Ha Bebe nem alszik nyugisan éjszaka akkor felmondok! Hú amit művelt ma, képes volt 1 órát aludni a szokásos helyett, és tiszta nyűg az idő miatt, kaparja a bejárati és az erkélyajtót hogy vigyem ki, és hisztizik mindenért! Most éppen a telefont szereli, de nem érdekel, csak legyen pár perc nyugim!
már nem tudom de ez valami nagy temető.majd ha eszembe jut a neve megmondom..........
májusba lesz.így kaptak anyuék időpontot.........sokan haltak meg......
mi tegnap busz kiállításon voltunk.szuper volt.volt helikopter is .menni is lehetett vele.......Barni ült egy igazi Ferrári sport kocsiba.telóval csináltam képet is:)))))))
Szupi lehetett a tegnapi és a mai napotok is! Majd hozz képeket4
Ma voltunk keresztanyáméknál Dunaföldváron, nagyon jól éreztük magunkat! Bebe tök jó fej volt, mindenkivel haverkodott, ebédet nem nagyon evett, de uzsi már szépen csúszott, aludt is másfél órát, úgy hogy odafele a kocsiba is aludt 20 percet! Rohangált a kertbe, kutyusozott is!
szia............
jó volt a majális de apival nagyon össze vesztem.elküldtem a francba.....totál részeg volt.anyummmal is tök bunkó volt.köpködött meg á.inkább le se írom.............
amíg bocsánatot nem kér anyutól addig engem bizony elfelejthet!!!!!!!
Bebe édes lehetett ahogy rohangál.már Barni is "rohangál" a compal.és ezerrel pakolja le a polcokat.majd rászólok hogy nem szabad és akkor rám vigyorog teli szájjal!!!!!!!!!!
Szia!!!
Máté korházba került.kiszáradás miatt........apival váltjuk egymást....
már 2 infúzió lement neki...
nagyon nehéz.alig bírtam vissza tartani a sírást.szegényem könyörgött hogy hozzuk haza!!!!!!!!!!