Sziasztok!
Hát kopp-kopp, egész jól állunk... Ma egész nap bugyiban volt Jázmin, így mentünk az oviba és a boltba is
Igaz hogy állandóan azt mondja hogy pisilni kell és úton-útfélen guggoltunk, még egyszer a kocsiból is kiugrottunk az árokparton
és egyetlen egy becsurgás volt, az is itthon evés közben. De szerencsére egyből észreveszi és kiabál hogy szaladjunk
Nem fűzök azért túlzott reményeket ehhez, mert holnap pl. a városban lesz dolgunk délelőtt és oda tuti pelusban viszem, de legalább elindult már valami. Még a szobatisztasághoz nagyon messze vagyunk azért
Ja, és a kakiról még nem is beszélünk, egyelőre ma még nem volt. És sztem nem is fogja bilibe nyomni.
Kati, én is mondtam már többször hogy klimaxolok
állandóan hőhullámaim vannak
De tán még korai lenne nekünk
Jó a szemöldököd, én a színére voltam főleg kíváncsi mert te is szőke vagy. A barátnőmnek is megvan csinálva, de ő fekete. Szőkénél nem tudtam hogy milyen színnel csinálják
Kata, azért nem sokkal idősebbek Jázminnál a csajszik
Leti 4, Kata 2hónappal. De tényleg ez adta meg a lökést most nekem
De most komolyan, tényleg ennyire zavar a napszemüveg??? Én el sem tudom ezt képzelni, mert én meg függő vagyok
Bár amíg szemüveges voltam addig nem volt, utána lencsénél már igen, de nem nagyon hordtam. Műtét óta viszont éjjel-nappal. Ma pl. migrénem volt és még a lakásban is napszemüvegben nyomultam mert áradt be a fény, én meg majd' meghaltam
Amúgy tegnap én is megnézettem a szemem, mert az utolsó 3-4hónapban néha homályosan látok, vagy ahogy Szami fogalmazott, nem tűélesen. Van némi romlás a szemeimen, már nem 125%-os (mert nekem meg ennyi lett műtét után
) de mivel egy szemenként is végig tudtam olvasni a táblát, kettővel meg nagyon prímán látok, így nincs szükség szemüvegre. Meg is nyugodtam
Hát nemtom, biztos én is leépültem agyilag mióta itthon vagyok, de épp most beszélgettem egy ovistárs anyukájával, hogy mi ám baromi jól érezzük magunkat itthon
Én nem igazán vágyom dolgozni, mert nem is a munka nem hiányzik meg a társaság, hanem az ezzel járó stressz, hogy mindenhova időre kell majd menni, meg odaérek-e vajon a gyerekeimért, ha túlórázni kell mi lesz, nyáriszünetben hova teszem őket és ha betegek, mit fog szólni a főnököm?
Így inkább választom ezt a nyugis, ráérős életformát amíg lehet
Nálunk egy 8órás munka nekem eleve kivitelezhetetlen lesz Ákos munkája miatt.
A felnőtt társaságot meg megszervezem magamnak, így ez is biztosítva van
De persze valami pénzforrás nekem is kell majd, valamit szeretnék is csinálni majd, de nem egy irodában, 8órában. Aztán ki tudja...
A bank az sajnos ilyen, úgyhogy még az is lehet
Még Jázmin hajáról annyit akartam írni hogy ezt a remekművet nem én csináltam neki
A nővérem 12éves lánya éli ki rajta fodrász hajlamait, ő szokta neki gumizgatni. Én reggel 2-3gumit beleteszek és kész.