Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Szerintem a pingvin fióka is tökéletes meglátás!!! :wink: :lol:
Köszi a választ neked is horgolással kapcsolatban! :D Egy nap biztos kipróbálom - de az még nem most lesz... :lol: :oops:
hbzs

Húha, már megint elvittem a laptetőt... :oops:
Sonjus és Beus, ez most a kettőtöké, jó? :wink:
hbzs

Jó reggelt!

Hbzs,
magadat se felejtsd ki a laptetőből, jó lesz az még későbbre is :lol:

Beus, Sonjus,
hogy vagytok?
i.kata

Kata!
O.K. és köszi! :D
Hogy vagy? Ma már ismét dolgozol?
hbzs

Hbzs,
ma nem dolgozunk szerencsére. Ha nem borít el minket a munka, akkor szabadnapot kapunk péntekre :lol:
Ma ajándékot kell vennem páromnak, aztán délután lustizok :lol:
Köszi a kérdést, viszonylag jól vagyok lelkileg, a hasam az viszont megint kezd nagyon görcsölni. :roll:
i.kata

Halihó!
Én mára már semmit nem érzek és ettől elég sz.rul érzem magam :( Szóval már megint ellentmondásos vagyok :?
sonjus

Sonjus!
Az én nézetemben ez nagyon bíztató, hogy semmit nem érzel!!! :wink: :D (Már többször írtam, hogy én mindig arra vágyom, hogy NE érezzek semmit, mert én mindig szoktam mindenfélét érezni, s mindig negatív a teszt... :? )

Kata!
Akkor jó pihenést, és jó vásárlást neked mára! :D
Milyen alkalomból kell ajándékot venni a párodnak? Csak nem szülinapja van??? :idea: :lol:
hbzs

Sonjus,
a legtöbben semmit sem éreznek a pozitív teszt előtt :wink:

Hbzs,
nem szülinap, névnapja lesz holnap. :lol:
i.kata

Kata!
Hopsz, bocsánat, elfelejtettem, hogy őt is úgy hívják, mint a bátyámat! :oops: Nagyon sok boldog névnapot kívánok neki! :D Kép
hbzs

...és az unokaöcsémet :)

Sok boldog névnapot az ünnepelteknek!

Tudom, hogy nem kellene foglalkozni azzal, hogy mit érzek, vagy mit nem, de most már látom, hogy épp ideje lesz visszamenni dolgozni ;)
mert itthon bekattanok!
Megyek is, elpakolom a tiszta ruhákat, hogy hasznosnak érezzem magam!
sonjus

Sziasztok.

Sonjus, szerintem még ne menj vissza dolgozni.Nagyon szorítok érted!!!!Nem csináltál még tesztet igaz?Jövőhéten kell nem?

Kata, imádom a kis pingvinedet, nagyon édes:):)

hbzs ölellek:):)

Már én sem érzek semmit, már has szurka sincs.A melleim állatira érzékenyek az biztos, és ráadásul még szorulásom is van :oops:

Belluska HATALMAS puszi :wink:
beus84

Beus,Sonjus!

Hátha megnyugtat benneteket,mert én az égvilágon semmit nem éreztem!Se szurkálás(mondjuk én a sok petike mellett sem éreztem semmit leszívás előtt sem,meg utána sem),de a legkorábban is csak az álmosság jelentkezett mint tünet! :wink:
Nyugi csajok!

Sonjus!
Én még nem mennék vissza dolgozni!Ámbár nem tudom mi a szakmád,de azért most otthon a helyed lássuk be!A tesztig én nem mondanék le semmiről és most ne a munka járjon az eszedbe.Otthon tevékenykedjél light-osan! :wink:
++++++++++++++++++++
Teszteltél már?

Beus!
Puszi!És mega-giga drukkjaim mennek! :P

Kata!
Boldog névnapot kívánunk párodnak!!!!!!! :D

phpBB: Kép
belluska

Most megyünk apa edzésére. :lol:
Holnap meg érkezik a kis Ropi! :wink:

belluska

Párom nevében is köszön a köszöntéseket :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!
i.kata

Jó reggelt!

Kata! Sajnálom, hogy nem sikerült. Pedig nagyon drukkoltam. :( De annak örülök, hogy nem adod fel és készültök a következőre.

Sonjus! Beus! Mennek tovább a drukkok! És NEM KELL ÉREZNI SEMMIT! Csak pozitívat kell teszteni és kész. Én még utána se éreztem semmit. El se akartam hinni a pozitív tesztet. (Az első hányásom is csak a 10. héten volt. [size=7]Meg az utolsó is.)[/size]

Na megyek. Csak beugrottam pár drukkot küldeni. +++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

kamilla köszönjük a drukkokat:)
Biztos meghozza a hatását:P:P

Szép hétvégét mindenkinek:)
beus84

Sziasztok!

Már rég jártam erre, de szeretnék megosztani veletek vmit!

Tudjátok csinálunk egy dokumentum filmet, amiről olvashattok a babatakarunk.hu n

Ha ti is segitenétek sorstáraitokon képpel,történettel, receptel, tanáccsal bármivel akkor küldjétek el nekem hogy feltudjam tölteni!!!!

Ha a filmben szerepelnétek akkor is irjatok az email cimemre!

Mindenkinek szoritok és kitartás!!!!
adamkata

Hahó!
Sehol senki :( Még én se ;)
Ülőmunkám van, így bejöttem melózni! Otthon sokkal rosszabb volt. Már ablakot pucolni is nekiláttam, persze csak szép lassan, szóval jobb a munkahelyen, mert itt nem tudom magam megerőltetni. Bár nem hiszem, hogy ezen múlna. Már nem is nagyon hiszek semmit... Ami néha nagyon-nagyon negatív és szomorú érzéssel tölt el, aztán a következő pillanatban jön egy pozitív löket :) szóval majd meglátjuk. A legerősebb érzésem az, hogy nem lehet akkora szerencsém, hogy elsőre sikerüljön :)

Mindenkit ölelek, és drukkolok!!!
sonjus

Sonjus!
Dehogynem lehet!!! :wink: Nem te lennél itt az első, se nem a második, akinek elsőre sikerül! :D Én nagyon drukkolok!!! 8)
Ugye csütörtökön kell tesztelned? Mindjárt itt van! :wink:
hbzs

Lányok!
Ma reggel én is voltam induló vérvételen, s mivel jó lett a progeszteronom, mától én is szúrom a Decapeptylt!!! :D

Kép
hbzs

Hbzs! Úgy legyen, ahogy mondod!!!
Gratulálok a jó progi eredményhez és akkor hajrá-hajrá :D
sonjus

Sziasztok.
hbzs ez annyira szuper!!!!! Végre!!!! Hú nagyon örülök, hogy kezdheted a szúridat, hamarosan eljön a te időd is:):)

Sonjus, ne legyen benned negatív gondolat, inkább bízz a sikerbe ugyanis nagyon is sikerülhet elsőre is!!!

Nem csináltál még tesztet?

Többiek? Kata , Belluska hogy telt a hétvégétek?
beus84

Beus! én majd csütörtök reggel tesztelek
sonjus

Hbzs, neked nem júniusi volt a sorszámod? Máris kezdesz, juj, de izgalmas lesz!
babszi

Sziasztok!

Sonjus,
szerintem nem baj, hogy dolgozol, legalább el tudod terelni a gondolataidat:-) Olyan rossz otthon feküdni és végig azon rágódni, hogy sikerült-e vagy sem, keresni a tüneteket... Na de azért munka után pihizzél :wink:

Hbzs,
gratulálok a kezdéshez!:-) De jó lesz, most sorra leszenk kezdések :lol: Remélem ha letelik ez a ciklusom, akkor én is mehetek vissza a kis jégvirágokért. :lol:

Beus,
hogy vagy? Horgolgatsz esetleg, vagy mi jóval foglalod el magad?
i.kata

Lányok!
Örülök, hogy velem együtt örültök, és köszönöm! :D

És aki esetleg nem tudná még, felhívom a figyelmet, hogy - bár továbbra is még csak teszt üzemben -, de működik a beléptető rendszer :!: Ma volt is egy kis izgalom, amikor egyszerre többen jöttek rá, hogy csak beültek a váróba, anélkül, hogy használták volna a rendszert... Márpedig az asszisztensek név szerint szólítottak, a rendszer adatai alapján...
Így könnyen pórul lehet járni: ülsz egy csomót a váróban, aztán mire végre belépsz a rendszerbe, egy csomó utánad jövő eléd került... :shock:

Kép
hbzs

Hbzs!

Beléptető rendszer? Hol? Mi az?
babszi

Hbzs!
Szuper a kezdés,nagyon örülök én is!!!!!!Azt hittem később kezdesz!
Puszi! :P

Beus!
Mizujs?Hogy vagytok?Hogy telnek a napok?
Nagyon mennek drukkjaim!!!!!!!! :P

Nálunk jól telt a hétvége,Barnimnak vasárnap volt a szülinapi buli! :lol: Jól sikerült,olyan ügyesen énekelt! :P Hát a Ropi nyuszink tüneményes! :lol: :wink: Olyan cuki,pikk-pakk megszokta a zsivajt ami nálunk van! 8) Férjem szerint megérkezett a harmadik gyerek! :lol: :oops:

Sonjus!
+++++++++++++++++Már nem sok van a tesztig! :wink:

belluska

Babszi!
Amikor belépsz az előtérbe, az üvegfal előtt látsz majd egy jó nagy érintőképernyős monitort - ez lesz az. A TAJ-számodat kell megadnod, ezzel beazonosít a rendszer, majd felkínál egy újabb ablakot, ahol kiválaszthatod, hogy mire jöttél: vérvétel kivizsgáláshoz, IVF-es vérvétel, ilyen kezelés, olyan kezelés stb. Ha sikerül választanod, akkor kapsz (kiírnak) egy sorszámot (amit, ha olyan ügyes vagy, mint én, akkor rögtön el is felejtesz - de nem is érdekelt senkit), s még figyelmeztetnek, hogy mielőtt bemész, ne felejts el kék papucsot húzni. S már mehetsz is! 8) :lol:

Kép
hbzs

Belluska!
Jó, hogy jöttél! :D S örülök nagyon, hogy Ropi bevált!!! 8) :lol:
Barnus mit énekelt??? :shock: 8)
Igen, én is azt hittem, hogy később kezdek, de - Hála Istennek! - másként alakult! :D

Kép
hbzs

Szebb reggelt!
Igen, sajnos van mivel elfoglalni az agyam, a párom tegnap elvesztette a munkáját. Nem értem miért történik ez és mi lesz velünk! Szegénykém sík ideg, közben engem félt, nem is akarta elmesélni, de hát csak feltűnt volna, hogy nem megy dolgozni! Pedig ő aztán tényleg mindig odateszi magát, de mindenhol akad olyan ember aki féltékenységből képes kicsinálni! Ért ahhoz amit csinál (még papírja is van róla!!!), szeretik az emberei, ez a legnagyobb problémája annak az 1 embernek akinek van elég "hatalma", befolyása vagy mit tudom én mije :evil: Ne haragudjatok az off-ért, be is fejezem, mert ezt csak ragozni tudnám, de most ezen kattogok! :( Szerencsére tényleg sok helyen ismerik és szeretik, sokan szerettek volna már tegnap segíteni neki, így nagyon remélem, hogy hamarosan rendeződünk! Még egyszer ne haragudjatok!
sonjus

Sonjus!
Annyira sajnálom!!! :( Ha jól értem, teljesen váratlanul érte a dolog a párodat??? :shock: Ez rettenetes; meg vagyok döbbenve!!! :? De bízom benne, hogy a helyzete hamarosan rendeződik, s a lehető legrövidebb idő után ismét lesz munkája - mégpedig az eddiginél is jobb, és több pénzért!!! :wink:
De te próbálj meg nem idegeskedni ezen, jó? :roll: Nagy ölelés neked!!! És a drukkjaim továbbra is mennek!!! :D

Kép
hbzs

Köszi Hbzs!
Igen, teljesen váratlan volt az egész.
Fontos a pénz sajnos, mert mi is, mint mások, hitelekből tudtuk megteremteni a lakást, kocsit stb, tegnap mégis arról beszéltünk, hogy nem ez a legfontosabb, hanem, hogy mi ott vagyunk egymásnak és eddig is mindent megoldottunk, ezután is így lesz ;) Szóval tartjuk egymásban a lelket és bízunk, hogy hamar lesz állása, az sem baj, ha kevesebb pénzért, majd max eladjuk a kocsit. Mert az csak egy tárgy! Más is megvan kocsi nélkül ;) És ha valóban lenne akkora szerencsénk, hogy most terhes vagyok, akkor pedig még fontosabb lenne, hogy legyen egy kereső a családban, mert az én bejelentett hivatalos fizum után járó dolgokkal a sarokig sem jutunk!
sonjus

Hbzs!
A Boldog szülinapot énekelte a drágám... :lol:

Sonjus!
Nagyon sajnálom párodat,hogy elveszítette a munkáját és remélem hamarosan kap még kedvezőbbet!
És bízzunk benne,hogy napokon belül nagyon nagy boldogság fog érni benneteket! :wink: Aztán meg megoldódik a munkahely kérdés!
Nagyon szorítok mindkettő miatt!

Beus!
++++++++++++++++++++Drukk,drukk,drukk........! :P

belluska

Minnie!
Álomszép Nati baba!Meglestem iwiwen! :lol: Tündér!
Voltál cukor vizsgálaton?Majd írjál!Remélem jó lett az eredmény!

Gabó!
Sok simi Karolinának!Lassan itt az idő! :wink: Puszillak!

Wepe!
Millió puszi a kis Zotinak!!!!!

Zsuzska!
Nagyon eltűntél!Bencus jól van?

Kismamik gyertek néha írni! :cry:

belluska

Sziasztok.

Sonjus, nagyon sajnálom, hogy így alakult a párod munkahelye, de biztos, hogy hamar talpra fogtok állni.

hbzs szuper hogy mondtad azt a gépet, hogy már működik biztos nem is figyeltem volna.
És te hogy látod? Gyorsabban halad így?

Belluska köszönöm a drukkokat!nagyon rám fér ugyanis tényleg nem érzek semmit.Már a melleim se fájnak annyira, azért érzem őket, de nem annyira mint előtte.
Ma reggel elég érdekesen éreztem magam, kb egy 5 percig úgy tompán szédültem. lehet hogy leesett a vércukrom, vagy nem tudom.

Kata hogy vagy?dolgozol? Tartozok egy öleléssel:P:P:P
beus84

Belluska!
De édes!!! :D Saját magának énekelte? :D De ugye ti is segítettetek neki? :wink:

Kismamik és anyukák!
Én is nagyon hiányollak benneteket!!! :cry:
Ha a babák, illetve a babára készülés le is foglalja időtök nagy részét, azért írjatok nekünk néha, jó? :roll:

Minnie!
Néhány napja én is meglestem az iwiw-en Nati babát, és én is oda voltam érte!!! :wink: És én is remélem, most már semmi akadálya, hogy megint annyi édességet ehess, amennyit csak akarsz!!! :lol:

Kép
hbzs

Beus!
Hogy sokkal gyorsabb lenne, azt nem nagyon gondolom (kivéve persze, ha az előtted ülők elfelejtenek bejelentkezni... :lol: :lol: :lol: ), bár annyival előrébb vagy, hogy mire bemész, már a te adataid vannak a gépben, s nem akkor kell kikeresni. S ez az asszisztenseknek is egyszerűbb. Te pedig nem kell, hogy figyeljed, ki lehet az utolsó előtted; mikor következel te... :wink:
De te már amúgy is szerintem csak 1x mész kontrollra (max. 2x, ha nagyon siettetnéd az elsőt 8) ), amikor megállapítják, hogy hányan vagytok, s megkapod az "elbocsátó szép üzenetedet"... :wink: :lol:
Nagyon drukkolok!!!!!!! :D

Kép
hbzs

Hbzs!
Persze!Én mindig lelkes éneklő vagyok!Ez csak természetes! :wink: :oops:

Beusom!

Bízzál továbbra is!Nekem sem voltak a tesztig erős mellfájásaim!Mindenki annyira más és nem egyformák a tüneteink.Ezért is nem érdemes ezekre most figyelni és keresni őket!
Puszillak és a rossz idő ellenére tessék pozitívnak lenni. :P Pusza!

belluska

Kép

Sziasztok!

Tiszta dili, mert mindent megteszek, amit csak lehet, de nem megy a dolog. A diéta tökéletes, a gyogyó állítólag lórúgás, de az értékek nem csökkentek, sőt, a cukrom borzalmas lett. Sipos doki szabin, nem elérhető. Forgács doki azt mondta irány a dietetikus, belgyógyászat. Voltam. Ott a főorvosasszony azt mondta semmi bajom nincs, nem vagyok Ir-es, nem vagyok cukros, ezek mellett az értékek mellett lehetek terhes, nem érti mit vacakolnak az intézetben. Nem tudom mit csináljak, hogyan tovább, mert a gyogyó nem használ, és 3 hónap múlva sem fog használni... Szóval nemhogy májusi kezdés nem lesz, de nem tudom milyen kezdés lesz valaha is. Persze most keresünk majd dokit, aki kivizsgál normálisan, meg beszélek majd Sipos dokival, de az egész felőröl.
Ez van.
babszi

Kedves Babszi!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi elkeseredtél! :cry: A cukrodat tényleg nem értem, hogy miért alakult így a 60 és a 120 perces, DE a 0 perces inzulinod nagyon szépen javult, a 60 perces is sokkal jobb, mint volt - csak a 120 perces értékednek nem volt még elég 3 hónap. De hát annak, úgy hallottam, nem is elég ennyi idő! Szóval ne keseredj el, szerintem inkább örülnöd (vagy örülnöd is) kellene! :wink: Ha Sipos doki visszajön a szabiról, beszélj vele, s ha ő is azt mondja, hogy várnod kell, akkor meg várj, s bízzál benne, hogy a következő 3 hónapban sokat fogsz tovább javulni!!! Én hiszem, hogy úgy lesz! Csak mindent csinálj ugyanolyan ügyesen, mint eddig!!! :D Szóval, csak fel a fejjel!!! 8) Puszillak!

Kép
hbzs

Sziasztok!

Olvasok én ám zugban, csak nem mindig írok. Tulajdonképpen nem történik velünk semmi különös. Jól vagyunk hálistennek. Nagyon drukkolok mindenkinek. Most éppen Beusnak és Sonjusnak. De örömmel olvasom, hogy Hbzs is kezdhet, úgyhogy neki is. :)

Na, ez a beléptető rendszer jó ötlet. Olyan idétlen volt, mindig azt kérdezgetni, hogy ki ki után jön. Egyszer Ibolya tök ideges lett, mert nem tudtuk eldönteni, hogy ki a következő és ott szerencsétlenkedtünk.

Babszi! Hát igen, ez a legidegesítőbb, mikor minden orvos mást mond és egymásra mutogatnak. Te meg nem tudod kinek higgy. Azért én inkább hinnék egy Forgács doktornak mint egy belgyógyásznak, de lehet, hogy én elfogult vagyok.......

Puszi mindenkinek!
Sonjus! Holnap a nagy nap? Vagy már stikában teszteltél ma reggel? :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla! Nem teszteltem, mert nem volt kedvem. Holnap sem lesz sokkal több :(

Babszi! Én lehet elmondanám a Tanár úrnak és Sipos dokinak (ha már elérhető lesz), hogy mit mondott a belgyógyász, aztán közösen csak juttok valamire! Drukkolok
sonjus

Mér nem lesz kedved? Úgy érzed nem sikerült? Azt ilyenkor nem lehet érezni. Szóval csak pozitívan!

Ja, azt az előbb elfelejtettem írni, hogy sajnálom a párodat a munkája miatt. Remélem azért mihamarabb sikerül neki találni valamit.

Kép

Kép
kamilla306

Elszállta, amit írtam :evil: Most nagyon lerövidítem.

Sonjus,
sajnálom párodat, de most is biztos gyorsan megoldódik a munkahely kérdés, mint tavaly évvégén.
Drukkolok holnapra, és fel a fejjel! :wink:

Beus,
sajnos becsapósak a tünetek, mert a gyógyszerek is okozhatnak, vagy éppen elnyomhatják a tüneteket. Már nagyon várom a hétfőt :lol:
Én dolgozom, úgyhogy most nem gyötröm magam a lombikkal. :roll:

Babszi,
szerintem lehet érdemes lenne endokrinológushoz elmenned, az jártas a meddőségben is és az IR-ben is.

Hbzs,
ez a beléptető rendszer előre veszi a csak vérvételeseket is? Mert én azt nem igazán szerettem, amikor 9-kor beállított valaki vérvételre és beelőzte az egész sort. :roll:

Belluska,
Ropiról teszel fel fotót, nagyon kíváncsi vagyok rá :lol:

Puszi Mindenkinek!
i.kata

Kata!
Szerintem nem a rendszer veszi előre a vérvételeseket, hanem mivel a belépéskor te megadod, hogy miért jöttél, az asszisztensek fogják előbb a vérvételeseket behívni - ahogy eddig is... De mivel ez most már név szerint megy (vagy majd idővel, ha tovább fejlődik a rendszer, sorszám szerint), ezért szerintem kevésbé lesz rossz érzésed. Remélhetőleg! :D (Mint a postán és bankban: pittyegés, és ha a te számodat írják ki, te következel; ha meg nem, akkor vársz tovább a sorodra... :lol: )

Kép
hbzs

Ropi :lol:
Kép Kép

belluska

Sonjus!
Nagyon várlak holnap a jó hírrel! :wink:

belluska

Belluska,
nagyon cuki ez a kis lógófülü nyuszi :lol: Gondolom Kata és Barnus is teljesen bele van szerelmesedve :lol:

Hbzs,
:? Én azért nem szeretem ezt az előrevételt, mert olyan rossz, amikor odamész 7.30-ra uh-ra és vv-re, aztán valaki besétál 9 után, hogy neki csak vérvétel lesz és ha esetleg nem kerül gyorsan sorra, már húzza is a száját. Érkezzen korábban, ha siet...
i.kata

????

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?