Sajnálom a betegeskedést!
De jó, hogy bevált a fodrász! Biztosan szép lettél! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hú, Lányok!
Annyi mindent terveztem mára, hogy végül nem is ettem meleg ebédet... Csak most vettem észre. Viszont vágre megsült a pogácsám... Megszenvedtem vele... :P

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Bikfy, mindjárt átteszem. :wink: Hajadról kép? EZ a fodrász tényleg nagyon olcsó, nekem egy melír és vágás 6500, szárítás 1700.
Jobbulást neked, gyógyulj meg hamar!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajszikáim!

Köszönöm a krém receptjét, a másikból könnyebben elő fogom keresni.

Látom, ma senki nem ért rá litániát írni. Baján szép idő van, remélem máshol is, így mindenki kint van a jó levegőn.

Mindjárt megyek futni, kicsit izgulok is, de majdcsak túlélem. Most ettem birka pörit, utána meg ráküldtem 2 almás rétest, kíváncsi vagyok, mennyire rázom majd össze futás alatt.

Utálok sportolni. Ezt mondtam már? Mindegy hátha hat. Mindent a babáért. (Na meg ugye Eclipse a nagy példakép. :wink: )

Mindenkit puszilok, később még benézek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: