Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt Lanyok!

Jol aludtatok? Remelem igen. Nalam este tegnap dupla vacsi volt, fel 7-kor es 8-kor. Hat meg is volt az eredmenye, de magamra vessek, magamnak kerestem. Viszonylag meg jol is birtam, bar icipici sav volt, de megoldottuk.

Barbuss: es volt akkor tanc meg enekles, nagyon vidam a kislanyod, mindig enekel, igy ahogy mar tobbszor irtad.

Freyja: sajnalom a szitudat :(

Meme: jo reggelt Neked is!

Reggeli muszak: Zsani, Niki, Dodo??? Merre jartok!

Na megyek Csajok, majd kesobb beugrok meg, pusszantas
pocaklako
 
 


sziasztok, jó reggelt!

freyja: nem irigyellek! azt nem tudom jó ötlet-e lemenni szombaton....ha ott összekaptok, mert hazazavarnak, te csak sokkal rosszabbul fogod érezni magad és olyan lelkiállapotban csak még jobban belelovallod magad, h ha nincs semmi, akkor miért ne maradhatnál.... sztem nem túl jó ötlet! és ha ott fog dolgozni, akkor a többi nap mit csinálsz?? sztem ismered annyira a párod, h megbízhatsz-e benne. az a baj, h mi most sokkal érzékenyebbek vagyunk, ezen felül vannak testi frusztrációink is, de aztán néha észrevesszük, h a párunk TÉNYLEG velünk van testileg-lelkileg.... legalábbis remélem, h ti is érzitek! de látod mi is ahányan vagyunk, annyiféleképp látjuk a dolgot :(

barbuss: vagy hetekre.... jót mosolyogtam :)

Kép
zsani78
 
 


én tegnap délután elmentem itthonról, kicsit kipanaszkodtam magam, könnyítettem a lelkemen... jól esett. aztán este meglátogattam a Tescot, beszereztem egy rakás bodyt manócskának :) kifejezetten élveztem :) :) :)
hajnal egy után aludtam el, de reggel már 7előtt kukorékoltam... sosem tudok jóóóóóóóó sokáig aludni, pedig ma kellett volna mennem apuhoz dolgozni, így lett volna időm rá!

lányok: másnak is fáj a szeméremcsontja???? nekem van, h nem tudok rendesen menni, annyira fáj és rossz érzés! tegnap este is azt vettem észre, h szétterpesztett lábakkal totyogok :shock:

Kép
zsani78
 
 

 
 

napocskás szép jóóóóóóó reggelt kismamik!

bár ki se látok még a csipáiból :shock: ugye nem esik ? :lol:
Lányok apácska hajnali 3kor kissé ittasan jött haza. és azóta azt szajkózza mint a jólnevelt kisfijú h szeretlek,meg nem enged el...
és:NEM MEGY LE SZOMBATON :D

azt még nem tudom hogy fogom birni,viselni a többi hétvégét tudva esetleg a csaj lemegy,pláne ha ott is dolgozik: de most ez naon jó h irt neki a csaj h "szombaton megyek puszi" :evil: és apa nem megy... és megnéztem,még nem is szólt neki h nem megy... :roll:

Akkora szikla esett le a szivemről...végig bőgtem,hánytam az éjszakát hajnalban itt nyugtatgatott apa. sajna józanon nem ilyen érzelgős, dehát a részeg ember őszinte :roll: aszondják :lol:

Bibar várom a párod :D de mint a messiást :lol: vagy a mikulást mert ugye csomagot is hoz :lol: :lol: :lol:

Kép
freyja
 
 


Jóóó reggelt csajok :)

Már munka van.... de pénteeeeek juhééééj :P

Egész éjjel fenn volt Boti, már kész voltam, mert fél 1-kor ébredtem fel rá, és 3-ig rendezkedett benn piszkosul... Majd hossza kérlelés és zenélő után végre elaludt... Mondtam neki, hogy nagyon megharapdálom a miniseggét, ha ezt fogja csinálni kinn is :P
Vendég
 


Poci, igen, tánc és éneklés volt :lol:

Zsani, de jó hogy jobban vagy!!Nekem is szokott fájni a szemérem csontom :shock: meg a keresztcsontom és a gátam is :shock: ma én tartok nyafi napot :lol:

Évi, na úgy látom hogy alakulnak a dolgok :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


freyja: jaaaajjjjjjjj de jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! szívből örülök, h megnyugodtál és h apa végre kedves, szókimondó volt!!!! ez így van rendjén!

edi: szegény botipopó :) :) :)

poci: kérdezted a tabit: nekem teljesen jól bevált! és elég a fél szem :wink: nem veszem be minden nap, mert én mindíg immunissá válok a dolgok iránt, így elővigyázatos vagyok :) jóóóó sokáig akarom, h használjon! az aranyerem is eltűnt :oops:

köszönöm a házikó dícséreteket, baromira örülök, h ilyen ügyesek a fiúk! vki kérdezte: 15nm épül hozzá, így a felső részt figyelembe véve kb 25nm-el bővülünk :) ma is dolgoznak: felkerül a tetőfólia és a lécezés, ha holnap az idő is engedi, akkor jönnek haverok és felkerül a cserép :) kapnak érte finom hamikát :)

Kép
zsani78
 
 


Jó reggelt!!

Pocak!
Köszi a hiányolást!! Ma közös lustizás volt reggel. Lizy nem kelt éjjel, 7-kor jött át az ágyunkba, megitta a kávéját, aztán meg be nem állt a szája...de olyan édes volt!! :)

freyja!
Na, de jó....látod, szeret a párod.

edi!
Sajnálom az éjjeli bugit!!

Mi délelőtt megyünk a bevásárló kp-ba. Nézni szeretnék manócskának egy pár rugit a H und M-ben, meg csak kicsit nézelődni! Lehet kint is ebédelünk!

d.dodó
 
 


Haho Edi!
Irtam Neked pu-t, meg este. Olvastad?
pocaklako
 
 


Na, akkor ismét jóóó reggelt!! :) Csak visszazuhantam kicsit álomországba :) Aztán barinőm csörgött telón, hogy mikor indulunk hétfőn! :) Apa elmegy busszal, szerencsére van busz olyan korán, csak hazajönni nem tud, de majd megyek érte. Ugyhogy 7-kor tudunk indulni, és így sztem fél9-9-kor már túl leszek a zsömi+tejcsin! +2óra...fél 11-11, leveszik a masodik adagot....aztán ha sikerül kisírni, akkor 11-től van UH! :) Dejóóó!! :) Így sokkal jobban hangzik, mint hogy délben eszem először :) :D

Freyja: Nagyon örülök, hogy alakulnak a dolgok!!! Látod! Tudja api hogy hol a helye! :) Igen, a részeg ember állítólag tényleg őszinte! Ugyhogy most higyj neki! Amikor nm részeg, akkor macsó akar lenni! Pedig ő se tud létezni a párja, szerelme, gyereke anyja nélkül! Mint az összes pasi! :D Ugyhogy most nyugi 1000-rel! És próbáld kizárni azt a tyúkot a gondolataidból! Most már látod, hogy apa téged szeret, te vagy neki a fontos!! Gondolj arra, hogy ha a csaj nyomulna apára, mekkora szenvedés neki, hogy vele dolgozik, és nem lesz köztük soha semmi, mert apácska TÉGED szeret!! :) :wink:

Bibar, barbuss: sajnálom, a korai kelést!! :(

Edi: Boti party-zott?? :) Nóci egész nyugis volt este. Reggel viszont... :D Kiállt a hasmból a lába. Olyan édes volt :) De persze mire lefotóztam volna, hogy apának megmutassam, visszahúzta:) Aztán meg hiába kérleltem..:D

Éhes vagyok...már megint! :( Eszek pár falatot!
Próbáltam magam tréningelni a héten, hogy kibírjam a cukiterhelés miatt a koplalást...hát nem jött össze. Azóta annyit eszem, mint még soha. És folyamatosan. Addig nem vagyok éhes, amég valamit éppen rágok... :( Nem lessz így jó vége!! :( És már csak 2 kiló a kiindulási súlyomhoz, aztán már a plusszok jönnek :(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Jajjj!! BArbuss!!
Emmával álmodtam! :) Kék, masnis hajpánt volt a hajában :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Dodó: Grat a hétfordulóhoz!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


dodó: tényleg, gratula :) :) :)

Kép
zsani78
 
 


Bibar nadon cuuuuukikkkkk :D olvadozás van...

Kép
freyja
 
 


Mást nem találtam...ugyhogy mandulát eszegetem :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Pocak
este már nem voltam, így nem olvastam... most viszont mááár nézem is :)
Vendég
 


Freyja örülök, hogy ma már nyugodtabb vagy! íMaradjon is így, azt kívánom!

Edi nálunk is babaparty volt, este, éjjel és reggel is. Ma nagyon aktív Máté baba.
Én szerencsére itthon vagyok, mert holnap tartjuk Zsolti név-szülinapját, és jön a család, úgyhogy húzok is takarítani!
Majd este jövök!

Pusszantás, és szép napot mindenkinek!

zsofka83
 
 


Pocak
Írtaaaaam :D:D:D:D:D:D
Vendég
 


Sziasztok :D

Freya:
hát nem semmi ez a szitu,kiváncsi vagyok mi lesz még.....
ne érts félre nem azt várom hogy bármi baj legyennnnn......
csak jó lenne elmenni hozzátok megfogni a párodat és jóóól megrázni és megpofozni!!!!
engem ez a ..."majd megcsallak ha ilyeneket mondasz" című beszólása betette a kaput.....
tudnék még sokmindent írni...de inkább nem teszem,mert az már csak idegből jönne........jajjjjj hááát erre kell felkelni...... :lol: :lol:

Edi:
várjuk a képet a séróról!!! bizti jó lett.... :) hááát a Botibaba nem semmi.....
az én kisasszonyom is ezt csinálta este....mondjuk nekem nem kell reggel munkába menni.... :wink: :wink:

Meme:
neked a zsömle,tejcsis két órás...???csak azért mert nekem egy órás volt!!!
óóóó még van két kiló a kiindulási súlyhoz....akkor ne aggódj....egyél ha éhes vagy,ne vonj meg magadtól semmit.!! :D :D

Barbuss:
ez az Emmalány nem semmi....egy kis reggeli tánci meg éneklés.....hááát komoly a leányzó!!! :D :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Moki: Igen, 1 zsömi, meg 2dl tej. 2 órás. Legalábbis a doki azt mondta :) Remélem annyi idő alatt azért legyűri a szervezetem :)
Jól hangzik, hogy még 2 kg mínuszban vagyok, de sajna nekem a kiindulás is legalább 30 kg-val több volt, mint kellett volna lennie..:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Manorka: Merre vagy? Jobban vagy? Hogy telt az éjszakád??

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Freya
örülök hogy megnyugodtál és annak is hogy teszik a csomi :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocak,Zsani,Zsófi
pár édes fiú rucit kukkoljátok meg,mintha ujak lennének,sehol egy boholy :wink: :wink: :wink: piros dizájn :lol: :lol: :lol:

a lányokat is beáraztam de az 6-9 hó,előre kell vásárolni :))új albumban vannak!!!

Barbus
cuki lehet Emma :lol: :lol: :lol:

én most átvittem anyuékhoz manómat,takaritok és pihizek felváltva :wink: :wink: fura ilyenkor olyan üres a ház :oops: :oops:

Meme
de jó is a visszaszundizás :wink: :wink: de rég volt benne részem :oops: :oops:

Zsani
tényleg ügyesek a fiúk :lol: :lol:

Niki
hol jársz??vagy csak figyelmetlenül olvasok??

Mamaki
pocak jól van???

Dodó
boldog fordulót :lol: :lol: de jó nektek,H&M a kedvenc boltom :wink: :wink: én is akarok menni valamikor de olyan messze van :oops: :oops:

bibar
 
 


Hihi Meme, komolyan? :D És mi volt a sztori? :D

Bébike, neked akartam már írni, hogy elültetted a bogarat a fülembe a "Zazi"val :wink: :D

Én ma is pakolászok :roll: Ez már lassan beteges :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Freyja,
babám, ezzel a hányással, stresszel ... megéri a nő miatt ilyen kínoknak kitenni magad és gyermekedet?
Túl azon, hogy tök igazad van, valóban jogos a felháborodásod, amit ez a nő megenged magának ... de tudod ... valahogy ebben a szituban nagyon benne van, hogy sem magadban, sem a párodban, sem a kapcsolatotokban nem bízol ... nők mindig lesznek ám a Földön, és ahogy az idő halad, leszenek sokkal fiatalabb nőcik is, szóval, a kísértés állandó, így, ha ezt az érzést nem tanulod meg kezelni magadban, akkor lassan valóban elsárkányosodsz majd az évek alatt, ami tényleg szakításhoz vezethet (tudom, sokszor ennyi sem kell hozzá) ...
A részeg ember őszinte - sőt, nekem az az elvem, senkihez nem szabad hozzámenni, akit nem láttál részegen, mert akkor látod meg a valódi énjét (lásd agresszivitás, félrelépés ...) ...
Ha a párod részegen bújós cica és így szerelmet tud vallani, akkor az nagyon jó jel! Ha a humorérzéke is jó, akkor kezeld humorosan a helyzetet, mondd el neki, amíg ő flörtölget ezzel a "nevezzük most csak simán nőnek", adja már oda a bankkártyáját, shoppingolnál egyet, flörtölnél kissé a parfümériában egy márkás parfümmel, a cipőboltban egy csini szandival ... végülis így fair!
HA MAGABIZTOSNAK LÁT, HIDD EL, NEM KELL NEKI MÁS!
A fotód alapján te vagyány csaj vagy, aki régebben kézben tartotta a gyeplőt, valszeg abba az énedbe szerelmesedett bele, aki egyszerre volt szexi, határozott, mégis gyengéd, figyelmes. Most külsőleg nincs esélyed, valszeg derékbőséged és lepedőakrobatikus képességed nincs éppen a toppon, de a természeted, a határozott fellépésed attól még lehet a régi ... sőőőőőőőt, most kellene csak igazán magabiztosnak lenned, hiszen a világ legszebb dolga történik veled, áldott állapotban vagy, mindenki más be...hatja ...
Freyja, ébresztő, rossz taktikával harcolsz ...
Ne védekezz, ne támadj, szálj ki a ringből, felette állsz te ezeknek a dolgoknak ... nagykutya vagy te ehhez a kistacskó nőhöz, neked rangon, méltóságon aluli lenne megmérkőzni vele ...
Halad az úton felemelt fejjel, a párod nem győz majd utánad loholni ... de ne csak megjátszd a magabiztosságot, áraszd is, legyen valóságos ... így kell élned mindig, nőmentes időszakokban is, anya vagy, felelős leszel egy kisember életéért, te leszel neki a minta, milyen mintát akarsz neki mutatni? ...
Te egy sikeres díva vagy - kis csomaggal :)
Fel a fejjel és csak határozottan előre!

(na, már megint osztom az észt, bocsi, nem tudok leállni)
Vendég
 


halad=haladj!
Vendég
 


Hmeme: Elvágta flex-szel az ujját a párod??? :shock: Még szerencse, hogy nem vágta le! :shock: :shock: :shock:
Vigyázzon magára!!!
Örülök, hogy jól aludtál...én kevésbé. :(

Bibar: Ha nem gond, akkor várok még az átutalással...hátha elcsábulok a kisruhák láttán! :D
05.21-ig mindenképpen oda fog érni a money!

Edi: Sajnálom, hogy Boti nem hagyott alukálni! Bizti beijedt 3 után a „fenyegetés” hatására!??? :D

Dodó: Gratula a hétfordulóhoz!

Freyja: Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok…és igen…részeg ember nem hazudik!

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 



Emi
Gratula a 7. hónaphoz.... :D :lol: :D :lol:
Vendég
 


Fú, Emi, Te is beléptél az utsó harmadba :D Gratula!!!
(bocs ha vkinél kimarad a hétfordulós köszöntés, de én ebben nem vagyok vmi jó :oops:)

Edi, nagyon csöndben vagy ma :wink: Sokan vannak? :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Barbuss
jaja, tele a bank egész nap.... :?
Vendég
 


Edi, szólj nekik, hogy inkább menjenek sétálni ebben a szép időben :wink:

Lányok, Ti mennyire előre vásároltok mondjuk ruhát? Gondolom 56-62es méret az mindenkinél játszik, de 68? :roll:

Na nemsokára lejár még 3 aukcióm, kíváncsi leszek, hogy viszem-e a cuccokat a végén :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


emi: célegyenes :) :) :) éljen-éljen!!!!

Kép
zsani78
 
 


mercy, manorka, fóka, csipetnyusza hol vagytok????

Kép
zsani78
 
 


nálunk van 68is! be kéne mennem majd párom tesójáékhoz, h elhozzam a pakkot és lássam mi hibádzik! tegnap kb 25 bodyt-rugit-napozót vettem :oops: :)

Kép
zsani78
 
 


Anyamaci nem tudod elképzelni mekkora erőt adott amit irtál :shock: :D iszonyat jól esett!!! köszönöm!!!
Igen nem bizom, - ezt le irtam privben - ami nem jó. de sajna ez igy marad. Most talán megoldodni látszik, legalábbis látom a fényt :D
apácska kerek egy hónapig itthon marad velem :D:D:D nincs buli !!! nincs lemászkálás, itthon van és ügyintéz!!!
IMÁBA FOGLALOM A ROBI NEVÉT ( ő a tulaj ) :lol: :lol: :lol:
hát a képeim meg nem divásak: bulizós csaj voltam - vagyok - meg dilis is :lol: :lol: :lol:

Dodo és Emi grat a fordulókhoz!!! :D

Barbuss én nem nagyon. mondjuk ha tudnám h tökös e a leányzó akkor biztos bátrabb lennék és a nagyobb rucikat is nézném... :oops:

lányok most már megnyugodtam miért kerget a róka mégis egész nap? :( én nem kergettem az elején sosenem. max 1szer... mé pont most?

Kép
freyja
 
 


Barbus
nekem 4 éves korig van már :lol: :lol: :lol: :lol: Olivérrel megtanultam hogy milyen az amikor sürgősen kell vennem ruhát boltba :oops: :oops: jó drágán,igy most ami olcsó arra lecsapok,aztán ha nem lesz jó majd rá akkor eladom ugyanolyan árban :wink: :wink:

Freya
mert biztos még a hatása alatt vagy a történteknek :oops: :oops: huss róka mert lecsapunk :wink: :wink:

Emi
gratula neked is :lol: :lol: :lol:

bibar
 
 


Barbuss
hát mehetnének ahelyett, hogy engem nyúznak... :lol:

Nekem is vannak rucik 68-as is, egészen 6-9hóig, már van 74-es is. Hasonló megfontotlásból mint Bibar... Ha nem lesz jó, max. továbbadom :D :wink:
Vendég
 


Barbuss: az egész story nem maradt meg, csak arra emlékszem, hogy jön Emma, és mint egy manökken mutogatja a hajpántját.:) Forog jobbra-balra, és széles szájjal vigyorog! Édike volt nagyon!! :)

Maci: húúúú....nálunk nincs gond itthon szerencsére, de olyan jót írtál, hogy még nekem is megjött az önbizalmam! :) Nem vagy véletlen cicológus?? :)

Emi: Én is mondom neki, hogy vigyázzon...pláne a flex-szel. A flex nem a barátja! :D 4 éve majdnem az alkarját vágta le vele....Doki szerint fél cm-re a csontól állt meg... Amugy mindennel tök ügyin bánik, nem szokott gond lenni...de a flex valahogy a mumus...Az ujja meg nme olyan vészes csak undorka. :) De túléli! :)

Jajj! Nagyon elfáradtam!! :( Lehet kinyujtom magam, mert 2 órája a kanapén térdelve, görnyedve festettem a szobafalat Nócinak! :)
Dobok egy helyzetképet :)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Ja! A kép lemaradt :)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Meme :lol:

Nnna szerváltam még Zazinak 3 szupi kis Next cuccost :D 1 pulesz meg 2 vagány póló :D Mind 3-6 hónaposra való méret :wink:
Én egyenlőre 68asnál nagyobbat nem gyűjtök :roll: Bár tény, hogy 74esből nagyon sok bodynk van, meg a téli zsák, sapi ilyenek is megvannak :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Bibar: De-de 04.21-ig! :D

Köszönöm a hétfordulós köszöntéseket!

Edi: Hess-hess ügyfelek! Mondd meg nekik, hogy inkább élvezzék a napsütést...holnapra úgyis esőt is mondanak! :D
Vagy csak egyszerűen zavard ki őket! :P :lol: :lol: :lol:

Hmeme: Szupi lett a fal! :) Ügyes vagy nagyon! :D

Emi

Emi



email4
Budapest
 
 


Gartula a hetfordulos kismamiknak!
Hogy repul az ido, lassan mindenki a 3. trimeszterbe lep..na majd amikor jonnek mennek a hirek, hogy ki szul eppen...huuuu mar alig varom, olyan jo lesz, meg amikor majd tesszuk fol az elso babas kepeket....

Meme: ugyike vagy. :wink:

Edi: zavarjal ki mindenkit :lol:
pocaklako
 
 


Sziasztok!!
Szupi napunk (délelőttünk) volt....végre nem fostalicska hangulattal, és Ati is kezd egy pár napja észhez térni! Ma még dicséretet is kaptam (még ha én magam túlzásnak is véltem, de jólesett hallani ), azt mondta én vagyok a legjobb anyuka a világon!

10-kor utra keltünk, és kimentünk a bevásárló KP-ba. Mosószer és pelus már mindenképp kellett, de ezek mellett kedvem volt nézelődni is...jó sokféle bolt van itt. És a Deichmanba vettünk 2 pár cipőt Lizynek. Ugyanolyan mind a kettő, még színben is, csak az egyik 20-as (!!!) (Durva, hogy tavasziból jó még rá a 20-as is), de vettünk egy 21-est, nehogy az legyen, hogy a 20-ast esetleg 2 hónap alatt kinövi. Kis könnyű Elefanten cipő, ami még szép csajos is. 350 koronáról volt 149-re leárazva. Aztán vettem magamnak a H und M-ben leárazva szintén 350 kr-ról 149-re egy nyári kismama gatyót (igaz fehér), vászon anyagú, és fel lehet csatolni az alját halásznacinak. Ééééésss 36-os (!!!!) méretű. Meglátszik, hogy eddig csak a hasamra híztam....a végén még fel tudom majd szülés után venni a Lizy előtti ruhatáramat! (ez lesz a cél).
Tesóbabának nem találtunk semmit, de az első csomag 1-es pelenkát megvettük!! :)

Aztán nagyon finomat ebédeltünk egy étteremben.
És még a nap is csodásan süt, 16 fok van!! Szóval szupi kis nap a mai (bárcsak lenne mind ilyen).
Na, most már befejezem a monológomat.....

Megyek, visszaolvasok.

d.dodó
 
 


Köszi mindenkinek a hétfordulós gratukat!!

Anya maci!
Már megint jól megmondtad a frankót! :lol: Bírom a stílusod!!

freyja!
De jó, hogy egy hónapig otthon lesz a párod!!

Emi!
Neked is grat a hétfordulóhoz!!!

Meme!
Ez a szoba egyre szupibb!!

d.dodó
 
 


Sziasztok Kismamik!

Csak gyorsan bejelentkezem, füstjelezk, ahogy dodo szokta mondani :)
Nálunk minden rendben, tegnap voltunk UH-n, nem túl sokat láttam belőle, de a doki szerint minden a legnagyobb rendben. Méhszáj is teljesen zárt, úgyhogy azt mondta, nyugodtan bicajozhatok, csak lassan, el ne essek. Nekem jobban esik, mint a séta, ilyenkor nem húz a hasam.
Az éjszakai vádligörcsökre meg calciumot kell szednem.
Ezen a héten csak ritkán tudtalak olvasgatni titeket, de már csak 3 hét! Jövő hét végén meg esküvő, láttam ez a téma is szóba került, én mindenesetre nagyon várom már!
Kris74 (azt hiszem): én is a Jahn Ferencben fogok szülni. Ki a dokid? Ha tudsz priviben is írnál, nem nagyon tudok mostanában jönni.
Évi: nagyon drukkolok nektek, nagyon átérzem a helyzetedet. de szerintem ha lenne köztük valami, akkor nem tartaná meg az sms-eket, a pasik azért ilyenekre vigyáznak!
Kellemes hétvégét! Puszika

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974
 
 


csajok, én akkorát nevettem ...
ne haragudjatok, de csatolom a youtube-os videót még kampánycsend előtt :)
R-GO dal átdolgozva :)
Ne is írjunk róla semmit, mert nem akarok politikai vitát, annyit nem ér meg, de szerintem ez édes :)
(aki balra szavaz, kérem ne nézze meg és ne haragudjon, nem akartam megbántani)
http://www.youtube.com/watch?v=wdBRPVi7 ... re=channel
Vendég
 


hehehe :lol: :lol: :lol:
a mocsok szocik!!!
oooooo bocsánat :oops: :oops: mindenkitől aki nem így gondolja.....de ezt muszály voooolt!!! :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Bocsi csajok, de szerintem így itt ne beszéljünk..... mindenkinek eltérő lehet a véleménye (most egyik oldalt se ohajtom pártolni...megvan a magam véleménye...meg ugyvagyok vele, hogy innen külföldről "könnyen beszélek"), de volt már ilyenből gond másik fórumon....szerintem ez nem tartozik ide.

d.dodó
 
 


Csajok!
A császármorzsa és a sajttorta recit ki írta a recis topikunkba, nem emlékeztek??
Csak mert az a valaki törölte magát :shock: . Az van kiírva, hogy Névtelen.

d.dodó
 
 


igen igen azért kérek sűrűn elnézést!!!
valóban nekünk könnyű külföldről......
na de azért vicces a videó...... :lol: :lol:

ééén nem tudom ki törölhette magát......!!!! :shock: nahát......
valaki aki már régen nem jött.......
passsssz :oops:
Mia....???esetleg....nem tudom........ :shock: :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?