Na sikerült visszaolvasnom!!!!
Niki drukkolok, hogy kiderüljön, hol a hiba, ez tényleg nagyon sok! Irreális! 35 m2 a lakásotok, Hogy fértek el? Mi most 53 m2-en lakunk, de így sincs semminek helye
A hidratáló krém alapból sem árt minden nap, nem csak azért, mert öregszik az ember lánya!
Jó az, szebb lesz tőle a bőröd!
Barbuss melyik volt ez a homeo? Örülök, hogy jobban vagy! Most látom hogy írtad!
Ezt nem ismerem, de tök jó, hogy rendbeszedett!
Bébike! Ilyen takonykórra szerintem nagyon jó még az inhalálás, kamillával, és bele diapulmon tabletta! Az tisztítja ám rendesen az orrot, és segít kijönni annak, aminek ki kell!
Dodó boszorkányosan hangzik a ruha ügylet, szerintem is lehet jelnek felfogni!!!
Bibar ez nagyon durva! 130 ezer…. még „szerencse”, hogy engedik részletben fizetni!
Poci hogy bírta da vásárlást?
Meme gratula a férjed kinevezéséhez, nagyon ügyes lehet, ha már így egy hónap után „felfigyelt” rá a főnök!
36. hét-től már valóban nem koraszülött a baba!
Huh ez az éhgyomri jó későre tevődik! Nem tudod máshogy megoldani? Basszus én tuti éhenhalnék délig! Az viszont nagyon jó, hogy van, aki elkísér!
Barbuss pisilés: múltkor az intimtorna előadáson mondta a csaj, hogy terhesség alatt a lazítást kell gyakorolni, mert nem tudnak teljesen elernyedni a gátizmok, és hiába érzed úgy, nem szorítasz, akkor is szorítasz. Én erre tippelnék, de nem vagyok még szakértő a témában! Pénteken megyek először a tornára! Ha addig nem sikerül semmi okosat hallanod, megkérdezem neked, ha szeretnéd.
Az éhség…. hát én alapból ilyen vagyok, nem terhesen is! Éhes leszek, ergo RÖGTÖN ennem kell…. De most olvastam a hírlevélben, hogy ilyenkorra már napi 300-350 kcal-val több kell a szervezetnek…
Huh Edi, ez nem hangzott túl jól
Remélem most már jobban vagy! Lehet Neked sem ártana előbb otthon maradnod?!
jaj Zsani ez tényleg rettenetes! De próbálj meg megnyugodni, és valahogy kizárni a gondolataidból! Tudom, hogy ez lehetetln, de csak a babára gondolj most, semmi másra!
Mamaki! Jövő heti felkészítő témája: Szülés, Együttszülés, alternatív szülés.
Ha megoldható, próbáld meg elhozni a párodat, ez kimondottan apás előadás! Én férjuram is jön!
Jaj képezljétek, tegnap azt mondta, hogy bejön velem szülni! eddig nagyon hezitált, én meg nem erőltettem, de azt mondta ott lesz!
És olyan édes volt, mert mondta a szülkésznő, hogy nem vágják el a köldökzsinórt, míg pulzál, csak utána, és este erről beszélgettünk, Zsolti meg kérdezte, hogy „mért, hát azt nem én vágom el????? „ Na mondom eddig a bentléttől is be volt tojva, most nagyon megjött a bátorsága! Én úgy örülök ennek!
Niki sajnálom a barátnődet, remélem már jobban van, és nem lesz semmi baj!
Közös képviselő meg jó nagy fütyi lehet!
Meme! Nekem a cukorterhelésnél ahogy levette az éhgyomrit, rögtön megmérte egy ilyen gyors kütyüvel, mert azt mondta, hogy ha már az 8 felett van, akkor nem szabad meginni a löttyöt, ezért kell megnézni. Azzal a kütyövel mérve 4,6 volt, a labor 4,8-at mért. Tehát kis eltérés van benne. És nekem ugye ma reggel csinálták, és már délután 5-től mehettem is érte
Bébike nyilallás néha nekem is van, gondolom ott is készülődnek az izmok, azért lehet. És nyugi, NEM LESZ SEMMI GOND!!!!
Születési dátumra nekünk a júni 28 „van kinézve”
Ugyanis akkor van a házassági évfordulónk, Máté baba akkor már több, mint 38 hetes lesz, és én ezt így kitaláltam, hogy az milyen szép is lenne! Akkor leszünk két éves házasok! Dodó most olvasom, hogy Nektek is esélyes a házassági évforduló! Drukkolok, hogy így legyen!
Meme én meg voltam győződve róla, hogy nekem csakis lányom lehet, erre Máté baba lakik a pocakban! Ez a rossz anya leszek szöveg meg nagy baromság!
Szerintem névadónak akkor illik felkérni, mikor már megvan ababa, legalábbis nálunk tuti így lesz, már csak babonából is…
Nálunk érdekes helyzet lesz egyébként, mert én úgy gondoltam, hogy Zsolti legjobb barátja lesz a baba keresztapja, és az én legjobb barátnőm a keresztmamija. Na de hogy ezt a párok hogy fogják tolerálni…. illetve leginkább keresztpapinál gázos, mert neki van komoly kapcsolata, gyerekkel, meg mindennel…. szerintetek ez ciki?
Egy pár napja időnként olyan fojtogató érzés van a torkomban! Ez lehet a sav? Eszem a Renniet, de sokat nem ér
Valakinek ötlet rá, hogy mi lehet?