Új privát üzeneted érkezett!

Beze! Én 10-eset nyomtam. :D

Jó éjt mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt Virágszálaim!

Mi a helyzet veletek?

Kiki!
Nagyon büszke vagyok Rátok, és minden erőmmel szorítok. :wink:

Beze!
Leverném a fejét ennek a dokinőnek. Mit kaptál? Remélem, segíteni fog. Szegénykém!

Aagassi!
Merre vagy? Már nem jössz többet?

Hú, de gáz, már nem emlékszem, kinek mit akartam írni. Mindig vissza kell lapoznom az előző oldalra.
Én ma már szuperül vagyok, hasam nem fáj, mensim normális, kedvem jó. Majd nekem is lesz babám.

Ugye milyen rossz, de nekem ennyi megszegése a diétának már borítja a ciklust. Sőt elmondom nektek, hogy a Metformin szedése előtt kb. 3 hónapig csináltam olyan kemény diétát, hogy csak párolt zöldségeket ettem és husit, meg nyers salátákat és teljesen normalizálódtak az értékeim. Egy baj volt csak, hogy nagyon lefogytam. Annyira, ami már tarthatatlan volt. Viszont lett szép peteérésem előbb a 18. napon, aztán meg a 14. napon, tehát beálltam 28 napos ciklusokra. Aztán megkaptam a Met-et, a 220 gr-os diétát. Na ezzel már tolódott a ciklus, de még jó volt. De ha ennél több ch-t nyomok, akkor vége. Vagy van peteérésem, vagy nincs, a ciklusom kitolódik eszetlenül és iszonyatos görcsök közepette jön meg a mensim. Vagy kő keményen diétázok, vagy bajban vagyok.
Erre a múltkor kaptam nagynénémtől egy cikksorozatot, a paleolit táplálkozásról, ami egy új tudományos nézet. Abban írnak emberek gyógyulásokról, azt írják, hogy mikor elhagyták azokat a kajákat, amiket én sem bírok, teljesen meggyógyultak. Elmúltak a mensis görcsök, az ekcémák, az endometriózisos csomók visszafejlődtek, stb. Én nem szeretem az ilyen vad irányzatokat, de én magamon ugyan ezeket tapasztaltam.
Arról szól az új tudományos nézet, hogy régen az ősember nem evett kenyeret, cukrot, meg ilyeneket, tehát az emberi szervezet génállománya nem tudja egyelőre ezeket kompenzálni. Nyilván évmilliók alatt mutálódik a génállományunk annyit, hogy az jó legyen, de most még nem tudunk ezekkel az anyagokkal mit kezdeni. Hát nem tudom. De tény, hogy sajna magamon ugyan ezeket tapasztalom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!
Mára jó ünneplést kívánok, na és hajrá pezsi! A szomszédaink esküsznek áldásos hatására. 4 évig nem jött a gyerek, számos inszem, miegymás... Az utolsó sikertelen után, mikor jöttek haza Szegedről, totál elkeseredve, vettek egy üveg pezsgőt. Itthon a nagy búbánatra ketten benyakalták. Berúgtak, mint az albán szamár. Még azon az éjszakán megfogant a kislányuk. :wink: Úgyhogy csak igyál, a jelek szerint abból nagy baj nem lehet. :lol:

Kiki!
Én úgy röhögtem azon, amit írtál, még a műtőben is eligazítást tartottál? :lol: :lol: Mit mondtál nekik? Na és végül hallgattak rád?

Babicsek!
Drága, minden esélyed megvan arra, hogy sikeres legyen az inszemid. A legreménytelenebb eseteknek mindig sikerül. Jó úton haladsz. Csak nyugi!

Timej!
Most akkor Rodit jelölted be vagy nem? Könnyeim folynak. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Rodikám!
Tényleg jön a 2. trimeszter, most már ki kell bírni. Nem sok van hátra és elmúlik a hányás.

Luci!
Akkor ti vagytok a füves család? :lol: :lol:
Bogi remélem azóta jobban van.


Ja, még azt elfelejtettem írni, hogy Bence fogainak is örülök. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi merre van? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius!
Sajnálom, hogy nem jött össze a tali, legközelebb bepótoljuk.

Most rohanok piacra, ha tudok, majd jövök.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy: De jó mész a piacra? Én is mennék de apust meg berendelték dolgozni, így 2-en vagyun Marcusommal., esik az eső így ki sem mozdulok.
Mit veszel?
Örülök hogy jó kedved van!

Én futómuskátlikat akarok venni , már lehet hogy ki lehetne ültetni nem? Én mindig elkések vele.

Mit fogtok főzni? Én még nemtudom, azt sem tudom, mi van itthon. Megyek szétnézek, aztán kitalálok valamit.

Kiki: Hogy vagy ma? Ment a jelölés! :wink:

Beze: Jobb már egy kicsit ma?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Kiki, nem figyeltem, de ha ezen múlna, nem létezne ez a topic. :lol:

Bikfy drága, igazad van! Monural port kaptam, rögtön 2-őt, szerdán még ugye elég lett volna 1. :? Na mindegy, ez van.
Nagyon durva, hogy ennyire kell tartanod a diétát, nekem nem voltak ilyen gondjaim. Bmi-d gondolom a béka alatt van? Egy kicsit tényleg meg kellene próbálnod felszedni valamennyit, de így, ilyen szigorú diéta mellett nem is tudom, hogyan kivitelezhető. :(
A pezsgős sztorin jót nevettem! :D

Babi, köszi, igen, már ma érzem a por áldásos hatását. :D
Te hogy vagy ma?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Megjöttem!

Nagyon örülök, tök jókat vettem. Melltartókat, mivel kifutó modell(megjegyzem, nekem a kedvencem, ebben a pici cicimmel is istennőnek érzem magam :lol: :lol: :lol: ) a melltartós csaj odaadta 300 Ft-ért. Vettem fehéret, feketét, 2-2-t, meg hozzá szupi szép tangát és fizettem 1800 Ft-ot összesen. 4 melltartóért meg a csipkecsoda tangáért. Remélem, énapim szépen ráhergelődik majd peteérés környékén. :lol: :lol: :lol:

Vettem még zöldségeket, meg csirkemájat. Azt akarok rántani.

Itt csodásan süt a nap, csak fúj ez a buzi szél. Kedvem szuper. Örülök az új szerzeményeimnek.

Bezém!
Örülök, hogy hat a gyógyszer. Bevallom, már izgultam miattad. :wink:

BMI-m nem is tudom mennyi, de a diabetikus doki szerint ez már rég anorexia. Tüű sem örült neki, ő is kérte, hogy 4-5 kg-ot szedjek fel. De mondom, ha megszegem a diétát, az állam szőrös lesz, a lábam jeti, bőröm pattis, ciklus csúszik, peteérés elfelejt. Így inkább legyek vékony, de ne legyenek meg a tüneteim.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babim!
Olyan hosszút írtam neked az előbb, erre eltűnt. :x :x :x

Szóval: Muskátlit már simán kiteheted szerintem, mert még az enyhe fagyot is jól bírja. -1, -2 fok sem árt neki, most meg már jó idő van éjszakánként is. Én is dilemmában vagyok, mert nem tudom, hogy vegyek Tesco-sat 10 darabosat 700 Ft-ért, vagy vegyem meg itthon a piacon, nagyobbat, de darabját 350 Ft-ért? Mindig úgy járok, mire a Tesco-s kinő, addigra ősz lesz. De a piacos árát meg sokallom.

Te milyent veszel?

KépKépKép
bikfy
 
 


Ettetek már medve hagymát? Isteni. Szomszéd asszony most hozott át egy csomót, na ebből készítek salátát.

Tengeri halak lesz a menü, medvehagymás friss tavaszi salátával.

Uram leszavazta a rántott csirke májat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki
Elfogadtalak ismerősnek. (Hogy én milyen rendes csaj vagyok :lol: ) Én szerintem a Rodit jelöltem be és ha minden igaz, akkor most már végre sikeresen. Visszaigazolásra váró kapcsolatcímkénél volt megjelölve, de már elég régóta, na most rákattintottam, hogy persze a babanetről ismerem és szerintem most már jó.

Vagy mégse Rodi?

Bikfy
Vannak ilyen dolgaim néha. Öregszem.

Beze
Kicsit lemaradtm, meg megmondom őszintén nem olvastam vissza nagyon. Mi is a Te bajod?

Délelőtt elmentem boltba, párom pihent, Bence elmosogatott, felporszívózott a szobájába mire haazértem. Mlyen rendes gyerek, bár ritkán csinál ilyet, de azért megdícsértem.

timejka
 
 


Bikfy!
Sajnálom, hogy ennyire tartanod kell a diétát. Ez tényleg nagyon nehéz lehet, mert az ember azért csak elcsábul néha, akármilyen szívós is. Nincs esetleg valami összefüggés, hogy a ciklus melyik részén vétkezel és a kitolódás között? Nem azért, mintha kísérletezned kéne vele, csak esetleg pont mensikor még nem szól bele annyira a folyamatokba egy kis kihágás, mint a ciklus közepén vagy végén... De ennek semmi alapja sincs, csak felmerült bennem. :oops: Ölellek!

A műtőben az altatóorvosnak elmondtam, hogy legutóbb egy 2 órás után, mikor ébrezgettek, megszólaltam, hgy rosszul vagyok, és a következő pillanatban már hánytam is... (Csak, hogy tudjanak készülni... :)) A dokinak meg annyit, hogy az egyik petevezetékem nagyon hosszú és kacskaringós, kitartást nekik! :P

Beze!
Örülök, hogy jobban vagy, most már biztosan tartósan javulni fogsz! Drukkolok neked.
Igazad lehet, nem a laptetőn múlik, de akkor is nektek össze fog jönni a kistesó spontán! Nagyon drukkolok ehhez!

Bikfy!
Nagyon ügyesen vásároltál! :) Mióta a fogyástól összébbment a cicim, én is olyan melltartókat hordok, amik szépen alakra formálják, meg picit szivacsosak... :oops:
Arra nem adtak tanácsot, hogy hogyan hízz? Csak kiadták házifeladatnak?
Tengeri halak! De jól hangzik, én még sosem csináltam...
Most bolognait készítek, ilyet sem csináltam még, de most rászántam magam... Remélem ízleni fog!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka, Babicsek!
Örülök, hogy meglettetek ai iwiwen! :)

Timejka!
Kösz a jelölést! :)
Beze makacs felfázással küzd a héten, most már sikeresen! :)
Milyen rendes volt ma Bence! Biztos jól esett neked!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Ja, és el ne felejtsem. Amiért jöttem.
Felhívtuk reggel a Kaaliban a biológusokat. A 18-ból 6 termékenyült eddig meg. :roll: Sok volt az éretlen, és mára sem értek meg mind. Hétfőn reggel kell telefonálnom, hogy hogy állnak, beköltöznek-e aznap, vagy váratnak még magukra egy-két napot. Most kicsit jobban izgulok, mint eddig, hogy minden rendben legyen és szépen elkezdjenek osztódni. Tudom, hogy általában örül az ember, ha 6 petesejtet le tudnak szívni, nem hogy annyi meg is termékenyüljön, de egy kicsit aggódom, hogy ha ilyen arányban fogynak, ki marad a végén... :oops:
De a férjem megnyugtatott, hogy ne aggódjak, biztos marad belőle legalább kettő, max nem viszik el 6 napig őket. Meg esetleg nem fagyasztanak, amitől igazából nem aggódom, mert úgy érzem nem viselt meg nagyon a felkészítés most sem, meg az inszemeknél sem.
Hát ennyi van velem. Próbálok nagyon bizakodni, mert ez még mindig elég jó eredmény... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy: Nagyon ügyes voltál. És nagyon csini leszel, a párocskád biztosan nagyon fog örülni neki. :)
Én futómuskátlit is meg sima állót is szoktam venni és szépen végigrakom a terasz korlátját velük. A futóból a hosszút szoktam venni, nem a félhosszút. Azt én is néztem, hogy a Tescóba egész jó áron van az a 10 darabos. De nekem is olyan nehezen indul el. A másik meg tényleg drága. Én tavaly a piacon 100 forintért vettem darabját, de még nem jutottam el odáig hogy elmenjek a piacra is körülnézni.

Kiki: Ez nagyon jó arány ha 6-an akcióba léptek! :D Nagyon izgulok. Úgy érzem ezzel sokkal nagyobbak az esélyek, mint az inszemmel. Hány babócát is fogtok visszakapni? Kettőt? A barátnőm, aki most lett terhes lombikkal ők kettőt kértek vissza és abból 1 felszívódott. De az a lényeg hogy 1 baba ott lapul a hasába, mint neked is nemsokára. Már a 12 hét körül jár.
Milyen lett a bolognai?
Kiki: ezt tetszett hogy felvilágosítottad őket a dolgokról. :D


Beze: Örülök hogy jobban vagy!

apuskám tapétázza az előszobánkat, úgyhogy rendes kis feleség lévén megyek megkérdezem kel e valamit segíteni. :lol: Vagy 2 órával ezelőtt, mikor csiszolta a falat és kérdeztem, azt mondta, hogy akkor segítek neki, ha most békénhagyom. Úgyhogy lekoccoltam. :lol: :lol: Szeretek neki dirigálni, élvezem, mert látom hogy nehezen viseli. :lol:

Kép
babicsek
 
 


Kiki! Ne az arányokat nézd! Hanem magát a tényt, hogy már 6 babó van, lehet még több is lesz!!! Ennyiből biztos marad még tesóravaló is! :wink: :lol: Drukkok továbbra is mennek!!!

Én ma elmentem nődokihoz, aki a betegeskedés ellenére is mindent rendben talált. A babó már 32.5 mm magas és élénken mozog, megvan keze-lába, ahány csak kell. :lol:
Még Bogi is bejöhetett megnézni, ahogy a kistesó ugrándozik. :D

Hazafelé meg megvettük azt az autósülést, amit a pozi tesztkor néztem ki a tesónak. Bogi babakocsijához való, annó nem tudtuk megvenni, és még volt azonos színben! :shock: :lol: Sőt 7.000 Ft-tal olcsóbban adták nekünk!!! :lol: Az a szuper benne, hogy egy mozdulattal ráerősíthető a babakocsi vázára.
Most ezt csodálgatjuk és tervezgetjük a közeli jövőt (teendők a tesó érkezéséig) és a távolti. :lol:

Képet majd rakok fel! De most pihenek egyet!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Syl! Neked akartam még írni, hogy nagyon örülök, hogy ilyen frappánsan sikerült megoldani a házasság-inszem kezdés mizériát! :D
Egy hét múlva már asszony leszel!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


és akkor Tesó képek:

Kép

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luci!
Gyönyörű. Még nincs 10 hetes, de már igazi baba formája van. Örülök nektek.

Rodika!
Te mikor is mész ilyen uh-ra? Biztos a te babád is már csodálatos.

Babicsek!
Így kell ezt csinálni! Ügyes vagy nagyon! :lol: :lol: Apus önmagától küldött el? Akkor segítesz legtöbbet, ha békén hagyod? Jó a technikád. :lol:

Kiki!
A 6 az nagyon szép eredmény. Nem az a lényeg, hogy minnél több legyen, hanem az, hogy legyen 1-2 szuper erős, de abból baba legyen. Meglásd, nálad így lesz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kiki,
ma egész nap te jártál az eszembe, aztán fél egykor már sömit akartam küldeni, mert nem írtál, de aztán megérkeztek a vendégek és nemrég mentek el. Tudom, hogy ezek a napok megőritik az embert, ehhez képest a két hét kutyafüle... legalább is nekem az volt. Én ezlalatt az 5 nap alatt öregedtem vagy 10 évet... mindig telefonálni, hogy hányan vannak, osztódnak-e, mikor kell menni, oh, még mindig nem, jajj Istenem, maradnak-e a végére, stb, stb. Szóval nagyon átérzem az aggodalmad, de tényleg ne az arányokat nézd, hanem azt, hogy 6-an megtermékenyültek, és holnapra szépen elkezdenek osztódni. Nekem se kellett vasárnap telóznom, de én olyan fél 12 körül felhívtam őket, hogy sorry, sorry, de megkérdezhetném, hogyan fejlődnek az embrikék?? Egy kedves biológus volt, utánanézett és elmondta, én ettől nagyon megnyugodtam!!!! Esetleg próbáld meg Te is holnap!!!!
Ja és még azt érdemes megkérdezni (ha még nem tetted volna meg), hogy amik megtermékenyültek simán vagy icsivel sikerült? Nekünk csak icsis termékenyült meg, úgyhogy én következő lombiknál kérni fogom, hogy a többséget icsizzék!!!

Beze,
nagyon örülök, hogy kaptál gyógyszert és remélem már jobb is gy kicsit!!!!! Ennek ellenére nekem is fetűnt a sok laptető, úgyhogy hajrá pozi teszt!!!!!

Babi,
egy kismami nem is segédkezzem a tapétázásnál!!!!!!! Holnap tesztelsz??? A jóslókat dobd el, több kismami ismerősömnek csak a a 14. dpo után kezdett kétcsíkos lenni az is, amikor már a sima is kimutatta. Szóval ez alapján fel ne add!!!!

Bikfy,
Te aztán jó vásárt csináltál!!!! Még pár nap és divatbemutatózhatsz Apinak!!!!!! Tényleg, nem is butaság talán amit Kiki írt... Te gondoltál már rá???
Vagy lehet hogy hülyeséget kérdezek, de az inzulin nem lenne kíméletesebb neked??? VAgy azért az mégis durva hogy bökni kell???

Agassii,
örülök, hogy jól van a tesód!!!!! Ti most hogy álltok???

Syl,
huhhh, mindjárt feleség leszel!!! Nagyon drukkolok!!!!

Lucuzs,
hogy nektek milyen gyönyörű formás kis babátok van!!!! Csodaszép!!!! emlékszem Bence is 9 és 12 hetesen volt először babaformás :wink: .

Timejka,
biza kihagytál, ezért most már csakazért is babás leszek májusban :wink: .
Ez a zúzás pontosan hogyan néz ki??? ütögetik vmivel kívülről a hasadat????? Azt hittem hogy lézer vagy valami láthatalan dolog :oops: . hogy neked milyen ügyes Bencéd van!!!!
munkahelyen mi újság??

Nekem ma megint megjött (kedden hagytam abba a fogigátlót - addig barnáztam, azóta nem :shock: ), úgyhogy holnap újra kezdem szedni és utána már bököm is magam!!!!! :P .
KÉpzeljétek két hete vettem Nordic walking botokat, mert eddig úgy kölcsönöztem. Erre végre megvettem, kétszer elmentem vele gyalogolni és az alsó kis pöcke letörött. HOzzáteszem, nem a gagyi 5e ft-osat vettem meg, hanem a jobb minőségű 8e ft-osat. Erre ma vissza lett víve, de 3 hétig nincs bot, mert be kell vizsgáltatni, majd eldöntik, hogy mi legyen.... hát marhajó ügyfélközpontú országban élünk!!!!!!!!!!!!! Baromira fel vagyok háborodva!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Rodi,
hétvégéztek valahol??? Sajnálom a hányásokat, én mikor Bencével szenvedtem, akkor azt mondtam, hogy tűrök, mert nagyon akartam, de nem tudom az, akinek elsőre összejön, vagy esetleg nem kívánt terhesség, hogy küzdi végig a 12 hetet, mert borzalmas érzés, az már biztos :cry: . Ktiartás, már tényleg nincs sok hátra!!!
Aztán oké hogy kacsintgatsz a másik topicba, de eszedbe ne jusson itthagyni minket!!!!!!!!!!!

Monic,
hogy vagy??? Már nem fáj a fejed, ugye??? Vérnyomásod rendben van??? Puszi nektek!!!!!!!!!!
Vendég
 


Nati!
Ha jól értettem, nekem nem inzulin függő cukorbajom van. Nálam pont a túlzott inzulin termelés okozza a gondot, na meg az, hogy a sejtjeim érzéketlenek az inzulinnal szemben.

Mensidnek nagyon örülök, szurikhoz meg kitartást kívánok. :wink:

Kiki!
Hát megmondom őszintén, ha bűnözök, akkor azért azt igyekszem akkor csinálni, mikor már majdnem megjön, vagy éppen meg is jön. Ez a vígasz díjam ilyenkor. Na ettől még nem szokott komolyabb bajom lenni, de most napokon át, sőt talán 1,5 hétig is megszegtem a dolgokat. Ezt már nem bírtam el. Várom, mikor jönnek a kis hülye szőrök az államra.
Mondjuk ma már hős voltam, tartom a dolgokat.

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!
Igen, ott vagy az ismerőseim között! De nálam eddig is ott voltál. Amikor én visszajelöllek, utána neked még azt meg kell erősítened, és szerintem ez maradt el nálad! Nálam már régóta ismerősöm voltál!

Beze!
Én is sajnálom, hogy eddig kellett szenvedned, miközben megkaphattad volna a gyógyszert már korábban is. Remélem, hogy mára már sokkal jobban vagy!

Bocs lányok, hogy nem jöttem, de tegnap este vendégeket vártunk és főzni és takarítani kellett, péntek este meg bevásárolni, és eléggé kidöglöttem. Nem tudom, hogy én lustultam-e el, vagy tényleg ennyire ki tudok fáradni egy kis jövés menéstől!
Köszönöm a kérdéseiteket, jól vagyok. Hányinger, émelygés meg van, de szerencsére nem olyan brutál. Pénteken is korán lefeküdtem, ezzel megelőzve, hogy később rosszabbul legyek. Bár így két kedvenc sorozatomról is le kellett mondanom, de így volt jobb.

Beze!
Én mindig 10-est használok az elején, mert ha van valami, az biztosan kimutatja, illetve biztosan nem. Inkább a biztosan nem miatt használom a 10-t, mert ha akkor a 20-t vagy a 25-t használnám, és nega lenne, akkor még reménykednék, hogy hátha kicsi még a hcg, és ezért nem mutat semmit. De ha a 10-es nem mutat semmit, akkor az szinte biztos, hogy nem vagyok terhes. Szóval az első napokban 10-es, aztán később jöhet a 20-as, vagy 25-ös, és ha az is szépen erősödik, akkor legalább tudom, hogy minden rendben van!


Bikfy!
Nagyon csodállak az erődért és azért a kimeríthetetlen optimizmusodért, ami benned rejlik! De neked van igazad, és a te hozzáállásod nagyon jó! Én is biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz babád!

BAbicsek!
Én a futó muskátlit már vagy 2 hete kiültettem, és már a növények több mint a felén ott vannak a bimbók! Szóval ne várj sokáig az ültetéssel!

Bikfy!
Én mindig ilyen tálcásat veszek tescoba, vagy most pl. az auchanba, és hetente egyszer meglocsolom virágzó tápoldattal, ami kifejezetten több guanóval van! Megnéztem, ez egy terra san termék virágtáp guanóval. Én ezt nagyon szeretem, zöld flakonban van, 1 l-es kiszerelésben! De más ilyen termék is nagyon jó!

Kiki!
Ne izgulj! A 6 is nagyon szép, van, akinek alig van 1-2. Szóval hidd el minden rendben lesz, és holnapra nagyon szurkolok, hogy addigra jó sok megtermékenyüljön!Hidd el, tényleg minden rendben lesz, és sikerülni fog!

Bikfy!
Ügyesen vásárolgattál! Bár én is ilyen ügyi lennék!

Lucuzs!
Nagyon boldog 10 hetes évfordulót! Örülök, hogy tegnap minden rendben volt a dokinál. Már én is nagyon várom a 19-t, és akkor biztosan megnyugszom kicsit. Már mekkora a babád! Hihetetlen! Nekem a 19-e az pont 9. hét 4. napjára fog esni, úgyhogy izgulok, hogy elég nagy legyen a baba és szépen fejlődjön. Kicsit izgulok, mert Vörösmacsnak az ikrei a 7. héten 10 és 11 mm-esek voltak, még az én tündérkém 8,3mm-es volt. Remélem nincs baja, és nem azért maradt le a fejlődésben! Szóval ezért izgulok kicsit!
Hát neked már csak 2 hét és túl vagy az első trimeszteren! Te hova mész kombinált vizsgálatra?
Jaj, hát gyönyörűséges kis baba formája van a ti csodátoknak! Hihetetlen! nagyon szép!

NAti!
Jaj, de jó, hogy lassan te is kezdesz! Ez annyira izgalmas! Nagyon szurkolok, hogy minden okés legyen, és kb. 4 hét múlva pozit tesztelj!

Sajnálom a botot, de addig nem biztosítanak neked másikat?
Lányok, ezeket a hányingeres dolgokat nem azért írtam, hogy sajnáljatok, isten ments! Örülök, hogy van, mert így kevésbé izgulok, hogy mi van a mi kis tündérkénkkel, és így jobban telik az idő, mikor legközelebb látom őt. Szóval, ahogy Lucuzs is írta, inkább helyzetjelentés!

Á, nem foglak benneteket itt hagyni, nem lesz ilyen szerencsétek! :wink: :lol:

rodina74
 
 


Köszi csajok a gratulációkat! :D

Lucuzs:Nagyon jó lett a kép a kistesóról!De jó neked!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Olyan fáradt vagyok, teljesen kimerültem a főzéstől, pedig nem volt nagy ebéd, krumpli rántott hús, meg rántott gomba, meg csináltammellé egy kis párolt zöldséget. De kész vagyok.

Rodi ne izgulj, minden rendben van. A dokik is tévedhetnek 1-2 mm-t a mérésnél szerintem. Kiváncsi volnák, hogy ha mondjuk több doki is lemérné ugyanazt a babát, kinek mennyi jönne ki. :)

Akkor jövőhéten beszerzem a muskátlikat. :)

Kiki: Azóta mi újság? Van valami infó a babáitokról?

Luczus: szuper a kis babucikátok! :D

Nálam meg a következő a helyzet: Csináltam reggel LH-t, lett is rajta egy csíkocska, picit erősebb, mint a tegnapi, de csak kíváncsiságból csinálom, hinni már nemnagyon hiszek benne. Meg csináltam most az előbb egy 10-es HCG-t, de teljesen nega. Igaz előtte pisiltem vagy fél órával, de ha lenne valami, akkor már annak jeleznie kellene szerintem. Még reggel azért csinálok egyet szerintem, aztán ha az is nega akkor vége. :?

Kép
babicsek
 
 


Rodi!

Szerintem ne izgulj a méretek miatt!!! Visszanéztem, nekem 6 hét 6 naposan 6.7mm-es volt a babó. És akkor is mindent rendben talált a doki, egy szóval sem mondta, hogy kicsi lenne. Komolyan, nyugi! Minden rendben van!!! :lol:

A kombinált teszttel még nem tudom mi lesz. Apával még nem beszéltük át, de én hajlok rá, hogy nem csináltatom meg. Amúgy Sopronban csak fizetősen lehet, asszem min. 9.000, de még nem vagyok képben vele. Sőt rémlik, hogy Győrben csinálják. Szóval passz. :roll:

Beze! Remélem gyógyulsz!!!

Nati! Dejó, hogy már te is szurizol!!! Hamarosan jönnek az újabb ZEBRÁK!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bocs, h eltűntem, de a héten minden nap munka után még ide-oda menni kellett, későn értünk haza, akkor még főztem-mostam, stb.

Natinak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Bikfy! Hol a csudában sikerült ilyen jókat és pláne jó áron venned? :shock: Barnázást sajnálom, de most legalább megjött rendesen, az jó, van mihez viszonyítani az új ciklust. Vérvételes dolog haladt vlmit?

Lucuzs! Kistesó-fotók nagyon jóóók, gratula!!!

Lányok, a felfázással tényleg ne vicceljetek! Inkább rohanni a dokihoz feleslegesen, mint elhúzni az időt.

Mi most egy darabig nem próbálkozunk, a Zuram hazajött és ugyan kapott rögtön kinevezéses munkát, de megvárjuk, míg letelik a próbaideje, biztos, ami zicher; meg kíváncsi vagyok, mit mond rám Tűű doki, ha végre eljutok Hozzá. Ezért is nem jelentkeztem a táblába.

Ma még össze kéne dobnom egy pps-t a holnapi sulis konferenciára, h értelmesen tudjak beszélni kb. 15 percet (ami úgyse érdekel senkit, mert hozzám hasonlóan vagy neteznek, vagy olvasnak, vagy rejtvényt fejtenek, vagy alszanak...), de csak nem állhatok ott, mint egy hülye...

Jaj, tegnap még szép idő volt, de ez a mai...brrrrr...

A kertet veri a gaz, nincs időm hozzákezdeni, ha meg lenne, sz@r az idő.

No megküzdök ezzel az előadás anyaggal. Este még benézek.

Addig is puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Igen, határozottan jobban vagyok, már nem fáj, ha pisilek. :D A vesémet még érzem, de nem vészes.

Lucuzs, gyönyörű a picikétek! Mit szeretnétek, hugit vagy öcsit?

Rodi, tudjuk ám, csak leírtad, hogy érzed magad. :wink:

Lucuzs, Rodi, a 10-es tesztet hol vettétek? Babi, te?

Babi, ne add fel, amíg nem érzed, hogy megjönne, van remény, a fél órás pisi szerintem nagyon kevés. Látod, az lh is erősödik, én drukkolok!!!

Nati, te leszel a zebratársam, kiki úgyis megelőz minket. Benne vagy?

Kiki, nagyon szépek az eredmények, meglátod, ebből tesóra is jut. :D

Aagassi, este várunk.

Timejka, húgyúti fertőzésem volt, jó kis véres vizelettel az elején. :x

Bikfy, de drága vagy, köszönöm! Csúcs áron vásároltál, én ma vettem egy jó szivacsos melltartót a mini cicikre 2000-ért, ennek is örültem, mint majom a farkának. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze: Én a 10-es HCG-t innen rendeltem az LH-s topicból Esthajnalcsillagtól.

Most számolgatom, hogy mi lesz ha most nem sikerült, mikorr várható a következő. Hát elég szarul jön ki, mivel ha holnaptól nem szedem az utrót, utána vagy 3 napra biztos megjön és akkor pont úgyjön ki kb az inszem, hogy ballagásra esik, amiről ugye nem hiányozhatok, mert teremdíszítés meg minden. Ez április 30. Ha meg szerdán hagyom el és úgy szmolok, akkor meg mikor lehetne az inszem, május 3-4, akkor osztálykiránduláson vagyok kétnaposon. Na most agyalhatok hogy mihez kezdjek? Hogy lehetne esetleg kitolni az időpontot, vagy megrövidíteni? Nincs valami ötletetek? :roll:

Beze: Köszike ari vagy hogy bíztatsz, ilyenkor egy pillanatra mindig átbillenek, hogy hátha. :)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Igen, a lombkinak azért nagyobb az esélye. De látod, Rodinak és Lucuzsnak is inszem sikerült! Ne add fel, már nagyon várom a holnapi tesztedet!!! Drukkok mennek!
A bolognai nagyon jól sikerült, mind elfogyott, így mára ki kellett találnom valami más ebédet! :lol:

Lucuzs!
Köszi! Szuper, hogy veletek minden rendben, ez azért megnyugtató lehet neked is! Hú, milyen nagy baba már! Csodaszép! :) De jó, hogy találtatok autósülést is! Ügyesek vagytok!

Nati!
Hát sajnálom, hogy nem olvastalak előbb, így a mai telefon elmaradt. Nem gondoltam, hogy ma is van bent biológus... Köszi a megértést, jól esik. Igen, jól mondod, nálunk is icsis mind a 6. A 18-at lefelezték 9-9-re, és a simából egy sem termékenyült meg, míg icsivel 9-ből 6. Így végülis már elég jó az arány, abban a csoportban.
Úgy emlékszem nekem is abbamaradt a barnázás a gyógyszer elhagyása után... A lényeg, hogy nem tértél el a tervtől és rendben megjött. Neked most milyen protokoll lesz? Mit szúrsz?
Sajnálom a botokat. Persze, hogy fel vagy háborodva, már tök rég kerested, hogy jó legyen, erre tessék. Remélem kicserélik legalább :!:

Bikfy!
Sajnálom ezt a kemény diétát. Én nem is tudom, hogy bírnám. :oops: És egyébként babásodás után is folytatnod kell, vagy akkor lehet kicsit lazítani? Akár így, akár úgy, de drukkolok, hgy minél hamarabb babás légy!

Rodi!
Köszi neked is!
Szerintem érthető, hogy hamar kifáradsz, ez simán lehet a terhesség miatt! Pihenj sokat! Ez tök jó, hogy kitapasztaltad, hogy ha korán lefekszel, akkor megúszod az esti rosszullétet!
A méreteken szerintem se izgulj, ha azt mondta a doki, hogy minden rendben, akkor az úgy is van, kész! :) Azért megértem, hogy várod, hogy újra lásd a babótokat! ;)

Aagassi!
Sajnálom, hogy pihentetitek a dolgot most, de én is csak akkor akartam babát vállalni, mikor már minden rendben van köröttünk. Most már néha bánom, hogy annyi ideig vártuk az ideális pillanatot, hisz már lassan 4 éve várunk a csodára, meg persze közben kiderült, hogy nálunk nem is lehet spontán, így eleve felesleges volt várni... :oops: Persze a próbaidőket mi is kivártuk...
Remélem, jól haladtál a ppt-vel. Így elég nehéz odatenni magad, ha senkit sem érdekel az előadás... :(

Beze!
Jaj, de jó, hogy jelentkeztél, és jobban vagy! Végre! Köszi neked is a drukkokat!
Sokat gondolok rád, mert nekem is kiadta a doki, hogy minimum 3 litert igyak meg naponta. Sokat iszok, sokat pisilek, feszül a hasam... stb. Azért persze más a helyzet, mert én boldogan engedelmeskedem és iszok, míg neked teher az egész, hisz nincs utána a boldog végkifejlet reménye... Legalábbis nem közvetlen kapcsolódik a sok iváshoz. Bár én még bízom ebben a ciklusodban is! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babikám!
A teszt előtti tervezgetés amiatt, hogy biztos nem sikerült, eddig rögtön hozta magával a pozi tesztet is! Lucuzsnál és Rodinál is! :lol: Ugyhogy nagyon bízom benned! Rodi pl. eldöntötte, hogy innentől csak lombik... Erre tessék, ott van az inszemis baba a pocakban! Kitartást holnapig! CSak eltelt a 2 hét lassan!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.04.11 17:39-kor.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,
de rég jártam már erre. Kicsit kevesebb időt töltök net előtt, hogy már itt a jó idő. Na meg hiába 8 hónapos a fiam, önállóan még nem tud közlekedni (járunk ezerrel gyógytornára), így az én kezeim is ritkán szabadok.
Viszont kedden végre másfél év után megjött, úgyhogy innentől légyszi-légyszi nekem is szurkolni :lol:
Elkezdtem szedni újra a metet, bár saját szakállamra, majd megyek orvoshoz is, csak utalják vissza az adóvisszatérítésem.

Gratulálok minden újdonsült kismaminak, azért nyomon követtem ám az eseményeket :oops:
És üdv minden új fórumozónak!!!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Tényleg de rég jártál erre! De jó, hogy jöttél! Akkor beveszünk téged is a babásodni vágyók listájába! De örülök neked! :)
És drukk, hogy teljesüljenek az álmaid és babás legyél megint, hamar! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


És Levi milyen édes nagylegény már! Remélem, a gyógytorna használ, és kezd ő is kuszni, mászni! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lányok!
Tegnap meg tegnapelőtt olyan jól voltam, ma viszont annyira fel vagyok puffadva. A pocakom meg akkora! Pedig még biztos nincs benne senki! :P Nehéz felállni a székből és elindulni, nagyokat sóhajtozok megint... Próbáltam délután aludni egyet, de annyira ugatott a kutyánk, hogy nem sikerült. :(

Monic!
Tényleg rég jártál felénk! Remélem, minden rendben veletek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babi, köszi. Hát ebben sajnos nem tudok segíteni, talán lehet, hogy a dokiddal kellene konzultálni? Kikinek igaza van, nem szabad feladni, Nati Bencéje és az én Lexim is inszemes baba. :wink:

Kiki, neked is köszi. Az eredményed így még szebb, gratulálok! Nem tudom, miért, de az utóbbi 2 napban én is úgy nézek ki, mintha legalábbis 3 hónapos kismama lennék. :( Nagyon zavar, pedig nem eszem sokat.
Ebben a ciklusban én nem várok csodát, jó lesz következő hónapban is, akkor megint januárban szülnék. :)

Linácska, nem is tudtam, hogy 3 babót szeretnétek, akkor megy nektek is a drukk!
Levit miért kell gyógytornára vinni? Édes a képen! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,
Levi alkati hipoton, ami azt jelenti, hogy az izmainak a tónusa nem megfelelő. 5 hónapos koráig gyakorlatilag csak feküdt a hátán, még oldalra sem fordult. Most már tud négy irányba forogni, néha négykézlábra áll, de szétcsúsznak a lábai oldalra. Nagyon laza, nem tud megülni sem, rögtön csuklik össze, aztán a hasáról a hátára úgy visszafordul, hogy oldalt van a keze, gyakorlatilag kicsavarva a vállát ráfordul, és a végén valahogy kiszabadítja a kezét. Elég rosszul néz ki mindenesetre...
Tesót szeretnénk még egyet, lehetőleg kis korkülönbséggel. De már inszemet és társait nem szeretnénk. Ha jön a kistesó jön, ha nem, megelégszünk a két gyerekkel. Elkezdtem újra a metet, mert már megint híztam vagy 10-12 kilót, abból azért jó lenne leadni egy kicsit előbb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok ismét!

Jelentem, a konferenciás anyag készen van.

Linacska, mi még nem "találkoztunk" itt, de örülök, h ismét jöttél! Gyönyörűek a Gyerkőceid! Levivel Dévény-tornára jártok?
Remélem, a met segítségével nem csak a kilók olvadnak, hanem jön a kis korkülönbséges Kistesó is Nálatok!

Babicsek! Azért drukkolok erősen a teszteléshez; meg h ne legyen szükség semmiféle tervre a köv. ciklushoz, mert nem lesz most jódarabig köv. ciklusod!

Vese-téma...nekem tavaly januárban volt életemben először vesekövem, de azt hittem, ott helyben meghalok, úgy fájt. Ezt eljátszottam 2 egymást követő hajnalban, de mivel elmúlt, elhúztam dolgozni; végül 7végén már nem akart elmúlni, így végül behaladtam az ügyeletre, onnan az urológiára, ahol rögtön bent is fogtak. Szerencsére még aznap estefelé kipisiltem a követ, de a veséim azóta is érzékenyebbek, volt többször vesehomokom. Igyekszek sokat inni, de nem mindig sikerül. Ha nem elég, azt legkésőbb aznap este megérzem.

Én mára kipurcantam, megyek is pihenni-olvasni. A nyuszika tojta nekem Marion Zimmer Bradley Avalon ködbe vész című könyvét (kb. 2 éve vágytam rá, Arthur-mondakör...imádom).

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


aagassi,
igen, rég nem írtam, mi még tényleg nem "találkoztunk".
Igen, Dévényre járunk Levivel, nagyon látványos volt. Egy alkalom és 8 nap itthoni torna után már hasra tudott fordulni.
Vesehomokom nekem 37 hetes terhesen volt, már betettem a házassági anyakönyvi kivonatot is a táskámba, mert nem tudtam, hogy most szülök, vagy mi van. De mivel már szültem, valahogy éreztem, hogy ez nem az.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

jelentkezem, ne aggódjatok, minden rendben, csak iszonyúan eltemetett a munka, és hát Danika mostmár nem akar megmaradni a 4 fal között, ha nem esik az eső mindig ki kell menni vele...

Ma is elvittem a bébitaxival, és félúton elaludt, alig tudtam hazatolni, attól féltem, hogy mentek kiesik belőle.

Tegnap pedig a szegedi Vadasparkban voltunk kirándulni, képek is készültek, majd hozok. Danika nagyon élvezte, a hatalmas tigrisek kb 10 centire odajöttek hozzá az üvegfalhoz, mire az én fiam elkezdett nekik ugatni, hát a körülöttünk állók dőltek a nevetéstől.

Én jól vagyok, a vérnyomásom rendben, a hízás helyett érdekes módon most fél kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg a tanácsadáson mint 1 hónapja, tehát hízás helyett fogytam, amit nem értek, mert igaz, hogy egészségesebben étkezem, de sokat eszek így is. Persze ez csak öröm nekem, hisz már így is 3 kg-mal több vagyok mint amennyivel Danikát szültem.

A héten meghoztuk a döntést, hogy a tetőtér beépítés leáll egy időre mert minden anyagi készletünk elfogyott, szomorú vagyok miatta, de nem akkora gond mivel a kiságy szabad így, hogy Danci nem hajlandó aludni benne. Úgyhogy szűkösen de elférünk még egy ideig.

Viszont már a Danci terhességem óta vágyott szoptatós fotelre hála az adóvisszatérítésre sikerült összespórolnom, az égiek is meghallgattak mert most 15 ezerrel kevesebbe kerül (akció). VIszont szombaton meg akartuk venni Szegeden de előtte nap elvitték, szerdán megyünk Kecskemétre, ott is megpróbálom, a net azt írja, hogy még van, ha meg nem lesz akkor felugrunk Pestre, onnan már csak fél óra, és fotel nélkül nem vagyok hajlandó hazajönni... Ez már 2 éves álmom, és olyan de olyan kényelmes, hogy amikor először beleültem az üzletben közöltem a férjemmel, hogy engem ugyan nem szed ki onnan mert abban akarok megöregedni.... Akkor nem tudtuk megvenni, de most nagyon szeretném.

Szóval minden rendben, most fejeztem be a könyvelést, holnap még rohangálós napunk van Dancival, de remélem délután már tudok jönni, visszaolvasni és reagálni.


Addig is puszi mindenkinek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Tegnap Pesten voltunk, húgomat költöztettük át egy másik lakásba és csak éjjel fél 11-kor értünk haza. Nagyon kifáradtam.

Gondoltam, ma pihenek egyet, vagy olvasok, mert előadásra kell mennem, de ha a mi Aagassink is előadó, az más. Akkor figyelni fogok. :lol:

Tegnap pakolás után elmentünk egy étterembe, ahol gyümölcs levest ettem, hát kaptam olyan cukorsokkot, mint mikor a lötyit megitatták velem a Mens-ben. Lányok lehet én inzulinos leszek hamarosan. Mit mondjak? Nem vagyok túl boldog.

Amúgy vártam ma reggel egy pozitív tesztet? Hol a tulajdonosa?

Többieknek majd később reagálok, apinak kell a lapi-topi. Addig én felkeltem a mackó gyerekeket. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek???? Csuriban mindenem! Szerintem ez a zebra megvan!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Babi, hol vagy????????

Linácska, értem, köszönöm. Nagyon örülök, hogy ennyit segít a torna, Levi biztosan hamarosan elkezd kúszni, mászni, aztán menni! :wink:

Bikfy, sajnálom, remélem, nem leszel inzulinos! :(

Monic, drukk, hogy legyen fotel, én még nem ültem benne, de biztosan nagyon kényelmes. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
Ma megyünk beültire, 2-re. Azt mondta a biológus, hogy 6 embiócska van, mégis azt beszélték a dokival, hogy ma legyen meg a beülti. :shock: A férjem nem hagyta annyiban a dolgot, beszélt a dokival, aki mondta, hogy nem fejlődnek úgy, vagy nem olyan szépek, hogy el lehetne őket vinni az 5. napig, mindnek ugyanaz a baja. Hát, én most teljesen lemondtam erről a hónapról. Olyan reménytelennek látom. :cry: Komolyan, már azon gondolkozok, hogy holnap megyek is dolgozni... :( Valahogy nagyon kis esélyt látok csak rá, hogy lombikban nem fejlődik szépen, de majd a méhemben mégis... :roll: Remélem a doki tud mondani valami bíztatót!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,

fel a fejjel, Danikával épp ugyanígy jártam, csak nekem 2 embrió maradt, és a 4. napon ültették vissza őket , nem merték elvinni az 5. napig, és hát a fiam már 14 hónapos.
Ne add fel, én sem tettem, és látod meglett az eredménye!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Köszi. Inkább csak az zavar, hogy nem azért akarják gyorsan betenni őket, mert kevesen maradtak, és félő továbbmenni, hanem hiába maradtak sokan, félő továbbmenni... Ez agaszt kicsit. :roll:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Beze!
Ez a felfázás most megkavarhatta a szervezetedet, attól is puffadhat a hasad. Tényleg puffad, fáj, vagy "csak" nő?

Aagassi!
Jó olvasást neked! Úgy látom, lesz aki figyeljen a prezidre! :)

Linácska!
37 hetesen vesehomok... Azért az nem semmi! És Levi bentmaradt utána még?

Monic!
Szuper, hogy jelentkeztél.
Így külső szemlélőként viccesen hangzik, hogy elaludt Danika a bébitaxin, de te azért végigaggódhattad az utat... Jaj, de jó, hogy hozol képeket! Mostanában csak pöttöm, még pocakban lévő gyerekek képeit látjuk (azok is nagyon szépek, félreértés ne essék!), és jól esne több nagyobb baba képét is látni! :)
Remélem, hamar találtok szoptatós fotelt. TEszel fel arról is képet? Nagyon kíváncsi vagyok!

Linácska!
Köszi, hogy rögtön fotóval nyitottál újra nálunk! :)

Bikfy!
Sajnálom, hogy egy gyümölcsleves is ennyire borítja a szervezeted. :( Hogy vannak a mackók?

Babicsek!
Merre vagy, nagyon várunk téged!!!! ++++

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Már kérdezni akartam, hogy te nem szoktál lh tesztet használni?

Babicsek!
Kösz a biztatást! Egy hét múlva ismét fogom látni az mi kicsikénket!
Babicsek! Hol vagy már! Nagyon szorítok, hogy az örömködés miatt nem tudtál még jönni!

Lucuzs!
Én regisztráltam a géndiagnosztikai intézet honlapján, és akkor hírlevélben kiküldik az aktuális dolgokat. Talán segíthet dönteni, bár én biztos megcsináltatom az integrált tesztet, még ha fizetni is kell érte. Amcsiba is ezt a vizsgálatot csinálják, ott nem megy ez a hasba szurkálás!

Aagassi!
Mikor mész a mensbe? Hátha összejön spontán is a baba! Szurkolok, hogy így legyen!
Hogy sikerült a pps, és az előadás?

Beze!
Örülök, hogy jobban vagy! Én is esthajnalcsillagtól vettem a teszteket, jó árban van, hamar megérkezik a csomag, és korrekt!

Linácska!
Jaj, de jó, hogy hallunk rólad! Levi nagyon helyes baba! Sajnálom, hogy gyógytornára kell járnotok, de a dévényi módszer nagyon jó! Az én barátnőm járt ilyen gyógytornára a lányával, és nagyon sokat javult. Bár nekik nagyon sok minden összejött Fannynál, sajnos, náluk csak egy probléma volt ez a sok közül! De nagyon szépen fejlődik! Nagyon szurkolok a spontán babához!

Kiki!
Bár én nem értek hozzá, de nem lehet, hogy a stimu utóhatása? Vagy már „szeded” az utrót? Mert attól is lehet. Engem tegnap anyu meglátott és közölte, hogy látszik a hasam, és még nem lehetne, biztos híztam egy csomót. Mondtam neki, hogy kösz, de az utrótól lehet, ugyanis a terhességem előtti súlyomnál 1 kg-mal vagyok könnyebb reggeli után! Szóval, ha már utrózol, akkor attól is simán lehet!

Kiki! Nem mondták, hogy hány sejtesek? Miből gondolod, hogy nem fejlődnek rendesen? Tudom, ilyenkor annyira komor tud lenni a világ, de hidd el, sikerülni fog! Nagyon drukkolok neked!

Monic!
Örülök, hogy minden rendben! Tök jó, hogy fogytál egy kicsit, hidd el nem lesz itt semmi baj. Lehet, hogy most ez másképp lesz, és már nem is fogsz hízni a terhesség végéig! Milyen ez a szoptatós szék? Fel tudsz rakni képet vagy webes elérhetőséget?

rodina74
 
 


Szia Rodi!
De, a pocak szerintem is a stimu utóhatása, meg az utro miatt is lehet, mert szombat óta használom. Nem is aggódom igazából rajta, ha van hasam, hát van hasam, nem ez a lényeg. Mondta is a doki, hogy puffadni fogok, pont ezért volt meglepő, hogy péntek, szombat semmi bajom nem volt. Tegnap eléggé fájt, ma megint egész jól vagyok. Pedig nem csinálok semmit másképp!

Most fogok indulni a Kaaliba, gondoljatok ránk, légyszi. Külön megyünk a férjemmel, mert ő elment dolgozni, én meg tömegközlekedhetek. De haza legalább együtt jövünk kocsival. Nem mondták hány sejtetek, de a doki mondta telefonon a férjemnek, hogy mindnek van valami olyan látható hibája, ami miatt nem szabad elvinni őket 5 napig, mert nem valószínű, hogy megmaradnak... Hát, majd kikérdezzük személyesen, hogy ez most mit jelent, és van-e így is esélyünk...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodina,

a brendonban lehet kapni, itt a link:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=43

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: