Új privát üzeneted érkezett!

Boni! Szegény tesódék! Szörnyű lehetett a baleset! De szerencsére vigyáztak rájuk fentről. További jobbulást neki!

Kri! Neked is hajrá! Amíg nem jön meg van remény!!!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri!
Neked is laptetőőőőőőőőőőőőőőő!!!!
Apával kibékültél, akkor jöhet a trónörökös!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze!
Szegény Lexi. :( :( :( Megütötte magát? Kibukott a fiókból???

Moti!
Majd meglátod, hogy második gyerek után még gyorsabban megy majd az idő.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Pruci, Annamari, igen, kibukott belőle, de már ügyesen esik, nem ütötte meg magát jobban, mintha simán hasra esett volna.

Pruci, jöhet a tesó. :wink:

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Annamari! OK, ha csak rajtam múlna, jöhetne. Bár sztem amig Zoli nem jön utánunk, addig a tudatalattim nem engedi h összejöjjön :roll:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Köszönöm lányok a dícséreteket, de már egyáltalán nem így nézek ki :cry: Mindegy, elhatároztam magam, hogy szoptatás után rendbe hozom magam...többek között újra táncolni fogok :wink:

Pruci:És sír ilyenkor Lexi, vagy nevet rajta?

Marika,Moti:Mi is a patakparti játszóteret szeretjük a legjobban, de mióta Tuli megvan, még nem merészkedtem Kristóffal olyan "messzire".Mi nem járunk autóval, így egyelőre korlátozott a távolság.Persze előbb-utóbb megpróbálom.

Moti:Isten éltesse Boldit!!!Lehet úgy bölcsibe vinni, hogy csak egy-két délelőttre?Pont ma voltunk a bölcsiben, beíratni Tulit 2012 januárjára :lol: Én sem vagyok bölcsi párti, de muszáj lesz visszamennem dolgozni.A GYES összegével kitörölhetem....bocsánat, csak olyan megalázónak tartom!

Kép

Kép
linus
 
 


Hello Lányok!
Olyan jól pörög a topik, én meg nem tudok jönni, mert totál behavaztam a mh-emen. Határidős feladataink vannak, így muszáj azt nyomni.

Moti!
Boldog másodikat Boldi nagyfiadnak!
Ha akar menni, hadd menjen bölcsibe. Szilárd is maga találta ki ősszel, hogy menni akar oviba (20 hós kortól vesznek fel, de 3 éves korig fizetős, utána államilag támogatott). Be is írattam 2x egy hétre, és nagyon bevált. Imád járni, sosem reklamál, sőt, várja a napot, amikor mehet. Nem beszélve arról, hogy ha akkor nem találja ki, hogy ő oda akar járni, akkor a helyek betelnek, és most, hogy 3 éves lesz, csak a nagy oviba vennék fel a nagyok közé, akiket nem is ismer. Itt ismerte már eleve a fél csoportot, és mind vele egykorúak. Szóval bebiztosította magának a helyét a kis okosom :lol: Jövő hétfőtől minden nap fog járni, mert rendes ovis lesz, és fizetni sem kell már, csak a kajáért.

Teri!
Én is úgy gondolom, hogy a tudatalattid blokkolja a baba beköszöntését. Amíg nincs megoldódva az együttélésetek, addig ez lehet egy visszatartó tényező, főleg, ha hajlamos vagy az ilyen befolyásoló tényezőkre. Én nagyon az vagyok, és ha egy kicsit is jobban rágörcsöltem a babatémára, sosem jött a baba. Eddig mindig úgy estem teherbe, hogy pont akkor valami más dologra terelődött a figyelmem. Próbáljátok egy kicsit felpörgetni ezt az összeköltözős témát. Nem tudsz apa szívére beszélni valahogy. Talán hogy Petrának nagyon hiányzik, na meg neked is, stb?

Annamari!
Sonja név nekem is ott van az első 5 névben, de férjuramnak nem tetszik. Nekünk Kinga, Réka, Emese jönnek be. De természetesen nekem fiam lesz, úgyhogy az fog némi fejtörést okozni. Szilárd volt az egyetlen jó név, ami mindkettőnknek tetszett. A Gábor is menő, csak apának abban az nem tetszik, hogy Gabizzák, és az meg lány név is lehet. De valamit muszáj lesz találni :roll:

Szilvi!
Busz úr feleségét is ismerem, jártam hozzá szépülni (fodrász). Tényleg kicsi a világ.
Én sem tudtam pár hónapig Szilárdnak nevezni a pocaklakómat, de aztán nagy nehezen megszoktam, és annyira Szilárd a fiam, hogy jobb nevet nem is találhattunk volna neki.

Linus!
Gondolom, hogy két gyerek után nem pont így nézel ki, de azért most sem lehetsz olyan rossz bőrben. Nem az az alkat vagy, ahogy elnézem, akik gurulásik hízik :lol:

Beze!
Lexike korában a gyerkőcök nagy sebbel-lobbal közlekednek, tesznek dolgokat. Baleset is van bőven. Csak arra figyelj, hogy ha elesik, és nem akar levegőt venni, akkor gyorsan fujj az arcába, vagy ha az nem működik, lespriccelni vízzel.

Kri!
Még mindig nem jött meg? Apával rendszeresen vagytok együtt? Mert ha eltolódott a pé, és ti közben 2-3 naponta összebújtok, akkor simán összejöhet még.

Danyukám!
Hova lettek a vonalzóid? Köszönöm az aggódást, jól esik :)

Maryka!
Ti hogy is álltok most?

Sucer!
Szép a pocid. Már nekem is akkora (8+3 hetesen :roll: ), hogy elő kellett vennem a terhesnacijaimat, mert a rendes gatyóimat nem bírom a hasamon elviselni. Az előző terhességeimnél 15. hétig simán rámmentek a rendes nadrágok. Mi lesz ebből!?! :roll:

Boni!
Tényleg vigyáztak a tesódékra odafent. Medencecsont törés sem egyszerű dolog, de még mindig szerencsés kimenetelűnek nevezhető egy súlyos gerincsérüléshez képest. Volt már pé-d? Monitorozzák a ciklusodat a closty mellett?

Panniról annyit tudok, hogy tegnap el kezdett vérezni, és bementek a kórházba. Gondolom, megcsinálták neki a küretet. Majd ma írok, hogy mi van. Szegény! Úgy sajnálom!

Na, végül csak sikerült irnom pár gondolatot. Jövök még, ahogy engedi az időm.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Panny, nem találok szavakat....

Angie, jó hogy jöttél. Örülök hogy veletek minden rendben.

Moti, Boldinak boldog szülinapot :lol:

Köszi csajok a biztatást, és a drukkokat. Amennyire lehet együtt vagyunk, bár most hogy alig kapok levegőt a nyavajás nátha miatt egy ideje nem. Még nem jött meg. A derekam, és a hasam fájdogál, és a melleim is elkezdtek kicsit feszülni. Úgy döntöttem 20-áig várok a teszteléssel. Az lesz a 40. nap az előző piri óta. Zsombival mielőtt terhes lettem akkor is 40, 42 napos ciklusom volt. Szóval majd meglátjuk.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Angie, azért ugye tudsz eleget pihenni? Meddig szeretnél dolgozni? Nekem sok fiúnév tetszik, Marcell, (ez lesz a kisöcsi, wink: ), Dominik, Benedek, Olivér, Miklós, Bence, bár az utóbbit már nem adnám, mert nagyon felkapták. Nekem sokkal könnyebb fiúnevet, mint lányt találni.
Lexi tegnap megint alakított, hátravágta magát a kövön, és megint nem vett levegőt, de belefújtam az arcába, ahogy mondtad, és utána nem volt gond. Szóval nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat, nagyon aranyos vagy!!! :D

Linus, gondolom, engem kérdeztél: sír, de hamar megvigasztalódik. :wink:

Kri, akkor még lehet drukkolni, amíg nincs piri, van remény. :wink:

Pruci, ebben tuti igazad van, ha sikerül összeköltöznötök, figyeld meg, rögtön jön a kistesó. Lexi is megvárta, amíg elköltöztünk a szüleimtől, 2008. április 11-e óta lakunk a házunkban, és 28-án megfogant, 23 hónap várakozás után. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie!
Nálunk az első gyerek lett volna Emese, ha lány lett volna. Másodszorra már annyira nem tetszett. Nem biztos, hogy fiú lesz.
Mikor van Szilárd szülinapja?
Köszi a híreket Panniról. Akkor nem is volt eddig neki semmi? Elment uh-ra, s akkor látták, hogy nincs szívhang? Miért nem fejezték be akkor neki műszeresen?

Szilvi!
Itt nálunk még a Kolos, Zétény a menő fiú nevek.

Linus!
Ahogy a képeket elnéztem, szerintem sem híztál semmit. Lehet, hogy a hasad annyira nem feszes, bár ezt is kétlem. Én soha nem néztem, s nem is fogok szerintem így kinézni. Nagyon csinos vagy.

Boni!
Ma reggel te jutottál eszembe, nem csak te álmodsz hülyeségeket.
Hajnalban én is azt álmodtam, hogy Rékával vásárolni voltunk. Egyszer csak eltűnt, hiába kerestem nem találta sehol. Hirtelen fel is ébredtem. Sikerült vissza aludnom, akkor meg, hogy megyek Rékával, s egy kutya a nyakába harap, s csak szorítja neki, én meg nem tudom, hogy tudnám leszedni. Szóval szar volt.
Pedig ilyeneket nem szoktam álmodni, régebben álmodta hülyeségeket. S szinte minden éjjel álmodok, de nem ilyeneket.

Kri!
Mi újság veletek???? Piroska????

Teri!
Petra nem is mondja apának, hogy költözzön haza??? Meglátod, neked is szerencsét hoz a laptető. :lol: :lol: :lol: :lol:

Beze!
Nálunk is estek le ágyról, asztalról, de szerencsére olyan jól tudnak esni, hogy ritkán ütik meg úgy magukat, hogy baj legyen.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Látom, hogy közben írtatok.

Kri!
Hajrááááááááááá!!!!! Drukkok mennek!! Kép Kép Kép Kép Kép

Beze!
Igen, ezt az arcba fújást mi is sokszor használtuk, főleg, mikor sírtak. Akkor felejtettek el levegőt venni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari, mikor mész legközelebb uh-ra?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Angie - örülök, hogy jól vagy!

Beze - mi is fújjuk rendesen Marcit, ha sír, s nem vesz levegőt...egyszer tuti én is el fogok ájulni, én nagyon nem bírom amikor ez van, rögtön pánikba esek :oops:

Tegnap hirtelen kellett összeszednünk magunkat, kb. 3 percem volt tisztába tenni, öltözni, s olyan hisztit vágott le, hogy közben még egy öklendezés, hányás is volt...na ekkor először megijedtem, aztán nagyon mérges lettem. Főleg pocim is fájfogált egész nap, rossz napom volt :?

Fiúnév, lánynév is van egy pár, ami tetszik, de valahogy még nem találom az igazit...nagyon belém ivódott a Lara :oops: Lacinak, Kristófnak tetszik a Dániel, nekem az nem jön be...van még a Richárd, ami tetszik mindenkinek, a Balázson gondolkodom....a ma otthon divatos ősmagyar nevek nekem nem jönnek be, itt sokat nehezen ejetenének ki...mondjuk a Lászlóval is meg lehet élni :lol: és soxor a Szilviával is gondban vannak :lol:
Ötletek jöhetnek bármikor :wink:

megyek megpróbálok egy gatyát varázsolni Marcira, mert levetette a pelust, hogy "csíp-csíp"..most meg semmit nem akar visszavenni, sem gatya, sem pelus, csupasz kukival szaladgál...közben már pisilt is egyet, segített feltörölni 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


KRi hű azért akkor még menenk azok a drukkok+++++++

Angie hát mivel a múlt hónapban baba volt csak nem maradt velünk nem tudtam elkezdeni clostyt.. most várom a ciklus végét és akkor elkezdem szedni.természetesen UH mellett. anélkül nem is lehetne :lol:

hú ez a hirtelen nem vesz levegőt dolog ijesztő lehet. és ilyenkor oda kell fújni az arcába? nem is hallottam erről.

TEri jó lenne ha párod végre hozzátok költözne..
Vendég
 


Nálunk az arcbafújás csak pici korában ment. Másfél éves kora után már locsolni kellett vízzel, és ha épp nem volt kéznél (kb 3-4-szer fordult elő), akkor elájult. De 1 perc, és minden helyreállt, kicsit pityergett még, aztán már futott is tovább :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Angie!
Mi most rajta vagyunk a témán, bár még Gyurus este szopizik-mindig kéri:anyaka copika, copika!-Ilyenkor teljesen kivagyok :( Most pont peteéréskor volt a nagy bumm apával, hááááááááát kíváncsi vagyok, hátha bejön. Egyébbként pénteken kell megjönnie.
te remélem azért sokat pihizel, és nem hajszolod túl magad :)

Teri!
Nálam is hasonlóan működik a tudatalatti. Hajrá kistesó!!!!!

Kri!
Nagyon nagyon drukkolok :) :) :)

Szilvia!
Na igen, nálunk az öltözködés és a pelusozás dettó ugyanaz, nagyon beletudja lovalni magát a hisztibe. Vajon kire ütött :lol:

Linus!
Ti merrefelé laktok? nekem elég kicsi a kocsim, nemtudom , hogy 3 gyerekülés belefér e plussz Te, de kipróbálhatjuk :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Lányok,

Írt Panny,tegnap bevérzett, ezért rögtön meg is műtötték,de este már mehetett is haza. :oops: :oops:

Hihetetlen,hogy mennyi pozitív energia van benne.Már meg is rendelte az LH teszteket és mennek is tovább. :D

Nagyon becsülöm a kitartását,nagyon nehéz úton haladnak most,és remélem,hogy az út végén végre egy kis csajszi vár majd rájuk.
Tipikusan egy olyan ember ő,akit minél többször a földre nyomnak annál többször áll fel és mutatja meg,hogy igenis engem nem lehet legyőzni. Engem már úgy kellene darabjaimban összeszedni. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


kezd kisütni valami napszerű a nagy fekete felhők közül!!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉljen!!! :lol:
Már kezdetem depizni :) 8)

Kép
Kép
maryka
 
 


panny!

Becsüllek az akaraterődért! Tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön, és fog is hidd el! :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Beze, mázli, hogy nem lett baj,szerencse, hogy nem olyan magas a fiók.vagy az magasabb volt, mint amit a képen láttunk? :D

Boni, a baleset tényleg nagyon durván hangzik...fájdalmas lehet pl. a szeméremcsonttörés... :o
Linus, a püspökmajor bölcsibe írattad Tulit?én is gondolkodtam rajta, hogy beíratom most Sebit 2012-re. :D
lehet, csak délelőttre is vinni, én Boldit egyelőre heti2 délelőttre viszem, ma már ott is hagytam, tök jól elvolt, ebédelt, stb, csak utána hoztam el.olyan boldog volt már reggel, mikor indultunk.és hiszti nélkül öltöztünk, mikor megtudta, hova viszem! :D
akkor tényleg a bükköspartin talizzunk majd, ha jobb idő lesz!

egyébként a férjem kifejlesztett egy nagyon hatásos fogyókúra módszert, nov. vége óta csinálja és már 20 kilót fogyott tőle!persze ezt nem a szoptató kismamáknak írom, csak akit esetleg érdekel.szóval, ebéd, vacsora semmi, max. néhány szelet sajt, vagy kefír, viszont ebédre rendesen 3 fogás.(desszert is, bármi, amit kívánsz) és heti 5 alkalommal intenzív mozgás.nálunk futás van, de ki mit szeret.
Linus, én is ajánlottam volna az autót, hogy elviszlek, de az enyémbe összesen az én 2 gyerekem fér be üléssel együtt.)Linusék is Izbégen laknak, mint mi. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti, Sebinek boldog hófordulót :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, de aranyos vagy, köszönjük!!!!
szegényke, tele van a feje piros tejpöttyökel- :D

továbbra is drukkolok, csodállak, hogy így kitűzted a tesztelést és kibírod várni. :D

Linus, MAryka, nem jöttök holnap babaruhavásárba a pmkkba?9-13ig lesz.

KépKépKépKép
moti
 
 


Szilvi, aranyos lehet Marcid egy szál kukiban. :lol: Képet magatokról? Én utána esem pánikba, miután már lezajlott, de azért tudok mérges is lenni. :oops:

Angie, a spriccelést is ki fogom próbálni. Köszönöm a tippet!

Moti, uolyan magas az a fiók is, de ma közöltem a férjemmel, hogy min2-re zárt tesz, kicsit unalmas folyton azt lesni, mikor mászik bele megint. :?

Maryka, drukkok mennek nektek is!!!

Panny, becsüllek a kitartásodért, sok erőt kívánok, és biztos vagyok benne, hogy a 4, babci nagyon hamar beköltözik a pocakodba, aki aztán egészségesen megszületik. Puszi nektek, és egy nagy ölelést küldök a távolból!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Még ma is tartott a hajtás, mai határidős feladatok teljesítve, kipipálva, mehetek haza pihenni :) Egyébként nem vagyok stresszelős típus, nem szoktam besokalni a munkától. Ki tudom számolni az időt, amennyire szükségem van, így nem pánikolok. Általában kiszámíthatók a feladataim, így nagyon nem is kell izgulnom, hogy hogyan oldom meg őket.
Pihenni esténként szoktam, olyan szinten, hogy hazaérünk anyuéktól 7 körül, Szilárdnak elkészítem a vacsiját, beültetem vele a mese elé ( :oops: :oops: :oops: ) és én is befekszem az ágyamba, bekapcsolom a tévét, és csak nézek ki a fejemből. Aztán apa fél 9-kor fürdet, én is zuhanyzok ezidő alatt, és mire Sziszkóm fut, hogy "anya puszi" és ágyba kerül, én is már én is horpasztok. Jókat alszom, éjszaka sikerült totálisak kipihenni magamat (Szilárd sosem ébred éjjel, még pisilni sem), így még az sem zavar fel. Szerintem, ennél több most nem is kell. Minden hónapban majd belassítok, egy-egy hét betegállományt beiktatok, és ha nincs semmilyen gond, akkor ezt így tervezem szeptember 1-jéig csinálni.

Na, megint csak magamról írtam :oops: :oops: , de már muszáj elindulnom hazafelé (ma anyuéknál alszik Szilárd, így akár már 8-kor bealhatok :lol: :lol: )

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, mit kap Szilárd szülinapjára?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Moti!
jól hangzik, a pmkk rövidítés remélem az amire gondolok. Ti mikor készültök?
Azt is hallottam, hogy bababörze lesz vasárnap a 8-as usziban. :)

Mindenkinek kellemes jó éjszakát :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Moti!
Ja még annyi, hogy utca nevet tudnál mondani?

Kép
Kép
maryka
 
 


Vegyes elemek mindenkitől valamit :) Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap úgy elszüttyögtem az időt, hogy fél 8-ra értem haza. Hazafele még beugrottam a Corába vásárolni, ott elment egy óra. Utána még behajtottam a McDrive-ba egy Csirkés szendvics menűért, mert a babám folyton ezt etetné velem :twisted: Brrrr. De nagyon jól esett, nem is értettem magamat, hogy hogy lehetek ennyire oda ezért a vacak kajáért, amire rá sem néznék máskor, vagy csak végső esetben. Hát igen, ezt nevezik más állapotnak :)
Hazamentem, ledobtam magam a kanapére, és fél 10-ig fel sem álltam, úgy ahogy voltam, irodai szerelésben :lol: Utána is csak annyi volt, hogy átvedlettem a pizsimbe, és bedöltem az ágyba. Zuhi reggelre maradt :)

Boni!
Látom a hasonlóságot :) Azt nem tudtam, hogy ki kellett hagyni ezt a hónapot. Védekeztetek is, vagy a természetre hagytátok a dolgokat? Ha igen, akkor még lehet baba (úgy ahogy nekünk is lett).

Beze!
Szilárd egy szerelő asztalt fog kapni (72 db-os), amiben van fúró, csavarhúzó, kalapács, fogó, csavarok, szögek, és minden egyéb finomság. Apukám ezermester, és már az unokáját is bevezette a barkácsolás birodalmába. De már másfél éves kora óta a szerszámokban van elmerülve. Egy másik mániája, talán mág a szerszámoktól is erősebb, a markolók. Van neki már vagy 20, de még mindig azt vetetne magának. Megbeszéltük vele, hogy elég neki ez a 20, mert képes lett volna a szerelő asztalról lemondani egy beleülős, lábbal hajthatós, kézzel mozgathatós markolóért. De megbeszéltük vele, hogy azt nem tudja annyira kihasználni, mint a szerelőasztalát.
Kap még egy távcsövet (rendes felnőtt méretűt), mert a bolygók a kedvencei. Apjától örökölte a földrajz és csillagászat iránti érdeklődését. Már tudja az összes bolygót, néhánynak a holdjai számát, és a földgömbön megmutatja Mo-ot. Ezeket nem mi tanítottuk neki, hanem egyszer talált egy könyvet, amivel mindig beült az apja ölébe, hogy meséljen neki a bolygókról. Apukája egyébként nagycsoportos korában térképeket rajzolt/másolt, miliméter pontossággal. Két nagybátyja is térképészek. Úgy látszik, hogy még ilyen konkrét dolgokat is lehet örökölni. Tőlem, úgy látom, semmit nem örökölt. Remélem, a következő gyerekünk majd tőlem gyüjti be a géneket :lol: Bár nekem ilyen jó génjeim nincsenek, maximum a sport, mozgás, energikusság.

Még ma is van bőven feladatom, de még benézek!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie a természetre :lol:

Zsiginek is van szerelőasztala., de még lennt nagyinál mert nem fért be autóba :lol: de u unokaöcséim imádják, mindkettőnek vett anyuja a bolhán ZSigié is onnan illetve az asztal tesziről 1 ftért :lol:
szóval SZilárd jól jár vele
:lol:
Vendég
 


Szilárd ilyet fog kapni:
Kép

Ő akármilyennel nem éri be. A fúrónak müködnie kell! És olyan kell legyen mint a papáé, nem holni bébis utánzat :lol: És hát ebben elég élethű szerszámok vannak. A satú sem maradhat el, mert azt is használták már a papájával elég sokszor.
Majd meglátod, amikor Zsiga is a 3 felé közelít, hogy milyen elvárásai lesznek. Az ő korában még minden jó, de aztán később...... :wink:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Angie, fantasztikusan ügyes és okos fiad van, bárkit választ, jól fog járni a csajszi, az tuti! :D Ilyen ajándék 3 évesen, nem semmi! :wink:

Boni, Zsiga tényleg a kettőtök keveréke, de jó! Lexi még mindig inkább az apja, bár állítólag a szemei és a tekintete az enyém. Na, meg deréktól lefelé is rám hasonlít. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Boni!
ZSiga szép kisfiú, s szerintem is hasonlít mindkettőtökre :lol:

Angie!
Komoly ajándék! Na látod pl. ez az a játék, amihez mindenképpen Apuka/Nagypapa kell, mert velem nem tudna ilyet játszani :oops:
Szilárd okos kisfiú, s biztos, hogy tőled is sok jót örökölt, az majd talán késöbb jön elő :-)...én mindig azt mondom, hogy legyen okos, mint az Apja, s szép és szerény :-), mint az Anyukája :lol:

Tegnap nem is írtam a nagy hírt: Marcus bilibe pisilt :lol: :lol: egyszer, s nem azért mert szólt, hanem mert nem volt rajta pelus (elötte már a földre is ment, s utólag szólt, hogy "pisiltem"), s mondom kihasználom, elmentem pisilni, kérdeztem jön-e velem, ahogy szokott, persze jött, s rá is ült a bilijére (eddig mindig ruha volt rajta, amit nem akart levenni), s mondom akkor pisilünk....éééés sikerült neki...persze zeneszó, meg minden...majd bele akart nyúlni, akkor hirtelen rászóltam, amitől megijedt a drága, de utána rá tudtam venni, hogy együtt kiöntsük a wc-be....azóta sem ismételtünk, de legalább már látta mi történik :lol:

Beze!
HOlnap van a teszt napja???

Kri!
Szorítok érted nagyon! Ha nem most, majd jön a köv.hónapban, de hamarosan jön a gólya!

Pruci!
Szerintem is próbálj meg hatni párodra a gyerkőccel! Tudom, hogy nem a "legszebb" dolog, de az sem szép (ha nem bántalak meg), ha neki ez magától nem jut eszébe, hogy ez így nem helyes :twisted: ,hogy ő ne éljen napi kapcsolatba a pici lányával! Nem hiszem, hogy neki nem hiányzik, hogy minden reggel/este puszit kapjon, hallja őt csacsogni, stb..
Itt a nyár-nyári szünet, az pont jó költözésre!!!!

Linus!
Nem írtad, hogy van Tuli??

Moti!
Képek??? Nálatok külön alszik Boldi és Sebi?? nem emlékszem, bocsi ha már írtad!

Na megyek, ma párom 33-dik szülinapja van, de persze dolgozik.. holnap lesz vacsi barátokkal, kollegáival (némelyik a "meg kell hívni" kategória, de a többség tényleg barát), egy klassz étterembe megyünk..Kristófnak nincs suli (sztrájkolnak a tanárok),ma este én fodrásszal ünnepelek!De hát végül is neki leszek szebb :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Angie, szupi ez az asztal!hol lehet kapni?Boldi is imád szerelni.

Maryka, bocs, tegnap már nem tudtam jönni, remélem, megtaláltad a ruhabörzét, a műv. házban volt, én csomó dolgot vettem Boldinak, és összefutottam Linával is! :D

Szilvia,
nálunk egy szobában alszanak Boldiék, de hajnalban, vagy legkésőbb reggel mindkettő a mi ágyunkban köt ki, mert szoptatni fekve szoktam, hogy közben tudjak aludni, és általában annyira bealszom, hogy nem ébredek föl,ha vége.... :D Boldi meg ha felriad és sír, áthívjuk hoozzánk, befekszik és már alszik is tovább.tudom, sokan ellenzik, de mi imádjuk. :D
gratula a bilis pisiléshez!BOldi mióta látta a bölcsiben a pici wcket, ahova a többiek pisilnek, ő is oda akar. :D csakhát itthon vagy bili van, vagy nagy wc. :D

utálom ezt az időt!!!!!!!!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


carrá áztunk angolról hazafelé jövet

Angie nekünk is működő fúró meg hasonló vannak hozzá, csak nem egyben vannak megvéve hanem külön külön..

:lol:

Szilvi éljen! Zsiga már volt,hogy belekakilt, ő pisilni inkább este fürcsi előtt szokott bele néha.. kaki az elbújva pelusban :lol: no majd nyáron ...

ja Lina akartam írni, hogy szépek vagytok az MT ban :lol:

no megyek diós és kakaós csigát sütni! !
Vendég
 


Sziasztok!
Jövök egy kicsit panaszkodni, ez most nem az én napom. :(
Reggel megjött :( , csak kicsit vagyok csalódott. Aztán hiszti, sírás a reggeli szopiért, nemértem, pedig már elég régen nem szopik reggel. Ezt totál kicsinált :(
szerettem volna menni babaruhavásárra, de az autóm gumija leeresztett. Ja, meg szinte egész nap zuhog az eső. gyurika éjjel nem aludt,, és már negyed hétkor kuvikkolt. Hát ennyi

Boni!
Jól megkevertétek a gyönyörű kisfiatokat! :)

Szilvi!
Nagyon boldog szülinapot a párodnak! :) Gondolom ez most különlegesen boldog lesz neki :wink:
Irigyellek a fodrászért, ezért jövő hétre bejelentkeztem :lol:

Angie!
Ezt aztán az ajándék!
gyurus is kis szerelőmester:) Nálunk is a kisfúró a menő!

Moti!
Voltatok vásárolni?

Franci merre vagy????????????

Kép
Kép
maryka
 
 


Boni!
Egyszerre írtunk :lol:

Moti!
Ne aggódj, nálunk is reggelre gyururs nálunk köt ki a nagy ágyban, de imádok reggel az illatával ébredni :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka sajnálom piri nénjét :cry:

ja Moti vna hoyg hajnalban én is magunk közé veszem, önző módon :lol: :lol: :lol: sőt hétvégén akár velünk is alhat. :lol:
Vendég
 


Szilvi, 20-ára várom, reményeim szerint majd a következő hónapban tesztelek! :D Párodnak boldog születésnapot!
Marcusnak gratula, nagyon ügyes!!! :D

Boni, hú, összefutott a nyál a számban...

Maryka, sajnálom...Néha vannak napok, amikor én is úgy vagyok vele, hogy kár volt felkelni... :( Gyurika általában este szopizik?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Panni!
Nagyon sajnálom ami veled történt. Becsüllek az erődért. Engem már kislapáttal kéne összeszedni.

Csak Maryka hiányol?????

Kedden vidéken voltam.
Tegnap meg megnéztük az ovit. Gergő szinte ugrálva ment. Néha a fiam úgy eltűnt, hogy alig találtam meg.
Ma azt mondta a bölcsibe szeretne menni az oviba.

Beze!
Nagyon édes a fiókos Lexi! Kár hogy kiesik belőle. Gergőnek az ágyneműtartó a mindene.

Maryka!
Egyszer valamikor…. jó sokára….biztos elmegyek hastáncozni. Legalább megnézni milyen.
Én se szeretem a rossz napokat. A pirit sajnálom. Majd ma este alszotok.

Sucer!
Édes a pocid. Nekem tavaly hamar elkezdett nőni. 10 hetesen olyan hasam volt, hogy anyumnak leesett az álla. Gergővel kb akkora pocival mentem szülni.

Linus!
Nagyon csini a hastáncos kép!

Moti!
Milyen volt a szülinap?
Ha Boldi szereti a bölcsit menjen csak. Én se szeretem a bölcsődei rendszert. Az egész csak gyerekmegőrző, de a kicsiknek társaság.
Gergő is hamar megszerette. csak akkor volt vele egy kis gond mikor rájött, mostmár mindennap menni fogunk. Néha viszont úgy kell hazarángatni…

Kri!
Felírtam a 20-át! Utána jelentkezni!

Szilvi!
Édes lehetet a félpucér fiad. És persze nagyon ügyes is!
A párodnak Sok Boldog Születésnapot.

Teri!
A tudat egy hatalmas erő, amit irányítani se lehet.

Angie!
Örülök, hogy vagy. Nagyon jó Szilárd ajándéka! Gergő is mindent megszerel. Néha a szoba bútort fűrészeli.

Boni!
Le se tagadhatnátok Zsigit!

Panndi!
Hogy bírod a 2 lányoddal a terhességet?

Danyuci!
Hogy vannak a gyerekek?

Kismamák növesszétek a pocakotokat!

Laptetőket irigylem! Főleg tényleg igaz a hiedelem!
Én mindig a lap aljára kerülök……

És kb. 1,5 óra alatt mindezt megírni. Jó hogy wordbe írtam…..

Puszi Mindenkinek!

Ha lesz időm, valamikor a jövő évezredben, majd garázdálkodom az iwiwen. A nevem GK.
franci
 
 


Franci, haláli vagy. :lol:
Adok én neked laptetőt, ha gondolod, nekem rengeteg van, aztán még mindig nincs kistesó! :wink:
Hol tartotok most?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Boni, tényleg keverék ez a gyerek :lol: :lol: :lol:

Maryka, sajnálom pirit.

Angi, szupi ajándék. Zsombi is imád szerelni, nekünk még a gyengébb változat van. Valószínű a komolyabb szerszámokat mi is külön vesszük meg.

Szilvi, boldog szülinapot párodnak.

Nekem még nem jött meg, így tegnap adtunk rá okot hogy már ne is jöjjön meg :oops: :lol: :oops: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri, hajrá-hajrá!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kri, nagyon aranyos a képetek a vonalzón!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Franci, megnézlek iwiw-en :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Beze, köszi :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Franci priviben írd már meg mi a vezetékneved, így nem tudlak megtalálni :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kri remélem ügyik voltatok :wink:

tudjátok én ilyenkor amikor valakivel valami rossz történik arra gondolok, inkább várok még egy kicsit de ezt ne kelljen átélnem :roll: :oops: :cry:
Vendég
 


Lányok! nekem nincs privim, hogy szereljem be :lol:

Kri!
Mindent bele!!!!!!!!!!!

Franci én is megkereslek ha lesz privim és megírod a neved :lol:
Egy kicsit most épp a wiwen garázdálkodtam :lol: 8)

Kép
Kép
maryka
 
 


Kri,

mostmár annyira izgulok a teszted miatt!!!!!! :D

megyek ebédeltetni, de aztán még jövök. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Tök hülye vagyok! :oops:
van privim, csak már nem emlékeztem rá.

Kép
Kép
maryka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?