Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus!
Úgy legyen!!!! :D Én nagyon drukkolok!!!!!! :wink:
hbzs

Kata, Sonjus és Beus!
Laptetőm a tiétek!!!!! :wink: :D
hbzs

Köszönjük hbzs:)

Sonjus, mikor kell tesztelned?

Kata szerinted én mikor tesztelhetek? :oops: :oops: :oops:
beus84

Hbzs,
köszi a felajánlást!

Beus,
nem javasolhatok mást, mint amit az intézetben mondtak. Próbáld meg kivárni két hét múlva hétfőt.

i.kata

Hbzs!

Szerintem félreértettél, nem akarok váltani!
Eldöntöttem, hogy megbeszélem a dokival ezt a nyári kezdést! Legalább történik valami ;)!

Kata, Sonjus, Beus ++++++++++++++++++++++++++++
gigibp

Jó reggelt lányok.

Kata, Sonjus hogy vagytok?

Egy kicsit lelassult a fórum...várjuk az eseményeket biztos....

Belluska merre vagy?

Ladiva már rég nézett be hozzánk, ő nem mostanában kezd?
beus84

Beus!
Jó reggelt!Olyan sokat gondolok rád!!!!!
Egyáltalán nem baj ha nem fekszel egész nap!Csak ne erőlködj és ne emelgess! :wink: De hát nálad fantasztikus helyen vannak a picikéid,nyugodt vagyok efelől nagyon! :P
Puszillak!

Kata!
Nagyon izgulok érted!

Sonjus!
++++++++++++++++++++++++++++++++Mennek drukkjaim!

Ladiva!
Elvileg már kellett,hogy kezdjél!Jelentkezzél légyszi!

phpBB: Kép
belluska

Drága Belluska:) Köszönöm, hogy ennyire bízol bennem:)én is nagyon hiszek a manómba ennek sikerülnie kell, és fog is:)
Csak alig tudom kivárni a teszt eredményét, mert már annyira de annyira szeretném látni őket ott is:P

Én is nagyon hiányolom Ladivát:P Gyere írj nekünk!!
beus84

Gigibp!
Bocsánat, hogy félreértettelek, de ezt most sem tudom másképp értelmezni, mint hogy valahonnan valahová átmentél: innen a Kaáliba, vagy a Kaáliból hozzánk :wink: :
[quote="gigibp"]B írta:gigibpocs, hogy így "ismeretlenül" rátok török! Szoktalak olvasni Titeket, bár mi a Kaáliba járunk ill. most volt csak az első konzi!

Viszont csak most láttam, hogy a nevedet elírtam, így ezért is elnézésedet kérem! :oops:
hbzs

Én is nagyon hiányolom Ladivát!!! :( Remélem, azért nem jön, mert majd a jó hírrel akar meglepni minket! :lol:
hbzs

Beus!
Persze,nagyon nehéz kivárni a teszt időpontját,de én azt javaslom mindenképpen,hogy most ne a tesztelésre gondoljál(mert az időpontját úgy sem tudod előrébb hozni),így szerintem csak egy felesleges idegeskedés.Beültitől számított 12. nap előtt teljesen értelmetlen szerintem tesztet csinálni,mert nem biztos,hogy valós eredményt kapnál.De persze ez csak az én álláspontom,én mindig kibírtam a 14. napig! :wink: Úgy is két csíkos leszel,addig meg tessék ugyanilyen pozitívnek maradni. :P

belluska

Lombikos tízparancsolat betartásával tessék próbálkozni, na meg felvenni a belőlünk áramló energiákat!!!! :)
babszi

Egyébként Beus, ez a tesztelés fura dolog! Amikor kétszer spontán voltam annak idején terhes, akkor bizony húztam-halasztottam a dolgot, nem igazán mertem tesztet csinálni, pedig amikor próbálkozós hónapok voltak korábban, mindig alig vártam, hogy tesztelhessek. A lombiknál pedig nincs mese, annyira elkap a gépszíj minket, mert annyira közel kerülünk a vágyainkhoz... Most pl. én egészen nyugodtnak érzem magam, aki majd ha odajut ki tud kapcsolni ebből az egészből, és tud sodródni, de ha odajutok, bizony lehet nem tudom majd megállni a tesztelést. Pedig úgy van ahogy mondjuk, ha egyszer csíkos, akkor csíkos.
Szerintem lombikba úgy lenne érdemes belevágni, ha van kitűzve "semleges" cél is azonnal, aminek érdemes élni. pl. mi mindig utazásban, fesztiválokban és hasonlókban gondolkodunk. Meg persze munka. Természetesen biztosan van sokkal jobb cél is, de nekem világ életemben spórolnom kellett, ezért nagy öröm nekem mindig egy "nagyobb" utazás, ahol lehet vigasztalódni vagy örömködni. Remélem értitek. Nem fogja begyógyítani a sebeimet, de elindít azon az úton, és igyekszik a felszínen tartani, hogy ne zuhanjak teljesen magamba...
babszi

Igenis lányok:)
A 12. napig kibírom:)ha eddig kibírtam:P:P

belluska mindenképpen megfogadom a tanácsodat.
Gyerkőcök elvannak? Montanába nem is kaptunk képet:P

Kata merre vagy? Hogy vagy?

babszi te mikor kezdesz?

Hbzs?
beus84

Kataa??? Merre vagy? AGGÓDOK!!!
beus84

Sziasztok!

Beus,
köszi a hiányolást, de én a héten már dolgozom és ma nem volt időm fórumozni. Holnap mondjuk itthon maradok, mert nem karom a telefont az irodából intézni, úgyis csak le leszek törve, mint a bili füle. Néha iszonyatosan erős görcseim vannak, szóval nem vagyok túl jól.

i.kata

Kata :( Azért még holnap ugye csinálsz egy tesztet?
Most hányadik ciklus napon vagy?
Képzeld nekem meg délelőtt kicsit szurkált a hasam. Szerinted mitől?
beus84

Beus, szerintem kicsit hagyd most Katát, majd én írok inkább neked.
Amikor nekem volt lombik, én is éreztem ilyen szurkás dolgokat - még ne gondoljunk semmi komolyra, de dolgozik a méhed, az tuti. Ez annyiból nagyon jó jel, hogy érzed ahogy dolgozik, de semmi biztosabb jelnek nem szabad venni. Korán van még bármit mondani, de persze ezerrel mennek a ragacsok és minden egyebek!!! Nagyon erősen szorítok érted, értetek!!!

Kata, ilyenkor nagyon nehéz nem sablonos dolgot mondani/írni! Próbálj erős lenni, és nem feladni semmit!!!

Sonjus, veled mizu van? Jól vagytok?
babszi

Hbzs!

Semmi baj! :) Lehet én fejeztem ki rosszul magam!
Szóval mi a Kaáliba járunk. Elsején volt az első konzink. Akkor mondta a doki, hogy kell csináltatni egy genetikai vizsgálatot és mire ennek meglesz az eredménye az már május eleje. Mire eltudnánk kezdeni a programot, addigra pont nyár lenne. Ezért kérdeztem tőletek, hogy nálatok hogyan alakulnak a nyári beültetések! :D
De látom sok babuci fogant a legmelegebb időszakban! Szóval ez örömmel tölt el és én is ráakarom beszélni a dokimat (a Kaáliban :)), hogy ha lehet, akkor kezdjünk mi is!!!

Beus!
Bírd ki a 14. napig, ahogy Belluska is írta! Tök jó lesz, mikor meglátod a zebrát! :D

sonjus , mi van veletek???

Szép napot!

gigibp

Beus,
ez a szurkálás én sem tudom mi lehet, nekem is volt végig, meg menzeszhez hasonló érzések is. Az is lehet, hogy még húzódik vissza a petefészked is a rengeteg tüsző után.

Babszi,
szívesen segítek Beusnak, ha tudok, elvégre ezért is vagyunk itt. Azért nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen együttérző vagy.
i.kata

Gigibp!
Akkor ezek szerint csak a "jó társaság" miatt jössz közénk? :wink: :lol: Örülünk neked! :D
A genetikai vizsgálatot a Kaáliban el is végzik nektek, vagy valamilyen magáncéghez kell mennetek? És milyen vizsgálatot írtak elő neked így, a legelején? (Mi önszorgalomból voltunk a Nagy Gén Diagnosztikában, s most már mind a 3 általuk javasolt vizsgálaton túl vagyunk. - S hála Istennek, minden mindkettőnknél teljesen negatív! :D )

Kata, Beus!
Tartsatok ki!!! Nagyon drukkolok nektek!
Beus, te különösen ne gondolj semmi rosszra, hiszen te annyira az elején vagy még!!!

Sonjus!
Remélem, jól vagy!!! A drukkjaim neked is nagyon mennek!!! :D
hbzs

Jó reggelt!

Egy újabb negatív teszttel jelentkezem. Érdekes volt ez a teszt, mert egyértelműen látszott a 2. csík körvonala. A háttér kicsit rózsaszínes lett és ott virított egy fehér csík rajta. Csak az a baj, hogy fordítva kellett volna látszania, pontosabban pirosnak kellene lennie annak a csíknak. Száradás után az is eltűnt.

Sonjus, Beus,
ne rólam vegyetek példát, úgyhogy ti pozitívat teszteljetek!!!!!!!!
i.kata

Kata!
Nagyon sajnálom!Nem is nagyon tudok mit írni Katám! :cry:
Annyira bizakodó voltam,mert annyi mindent megtettél a sikerért!
De soha ne add fel,ez biztos!Sokszor ölellek!

belluska

Bellsukám,
köszi a kedves szavaidat. Ma már nem is voltam "annyira" csalódott a tesztelésnél, pedig még reménykedtem egy picit. Az elmúlt pár napban én is azon gondolkodtam, hogy mit ronthattam el, de nem hiszem, hogy valamit is rosszul csináltam volna, sőt, én ennél többet már nem tudok tenni és talán ez a legrosszabb. Ha mindent megtettem, akkor miért nem sikerül???
Még várok egy órát, aztán telefonálok az intézetbe. Kiderül maradt-e fagyasztva "egy kis reményünk", ha nem, akkor nem tudom hogy fogom kivrni azt a hosszú várólistát. :roll: Most talán ettől a várólistától rettegek a legjobban.
i.kata

Kata!
Igen,sajnos ebben ez a legborzasztóbb,hogy az ember mindent megtesz,hogy jöjjön a várva-várt siker és aztán....! :cry: A várólista meg nem csodálom,hogy rettegéssel tölt el,hiszen nagyon hosszú kivárni a sorszámot!De próbálj erős maradni!
Esetleg bevállalnátok ismét egy nem támogatottat?

belluska

Belluska,
hát, párom mondta, hogy ha nagyon hosszú lesz a lista, akkor fizetünk magunknak. Én viszont most úgy vagyok vele, hogy nem akarok fizetőset, inkább kezdjünk el építkezni, ahhoz meg minden forint kelleni fog. Úgyhogy erősen gondolkodom, hogyha nem maradt fagyi babánk, akkor keresni fogok más alternatívát, de ezt majd inkább priviben írom le később.
i.kata

Kata!
Annyira sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Belluska!
Barnuskának nagyon sok boldog születésnapot kívánok!Megkapták a nyuszit?

Kép
Kép
ancsa81

Jobb reggel lányok!

Kata! Nagyon sajnálom :(
sonjus

Sziasztok.
Drága Kata őszintén sajnálom,nagyon bizakodó voltam feléd, kérlek ne haragudj érte.
A sikertelenségről, biztos vagyok hogy nem te tehetsz!!!!!!Az IR-ed is rendbe van, ezt én sem értem:(

Azt akarod mondani Belluskának, amit nekem mondtál, mikor taliztunk?
beus84

Belluska! Barnabásnak sok boldog születésnapot kívánok!
sonjus

Belluska,
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT BARNUSNAK!
Kép

Telefonáltam, először azt mondta T. úr, hogy nem maradt fagyasztva, aztán pont ott volt az embriológus, és együtt nézték a gépben és végül kiderült elsőre elnézek valamit és maradt 2 kis jégvirágunk. Hátulról mintha az embriológus azt mondta volna két kicsi blasztó, T. úr nekem annyit mondott, hogy 2 nem éppen a legszebb embrió. MOndtam neki, hogy nekem az már mindegy, mert amire azt mondták tökéletes, abból sem lett gyerekem, hátha majd belőlük. Úgyhogy most várni kell egy teljes ciklust, aztán hívnom kell őket.
Kaptam sorszámot, 839. november :roll:

Beus,
igen, arra gondolok, amit beszéltünk (ha jól emlékszem). Ez most akkor tárgytalan lett, hogy maradt fagyink.
i.kata

Kata, azért örülök, hogy maradt 2 jégvirágod,és főleg hogy blasztok.
Kivárjátok a novembert?
Látod annyira tudtam, hogy mire gondoltál...
beus84

Beus,
nem, mert ha lesz a fagyikból beültetés, az fizetős lesz. Tudod, ezt is mondtam, hogy szerintem fagyasztott beültetésre nem érdemes "elpazarolni" egy OEP támogatott lehetőséget.
i.kata

igen igen emlékszem most már.
és igazad van maximálisan.
beus84

Kata!
Annyira sajnálom!!! :cry: Én is annyira hittem benne, hogy sikerülni fog most neked... :?
Az viszont nagyon jó hír, hogy vannak még fagyibabáid, akik mellé kis blasztók! Erre kell most már tekinteni! - S örülök, hogy nem mondod azt, hogy ennyi volt, s nincs tovább! Hiszen Belluskáéknak is a negyedik sikerült!!! :wink:
Nagyon-nagyon drukkolok nektek továbbra is - annyira megérdemelnétek!!!!!!!! :roll: :D

Belluska!
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok Barnusnak!!! :D
Kép
hbzs

Hbzs, és Mindenki,
nagyon köszönöm a támogatásotokat! Az kicsit azért elszomorít, hogy ez már a 4. beültetésem volt. De amúgy persze, mostmár tényleg csak előre szabad nézni és soha nem fogom feladni, akármilyen fájdalmas is.
i.kata

Ó, Kata, én azt hittem, hogy "csak" a 3., hiszen ez szerepel a táblázatban... :( De akkor, gondolom, a 3. támogatott volt, ugye?
Így, azt hiszem, ez még nehezebb - minden egyes lombikkal...
De feladni tényleg nem lehet, akármennyire nehéz is! Előbb-utóbb, így vagy úgy, de mindnyájunknak lesz gyermekünk!!!
Én is kiváncsi vagyok az alternatív megoldásotokra (még ha most, a fagyibabijaitoknak köszönhetően nem is aktuális) - megírnád, légy szíves, nekem is priviben?
hbzs

Hbzs,
az 1. lombik OEP-es volt, aztán volt egy fizetős, utána meg volt egy fagyis beültetés, és most a 4. volt megint OEP-es. Azért van 3 a táblázatban, mert teljes lombik program 3 volt.
i.kata

Lányok!

Köszönöm szépen Barnim nevében is a köszöntéseket,nagyon drágák vagytok!

Igen lesz nyúl,talán még a héten!Már a neve megvan:Ropi 8) :lol: :oops:

Kata!
Örülök a fagyi babáknak,hogy velük új remények kezdődhetnek majd hamarosan!És így van,hányszor volt olyan,hogy a legkevésbé szépnek tűnt embikékből lett baba(ezt maga a biológus is sokszor mondta)!Nem is szabad feladni ahogy írtad!!!!!!!És örülök,hogy ezt tudtam olvasni a soraid között!
A másik megoldáson meg most nem is kell gondolkodni(ámbár én nem biztos,hogy jóra gondolok)! :?

belluska

Kata! Örülök nagyon a 2 vacogónak, nagyon drukkolok nekik és nektek! Majd írd meg, hogy mikorra tervezitek! Sikerülnie kell!!!!

A kép címe, a nyúl kétszer ;) Párom szerint a dagi a lány!
Na kösszépen :lol:

Kép

A férjem leadta rendelését, egy horgolt pingvinre! Érdekes lesz! :D
sonjus

Sonjus,
te aztán belelendültél:-) Nagyon ügyes vagy, csini mindkét nyuszi. Ha jól látom a duci volt az első, mert annak van úgy leesve a válla. A hétvégén még én is horgoltam egy madarat. Nem tudom megmondani a fajtáját, párom szerint egy csúnya veréb :lol:
Kép
A nyuszit odaadtam unokahugomnak. Nekem sem hozott szerencsét, így nem szívesen adtam volna tovább Babszinak, nehogy úgy járjon, mint én.
i.kata

Sonjus!
Nagyon édesek a nyuszijaid!!! :D Lehet, hogy a dagi a csajszi, de csak azért, mert babát vár!!! :wink: :lol:
Várjuk nagyon majd a pingvin fényképét is! Amilyen ügyesek vagytok, néhány nap múlva már az is kész lesz! :D

Kata!
Ő szerintem is lehet Vili, a veréb! Bár én először inkább egy cuki édes kékcinkének gondoltam! :wink: :lol: Nagyon ügyes vagy!!! :D

Lányok!
A horgolással kapcsolatban feltettem korábban néhány kérdést, amire egyikőtök sem válaszolt... :cry: (Még az előző oldal alja tájékán van.)
hbzs

Ja, és Kata, szerintem egyáltalán nem csúnya a verebed!!! :wink: Nekem nagyon bejön!!! :lol: Egyébként lehet, hogy inkább széncinke... :wink: Minden esetre nagyon édi!!!!! :D
hbzs

Milyen nagyon ügyesek vagytok! :shock: Nagyon cukik! :D
Nekem galamb ugrott be! :wink:

Belluska!
Ropi! :lol: Majd mutatsd meg nekünk is!

Kép
Kép
ancsa81

Lánykák!
Csak ámulok-bámulok,hogy milyen ügyik vagytok horgolás terén! :shock: Ez igen!

Katám!
Nekem is cinke ugrott be róla először. :D Tetszik!

Ancsa!
Persze,rögtön fogok fotót csinálni! :wink: :lol:
Klassz Marci új vonalzója. :P

belluska

Ez itt a kékcinke: :D
Kép
Hasonlít, nem? :wink:
hbzs

Hbzs! nekem ezek az első "műveim" így nem sok tudományosat tudok mondani a horgolásról, és kötni sem nagyon tudok, így annyit tudok mondani, hogy nekem a horgolás egyszerűbb :D Ezek kb 15 centik lehetnek és én részenként összevarrom őket!

Kata! Nagyon szuper madarat horgoltál! Nekem a boldogság kék madara jutott eszembe, akármilyen fajta is! Biztos a hormonjaim teszik :)
sonjus

Sonjus!
Tetszenek a hormonjaid! - Nagyon romantikusan és "boldogságosan" gondolkoznak! :wink: :lol:
És köszi szépen, hogy válaszoltál! :D
hbzs

Hbzs,
nekem is kb 15-20 centisek az egyes darabjai a nyuszinak és én minden részt külön készíettem el és a végén összehorgoltam a testrészeket. De azt is lehet, hogy gombbal erősíted hozzá és akkor még mozoghat is jobban a lába meg a keze.
Én is csak alap szemeket tudok horgolni, neten néztem utána, mert már régen horgoltam utoljára, talán 15 éve. Vannak egész érthető leírások rajzokkal, mindig csak az alap szemet kell használni és úgy kelle lekezdeni, hogy egy kört kapjál, és gyarapítani kell a szemeket. 1 szembe nem csak 1-et horgolsz, hanem kettőt. Ha pedig ritkítod a szemeket, akkor kezd záródni ez a kör. Nem tudom ez most segített-e :oops: :lol:

De jó, hogy nektek konkrét madark jutnak eszetekbe:-) Igaz legelőször nekem is beugrott egy, de én pingvin fiókára gondoltam :lol:
i.kata

Hbzs!

Természetesen leveszik a vért a Kaáliban, de azt nem támogatja a Tb, szóval ki kellett fizetni. Ez volt a genetikai vizsgálat és majd májusra lesz meg az eredménye! Persze nem ott csinálják meg, hanem kiküldik valami magáncéghez!
Szóval amíg el nem kezdődik a lombik, addig fizetni kell mindenért! :( Ez van!

Csajok ezek a nyulak fantasztikusak, de nekem legjobban a madárka tetszik! Hát az nagyon cukiiiiiii!!!!

Kata sajnálom, hogy nem lett zebrás, de fel a fejjel, majd legközelebb!

Hiszek benne, hogy jövőre már mindannyian anyucik leszünk!!!! :D

Puszi nektek!

gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?