Új privát üzeneted érkezett!

Timi!
ez a laptető ez most neked jár!!!! :lol:
képek meg ... Adri nagyon csinos nagylány! gyönyörűek a szemei!!!! és dupla csoki torta!!! :D :D :D nyamííííí
Zizi meg ... bakker mikor megláttam :shock: Mintha Ziziről copy-zták volna Zsófit!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERÓ-én mint benfentes? :lol: :lol: :lol: én is azthittem....de nem így van,ezért mentem én is zuhizni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Timi tegnap fél7 után hívott-nézzek be bnetre....és az Ő hozzászólását olvassam el-mondom mondjad....de neeeeem lépjek beeeeeeee-okés olvastam de már láttam harmadik vonalzót-és a döbbenet :D :D :D
szóval hívott-de akkor már bárki láthatta-ennyit a benfentességről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tényleg jó titoktartó ez a csaj :lol: :lol: :lol: lehet ha én tudom,már nem is csak én tudnám :wink: :wink: :wink:

TIMI-nagyon jók a képek :D édes Jázmin a picililacipőben :lol: :lol:
és nagylánykátok is nagyon helyes-na majd jönnek érdi udvarlók,Jánoska csak kapkodja a fejét :lol: :wink: :lol:
Adrienn is milyen nagy már...jó lehetett a buli-csopikép nagyon ott van,de csak az ünnepelt nem festi magát??,-hogy is van ez??? :D amúgy mindenkinek sikerült elmenni???-és kicsiajcsik mik voltak?? :D :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

VERÓ-tényleg hasonlít a két csaj??? :roll: :D :lol: akkor Zsófeszképet kérünk!!!! :lol: :lol: :lol: Jázmin már itt van.... :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Timi, és milyen érzés? gondoltad volna hogy lesz hármaskátok? hogy sikerült? tán nem tudja jóasszony hogy kell védekezni?? :lol: :lol: csak viccelek - halkan súgom meg K. is "véletlen" volt.:lol:
ami meg az eltitkolást illeti, tudom, h nem poén nem is komolyan gondoltam. én sm tudnám megtenni h eltitkolom azok elől akik számítanak nekem, akikkel napi kapcsolatban állok. csak arról jutott eszembe, h azért elég sokáig halgattál. mind1, felejtsük el.
és nagyok mit szólnak? család? na és János???
Zizi-műtétet nem említetted h mikor is lesz. nekem vlmiért 18. rémlik. :wink:

húgom és öcsém között is pont 19 hónap van napra (húgom jan 7- öcsém köv év aug 7. :lol: ) köztem meg öcsém között 5,5. fura véletlen :D Adri meg Legleg(vagy minek hívtad? :oops: ) között is kb ennyi.

Vero, te még élsz ennyi egyedüllét után??? csodállak komolyan. én már a falnak mentem volna ha szabi ennyit van távol én meg otthon a 3 bestiával. :wink:
snooopy

Vero!

Rendes pasi azért ez a Laci! :wink: Máris örül a még nem létező Négyeskének! 8) :wink: Bár ha ennyit van otthon....akkor én még egy kicsit inkább kivárnék a helyedben! 8) De pofám lapos....nem szóltam semmit! :wink: :D 8)
Kórházi dologgal teljesen egyetértünk. Én tudok olyan emberkéről, aki az egyik babanetes fórumon megírta a közösbe, hogy neki tök mindegy, hogy fizetős lesz-e egy kórház, ő bizony kiperkálja a lóvét, ha megy a dokija oda, ő tuti utána megy/menne. Erre egy KŐBUNKÓ!!!!! :evil: :shock: :evil: aki egyébként nem is jár abba a topikba...max. 1-2-szer írt oda valamit.....nem sajnálta a fáradtságot és írt az illetőnek egy privit, hogy idézem: "mit képzel magáról, hogy ennyi pénzt kiad egy szülésért, miért nem költi másra, miért nem fogad egy másik orvost ott ahol eddig szült, stb."! :shock: :evil: Na tudod, ha én lettem volna, akinek ilyet ír egy vadidegen, tuti elküldtem volna melegebb éghajlatra és biztos "előkaptam volna" a legcsúnyább jelzőket is, ami az eszembe jutott volna! Illetőnek több esze volt, mert nem válaszolt rá semmit! :D Bár első felindulásában Ő is tudott volna cifrákat írni az illető Kőbunkónak! 8)
Szóval ezért írtam, hogy én nem szívesen áldoznék ennyi pénzt egy szülésért, de aki megteheti vagy meg akarja tenni, felőlem nyugodtan! :wink: Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja! :wink:
Dokim egyébként a Te "hőn szeretett dokid is, akitől leléptél". :oops: Szóval közös....volt eddig! :roll:
És ahogy Tenci is írta, még Neki sem mondtam el! :oops: :roll: Szeretem Őt (is) és elég sok minden összeköt minket 8) , de mégis úgy döntöttem, hogy max. annyival előbb tudhatja meg a dolgot, mint Ti többiek, hogy szólok Neki mielőtt rányomok a harmadik vonalzó linkjére, hogy megjelenjen az oldalon a nevem alatt! 8) :wink: Szóval így max. kb. fél órával tudta meg előbb, mint az első bejelentkező. :wink: 8)
Köszi a laptetőt! :wink: Meg Adri dicséretét is! :D
De... szerintem inkább Zsófiról copy-ták Zizit....azért az a 4 hónap mégis csak Zsófi javára szolgál! :wink: :lol: Mondom én Neked, hogy ezek Ketten, mielőtt erre a világra születtek, tuti, hogy együtt kóboroltak a Világegyetemben! :lol: :wink: :lol:
Meghívót Szofi bulijára meg várom! :wink: :D

Tenci!

Köszi Neked is a Csajok dicséretét! :wink: Jánoskának még nem nagyon kell izgulnia a Pasik miatt! Ancsi nem az a nagyon bulizós/fiúzós fajta! 8) Szerintem a gatyáját ebben a témában inkább Jázminnál kell majd felkötnie. :lol: :wink: Adri is egyenlőre szerintem a "szelídebb" fajtához (fog) tartozik....Ő is Apja lánya 8) ....Zizi viszont.....külsőleg tutter Apja, de a karaktere és az akaratossága, hát az inkább az enyimé! :oops: 8) :D Bár az igaz, hogy Adri is elég akaratos, hiszen Kos a lelkem :wink: , de a temperamentuma az talán nyugisabb.
Na megint kicsit "dokisra" sikeredtem! 8)
Ünnepeltnek a keze volt festve, mert háromszor eljátszotta velem, hogy befestette az arcát....mások szülinapi buliján....., míg ott voltunk semmi baja nem volt, mikor hazaértünk elkezdett irdatlanul hisztizni, hogy azonnal mossuk le! :shock: :roll: Ezek után azt mondtam Neki, hogy innentől kezdve NINCS!!!! arcfestés max. a kezére ha akar. Arcát legközelebb majd 20 évesen festheti/festetheti be!
De fogalmam sincs, hogy ezt miért csinálta, igazán Ő sem tudta megmagyarázni! :roll: Szerintem nem akarta Ő ezt az arcfestést egyszer sem, csak nem akart lemaradni a többiektől. :roll:
Ajándékok: 3 db puzzle, 1 db Hercegnős társasjáték, 2 db. kifestő, 1db. készségfejlesztős feladatkönyv, 2 db. 12 db-os színes ceruza, 1db Királylányok mesekönyv, 1 db. Origamis hajtogatós állatkák, 2 db csoki....húsvét után nagyon jól jött :D ... 1 pár csatt, 1 készlet kis nyomda, és 1 db varázspálca(csillog-villog, hangot ad)...amit sikeresen kettészakítottak itthon vasárnap Zsófi uncsitesójával! :? Na volt is miatta sírás. De hát így jár az aki undok az uncsitesójával és nem akarja odaadni egy pár percre a másiknak! :oops: :roll:
De végül is ez jó ötletet adott nekem, mert majd kap egy ugyanolyan pálcát kistesótól, ha megérkezett! :wink:
Két kisgyerek nem tudott eljönni. Egyiknek ott volt a húga, de Matyi belázasodott és Anyuja nem akarta elhozni, a másik kislány aki meg nem tudott eljönni, szintén beteg volt, de Ő nem is volt azon a héten oviba.

Orsi!

Igazad van, elfelejtettem válaszolni Zizi mandis műtétjére. Bocsi.
19-én kell felhívnom doki nénit és akkor megmondja, hogy milyen laborok kellenek és ha minden okés lesz a laborokkal, akkor 30-án megműti. Aztán aznap bent kell aludnunk és ha minden okés lesz, akkor másnap...május 1-jén :D ....jöhetünk is haza.
Remélem nem lesz addig taknyi vagy valami más. Nem szeretném, ha közbejönne bármi is! Már csak azért is, mert ÉN szeretnék ott lenni Vele! Adrinál ezt ugye nem tehettem meg, mert akkor volt Zizi 3 hetes és egy pici babát mégsem lehet otthon hagyni még egy napra sem! :roll: Bár Apa jelentkezett, hogy Ő szívesen bemegy Zizivel is, de ebből most nem engedek! :roll: Ha esetleg Hármaskának is mennie kell majd mandi kivételre, akkor Őt már biztos, hogy Adri fogja bekísérni! :wink: :lol:
Gondolattal eljátszottam, hogy milyen lenne, ha lehetne Hármaskám, de komolyan mondom,hogy csak gondolatban! Azért János elég fontos szerepet játszik az életemben, nem akartam ilyen helyzetbe hozni! :oops: :roll: Főleg azok után, hogy én Ziziért nagyon is "megharcoltam" Vele. :oops: :roll: Nem véletlenül van a Lányok között majdnem 4 év! Szóval az elég kemény munkámba telt. :roll: És nem akartam kockáztatni a kapcsolatunkat sem!!! :roll: Viszont.....bevallom őszintén, hogy én sokkal de sokkal jobban be vagyok sz@rva, mint János. Sőt! Abszolút nem mondott semmi "elmarasztalót" vagy csúnyákat rám. Valahogy most "simábban vette a dolgot". Jól meg is lepett vele. :shock: :roll: Vártam Tőle azokat a bizonyos mondatokat, kifogásokat...amiben teljesen igaza volt/van!!!....de SEMMI!!!
Nem mondom, hogy nem lepődött meg Ő is, de....nem tudom.
Hogy mit érzek? Hát nem is tudom. És ez az igazság. Vess meg érte, de most nem tudom mit érezzek! :oops: :roll: Nem mondom,hogy nem szeretem Pocaklakót, mert nem lenne igaz. Szerintem a tudatalattim még valamiért nem engedi a "felhőtlen örömöt"! :roll: Ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de remélem érted. :roll:
És igen, abszolút "becsúszott gyerek". Nem is értem, hogy mikor foganhatott, mert hogy akkor mikor nem lett volna szabad "csinálni a dolgot" nem csináltuk. Sőt! Még előtte és utána is kihagytunk 4-4 napot. :shock: :roll: Nekem mindkét Csajszi a ciklus közepén fogant az tuti!!! És mivel én azon ritka "női fajba tartozom" akinek mióta megvan a havija, totálisan mindig is pontosan megjött....akkor is mikor még nem szedtem gyógyszert és gyógyszer mellett is!!!......szóval nem is tudom pontosan kiszámolni, hogy mikor is foganhatott Legeslegkisebb! :roll: És ez azért is biztos, mert ugye Adri után sem szedtem gyogyót, akkor is szexeltünk rendesen, kihagyva a kihagyni való napokat és hát ugye Zizi csak akkor lett, mikor a ciklus közepén "csináltuk". És majdnem 4 év azért nem kis idő! Vagy is Zizit utólag tudtam ki/visszaszámolni,hogy pontosan mikor is csináltuk,mert ugye Ő nekem csak a 15. héten derült ki,hogy van, mert közben még pontosan megjött 3-szor is. :shock: :roll: Na mindegy ez a végén itt kicsit bonyira sikeredett, de ezt leírni nem is lehet jól csak elmondani. Ha nagyon nem érthető, akkor legközelebb ha talizunk elmondom szóban is! :wink:
Szóval erre csak azt tudom mondani,hogy a Jóistenke vagy a Sors...ki miben hisz....biztos valamiért úgy akarta, hogy legyen nekünk még 1. :roll:
Család meg Nagyok még az "eszmélnek és emésztenek" szakaszban vannak! :wink: :D Ugyan is ők is még "csak" 3 hete tudják! :oops: :roll: Mondom én tudok titkot tartani! 8) És mivel nekem a pocimon maradtak a felesleges kilók, így nem is tűnt fel senkinek! :wink: De hozzáteszem, hogy csak az utóbbi 2-3 hétben kezdett el igazán "formálódni és alakulni" a pocakom! :wink:
Remélem kielégítő volt a válaszom! :wink: :D
Legesleg meg legkisebbre vonatkozik. Mármint Pocilakóra!:wink: Mert ugye hivatalosan nem mondhatom Rá, hogy Hármaska, mert Jánosnak már Ötöske! 8)

Kriszta!

Örülök, ha legalább olvasni van időd. Azért írtam, hogy néha én is sunyiban olvasok, mert nem mindig van időm/kedvem nekem sem írni. :wink:
Elhiszem, hogy semmi extra nem történik nálatok, mert nálunk sem, csak gondoltam mivel Panka ovis biztos van egy-két sztorid meg azért nem hiszem, hogy Petya egész nap szépen elüldögél a sarokban és játszik. :wink: És akkor a vezetést még nem is említettem. 8) Parkolás jobban megy már? Vagy még mindig férjed parkol be a garázsba? 8)

Na jó. Elteszem magam holnapra, mert ezzel a Gyerekkel valahogy nem nagyon bírom az éjszakázást! :wink:

Szép álmokat és nyugodt éjszakát Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi, köszönöm a kimerítő választ. :)
értem én a dolgot, h nem tudod mit érzel... azért elég korán jött, úgy értem h Zizi még nagyon pici, nem voltál felkészülve rá. szerintem ha elkezd nőni és érzed ahogy mozog, másként fogsz vélekedni.
és Adri mit szólt? gondolom örült neki. és hol fog lakni Legeslegkisebb?? Zizi szobájában? biztos még nem gondolkoztatok rajta.

és hol van rajtad felesleg??? :lol: mert én nem láttam.

mennem kell mert noel nyügi..
snooopy

Sziasztok!

Tigrincs!
Bocs, hogy nem jövök gyakrabban, sosem voltam az a fajta! :D
A természetes fogamzásgátláshoz: Sógornőmék 10 éven keresztül alkalmazták: 3 gyereket hoztak össze, akkor, amikor ők akarták és amikor nem akarták, nem jött. Tavaly meg befigyelt a négyeske. :D Azóta 9 hónapos és már nem is tudják milyen lenne a család Nélküle! :D
Szóval szerintem is megbízható a természetes fogamzásgátlás, de ha Valaki meg akar születni, az nem számolgatja a naptárt!!! :D

Lilluska
Vendég

Na és akkor még egy beírás: Lehet, hogy ezzel is sokkolok, de úgy döntöttem, hogy itthagyom a babanetet. Ne keressetek semmi indokot: semmi és főleg senki (!) nem oka ennek. Nincs mögötte "meghasonlás", meg "múlttal való szakítás", meg ilyen baromságok. Egyszercsak "megálmodtam", hogy befejezem az ide írogatást. El is kezdtem kitörölni a hozzászólásaimat. Nem, mintha nem lennének vállalhatók. Tudom, hogy azok, mert egyesével végigolvastam őket! :lol: Csak ha már eltünök, akkor tünjek el tényleg. Az meg kicsit rémisztően hat, hogy ha leregisztrálok, azok "örök időkre" ittmaradnak! :D :D :D Még pár nap és végzek...
Szóval 2004 óta tényleg sok minden történt, jó is volt kicsit újraélni és sokszor meg is fordult/fordul a fejemben, hogy lehet, hogy mégse kéne...De ha már eldöntöttem, akkor végigcsinálom. Ezt a hozzászólást azért meghagyom. Na meg persze nem kívánok minden szálat megszakítani, az iwiw-en továbbra is ismerőseim maradtok! :D :D :D
Persze lehet, hogy egy hét múlva újra regisztrálok! :D

És akkor: Mindenkinek szép napot és szép életet!
Lilluska
Vendég

csajok,
jóóóóóóóóóóóóóól vuduztatok,depi huss :lol: :lol: :lol: tegnap voltunk dokinál és mégsem kényszerülünk szünetre(egyenlőre)ebben a hónapban még mehet a project :lol: :lol: :lol: :lol: kb nem látok a boldogságtól,még az élet is visszatért belém :roll: :oops: 8)

lillus,
mi nem ismerjük még egymást,de ahogy olvasom nem is fogjuk :( minden szépet és jót neked is,az álmok fontosak :wink:

vero,
mailek nem mennek át,folyton visszajön,nincs tele a postafiókod?
egyébként nálunk detto ez van,apát alig látjuk és múltkor megkérdezte uncsitesóm hogy meg vagyok e hülyülve hogy így be merek vállalni még egy gyereket...mondom hogy hülyéknek áll a világ :lol: :lol: :lol:

tigrincs drágám,
te most úúúúúúúúúúúútálsz engem :lol: :lol: :lol: ?lógsz néhány privivel,mert ha nem válaszolsz elkönyvelem hogy utálsz :twisted: és kész :lol:
vazz,ezt a parasztot :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként én is egy ilyen barom miatt léptem le annó,aki azt hitte feltétlen muszáj priviben osztania az észt mert hogy neki aztán annyira sok köze van hozzá :evil: csak én ott szívtam meg hogy volt olyan helyes hogy egyfolytában bombázott az írásaival úgyhogy kénytelen voltam törölni magam :? :shock:

ancsa,
nem kerestél azóta sem,mi van veletek,voltatok cranion?gyere mesélj :wink:

tenci :lol:
most hogy így újra feltámadtam :lol: jövö hét tali?na,priviben megbeszéljük 8)

na,most ennyira futotta,mennem kell pestre a változatosság kedvéért :roll:

jaj még vmi,ha vki tudja hogy keszegh évi marad e a magánklinikán az elmondja nekem :lol: ő az első számú kiszemeltem 8) :wink:

puszi mindenkinek
Vendég

Gigi!
a gép folyton be van kapcsolva, így a levelek letöltődnek! nem értem mért nem jön át!!! :cry: :cry:
Ancsa a mások oldalon írta, hogy voltak ezen a furi nevű dolgon és azt mondták, hogy nem kell Szofi babának, mert nem látnak semmit, erre a kardió doki is ezt erősítette meg, sőt! még a gyógyszert is leszállított! :D

Lilluska!
:shock: :? nem teljesen értelek, de te biztos tudod mit miért csinálsz!!!! :oops: sajnálom! :oops: a legjobbakat kívánon nektek!!!

Tenci!
:lol: értem, értem! szóval te is csak mikor mi ... :lol: hát! remélem sok ilyen hideg zuhany lesz még!!! :lol: ez még jól is esett! :lol: :lol: :lol: te nem vállaltál be egy Hármaskát???? :lol:
na dobok képet Zizi COPY-ról :lol:

Timi!
OH!!!! :oops: na jóóóól beletrafátam! nem tudtam, hogy te is hozzá .... :oops: én azért a legeslegjobbakat kívánom VELE!!!! :D
Azt a Picsát meg küld hozzám, most úgyis harapós kedvemben vagyok, had tegyem már helyre, hogy más zsebében turkálni surmóság!!!!! :lol: Ilyen gyökeret!!!!! :twisted: azért majd tudósíts, hogy mit találtatok ki szülés helyszínére!!! :lol:
Fülbevalók: nekem teljesen okés az is, ha úgy veszed nekik mint nálunk van! csak VEGYÉL NEKIK!!!! :D
Oké! szólok ha megvan Szofi időpontja! :wink:
Zizi-Zsófi: azért írtam fordítva, mert féltem hogy zokon veszed, hogy Zizi COPY = nem akartam bántó lenni! értem én hogy Kis Szarosom előbb született! :wink:

Orsi! Gigi!
mi már csak ilyenek vagyunk, ugye Gigi????? :lol: nem férjtől tesszük függővé hogy hány gyereket akarunk! :lol: Én is bár néha megszakadok, de élvezem!!! :D :D :D ha nem aggódnék a pénz miatt akkor már terhes lennék Négyeskével! :P (az az igazság, hogy ha itthon van akkor is mindent én csinálok, csak akkor kezelhetetlenebbek a lányok :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zizi Copy

Kép két órával ezelőtt!!!! :D

Kép

Kép

Kép Szofi szülinapján :D itt 100% Zizi!!!! :lol:

és akkor ha már Szofi szülinapja, akkor Szofiról is ....

Kép

Kép

mire Kata is előbukkant lemerült a gépem :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hű, 1 hetet kihagyok, és mekkora hírrel találom szembe magam!!!

TIGRINCS: Nagy-nagy gratula hármaskához!!!!!

Kép
szerencsemák

xxx
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most értem ide, de ma az alvásé volt a főszerep! :oops: 8) Egész nap csak kóvályogtam, még jó, hogy János ma itthon volt, mert kicsit besegített Zizinél! :wink:

Lillus!

Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de megértem. 6 év az sok idő. És bele lehet fáradni dolgokba. Azt is megértem, hogy már nem a régi a csapat és már nem teljesen ugyanaz a dolog. Meg van hogy nem lehet/nem tudja már követni az ember, hogy hova mit ír és akkor pl. választ, hogy hol folytassa tovább. Megértem. Én is kívánom, hogy továbbra is mindig szép napotok legyen :wink: és további szép életetek kívánok az egész Családodnak! :D
Akkor majd iwiw-en megkukkollak néha! 8) Szia!

Vero!

Doki miatt ne aggódjál! :wink: Én nem veszem zokon, amiket írtál róla. Ezt már régebben ledumáltuk privibe! :wink: Akkor is és most is megértem az érveidet! De tudod, mondtam, amíg velem rendesen viselkedik, addig nem váltok.
Ami biztos....legalábbis nagyon úgy néz ki...., hogy nem vele fogok szülni, mert azt mondta, hogy egyenlőre marad a Kút. magánosított helyén. De nem vagyok túlságosan kétségbe esve emiatt. Terhesgondira hozzá járok, amíg kell. Aztán már ha elérem a CTG-s időszakot, akkor megyek majd csak abba a kórházba ami mellett döntöttem. :wink: Van már egy-két tippen, hogy esetleg hova megyek szülni, de egyenlőre még nem szeretném megosztani, csak ha majd biztos lesz! Remélem nem baj! :roll:
Picsával 8) meg ne foglalkozzál én sem teszem, meg az illető sem, akinek "beszólt". :wink: Lehet, hogy így jobban eszi a fene, hogy szarik válaszolni neki! :lol: :wink:
Tudom, hogy illendőségből írtad előre Zizit! :wink: Én nem vagyok az a sértődős fajta! :wink: Főleg olyan dolog miatt nem, ami nem létkérdés! Egyébként ha más gyerkőjét "hasonlítom össze" a sajátommal vagy hasonló dolgokról beszélgetünk, akkor én is mindig a másik gyermekét írom előre! :wink: :lol: De hát minket jól neveltek, nem?! :lol: :wink:
És ezek Ketten!!!!! :shock: :lol: Totálisan édesek és tényleg hasonlítanak egymásra!!! Behalás!!!!! :lol: :wink:
Jánosnak is mindig megmutatom Zsófi képét (is) és Ő is mindig ledöbben a hasonlóságon! :D Néha meg is kérdezi, hogy Anya! Biztos, hogy nem ismerem én valahonnan ezt a Nőt?! :D Mármint Téged! :D
Viszont annak nagyon örülök, hogy Szofi gyönyörűséges arcocskája ismét "régi pompájában tündököl"!!! :wink: :D
Sajnálom, hogy Kata lemaradt a fényképezésről! :? Na majd legközelebb Vele kezd! :wink:

Szerimák!

Köszi! :wink:
Fűzfák még élnek :wink: de gyökeret még nem látok! De tovább szeretgetem őket és remélem az egyik gyökeret fog ereszteni! :D Aztán máris szállítom Hozzátok! :wink:
Zsadány bébi hogy van? Remélem minden okés Vele! 2 hónapos oltást hogy viselte?

Gigi!

Nem utállak! :D Csak még nem olvastam a prividet! De ígérem ezt most megteszem, ha itt a közöst befejeztem! :wink:
Ugye-ugye mondom én, hogy a közösségi woodoo-zás hatással van Mindenkire! :wink: :lol: Főleg, ha jót kívánunk! :wink:
Fiúknak csókjaim! :wink: Remélem minden okés Velük!
És látod, hogy Nálatok is minden okés lesz?! Csak hinni és bízni kell!!!! Mondom én, hogy Te leszel a következő "jóhírhozó"!!! :D Aztán meg majd jön a következő "jóhírhozó"...........!!! De ez maradjon egyenlőre az én titkom, hogy szerintem ki lesz az!:wink:

Orsi!

Már április legeleje óta mozog! :lol: :wink: Azzal sincsen semmi bajom, hogy Zizi után hamar jött. Ha így hozta a Sors, akkor ennek így kellett lennie. :wink:
A legjobb "szó" erre, ahogy írtad, az a "nem voltam felkészülve rá"!
De egy percig sem bánom, hogy valamiért mégis így alakult!!!!
Adri nagyon örül és most kisfiút szeretne! :lol: Egyébként mielőtt elmondtuk volna Neki kistesót, épp előtte mondta egy-két nappal, hogy milyen kár, hogy nincs nekünk is három vonalzónk! :shock: :D Jánossal néztünk egy nagyon és jót kuncogtunk magunkban. :wink: Aztán mikor meglett az Afp eredménye elmondtuk Neki!
Szóval én hiszek abban, hogy a Gyerekeknek tutira vannak jó megérzéseik és néha "látomásaik" ! :wink:
Pocilakó tuti, hogy a lenti szobában fog lakni velem, míg szopizunk. Mivel Zizi még kicsi, ezért valszeg be kell szereznünk még egy rácsos kiságyat vagy valamilyen megoldást keresünk. Más egyébként nem kell. Főleg, ha lány lesz! :D Akkor aztán tényleg semmit sem kell vennünk! :D

Na ezt most elküldöm. Hihetetlen, de iszonyúan el tudok fáradni! :roll:
Persze azért a priviket még elolvasom! :wink: Hallod Gigi! :lol: :wink: De válaszolni majd csak holnap fogok rájuk, ha lesz időm!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sehol senki Csajok?! :)
Mindenki kint a napocskás időben? :D

Akkor megyek én is ebédeltetni! :wink:

Később még benézek! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hali Tigrincsem. :D
én vok... csak elég fáradtan. noel hajnali 3:22kor úgy döntött nem alszik tovább...képzelheted. :twisted: 6kor sikerült szabinak elaltatnia.
kicsit hulla vagyok. de tudtam pihizni, mert 10kor noel dőlt ki, majd 11kor tőle szokatlan módon kolos is nyomott 1 óra szunyát.
mindjárt indulunk pesre, szabinak koncertje lesz szombaton.

és uh képed van pocilakóról?

Sissy merre vagy?
és a 3fiús anyuka?? Kriszti??
snooopy

Timi, igen nekünk a hétvége jobb. egyedül nem merek felmenni a két gazfickóval, és szabi csak hétvégén ér rá.
snooopy

HAHÓ!!!
MERRE VAGYTOK CSAJOK?????? :D

VERÓ-csodaszépek lánykáid :D és tényleg van hasonlóság....Te nem Érdre jár véletlenül Laci??? :lol: :lol: :lol: :lol: és nem ismeri Timit??gyanús ez nekem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Zsófesz is hogy göndörödik-ez beszarás :lol: :lol: és amúgy össze van fogva a hajuk a csajoknak?-engedik??-és milyen hosszú???

TIMI-na akkor látom picipocilakód nem olyan mint Zizi :D még éjszakázni sem hagy...lehet pöcsös lesz??? :lol: :lol: én drukkolok legyen Bálint...ha meg nem majd folyt következik :lol: :lol: végülis nem nagy meló....2-3perc??? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
hétvégén nagycsaládos vagy???-és egyre nagyobb.... :D :D

ORSI-szóval koncerteztek???-és Te is mész?? magadra kötöd Noelt
bizti bejönne neki...ott a színfalak mögött :lol: :lol:
éééés végre jó idő....Koli gondolom élvezi a kintlétet...alszik még napközben??

GIGI-de jóóóóóóó :lol: mindent bele :D :D annyira jó az idő-menjetek a szabadba :wink: :wink: :wink: a fiúkat meg bízzátok a mamára :lol: :lol: tényleg nagyik vannak a közeletekben? :roll:

LILLUS-látom xxxx-a Te döntésed....sajnálom

Kép
Kép
etenci
Ercsi

nem sok írás született a hétvégén. :)
én igaoltan leszek távol pár nap, megynk balatonfüredre. kedd-csüt. szüleim is jönnek így le tudjuk majd passzolni pár órára a kőlyköket és kettesben lehetünk szabival.

jók legyetek. :D
snooopy

Mi van mindenki lelépett????? :shock: :shock: :shock:

szóljatok mert akkor én sem teperek itt!!! :roll: :lol:

JUDESZ-BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

TIMI-voltatok Jázzal műtét előkészületen?? :roll: és mi volt???-----vagy már te sem jössz???akkor marad a privivonal...meg a többiekkel is....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

hali,
én igazoltam vagyok távol,ha nem uh-ra járok sexelünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez a hetem nagyon zűrös lett :? úgyhogy jövö hét végefelé tudom magam aktivizálni :oops: kérem szíves türelmüket hölgyeim :lol: :lol: :lol:

pusz mindenkinek 8)
Vendég

sziasztok

nem vesztem ám el én sem - teljesen :oops: Bocs lányok, de elég zűrös az életem, nem nagyon jutottam géphez... Most meg épp évet zárok, mérleget rakok össze...
Ancsa úgy néz ki kezdi venni az akadályt, tegnap már nem ordított, meg ma is csak kis nyüszi volt. Ja és tegnap már evett is a bölcsiben.

Bocs lányok, tényleg rohanok, csinálom a melót... 2kor indulhatok vissza a városba még fényképet nyomtatni, mert valami anyáknapi meglepi készül és ahhoz kell, meg szülői is lesz ma. Ááááááááááá

Puszi mindenkinek, szép napot!!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Húúúúúúúúúúúúúú, mekkora pangás volt hétvégén! :shock: :)
Látom tegnap óta sem túl nagy a forgalom! 8)

Én utólag kérek visszamenőleg kimenőt, ugyanis hétvégén Nagyok itt voltak, tegnap intézkedtem Jázmin ügyében meg még más ügyben is.

Először is dobok pár tavaszi képet, bár kicsit lecsúsztam a jókedvre derítésről :wink: mert ugye tegnap óta süt a Nap! :wink: :D
De ha már megcsináltam a képeket, akkor feldobom őket!

Tulipános kertem.....egyben....
Kép

....fehérek....
Kép

....sárgák.....
Kép

....pirosak.
Kép

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gyorsan elküldtem, mielőtt ledobott volna a net, ugyanis két napja ezt játsza, ha gondol egyet kihajít. :evil: Nem csak babanetről máshonnan is.

Kivel is kezdjem hirtelen...... 8) :D

Szerimák!

Jelentem alássan :wink: :lol: mind a 4 Fűzfa-jelöltem már nem csak jelölt, hanem FA is!!! :lol: :wink:
Mind a 4 kigyökerezett!!! :lol: :wink: Na jó, ahhoz, hogy igazi Fává váljanak, még el kell ültetni őket, de a lényeg, hogy van gyökerük. Nem is akármennyi!!!! Nagyon sok!!!! :lol: :wink:
Szóval, ha még mindig érdekel a dolog, szóljál és már viszem is! :D
Remélem ebben a szép időben, már kint lógatjátok Fiatalemberrel a lábatokat! :wink: :D

Orsi!

Látom ma utaztok! Utólagosan is jó utat, remélem szerencsésen odaértetek és a visszautatok is zökkenőmentes lesz! :wink:
Remélem Noel kicsit többet alszik! Küldjek Rá jó értelemben vett "woodoo-s" tavaszi fáradtságot?! :wink: :lol:
És Balatonfüreden hova mentetek? Wellness szállóba vagy valakinek a nyaralójába? És Szabi koncert hol volt? Jól sikerült?
Én most F1 kimenetelre gyúrok, csak nem tudom mennyire lesz az hangos Pocilakónak! :oops: :roll: Minden esetere leinformálom majd a dokit meg a védő nénimet is! Nem fognak nagyon hülyének nézni, biztos! 8)
UH képem van L/B-ről, de nem valami jó, mert csak 2D-s, és szinte sosem fordul szembe :roll: , 4D-n meg még nem voltam. Oda majd csak a 25. hét környékén szándékozom menni.

Tenci!

Tegnap beszéltem HP asszisztenciális nénivel :wink: és azt mondta, hogy péntek reggel 8-ra irány HP, kezembe nyomja a beutalókat és irány a vérvétel meg pisileadás a nagy épületbe. (füllorrgége külön épületben van). Aztán, ha minden okés, akkor jövő hét pénteken műtét. A többit meg majd pénteken megbeszélem a doki nénivel! De hogy megint hogy fogok pisit gyűjteni Zizitől.....ez itt a nagy kérdés, mert ezek a pisigyűjtő zacsik lányoknak sz@rt sem érnek!!!! :evil: Úgy hogy majd reggel megpróbálom a bilibe pisiltetni, de hát ugye mivel éhgyomorra kell vinni, nem tudom, hogy tud-e majd produkálni valamennyit. Mindenesetre azért a pisizacsit csütörtökön estre "ráadom". Hátha kivételesen szerencsém lesz! :roll:
Az idővel meg NE túlozzál!!!! 8) Elég ahhoz 1 perc is! :lol: :wink: :D
Privivonal meg egyébként is marad! 8)
Ma este meccs! Miki haverom kinek drukkol? :wink:

Judy!

Gondoltam én, hogy Te most nagyon dolgozol! Meddig is tart ez az őrültek háza??? :shock: :roll: Május végéig?
És melót melóhelyen mikor is kezded?
Örülök, hogy Ancsa egyre ügyesebben veszi az akadályt! Ügyes Csajszika Ő! De időre mindenkinek szüksége van főleg ha változás áll be az életébe! :wink: Tényleg, bölcsiben van jel? És mi a jele? Van már kis barátja/barátnője akivel el vannak? És hányan vannak a csoportban?
Nálunk most Anyák napi meglepihez nem kellett semmit vinni az oviba, viszont az Apák napi meglepihez kellett vinni üres fehér borosüveget! :shock: :lol: Hogy mit csinálnak majd belőle....el sem tudom képzelni! :wink:
Szülőihez meg kitartást. Kíváncsi vagyok, hogy nálatok is tesznek-e majd fel "okos kérdéseket" szülők! 8)

Gigi!

Kimenő természetesen, mint Mindenkinek ENGEDÉLYEZVE! :lol: :wink: Főleg, ha élvezetekről van szó!!! :wink: :lol: 8)
És UH-ra hova jársz? Már a Kútba kell menned?
Fiúk hogy vannak? Gondolom most, hogy itt a jó idő be sem lehet Őket sem zavarni kintről! :wink:

Többiek? Bár gondolom akinek van kedve és ideje, úgy is jön! :wink:

Menek Szomszédolni :lol: meg Zizi is mindjárt felkel oszt osztom Neki az ebédet! Ma rakott bolognait csináltam és van még gyümi leves is! :wink: :D Jó étvágyat Mindenkinek!

További szép tavaszias napokat kívánok Mindenkinek! :wink:
És jövök, ahogy tudok, de a jövő hetem az nekem is zsufi lesz! :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Lányok!
én is itt ... csak szaladgáltam ma is. Tegnap a lakást kellett gatyába rázni a lányok után :lol:

jövök amint tudok! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én is itt :-)

Tigrincs:
GRATULÁLOK!!!! és szorítok, hogy kiskukis legyen!!
A fotók szuperek!!! Adri tiszta te és Jázmin tiszta apja, kíváncsi vagyok hármaska kire fog hasonlítani :-)
Gyönyörűek a tulipánjaid!!! Imádom a tulipánokat!!!

Judy: Gratula az új munkához!! Isten Éltessen!

Gigi:
Hajrá mindent bele!!! :-)

Orsi: Hajrá pihi!!

Ancsa????

Tenci: Fiúk? már többször akartam írni,hogy irigy vagyok,hogy nem kell főznöd!

Mi jól, bár kb 3 hétig voltunk betegek.
Benedekem 1,5 hete ÁLL!

Most pedig kaptok egy csomóképet :-)))

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Most csak egy nagyon gyorsra....aztán még jövök!

Judy!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Annyira figyeltem tegnap, hogy NE felejtsem el, hogy a végén mégis elfelejtettem!!! :oops: :cry: BOCSÁNAT!!! :oops: :roll:

....és köszi Tenci! 8)

Robogok ebédeltetni. Utána ha tudok még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszi lányok!!! :D :D :D

Csak beugrottam egy percre, mert elszállt az agyam :? Namindegy.

Timi,
szülői ma lesz... Csajok elnézést kértek a bölcsiben, már összekavarodott az agyuk, mert tegnap lett volna fotózás - ami elmaradt, mert a fotósnak beteg lett a gyereke - ma meg a szülői és már összekavarták... Amúgy még arra is kíváncsi vagyok, hogy milyen nyelven folyik majd a szülői, mert ez vegyes bölcsi, van angol, német, spanyol és szlovák anyanyelvű gyerek is a magyarok mellett :)
Amúgy itt úgy van, hogy ez a Maci csoport, és mindenkinek maci a jele, csak más színű. Annának most a szürke jutott, de ez nem a végleges, már laminálják az új színeket, valószínűleg egy szép almazöld lesz - legalábbis nekem az tetszett a legjobban. Mármint a háttér színes, nem a maci... na ezt jól elmondtam :oops:
Diliház? Háát, elvileg május vége, de a legnagyobb melót jövő hét elejéig be kell fejeznem. :( Utána a többi már nagyjából sétagalopp... Melóhelyen meg május 17-én kezdek...

Brigi, édesek a fiaid :D

Végül kaptok egy fotót, tegnapi. Bölcsisem lenyúlta a virágcsokromat meg az edzőcipőmet :D :D :D
Kép

Na megyek vissza a gályára... :? Szép napot! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

TIMI-nagyon szépek tulipánjaid :D de látom ez sem az egyszerű mezei.... :lol: :lol:
akkor holnap Jázminelőkészülés???hogy is tudják majd levenni a vérét???-és pisigyűjtés??,-aki már bilibe nyomja ez nem kérdés!!!! :wink: :wink: :wink:
majd gyere és mondjad mi volt-hogy sikerültek a vizsgálatok....gondolok rátok holnap
pocilakód hogy van??,sokat mocorog??? :D :D
azért belegondolok nem lesz egyszerűűűűűűű....19hónap-de biztos csodálatos óráknapokhetekhónapokévek :lol:jönnek.....kicsit irigy :D :lol: de mi megálltunk.....jövőhéten doki,és rakatom a spirált

JUDY-tetszik a bölcsi-több nyelv?-nagyon jóóóóóóó :lol:
és értem maci jel hátérrel :D csak ez most barna v jegesmedve??-ez itt a kérdés :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Ancsa nagyon édespofi :D lassan belenő a cipődbe 8)

GIGI-szóval akkor mikor is jössz???-ha a képzetbeli harmadik vonalzód itt figyelne??? :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:akkor mindennap felugrom bnetre!!!hajrááááááá hármaska!!! :wink: :lol:

BRIGI-de édesek.....és hogy megnőtt Benedek!!!! :D nagyon ügyi...lassan elindul....és neked véged!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: mondjuk én alig vártam!!!!-hogy elinduljon....
mi volt veletek???náthaszerűség???
látom nagy a szerelem tesók között :D vagy nincs ez így mindig??? :wink: :wink:

mi jól-habár kedden megjártuk kórházat-Benedekem mocival lefejelte tolókaput :roll: nagyon durván.....én aki azthittem hozzászoktam az ilyen dolgokhoz/kaptam és kapom is rendesen Mikeytól az ívet/-rohantam dokihoz,nem szakadt fel -rögtön jegeltem....de domborzati térkép semmi volt a homlokához képest...amúgy sírás ezerrel-de teljesen képben volt Benedek mire kiértem dokihoz már nem is sírt...azért kórház ott röntgen-szerencsére semmi-sőt már mire odaértünk pukli is lement csak lila színben tündökölt,kedve okés-semmi extra-,még el sem aludt az autóban tök élvezte az utazást.....szóval lehet én paráztam túl,de tényleg durva volt....
reggelre mintha semmi nem történt volna....ma is csak a színes homlok ha ránézek....ugyanolyan kisördög :lol: :lol: -ja és tiplit Mikey is kapott-nagyon csajozott és elesett rollerrel neki az oszloppillérnek..nem para Tenci-mondja Mikey :D :D
most meg azon agyalok szükséges volt-e a röntgen??? :shock: :roll: mert kinek is jó ha sugarazzák?? :?: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

bakker... elszállt minden :twisted:

Timi!
virágaig tényleg nagyon szépek! látom a szivárvány minden szinében pompáznak :lol:
Holnap miatt én is szorítok! ++++++++++++++

Tenci!
látom nem unatkozol a két kis ördögöd miatt :D az a fejelés biztos nem volt semmi! szerintem nyugodtabb vagy így hogy röntgenezték! nem? :? :D
Jut eszembe ördög! itt is van három! :D Zsófi már mondja is hogy "ödöö" :lol:

Judy!
melóhoz még 1x gratula!
Lányod meg nagyon kis tündér a virággal. :D nekem a magas sarkú cipőime lépnek bele folyton a lányok és azzal szambáznak a lakásban :lol:

Brigi!
ez a két kis pasi fénymásolással készült!!!! :lol: mint két kis tojás!!! :lol: nagyon helyesek! nekem az utolsó - együtt alvós - kép tetszik a legjobban!

Gigi!
hát! ez a duma!!!! :lol: lehidalok tőled! ha nem UH akkor sex-eltek!!! :lol: :lol: :lol: nem rossz! :lol:

Orsi!
de jó lehet most a Balcsinál!!! :P

még gyorsan rólunk 2 szót:
Szofi oviban, bár taknyos picit. Zsófi kedden volt bölcsiben, de most itthon. Ő is taknyi, bár ő fogzik is. Kata meg mától itthon, mert BÁRÁNYHIMLŐS!!!!!! :oops: :oops: :oops: Lacit meg lassan már csak fényképről látjuk. Éjjel is elment 1-kor. Szofi bulizott, én ott aludtam mellette a földön. Lehet a takonykór miatt nem kapott levegőt???? :oops: Még jó hogy tegnap el tudtam menni szülőire! :oops: nem unatkozom! remélem holnap azért még el tud menni Szofi oviba, mert most nincs elég erőm 3 gyerekkel vásárolni menni ... :oops: :lol: Laci szombaton megint kiállításon lesz, már mondta, hogy vasárnap is dolgozik. ... no comment! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na megjöttünk. jó volt, kolost ki nem lehetett imádkozni a medencéből. olyan hisztirohamot kapott, ő ne megy vacsizni.
és csajozik ám ezerrek a drágám. votl ott 3 13-15 éves lány, odament az egyikhez "szia" mondta és elővette a legcsábosabb mosolyát. mindenhova követte őket, nagyon édes vot. :))))
voltunk a veszprémi állatlertben, az is nagyon tetszett neki. sétáltunk a balcsiparton, etettük a hattyúkat, kacsűkat, (persze meg is kellett őket kergetni -amelyik kinn volt a parton).
noel sem aludt rosszabbul mint itthon, de jobban sem.
snooopy

Tigrincs: nagyon ügyesen gondoztad az ágacskákat, hogy kigyökereztek, gratulálok! Természetesen még mindig érdekel a dolog. Leemilezzük, hogy mikor, hol?
2 hónapos oltás rendben ment, picit sírt, amikor megszúrták, aztán jókedve lett. Jövő héten már a 3 hónaposra megyünk. Repül az idő...

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Megjöttünk HP-ből. Reggel 1/4 8-kor indultunk itthonról és 3/4 9-re :!: :!: :evil: :shock: értünk oda! Szóval f@sza a közlekedés! :?
Mindegy, túl vagyunk rajta.
Sikerült pisizacsit szuperül feltennem és "mérhető" mennyiség bele is került a zacsiba, úgy hogy reggel nem kellett már biliznie Zizinek! :D
Vért a kézfejéből.... a csuklójához közel....vettek. Egy igazi HŐS volt Jázmin, mert csak addig sírt, míg a néni beleszúrta a kezébe a tűt és az első fiola meg nem telt vérrel, utána abbahagyta a bömbit! :roll: Összesen 3 fiolával vettek Tőle. Utána irány az anesztes doki. Amíg ott várakoztunk benyomott egy egész túrós batyut :shock: :D , mert ugye éhgyomorra kellett menni vérvételre. Anesztes doki néni meg is jegyezte, hogy nem is érti, minek kell éhgyomorra menni, miért nem ehet a gyerek, mert igazából ez az éhgyomros vérvétel az a cukorbetegeknek kell(ene) csak! :shock: :roll: Na mindegy.
Borostyán nyakláncot egyből "kiparancsolta" a nyakából.... :roll: 8) a többit inkább most nem mondom el. 8) Mármint amit mondott az anesztes doki néni a láncról és hasonlókról. 8)
Mondjuk nekem tök 8, mert én úgy sem hiszek ebben a "gyógyító/altató/nemfájafogzástőle/stb. erőben"! Csak nem akartam Zizi kerianyját megbántani, hogy nem adom fel a gyerekre, ha már hozta Neki a szülinapjára. 8)
Szóval mindent megbeszéltünk anesztes dokival, laboreredményeket megkapja Pálma doki néni és jövő 7 pénteken reggel 7 és fél 8 között be kell mennünk a kórházba. Ha nem jön közbe semmilyen sürgős eset, akkor tuti Zizi lesz az első....mivel még elég pici. :roll:
Szegénykém, hazafelé elaludta az autóban, de behoztam, hogy kényelmesebben aludjon az ágyában. Úgy durmol, mint egy Kismackó! :wink: Fel sem ébresztem addig, amíg fel nem kel magától. Had aludjon szegénykém, úgy is jó korán kivertem ma az ágyból! :roll:

Na menek ebédelni, aztán ha lesz időm még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!
Kolos és a lányok :lol: :lol: :lol:

Timi!
jaj de kis ügyi bogyó volt Jáz!!!! :D :D
figyú! te most vizsgálatokra jársz a Kútvölgyibe??? vagy csak Mészihez jársz magánba??? Borsikával nem találkoztál? őt ismerted! nem????

na jó, megyünk lassan Szofiért az oviba 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik :lol:
Látom sok minden történt veletek.
Csak gyorsba amire emlékszem, mert kicsit szétszort vagyok mostanság.

Timi: Hatalmas gratula

Judy:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! így utólag is.

Tenci: Fiúk hogy vannak? Nem semmik a gyerekeid :lol: Viktor is alkotott a futóbringával, de szerencsére semmi baja nem lett. Csak én kaptam frászt :lol:

Rólunk csak annyit, hogy holnap jön az idióta Vikóért, de nem bizok benne és nem is mondom a drágámnak addig míg nem telefonál, hogy elindult. :lol:
És egy kép a drágaságomról.
Kép
Szép napot mindenkinek
V

valentina

Jó napot!

sehol senki???? :shock:

Valentina!
Vikó nagyon kis csibész! :lol:

Mi jól! Szofi oviban, Kata itthon MÉG!!! szerdán megyünk vissza dokihoz. Pöttyök itt-ott 1-1 de 3 komoly pöttye van össz vissz, a többi nem is néz ki bárányhimlőnek. Nem vakarózik, nem lázas ... :shock: Kis Vasgyúró a csaj! :lol:
Laci dolgozik. Ha látni akarjuk akkor mennünk kell utána :D így szombaton összeszedtem a lányokat és kimentünk utána Pilisszentivánra (Ancsa! Kriszta! nem csuklottatok? nagyon gondoltam rátok!!! :wink: ) tűzoltó szakkiállításra :D Szofit alig lehetett kiszedni a tűzoltó autókból :D rettenetesen élvezte :lol: Lacival meg még interjút is készített az ECHO TV :D vasárnap meg Kopaszizás volt (hatalmas tömeg volt) + isteni tejszínes, mascarpone-s ribizlitortát sütöttem :D már a morzsáis is elfogytak :D

ha valaki erre jár akkor legalább 2 sort ... :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Verom! :wink:

Erre jártam! :wink: Bekukkantottam, de most csak ennyi, mert a levelezésem most elsőbbséget élvez! 8)
Minimum 4 embernek lógok válasszal már vagy 3 hete :oops: 8) kettőnek meg muszáj vagyok írni, mert rám sem bagóznak! :roll: Tudod, ha hegy nem megy Mohamedhez...... esete! :roll:

Estefelé majd jövök, ha tudok!

Uff.......én beszéltem! :lol: :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

uff, uff...én is vagyok...csak enni jöttem haza, egész nap kinn lógunk, noel ahátamon kolos megy amerre lát... :lol:
snooopy

Sziasztok!

Szégyenlem magam össze meg vissza, amiért olyan régen nem írtam... Kicsit szétcsúsztak a napjaink, olvasni sem nagyon tudtam...
Nagyon sok dolog történt itt a fórumon.
Timinek nagy gratu a pocakhoz! A titoktartás nagymestere vagy!!! Jáz előkészületeit olvastam, nagyon bátor lányod van! Tényleg hős!!!

Lilluskát sajnálom...

Vero, biztos, hogy bárányhimlő? Kapott ellene oltást Kata? Tényleg erős a szervezete, ha ki sem pöttyösödik.

Valentina, Vikó nagon vagány a napszemüvegében!!!

Etenci, Benedek buksija hogy van?

Velünk nagyjából rendben minden, Zoárd szépen gyarapszik. Időnként megelégeli éjjel az alvást, és akkor "kaszinózik", de amúgy rendes gyerek. Zéti viszont nagyon féltékeny, agresszív és nagyon anyás lett. A játszótéren bárkinek nekimegy, puszta passzióból fellöki, megüti a gyerekeket, engem harap, és nagyon sokat vinnyog. Zsombor éli világát, édes nagy ovis, csupa értelem, de időként rá is rájön valami nagy dac, és akkor nem lehet hozzászólni. Tanulom a helyzetek kezelését.

Kép
Kép
Kép
szzsk

sziasztok :lol:

én is csak pár sor erejéig mert kétoldali internetundorom is van már :roll: :oops: :lol:

vero,
azta,nincs kedved meghívni minket :lol: :lol: :lol: enyim kölkök be lettek oltva bari ellen,mert hogy én nem voltam... :roll: de jó lenne azért túlesni rajta.meg az én oltásomat letesztelni :twisted:

tigrincs,
szuper ügyes lányod van,persze a másik is az :wink: a pálma az a benedek pálma?nem,nem a kútba járok Uh-ra,úgy fest ott csak szülni fogok :lol:

szzsk,
jöhetnél gyakrabban mesélni a 3 gyerekes létről,én még csak itt sóvárgok....

snoopy,
ugyehogyugye :lol: jó is ez a jó idő,én is kertészkedem,próbálom kiélvezni mert nemsokára úúútálni fogom a dög meleget :roll: :twisted:

tenci,
:lol: :lol: :lol: most majd jól lerágjátok a 10 körmötöket,mi :mrgreen:

most ennyire futotta,mert én még mindig Uh-ra járok :shock: no comment :twisted:

pusz
Vendég

UFF :D

Megvagyok még én is csajok. Tegnap este 10-kor bemászott a határidős mérleg. Már csak 2 beszámoló, a nyenyik és az adóbevallások vannak hátra :roll: szóval húzom az igát...

A múlt hetünk a bölcsiben teljesen jó volt, semmi sírás, csak legörbült szájacska, de utána nagyon jól elvolt egész nap. Ez a hét megint kicsit sírós, de nem annyira gáz, mint az előző volt...

Férj ma reggel elutazott Németországba, csütörtök este/éjjel jön haza. Addig ezer a dolog, ráadásul az öccse meg pénteken ballag -mint ezt szombat este anyós bejelentette - úgyhogy még arra is ki kéne találnom valami ajándékfélét... :roll:

Szóval nem unatkozom. Ja meg fotókat válogatok, mert a Rossmann most akciózik és 100db képet 1900ft-ért hív elő, és nekünk már 2004 óta nincsenek előhívatva a nyaralási képeink :oops: úgyhogy asszem most megragadom az alkalmat és leadok vagy 1000fotót :D :D

Bocsi, hogy csak magunkról, de most nem volt időm visszaolvasgatni - pedig ahogy látom nem volt csúcsforgalom :oops: Majd igyekszem jönni, de már nem ígérek semmit....
Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Na úgy látom beindul a "nyári pangás"! :wink: 8)
Nem baj, kint is kell lenni ebben a szép időben! :wink: :D Hajrá Mindenkinek! :wink:
De azért heti 1-2 bejelentkezés legyen, jó?! :wink: :lol: 8)

Orsi!

Ha ismét beérsz a kint létből :wink: és a Fiúk hagyják, tessék megírni, hogy milyen volt Balcsin! :wink:
Anyukád jól van?

Vali!

Viko nagyon cuki azon a képen! Mint egy kis "maffiózó"! :oops: :wink: :lol: És az a tükröződő napszemüveg...!!! Még Téged is lehet benne látni! :lol:
Oviba beíratás meg volt már? Aztán tessék majd elmesélni Neked is, hogy mi lesz a Fiatalember jele! :wink:

Vero!

Mai menü mi lesz? :lol: :wink: És ma hányan vagytok otthon? :D
Gondolom Katának azért nincs annyi pöttye, mert be van oltva. Nálunk is Adrinak, mikor elkapta a barit az oviban, össz-vissz volt 13 pöttye és abból 7 a fején a haja alatt volt! :wink: :D Szóval jó dolog ez a bari oltás! Hú, azok a csoporttársai akik nem voltak beoltva ellene, szegények hogy néztek ki! :?

Tenci!

Dugd már ide a képedet egy-két mondatra!!! :wink: :lol:
Benedek-fej hogy van? És Mikey? És Neked is mondom, hogy majd mondjad, hogy mi lesz Fiatalember jele az oviban, okés? :wink:

Kriszti!

Örülök, hogy még egyben vagy! :wink:
Főleg, hogy Fiúk jól vannak! :wink:
Zsombi már igazi Nagyfiú, Zétinek viszont akkor még szoknia kell a helyzetet! De lesz ez még sokkal jobb is!! Hidd el! :wink:
És verdával mi a helyzet? Remélem jól szuperál és száguldozol vele továbbra is! :wink: Tényleg, milyen színű is az a francia? Mert akkor azokra a francokra jobban ügyelek! 8)

Judy!

Nagyon ügyes ez az Anna-lány! :lol: :wink: Egy kis szájgörbülés még bőven belefér! Van már barátja, akivel együtt "nyomják" a játékozást? :wink:
Neked meg kitartást még erre a "kis" időre! :wink: Ügyes Csaj vagy Te, pikk-pakkra megoldod azokat a fránya adós cuccokat! :D :wink:
Férjednek meg utólagosan is jó utat és érjen haza (is) szerencsésen! :wink:

Gigi!

Járjál csak azokra az UH-ra! Meg lesz az eredménye!!!! Hidd el!! Csak ne tessék feladni! A végeredmény számít! :wink: 8)
És igen, a Pálma az a Benedek Pálma! :wink: Csak nem volt Hozzá nektek is "szerencsétek"? :roll:
Nagyon rendes doki és Adri is nagyon szereti! Neki tavaly vették ki a manduláit, mindkettőt! Zizi "megússza" egyel is, Neki csak az orrmandit kell kikapni! Szóval ha minden jól megy és nem jön közbe sürgős eset, akkor péntek reggel Ő lesz az első akit megműtenek, mert az aznapi műtétesek közül Ő a legkisebb! :roll: Szegény Apa már most parázik, hogy mi lesz az Ő Kicsikéjével....Adrival Apa volt tavaly, mert Zizi akkor volt 3 hetes, mikor Adrit műtötték......mert az altatás utáni ébredés, mikor kimegy belőlük minden.....hát nem egy felemelő látvány/érzés! :? :oops: És ugye Jáz még tényleg kicsi, mert még igazán nem tud beszélni, stb. Szóval Jánosom jobban parázik, mint én, de hát Ő már csak ilyen! :oops: :roll:
De tuti, hogy Zizi a pénteki vérvétel óta érezhet valamit, hogy történni fog Vele valami, mert iszonyatosan bújik hozzám! :roll:

Szóval Lányok!

A hétvégére már most kimenőt kérek, mert tuti nem fogok tudni jönni hétfőnél előbb.
Péntek reggel 7-re megyünk be Zizivel és szombaton jövünk haza HP-ból, ha minden jól megy....KOPPKOPPKOPP!!!!!.......és hétvégén még a Nagyok is itt lesznek!
De péntekig még jövök! :wink:

Most ennyi! Megyek főzők egy kis céklát, salátának! :D

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja, Orsi...még!

Ja, és ha vannak fotók akkor azt is kérünk! :wink:
Főleg olyat, ha van ahol Koli udvarol(t)! :lol:

És Judy...is!

Maci jelet én is értettem! :wink: És akkor Annának most milyen háttér színű maci a jele? Lehet írtad már és én átsiklottam?! :roll: Bocsi, ha már igen!

Na most már tényleg mentem!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Gyorsan dobok még Nektek szép virágos képeket a kiskertemből! :D
Hátha idecsalogatok vele valakiket! :wink: :lol:

Ezt nézzétek! Ez a tulipán eredetileg narancssárga volt, olyan amilyet a szirmában is láttok. De a méhecskék jól "átporozták" a pirosról és a citromsárgáról és így lett belőle ILYEN! :D
Kép

Ez a lilám.....
Kép

Ez meg az "ibolyásom"! :D
Kép

Mentem eszek én is, aztán irány a kert! :wink: Ha tudok, estefelé még visszanézek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Timi, neked még mindig lógok a privivel...
A kocsi fekete. Száguldozni nem szoktunk, mert nem merünk... :) :lol: Már vezettem én is egyedül, gyerekkel is, jó volt.

Kép
Kép
Kép
szzsk

mi is.....

TIMI-köszönjük kérdésed-jóóóól vagyunk-fejelésből igazándiból már nincsen semmi,folt is eltűnt :D persze kisállatok továbbra is....ami megszokott :lol: :lol:
péntekig meg csak összefutunk még....és ha már Benedek is szerepel a névben :wink: tutkó jó választás a doki :wink: :lol:
Adri nyomja az ovit???
és Te+POCILAKÓ :D hogy vagytok??????????kicsi helyzetjelentést kérünk :D
ovijel-nagyon kis kivi vagy :D :lol: de ez mikor is dől el???és én választom???Mikeynak valami ördögszarvacska/pokoltüzecske vagy hasonlót képzelnék el :lol: :lol: :lol:majd lobbizok.... :wink: :lol:

VALENTINA-édes Vikó :D :D és Ő is mekkora már.....oviügyben hogy álltok?és meló???-van valami kilátásban???
napszemcsit bírja???Mikeynak nem tartozik a kedvencei közé....pedig olyan dögös benne :lol: :lol:

ORSI-látom uff megvolt :lol: és olvasom jól vagytok :D

JUDY-nyomjad!!!!!és ha mész melózni akkor még otthon is ugyanígy dolgozol???-vagy ez már az igazi meló??? :roll: :roll:
ANcsabölcsi látom alakul....kerek lesz a dolog,kinek előbb kinek később.....

VERÓ-de jó-hogy jól vagytok :D Lacit meg max megnézed a tv-ben :lol: :lol: :lol:
Kopaszizás biztos jó lehetett.....mennünk kéne nekünk is??? :lol: :D valamikor......
ribizlitorta nagyon jól hangzik!!!!! :D sőt mascarponéval.....és nem is értem -nem gondolsz a hangyákra???? :wink: :lol: :wink: :lol:
receptet dobhatnál.....hátha egyszer :lol: :lol:
Zsófesz sokat dumcsizik???-édes lehet :D

GIGI-nem tíz-húsz köröm lesz belőle!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KRISZTI-helyzetkezelések tanulásban....biztos nem egyszerű,de Te nagyszerű vagy....
kaszinózásra nagyok nem ébrednek fel???-egy szobában vannak a srácok?
tejcid van?

ANCSA-olyan rég voltál......
RENÁTA-te is.......

elromlott a garázskapunk-itt a szerelő
na majd jövök még......

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tudtam én, hogy a virágillatra jönni fog(tok) valaki(k)!!!

Kajám melegszik addig is...... 8)

Kriszti!

Én türelmes vagyok! :wink: Tudom....legalábbis már majdnem :wink: ...mit (fog) jelent három gyerek! :wink:
Bár a mostani várandóságom..... :roll:...... Az elsőt akaroooooooom!!!!!!! :lol: :wink: :mrgreen: Mármint közérzetileg! De azért most már sokkal jobb! :wink: Csak marha álmos vagyok még mindig! 8)
Fekete francok akkor figyelem! :wink: :lol:

Kajám meleg, léptem! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok,

Tenc, jaja uff megvolt. :lol:

Timi, a lila tulipán nagyon tetszik, na legközelebb ilyet ültetünk. nekem most piros van, meg egy csomó ... szenilla vok, mi is a neve?? gyöngyvirág. olyan jó illatuk van.
balcsi volt, kolos élvezte a medencté, meg prsze mi is. nem volt egyszerű a két gyerekkel összehangolni a reggelit-vacsit, de szüleimmel felváltva ettünk. először mi kolival, majd ők kolival. :lol: bár kolost leginkább a svédasztalon lévő kanalak+egyéb érdekes dolgok lepakolása érdekelte de azérr evett is. ja meg elharapott két poharat :shock: de nem néztek csúnyán a pincérek.
noel is szeretett a meleg vízben lenni, meg persze rajtam kendőben. illedelmesen beraktuk a bkocsit is hátha használni fogja, de már látom, h kolos után csak a port fogja fogni a pincében. :lol:

Krsizti, hajrá 3gyerekes lét. azért Zétinek sem egyszerű. még ő os szinte kisbaba és már van egy utódja aki mindig anyán lóg!
kolos most kezdi felfogni, h noel már marad, és szereti meg minden, de néha ha rám dühös bántja, mert tuda, h ezzel nekem árt. nem tudom mit csináljak vele. máskor meg ha sír rögtön ön, hogy sír noel vegyem fel és etessem meg. vagy vigyáz rá, h le ne essen a kanapáról...szóval törődik vele. :D

Gigi, drukkolok a 3.hoz. biztos összejön.

Judy, ne is mond...páromék is nyakig a munkában, most számolták össze 35ügyfelük van, ennyi mérleg/stb kell... szóval van munka dögivel.

a és a nagyhír: beirattuk kolit oviba! tegnap voltunk felmérni a terepet, és tetszett neki, de csak az udvar a játékokkal. :D

Timi, kérdezted anyát. kösznöm jól van. a donorkeresés lassan lezárul és ha minden jól megy már május-június kaphat vesét!!!!!!!!! vagy nagyim vagy húgom(aki megfelel már biztos) lesz a donor. nagyimnak van már 2 fontos vizsgálat, terhelés, h bíra-e a szíve a műtéttet ha igen, és semmilyen orvosi/egészségügyi kockázata nincs h ő legyen a donor akkor őt választja anya. de ha egy kis esély is van rá, h árt neki a dolog, akkor húgom lesz az.
snooopy

Most csak egy gyorsra, mert 1-kor ebédelünk Zizivel és után irány a vásárlás! Rossmann, DM, Tesco, Auchan és ha még belefér, akkor benézünk a SS-os érdi Kenguruba is, megnézzük a csajokat, hogy hogy vannak! :D

Orsi!

Köszi a kimerítő választ! :wink: Akkor drukkolok, hogy Nagyi jó legyen Anyának....vagy akkor a Húgod!
Anyám! Koli két poharat is elharapott!? :shock: Miből voltak azok a poharak??? Még jó, hogy nem lett semmi baja!!!! Képek majd esetleg? És melyik szállodában voltatok?
Gyöngyvirágot én is nagyon szeretem! :D Nekem is van, még a Nagyim kertjéből valók. Úgy hogy minden évben, mikor nyílnak, mindig viszek Neki belőle a temetőbe. :roll:
Tulipánom meg elhiszem, hogy tetszik! :D De nem tudom, hogy mi lelte idén, mert olyan kevés lett belőle, meg a rózsaszínből is...... :shock: Lehet eltűntek a földben a lila tulipánok hagymái?! :shock: :roll:
Na mindegy. Majd csak lesz belőle megint valami.

Tenci!

Pocak jól van. Én is! 8) Bár azért most már kezdek kicsit zúgolódni, hogy ennék már egy igazán jót....de hát az még egy kicsit messze van! :D :twisted:
Adriék készülnek az Anyák ill. Apák napjára! :wink: Apák napját ugye jóval előrébb hozzák, mint ahogy eredetileg van, de ugye az ovik azok nyáron csak összevont csoportokban műxenek és az Ő ovijuk most elég korán bezár nyárra. Szóval 1 hét különbséggel lesz megtartva az Anyák/Apák napja! :wink:
Májusban lesz még Nekik könyvtárazás meg fellépés a zene ovival a XI. kerleti SZTK-ban vagy Önkorinál meg gyereknap az oviban, aztán június 2-án a csoportban évzáró meg utána való héten mennek Állatkertbe! Szóval nem unatkoznak! :wink: :lol:
Aztán júni 21-től bezár az ovi 4 hétre. Bár Adrit nyáron nem szoktam oviba vinni....minek, ha Tesóval itthon vagyok, meg jobban szeretik, ha az otthon lévő anyukák ezt megoldják és ez valahol jogos is......mert június 14-től, amikor a sulik is bezárnak, onnantól már úgy is csak összevont csoportok vannak. Akinek meg sulis a tesója, azok is úgy is onnantól otthon maradnak.
Egyszóval, sulizárásig szokott oviba járni! 8)

Na megyek, mert 1 óra és még sok a dolgom! :D
Ha tudok, este még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Fotók (most csak ennyire van időm).:
Kép
Kép
Kép