Új privát üzeneted érkezett!

Rodi!
Bocsi, én vagyok figyelmetlen. Nem, nem használok, mert PCOs-seknél a sok kis ciszta miatt nem ad valós eredményt. Ez a legtöbbre rá is van írva.

KépKépKép
bikfy
 
 


Te használtál?

KépKépKép
bikfy
 
 


Kértem engedélyt apától, így megosztom veletek a jelenleg befutó neveket:

lányok:
1. Fruzsina
2-4. Kamilla, Virág, Réka

fiúk:
1-3.: Balázs, Bence, Áron
4.: Péter

Bogi ötletei: Jaci (Laci), Misuli (A csúnya kislány című mesében a süni :lol: )

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Luci!

Kamilla tetszik, a Balázs meg nálunk is befutó. :lol:

Szép nevek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Mi Fruzsit szeretnénk, leginkább. :lol: Boginál is befutó volt ez a név, de végül 2. lett. A Balázs meg a fiú név volt, ha esetleg Bogi mégis kukisan születne. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!
Nekem volt régen egy ismerősöm, akinek a két lányát Virágnak és Boglárkának hívták! Szép nevek, bár ilyenkor nagyon fontos a vezetéknév. Nekik a vezetéknevük Kis volt, és ez még aranyos. De ismertem egy Cserepes Virág nevű kislányt is! Szóval a vezetéknév sokat számít, bár gondolom, a ti neveitek jól mennek hozzá! Egyébként szép neveket választottatok! Bármelyik név is lesz, nagyon szép lesz!

Mi még nem gondolkozunk neveken!Bár lánynevet tudnék mondani!

rodina74
 
 


Hát nálunk a vezetéknév két tagú, mindkettőt apa hozta a családba, így inkább a név hosszúsága kritikus pont, amúgy gyakori vezetéknevei vannak apának meg Boginak. Én maradtam a lánynevemen, mert az sokkal különlegesebb. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy,

nagyon sajnálom a cukorsokkot, a te szervezeted tényleg nagyon érzékenyen reagál a cukros dolgokra.

Kiki,

gyönyörűek a babák, bár én sem látom őket mert a két fehér pötty csak a jelölő, hogy kb arra felé vannak.
Örülök, hogy minden rendben ment és szépséges embriókat kaptál vissza.

Lucuzs,

gyönyörű a kislányod!

Képzeljétek el, hogy Linácska volt ma Kecskeméten és lefoglalta nekem a fotelt

8) Annyira boldog vagyok :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Babicsek,

nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. De Rodinak igaza van, amíg nem jön meg addig bármi lehet.

Beze,

remélem már jobban vagy.
A laptető erejében én azóta hiszek, hogy mielőtt megtudtam, hogy Dávidkával várandós vagyok mindig lapetőre kerültem. Folyamatosan sokszor. Remélem neked is így lesz.
Nagyon aranyos a fiókban csücsülő kislányod. Danika a mosogató gépbe mászott be a múltkor :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy!
Nagyon aprócskák, ezért elvileg nem a pöttyök a babók.

Rodi!
Köszi a laptetőt! :)
Nagyon ügyesen bűvészkedett a doki, hiába volt bent a férjem, ő sem vette észre, mikor és mivel jelölt a doki... :lol:

Lucuzs!
Ezek a nevek nagyon szépek!
Aranyos Bogi, hogy ő is beszáll a névadási ceremóniába... :)

Monic!
Köszi! Ez szuper, hogy Linácska lefoglalta neked a fotelt! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hűűűű, hogy ti mennyit írtatok :shock:

Kiki,
nagyon örülök nektek és annak is, hogy a dokidnak sikerült megnyugtatni téged!!!! Én pl jobban örültem volna a múltkor 3 napos embrikéknek, mert itthon majd megőrültem, hogy mi történik velük idekinn. Én úgy érzem, a méhemben van a legbiztonságosabb helyük!!!!
Helyes a kép, tetszik mindkét pötyi!!!! Le a kalappal a párod előtt!!!! No meg előtted is!!! Nekünk Bencus inszemjénél volt bent Apa én azt sem tudtam, hogy lányos zavaromban, zárt méhszájjal hová nézzek... de ő sem :roll: . Nekünk az volt az első "közös" élményünk, meg is lett Bencus, s utána nagyon de nagyon sok követte!!!! Hasonló jókat kívánok nektek is!!!!

Vérvételre kell menned, vagy tesztelni fogsz 26-án???

Lucuzs,
hát, valóban, neked gyönyörűséges angyalszemű kis hercegnőd van!!!! Csodaszép!!!! Jobban van már Bogi???

Beze,
örülök, hogy úgy tűnik meggyógyultál!!!!! Csak vigyázz, nehogy visszaess!!!! Lexike csúcs a képen!!!! Ahhh, mi ilyenkor rakattunk gyerekzárat a fiókokra!!!! Leleményes kiscsaj lehet, ha így beleül!!! És az ő szemei is csodaszépek, no meg a mosolya!!!!

Bikfy,
sajnálom a cukrot!!! Mi ma ebédre és vacsira is gyümilevest ettünk, Bence szó szerint két kézzel nyomta befele az almát belőle :P . Imádja :wink: .
Most akkor pontosan mikor milyen orvoshoz mész?????? Elvesztettem a fonalat :shock:

Agassii,
úgy hallottam, hogy ügyes voltál :wink: . Miről tartottál előadást??? Csak így tovább!!!!! Szóval még két hónap pihi??? :cry:

Rodi,
nagyon ügyes vagy, hogy rájöttél, előbb kell lefeküdnöd!!! Látod, az ösztöneid visznek előre, úgyhogy nem lesz semmi gond sem a gyerekneveléssel!!!!! Metet még szeded? És diétázol is? Vagy a hányinger miatt nem kell a diéta, mert alig tudsz enni??? A súlyod szuper!!!!!

DY,
Gréta nagyon gyönyörűséges!!! El vagyok ájulva ezektől a lányoktól :oops: :oops: . Csodálatos kis csöppséged van, de hogy vékony lenne?????? Én nem látom rajta, nekem olyan tökéletes formának tűnik :P .

Monic,
örülök, hogy minden rendben!!!! Nekem egyszerűbb hintaszékem van: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32, mi alig használtan vettük 25-ért :P . Én is nagyon vágytam rá, aztán akárcsak DY, az elején egyáltalán nem használtam, mert Bence az 51 cm-ével hosszabb volt, nem fért el keresztbe. MOst viszont abban kapja este a tejcsit, és valóban rendkívül kényelmes egy darab - csakhát szoptatni nem lehet benne, de minden mást igen :wink: . Szuper, hogy Linácska lefoglalta!!!! Hajrá csapatmunka!!!

Linácska,
hű-ha, máris kistesó projekt??? Akkor nektek is mennek a drukkok!!!!! Mi is gyógytornáztunk, mert Bencusnak meg feszesek voltak az izmai :oops: , de szerencsére mára minden rendben vele!!! Kitartást és jó tornázást, fogyást és együttlétet kívánok!!! Tényleg, szoptatsz még??

Babi,
(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))) sok sok ölelés neked!!!!! Annyira sajnálom!!!!!!!!!! Ilyekor tényleg nem lehet szavakban kifejezni, úgyis tudod, hogy mit gondolunk!!!!
Most hogyan tovább??? Eldöntötted már? vagy majd ha piri megjön???
Egyébként nálunk egyik hónapban volt olyan, hogy két inszemet csináltak, egymár utáni napokon, igaz, akkor stimu nélküli inszem volt, csak maga a beavatkozás, tehát tüszőrepi sem, épp ezért mindennap néztük, hogy megrepedtek-e. Ha van spontán is peteérésed, esetleg egy ilyet is meg lehet kérdezni.... tb alapon nálatok nincs meddőségi rendelés??? mert akkor sokat tudnátok spórolni!!!!

Lányok, úgy tűnik félreértehető voltam... kedden hagytam abba a fogigátlót, aztán szombaton megjött, s elvileg második nap kellett volna újra elkezdenem, namostmár nekem olyan most ebben a ciklusban nem volt :shock: . Csak egy napig tartott a mensi :shock: , de ettől függetlenül elkezdtem szedni a fogigátlót, aztán majd csak május 4-én kezdem bökni magam... Már nagyon de nagyon várom, most nagyon pozitív vagyok, úgy érzem mindent megtettünk, kellően rápihentünk, fogytam, Api erősödött :P . Viszont egyre inkább úgy érzem, hogy én többet nem lombikozok. Végül is, minden leletünk negatív, Api eredményére is azt mondták, hogy oké, csak kevés ideig él, de addig jó, szóval semmi sem indokolja, hogy továbbra szarakodjak ezekkel a hormonokkal... bevallom, már kicsit belefáradtam ebbe az állandó eltervezzük, hogy így fog történni, aztán vagy barnázok, vagy nem , vagy megjön, vagy nem???? :shock: :shock: :shock: .
Na jó, befejezem, nem is kell több lombik, mert most ez sikerülni fog és kész :P :P

Kiki, bocsi, leírnád nekem még egyszer, hogy abbahagytad a tabit és utána hányadik napon jött meg, vagy kezdted el bökni magad??? Ezer köszönet érte!!!!!
Vendég
 


Nati!
Milyen dokihoz megyek?

1.Chlamydia teszt ha elmúlik mensi. :arrow: eredmény után átjárhatósági

2. ha megvannak a hormonok április 28-ig, akkor Tüű doki Pest

3. júni 29. Szeged Kaáli

Ezek a tervek. Már semmibe nem élem bele magam, mert sosem úgy sül el, ahogyan akarom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok, de kár, pedig tényleg azt hittem, hogy a pöttyök a bébik.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati,

teljesen értelek, én is úgy éreztem, hogy nem lesz több lombik mert nincs lelkierőm mégegyszer végigcsinálni. És nekem nagyon nagy szerencsém volt, hogy sikerült az első.
Kitartást kívánok neked még ehhez, mert ez sikerülni fog :wink:
A linket nem tudom megnyitni, mert hibát ír ki :cry:
Konkrétan én sem a szoptatáshoz akarom a fotelt, hanem hogy legyen egy kényelmes ülőhely, most csak 1 fotelünk van, és verseny folyik, hogy ki foglalja el előbb. A kanapén egyikünk sem szeret ülni.,

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi, Monic, a magyarázatot a fehér pötyikre! :)

Nati!
A doki azt mondta, hogy 26-án menjünk vérvételre vagy utána hétfőn (28?) teszteljek. 26-án azt hiszem nem tudunk vérvételre menni, mert egész napos elfoglaltságunk van. De jó, nálatok is bent volt a párod Bencus inszeminéjél? Ez ígéretesen múlik!
Értem, akkor most fogigátló. Beszéltél végül a doktornővel a barnázás miatt, vagy nem érezted szükségét?
A második lombiknak sikerülnie kell, és akkor tényleg nem kell több! Nagyon, nagyon drukkolok neked!
Úgy emlékszem, hogy csütörtök este vettem be az utolsó fogigátlót és kedden kellett elkezdenem szurizni magam, függetlenül attól, mikor jön meg (úgy emlékszem, hétfőn jött meg). De holnap utánaellenőrzök! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó reggelt,

Timejka,

Bencének nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Luvuzs, gyönyörű angyalhajú hercegnőtök van! :D igazán hozhatnál gyakrabban képeket! :D

Monic, köszi, és mindenki másnak is, nagyon aranyosak vagytok!
Én a laptetőben nem hiszek. :) Inkább a katonákban bízom. :D

Nati, egy pár fiókon már van, de a legalsókra is már számtalanszor kértem a férjem, hogy szereljen, de persze eddig még nem tette. :? Tegnap a másikból Lexi ki is esett, szerencsére nem ütötte meg magát nagyon.
A mostani lombik sikerülni fog, és kész. :P Ellenvetést nem fogadok el. :wink:

Kiki kismami, pihenj sokat, hogy a bébik szépen be tudjanak ágyazódni. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Timejka, Bencének boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Most látom, hogy Bencinek ma van a szülinapja? Akkor én is kívánok neki nagyon boldogat!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Kikim!

Ezt meg Te kapod mára. Tapassz nagyon!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Én is kívánok Timejka Bencéjének boldog szülinapot!!! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Dy,
nagyon édes a picilányod. Olyan fura, hogy mennyivel kisebb Levinél, de már a képeken is látszik, hogy mozgásra ügyesebb.
Ma pont azon gondolkodtam, hogy mennyiben fogja befolyásolni Levi egyéb fejlődését az, hogy így lemaradt a mozgásban. A forgás nagyon gyorsan jött, de azóta, kb. 2,5 hónapja nincs látványos fejlődés. Próbál négykézlábra állni, de pár másodpercnél tovább nem megy. Kúszómozdulatot is csak max. a lábával tesz.

Tnati,
igen, még szoptatok, de csak reggel, meg délután. Igazából már csak azért, mert van tejem, de jól nem lakik vele Levi. A reggeli szopi után 1 órával már küldi is le a 240 tápit. A délutáni meg arra elég, hogy kibírja vacsiig. Múlt héten, mikor dolgoztam, akkor két napig nem szoptattam, meg is jött 8 hónap után (ja, meg előtte még 9 :lol: ), de ugyanúgy szopizott Levi, mikor hazajöttem.
Kistesó meg innentől jöhet, de nem siettetjük. A tb ügyintézőnk azt mondta, hogy ha ráér, akkor várjuk ki a májust, mert lehet, hogy kedvezőbbek lesznek a szabályok. Csúnya dolog így tervezni, de végül is nekünk annyira azért nem sürgős. De a lényeg, hogy még egy Kata hiányzik a leltárból :lol: Csak a férjem jövő hónapban 40 éves lesz, én 33 vagyok, nagyon már nem szeretném húzni sem. De azt eldöntöttük, hogy inszemeket már nem szerenénk. Legalábbis most így gondolom. Egy 2011 tavaszi baba jó lenne. Téli-nyári már van, kipróbálnám ezt is.

Babicsek,
nekem megjött utro mellett is, ha akart, max. 1-2 nappal később.
Ja, és mindenkinek leírom, hogy nekem Lili a 32. napon még full negatív volt, pedig tuti, hogy a 14-15. nap körül fogant, és csak a 36-on lett pozitív a teszt. Levinél is nagyon halvány volt a 14. napon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Beze,

nekem mindegy, hogy miben hiszel, a lényeg, hogy hiszel :lol:
Mondjuk a katonákban hinni ésszerűbben hangzik mint a laptető 8) :lol:

Kiki,

hogy vagy ma kismami?

Bikfy,

épp gondolkodtam, hogy mikor kellene Baja felé venni az irányt, de ilyen ramaty időben megint nem indulunk el... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!

Hát azt megértem, de ha van kedvetek egyszer a szép időben átjönni, akkor várlak benneteket nagyon. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska!
Megértem az aggodalmad, nem lehet könnyű nap, mint nap szembesülni vele, hogy nem fejlődik a mozgásban úgy, mint a kortársai. Nagyon drukkolok nektek, hogy a Dévai módszer továbbra is eredményes legyen, hisz a legjobb helyen vagytok, ahol tudnak segíteni. Bízom benne, hogy ahogy Natiék, úgy ti is kemény munkával, de "ki fogjátok nőni" ezt a mozgásbeli lemaradást!
Drukkolok, hogy legyen egy tavaszi Katátok! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Monic!
Köszi, jól vagyok. Megnéztem reggel az ultrahangképet, kicsit hitetlenkedtem, hogy már túl is vagyunk az első lombik technikai részén, hogy már "csak" a várakozás van. Meg beszéltem a babókkal, hogy nagyon várjuk őket, és ágyazódjanak szépen be... :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,

jól tetted, hogy beszéltél hozzájuk, én is ezt tettem anno :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem igen tudok nagyon visszaolvasni, mert kissé kemény volt az elmúlt pár nap, de addig is - Babicsek, nagyon sajnálom :cry: Kiki, drukkok mennek ezerrel!

Lucuzs,
örülök hogy így örülsz, és ilyen szépen fejlődik a baba! Emlékszel 2 hete én is ugyanígy örültem, és kb. ekkora volt a babám, és most te is így örülsz :D

Magunkról:

Szombaton Apa élete első aszfaltos 100km-ét teljesítette, 9 óra 9 perc 47 mp alatt. Szélvihar, jégeső és 3 fok volt. Én végig kint álltam a frissítő asztaloknál, és kicsináltam magam idegileg de teljesen. Egy falatot, egy kortyot nem tudtam magamhoz venni végig, 4x volt hasmenésem. Nem való nekem az ultrán kísérés babásan :cry:
Szegény Drágám 92. km-ig a 2. helyen volt, de az utolsó 8 km-en görcs miatt már csak sántikálni tudott, és végül 4. lett. Ő egyáltalán nem volt elégedetlen, mert a 9:09:47 elcseszettül jó idő, főleg hogy összesen nem fut még 11 hónapja (!!!!) és elképesztően sokan gratuláltak neki, plusz a korosztályos 1. helyet így is hozta...Én viszont síró görcsöt kaptam, amikor bejött előtte a szlovén, és nem is bírtam abbahagyni, annyit bőgtem hogy fuldokoltam. :cry: :cry: :cry:

Ezután gyorsan hazahoztak minket Pestre kocsival, de már tiszta félájult állapotban voltam. Aztán éjjel apán kijött az ilyenkor szokásos, normális állapot - hidegrázás, iszonyú izomfájdalmak, görcsök. Én így szenvedni még soha nem láttam, nyögött, jajgatott, egy percet sem tudott aludni, kaparta a lepedőt, én meg hordtam a jeget a lábára, közben majdnem felborultam... Vasárnap szülinapi kerti partin voltunk, ott meg csak kókadoztunk.
Aztán vasárnap éjjel ugyanaz, görcsök, jegelés, jajgatás, de már kicsit tudtam aludni...

Aztán már minden rendben van, sérülése nincs is, az izomfáradást meg kipiheni, holnap már megy edzeni, bár lazán... készül a következő versenyekre.

Így tök félve mentem el a mai, 12. heti UH-ra (mert ma töltöttük a 12. hetet kereken), de minden rendben van! :D A Pcok már 5,5cm, mindene tökéletes, tarkóredő, orrcsont, minden, kiváló szívműködés, gyors mozgás (az UH-t továbbra sem szereti), minden jó. Nagyon szép lába van, pont azt tartotta az UH fele, remélem olyan jól fog tudni rajta futni, mint az Apja :D

Zártuk az 1. trimesztert, legközelebb 4 hét múlva, 16 hetesen kell menni.

Mindenkinek szép napot, puszi!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse!
Ez a futás azért elég kemény! 100 km kicsit több, mint 9 óra alatt! Nagyon ügyes férjed van! Gratulálok neki, meg neked is a biztos háttér miatt! És csak 11 hónapja fut?! :shock: Gondolom, előtte is sportolt valamit, mit? Nehéz lehetett ennyire szenvedni látni!
Örülök nagyon, hogy veled és a babával minden rendben! És gratulálok a betöltött 12. héthez!!! Majd számolj be, hogy hogyan értesítettétek a családot, és mit szóltak hozzá! :) Most hétvégén mentek a szüleidhez vagy jövő hétvégén?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Eclipse,

:shock: :shock: Én nem is gondoltam, hogy a futás ennyire megviseli a futókat. Mondjuk a 100 km embertelenül sok, nem csoda, hogy utána hidegrázása és görcsölése volt a párodnak.
Akkor neki egy maraton meg sem kottyan :wink:
Gratulálok a 12. hetes uh-hoz és az 5,5 cm-es babácskához!
Örülök, hogy minden rendben van, te is vigyázz magadra, az idegeidre is.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Rodi
Látod ennyire hülye szoktam lenni.

Nati
Úgy legyen, májusba várom a pozi teszted. Nekem az ágyékom környékére tették azt a szart, egy nagy kerek valami, aminek az alján gumipárna van és belül van valami, (én hatalmas nagy fúrószálhoz hasonlítom látatlanban) és ahogy beállítják olyan ütemben és erősségben ütögeti azt a bizonyos testrészt.

Kiki
Megy a drukk.

Babicsek
Én csak annyit mondok, hog b....a meg. :twisted:

timejka
 
 


Sziasztok,
merre vagytok?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Igen, én használtam, és nálam mindig jól mutatta. Azért is kérdeztem, hogy te használtad-e, de ha jól értem a pco-d miatt te nem csináltad.

Kiki kismami, hogy van? Érzel valamit?

Natikám!
Jaj de jó, már tudod, hogy mikor fogsz pontosan kezdeni! Az a pár nap nagyon hamar el fog telni! Május végére kismami leszel! Éljen!

Én sem tudtam megnyitni a brendonos linkeket, inkább rákerestem a brendon honlapján!

Gyakoroló kismamik, nektek van biztonsági öv lehúzótok? Érdemes megvenni 9 ezerért a Brendonost, vagy jó az olcsóbb is?

Monic!
Ha meg lesz a fotel, kérünk egy képet róla!

Timejka!
Bencusnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Linácska!
Ne legyél elkeseredve, Levi is idővel utol fogja érni a többieket! A barátnőm lánya májusban lesz 5 éves, és még csak pár hónapja tud egyedül járni. De semmi másban nem maradt el, és ez is ügyesedni fog! Még egy-két év, és nem is fogja tudni senki, hogy probléma volt vele! Nálatok, hamarabb fel fog zárkózni Levi!

Babicsek!
Emlékszel, hogy írtam, hogy Linácskánál is később lett pozi a teszt! Látod, nem kell mensiig feladni! Szóval még nem jön meg, én dugdosnám az utrót!

Eclipse!
Nagy gratula apának, bár nem tudom, hogy ezek után, hogy bír még a futásra gondolni!Neked is minden elismerésem, de azért vigyázz magatokra! Örülök, hogy minden rendben volt az uhun, és szépek, és egészségesek vagytok! Akkor már ugye jöhet az új vonalzó?

Timejka!
A lényeg, hogy ismerősök vagyunk! :wink:

rodina74
 
 


Na, én ma megjártam Füredet oda-vissza. Apumat vittem a szívkórházba! Szegény nagyon el van keseredve, és sajnos, úgy érzi, hogy nincs jól. Szokott még fájni a szíve. Remélem, hogy rendbe rakják őt!

rodina74
 
 


MZ/x MZ/x jelenzkezem. :lol:
babicsek
 
 


Babika!
Mitől vagy így megmakkanva? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na képzeljétek, ma megjött. :lol: Úgyhogy rendesen nem barnásan. :)

Úgyhogy ma vagyok az első napon. Felhívtam a Kaálit hogy most akkor mi van ilyenkor, mert holnap kéne mennem vérvételre. :oops:
Szóval azt mondták, hogy holnap csörögjek oda hogy akkor rendesen megjött e. Azt mondta ők nem hisznnek ilyen korán a tesztben, a vérvétel a tuti. De hát nálam nincs mese, ez menzi. Úgyhogy csütörtök délelőttre fog adni időpontot és mehetek. :) Megint hüvelyi UH, aztán kérdeztem hogy lehetne e clostival stimulálni, azt mondta lehet. Ez mégsem kerül annyiba mint a gonal. Ráadásul most is 52 000 forintba került, mert 2 kellett. Úgyhogy most már csak menjen minden zökkenőmentesen. Egyébként ma lenne a 31. napom.


Kiki: Annyira izgulok érted! Remélem sikerül és már próbálnak beágyazódni a "gyerekek". :D
Nemsokkára ilyen lesz az élet nálatok!

Kép

eclipse: Aszta micsoda férjed van neked. Én emlékszem suliban a 600 m -es futás után is majdnem oxigénsátor kellett nekem. :oops: :lol: Hogy lehet 100km-t lefutni. :shock: Én lábra nem bírnék állni utána. Gratulálok neki! Neked meg ahhoz hogy szépen növesztgeted a babócát!

Rodi: Nem lehet könnyű apukádnak egy ilyen esemény után és nektek sem. Kitartást és jobbulást kívánok neki. De a várva várt kisunoka biztosan nagy erőt nyújt a felépüléshez.

Az én apukámnak is volt egy nagyon nagy műtétje 3 éve. Hála Istennek ahhoz képest jól van és olyan erős, hogy nemnagyon mutat kifelé semmit. Ezt nagyon csodálom benne. Amikor műtét után volt és 1 hónapig fel sem kelhetett és nem is ehetett semmit csak infúzióval táplálták, akkor láttam életemben először elgyengülve, és pityeregni. De benne is Marcim tartotta lelket, mert nagyon szereti. Még a kórházi szekrényére is ketette a fényképét. Nagyon megható volt.

Timejka: Boldog születésnapot Bencének!

Kép Kép
babicsek
 
 


Rodika!
Biztos rossz lehet apudnak. Hát tuti másképp látja ma az életét, mint pár hete. Aki a halál torkából jött vissza, az minden kis fájdalomnál csak arra tud gondolni, hogy mi van, ha megint baj van.

KépKépKép
bikfy
 
 


jaj!Bocsi :shock: alulra nem akartam kikit betenni. :lol:
babicsek
 
 


bikfy: Nem kéne új vonalzót csinálnunk? :lol:
babicsek
 
 


Már én is gondoltam rá. Hát csináljunk! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nemtom miért, de jó kedvem van. Megvagyok makkanva. 8) :lol: :lol:

Úgy jártam, mint te bikfy, mikor mentél szombaton a piacra. :wink:
babicsek
 
 


Nagyon királyok az új képeid. Hol találod őket? 8)

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Most? Akkor felkkészülni, kész, tűz rajt! 8)
babicsek
 
 


Ma nekem is tök jó kedvem van. Tegnap még depiztem, de este véletlenül rákapcsoltam Győzikére, és ha rágondolok a fejére, máris elfog a vinnyogós röhögés. Azóta én is tiszta jókedvű vagyok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


:D :D :D
babicsek
 
 


Babim!
Szedsz valami tabit? Mitől ez az eufória? 8) :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na jó, csináljuk! Új voni, rajta!

KépKépKép
bikfy
 
 


nemtalálom, hogy eddig honnan csináltam :shock:
babicsek
 
 


De laptetőd van! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: