Jó estét mindenkinek! (vagy már éjszakát)
Ma elég zsúfolt napom volt, most tudtam csak benézni. Gyorsan vissza is olvasok.
Any: Örülök az új tévének!
Mi is vettünk az új házba, mert a régiben 2 évig nem volt, de végülis annyira nem hiányzott.
Most se sűrűn megy.
Szerintem is jó a kis különbség.
Legalábbis a barátainknál is úgy látom, hogy a majdnem egyidős tesók nagyon jól megvannak együtt, és nem volt olyan súlyos a féltékenység sem.
Ezek szerint akkor a gáz nem sokat ér.
Mindegy, azért majd megpróbálom, ha lesz lehetőségem. Van, aknek meg nagyon bevált.
Betti: Már én is nézegettem azt a könyvet, akkor mindenképpen megveszem! Petivel jártam kismamitornára, ott is tanítottak nekünk légzéstechnikákat fájdalomcsillapításra, meg kitolásra is.
Bevallom, van, amire nem emlékszem.
A csípőszűrés nagyon gáz!
Egyébként ha valaki megteheti, tudom ajánlani a battai rendelőt, mert ott tényleg időpont van, és mindig pontosan behívtak minket, sőt, sokszor előrevettek minket felnőtrendeléseken Petivel. (tb-s rendelő, de magáncég üzemelteti) Mi amire csak lehet, oda megyünk. (vérvételekre, gyerekorvoshoz, kivizsgálásokra)
Winchi: Jó kis fogást csináltál a fa traktorral!
Katinka: Én egy halom fűszernövény magot vettem, 100 Ft volt csomagja a tecsóban, meg a helyi zöldségesben. Érdemes lenne megnézni, mert úgy sokkal olcsóbb.
Császárról már sajnos van tapasztalatom, ha nem is abból a kórházból.
Remélem, most sikerül szülnöm, mert nagyon szeretnék. Bár, ha már egy kicsit vajúdhatok legalább, annak is nagyon fogok örülni! Programosat nem szeretnék még egyszer, ha lehetséges!
Ancsi: Tudom, hogy a fiúk ilyen lusták.
Persze azért kicsit aggódom.
A lányod nagyon szép! Főleg a kis szája! Nem fog neki kelleni szilikon, az tuti!
Navared: Akkor Te is jó sűrűn randiztál az UH-sal.
Petinél én is sokszor voltam, mert Ő két héttel később költözött be, amikor már meg kellett volna jönnie.
Először nem volt meg, utána már épp látszott a zsák, de még benne semmi részletesen, aztán végre lett szívhangunk is.
Én minden reggel csak müzlit kívánok. A férjem jókat nevet rajtam.
Hónapok óta mást sem eszek. Ha véletlenül mégis együtt reggelizünk, egy kis müzli akkor is kell indításnak. Már ahogy kinyílik a csipám, azt várom.
Szerencsére nincsenek is szorulás gondjaim.
Szosz: Nagyon sajnálom a kislányt. Annyira elszomorít, mikor ilyet hallok.
Viszont hogy legyen valami jó hír is, az én egyik régi barátom lánya viszont sikeresen küzdött meg vele.
Legalábbis már elég régóta jól van. Ő 2 évesen kezdte.
Érdekel a szülésznő. Írhatsz róla egy pár dolgot.
Mik voltak a tapasztalataid?