Új privát üzeneted érkezett!

Na mindig utólag nézem vissza mit írtam és szörnyülködök rajta milyen hibák maradtak benne. Azért azt leszögezném, hogy jó helyesíró vagyok. :lol: És szerény is.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Twist,
csípő, juhéj! :lol:
hááát nálunk azért még messze nincs minden rendben, pláne az ortopédia :roll: de jól állunk, határozottan :wink:

Keny,
jó hír! :)
na most vigyázz, nehogy boruljon az egyensúly :wink:

Hanna,
sebaj, szia! :lol:

Katrina,
oké, várom kíváncsian! :D
fogicák :?
én még ebben a nevetséges váakozásban vagyok :lol: bár nem is mondom senkinek, hogy fogzunk, de már úgy cuppog néha, mint egy protkós :shock:

ó helyesírás, fogalmazás :roll: nekem szakma, de gyalázat, amit mívelek, mióta fórumozok :oops:

angel37
 
 


Hanna, előkerült az elveszett bárányka? Blogodat azért szorgalmasan olvasgatom.

Én is fázom még az ortopédiától... :roll: De remélem rendbejön teljesen a kis kacska lábunk. :wink:

skrisz72
 
 

 
 

Katerina!
Én tőle rendeltem, van fenn 1 Ft-os licitje is, ha azt leütöd akkor küld mintát.
http://www.teszvesz.hu/item986483592_an ... 00_ft.html
Most látom, hogy azóta már 600.-, én most megnéztem én sem 500-ért vettem, hanem 555.- volt 20 db, de az még tavalyi ár gondolom. Szerintem tök jó, és gazdaságos :)
Képekre én is kíváncsi vagyok :)
Fogacskák :D

Angel!
Zé is kóstolta már a banánt, (enyémből), enné, mint állat. Ma ipari mennyiségű kaja készült neki, zöldségből tudok is neki választékot adni, a gyümölcsöket keveslem, még mindig csak az alma-barack-meggy szentháromsággal zsonglőrködünk. Mit adjak még neki? Szilva ótvar volt, amit vettem, körtét még nem merek. Műsárgadinnyét, műszőlőt nem akarok :?

Skrisz!

Ma pl. igen béna esténk volt. 1/2 7-re érünk haza, 1/2 8-kor pancsi Apával, 8-körül szopi, elég álmos volt, be is aludt közben (ööö, én is :oops: ). Mikor átvittem 10 felé, persze álmában felült, aztán úgy felébredt, hogy nem is aludt vissza, ki kellett hoznom újra. Azért ennél flottabbul szokott menni, úgy 9 felé már saját ágyikóban alszik, az hogy ott alszik el, vagy szopi közben és alva teszem be, az változó. Gyakoribb hogy ébren teszem le, nincs semmi szokásunk, ágyba betesz, cupp a fejre, zene be, jó éjszakát kisfiam, ajtó becsuk. Ja, 2 napja leengedtük teljesen az ágyát, na azóta ez az alvó gyerek lerakás elég nyomi. Egyszerűen nem tudok annyira mélyre hajolni, hogy olyan finoman tegyem be ahogy eddig :oops:

Twist!
De ez a 17 e már tavaly volt, januártól lehet árat emeltek.
Dorka-csípő :arrow: Juhéjjjjjjjj!!! :D
Szuper, hogy az MT bejövős, nagyobb babásan is tuti szeretni fogod. Zé méretre a kengurut már hónapokkal ezelőtt kinőtte volna (ami nekem volt az 8 kg-ig volt jó, Zétény 6 hósan már afelett volt)

Hanna!

Köszi :wink:
Jó téged itt látni, blogodat én is szoktam olvasni :)
Örülök, hogy a kajálás megoldódni látszik :)

Keny!
Hurrá :)

Mi ma "barátnőztünk", barátnőmnél és a 11 hónapos kislányánál, az én kisfiam annyira mimóza, tisztára kiborul, ha a kiscsaj ráközelít :shock: Nem nagyon találkozik hason korúakkal, csak nagyobbakkal, de erre a tök elkeseredett sírásra, amit egy ugyanekkora miniegér váltott ki, nem számítottam.

Na lépek, mert ha fenn bagolykodom, akkor tuti hajnali ébresztést vonzok be :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, ez ugyanaz a hapsi, akit én is ajánlottam Angelnek.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Keny, gratula, hogy már nem kapsz antibiotikumot és a hüvelykúppal is végeztél:) Éljen-éljen! Akkor már a javulás útjára léptél:) És tök jó, hogy végre végig tudtál aludni egy éjszakát!

Lois, nem is tudtam, hogy KisZé=Zétény. Hú, nagyon-nagyon dögös, klassz neve van!!!! Azt hittem, hogy Zoltán :oops: :roll: :-)))))))))) Eszembe sem jut, hogy Z-vel más név is kezdődhet :oops:
Hány kg-ig lehet használni a MT-t? Most a 6200 g-os Dorkával tök kényelmes volt, de majd lesz még 12 kg-os is.

Skrisz, végül is mentek ortopédiára? Van már időpont?
Nekünk tegnap azt mondták, hogyha a mostani vizsgálaton még nem jött rendbe D. csípője, akkor irány az ortopédia. De végül is a bal csípő is utolérte a jobbat a fejlődésben, szóval okés volt. De akkor is azt mondom, hogy inkább most az ortopédia, vagy akármi, csak nagykorában tökéletes legyen a lába és a járása.

Angel, tuti a minimanód is rendbe fog jönni. Aztán mondom, ha balettozásra adja a fejét, úgyis újra kifelé fognak állni a lábfejei, ott az a követelmény:) Láttam a Balett Intézet előtt fagyizni a balerinákat egyszer és kifelé álló lábfejekkel álltak. Azóta sem tudom elfelejteni, vicces volt, szakmai ártalom náluk:)

Katerina, gratula a fogacskákhoz! Tényleg, te már szoktad neki ronggyal törölgetni? A védőnőnél ki volt téve egy plakát, hogy már szoktatni kell a babákat a fogápoláshoz.

Hanna, szióka! HOgy vagytok? Látom, ma 15 hónapos Olivér, gratula a kis lurkónak!

Baba, hogy állsz a beszerzésekkel? :wink:
Vendég
 


sziasztok
MT-t lehet 15 kg-ig használni, csak akkor hátra kell kötni a gyereket, nem előlre.Én még a mai napig használom, mintha egy iskolatáska lenne rajtam :lol: igaz, most a teszveszen vettem egy erszényt, direkt nagyobb, azaz 2 év feletti "babáknak" való.

Megvagyunk, elvagyunk, bárki senki sem kérdezte :( amikor bejelentkeztem utoljára és senki sem örült velem a -40 kg-omnak, sebaj.
Vendég
 


Hunci, fel kellett venni a szemüvegemet a kisbetűt elolvasásához:) Én nem is tudtam, hogy 40 kg-ot fogytál! De ügyes vagy, hatalmas gratula!!!!!:) Milyen érzés? A bőröd hogy bírta a fogyást?
Köszi a hátul hordós tippet! Hány kg-ig javasolt elöl hordani a babát?
Vendég
 


Twist, pár napja írtam igaz rég nem írtam, csak gondoltam valaki olvas.
A bőröm jól bírta, 2 év alatt ment le összesen, még 10 kg van hátra.
Elől én addig hordtam, amíg nem akart kijönni a ficánkolásból, de amúgy max 10 kg az, amit a derekam el tudott viselni, hátul sokkal jobb érzés hordani, mert ott nem a derekamra öszpontosul a súly. kb 1 éves volt, amikor már hátul hordtam, H egy évesen 9 kg volt amúgy.
Vendég
 


Hunci, naná, hogy olvastalak és örültem is veled. Akkor is írtad, hogy még -10 kg a cél, de szerintem már Hannáéknál is irtó csinos voltál!!!Persze, hogy érdekel, mi van veled/veletek! Ne viccelj mááár!Puszillak!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois,
ááá, ne is mondd, mi is nemrég tettük lejjebb az ágyat, hát kissé nehezedett a letevés :roll:
szerintem kipróbálhatod a körtét, én régóta adok, régebben a hippes vilmost, de kapott már igazit is. almával, zabpehellyel, vagy sárgarépával.
sárgabarack? szőlőt üvegesben már kapott, úgy hogy almával meg rizzsel, meg szőlőlevet is már.
egyébként ők nem unják, ha minden u.azt kapnák, azt sem! :wink:

Twist,
bízunk benne! :D
ja, balerinákat tényleg messziről megismerni a lábtartásról! :lol:

Hunci,
drága! booocs :oops:
nagyon szép a -40kg! :D

angel37
 
 


amit lehagytam: ma megyünk 2 hónap után Dévény kontrollra, remélem hajlandó lesz gatya nélkül is nemcsak az idétlenebb mászást mutatni :roll:

angel37
 
 


Hunci!
Bocsánat, a szita agyam az oka. Akartam gratulálni is, meg akartam kérdezni is, hogyan csináltad (mert pokoli nehéz, tudom). Arra készülj, hogy az utolsó kilók nagyon tudnak ragaszkodni. Igaz, én a szülés után kb. 10 hónap alatt "csak" 10 kilót fogytam, de az utolsó 2-3 kilóval többet kínlódtam, mint a korábbi 7tel...

Angel!
Drukk megy, Maikcsaj ügyes lesz!

Ezt meg iderakom, hátha működik (itt eseget, borús, gusztustalan idő van):
http://www.youtube.com/watch?v=ZmDD93Mw5w8
vovanda
 
 


Sziasztok!


Keny szuper, hogy már ilyen jól álltok!
Hidd el ennek a kis gazfickónak esze ága bugába sincs még megszületni!!! :wink:

Twist gratula Dorka terpeszpelus elhagyásához!
Sajna nekünk kell a kiscipőt még hordani.
ÚÚÚÚÚTálom!
MT hez is gratulálok!

Milán is szereti most is itt alszik épp rajtam a MT-be! :P
Ma eggyeztetek időpontot egy Dévény féle babamasszázsra, ezt javasolta az ortopédus.
Hétfőn kaptuk meg a 2 hós szurikat, és azt mondta a doktornéni, hogy áááá nem lesz láz, hát tényleg áááá csak hajnalba 38 volt Milán láza. :roll: :(
Szerencsére egy kúp és pikk pakk el is múlt. :D

Kép

Kép
raniko
 
 


Hunci!
Gratulálok a nagy fogyáshoz nagyon ügyes vagy!

Loiis!
Kis szégyenlős kisfiad, na majd 15 év múlva már csípni fogja a csajokat :P

Angel!
Diána reméljük előadja a repertoárját a tornán :wink:

Twist!
Csípő hurrá :lol: , így kell ezt csinálni!

Nálam minden okés, ma doki azt mondta, hogy 29-én az-az 2 hét múlva újra biometria és akkor meglátjuk mekkorát nőtt Kornél, közben hüvelykenet és rákszürés, és meglátjuk esetleg tiplizhetek e haza?Addig tuti itt leszek, de már nem olyan rossz kezdem megszokni, holnap már letelik 1 hét 8) .
(((Ja tegnap este kilőttem a tasakból a betadine kúpot természetesen a wc-ben landolt, úgy röhögtem, hogy lehetek ilyen béna :shock: )))

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny, de jó, hogy jól vagy!:)))))) Hurrá! És mi van a méhszájaddal, nem nyílt tovább? Milyen gyakran szokták nézni? Naponta van CTG? MIlyen vizsgálatok vannak naponta?

Rani, hogy bírtad, hogy Milán lázas volt? Én annyira aggódtam az első oltásnál, de most, a másodiknál is. Utálom a lázat és hogy levert a baba:-(( De tényleg a kúp hamar leviszi és utána már nem tér vissza a láz, szerencsére.) Gratula, hogy átvészeltétek az oltásokat!!!! A MT naggyon klassz! Csak nem tom, hogyan vegyem fel, amikor kiszállok a kocsiból, mert hosszú pántjai vannak és a földet verdesik. Ezt próbáltad már?
Vendég
 


Hunci, bevallom, én azt hittem elírtad a kilókat. :oops: :oops: -40???? :shock: Az már nem semmi. Milyen diétát csináltál?

Angel, Lois, én is gondolkodom lassan, hogy lejjebb engedem az ágyat. De amíg nem ül fel benne egyedül Eszti, addig nem. A járókában, ha ültetem, akkor azonnal feláll. Ma teljesen talpraállt, és a kezét is elengedte. Nem fogta a korlátot, pár pillanatig megállt, aztán hanyatt esett. :lol: Tompított a habtapi. :lol:

skrisz72
 
 


Huncikám!
Ne haragudj ég a pofámról a bőr, pedig isten bizony itthon nagyon is elismerőleg bólogattam :roll: Annyira örülök mindig mikor jössz :)
Én elkezdtem valamelyik nap hátra felkötni a kölköt kísérlet gyanánt....és közben rájöttem hogy elfelejtettem hogy kell :oops: Pedig megnéztem már többféle kötést is. Agyatlan luvnya vagyok. Ugyanígy elakadtam a csípőkötéssel is :oops:
Én most már lassan hátra szeretném kötni, egyrészt mert 9,4 kg Zé, ráadásul nem nagyon látok már tőle előre, hasra fogunk esni így.

Baba!

Igen gondoltam, de azért belinkeltem Katnek is :)

Twist!
Nem Zoltán :D Ennyire nem szoktam volna leírni a teljes nevét?? Lois lusta anya :oops: Köszi, szerintem is szép név :)
MT, 15 kg van az enyémre is írva, de Gremese azt mondta az anyag többet is elbír, csak már cipelni nehéz ha nagyobb annál. Most a majd 10 kg-val is nagyon kényelmes.

Angel!
Tényleg a sárgabarack nem is jutott eszembe.... de furi, most néztem a kiskönyvben nincs benne egyáltalán :shock:
Ja ő tuti nem unja :) Most a gyümihez adott körítést tudom csak variálni.
Dévény: Csak ügyesen Dióbébi!! :wink:

Vanda!
Te is már 10 kiló?? Hűha.... hát csak én vagyok itt ilyen husinyuszi?? :roll:
Ide már ideért a napocska :)

Rani!
Oltás :? Én még eddig megúsztam a kúpadást, nem is tudom hogy az izgő-mozgó ficánka gyerekemnek hogy adnám be :shock:

Keny!
Remélem felbátorodik majd :roll:
Betadine :mrgreen: Mintha magamat láttam volna.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Megyünk sétálni, de meglepetésemre máris felkerültek képek: http://creafoto.freeblog.hu/
Jó nézegetést!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Twist!
Nem vizsgálnak meg, nem akarnak ott kotorászni, piszkálni a méhszájat.CTG nekem még nincs, de minden este szívhangot hallgatnak, ilyen kis készülékkel.Amúgy semmi vizsgálatom nincs, csak ma volt vizelet.Várjuk, hogy teljen az idő és nőjjön a baba.

Skrisz!
Lemaradtam, Eszter már ácsorog :shock: , fúúú de ügyi :P

KépKép

Kép
keny
 
 


Lois!
Egész pontosan így nézett ki a dolog: 58 kilóval lettem terhes, a kórházból 65 kilósan jöttem haza. Aztán január végén 52 voltam (az utolsó 3-4 kiló úgy ment, le hogy én már nem akartam fogyni), most 54 vagyok, úgy, hogy zabálok, mint disznó. Tehát a fogyáshoz a recept: 2 év múlva Zé mellé tessen ikreket szülni, meghalni se lesz időd, nemhogy normálisan enni. :lol:
vovanda
 
 


megjöttünk, köszi, aki drukkolt :D
ügyes volt a kis Makilány :D :D szó szerint szuper! :oops:
nem kell több kezelés (most), majd önálló járáskor kérik vissza kontrollra! :lol:
a csámpalábak miatt még lehet, hoyg be kell majd fizetnünk :wink:

Keny,
szurok két hét múlvára! persze addigis! :wink:
kúp :lol: azt hittem, ilyesmit csak én tudok :wink:

Rani,
Milán is dévényes lesz? az jót fog tenni, kezdjék, amint lehet.
nem babamasszás :wink: , mikor ezt mondtam, jól letorkoltak, hogy ez nem masszás.

Krisz,
én nem nagyon várnék, egyszercsak váratlanul felállhat a kiságyban!

Lois,
én is rendelkezem még nemkevés plusz kilóval sajnos :(

Vanda,
na énk b 56-ról indultam, 64 körül mentem be. Makilány születése után születés 58-59, hát azóta újra verem 64-et :roll:
de ikreket én már nem vállalok :lol:

Katerina,
nagyon cuki Litti! :lol: na ott egy husinyuszi! :lol:

ilyenkor te adod rá a ruhákat, amiben te akarod fotóztatni, vagy a fotós hoz, javasol? :oops:
már én is gondoltam fényképezkedésre...
csak sajna kiccsjomról el nem tudom képzelni, hogy hagyná magát szépen lefotózni :?

angel37
 
 


ANGEL!!Jippijipiijuhhhééééjjj!Hurrá!4Szuper!!Nagyon örülök nektek!Ügyes kisDióka! Puszi neki!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Angel, tudtam én!! Ügyes kiscsaj!!! :lol: :lol:

Kat, nagyon szépek lettek a képek. Épp a minap csöngettek be hozzánk, hogy készítenek képeket Esztiről. De se hátteret, se kellékeket nem hozott volna a fotós. Mondtam, hogy akkor nem kérjük. A kanapén én is tudom fotózni. :?

skrisz72
 
 


köszi, Babám, Krisz! :D

Krisz,
ki csöngetett be? honnan tudott Esztiről?

angel37
 
 


Egy nő járt végig házról házra. Gondolom a szomszédokat megkérdezte, hol van kisbaba.

skrisz72
 
 


Hát ez azért kissé furi.... :roll:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


5000 ft lett volna. Most ki kellett volna fizetni 2500-at, a másik felét meg fotózás után. Ezért kaptunk volna 24 levelezőlap nagyságú képet lapozgathatós kisalbumban, és egy A4-es képet.

skrisz72
 
 


Vagy rövidebbek lettetek volna 2500-zal...

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


ez a nő gyanús :roll:

ja, Lois,
tényleg a sárgabarack nincs a kiskönyvben! a hipp 4hótól mondja, sztem Z majdnem9hósan már kaphat! :wink:

angel37
 
 


Angel hatalmas gratula Diókának!
Én azért írtam a masszazst mert nekem ezt mondták az ortopédián.
Kicsit kötöttek az izmai a drágámnak és még mindíg van néha mikor alazi a kezével a repkedés.(én csak így hívom)

Twist kocsiból kiszállva még nem próbáltam de tény és való, hogy nagyon hosszú a pánt. :roll:

Lois háát a kúp nekünk se könnyű de ezt apa szokta és hajnali 4 kor Milán se volt épp fergetegparti.
Amúgy hála nem volt nagyon komoly mert éjjel az etetés után hallgattam, hogy nagyon nyugtalan és mikor oda mentem pipsit rázni simogattam meg a kis fejét és így vettem észre hogy meleg.
Na riadó apának aztán pelenkázóra Milán és egy peluscsere keretébe kapott egy kúpot.
Emlékszem mikor mondta a védőnéni, hogy 5kg alatt csak fél kúp kell és erre figyeljek! :lol: (mert úgy is csak ennyi kell mondta)
Még jó hogy megkérdeztem a gyerekorvost mert Milán közel 5kg sőt és a gyerekorvos mondta, hogy csak egy kicsit csípjek le a kúpból ha a gyerek súllya ilyen határeset.

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani,
mi is a feszesség miatt jártunk, szépen javult, már első alkalom után abbahagyta a kiflizést! :lol:
köszi :D

angel37
 
 


Háááát ez hihetetlen!
Ma felhívtam két nőt aki foglalkozik ezzel a babatornával és mind a kettőnél 3-om hónapos a várólista. :shock: :shock: :shock:
Van beutalóm a Moszkvatéri központhoz de azt mondták oda is kb ennyi. :shock:
Könyörgöm a gyerek születése elött kellet volna foglalnom időpontot?
Mire sorra kerülünk addigra "járni" fog a gyerek! :evil:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani,
sajnos ennyi... :roll:
és akkor még csak Anna néni nézi meg, kezelés, ha felszabadul egy kezelő, aki állandóra a tiétek, addig egy-egy üres helyre tudnak beírni összevissza...
nem tudom, merre laktok, nincs arra olyan dévényes, aki nem a központban dolgozik?
azt hiszem Tilli se a központba jár Lencsivel!

angel37
 
 


Angel de igen ez a két nő itt van a 22. kerületbe csak náluk is ennyit kell várni. :(
Mondták hogy nagyon sok koraszülött babájuk van ezért nincs hely.
Pénteken a védőnéninél lesz az egyik előadást tart és azt beszéltem vele lemegyünk mgnézi Milánt és mutat max egy két tornagyakorlatot.
(ha jól belejövök akkor jöhettek lányok hozzám is babaklubb formályába majd tornáztatjuk a babókat! :D )

Lois te írted nem hogy a pelusszemetesbe utángyártott tartót vesztek 500Ft ért ha jól emlékszem. :roll:
Kérdeztem hol veszed mert nekünk is kéne és az is lehet, hogy írtad is a választ de nem találom. :roll:
Leírnád ha megkérlek. :oops:

Ja olvastam itt a helyesírással kapcsolatos hozzászólásokat én mindenkitől elnézést kérek az enyém pocsék (diszlexiás vagyok ez a mentségem :roll: )

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani,
ja hogy ott is ennyi a várólista :roll:
dévény módszert nem szokták "kiadni" így otthonra :wink: , de amíg sorra kerültök, vmi más gyakorlat addigis hasznos!
nekünk is volt egy kis gyakorlatsor otthonra a feszességre, azt a konduktortól kaptuk.
az újszülött feszesség amúgy kb 3hós korra szokott eltűnni, akkorra hagyják abba az öklözést is, Milán még csak 2hós :wink:

jaa: a cipőke miatt figyeld a kis lábát, Makilánynak nagyon befeszesítette a kis vádliját. elején masszíroztam neki, után már csak éjjelre adtam cipőt.

angel37
 
 


Angel köszi az infót!
Cipőcskével vigyázni fogok bevallom ritkán van rajta a szivacsot részesítem előnybe. :roll:
Azzal is már sokkal szebb a kis lába, persze a cipőt is egyre többet adom rá.
Igen Milán még csak 2 hónapos, akkor egy hónap múlva kb mennyi változás lesz remélhetőleg.
(hússss öklözés hússsss pocakfájás!) :D

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, nincs esetleg magán tornász, vagy ilyesmi? Vagy ők is magántornászok?
Olyan sz..... ez a láz a babáknál, meg az oltás beadása is. Az én kislányom már üvöltött az orvosi rendelőben is, amikor lefektettem oda, ahol be szokták adni a szurit. Nem bírom már ezt, de hát kötelezően az oltások és megóvjuk őket ezekkel végül is. Valahogy csak kiheverjük:(
Tényleg a 4 hónapos oltás után mikor van legközelebb?

Krisz, milyen erőszakos az a nő, tök gyanús. Nálunk meg bejöttek az ELMŰ emberei a kertbe, meg voltam ijedve! Nem tudtam, hogy jönni fognak, egyszercsak bejöttek ide ellenőrizni a villanyórát. Ez úgy van, hogyha telken belül van a villanyóra, akkor ők bármikor bejöhetnek ellenőrizni? Éppen a fürdés után voltam, ha pár perccel korábban jönnek, ki sem tudok menni a kertbe, mert a kádban ülök. Vagy ha nem vagyok otthon, akkor bejönnek, oszt annyi????
Vendég
 


Rani, gratula, hogy tegnap 2 hónapos volt a kisfiad!:)) Éljen soká!:)
Vendég
 


Twist, ez szintén furi... :roll:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Hogy mik vannak, házaló fotós?? :shock: :shock: :shock:
Az 5 e is elég vicces összeg.

Én csakis olyat bíznék meg akinek láttam a munkáját. Na meg be sem engednék idegent.

Kat!
Litti képei aranyosak :) Kis csillagszemű nyuszika :D
De a többi kép az oldalon elég amatőr szerintem. Bocsi :roll:

Rani!
Belinkelem neked is:
http://www.teszvesz.hu/item986483592_an ... 00_ft.html

Nem is a kúp berakása, hanem hogy benn kell tartani, az lenne bajos, a lázmérőt benn tartani sem egyszerű :)
Mindenhol ilyen várólisták vannak, van ismerősöm aki az összes kerületet felhívta :?

Vanda!
Okééé, majd megfogadom :wink:
Minden elismerésem az ikres Anyukáké, a tiéd meg főleg, nem csinálnám ilyen szuperul az tuti. Én inkább szépen egymás után szülném meg őket... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel!
Naugyemegmondtam... :lol: :lol: :lol: :lol:

Skrisz!
"Fotós" nem semmi. Engem folyton meg akarnak téríteni. Ugyanazt a két vén szatyrot már vagy 3szor elzavartam...

Lois!
:oops: :oops: :oops:

Ennyi voltam mára, alig látok ki a fejemből, kicsit bealukáltam Balu mellett. :oops: 8)
vovanda
 
 


Sziasztok!
Nagyon fáradt vagyok és szomorú. Kedves urammal ( ez nem ironikus akar lenni) Egészen összevesztünk a hülye kábeltv miatt, mert nem képesek megjavítani, Természetesen eljutottak odáig hogy biztosan kábelhiba és bontsunk falat. :?

Köszi szépen a képreagálásokat, igazából ez a hölgy még most kezd ezzel foglalkozni, azért is kellett Litti referenciababának.
Ezért gondolom, hogy Lois észrevétele jogos lehet, mert én nem értek a fotózáshoz, csak tetszik vagy nem és nagyjából ennyi. Nekem kicsit fura néha hogy vannak vágva a képek, de ezért tetszenek.
Ő házhoz jött ( férjével is kisfiával) és hoztak kiegészítőket, pl. a piros labdát a dézsát a babával... A ruhák mind itthonról vannak, együtt választottuk ki mi lehet a jó. Megjegyzem mivel Litti bealudt amit én szerettem volna leginkább az már csak alvós lett. :) Szóval érdemes előre venni a legszebbb vagy éppen a kedvenc ruhát egy ilyen alkalommal.

Lois!
Köszi a címet, már rendeltem is.
Körttét illetőleg mi már esszük egy ideje, meg a sárgabarackot is bár ezt nem te kérdezted, ha jól emlékszem.

Angel!
Gratula Diókának, amit kérdeztél fentebb írtam. És egyébként én is nagyon izgultam, hogy egy vadidegennel egyáltalában milyen lesz a kontaktus (a fotós párját ismerte a férjem)

Krisz!
Végre regisztráltam a facebookra, ugye nem vetted zokon, hogy eddig nem tettem? :oops: Tudod úgy gondoltam elég nekem az iwiw, de ma meggondoltam egye kutya. :)
Ilyen házalós fotóst én sem engednék be.

Keny!
Én mióta terhes lettem Littivel sokat bénázok. De általában nem találom viccesnek. :D

Twist!
Litti is mindig sír az orvosi rendelőben, ha van oltás, ha nincs. De még soha nem volt semmi baja sem. :) Még hőemelkedése is csak egyszer volt. Hátha nálatok is így lesz.

Nem tudom mit akartam még írni, de nagyon ki vagyok, úgyhogy jó éjszakát!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Vanda, mennyire alukáltál be tegnap? :wink:
Csak mert képzeld, hogy velem is ilyesmi történt. 20 óra körül elkezdtem altatni Dorkát, aztán csak most reggel tértem magamhoz:) Dorka még visszaaludt. Látom, hogy megette a párom, amiket készítettem neki, azt látom, de még elköszönni sem tudtam tőle reggel, annyira ki voltam ütve. Úgy látszik valami volt a levegőben....

Katerina, Litti is sír a rendelőben, akkor nem vagyunk egyedül. Végül is Dorka csak akkor sír, ha leteszem. A kezeimben még tartja magát. Úgy sajnálom szegénykét:-( De jó, hogy a kislányod nem szokott lázas lenni oltások után! Sok embertől hallottam ilyesmit, irigykedtem is. Dorcim mindig lázas szegényke. De sebaj, rajta vagyunk mindig az ügyön. Másnapra pedig teljesen jól van.
Vendég
 


Twist!
Csak kicsit, mert a párom bejött ébreszteni, hogy akkor talán költözzek át a saját ágyamba... :D

Sírás: nekem Réka viseli nehezen az orvosos szitukat, neurológián rendszeresen nem prezentál, mert ordít...
vovanda
 
 


Twist köszi a gratulációt!

Lois köszi a linket!

Bocs most ennyi voltam családi katastrófát kell megoldanom! :(

Kép

Kép
raniko
 
 


Twist, nálunk mindenki bejön a kertbe, és leolvassa az órákat. Hangosan köszönnek, hogy jó napot, és már húzzák is el a tolókaput. Én megszoktam. Majd ha kint lesz a kutya egész nap, akkor kíváncsi vagyok, bemerészkednek-e. :wink: Elmű és Tigáz asszem csak kétszer jön egy évben. A vízórás jön két havonta. Egyébként én diktálós vagyok, minden hónapban én jelentem be az óraállást.

Nálunk most kezd feléledni az apa-lánya szerelem. Ha Eszti meglátja az apját, tombolni kezd. :lol: Ugrál és ordít örömében, mint egy kismajom. 8)

skrisz72
 
 


Skrisz!
apaszerelem hihihi :lol:

Nálam minden oks, ma megvizsgált a dokim, állapotom stagnál ami a jelen helyzetben jó hír :wink: , van még 1-2 hét kritikus hetem a doki szerint, addig szigorú a pihi :!: +Betadine minden formában.

Bols!
Mizu rég jelentkeztél?

Lili!
Közeleg az idő, adj életjelet!

KépKép

Kép
keny
 
 


Keny,
:D
azt hiszem ,most vannak azok a hetek, hogy a baba épp a méhszáj fölött van, azt nyomja, ahogy növekszik, majd előbbre kerül a súlypont :wink:
az Betadine kúp ocsmány egy jószág :? , egyszer kaptam még régen. de ez legyen a legkevesebb :wink:

Vanda,
ejnye Réka, nemprodukciózik? kicsit ismerős, bár mostanában nem lehet szavam :wink:
nem maradhattál Balu mellett éjszakára, ha már úgy alakult? :oops:

Krisz,
Eszti :lol:
én már régóta tudom, hogy kis triónkban én vagyok a harmadik :roll: :lol: :wink:
ha apa hazajön Makilány eszeveszett tempóban megindul felé, ahog tud, mászva, kúszva, leginkább, mint egy pillangóúszó a szárazon. de ha épp nagyon játszik - néha ilyen is van -, akkor két karral csapkod párat, helló apaaa :D a füligvigyor mindig jár.


ma fél6-kor szólalt a házi kakas :roll:
azóta kitojta magát, most megint alszik épp.

angel37
 
 


Angel, mi rendszeresen 6 körül kelünk. Ma negyed 7-kor. Persze valamikor fél 2 tájban is keltem egyszer. Mikor lesz már ennek vége...? :roll:

Keny, jó hírek! Kitartás!!! :lol:

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: