Új privát üzeneted érkezett!

emma: az édesköményt hallottam már, h nem szabad, de nem emléxem hol és mivel kapcsolatban :oops:

Kép
zsani78

én meg csalánteát iszom a vizesedésre (nem folyamatosan, nem sokat), de ezt is sokan pl. nem javasolják! nekem eddig szerencsére rosszat nem okozott, ált.ban segít!!! mi itt már több dolog kapcsán megbeszéltük, h van, amit itt nem javasolnak, máshol viszont igen. és még a dokik-védőnők-gyermekorvosok sincsenek mindíg egy véleményen :? na, sokat segítettem :wink:

Kép
zsani78

Hm furi, mert a doki a székredesére nekem a Tamarinlax hashajtólekvárt írta, amit várandósoknak lehet szedni, mert nincs benne szenna.... Most megnéztem, és bíz jól rémlett, édeskömény van benne... :shock: Ennyire hülyék lennének a dokik??? :roll: Ráadásul úgy árulják, hogy kismamáknak ajánlott.... grrrrrr
Vendég

Én azt olvastam az édesköményről, hogy nem terheseknél arra (is) jó, hogy rendbe tegye a menstruációt, és hogy mivel erre ilyenkor nem annyira van szükség, felesleges vérzést okozhat...

A nőgyógyi csak annyit mondott, hogy nemrég hallotta, hogy ez segíthet az emésztésben, és hogy mivel csupa természetes dolog, ártani nem árthat. Én meg meg is vettem az első gyógyszertárban, ami szembejött, elolvastam a tájékoztatót és azt írja, hogy mivel az édeköménnyel kapcsolatban ellentmondásosak az adatok, terhesek inkább ne szedjék...

De ha a lekvárban is van, amit meg kifejezetten ajánlanak?!

Kép
emma.zunz

Zsani
na igen, ahány doki annyi féle verzió....

hmmm megint emelik a benzint csütörtöktől.... grrrr 4ft-benzin, 6ft gázolaj.... vicc, kíváncsi leszek, hogy hol fog megállni az emelés....
Vendég

Emma
hááát ez az, ez így most érdekes.... A lekvárba beleteszik, egyébként meg nem szedhető??? :S
A lekvár tájékoztatójában ez áll:
Íze hányingert nem okoz, ajánlott adagban terhesek is szedhetik.

na ilyenkor legyen okos az ember.... :S
Vendég

Ez a szoptatós kendő nagyon vicces, ennél feltűnőbb dolgot tényleg nehéz elképzelni :)
emma.zunz

Akkor megkockáztassam a feketeretek-édeskömény port? Lehet, hogy megpróbálok belőle este egy fél adagot...
emma.zunz

Mindig elhatározom pedig, hogy rendesen fogok enni, sok zöldséget meg gyümölcsöt, lehet, hogy az is elég lenne, de aztán annyival gyorsabb egy szendvics, pláne így konyha nélkül, amikor itthon vagyok, amikor meg nem, hát a büfében pláne nem árulnak salátát...
emma.zunz

hááát nehéz döntés... nem tudok tanácsot adni sajnos. Szerintem csak akkor kezd el szedni, ha az orvosod rábólint. Ő biztosan tudja, hogy szedheted-e avagy sem... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Emma: örülök h jöttél és h minden rendben van veletek :)
gyere sűrűbben :)

Mercy: csatlakozom, minket érdekel mi van veled...
ugyhogy léccives vigyázz magatokra!

Na megint hivta apát a kisasszony... :shock: :evil:
ééééés (konyhába sürögtem forogtam az ebéd miatt) FELVETTE
:) kicsit megnyugtató volt,valóban munkáról beszéltek. csak nagyon nem szimpi h ha csak munka miért hivja pl éjjel, meg 2naponta...
első mondata most is az volt: itthon vagyok.
de felvette. igyekszem most akkor nem konbinálni :)
biztos csak én vagyok hülye. pedig nem vagyok egy ok nélkül féltékenykedős :(

Kép
freyja

Sziasztok!
Megjöttünk a szülésznőtől!
Nagyon kedves, és aranyos, és jófej :)
Amiket megtudtunk:
Apuka bármilyen formában bent lehet a szülés alatt, tehát ha akar, csak a vajúdásnál, ha akar csak a szülésnél, ha akar, csak a szülés után abban a két órában megy be anyukához+ babához, mikor van az "összeszokás". Nagyon rugalmasak, azt mondta minden úgy lesz, ahogyan azt mi szeretnénk.
4 szülőszoba van, van egy hat ágyas vajúdó+ 1 "luxus" vajúdó amiben sarok kád van, meg franciaágy. Azt mondta ha nincs másik kismama éppen akkor végig lehet ott is lenni, ha van, akkor felváltva akár. Amúgy minden szülőszobához tartozik egy fürdőszoba.
Nem kell hozzá járni nst-re akkor sem, ha őt felfogadjuk, annyi van, hogy egyszer találkozunk vele "házon kívül", ami egy több órás beszélgetés, itt elmond mindent, a szülés egész folyamatát, meg mindent amit tudni kell, erre az alkalomra kér 5 ezer Ft-ot. Amúgy a szülésre is azt mondta, hogy ő nem mond árat, mindenki annyit ad, amennyit tud.
Ami nekem nagyon meglepő volt, de ez az én naívságom, hogy szóba került, hogy ha a 36. hét előtt indul meg a szülés, akkor egyáltalán nem biztos, hogy lehet ott szülni. A 35. hétnél már mérlegelnek, de előtte átirányítják a kismamit egy olyan kórházba, ahol van koraszülött részleg. Na de erre nem fog sor kerülni!
Összességében abban maradtunk, hogy kb. egy hónap múlva találkozunk újra, és akkor beszélgetünk részletesen!
Ott volt Zsolti is, neki is szimpatikus volt a nő, úgyhogy nem is keresünk tovább, MEGVAN A SZÜLÉSZNŐNK!!!!! :D

Reggel pedig megyünk édes löttyöt inni :S
Annak mikorra van meg az eredménye?

zsofka83

Emma!
Örülök, hogy jöttél! Kicsit le vagyok maradva...milyen nyelvre fordítod a regényt??

Zsófi!
Szupi, hogy ilyen jó élményekkel jöttetek haza!!

d.dodó

Emma, örülök, hogy hallottunk Rólad is!!És annak is, hogy kezd lezárulni ez a Down ügy!!!!Éljen-éljen!!!

Zsani sajnálom, hogy ilyen tar paraszt nőcibe futottál. És azt meg főleg, hogy apukád hogy reagált. :cry:

Manorka!Akkor lehet, hogy igazam lesz???? Ma vettem megint Milumilt és este már azt kapta.Hátha.....De érdekes volt,amit írtál amúgy.Kíváncsi leszek
Azt szeretném kérdezni meddig elég ez a Milupa gyerekital így egy dobozzal?

Teljesen kibuktam ma. Bocs, hogy panaszkodom, de..... Eddig is havi 9100Ft-os villanyszámlát fizettünk, úgy hogy nem megy a TV napközben, nem megy folyamatosan a számítógép, nincs semmi extra kütyünk sem. Erre ezen felül kijött 23000Ft-os elszámoló számla. Az azt jelenti, hogy havi 11000Ft villanyt fogunk fizetni a 35nm-es lakásunkra. És a szárítót sem mindig használom, csak ha olyat mosok, vagy egyszerre kell sokat mosni. Lényeg kihívtam holnapra a villanyszerelőt, aki beméri a gépeinket és a villanyórát.Tök jó, mert ez kb. 2000Ft-ba fog kerülni, míg ha az Eon-t hívom, és mégis jó a villanyóra,akkor 20000Ft-ot kell fizetni. Remélem megtalálja a hibaforrást, mert kizártnak tartom, hogy tényleg ennyi lenne a valós fogyasztásunk. Most még kibírjuk fizetni ezt az elszámolót, de jövőre Lara mellett már nem. :( Kérek egy pici drukkot, hogy kiderüljön a bibi!!!!! :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Végigolvastam mindent, de a felét elfelejtettem és most nem jegyzeteltem :oops:

Bébike, már miért haragudnék? Ne viccelj má' :lol:

Zsani, hú micsoda nap :( Nagyon sajnálom... A többiek már leírták: alapból védett vagy a terhesség miatt, táppénzen meg pláne!
Többen is írjátok, hogy milyen nem jó a vizsony a szülőkkel - fú ez olyan nagyon rossz lehet :( én el sem tudom képzelni :roll: szerencsére :)

Mercy, nem tudod kizárni a feszültséget okozó dolgokat a mindennapokból? Pl. hanyagolhatnátok anyóst... :? csak mert lehet, hogy tudat alatt hatnak ezek a dolgok :roll: vigyázz nagyon magatokra!

Emma, jó hogy jöttél :) Nem semmi progi a hátralevő időre :D Kitartás! Azért pihenj is, ezt a 9 hónapot nem lehet újra csinálni, megéri kicsit befelé is figyelni :wink:
Mostanában nekem is hullámzó az emésztésem :roll: Nekem egyébként alapból gondom van ezzel a témával, de ha odafigyelek és minden nap eszek Aktíviát (tudom, nagyon reklám-szagú, pedig nem az akar lenni :lol:), akkor nincs gondom :wink: nem minden nap, de tudok magamtól :wink:

Szoptatós kendő - na hát jót röhögtem :lol: úgy látszik már nem tudnak milyen újdonságot kitalálni, amit rá lehetne sózni a kismamákra :evil:

Manorka, Bébike és a többi betegeskedő: jobbulást!!! Nekem a szűnni nem akaró köhögésemet 2 nap alatt elfújta egy homeós bogyó :wink: és baromira büszke vagyok magamra, mert én választottam a tünetek alapján :D :lol:

Pakolászás: ma kiraktam a ruhákat, egész nap pakoltam :roll: Tisztára rajtam van a fészekrakás :roll: kicsit még korai, nem? Mindenesetre ma úgyis mentem gyógyszertárba, úgyhogy megvettem a fantasztikus hálós bugyit és az egyéb kellékeket :lol: Össze még azért nem pakolok :D Ja meg addig nem jutottam el, hogy milyen ruhából mennyi van, úgyhogy az majd holnap jön, és akkor meglesz a listám is, hogy mi hiányzik még kismanónak :)

Na megyek, bevágódom Apa mellé a kanapéra :) Jóéjt mindenkinek :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Fú Niki, nagyon drukkolok, hogy kiderüljön!!!
Nekünk a vízdíj ilyen... Ma hoztam fel az elszámolást és ugyanígy elhatároztam, hogy a végére járok, mert eddig is 11-14e között fizettünk havonta, de most 17e-ről jött az elszámolás :shock: bakker ha folyamatosan folyatom a vizet se lesz ennyi :shock: nem értem, hogy hogy lehet :cry:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Csak gyorsan beneztem hozzatok Lanyok!
Emma, jo hogy jottel es minden okes veletek, kezdtunk mar aggodni ertetek egy picit!

Niki: remeljuk sikerul megtalalni a hiba forrasat.

Freyja: remeljuk a legjobbakat

Megyek Csajszik, jo ejt mindenkinek! Reggel tali
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Hú Barbuss az sem semmi!!!!!!!!!!!!
Ehhez én nem tudok hozzászólni, mert nálunk kp fűtés van, így a melegvíz az Alfa nován keresztül jön.Csak a hidegvízért fizetünk a VCSM-nek,az meg havi 3-4e. Mondjuk a meleg az sok nagyon szerintem!
Most hívott nagymamám és ecsetelte, hogy ez nem sok. Mert nekik(2 házban laknak ketten!!) havi 8000Ft, de mi mennyivel többet mosunk.Ja a mosásunk havi 4000Ft úgy hogy nekik 2 hűtő+1 fagyó van, ketten Tv-znek, két házban világítanak stb. Áááááá.Úgy felidegelt!!!!! Aztán lehet, hogy a végén igaza lesz.Bár én gyanakszom a hűtőnkre is, mert állandóan befagy, ha meg alacsonyabb hőfokra veszem,akkor nem fagyaszt. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Végre idejutottam én is, a hosszú hétvégén nem volt időm leülni netezni :)

Meme: igenis csinos a pocakod :) Huh, nagyon sajnálom, hogy gáz volt pénteken a tárgyaláson, de Nócit nem fogják tőletek elvenni, ezen ne aggódj!!! Ahogy a többiek is írták sokkal rosszabb körülmények között élőktől se veszik el a gyereket. Drukk a szükséges két tanúhoz meg a DOLOGhoz! Babakocsi jól néz ki, ha lesz mellé másik kocsitok is, amiben rendesen tud feküdni a babó, akkor rohangálósnak jó :)

Emi remélem a hányinger már elköltözött tőled!

Dóri (d76): sajnálom a sok savat, nekem is több van most, mint az első terhességgel volt :? Alakul Nálad is a pocak :D A pasik tényleg nem egyszerűek, ha esküvőről van szó, akkor meg néha főleg nem!

Barbuss szépen gömbölyödsz!

Dodó: sajnálom a múlt heti vitát a pároddal :( Kisdinnyéd jól néz ki :) Ez a torta pedig merénylet ellenem, megyek és eszek némi csokinyulat, ha már marcipán nincs itthon :D Húúú az a kalács is szenzációsan néz ki! Tényleg jól néz ki ez a babakocsi!

Edi: remélem a hétvégén rendbe jöttél! Baglyos takaró nagyon aranyos!

Bébike: huh, sajnálom, hogy ennyi mellékhatása van a gyógyszernek. Remélem javult azóta a helyzet! Sajnálom, hogy anyukád nem tud segíteni, de gondolom a főnökétől is függ a dolog, akkor is, ha nyugdíj mellett dolgozik :( De legalább éreztethetné Veled, hogy ő szíve szerint menne, vagy valami... Megfázásból jobbulást!

Freya: jól néz ki a kiságy! Piros pöttyöket passzolom. Telefonálgatós sztorit sajnálom, elég furcsán reagálta le párod ezt a telefon dolgot, de örülök, hogy azóta megnyugodtál! Hajrá hétvégi költözés!

Poci: anyósod no comment :? Pocakod nagyon csinos gömbölyű :) Ez a csokinyúl evős kép nem semmi :D Sajnálom a barnázást :( Kórházi listám valahol meg van a Zalános, összekészíteni csak 36. betöltött hét után fogom, majd bemásolom én is.

Mercy: nagyon helyes a babátok! Sem az ügyelet, sem a kórház nem hangzik jól, vigyázz Magadra és jobbulást!

Sakura az exed továbbra se semmi... 6 bejgli miatt elismerésem :)

Zsani: ez a doki valami hihetetlenül bunkó volt! Építkezés hogy áll? Basszus apukád nagyon durva! Ennyire nem bízik a saját lányában??? Ha nem iratod ki magad se rúghat ki semmiképp, a terhesség védelmet nyújt. Csak akkor ugye dolgozni kéne.

Csipet: én a Manducát akkor vettem, amikor Zalán már 10 hónapos volt. 3 hónapos koráig simán hordoztam rugalmaskendőben, aztán kb 4 hónapos volt, amikor vettem egy Liliputi csatos hordozót (Manducához hasonló). Onnantól kezdve azt használtam. Abban nincs szűkítő. Állítólag a Manducát se jó rögtön újszülöttként használni, csak 6-8 hetes kortól.
Apehhal mi is szívunk, másfél hete beadtam egy felülvizsgálati kérelmet, hogy nem jogosan tartják vissza a pénzünk, múlt hét pénteken bevittem személyesen az ügyintézőnek, mert még nem kapta meg!!! Azt ígérte ma hívja a párom, hát szerintetek hívta már?? Komolyan nagyon elegem van belőlük!

Bibar: jól néz ki az aranyesőtök, meg a kisfiad is helyes! Jobbulást mindkettőtöknek!

Főzés: én is azóta főzök, amióta a párommal együtt élünk, bele kellett jönni, nem volt egyszerű. Rántást csinálni annyira utálok, hogy nálunk szinte az összes főzelék habarva van. :oops: Sütni én is mostanában kezdtem el, illetve rájöttem, hogy az általam évek óta ismert és készített egy szem süteményt marha jól lehet variálni, ráadásul még egyszerű is.

Niki vigyázz magadra, remélem azóta nem volt rózsaszín! Bordó törcsiket én a terhesség idejére félre raktam, mikor egyszer idegbajt kaptam némi piros szösztől :oops: Felsírás: nem lehet a foga? Zalánnak jön az első szemfoga, szenvedünk vele nem is kicsit. Egyikkel se volt ilyen nagyon nyűgös. A másik ami nálunk még néha bekavar a frontok (de nem mindig) Drukk, hogy kiderüljön a magas villanyfogyasztás oka!

Isabo,Krisz74: üdv itt!

Manorka: mielőbbi jobbulást!

Bimbóvédőkrém nekem Aventes volt, nagyon szerettem.

Anyamaci: én úgy gondolom, hogy felesleges előre parázni akár a szülés, akár a szoptatás témakörén, de azért jobb tudni, hogy nem biztos, hogy leányálom lesz pl eleinte a szoptatás. Nem biztos, hogy kisebesedik a cici (nekem nem tette), de előfordulhat, és jó ha ilyenkor van mihez nyúlni, mintha akkor kezdesz el gondolkozni, hogy mit is kéne tenni ezzel ;) Egyébként Niki leírásával abszolút egyetértek! "Szóval ha nem részletében nézed,akkor lányregény!" Részleteiben nézve nem feltétlenül :D de én el nem cserélném semmire :D

Emma tök jó, hogy benéztél, gyere amikor tudsz :)

Nálam is kezd egyre többször jönni a savasodás, főleg délután és este, és kezdek ott tartani mint az elején: késő délután/este már nem tudok rendesen enni. Lánykám nagyon sokat mocorog, én hihetetlenül élvezem :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

De arik vagytok, hogy örültök nekem, köszi :)

Dodó, ezt most spanyolról magyarra fordítom, nagyon lassan megy...

Barbuss, én is nekiálltam az aktívia-kúrának, 15 napot írnak, hogy annyi kell, amíg hat, most 10 körül tartok, meglátjuk...

A listával kapcsolatban van valami, amit nem értek, akinek nem ez az első alkalom, hogy ilyesmivel találkozik, az biztos tudja: ennek az eldobható bugyinak mi a lényege? Csak fotón láttam, de nem tűnik túl kényelmesnek, nem jó, ha valami olcsó pamutbugyit vesz az ember, aztán kidobja? Vagy a szokásosakból visz párat és aztán kimossa? Mondjuk én a terhesbugyit se értem...

A kórházában már volt mindenki? Én a jövő héten megyek először erre a cukros dologra, kíváncsi is vagyok, milyen a hely... És szülésznőt hogy választ az ember?

Kép
emma.zunz

Sziasztok!!
Képzeljétek, délután előszedtem a ruhácskákat, átválogattam. Egyenlőre az 50-56-osokat és a 62-eseket szedtem külön zacsiba (mosni még nem fogom), és mondtam, hogy ez egy "jel", hogy csak unisex, és kék rucikat találtam meg. :shock: Pedig volt Lizynek nem is egy rózsaszín kis nacija, és nem tudom merre vannak.
Na azért majd előkutatom, hogy a közelben legyenek, ha mégis kelleni fog, de tök érdekes, hogy 5 zacsi ruhát táválogattam, és azok nincsenek meg!

d.dodó

emma!
Hálós bugyinak a légyege, hogy a naaaaaagy TENA betétet (amin asszem nincs is ragadós csík), de elkel az első napokban a vérzés miatt, jól odafogja. Meg nekünk a korházban mikor már elment a magzatvíz is adtak óriás betétet (nevenincs), azt is jól odafogta, nem kellett a combod közé szorítva tartani! És kényelmes, semmi baj nincs vele. (nekünk nem kell vinni, ezt is adnak mint mindent).

d.dodó

Niki: korábban a tápi olyan 2 hétig volt elég, de amióta a 2 éves tejitalt issza, az talán olyan 8-9 napig. Időnként szokott lenni akcióban, amikor 2 dobozt összecsomagolva árulnak, akkor szoktunk előre feltankolni belőle. Én egyébként nagyon meg vagyok elégedve ezzel, mert minden fontos vitamin, ásványi anyag benne van. Természetes immunerősítő :)
De Ti még receptre veszitek a tápit, nem? Nekem úgy rémlett, hogy 1 éves korig írattam fel a dokinővel és jóval olcsóbb volt. De lehet azért, mert AR-es volt, nem a sima HA-s.
Kivi vagyok, mit mond majd a villanyszerelő. Tavaly mi is ilyen dologgal küzdöttünk. Vettünk is egy fogyasztásmérőt és kiderült, hogy a kazán a bűnös. :? :shock:

Fóki: olyan aranyos vagy, hogy így mindenkinek válaszolsz. Nem semmi lehet bepótolni az olvasást és közben még jegyzetelni is.
Ari vagy! Fiacskádról nem készült húsvéti kép? 8) Csak mert úúúúgy dugdostad Őt előlünk! :)

Emma: örülök, hogy minden okés Veletek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

emma!
Amugy grat a 26. héthez!! Én nem megyek korházlátogatásra, mert nekünk csak egy aulában ülve képeken mutatják meg...és én már láttam ugy is, meg ugye mikor Lizyt szültem, élőben is! :lol:

d.dodó

Hihetetlen, elmegyek pár órára és már három oldal betelt ...
Miket is olvastam?
Ja igen, GYÓGYULJATOK MEG kismamik!
Én ma majdnem elküldtem mindenkit melegebb éghajlatra, de uralkodtam magamon, pedig most a terhességi hormonokra is ráfoghatnám ...
De gyanítom, hogy ez a tavaszi átállás kavar be mindenkinél testileg lelkileg.
Mercy, vigyázz magadra, ma beszéltem egy ismerősömmel, hasonló tünetei voltak, mint neked, pedig nem terhes, ezért lehet, egy jó kis vírust nyaltál be.

Zsofka, megértem, hogy a kutyátok is a gyereketek :)
Én is így voltam ez enyémmel, imádtam, rajongtam érte - imádom még most is, pedig pár éve nincs már testben velünk ...
De abszolút gyerek kategória :)

Bébike, te is gyógyulj meg, én 19-én 18.40-re megyek.
:( Általában nekem az esti időpont a jobb, a múltkor véletlenül mentem 15.40-re ...

Emma - tea ... háááááááát, csak azt tudom mondani, hogy kérdezd meg védőnődet is, vagy másik orvost.
A csalánteának is utána olvastam ...
Az a lényeg, hogy az erősebb vízhajtók a magzatvíz mennyiségét is csökkenthetik ... de mi számít erősnek?
Aki bp-i, tudom ajánlani a Széna téri patikát (Mammuttal szemben), mert ott sok a homeopátiás szer, vannak kifejezetten kismamiknak szólók is ...

Na megyek, a Zuram hiányol, kényeztetem kicsit!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Köszi, Dodó, én már alig bírom követni a heteket :)

Ahaaaaaa, szóval a betétnek veszi az ember a bugyit, hát erre nem gondoltam, meg arra sem, hogy annyi lesz ott a vér... És akkor a hálós fölé kell venni az igazi bugyit? Vagy nem? Hude nem értek én ezekhez a dolgokhoz...

Kép
emma.zunz

Emma!
Nem, a hálós fülé nem kell semmi! :) Épp elég lesz az nyárderekán a hülye betéttel együtt. :lol: 8)

d.dodó

fülé=fölé :lol:

d.dodó

Hát, Dodó, nehéz elképzelni magam ebben a hálós cuccban, de biztos ki van ez találva... :)

Kép
emma.zunz

emma!
A körülményekhez képest a lehető legkényelmesebb lesz, hidd el. Tampon ugyis egy időre felejtős!! :lol:
Amugymeg tényleg praktikus, mert ha véres lesz, csak kidobod, és veszel fel másikat!! Szerintem jó találmány.
Amugy meg nyugodtan kérdezz bármi ilyet, hisz egy először szülő nő tényleg nem tud sokmindent.....2 éve még én is igy voltam! :)

d.dodó

Köszi, Dodó, biztos lesz még egy csomó ilyen hülye kérdésem... :)
Mára elköszönök, megyek fürdeni, aztán még kicsit fordítok, aztán alvás...

Jó éjt!

E.

Kép
emma.zunz

Jó éjt!
Én is megyek!!

d.dodó

Jó reggelt :lol: :lol:

Niki
nekünk 130.000 ft-os számla jött ki mert rosszul volt beállitva a havi fizetőnk,igy most azt nyögjük részletbe :twisted: :twisted: és mi is 11000 et fizetünk havonta :twisted: :twisted: gondolhatod én is lepadlóztam mikor kijött :twisted: :twisted:

Zsani
sajnálom hogy belefutottál egy ilyen parasztba :evil: :evil:

Zsófi
örülök hogy tetszett a szülésznő :lol: :lol:

Barbus
csak rakosgasd a kis fészked :wink: :wink: :wink: :wink:

még jövök csak szólitanak :wink:

bibar

Hello Lanyok!

Jottem mar a szokasos reggeli bekoszonesre. Remelem mindenki jol aludt. Tagnap este ismet majd belefulladtam a savba..annyira gaz volt, lehet megint visszater a savas idoszak. Tobb mint 2 hete ki sem tettem a labam a lakasbol, tudom szigoru fekves van, de ma delelott el kell, hogy szaladjunk bevasarolni egy gyorsat, meg megveszem a dolgokat a korhazba, ki tudja legkozelebb mikor fogok tudni ujra elmenni. Remeljuk abban az egy oraban nem tortenik semmi baj.

Na megyek is van meg par dolgom most reggel, mindenkinek szep napot kivanok, majd jovok!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Jó reggelt!

Nekem is volt ilyen hálós bugyim tavaly, most gondolkodom, hogy veszek-e.Nekem mondjuk a Tenanak sem volt meg a létjogosultsága. De amúgy biztos eleve már akkor gond volt velem, mert szülés után voltak problémáim(eü küret, hormont kaptam, 10 hét folyamatos vérzés,etc.)

Manorka! Hú, de sokáig elég volt a tápi.Nálunk egy doboz max 1 hétig elég. A doki csak a Ha-st írhatta fel nekünk,és azt is csak 9 hóig, mert a 9+-ban már nincs Ha-s. Éjjel viszont most nem keltünk. Bár cserébe nagyon nehezen aludt el,de nem ébredt meg. Szóval kezd tényleg izgi lenni a dolog! :roll:

Na ma meg fodrász!!!Hátam közepére kívánom, de ezer éve nem voltam, biztos szét van már töredezve a hajam, mutály!!! Tegnap kértem pár tippet a kozmetikustól, és azt ajánlotta, hogy "benne vagyok a korban mostmár", így használjak naponta hidratálót az arcomra és szemránckrémet. Dobtam egy hátast, azonnal. Öregszem!!! :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Poci vigyázz nagyon magadra!!!!És ha érzed, hogy fáradsz,azonnal csüccs le!!!! :wink: A savat sajnálom!A fene, hogy így megkínoz Téged! :evil:

Bibar!!!!Aztaaaa!!!!130000 nagggyon durva!!!!!! Ááááá, nem létezik!!!Ez szörnyű!!! Már mondom a miénken is kiakadtam, de eeeez!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ja és nem is újságoltam még el! 21-én megyek Pestre az Istenhegyibe!!!!Végül csak oda kértem időpontot Bátorfy-hoz. Vele elégedett voltam a múltkor is, max ha mindent rendben talál, megkérem, hogy a végén mozizzunk egy pöppet. :D És jön Dani is!!!!Ez külön öröm, mert jóformán egyetlen uh-ra jutott el velem eddig.Rikivel jóval többön ott volt, de azóta változott a dokim magánrendelése. :( És ha már Pöstön leszünk,akkor benézek a H und M-be, masnin fejpántért pici lánykánknak, mert állítólag ott lehet kapni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jóóóó reggelt!!

Bibar: jobban vagytok??

Emma: jó hogy jöttél!! Örülök, hogy megoldódott a down!!!

Basszus! Most olvastalak titeket, de már kifüstölt, hogy miről volt szó...:( 1000 bocsi!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Poci: jó vásárlast!! De azért nagyon vigyi magadra!!! Lassan, óvatosan!!! OKés???

Niki: nekem is kéne menni fodrászhoz, mert már elég cefetül néz ki a séróm:( Mióta terhes vagyok, nem festettem be a hajam (apa nem engedi), és csak nőőő le a vörös, alatta meg a sötétbarna...elég gáz... De van egy bevált fodrászom, akihez már vagy 15 éve járok, ha nme több, és ő mindig olyanra csinálja, amilyenre elképzelem. Persze ő most nincs, mert nem rég szült, így nem tudok elmenni hozzá. De lehet felhívom, hogy jövő 7en nem e tud beugrani egy fél órára, hogy rendbe tegye a búrám :) Most sacc a lapockám közepéig ér, de ha eljutok fodrászhoz, tuti levágatom egész rövidre...babóval könnyebb, nem kell annyit pepecselni vele!

Jaaaa! Képzeljétek!! Büszkén jelentem, hogy apácska mától programozó az új munkahelyén! :) Ugy volt, hogy 3 hónapig betanulja azt a gépet, amire a programokat fogja írni, ugyhogy eddig munkásrucis volt, de a főnök azt mondta, hogy már így is többet ért hozzá, mint ő, (1hónap után), úgyhogy inkább csinálja ő a progikat!! :) Olyan büszke vagyok ráááá!! :)

Ma megyek a fogdokihoz este! :(

Hétfőn meg cukiterhelés! Ésss! Végre megnyugodtam, mert úgy volt, hogy egyedül kell menjek. Be voltam sz@rva, hogy nehogy rosszul legyek az úton. Elvileg majd csak 10 körül érek oda a kórházba, aztán még mennem kell a vérvételes papírért, lesz kb11, mire meglesz, akkor még fel a laborba, kb fél12-12 lesz mire leveszik az éhgyomrit...és persze kocsival megyek. Nme nagy táv, csak 35km, de elég veszélyes útszakasz. Féltem egyedül elindulni. De nem megyek egyedül! :D Az egyetlen barátnőm eljön velem! Vesz ki szabadságot, és eljön velem! :) Ő az egyetlen( meg a férje), akire számíthatunk mindenben...meg persze egymásra apával :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Süt a napocskaaaa!! Dejóóóó!! Sokkal jobb kedvem van tőle!! :)

megkukkantottam, hogy ha június 10-én akarna kibújni Nócikám, akkor már sztem zöld utat kapnánk! Június 9-én töltöm a 36. hetet! Onnantól már nem koraszülött, ugye??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme gratulálok a férjednek!!!Tényleg nagyon ügyes!!!!!!!!! :lol:
De jó, hogy valaki olyanra tud csinálni,amilyenre szereted.Az enyém sosem olyan, de sebaj. Én normálisan 3 hetente festem, terhesen meg szoptatósan 6 hetente. A világos vörös haj nagyon kilátszik a fekete alól, úgyhogy nem nőhet le.
NMa megyek, kezdődik a nap!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt :D

Emma, ez a hálós bugyi téma nekem is kínai volt az első gyerkőccel, de Dodó leírta a lényeget :wink: Nekem az volt még nagy előnye, hogy ha kimosod, akkor 1 órán belül megszárad, szal a 2 darabos csomit simán lehet cserélgetni abban a pár napban, amíg a nagy betét kell. Én haza már éjszakaival meg sima bugyival mentem :wink: Ha esetleg erősen vérzel az első pár napban, akkor arra kár lenne egy normál bugyeszt elpazarolni :wink:

Fóka, rántással én is így vagyok :oops: Jó, hogy nem vagyok egyedül :lol:

Niki! Na én még ritkábban járok kozmetikushoz :oops: de nekem is azt mondta múlt hónapban, hogy kezdjek el éjszakai krémet használni és lehetőleg ránctalanítót :roll: :?

Meme! Gratula a párodnak :)

Poci! Csak óvatosan! Nem lesz gond, meglátod :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

És végre nem felejtem el - 2 kérdésem lenne :lol: vki tapasztal hasonlót?
1. nem tudok normálisan pisilni :? mármint érzem, hogy kell, elmegyek, de csak nagyon kis sugárban tud kijönni (bocs, de nem tudom máshogy írni...), és ha sok van, akkor van hogy 1 percig is pisilek :shock: nem az a baj, hogy úgy érzem, hogy kell, de nincs mit, hanem hogy vmiért nem tud rendesen kijönni :oops: nem tudom érthető-e...
2. úgy tör rám hirtelen az éhség, hogy rosszul leszek ha rövid időn belül nem eszem :shock: ez mi? leesik a vércukrom? ja és úgy általában megjött az étvágyam :oops: egyszerre nem többet, de többször eszem :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki
s.o.s a cimed ird meg légyszi :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbus
az első nálam is van :oops: :oops: :oops: :oops:

Meme
köszi már alakulunk :oops: :oops: :oops: hú én nem tudom meddig koraszülött a manó :oops: :oops: :oops:

még jövök csak csomagolom az ezer feladni való csomit :wink: :wink: :wink:

bibar

Reggelt lányok :)

Emma
Én nem hordtam ilyen hálós bugyit, normál pamut bugyit vittem, mert az a háló nem jött be... A sima pamut bugyi is jó, és én nem dobtam ki, mert még csak pöttyös sem lett, de van akinél sokkal több cucc jön ki szülés után... ez is változó. Majd próbáld ki és rájössz jó-e vagy sem.

Barbuss
ismerős a hirtelen éhség és rosszul lét. Igen, ilyenkor leesik a vércukor. Nálam ez párosúl még néha kézremegéssel és szédüléssel is. A doki azt mondta, hogy gyakrabban kellene ennem keveset.... hááát jó, de ha nem vagyok éhes, akkor mivan :roll:

Pocak
csak óvatosan vásárolgass, majd gyere utána :)

Nekem pokolian rossz éjszakám volt. Felébredtem fél4-kor, hogy nagyon rosszul vagyok. Már este is kőkemény volt a pocakom, magnéziumot vettem be gyorsan, és lefeküdtem. Éjjel ez még rosszabb lett, pokolian kemény volt, vert a víz, szédültem, hányingerem volt. De, hogy mi a fenétől????? :shock:
Hülyére rémültem gondolhatjátok.... :oops: Azonnal bevettem megint 2szem Magne B6-ot, meg ittam vizet és figyeltem. Közben Boti tegnap egész nap meg sem moccant, már a víz vert, rémeket láttam éjjel, hiába hallottam a szívhangját nem nyugtatott meg.... Majd hosszas para után 6-kor végre puhult a pocak kicsit, és elaludtam 20 percre, mert kelni kellett, munka van.....

Ez természetes, ha ilyenkor már keményedik a pocak ennyire????
Ma felhívom a szülésznőmet, mert parázok :oops: :roll:
Vendég

Dodó
Jót nevettem ezen a "biztos jel" , hogy milyen színű a ruci.... :) Azért gondolom, ha mégis kislány lenne, nem hagyod a kórházban :wink:
Vendég

Edi, nekem is keményedik a pocakom, többet is mint az megnyugtató lenne :? Én betudom ennek a hülye időjárásnak :evil: meg, hogy növekszik manó - biztos azért is vannak ezek az éhség-rohamok :roll:
Ja és a keresztcsontom meg a szemérem csontom egyre többet fáj :shock: Emma is nyomta eléggé, arra emlékszem, de most még 3 hónapunk van :roll: én nem fogok koraszülni, ez tuti :wink: de akkor mér' kell ez már most?? :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Emi, jól eltűntél! Csak nem kertészkedsz, hogy kisütött a napocska? :wink:

Mia! Merre vagy? Ha jól emlékszem, nem is voltál mióta írtad, hogy nagyon nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnéd :roll: :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
hát rám is a frászt hozta ez a keményedés tegnap....
Még van 3,5-4 hónap, nehogy már most keményedjen.... Teljesen parázok tőle. Hiába voltam már terhes, hiába szültem, mégis minden hülyeségen tudok parázni Botival... :roll:
Vendég

Barbuss,
az első felvetésed - lightos sugár ...
Nekem is van, amióta vizesedem :(
Igyál több vizet, nekem azért az segít, plusz ilyen-olyan szolíd vízhajtó ...

Edi,
akkor a második tervezett terhességem sem lesz sokkal paramentesebb?
:wink:
Ráadásul a korom miatt nem is nagyon kellene sokat várnom, úgy egy év múlva (+ 2-3 hónap, hogy ismét nyáron szüljek) illene ismét áldott állapotba kerülnöm ... leányálom lesz az 1-2 évessel felmerülő aggodalmaim közepette újra a terhességi para ...
De mindent a cél érdekében :)
Vendég

Jó reggelt!!
Fél 9-ig aludhattam!! :lol: Most Ati ment vissza még aludni fél 10-ig, aztán irány a piac. De a városig kocsival megyünk le, és csak ott kicsi séta!

Niki!
Jó szépülést!! :) Én szeretnék fodrászhoz járni, de pokoli drága, igy nem járok. Azaz kiderült, hogy barátnőm nővére fodrász, és nem lakik mesze tőlünk, tavasszal lehet elmegyek hozzá egy dauerre. Nekem volt már dauerolva, és nagyon szerettem, alig kellett vele foglalkozni. A színével most meg lettem elégedve. És ami még jobb, Ati is. :lol:

barbuss!
Pisiléssel és evéssel is igy vagyok ahogy írtad! Multkor is azt éreztem, majd bepisilek, de alig jött....olyankor tuti ugy fekszik Manócska, hogy nyomja.

Meme!
Gratulálok a férjednek!!

poci!
Jó vásárlást! Biztos jó lesz kicsit kimozdulni! De vigyázz magadra!! Drukk, hogy ne legyen gond.

edi!
Sajnálom a ramaty éjjelt, a keményedést!!
Nekem azt mondta a dokinő, ilyenkor már nem baj,.....készül a méh a szülésre....csak ne váljon rendszeressé. Ennyi!
Amugy naná, hogy hazahozom, akkor is ha lány. De valahogy mintha egyre biztosabb lennék benne hogy fiu.... Lizy is mindig mondja a pocakra mutatva, hogy fiu...olyan érdekes.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?