Kedves Patri!
Szőnyiről röviden: álmaim nőgyógyásza,imádom
!Ennél gondolom többre vagy kiváncsi. Szerintem nagyon körültekintő,precíz,megbízható mint orvos /fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal bír és nagy szakmai tekintélynek örvend/,de nekem a stílusa és empatikus készsége pont ugyanennyit nyom a latba. Mindne kérdésre kimerítő választ ad,mindig van egy biztató szava,vagy egy jópofa története. Én kb. a 8. héten beállítottam 20 kérdéssel a szüléssel,császárral,stb. kapcsolatban, elolvasta a listámat és szemrebbenés nélkül válaszolt mindenre. Emiatt mondjuk elég sokat kell várni nála,de ugye nemcsak neked lehet számtalan aggályod,kérdésed. A "nagy utazó" címkét talán pont én ragasztottam rá, bár helyesbítettem is. Szóval kb. évi 3-at utazik,és nagyon igyekszik ezt akkor tenni,amikor a legkevesebb szülése várható,de valaki úgyis minidg szül általában,de ezért nem várhatjuk,hogy itthon üljön egyfolytában. Én pl. a 30. héten szültem váratlanul,Ő pont elutazott,de már jó előre szólt,valamint egyeztettünk,hogy a 35-38. hetemen nem megy sehova. Végképp nem tehetett róla,hogy nem vártam meg
. Az árról: tényleg drága,bár én mindig úgy gondoltam,hogy aki magánorvost választ,az fizesse meg. Hozzátenném: téved,aki azt gondolja,hogy csak a pénz számít. Én a szülés előtt négy hetet feküdtem bent, volt egy cerclage műtétem is. Elég hülye szitu volt,mert bár tudom,hogy a kórházi ellátás ingyenes,de azért ugye csak a magánbetege vagyok,és nem hazudok a hónap minden napján bejött hozzám /talán 4 napon nem láttam/ és mivel eléggé padlón voltam,leült az ágyam mellé, és akár századszor is lelket öntött belém. A társaim a kórteremben mind mondták,hogy biztos pénzt akar,mi mást. Egyszer megpróbáltam tisztázni vele az anyagiakat /addigra elég jó viszonyba kerültünk ahhoz,hogy egyértelműen megkérdezzem/ és azt felelte,hogy ne ezzel törődjek és semmit nem fogadott el tőlem. Szülsé után még 7 hetet voltam bent kisfiammal az intenzíven. Jó,jó ekkor velem már nem volt sok gond,de akkor is megkeresett,érdeklődött,pedig ez már tényleg nem lett volna feladata. Szóval összesen 11 hetet találkoztam vele nap mint nap ingyen /ez most hülyén hangzik,de értsd jól/,és mindig volt hozzám egy kedves szava,soha nem éreztem,hogy most már kicsit sok belőlem neki /pedig néha lehet,hogy az volt
/. Ennyit "röviden",lassan jutalékot fogok kérni Tőle, eddig 5 elégedett barátnőm jár hozzá
...De előbb még szülök is nála egyet-kettőt a hitelesség kedvéért.
Üdv:
Buksi