Új privát üzeneted érkezett!

Tudjátok mit keresek lányok? Állítólag a H und M-ben lehet kapnoi masnis fejpántot babákra. Nem tudja valaki lehet-e még valahol? Valami web áruházban vagy ilyesmi?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

emi: dejóó, hogy előkerültél!! :) Jól tetted a pihit! Nekem jó éjszakám volt, többé-kevésbbé...de én is horpasztottam egyet ebéd után. 2 órácskát :) 4. évforduló?? Mi még csak a másodikat ünnepeljük május 31-én :)

Niki: bizti szép lettél! :) Irigykedem ám rád nagyon a fodrász miatt!! :) Hatalmas, megadrukkok a szerelőhöz!!!! :) +++++

Meme

Kép
hmeme
Németország

a pocikeményedést viszont nem ez okozza, sztem sajnos az az ideg miatt van :(
nem jut eszembe az együttes neve, vhogy így dalolnak:
ha ezt csinálom akkor ez a baj, ha azt csinálom, akkor az a baj, ha nem csinálom, akkor meg az a baj.....

Kép
zsani78

Zsani, ez a Belga :D :D Sajnálom ezeket a problémákat, én sem értem ezt a cukor dolgot :roll: Azért egy szénhidrátszegény diétával nem lehet kiéheztetni a szervezet, vagy mégis? :roll: Az aceton még nem attól lehet, hogy nem ittál elég folyadékot? mert az még fejgörcsöt is simán okozhat.

Niki, azért biztos nagyon szépen megcsinálta a hajad. Drukk a szerelőhöz, majd írj!

Poci, megjöttetek vásárlásból? Te amúgy milyen gyakran mész a dokihoz méhszájkukucsra? És Mg kívül kell még szedned valamit?

Emi, jó, hogy pihengettél, nem jól telnek mostanában az éjszakáid, nem? néha hajnalban is fent vagy, mikor írsz, most is írod, hogy nehezen telt :roll: sajnálom :( drukk a dokihoz!

Kép

Kép
bébike4

Niki!
Kapunk képet a frizuról?? Jó hogy anyud tud segíteni!!
Asszem pénteken megyünk H und M-be .,... vegyek neked ha találok? És küldjek??

zsani!
Ez már röhej...mit ki nem találnak...egyik azt mondja magas a cukor, másik azt hogy keveset eszel....grrrr

d.dodó

Most annyira szeretném látni a pocakmanókát :roll: már telefonáltam is a Praxisba, hétfőre van időpont (kb. annyira van, mintha a sarokra mennék), de nem tudom, hogy ellóghatok-e :oops: három emeletet kellene lépcsőzni, fel-le és azt a dokinő nem javasolta. De úgy érzem, muszáj látnom 8)

Kép

Kép
bébike4

Niki, a HundMben tutira van hajpánt, legutóbb is láttam, de szerintem máshol is találni, bizsusnál pl. szoktak lenni ilyen cuki kislánydolgok

Kép

Kép
bébike4

Most néztem, hogy már a májusiaktól is megszült valaki!! :shock:

d.dodó

Sziasztok Lanyok!
Megjottunk mi is, meg delben. Iszonyat faaszto volt a vasarlas, csak ebedeltem, elpakoltam a cuccokat es ledoltem. Olyat aludtam, mint akit fejbe vertek. Most ebredtem. Mar nagyon nagyon regen nem aludtam ilyen jot.
Vettem terhesnacit meg terhespolokat, olyat amibol nem kandikal ki a pocakom. A korhazi listahoz megvettem szinte mindent, most mindjart ossze is keszitem a borondot, meg meg egy par dolgot vettem Riccardonak amit a korhazban kernek.

Zsani: nem is tudom mit mondjak a tortentek utan, nagyon sajnallak. A lenyeg, hogy most magadra vigyazz es a pici fiadra. Sok sok ++++++++++

Bebike: kerdezted, hogy mennyi idonkent nezik nalam a mehszajat: 4-5 hetente van idopontom, a legutolso marc. 23-an volt, a legkozelebbi apr. 28. Neked nem adtak tudoerlelo szurikat?

Barbuss: cuki a felsot amit Zalan babanak vadasztal.

Meg egy csomo minden tszerettem volna irni, de kiroppent a fejembol. :oops: :oops: :oops:
pocaklako

pocak!
Jó hogy jöttél, már pont írtam volna, hogy mi van veled?? Örülök, hogy pihentél egy jót!! Poci nem keményedik?? NEkem egy órás piacozás után keményedett :( És azóta ma többször is....

d.dodó

Dodo: aranyos vagy, hogy hianyoltal. Egy kicsit kemenyedett. de vettem be gyorsan magneziumot, a napi adagomat egy oraval elobbre hoztam igy veszeltem at a vasarlast.

Bebike: kerdezted, hogy szedek-e meg valami mast a magneziumon kivul, igen kell, 2 x 1 vasosuprinat. Nem tudom ilyen van-e otthon, kimondottan mehosszehuzodas elleni gyogyszer. (es meg ezek mellett is van kemenyedes, csak akkor nincs ha fekszek)
pocaklako

Niki
nekem már van 2 ujszülött fejpántom,nem masnis,de csudaszép :lol: :lol: nem tudom hol lehet kapni,majd nyitva tartom a szemem :lol: :lol:

Zsani
szegénykém :cry: :cry: :cry: jobbulást,nehéz lehet most :oops: :oops: és ne éheztesd azért magad!!!

bibar

Bébike és Hmeme: Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. :)
Hát igen-igen...eléggé rosszul telnek mostanában az éjszakáim.
Ismét fel kell kelnem pisilni, utána meg már nem nagyon tudok visszaaludni...horkolást, és vakarászás hangokat kell hallgatnom. :(
A férjemet meg állandóan forgatgatom az oldalára, mert a hátán, hasán horkol.
Valamikor meg a kutyim kelt fel, hogy takarjam be...kis elkényeztetett lelkem! :D

Poci: Örülök, hogy jót szundiztál délután. :) És ügyi vagy, hogy már kipipálhatod a kórházi listát is! :)

Megszültek a májusi topicból??? :shock:

Most vacsizunk, aztán lassan indulunk a dokihoz...este lehet jövök a hírekkel!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sajnos én is csatlakozom a pocakkeményedők táborához :oops: .
Ma délután már sajnos többször éreztem, hogy valami nem okés, én is bevettem még egy 250mg-os magnét, pedig reggel is bevettem a szokásost...
Lehet, hogy a frontot érezzük :roll: ???

Emi, sajnálom, hogy megint éjszakázol, lehet, hogy annyi idősen én is újra "kukorékolok" majd :oops: ?!
Mindenképp gyere a hírekkel :) !!!

Lehet, ledőlök kicsit, csak olyan gáz, mert a festővel vagyok itthon kettesben :oops: , mindegy, most ez a fontosabb...

Még este benézek! Mindenkinek jobbulást!

Pussz mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!
Ideértem én is nap végére, de cserébe jó hírekkel jöttem!
Megvolt ma a cukorterhelés! Hát nem volt vele semmi gondom, komolyan! Itthon megcsináltam a kis lötyimet, fél litykós üvegbe bele a glükóz, hozzácsavartam egy citromot, felöntöttem vízzel, jól összekevertem, és kész Mosoly
Szerencsére ebben az SZTK-ban nem gond, ha viszed magaddal, így legalább nem ott kellett szerencsétlenkedni. Majdnem meglincseltek, mert előre mertem menni. De basszus az elsőn van a labor, és a földszinten állt a sor vége.... Mondta a védőnő, hogy nyugodtan kérjem magam előre ilyen vizsgálatnál, mert 11-re se végzek! Ház volt morgolódás, de Zsolti csúnyán nézett rájuk, és nem mertek zsólni egy szót sem! Bírom, hogy a nyugdíjas nem ér rá.... na bocsi, kicsit elkalandoztam.
Szóval hülye fejjel azt elfelejtettem, hogy vizelet vizsgálat is lesz, és persze itthon szépen elintéztem a dolgomat. Na mindegy, megoldottam, bár nem kaptak túl sok mintát....
De elég volt!!!! Már meg is van az eredményem, és minden ok!
Az éhgyomri cukrom 4,8, a 120 perces pedig 5,63 lett!!!!!! Jaj úgy megkönnyebbültem!
Egyedül ami kicsit gázos, hogy a vizeletben találtak fehérjét, de az lehet pl. egy fertőzéstől is. Na mindegy, a lényeg, hogy a cukrom jó lett!!!!!

És begépeltem a listát, amit a védőnőtől kaptam, hátha jól jön valakinek!

Kórházi felszerelés

Mamának:

Elöl gombos hálóing (2-3 db)
Köntös
Papucs ( 1 szobai, 1 fürdő)
Fehérnemű (TENA Fix bugyi)+ (hazamenős fehérnemű)
Törölköző
Szappan, dezodor (diszkrét illatú)
Fogmosó felszerelés
Szalvéta (vászon és papír)
Papír zsebkendő, wc papír
WC ülésre tehető papír
Vastag betét (TENA LADY)
Evőeszköz
Üvegpohár, bögre
Mellszívó (igény szerint)
Igény szerint: intim betét, szoptató melltartó(k), melltartó betét, bimbóvédő krém, mellbimbó kiemelő, tejszaporítók (tea, homeopatia, karamaltz)
Babának hazavitelhez:
Rugdalózó
Kombi dressz
Sapka (1 vékony, 1 kötött)
Hideg idő esetén kötött kabát és meleg sapka
Pelenka 3 db
Nadrágpelenka 1 csomag
Babapléd
Babahordozó

Iratok:

Személyi igazolvány, Lakcímkártya, Terheskiskönyv, TAJ kártya, Házassági anyakönyvi kivonatról 300 napnál nm régebbi másolat, Apasági nyilatkozat- Hajadonsági nyilatkozat

A baba alapfelszerelése

1 db kiságy (ha lehet pólyázós)
1 db matrac (ha lehet kókusz)
1 db babakocsi
1 db farácsos járóka
1 db gyerekülés (autóba)
1 db babamérleg (kölcsönözhető)
3-4 db kombi dressz
3-4 db rugdalózó
1-2 db kiskabátka (évszaktól függően)
1-2 db vékony vagy vastag pamutsapka
2 db hálózsák
1 db levegőztető zsák
1-2 db vékony takaró+huzat
1 db vastag takaró+huzat
2 db lepedő (praktikus a sztreccs)
20 db textilpelenka (baba feje alá…)
2 csomag eldobható pelenka (min. 40 db)
1-1 db frottír és tetra fürdőlepedő
1 db fürdető kád
2 db mosdató kesztyű
légzésfigyelő (javasolt)

Babaápoláshoz:

1 db lázmérő
1 db szobahőmérő
1 db vízhőmérő
1 db babakád
1 doboz nedves törlőkendő ( sensitív popsira)
1 cs steril vatta
1 db bébi hajkefe
1 doboz fültisztító pálca
1-2 db műanyag szeméttartó
1 db szennyes tartó
1 db körömvágó

Babaetetéshez:

1 db cumisüveg
1 db etető cumi
1 db üvegmosó kefe
1 db kihajlós szélű (ún. presszós) pohár
1 db nagy lábas fertőtlenítéshez

Receptre:

1 dl 70% alkohol
1 popsi kenőcs gyógyszertári
1 db Hydrophiles fürdető
1 db hexaclorophenes hintőpor
1 db hintőpor gyógyszertári
1 db Konakion (K-vitamin)
1 cs. lázcsillapító kúp
Vigantol csepp 2. héttől

Megyek, és gyorsan visszaolvasok, aztán reagálok, ma nem voltam netközelben egész nap :(

zsofka83

Na sikerült visszaolvasnom!!!! :)

Niki drukkolok, hogy kiderüljön, hol a hiba, ez tényleg nagyon sok! Irreális! 35 m2 a lakásotok, Hogy fértek el? Mi most 53 m2-en lakunk, de így sincs semminek helye :(
A hidratáló krém alapból sem árt minden nap, nem csak azért, mert öregszik az ember lánya! :D
Jó az, szebb lesz tőle a bőröd!

Barbuss melyik volt ez a homeo? Örülök, hogy jobban vagy! Most látom hogy írtad! :) Ezt nem ismerem, de tök jó, hogy rendbeszedett!
Bébike! Ilyen takonykórra szerintem nagyon jó még az inhalálás, kamillával, és bele diapulmon tabletta! Az tisztítja ám rendesen az orrot, és segít kijönni annak, aminek ki kell!

Dodó boszorkányosan hangzik a ruha ügylet, szerintem is lehet jelnek felfogni!!!

Bibar ez nagyon durva! 130 ezer…. még „szerencse”, hogy engedik részletben fizetni!
Poci hogy bírta da vásárlást?

Meme gratula a férjed kinevezéséhez, nagyon ügyes lehet, ha már így egy hónap után „felfigyelt” rá a főnök!
36. hét-től már valóban nem koraszülött a baba!
Huh ez az éhgyomri jó későre tevődik! Nem tudod máshogy megoldani? Basszus én tuti éhenhalnék délig! Az viszont nagyon jó, hogy van, aki elkísér!
Barbuss pisilés: múltkor az intimtorna előadáson mondta a csaj, hogy terhesség alatt a lazítást kell gyakorolni, mert nem tudnak teljesen elernyedni a gátizmok, és hiába érzed úgy, nem szorítasz, akkor is szorítasz. Én erre tippelnék, de nem vagyok még szakértő a témában! Pénteken megyek először a tornára! Ha addig nem sikerül semmi okosat hallanod, megkérdezem neked, ha szeretnéd.
Az éhség…. hát én alapból ilyen vagyok, nem terhesen is! Éhes leszek, ergo RÖGTÖN ennem kell…. De most olvastam a hírlevélben, hogy ilyenkorra már napi 300-350 kcal-val több kell a szervezetnek…
Huh Edi, ez nem hangzott túl jól :( Remélem most már jobban vagy! Lehet Neked sem ártana előbb otthon maradnod?!
jaj Zsani ez tényleg rettenetes! De próbálj meg megnyugodni, és valahogy kizárni a gondolataidból! Tudom, hogy ez lehetetln, de csak a babára gondolj most, semmi másra!
Mamaki! Jövő heti felkészítő témája: Szülés, Együttszülés, alternatív szülés.
Ha megoldható, próbáld meg elhozni a párodat, ez kimondottan apás előadás! Én férjuram is jön!
Jaj képezljétek, tegnap azt mondta, hogy bejön velem szülni! eddig nagyon hezitált, én meg nem erőltettem, de azt mondta ott lesz!
És olyan édes volt, mert mondta a szülkésznő, hogy nem vágják el a köldökzsinórt, míg pulzál, csak utána, és este erről beszélgettünk, Zsolti meg kérdezte, hogy „mért, hát azt nem én vágom el????? „ Na mondom eddig a bentléttől is be volt tojva, most nagyon megjött a bátorsága! Én úgy örülök ennek!
Niki sajnálom a barátnődet, remélem már jobban van, és nem lesz semmi baj!
Közös képviselő meg jó nagy fütyi lehet!
Meme! Nekem a cukorterhelésnél ahogy levette az éhgyomrit, rögtön megmérte egy ilyen gyors kütyüvel, mert azt mondta, hogy ha már az 8 felett van, akkor nem szabad meginni a löttyöt, ezért kell megnézni. Azzal a kütyövel mérve 4,6 volt, a labor 4,8-at mért. Tehát kis eltérés van benne. És nekem ugye ma reggel csinálták, és már délután 5-től mehettem is érte :D
Bébike nyilallás néha nekem is van, gondolom ott is készülődnek az izmok, azért lehet. És nyugi, NEM LESZ SEMMI GOND!!!!
Születési dátumra nekünk a júni 28 „van kinézve” :D Ugyanis akkor van a házassági évfordulónk, Máté baba akkor már több, mint 38 hetes lesz, és én ezt így kitaláltam, hogy az milyen szép is lenne! Akkor leszünk két éves házasok! Dodó most olvasom, hogy Nektek is esélyes a házassági évforduló! Drukkolok, hogy így legyen!
Meme én meg voltam győződve róla, hogy nekem csakis lányom lehet, erre Máté baba lakik a pocakban! Ez a rossz anya leszek szöveg meg nagy baromság! :D
Szerintem névadónak akkor illik felkérni, mikor már megvan ababa, legalábbis nálunk tuti így lesz, már csak babonából is…
Nálunk érdekes helyzet lesz egyébként, mert én úgy gondoltam, hogy Zsolti legjobb barátja lesz a baba keresztapja, és az én legjobb barátnőm a keresztmamija. Na de hogy ezt a párok hogy fogják tolerálni…. illetve leginkább keresztpapinál gázos, mert neki van komoly kapcsolata, gyerekkel, meg mindennel…. szerintetek ez ciki?

Egy pár napja időnként olyan fojtogató érzés van a torkomban! Ez lehet a sav? Eszem a Renniet, de sokat nem ér :(
Valakinek ötlet rá, hogy mi lehet?

zsofka83

Hali lányok :)

Emi
jóóóó, hogy jöttél, már hiányoltunk :D:D:D:D
Ma már egészen jó, nem is keményedik annyit a pocakom, én is megijedtem nagyon, de mostanra megnyugodtam :)
Gyere este a hírekkel, ha lesz még erőd :D:D:D:D

Niki
Csak vágattál??? Mi van a barátnőddel???

Én holnap megyek fodrászhoz, már várom nagyon... :)

Zsofka
Fél liter vízbe kellett beletenned a glükózt??

Felhívtam ma a rendelőt, hogy nekem kell megcsinálni a glükózt? erre mondták, hogy igen... elsőnek azt mondtál 500ml vízbe kicsi citrommal.... aztán javított rajta 1- 1,5dl re.
Most akkor fél liter, vagy 1,5dl melyik????????
Vendég

megőrülök!!!!!!!!! egy órája jegyzetelek, írok és látom, h nem került be!!!!!! csak kb a felénél mentettem :twisted:

nem tudok mit tenni, próbálok nem foglalkozni a fejemmel :? visszaolvasok

mercy: jobban vagy már???? remélem "csak" a vírus volt a gond!!!

freyja: azért megnyugtató, h végre fültanúja voltál a dolgoknak... van nem kevés nő, akiket nehéz lerázni!!! talán azért hívja többször éjszaka, mert a párod éjszaka dolgozik, gondolja nappal pihen.

zsofka: szupi!!!!!! örülök, hogy sikeres volt a találkozó és h személyében megtaláltad, amit szeretnél!

niki: remélem kiderült a turpisság, h mi okozza a többletfogyasztást! nagyon bosszantó!!!! nekünk is jól jönne egy ilyen ember, mert mióta beköltöztünk négy éve, minden évben egyre nagyobb átalányt állapítanak meg, holott semmi plusz energiafelhasználás nincs a házban :shock:

barbuss: hát, nálatok a víz nem semmi!!!

fóka: örülök, h jöttél, rég láttunk! sajnálom a savasodást, úgy tűnik tényleg jönnek a kezdeti problémák :cry: remélem megvan a gyógymódod, h elviselhetőbb legyen!

dodó: tudod, kívánságtopic :wink: azért a kék mellé biztos, ami biztos maradjanak az unisexek is!

bibar: mennyi???? mármint a villanyszámlátok! biztos titokban nálatok is ültetvény van a ház aljában, annak kell az infralámpa :) el sem tudom képzelni mit használhat az ember, h ennyi legyen a számla :shock:

poci: sajnálom nálad is a savat :? remélem nem volt gond a vásárlással, keményedés nélkül megúsztad!

niki: örülök, h apa is veletek tud tartani uh-ra! :lol: :lol: :lol: tudom milyen rossz úgy menni, h nincs ott, sajna nálunk is volt ilyen!

meme: hatalmas gratula apának :lol: :lol: :lol: és jó, h nem mész egyedül!!!!!!!!

barbuss: a pisi nálam is szokott hasonló lenni :cry: éhség nem! végre valami :lol: áll.lag ilyesmi lehet a cukor esése....

edi: sajnálom az éjszakai rosszullétet, remélem mára már nyoma sem lesz és ki tudod magad pihenni!!!!!!!!!!

Kép
zsani78

akkor mindneki mástól elnézést, de képtelen vagyok most még egyszer nekiesni :oops: :cry:

Kép
zsani78

edi: nekem 2,5-3 deciben kellett :roll:

Kép
zsani78

Sziasztok!
Voltunk tecsóban, csak itt Keszin, hát nem volt vmi húde-hűde a választék, de amit szerettem volna, az mind volt :wink: Úgyhogy alakul a ruhatárunk, már tényleg csak 1-2 db kell :wink:

Örülök az elveszett báránykáknak :wink: Remélem ma mindenkinek jobb éjszakája, holnap meg jobb napja lesz! :P
Mi holnap Anyuhoz megyünk Emmával :) Nagyimat hazaengedték tegnap és meglátogatjuk :)

Zsofka, szuper, hogy jó lett a cukros eredményed!
Nekem is hasonló listám van, kivéve a body meg rugi mennyiséget :shock: egy (anyuka számára) peches napon 1 nap alatt elfogy 3-4 db :lol: szal szerintem 8-10 bodyig nem szabad megállni :wink:

Na megyek, fürdetés kezdődik, aztán az esti procedúra... Nincs ma vmi jó napom :? Gáborral is jól összevesztünk :( Még soha nem látott minket Emma veszekedni, de most vhogy mégis sikerült :? :( Azt hittem a szívem szakad meg amikor megláttam, hogy kucorodik a kanapén és csak néz csendben maga elé :cry: De annyira kikívánkozott már belőlem a dolog, hogy majd' szétrobbantam :oops: Áhhh mindegy, remélem holnap egy szebb nap vár ránk :wink:

Jóéjt Mindenkinek! :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani
szegénykém ez nem jó hír... ne éheztessd magad, pláne ilyen tökéletes cukor mellett... Felvettek táppénzre???
Vendég

Edi nekem a védőnő mondta ezt a fél liter vizet.
Lehet azért mondják a kevesebbet, hogy tuti meg tudd inni. Na mondjuk nekem nem volt ezzel gondom, olyan szomjas voltam, hogy két húzásra megittam a fél litert :D
Mondta is a néni, aki a vért vette, hogy csak nehogy búvárital legyen :D
Mikor mentem vissza, kérdezte is, hogy nem jött vissza? :D

zsofka83

Zsani
ez egyre jobb.... no most akkor mennyi vízbe tegyem a glükózt :S
Vendég

Edi, nekem is 2,5-3 deciben oldották fel :wink: szerintem jobban jársz a kevesebbel :lol: hamarabb lent van :wink:

Zsani! Sikerült a dokival beszélni? Jajj remélem hamar megnyugszol mostmár!!! Megy a +++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vááá még mindig halál ideges vagyok :? :oops: :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

edi: táppénzre felvettek, ezzel nincs gond! a vérnyomásom az egekben a fejem meg szétszakad.... már megint hánytam, annyira görcsöl a fejem, hiába csinálok bármit! most azon gondolkodom, h megfürdök és bevitetem magam a kórházba apával, h csináljanak vmit mert megőrülök!!!! a házidoki által adott gyógyszer sem használ.
én a legtöbb helyen a 3decit olvastam-hallottam, én is annyiba tettem!

Kép
zsani78

Zsani, biztos az idegeskedés miatt is görcsöl a fejed :? :( Fürdő+gyertyák+nyugi zene + apával beszélgetés közben - nem segítene?? csak nem kell a kórház :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Na megyek, legyetek jók! Holnap nem hiszem, hogy tudok jönni...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Oké, akkor marad a 3dl az a köztes út :)

Zsani
hűűűha, ez nem hangzik jól :( Ha ennyire rosszul vagy, akkor irány a kórház.... Szegénykém :(:(
Vendég

Zsani: először is örülök h jó a cukrod :wink: de most már léccives nyugodj meg... valahogy tessék ellazulni :( mert igy télleg kórház lesz a vége és hidd el nekem nem jó. én is idegből lettem rosszul és igy mentem be, de ott se mondanak semmit csak h nyugodj meg mert baj lesz :( nem csinálhat semmit. nyugtatót nem adhat. altatót sem.
szóval gondolatelterelés, apával kis összebújás, pocakpacsi verseny:
ki kap többet apa vagy anya? fürdő ha neked lehet ( no azért irigyellek :lol: :oops: ) gyertyák a lakásban, hangulatos fény...
és nyugi. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rendben?

Barbuss, nekem is veszekedős napom van. :(
front+kismama lélek biztos :roll:

egész nap csomagoltam. emeltem is. :oops: remélem nem lesz baj belőle... de senki nem jön segiteni pedig tudják a szitukat.
párom meg dolgozóban van :( :evil: szóval muszáj. csak ugy elgondolkoztam h ugye nem lesz baj... :?: :cry:

Kép
freyja

Zsani: annyira rossz, hogy nem tudunk segiteni Neked. A fejfajas az borzalmas, biztos vagyok benne, hogy az idegtol van. Hihetetlen, hogy hogy kikeszitett Apukad. kuldok sok ++++++++++ A vasarlast megusztam, orulok, hogy tul vagyok rajta, a borond is majdnem kesz, mar csak egy ket cucc nekem es Riccardo dolgai hianyzolnak. Jol elebe vagtam a dolgoknak, de igy legalabb mindig utra keszen allok.

Zsofka: elmentettem a Te listadat is, koszi.

Edi: huuuu mit is akartam Neked irni..nem tudom mar, ne haragudj :lol: :lol: :lol:

Barbuss: nyugi, eloferdul a veszekedes a legjobb csaladban is, viszont sajnalom, hogy Emma latta, de ugyes vagy Te majd korrigalod valahogy. Irtad a savasodast, kulonben nekem is az edestol lesz iszonyat savam, mastol nem igazan.
pocaklako

Zsani,
nekem a dokim algopyrint engedélyezett (dokim is, védőnőm is, háziorvosom is), amikor télen a down gyanú miatt izgultam, 4 napos migrénes fejfájásom volt, zokogtam a fájdalomtól, másfél algopyrin megnyugtatott, aztán 2 nap múlva kellett még 1. Azóta 2x vettem be, pár hét elteltével, a trükk az volt, nem vártam meg, míg megőrülök a fájdalomtól, így 1 elég volt.
Sajnálom, de irány az ágy, nagyon migrénesnek tűnik ez az egész tünetegyüttes, az meg valahogy az idegrendszerre extrán hat, én úgy tudom ki kell iktatni minden zavaró körülményt - nappal is sötétben legyél, semmi zaj, zene sem ajánlott ilyenkor, csak fekvés, minél kevesebb inger ér, annál jobb, apával csacsogást halaszd későbbre, de azért legyen a közeledben, az csak jóóóó ...
Vendég

Mellesleg sorry, de úgy örülök, hogy nem csak én "őrültem" meg, nekem is olyan kötekedős napjaim vannak (szegény anyámat spéciztem ki - mint mindig) ...
Nem tudom, gyanús, hogy alaptermészetem a "dolgoknak nem így kellene menniük" hozzáállás, csak zömmel uralkodom magamon ... most meg az alváshiány türelmetlenebbé tesz és gyakrabban adok hangot az elégedetlenségemnek, akkor is, ha tudom, hogy pont semmi nem változik, csak én leszek idegesebb/lehangoltabb ...

Tegnap vettem egy édes könyvet,
ANNE GEDDES - Első öt évem
http://www.libri.hu/konyv/elso-ot-evem.html
Semmi extra, de mégis, olyan kedves, olyan finoman diszkrét, arra gondoltam, majd jól elteszem és 18 éves szülinapjára átadom kislányomnak :)

Legyen pihentető nyugodt éjszakátok (magamnak is ezt kívánom) :)
Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Emma: nekem nagyon jól jött az eldobható hálós bugyi, és mivel nagyon jól nyúlik egyáltalán nem volt kényelmetlen. És tényleg jól tartotta a betétet! Én nem vettem fölé másikat.

Manorka: de készült fotó, ha leszedem előbb-utóbb a fényképező gépről, akkor felteszem :) Visszaolvasás: érdekel, hogy kivel mi történik, és közben reagálni már nem sokkal több idő :) Próbálnék naponta jönni, de nem mindig jön össze. :oops:

Poci sajnálom, hogy visszajött a sav, viszont örülök, hogy jól sikerült a vásárlás!

Meme: gratula párodnak az új munkakörhöz! Lakcím kártyát adják a születési anyakönyvi kivonattal együtt, TAJ kártyát nekünk anno postán küldték. GYES-t nem tudom hol kell intézni, de ha OEP, akkor a lakóhely szerinti illetékeshez kell menni szvsz. De a védőnő hátha tudja, szerintem kérdezz rá :oops: A 175 fokig dönthető babakocsi egy textil mózessel szerintem tökéletes.

Barbuss: a pisiléssel nálam is van ilyen! Szerintem ilyenkor nyom a baba valamit, mert nekem Zalánnal is előfordult ilyesmi, pedig semmi gond nem volt a vesémmel. Ilyenkor sokat próbálok inni egyébként. Az a furcsa, hogy hol van, hol nincs. Kaja: én kívánós vagyok nagyon, de ha nem eszek, nem leszek tőle rosszul. Összeveszést sajnálom :(

Edi: ez a pocak keményedés nagyon ijesztően hangzott, remélem csak ez a hülye időjárás okozza, és nem fog megismétlődni! Szerintem nagyon jól teszed, hogy nem dolgozol már júniusban!

Zsani basszus ez nagyon durva!!! Igaza van egyébként a többieknek, nem szabad aláírni semmit. örülök, hogy meg van a táppénzes papírod! Huh, ez az evés dolog nagyon nem egyszerű Nálad akkor :? Ha ennyire pocsékul vagy, lehet tényleg jobb lenne megmutatni magad egy dokinak :?

Mamaki: házassági anyakönyvi kivonat 2 éve kórház függő volt. Volt ahol 30napnál nem régebbi kellett, volt ahol 300 napnál. Az Istvánban két éve 300 napnál nem régebbi, többi kórház passz. Tescos infót köszi! Pocak keményedésnek meg tőled is hess!

Niki: drukk a barátnődnek, hogy minden rendben legyen! Villanyórás dolgot sikerült megoldani?

Bébike: sajnálom, hogy nem gyógyulsz, mielőbbi jobbulást végre! Nálam ilyen szurkálás nincs, de a fiammal volt, nem tudom mitől azóta sem. Minden rendben lesz nyugi ;) Ebben a topikban minden baba kivárja a szükséges időt ;)

Megérzések: nem mindenkinek jönnek be, én úgy gondoltam Zalánnal nem fogom betölteni a 40. hetet, ehhez képest 41+1-en szültem. Úh most is próbálok lélekben túlhordásra készülni.

Zsofka: örülök, hogy jó lett a cukor eredményed!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Megjöttem!!! :)

A dokinál minden rendben volt. :)
A kislányunk még mindig fejvégű fekvésben, és igen...még mindig kislány. :D
A dokibá meg is kérdezte, hogy mi lesz a keresztneve...mondtuk neki, hogy vagy Emília, vagy Liza.
Erre Ő: "Lefuttatta gondolatban, és mindkettő név passzol a vezetéknevéhez. :D"
Ma nagyon jófej volt!
A méhszáj zárt, átlagos magzatvízben úszkál picurka.
És még mindig hosszú combcsontú a kislányunk, jelenleg a combcsonti méretei 53mm.
BPD (fejátmérő): 74mm, AC (haskörfogat): 240mm
Becsült súlya 1298 g. :)
Hossza kb. 37,5 cm
Írtó aktív volt a drágánk, de azért sikerült elkapni egy pofis képet...két kezecskével. :)

Kép

A súlyom 74,5 kg, amin csodálkozom...na de biztosan nem csal a mérleg! :)
Legközelebb máj.5-én kell mennem, addig 1,5 kg hízás engedélyezett. :wink:

A vizeletben lévő cukorra annyit mondott a doki, hogy nem gáz mindaddig, amíg a terheléses cukoreredmény rendben van.
Ilyenkor terhesség esetén a vese másképp működik kicsit.

Emi

Emi

email4
Budapest

Bibar: Lebeszéltem Szonjával a harisnyás dolgot...csak oda kell adnod neki, és elteszi a fiókjába. :) Rendi volt nagyon.

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!
Hát egyelőre sajnos semmi nem derült ki. :( Most mérőműszer van a hűtőn.Ha az jó,akkor megy át a mosógépre pár napra és így tovább.:( Annyi jó, hogy adott pár tippet, hogy mivel lehet spórolni kicsit. Ezeket megvalósítjuk.

Barátnőm szerencsére jól van.Pár napig még megfigyelik, de aztán hazamehet.Szerencsére jól van a baba, a méhszáj van megrövidülve, de nem nyílt. most 2000-es neki.Munka viszont vége.

Most megyek ne haragudjatok, csak kicsit rossz a kedvem.Nekünk semmi sem akar egykönnyen összejönni.Úgy érzem sosem lépünk egyről a kettőre. :cry:
Jó éjt!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

fel*a*tam magam :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
freyja

Emi örülök, hogy minden rendben!

Niki: sajnálom, hogy nem tudtok semmit :(

Freya mi történt?

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Niki!
Sajnálom, hogy nem derült ki konkrétum!!

Freyja!!
Mi a baj????

Emma!
Fordítással hogy állsz??

d.dodó

beszélek épp a párommal telefonon.az ő gépe előtt ülök, mert munkaügyben ezt használom.és a gépe kiirja h email-ja érkezett.
mondom neki a telóba,valakitől jött emailed."kitől?"mondom évitől "milyen évi?" hát mondom honnan tudjam nem nyitogatom az emailjeidet! :evil: "nyisd ki" kinyitom. egy kép...

na szerintetek ki az aki a képen ölelgeti a párom???? a klub irodájában? :cry: :cry: :cry:
áhh én már nem mondok semmit. :( persze párom mondja h ne kombináljak mert se ideje se energiája más nőre. nem az lett volna a helyes válasz h nem kell más mert téged szeretlek????
most itt bőgök mint egy kis hülye csitri. :evil: :cry:

emi: nagyon szép a kisasszony.tök jó h te láttad :) irigykedek :)
meg a kislányra is :P
Niki: neked is fel a fejjel!!! megy egy kis esti plussz +++++++
barátnődnek meg sok pihit!

Kép
freyja

Freyja: Sajnálom, hogy folyamatosan zargat az a "K".
Mit ölelgeti a párodat??? Mekkora szemetek vannak!!!! :evil:
Próbálj nem sírni!!! Babu is szomorú lesz... :(
Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudja a párod melegebb éghajlatra elküldeni azt a nőt...mert hát nem az lenne a megfelelő???
Nem ölelgetni, meg nem felvenni a telót, nem SMS-ezni vele. :?

Emi

Emi

email4
Budapest

freyja!
Juj, ez durva.....elhiszem, hogy kibuktál....de talán, ha akkora "románc" lenne köztük, tuti nem engedi meg hogy kinyisd a mailjét, nem? Bár akkor se értem, miért engedi magát fotózni a csajjal, ha állítólag csak munka ügyben keresi. :roll:

d.dodó

tudom h butaság... nincs talán köztük semmi. alapból érzékeny vagyok, plusz rák jegyű és mos még pocakos is... ez érzelmi katasztrófa :( de rossz érzésem van ettől a nőtől, kiráz tőle a hideg és plusz még ez a hülye megérzés h mintha nyomulna.... :evil:
valami alapja van a rossz érzésemnek. még akkor is ha nincs közük semmit. vagy volt, vagy nyomúl a csaj, vagy lesz vagy nem tudom.
de ha sokat görcsölök ezen se lesz jobb. sőt. apának a fülébe bogarat teszek, magamat meg tönkre teszem. :( de nem tudok mit tenni.
közben iwiwen is ment már neki az üzi... :evil: :!: egyszerre email - kép - és iwiw ???? eskü megkeresem és megtépem :!: :!: :!:
egy felfújt szilikonos szájú picsa :!: :evil:

ja meg h munkaügy: én nem tom lányok ti ha megkérdezitek egy barátotokat pl h van e nála munka, és azt mondja most nincs de szólok ha van... hivogatnátok két naponta???? én tuti nem. majd hiv ha akar, én nem nyomulnék. vagy ez csak nekem furi?

Kép
freyja

Sajnos nem tudok aludni, mert annyira köhögök :( Gondoltam, behozom az esti lemaradásom és bekukkantok.

Emi: sajnálom a rossz éjszakákat. Micsoda jó fej kutyid van?! Takargatás?! :)

Maki: szegényke nálad is keményedés? Akkor lehet, hogy a front is beleszólhat, ha ennyien keményedünk. :( Sok-sok magnézium és pihi!!

Zsofka: örülök, hogy jól viselted a cukros lötyit! Fél lityó vízbe tetted bele? Uhhhh, de irigyellek! Nekem kb.1 dl-be öntötték, hiába vittem én is a kis frissen facsart citromos itókámat, nem lehetett :(
Csak azt a tömény szirpot lehetett meginnom. Tanulságos volt, ha legközelebb megyek esetleg még valaha cukorterhelésre, tuti nem oda fogok menni, ahová most. És azt a laboros nőcit kerülöm messziről majd.
Aranyos lehetett a párod, hogy ennyire felbátorodott, már a köldökzsinórt is elvágná :) Nem baj! Szokni kell a gondolatot, mert nem sokára itt lesz a nagy nap!

Barbuss: jobbulást mégegyszer nagyidnak! Szuper, hogy holnap már otthon lesz!
A veszekedést sajnálom, hogy Emma látta, hallotta. Egyébként meg kezdünk egyre türelmetlenebbek lenni, nem csak Te vagy így vele. Nálam is kb. 2 hete történt hasonló. Nórit iszonyatosan megviselte egy vitánk, sosem látott még így minket. Pedig hülyeségen kaptunk össze. Szegény lánykám meg elkezdett sírni. Persze a végén, mivel Apa fürdette, kérdezte, hogy most Anya buta volt?! De megmagyarázta neki, hogy nem, mindketten azok voltunk és többé ilyen nem lesz. A szívem szakadt meg. Így tudom, hogy mit éreztél, mikor megláttad a kis Manódat.
Nem is tudom elképzelni, hogy ahol mindennapos a veszekedés, ott mi zajlódhat le egy ilyen kisgyerekben?! A szülőkben meg pláne.... mert ahogy Téged is Barbuss meghatott, engem is nagyon. De ez természetes egy Anyától, nem?

Zsani: Remlélem, már kicsit megnyugodtál! Vigyázz magadra!! Felvettek táppénzre, innen már tojjál le mindenkit és csak magatokkal foglalkozz. Próbáld mihamarabb elfelejteni ezt a rémálmot. Apud is hátha lenyugszik és majd másképp látja a dolgokat. Remélem nagyon!!

Feyja: az emelés nem hangzik jól! Inkább ne, ha lehet! Te is vigyázz magadra!!! Irgum-burgum! Tudom, ha nincs segítség, akkor valahogy haladniuk kell a dolgoknak... ezt megértem. De inkább próbáld meg valahogy kerülni az emelgetést!
Micsoda?? Küldött mailt és magukról? Háááát, kiborító, az tuti. De próbálj megnyugodni ennek ellenére! Most a Picúr a legfontosabb! Lehet, hogy kellene beszélned a pároddal, hogy Téged ez bánt és nem a kombinálásról van szó, de ezek a dolgok nem esnek jól Neked. Idegesít és nincs szükséged arra, hogy zaklatott legyél. Kérd meg, hogy a telefonálgatások, smsek és a közös fotók szünjenek meg. Lehet, hogy a csajszi nyomul ezerrel. A párod meg nem annyira veszi a lapot. Jó pofának tűnik neki és ennyi.
De valahogy akkor is meg kellene oldani, valamelyikőjükkel beszélned kellene, mert így ha idegeskedsz magadat teszed tönkre. És Neked és a Babucitoknak nyugalomra van szüksége!!
Egyébként már szerettem volna mondani, hogy képzeld, anno mikor még fiatal, bulizós éveimben voltam én is a BKV-ba jártam. Most nem tudom, ki vezeti és kik vannak ott, de anno sok mindenkit ismertünk. Persze ez elég rég volt, így nevek már nem nagyon maradtak meg bennem, de arcokra tuti emlékeznék. De ez kb. 8-10 éve volt :(

Fóka: okés, várjuk a képeket! :)

Emi: gratu a jó hírekhez! Jó fej lehet a dokid!!

Niki: remélem, kiderül, hogy mi okozza a többlet fogyasztást!

További szép álmokat mindenkinek! Én is megpróbálok egyet szundizni, hátha sikerül.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt!
Csak nem én vagyok ma reggel az első?? Lizy szokásos fél 7-kor ébredt...csak ma én keltem hozzá, nem Ati!!

Manorka!
nemsemmi, hogy hajnalok hajnalán irogattál. Remélem azért tudtál aludni!

Többiek, merre vagytok??

d.dodó

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Dodó
megelőztél :wink: :wink: :wink:

Manorka
remélem már jobban vagy!!!!!én is türelmetlenebb vagyok jóval mint voltam :oops: :oops:

Freya
jaj elhiszem hogy idegesit ez a dolog,én már beszéltem volna acsajjal,na de az én férjem tudja is hogy milyen vagyok igy ez nem lenne probléma :oops: :oops:

Zsofi
szuper hogy túl vagy a cukros lötyin :lol: :lol:

Zsani
elmúlt a fejfájás???remélem megnyugodtál egy kicsit!!!

bibar

Jó reggelt!

Első éjszaka, hogy nemhogy nem ébredt, de egész hamar el is aludt. Na akkor lehet tényleg, hogy a tápi okozta.Lehet, hogy megfájdul tőle a pocak. Várom, hogy ébredjen.

Freyja, elhiszem, hogy kivagy. Én is tutira gyanakodnék. Nem tudok tanácsot adni sajnos, nagyon nehéz helyzet. Viszont küldök egy nagy -nagy ölelést!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?