Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, Lujzika-Kriszta!

Azért volt az inszem, mert még anno a családtervezőben 20 milliót mértek és ez alapján Kovács doki az inszemet javasolta. Azután inszem közben kiderült, hogy az a 20 csak 3, de megcsinálták, mert állítólag jó volt a mozgékonyságuk. Azóta eltelt másfél hét és ma csak 1,5 lett, így irány a lombik.
Mi is Papp profnál voltunk, rá is írta a kartonunkra egyből a lombikot, és ha jól láttam akkor ICSI-t írt.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

Az én páromnak mindig 6-8 millió volt és így is ICSI-t írtak a belutalóra (mi a BM Kórház andrológiájára jártunk, mondjuk jó sokat háromnegyed évet.) Most a Kaáliba amit csináltak spermaképet ott pedig valami csoda folytán 12 millió sperma lett, de ennek ellenére lombikot csinálnak, mondjuk lehet, hogy csak véletlen sikerült ennyi, mert a BM-ben hatszor is vizsgálták a különböző gyógyszerek után, de semmit nem javult. Kép

Zsu!
Kb. akkor neked mikor várható a beültetés? Nekem kb. november első hete, aztán majd meglátjuk hogy reagálok.

Milena!
Ezt tök jó, hogy még a dokink is ugyanaz, akkor örvendeztessük elsőre sikerüljön mind a kettőnknek! Kép))

Lara!
Reméljük ez a sok rossz eredmény ellenére már ott lapul a pocidban a babó, de ha mégsem és erre gondolni sem kellene, akkor a sok rosszban annyi szerencséd van, hogy legalább már a lombikot csinálják, ha már egyszer ilyen kevesen vannak ezek a katonák.

Amúgy hihetetlen, hogy az andrológusok (Kaálin kívül) eldöntik az ember sorsát és lehet, hogy olyan embert is inszemre küldenek, akinél szinte nem sok esély van. Na mindegy reméljük mindenki jó úton halad a nemes cél felé. KITARTÁS!

Orsi!
Hogy vagytok?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zseboroszlán Kép
Köszi. Ma nagyon jól aludtunk Kép és a nap is süt Kép kell ennél több??? Kép Kép Kép

Érdekes ez a játék a számokkal. Nekünk teljesen egyértelműen azt mondta Krzsa doki, hogy ha 10 Mió alatt van a szám, akkor nincs inszem. Felette is meggondolandó, mert ha ingadozó, akkor lehet, hogy az inszem napján csak pl.5 Mió lesz, és akkor pocsékba megy egy ciklus...
Na, mindegy!
Egyébként azért nem olyan nehéz ám andrológiai igazolást szerezni! Én több esetről is tudok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Zsebi, Orsi Kép
Végeredményben annyira nem kenődtünk el. Ha lombik, akkor lombik. Mindegy, hogy milyen úton lesz babócánk. De azért én még reménykedem, hátha tényleg ott lapul(nak) már a pocóban.
De azért a jobb hangulat érdekében délután lógok egy kicsit a melóból és fodrászhoz is elmegyek Kép

Orsi, örülök, hogy jól vagytok!

Zsebi, már nem is kell olyan sokat várni! Előre az ikrekért Kép Tényleg, hányat szeretnétek visszakérni?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Krizsa doki azt mondta, hogy 2-nél többet szerinte nem kell visszakapni, de kérhetek hármat ha szeretnék. Konkrétan nem gondolkodtam ezen de szerintem maradok a kettőnél.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!Milena!

Én is Krizsa dokis vagyok és Október 17. és 22. között lesz a lombik!Attól függ! Mire neked beültetésed lesz addigra lehet hogy nekem már tesztelnem kell! De azért izgulhatunk együtt!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Komolyan mondom itt szinte mindenki Krizsa dokis! Kép

Orsi!
Amikor visszaolvastam a régi dolgokat itt a neten, akkor láttam ezt a Kiscsillag nevű valakit nem tudod vele mi lett, mert aztán nem volt kedvem tovább böngészni, csak ahogy téged olvastam lehetett látni rajta, hogy nagyon fél mindentől kivi lennék sikerült e neki

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Na lányok megjöttem kedvenc dokinktól. Kép Nekem hétfőn lesz a punkció és szerdán-csütörtökön beültetés.

BZsuzska Kép Mi is lesz okt. 17-22. között? A kezdet, a punkció, vagy a visszaültetés?

Orsi Kép örülök, hogy Kismaczkók most nyugisabbak és hagynak téged is egy kicsit feltöltődni. így délutánra már beborult, de remélem ez nem érinti a kedveteket. Mikorra is vagy kiírva?

Megígérem, hogy csinálok majd egy táblázatot, amikor itthon leszek a beültetés után, hogy ki hol is tart éppen. Mert én nem nagyon tudom ám. Már elkezdtem a régebbi (aug. 1. utáni) üzeneteket olvasgatni és jegyzetelek szorgalmasan. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebi,
ha nekünk nem sikerült ez az inszem és lombikra kell mennünk, akkor első körben mi is kettőt szeretnénk visszakérni.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy megint bepofátlankodok, de látom, hogy mindenki csak kettőt mer visszakérni. Saját tapasztalat, hogy először mi is vaciláltunk, hogy mennyit kérjünk vissza, de az 5.-nél három 5 napos előemberke került a pociba (tehát valamivel nagyobb esélyű) és csak egy baba lett belőle, lehet, hogy pont ő volt a 3. Nagyon ritka ám, hogy 3 meg is marad.

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Kriszta/Lujzika Kép
Mi úgy gondoltuk, hogy elsőre csak kettő és ha nem sikerülne a következőn már hármat. Ti az első 4-nél is hármat kértetek vissza?

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara

Nekem szerencsém volt, mert mindegyik beültetésnél elég sok kicsike sikeredett. Ha jól emlékszem, az első háromnál 3-3-at kaptunk vissza, a 4-nél viszont három 3 naposat és egy 5 naposat.Amúgy szept.26-án volt egy éve az 5. beültetés, és az az időszak igazi sikerszéria volt a nővérkék szerint. Állítólag minden 2. beültetés sikeres volt. Drukkolok nektek, hogy most is így legyen!

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Lujzika! Orsi 7kg és 70 cm felett van tuti én nem mértem de 1 hónapja volt 69Kép Kár hogy nincs képed. Köszi a történetedet hogy megirtad, nem semmi min mentetek keresztül, óriási öröm lehet a baba nektek is! (erröl sosem hallottam hogy lombiknál is lehet petevezetöben megtapadás, szoval ilyen is van sajnos).
Nekem is nagyon erös vérzésem volt Orsival, ugy látszik ezek a kiscsajok tudják mennyire kell akarniuk kapaszkodni odabent, akkor ketten küldjük a lányokat itt ezeket a varázseröket!!Kép

Lara! 1,5 millióval miért csinálják meg most az inszemet? Nem lehet lombik helyette? Férjed szed valamit ami esetleg növelheti a számot? (Maca, v. E vitamin?) 3 milliónál is kár költeni a gyógyszerekre, lombik kellett volna, jol irja Orsi! Nekünk is ICSI volt a 3 milliónál már.

Zsu! de jo végre itt az ujabb esély!! Kitartás már nem sok idö van addig a poz. tesztig!!

Mi 3at kértünk volna vissza, de csak 2 lett mindig ami egészséges volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Megnéztem a babád, gyönyörű!! Mutattam a páromnak is, ő is egyből azt mondta, hogy hasonlít a mienkre, tényleg kár, hogy egyelőre nem tudom megmutatni. Eszterke különben azért is ekkora már négy hónaposan, mert eleve 4 kg-val született és 59 cm-rel, és ehhez én 156 cm vagyok. Tuti nagyobb lesz, mint az anyukája.

A lányoknak nagyon drukkolok én is, mert igazából mi tudjuk, min mennek keresztül. Különben elég nevetséges, illetve inkább tragikus, hogy milyen sokan vagyunk hasonló gondokkal. Ti terveztek még babát?

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Karmen Kép
1,5 millióval most már nem lesz inszem, még az első eredményét várjuk. Ezt 3 millióval csinálták. Vasárnap kell tesztelnem, ha nem sikerült, akkor jön a lombik ICSI-vel.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Ha eljön az idő, akkor a dokimtól is megkérdezem de most Tőletek.

Beültetés után mit kell tenni, enni, csinálni a siker érdekében?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!

Én csak azt tudom elmondani, ami nekem bejött. A beültetés után a Kaáliban egy órát fektetnek, utána gondolom,Téged is kocsival visznek haza.Én már akkor úgy helyezkedtem, hogy a fenekem magasabban legyen egy kicsit.Utána otthon 3 napig (kb. ennyi idő kell a megtapadáshoz) feküdtem, lehetőleg csak WC-re menni keltem fel.Azután is rengeteget pihentem, mondjuk én ezt meg tudtam oldani. Lehetőleg fehérjében dús ételeket ettem (tejtermékek, fehérhús stb.), és én már a beültetés előtt elkezdtem szedni az Elevitet.

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Woodi Kép
A beültetés után tényleg volt valami 1/2 óra a Kaáliban, utána mi hazajöttünk - én simán ültem az autóban. Aznap feküdtam, de másnaptól már ugyanúgy mászkáltam, mint előtte. Dolgozni nem mentem vissza, mert épp vizsgaidőszak után voltam, így jól jött az a 1,5 hét pihi otthon, de folyamatosan tettem-vettem a lakásban. Csak annyira figyeltem oda, hogy ne emeljek nehezet ill. ne erőltessen nagyon a hasizmom. Azt hiszem az ET utáni 3. avgy 4. napon már a párommal is együtt voltunk Kép
A fehérjében dús étrend szerintem is fontos, és most, hogy ilyen sok gyümölcs van még, abból is nyomass magadba. Vitamint a terhesség előtt és alatt sem szedtem semmit.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Te szerencsés vagy, de szerintem azért ez valamennyire köszönhető a korodnak is (ha jól emlékszem, még csak 24 éves vagy). De szerintem 40 környékén szerintem sajnos már nem teljesen úgy működünk, mint fiatalabb korban. Mindenesetre én kipróbáltam az aktivitást is és a pihenést is, nekem az utóbbi jött be.

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Sziasztok Lányok!
Bocs hogy elhanyagoltalak benneteket,de eddig nem igazán volt kedvem írni. Most sem jókedvemből teszem, hanem mert elérkezett nálunk is az a pillanat mint sajnos legtöbbünk életében egy negatív teszttel a hátunk mögött gondolkodhatunk a következő lombikon.Nem gondoltam hogy ez tényleg így van ahogy már oly sokan leírták itt : a negatív teszt után az ember már nem azon sajnálkozik," persze felteszi a kérdést magának hogy miért ilyen szerencsétlen" hanem azon gondolkozik hogy mikor kezdheti újra. Pár nappal ezelőtt még azt hittem talán leszünk olyan szerencsések hogy már nem kell ezeken a dolgokon gondolkodni de hát miért lenne ez nálunk másképp mint legtöbbünknél. Én a lombik után ami 2 hete volt azt az életformát választottam amit az Orsi is. Most nálam vagy ez nem jött be vagy valami más, ezt nagyon jó lenne tudni. De hát ez titok marad. Hát azt javaslom mindannyiunknak aki ebben a cipőben jár hogy ne csüggedjen bármilyen nehéz is csak előre tekincsünk.Csak eljön a mi időnk is amikor már nem fájdalommal tekintünk vissza ezekre az időkre.Nagyon sok szerencsét kívánok mindenkinek!!!
fodrász
 
 


Lujzika/Kriszta Kép
Ja, persze nem állítom ám, hogy ez egyetlen üdvözítő út. Szerintem ezt mindenkinek éreznie kell, hogy mit tehet meg és mit nem. Csak leírtam, hogy én hogyan csináltam.

Fodrász Kép
Sajnálom Kép azt hiszem a "miért nem sikerült?" senki sem tudja a választ. De az nagyon bíztató, hogy ennyire optimistán állsz a folytatáshoz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lara! ja már értem. Sikerülnie kellett annyian gondolunk rád, föleg vasárnap!!+++++

Fodrász! szerintem is nagy eröt ad az, ha azt figyeled egyre közelebb a köv. lehetöség. Én legalábbis igy tudtam csak pozitivan hozzáállni a kudarc után.

Nekünk is azt mondják itt, hogy 4 nap szigoru pihenés kell. Utána is sokat pihenni, de nincs ágyhoz kötöttség.

Lujzika! Köszi, már jó lenne gyarapodnának itt a gyerköcök. Sajna sokan eltüntek, pedig szerintem a többieknek (föleg az újaknak) eröt adhatna ha látnák bizony nem is kevés baba lett itt!

Bella! Szoktál benézni ide, képek vannak?

Orsi! kitartás a srácoknak!! meg neked is nehéz volt nekem a vége még egy babával is a pocaknak, hü milyen lehet 2vel...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Orsi!
Én sem vitatkozni akartam ám! Különben milyen az iker-áldás-állapot így a vége felé? Nagyon jó lett volna, ha nekünk is sikerül legalább 2 gyerkőc, mert valószínűleg így már nem lesz kistesó. De én az egyetlenkémmel is közel 30 kg-ot híztam, valószínűleg a sok fekvés miatt (a vérzések miatt muszáj volt) is, na meg nem szenvedtem étvágytalanságban.

Lara! Hátha nem kell már az a lombik! Nagyon drukkolok ++++++++++++++++ !!!

Fodrász! Tényleg nem szabad feladni, én már csak tudom!

Kriszta/Lujzika

Kép
lujzika
 
 


Karmen Kép
Így van, sikerülnie kell. De ha mégsem, akkor sem vagyok elkenődve, mert a 1,5 hónappal ezelőtti helyzethez képest nagyon felgyorsultak az események Kép.
Egyenlőre nem igazán érzek semmit, nem barnázok, csak néha úgy érzem, mintha feszülnének a petefészkeim. De ez minden. Ja és reggel csináltam egy - tesztet (nem bírtam tovább), de talán ez még nem jelent semmit, hiszen ma még nincs vasárnap Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lujzi! én meg 23 kg hiztam, jo hallani mások igz zabáltak nem csak én Kép Igaz már kevesebb vagyon mint amiröl indultam.

Lara! örülök hogy ennyire poz. állsz hozzá!! igy tovább!

Orsi csikorgatja a fogát, mondom hogyan lehet ez, hát felül ott a hegye. Hát 3 fogunk van, de a 4. is napok kérdése ugy látom.KépKépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok lányok,

Megint alig győztem visszaolvasni szerdától Kép Jó hogy most mindenkinél zajlik valami...reméljük hamarosan tele leszünk zebrákkal !
Lara,
Vasárnapig még bármi lehet, hátha nem is kell a lombik !! Ha megis, akkor pont azzal fog hamarabb sikerülni Kép
Lullaby,
ha jól olvastam, te mar ma voltal az inszemen, remélem ma volt a szerencsenapod KépKépKép
Nagyon drukkolok !
Sajna én ma reggel voltam UH-n, de a doktornő még azt mondta, hogy hétfőig növesszük tovább a petéket...ezek szerint nem nagyon fejlődtek Kép Hétfőn megyek megint, szerintem csütörtök -péntek körül lesz csak az inszemem...Igy majdnem egy héttel lemaradok, de nincs mit tenni.
Lujzika/Kiszta
Igazán csodálom a kitartásotokat, köszönjük hogy leírtad, mindig erőt adnak a happy end-ek Kép
Zsu,
Nagyon drukkolunk ám október 17-től KépKépLegyen ez a hónap a mi hónapunk !
Fodrász,
Sajnálom hogy nem sikerült, a végén te is Kováts doktormőnél vagy, ugye ? Nem is emlékszem, mikor derült ki hogy lombikra kell mennetek. Kiskatonák miatt ? Mi még csak az inszemnélk tartunk, remélem nem csak az időt vesztegetjük.
Woodi, Zsebi, Milena
Nagyon szorítokhogy sok szép babócát kapjatok vissza és mind megmaradjon !
Orsi,
Visszaszámlálás megkezdődött már ? Olyan izgalmas... hol fogsz szülni ? Már befejezted a varrásokat, minden kész ? Pihenj, sétálj sokat, a hétvégén végig sütni fog a nap KépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Tegnap elkezdtem barnázni és ma negatív lett a teszt Kép
Telefonáltam a kaáliba és már nem kell szednem a duphat. Pénteken megyek Kovács dokihoz és megbeszéljük a továbbiakat.

Szóval előre az ikrekért! Kép

Mindenkinek drukkolok!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok!

Meglehetősen régen jártam erre, de annyira összetorlódtak a dolgok, sokszor csak beestem az ágyba.
Látom zajlik az élet errefelé. Mi is előrehaladtunk a potykásodás ügyében. Képzeljétek hétfőn megyünk a punkcióra és utoljára 18 tüszőt számoltak össze, már alig bírom őket cipelni, de nem is kell már sokáig. Szerencsére nem volt időm gondolatban ezzel foglalkozni, lehet az nem is tett volna jót mert elég aggodalmaskodó és majrés vagyok. Így viszont, hogy lefoglalt a munkám és a suli is megkezdődött ez alaposan elterelte a figyelmemet.Mindig csak a Szegedre indulásnál és a várakozás alatt volt alkalmam foglalkozni a témával és azt hittem sosem lesz vége a hormon injekciók sorozatának, de végére értünk 8 nap után annak is. Ti is ilyen sok napon keresztül kaptatok hormont?
Kármen - vagy aki még Szegeden járt lombikon, tudtok mondani valamit arra vonatkozóan, hogy mi a menete a leszívásnak? Apró részletekre gondolok, kell-e vinni papucsot vagy pizsit, köntöst, vagy adnak ruhát amibe bele kell bújni? Meddig fogok aludni az altatótól? Ilyen apróságokat elfelejtettem megtudakolni. Tudtok segíteni?

Fodrász - Neked hanyadik lombik volt? Sajnálom hogy nem sikerült, de kitartás és maradj csak ilyen bizakodó, szerintem meg lesz a gyümölcse. Tudom, rossz szembesülni a kudarccal, az inszemek után volt benne részem, de mindig tudtam újra hinni és szerintem ez fontos. Most is úgy gondolom, ha véletlen nem sikerül az első lombik akkor is lesz babám, érzem ezt és hiszek benne!!! Szorítok Neked!

Zsu - látom Te is közel vagy a nagy naphoz! Majdnem egyszerre leszünk. Hajrá!!!!! Szurkolok Neked is!!!!

Orsi - Húúúú, jól előre haladtál amíg én nem jártam erre. Izgulok Értetek! De jó, hogy Ti már itt tartotok, pontosan mikorra vagy kiirva és tényleg, hol születnek meg a Kismaczkók?

Nagyon sok sikert kívánok Mindenkinek!
Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Lara -HAJRÁ

Kép
potykamanó
 
 


Lara: Ez már biztos???
Potykamanó Kép Én is holnap megyek leszívásra (1/4 12-re), csak én a budapestibe. Nekem nem kell semmit se vinnem és kb. 15-20 percig fogok aludni. Nálam "csak" 8-9 tüsző van és kicsit vékony nyh.
Lányok akkor holnap szurkoljatok értünk.Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Csajok Kép
Vagyok ám én is! Figyelem, hogy kivel mi történik, és nagyon drukkolok mindenkinek!
A célidő: nov.24.... de a valóságos célidő okt.27. (ekkor töltjük a 36. hetet).

Woodi Kép
Nem lesz semmi gond a nyh-dal! Nyugodj meg! Sok tejtermék és fehérje... annak nagyon jó hatása lesz!
Holnap gondolok rátok!

Lara Kép
Sajnálom Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lara sajnálom Kép. A következő is hamar itt lesz meglásd!! Akár a lombik, akár az inszem, aztán megint izgulhatunk érted. Kép

Kriszta, akkor egy hét csúszással fogunk szülni Kép az azért nem olyan nagy idő hálistennek Kép

Woodi, Potyka nagy szorítás holnapra!! HAJRÁ, HAJRÁ!!! Mikor kapjátok vissza a petécskéket?

Orsi, hány centis pocaknál tartasz?

Írtatok a hízásról, visszafogyásról stb. Azt tudja valaki, hogy a terhesség és a szoptatás mennyi plusz kalóriát igényel a szervezettől? Persze tudom, hogy olyankor nem ez az elsődleges, csak kiváncsi lennék rá Kép

Nálam minden OK pénteken megvolt az inszem azóta minden zajlik ugyanúgy, még sportolni is voltam ma. (Igaz tegnap és tegnapelőtt azért én is odafigyeltem magamra, de ma már nem bírtam, úgy hozzá vagyok szokva a futáshoz). Remélem ezzel semmi bajt nem csináltam, meg a doki is azt mondta, hogy nyugodtan csinálhatom. Persze az is igaz, hogy semmilyen megtapadási problémám nincs elvileg. Sőt képzeljétek, most még Duphastont sem kell szednem! Viszont úgy tűnik, hogy bal oldali petefészkem nagyon lusta, mert most a Closty ellenére is csak 2 tüsző érett meg és ők is csak a jobb oldalon. No mindegy, végülis 1 is elég a boldogságunkhoz Kép

Puszi a babáknak és a (leendő) mamáknak is!
L
lullaby
 
 


Lara,

Nagyon sajnálom, de nálad legalább most rögtön jön a lombik....és a zebracsík is hamarosan !
Lullaby,
1 hét különbség tényleg nem a világ, és most úgyis sikerülni fog ! Én holnap megyek UH-ra, kíváncsi vagyok mi a helyzet, aztán remélem szerdán vagy csütörtökön mi is nekifutunk....a következő kilenc hónapnak KépKép
Woodi, Potykamanó,
szorítunk a punkcióhoz, és utána a beültetéshez is !Kép
Zsu,
Neked külön ezerrel drukkolok !++++++++++++++ ez mind a tiéd Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok

Woodi - köszi, húúúú, milyen egyszerre megyünk, csak én reggel, kicsit hamarabb túl leszek és már ébren is leszek mire Te mégy, így tudok szurkolni, addig sem gondolok magamra. 9 tösző is épp elég lesz, majd meglátod. Én kicsit meg is ijedtem ettől a soktól, nehogy túlstimulálódjam, de bízom a dr-ban, mert úgy látom nagyon tudja mit csinál.

Lullaby - köszi, mindig jól jön a drukk, mert kicsit bennem van a rinya. Én még nem tudom mikor kapom vissza, holnap majd megmondják.

Orsi - vigyázz magatokra

Lara - még van remény, nem? én ezekben a tesztekben nem bíznék 100 %-ig. Ez inszem volt? És ezután már a lombik következne?

Mindenkinek sok sikert!
Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Lullaby Kép
68 cmről indultunk, és most 104 cm. Pont ma mértem. Nagyon érdekesen nő, mert 1-3 hétig semmit, majd 1-2 nap alatt képes 3-5 cm-t is nőni. Most pl. pénteken még 100 cm volt, lassan 3 hete... ma meg ekkora. Ilyenkor nagyon viszket, így tudom, hogy most nő Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek az együttérzést. Pénteken Kovács dokival megbeszéljük a lombikot. Remélem még idén belefér, olyan jó lenne, ha karácsonykor már többen lennék a fa alatt.

Orsi Kép
Neked az első lombikod sikerült is?

Potykamanó Kép
Ez inszem volt egy külső labor által végzett spermakép alapján. Azután kiderült, hogy a kiskatonák jóval kevesebben vannak, ezért lesz a következő már lombik. És persze sikeresebb is, mint ez a próbálkozás Kép
Gondolok rád és szukolok nagyon!

Kriszta, Lullaby Kép
Megy a drukk ezerrel!

Woodi Kép
Neked is szurkolok, minden menni fog!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok, jól szurkoltatok. Kép
13 petikém lett! Kép Az orvos szerint e nagyon szép eredmény egy matrónától Kép Már rá volt írva a kartonomra, hogy fele ICSI+AHA. A nyh-m még mindig vékonyka, de csütörtökig még nőhet igaz?
Egyébként igazatok volt mindenben az altatás és a punkció körül, de nekem ez volt az első és semmit sem tudtam erről. Köszönöm az infókat, a drukkot és remélem Potykamanó is hamarosan jelentkezik.

LaraKép Ha minden leletetek megvan és rendben is vagytok, akkor szerintem a most következő ciklusban már kezditek. A 20-21.naptól. Az itt van nem sokára és utána hihetetlenül gyorsan megy minden.

OrsiKép Tényleg viszket, ha nő a poci? Ez tetszik. És a hirtelen 3-5 cm-t hogí bírja a bőröd, husid, pocid? (Nem is beszélve a ruhákrólKép)

KisztaKép Mi volt ma az uh-n?

Lullaby Kép Azért csak óvatosan azzal a futással. Inkább hagyj ki 2-3 napot, mert a futáskor eléggé rázkódik a tested. Nekem nem ajánlotta az orvos, sőt tiltotta. (No nem kellett erőszakoskodnia velem.Kép)

(Lányok hogy kell vigyori fejet írni??)

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi,
Nagyon ügyi vagy Kép 13-ból biztos lesz olyan ügyes, erős 1-2-3, akik majd jól megkapaszkodnak a mamijuk hasában Kép

Az nagyon klassz lenne, ha már ebben a ciklusban kezdhetnénk. Ezek szerint a hónap végén kezdődik a kezelés. Akkor nekem még nem ártana megcsináltatnom egy 3. napi hormonvizsgálatot most a hó elején, mert volt egy elég kétes TSH eredményem. Azután volt egy jó is, de mind a kettő külső laborban (2 különbözőben) készült.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara Kép Ha volt jó és 3. napi, akkor azt ad be. De ha nyugodtabb vagy, akkor csináltasd meg. A Kaáliban nagyon rövid időn belül elkészül a lelet, igaz fizetned kell érte. Minden más rendben? De beszélj a dokiddal, hátha nem is kell.

Az a kérdésem, hogy kapott-e valaki közületek a punkció után alacsony molekulasúlyú heparint? (véralvadásgátló)(A dokim azt mondja, hogy a nyh vékonysága miatt egy kis keringés segítő lenne ez.)
A dokim vacilál azon is, hogy progeszteront injekcióban is adjon az utro mellé. Erről van valakinek infója?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Woodi!
Nagyon drukkolok érdet! Holnap tudod meg, hogy hogy alakulnak a lombikban a babák? Írjál mindenképp!

Potykamano!
Mi van veled? Hogy ment a leszívás?

Mind a ketten pihenjetek sokat és drukkolok ezerrel.

Lara!
Nekem most fogják kezdeni a lombikot, ha minden leleted megvan biztos elkezdi ebben a hónapban. Leírom nekünk mi kellett hozzá, hátha segít: 3. és 5. napi hormonszint, spermakép (ez van nektek), és egy petevezeték átjáhatósági (nekem a múlt héten csinálták a Kaáliban ezt csak a 14. napig lehet megcsinálni választhattam a kontrasztanyagos (25.000.-) és a sós (8.000) között a doki a sóst ajánlotta így ezt választottam + chlamidia teszt is kell (ezt ráérek bevinni majd ha meglesz az eredmény a lombik közben). Amúgy ezeket a vizsgálatokat bárhol elvégeztetheted én egyedül a feltöltést csináltattam itt.

Ha minden megvan nekem a 19. napon kezdik el a szurikat adni, ami most szombaton lesz. De van aki fogi gátlót is kap azt nem tudom mikor adják, de Zsunak azt a fajta "terápiát" csinálják ő biztos meg tudja írni.

Milena!
Mi a helyzet? Hogy mennek az első szurik? Fáj vagy tényleg nem?

Én ma voltam az altatásos papíromhoz intézni a vérvételt, meg a belgyógyászatot. Legalább ez is megvan.

Orsi!
Remélem jól vagy a héten végig jó idő lesz és ez neked már sokat szokott segíteni!!! Kép

Fodrász!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, neked hányadik volt? Ne haragudja, de már tejesen elvesztem néha a fonalat, hogy kivel mi van és akkor visszaolvasok, de ezt nem találtam Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi!
Nagyon drukkolok érdet! Holnap tudod meg, hogy hogy alakulnak a lombikban a babák? Írjál mindenképp!

Potykamano!
Mi van veled? Hogy ment a leszívás?

Mind a ketten pihenjetek sokat és drukkolok ezerrel.

Lara!
Nekem most fogják kezdeni a lombikot, ha minden leleted megvan biztos elkezdi ebben a hónapban. Leírom nekünk mi kellett hozzá, hátha segít: 3. és 5. napi hormonszint, spermakép (ez van nektek), és egy petevezeték átjáhatósági (nekem a múlt héten csinálták a Kaáliban ezt csak a 14. napig lehet megcsinálni választhattam a kontrasztanyagos (25.000.-) és a sós (8.000) között a doki a sóst ajánlotta így ezt választottam + chlamidia teszt is kell (ezt ráérek bevinni majd ha meglesz az eredmény a lombik közben). Amúgy ezeket a vizsgálatokat bárhol elvégeztetheted én egyedül a feltöltést csináltattam itt.

Ha minden megvan nekem a 19. napon kezdik el a szurikat adni, ami most szombaton lesz. De van aki fogi gátlót is kap azt nem tudom mikor adják, de Zsunak azt a fajta "terápiát" csinálják ő biztos meg tudja írni.

Milena!
Mi a helyzet? Hogy mennek az első szurik? Fáj vagy tényleg nem?

Én ma voltam az altatásos papíromhoz intézni a vérvételt, meg a belgyógyászatot. Legalább ez is megvan.

Orsi!
Remélem jól vagy a héten végig jó idő lesz és ez neked már sokat szokott segíteni!!! Kép

Fodrász!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, neked hányadik volt? Ne haragudja, de már tejesen elvesztem néha a fonalat, hogy kivel mi van és akkor visszaolvasok, de ezt nem találtam Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi
Az utolsó lombiknál én kaptam Progesteron injekciót, de az mellé nem kellett utro. Elég vacak volt, a 12. hétig naponta 3 ampulla. Ez egy olajos injekció, amit mélyen izomba kell adni, és ha nem jó helyre kerül, tud csinálni tályogot. Ezt nem ijesztésnek szántam... Egyébként ki lehet bírni. Majd elfelejtettem: két éve még euróért lehetett beszerezni, most nem tudom hogyan lehet hozzájutni.

Kép
petyaanya
 
 


Zseboroszlán!

A Nyírős topikban láttam kérdésedet és arra reagáltam ott.
Látom már választottál, ezért szívből kívánok nektek sok sikert és kitartást a lombik programhoz.

Vali
cvali
 
 


Zsebi,
köszi az infokat! Ahogy néztem, minden leletünk megvan, kivéve a hormonvizsgálatot. De beszéltem Kovács dokival és azt mondta, hogy megcsináljuk pénteken. Úgyhogy elméletileg akkor minden papírunk meg lesz. Hát ez nagyon izgi, hogy ilyen hamar el tudjuk kezdeni. Már alig bírok magammal, annyira várom a pénteket.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm az érdeklődést.
Túl vagyok rajta és nem volt túl rózsás tegnap az állapotom. Még ott a fekvésnél nem volt semmi gond, de mikor útnak indultunk annyira kezdett fájni a hasam, hogy alig bírtam menni. Csak bedőltem az ágyba mikor végre hazaértünk. Hála, ma már jobban vagyok, kezdtem azt hinni, hogy valami baj van. Volt valakinél ilyen erőteljes fájás punkció után?
Nekünk 4 petét vadásztak le, először ezen is megijedtem, mert 18 tüszőm volt, akkor miért csk 4 petesejt lett, de végül is elég egy is ha megmarad a pocimban. Aztán kaptam magyarázatot is, és nem aggódom, végül is profi az orvosom, bízom benne.
Egyébként most beszéltem a dr.Bácsival és mind a 4 szépen fejlődik. A visszaültetés időpontját még nem tudom, majd holnap még érdeklődnöm kell.
Woodi - én rögtön a punkció után kaptam 4 ampulla progiszurit és mától már az utro-t kell adagolni, amivel már el vagyok késve mert nem tartanak a gyógyszertárban és tegnap nem tudtuk beszerezni. Ma délutánra tudnak hozni.
Lara - a lombik sikeresebb lesz majd meglátod!!!

Mindenkinek gyors potykásodást kívánok! Manó

Kép
potykamanó
 
 


Lara! nagyon sajnálom, annyira drukkoltam! legközelebb tuti poz. lesz!!

Manó! ez igen, szépen megnövesztetted öket!! gratula! bocs, de csak most olvastam amit irtál, semmit nem kellett vinni, de már ugyis tulvagy rajta. Nekem is fájt a pocim, pihenj sokat!!
Amugy ugye milyen szuper a doki? Annyira emberséges, én bánom hogy nem vállalhat maszek beteget. Nemrég találkoztam vele a városban, megismert és nagyon örült nekünk, beszélgettünk is kicsit, olyan jol esett, hogy igy állt hozzánk. Ha folytatni kell a lombikot akkor is nyugodt vagyok nála.

Lullaby! tudod ez érdekes, mert évekig nem sportoltam, söt félidö után nagyon vigyáztam magamra, hiába. Aztán elegem lett, jött a mozgás, torna, uszás és akkor váratlan jött a baba. Szoval nem ezen mulik a megtapadás, söt szerintem nekem lelkileg sokat segitett a mozgás, pont a jaj semmit nem szabad csinálni ártott, stresszelt. Ha jol esik sportolj csak ne nagyon eröltesd meg magad.

Orsi! Én 104-el szültem, jaj de nehéz volt vele kitartás!!

Petyaanya! Nekem progi szuri mellett is ment végig az Utro. Nálunk nem hivatalosan az egyik patika árulta, a doki felirta és ott kiváltottuk. Örültem is nem kintröl kell hozatni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Karmen - A doki nagyon rendes és ahogy tapasztalom nagyon tudja mikor milyen lépést hozzon meg. Teljesen tumultus volt, szinte futószalagon ment a leszívás, előttem egy volt az én időpontom a 9 óra volt és fél 12-kor mikor fel engedtek kelni már hatan lábadoztak a helyiségben és még zajlott műtét és vártak is még rá. Nem gondoltam, hogy ilyen nagy tömegek jutnak egy-egy napra. Ma is sok műtét volt. Szóval, mindezek ellenére úgy látom a dr-ka nagyon odafigyel mindenkire.

Lányok - az Orsiról a másik topikban csíptem el infót, remélem minden rendben lesz velük. Ide bemásolom, hogy Ti is értesültek legyetek, ha még nem késtem el ezzel:

Elküldve 2004 Október 04 hétfő - 15h 49:

Kép
potykamanó
 
 


Orsi, nagy-nagy drukk, tartsatok ki még egy kicsit!! Most néztem vissza, hogy okt. 27-ig lenne a minimum, hogy bennmaradjanak. DRUKK-DRUKK!! Maradjatok még Kismaczkók, itt kinn már olyan hideg van!

Karmen, kösz, hogy megnyugtattál, mert a dokin kívűl mindenki furán nézett rám mikor, mondtam, hogy az inszem utáni második napon már mozgolódhatnékom támadt. De ez nálam feszültséglevezetés, és feszültségből most még a tesztkiváráson felül is van jócskán. Persze csak annyit mozgok amennyi jólesik és nem "dögleszt ki" teljesen.

Lara nálatok aztán jól felgyorsulnak a dolgok :-)

Potyka, Woodi nagyon várjuk a híreket a sejtecskékről, meg hogy mikor kapjátok vissza! Nekem egyébként mind a két inszem után fájdigált kicsit a hasam, remélem, hogy ez a normális.

Kriszta, hogy álltok az UH-val?

Üdv L (még 10 nap a tesztig)
lullaby
 
 


Sziasztok!
Lara!
Nagyon sajnálom hogy nálad sem alakultak jobban a dolgok.Remélem Te sem keseregsz sokáig!
Woodi!
Gratula a sok petesejthez! Biztosan lesz eredménye! Sok sikert kívánok hozzájuk! Többet mint amennyi nekünk volt!
Nekem 4 petesejtem lett és abból 3 termékenyült meg 2. nap ültették őket vissza , 2-őt 4 szirmuan 1-et pedig 2 szirmuan . Kérdeztem ott a biológusnőtől hogy ez így jó-e azt mondta ez abszolut tökéletes. Ti erröl mit gondoltok? Nektek is ilyen osztódási stádiumban ültették vissza? Nem vagyok meggyőződve arról hogy nem-e hamarkodták el,mivel én több helyen olvastam hogy 8 sejtesen ültették vissza őket.
Még azt akartam mondani ha mi újra megyünk novemberben akkor szerintetek már nem csinálnak annyi vizsgálatot mint az első előtt? Megkérdeztem volna a dokinőtől mikor felhívtam, de nem voltam arra alkalmas állapotban. Fel a fejjel ! Ezt kívánom mindenkinek, és nagyon sok sikert!!!
fodrász
 
 


Vali!
Megnézem mit írtál, de köszönöm, hogy gondoltál rám. Végülis több szempont miatt választottam a Kaálit. Egyik fő szempont volt, hogy nem igazán találtam sok infot a Nyírőről, illetve aki írt ott nekem szinte mindenki szidta. Illetve ide jár az egyik ismerősőm, ami csak utólag derült ki és így ő beajánlott ennél a doktorbácsinál. Nagyon meg vagyok elégedve és amitől tartottam egy kicsit, hogy drága hely egyáltalán nem igaz. A gyógyszereken kívül alig kellett fizetni és az meg megérte az árát, mert mindenki kedves hozzád, időpontra mész és tényleg lesik minden "kívánságod".

Lara!
Péntekig drukkolok,hogy minden simán menjen és ebbe a hónapba kezd a lombikot. Kép

Orsi!
Nagyon nagyon izgulok érted és kitartás, biztos benmaradnak még a manók egy kicsit, csak legalább két hétig. Drukkolok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?