Új privát üzeneted érkezett!

Nikuc,
de csak most terhesen öklendezel a fogmosástól, vagy amúgy is? :shock: Esetleg ha nem mentolos fogkrémet próbálnál, mint amilyen a homopátiás készítményekhez való?

Na, ennyi mindenkinek fogproblémái vannak... ezt jelzésnek veszem és lehet, hogy összeszedem a bátorságom és elmegyek még az újabb terhesség előtt :roll:

Képre a reagálásokat köszönöm :D
Végre hajlandó kint is menni - eddig csak a lakásban volt hajlandó... Tegnap voltunk a KIKA-ban, annyira kis pöttömke volt, ahogy ott gyalogolt a hosszú sorokon az ágyak, szekrények között, majd megzabáltam :) Persze minden szekrényhez odament, kinyitogatta az ajtókat, húzkodta a fiókokat, én meg nem tudtam hagyjam-e vagy sem, mindenesetre ő nagyon élvezte :)

Kép

Kép
sz.veronika

No, akkor hozok én is képet Nektek a minikről!
Kép

Kép

Kép

Kép

borossné becz márta

Márti,
jaj milyen kis cukorka a két copfjával! :) Pálmi mindig olyan fésületlen :? Bár fürdés után megfésülöm, de 2 perc múlva már szanaszét túrja, meg össze-vissza kunkorodik is neki.

Pincurika meg cuki ahogy fekszik a nagyágyon, látom a fejemelgetéssel is halad :)

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika!
Köszi!
Azóta már teljesen kinyomja magát és hasról hátra fordul!
És még nincs 4 hetes!

borossné becz márta

Sziasztok!

Márti! Nagyon szép a 2 kicsi, a nagyokról is hozhatsz képet. Nagyon cuki Kamilla a copfokkal, Adél nem engedi. A kicsinél meg pont néztem, hogy mindjárt átfordul. Ha jól emlékszem a fiaid, mind korán forogtak.

Én ma voltam nst-n: ülve 30 perc, de az nem tetszett a szülésznőnek és fekve is csináltak. Aztán megvizsgált a doki. Kisfiam nem siet. Szinte semmi változás. Jövő szerdán megyek legközelebb, akkor már a 40. hetet kezdem.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!

Márti, nagyon helyesek a gyerekek! Kamilla igazán nagylány lett, és tényleg nagyon klassz a copf, én még nem is próbáltam Rózának, de ő is a kócosok szekciót erősíti (mint Pálmi :)), és szintén rengeteg kis kunkorodó fürtje van, mostanában próbálom csattal elfogni neki kicsit :).
Gabi, remélem a kisfiad ad neked még egy kis időt! :) Hihetetlen, hogy mindjárt szülni fogsz, emlékszem amikor szóltál a picúrról :)

Kép
Kép
szalamandra

Márti,
3 hetesen fordul? Azt a mindenit! :D

Gabi,
lehet hogy elkerülte a figyelmem, nevet már választottatok?

Tegnap találkoztam egy Zsanettel, az ugrott be, hogy ha Panndinak a harmadik babóca is kislány lenne, mennyire illene a Zsófihoz és a Fruzsihoz :)

Szalamandra,
na, akkor örülök, hogy nem csak mi vagyunk kócoskák :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika :)

Ezt pont egyik nap mondta valakai nekem is :)
Zsófi nagyon határozott, szerinte Réka van a hasamban, és nem értette, miért mondtam, hogy nem tudjuk, ki van benne :lol: Mondta, hogy de tudjuk, Réka baba :)
Vendég

Panndi!

A Rékát ő találta ki vagy eza befutó lánynevetek?
Egyébként szerintem a Zsuzsi is nagyon passzolna, de szerintem kisfiú...

borossné becz márta

Márti, ő találta ki :)
Vendég

Veronika! Igen van nevünk, ott is van a vonalzómon :) Ákos. De Ákos egy nagyon lusta baba, már a pocakban sokkal nyugisabb, mint Adél volt. Bár most ettem sütit, erre azért beindul. Borzasztó édes szájú lettem a végére.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi, jó Neked, hogy csak a végére :) Én alapból az vagyok :roll: De szerencsére jön a nyár, úgy azért könnyebb vigyázni a kilókkal.
Vendég

Márti váleményét osztom, fiú lesz :P :P azért meg ne kövezz :)

szerintem Márti tuti varázsol valamit a gyerkőcökkel, érzem :)
zseni baba, nagyon aranyos !!

Gabi

én mondtam h a fiúk nem kapkodnak, szép urasan fog majd érkezni :)

Kép

NIKI
nini.n

Gabi,
ja, látom :oops: :lol: Csak nálam valahogy eléggé összefolyik a felette lévő vonalzó aljával, olyan, mintha az az írás még Adéléhoz tartozna :)

Panndi,
nekem a Réka is tetszik! :) Szerintem kislány lesz :lol: Zsófi csak tudja! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok,
mi is itt, nem kis izgalmak után.
Vasárnap Lilla leesett a csúszdáról, ügyelet, épp csak megúsztuk a mentőt...
Hétfőn már nem. Lénivel szirénázó mentő vitt minket a Madarász utcai kórházba, kétoldali vírusos tüdőgyulladással.
Infuzió, csövek minden, amit az ember nem szeretne a gyerekén látni. Ma engedtek haza minket, még hosszú gyógyulás vár rá, de legalább itthon vagyunk.
Alattomos egy szar betegség ez, hétfőn kilenckor még semmi baja nem volt, 11-kor már véres buborékokat fújt és nem lehetett felébreszteni, borzasztóan megijedtem...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi! ez szörnyen hangzik! Jobbulást nektek, Lillának és Léninek is. De képzeld el van egy ismerősöm, nem sokkal kisebb a lánya, mint Adél és ők is így jártak. Kb ugyanennyi idős volt a kicsi lánya, mint Léni. Remélem hamar túllesztek rajta. Gondolok rátok! És ügyes voltál, hogy azonnal mentőt hívtál!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

A gyerekorvosunk hívta a mentőt. Akik egyébként totál benézték az esetet és hülyének nézték a gyerekdokit. Ja és amikor kiderült, hogy lakcím kártyánk miatt Kistarcsa nem fogadja Lénit, szerintem szívük szerint otthon hagytak volna minket. Mondjuk felnőtt mentő volt és utólag a kórházban mondták, hogy felnőttekhez szokott mentősök gyakran rosszul mérik fel az ilyen picik állapotát. Jó hogy a gyerekorvosunk észnél volt...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Remélem hamar meggyógyultok. Nem semmi ez a magyar egészségügy... Jó hogy a gyerekdoki észnél volt.
Betti

Márti!
Igazán édesek a legkisebbek. Főleg mikor Kamilla Domi hasát vizsgálja (ha jól látom.. :lol: ).

Kép
becsengo

Ildi,
ez borzasztó :( Gyors gyógyulást!

KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek! :)

Ildi: Jobbulást kívánok Nektek! Szörnyű ez az egészségügyi káosz. Még jó, hogy a gyerekorvosotok nem hagyta magát!

Panndi: Nagyon örülök Nektek! Én még nem tippelek kistesóra, sosem találom el, bár a gyerekek elég gyakran ráéreznek. Egy barátunknak ugyanígy megmondta a kistesója nemét, és nevét a lánya, és igaza is lett. :)

Márti: Gyönyörűek a gyerekeid! Kamilla haja nagyon szép lett, és olyan hihetetlen, mekkora nagy lány már!

Veronika: Csak most terhesen öklendezem, egyébként semmi bajon vele. Speckó fogkrémem van, mert érzékeny vagyok egy alkotórészre, amit majdnem minden fogkrémben bennevan, kivéve 2-ben. Szóval ezt a kettőt használom felváltva, plusz mostanában szájvizet. Nem mentolos a fogkrémem, hanem citromos. :)

Kép

Kép
nikuc

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk:))
Kép

Ildi, nektek mihamarabbi gyógyulást!
tüni75

Tüni,
jaj de cukik ezek a nyuszik! :)

Végül nem mentünk az Állatkertbe nyuszisimogatásra, zuhog az eső...

Viszont Pálmi találkozott egy hatalmas kutyussal - nagyobb, mint ő :) - és imádta :) Ez egy nagy nyugis kutyus. A szomszéd mini kutyusától meg fél, mert az össze-vissza ugrál :lol:

Nikuc,
citromos? Na majd körülnézek én is, mert nekem meg az a bajom, hogy ha este lefekvés előtt a mentolossal mosok fogat, teljesen felébredek :lol:

Képzeljétek e hét vasárnap megkapjuk az új házunkat! :) Utána lévő szombaton költözés! :) Már tiszta izgatott vagyok! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Ildi, borzasztó, örülök, hogy túl vagytok a nehezén, és remélem mielőbb meggyógyul Léni. És persze, hogy Lilla is kiheveri az esést.

Veronika, gratulálok!!! Nem semmi tempó vár rátok, van segítségetek?

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra,

anyukám fog vigyázni költözés alatt Pálmira.

Amúgy már folyamatosan hordjuk oda a cuccokat, mert a garázsba már betehetjük az új helyen, csak a bútorokat fogja vinni költöztető cég jövő szombaton. Úgyhogy minden nap összepakolok pár zsákot, és azt este a párom meló után átdobja.

Nálatok mi a helyzet? Róza hogy van, miket csinál? Ő már beszél valamennyire?

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika, nálunk minden rendben :) Róza nagyon helyes kis tündérbogár, továbbra is nagyon nyitott, és mostmár a beszéde is folyamatosan fejlődik. Viszonylag sokára kezdte el mondani még az alap szavakat is, és egy ideig nem sok fejlődés mutatkozott, aztán egyszercsak beindult, mostmár az egyszerűbb szavakat sokszor azonnal utánunk mondja, s próbálkozik mondóka-kezdeményekkel is.
A kicsivel is minden rendben, nincs semmi gondom a terhességgel (kopp-kopp), csak egy-egy rám törő, de nem erős hányinger.
Majd írok még, most Róza nem enged, mesét kell olvasni :)
Hajrá a költözéshez, remélem mindent sikerül elrendeznetek az egy hét alatt!

Kép
Kép
szalamandra

SZIASZTOK:)

Ezt a mailt kaptam:)

Büszkén jelentem, hogy Ákos fiam megszületett 2010. árpilis 6-án 15:09-kor. 3330g és 53cm. Baba és mama egyaránt jól vannak.

Jó egészséget a babának és a mamának:)

Zsu
kátaizsu

Gabi szívből gratulálunk Ákos babához :lol:

Rólunk, tegnap volt nálunk a doktor néni.

Léna javul, kedden kell a kórházba kontrollra visszavinni. A mája tapintható a sok gyógyszer miatt, de ezt leszámítva eszik-alszik, jó baba. Mosolyog is, annyira édes.

Lilla hány-fosik-lázas. Idén annyiszor volt beteg, mint eddig életében összesen. Nála ezt vírus okozta, hogy honnan szereztük ne kérdezzétek, mert borzalmasan elegem van.
A lázas állapot miatt szívzöreje is van...

Én kikészültem, elfáradtam. Ha nyolc milliószor nem mostam Clarasepttel kezet, akkor egyszer se. Minden nap azon imádkozom, hogy Léna ezt a hányós szart ne kapja el, mert az újra kórházat jelentene most neki. Aludni 2-3 órákat alszom. És mivel bánatomban csokit ettem a rendes kaja helyett, így híztam is... na nem panszkodom tovább, megyek Lillát itatni, hogy legalább ő ne kerüljön rosszabb állapotba.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi, nektek mielőbbi gyógyulást és pihenést!

Gabi gratulálok Ákos babához!
Sok örömet kívánok!

Panndi!
Neked pedig elfelejtettem gratulálni! :oops: Szóval kevesebb hányást kívánok, mint előző alkalommal, és sok pihenést neked is. A gyerkőc nemére nem tippelnék, nem szoktam eltalálni...még a sajátjaimnál sem :lol: .

Veronika jó költözést!

És végre süt a nap!!!!
Betti
Betti

Kép
becsengo

Gabi, sok szeretettel gratulálok Ákos babához! :) Jaj de jó! :)

Én ma megyeke UH-ra...
Vendég

Ildi, jobbulást Nektek, Neked meg külön kitartás, nemsokára vége lesz ennek az időszaknak, fel a fejjel!
Vendég

Sziasztok!

Ildi, szegény, most még ez a vírus is! Teljesen érthető, ha nagyon kimerültél. Remélem Lilla hamar meggyógyul, Léna pedig nem kapja el. Majd írj, ha van lelkierőd, hogy mi van veletek.

Gabi, neked sok szeretettel gratulálok Ákoshoz! kátaizsu, neked pedig köszi a híradást!

Panndi, majd mesélj, mit láttatok ultrahangon, és hogy jól van-e a baba :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Minden oké, tesóbaba kb 1 cm-s, dobogó szívű kisbaba :lol: November végén érkezik :)
Vendég

Már javuló félben vagyunk, este aludtam 6 órát egyben a lányok jóvoltából, így szebbnek látom a világot, bár Apa elkapta Lillától a vírust..

Panndi, de jó hír. Úgy látszik ez a másfél év különbség törvényszerű nálatok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Gabi
Szívből gratulálok Ákos érkezéséhez, legyetek nagyon boldogok és egészségesek!

Panndi
Neked/nektek is nagy gratula!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat. Mindenkinek ilyen szülést kívánok!
A rövid történet:
Villám és irtózatosan könnyű szülés volt. Reggel 9 óta voltak 5 perces fájásaim, igaz már ilyenek előző este is voltak, de akkor inkább lefeküdtem aludni. 12.30kor vettek fel, 13 órakor bő 2 ujjnyinál tartottunk, míg töltöttük a papírokat még tágultam 1 ujjnyit, 14.00kor mehettem be a szülőszobára, kötöttek be edat, de már nem nagyon tudott hatni, megrepesztette a doki fél 3 után a burkot és már szültünk is. Fantasztikus élmény volt. Ákos szopik, a melleim szétdurranak, de teljesen fitt vagyok.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Gabi, gratulálok mégegyszer :) Úgy látszik a második babák villámszüléssel érkeznek :)
Vendég

Sziasztok!

Gabi - Gratulálok Ákos születéséhez, és érdekes én is Ákost szerretnék az egyik névnek, de a páromnak nagyon nem teszik... :( ,de se baj. És remélem marad jó sok tejcsid! - Egy gyors szüléssel én is kibékülnék majd... :roll:

Márti - Nagyon édik a picik, mondjuk Kamilla már tényleg nem babás igazi kislány.

Ááááá Alexander felkelt!...

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Gabi,
gratulálok! :) Szuper, hogy ilyen jól sikerült a szülés!

Szalamandra,
Pálmi még mindig nem mond semmit, pedig 10 nap múlva másfél éves... korábban volt "tátá" ami a pápá, meg "anya", de már az sincs :) Most csak annyit mond, hogy "hamm" vagy "nyamm" meg hogy "jajajaj"-ezt én szoktam néha mondani, de csak úgy gügyögés szinten mondja. Már annyira várom, hogy megszólaljon! :)

Susy,
most nézem, 44 nap... :)

Ildi,
hogy vagytok?

Panndi,
Réka 1 cm? :) Emlékszem én folyton nézegettem a terheskönyveket, hogy kb. mekkora lehet a babó és nézegettem a vonalzón, hogy az mekkora :) Meg volt, mikor azt írták, hogy most már akkora, mint egy zöldcitrom, és anyu megnézett egy zöldcitromot a piacon :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok,
nekünk talán ez a legnehezebb két hetünk, már a fele cuccunk az új helyen, a fele még itthon, itt is melósok dolgoznak, ott is, sehol sincs nyugtunk, jó lesz, ha már túl leszünk rajta...

Kép

Kép
sz.veronika

Ildi - Remélem már jobban vannak a lányok borzasztó lehet egy ilyen pici babát nagyon rosszul látni, de hogy még így is mosolyog :shock: Nagyon jó kislány lehet.

Panndi - Én is úgy vártam az első uh-t és végülis most is az összeset mindig jó látni ki lakik a pocakban+!

KépKép
KépKép[/ur]l]
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó

Gabi
De jó, én is ilyen szülést szeretnék, lehet kicsit lassabb is, csak ne császár! :)

Veronika
Igen, telik az idő. Azt hiszem én vagyok a következő. :roll:
Ne aggódj a beszéden, Kristóf 2 éves koráig alig mondott pár szót, most meg ömlik belőle. Be nem áll a szája, már énekelni is tud, és ezelőtt 2 hónappal azt hittem néma a gyerekem. :)
A kedvenc szavam tőle a kabicsa, ez a kalapács, rettentően szerszámosak vagyunk, vannak szavak amikben felcseréli a betűket, és olyan édes.
Kitartás nektek a költözködéshez!

Kép
Kép
susytunder

Hát az előzmények miatt sajnos ez a negyedik vagy ötödik ultrahang volt, de nem baj :)

Susí, én nagyon drukkolok, hogy ne császár legyen!
Vendég

Sziasztok!

Lányok emlékeztek még Danannra?
Teljesen véletlenül akadtam rá, és azt írja egy topicban, hogy 2-3 hete van hátra... de kár, hogy mi kimaradtunk ebből. :(

Kép
Kép
susytunder

Hát biztos oka volt rá, mindenesetre neki is drukkolunk, hogy minden rendben legyen :)
Vendég

Sziasztok!

Gabi, nagyon örülök, hogy ilyen jó élmény lett számodra a szülés, tényleg hamar megérkezett Ákos, nagyon ügyesek voltatok! Ahogy ránéztem a vonalzódra - 5 napos - hát teljesen meghatódtam :)

veronika, Róza is itt tartott másfél évesen! Talán az anyát már mondta, de kis időre azzal is felhagyott. De az tnyleg nagy élmény, amikor kezd megeredni a nyelvük! :)

susy, lassan tényleg te következel :) És még nem is láttunk nagypocakos fotót, nincs kedved tenni egyet? Ja, és szorítok, hogy természetes úton szülhess!
Danannra én is többször gondoltam mostanában, hogy kár, hogy már nem tart velünk, de Danann ha olvasod, a legjobbakat a kicsivel!

Kép
Kép
szalamandra

Istenem olyan fura lehet, hogy néhány gyerek nem akar nekiálni beszélni. Alexander 5 hónapos volt amikor megszólalt az 1. szava: Apu volt és eléggé gyorsan bővült a szókincse aztán volt hogy kb 1 hónapig alig dumált, de azóta le se lehetne lőni folyton ömlik belőle a szó... :lol: meg 4 hónapja találtunk neki egy játszópajtást és ő kissebb februárban múlt 1 éves és tőle átvette haladzsa dumákat :) ha csönd van élből keresük, hogy mit csinál... :wink:

KépKép
KépKép[/ur]l]
KépKép
liliommanó

Kinga
Nincs abban semmi fura, hogy ki mikor kezd beszélni, hiszen nem vagyunk egyformák. Én nem ismerek olyan gyereket, aki 5 hónaposan kezd beszélni, ti valami kivétel vagytok.

Kép
Kép
susytunder

Veronika, ilyenkor még Lilla sem beszélt többet, most mégis tud :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Gabi- gratulálunk nektek Ákoshoz. Sok boldogságot kívánunk az egész családodnak. Adél hogy fogadta otthon az öcsit?

Susy- te jól vagy? Kristóf már várja a tesót?

Veronika- Kristóf se beszél még illetve babanyelven gagyog de még egy szót sem sikerült felismernünk, de előszeretettel utánoz hangokat (az autó az brrrrrrrr) A mamam az a cumi , a ham nálunk is megy az evésre.

Panndi- tudnál nekem segíteni Dunakeszis bölcsivel kapcsolatban. Hallottam hogy az oviba ápr 19-20-án lesz beiratás,de mi a helyzet a bölcsikkel? Januárba majd valószínű visszamegyek dolgozni így Kristóf bölcsis lenne és megpróbálnám beiratni bár tudom nem sok esélyünk van rá itt Dunakeszin. Te tudsz erről valamit?

Kép

Kép
tüni75

Kinga, szerintem sem kell egy öt hónapos gyereknek beszélnie...

Fruzsi sem beszél, vagyis de, mindenre azt mondja, hogy NENE :lol: Ha enni kér, ha inni kér, ha álmos, ha vegyem fel, ha tegyem le, ha lát valami izgit, ha lát valami unalmasat, szóval mindig :) De én értem ;)

tüni, sajnos nem tudom, a bölcsi minket nem érint :(
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?