Sziasztok Lányok,
hogy vagytok? Pár oldalt visszaolvastam, betegeknek gyógyulást, fekvőknek kitartást, jó sok minden történt, mióta nem voltam...
Annyira régen voltam, hogy a hellóbaba is eltűnt a jobb felső sarokból, hogy intéztétek el?
Igazából azért tűntem el, mert nagyon sokat kell dolgoznom, és minden perc számít, egy 900 oldalas regényt kellene lefordítanom, mire megérkezik a gyerkőc, és az rengeteg, mellette tanítok heti két-három napot, és időnként megpróbálok egy-egy dobozt felszámolni, még mindig nem sikerült kipakolnunk, mióta január végén hazaköltöztünk Helsinkiből, konyhánk sincs még, szóval iszonyatosan sok minden van erre a maradék kicsit több, mint 3 hónapra...
A Down-kóros parával kapcsolatban kicsit megnyugodtam, (tudjátok, nálam (is) voltak hyperechogén papilláris szívizmok, de mivel az integrált eredményem jó lett és ez sem rontotta le eléggé, nem ajánlották fel az amniót) remélem, hogy nem lesz semmi baj, de néha azért rám tör, hogy mi van, ha mégis.
Amúgy meg most kezdem kicsit nyominak érezni magam, állandóan van valami, pár hete elkezdtem fulladni, a háziorvos jól megijesztett, hogy oxigénhiányos lehet a gyerek is, most engem küldött el szívultrahangra, aztán van olyan, hogy izomgörcsöt kapok, máskor meg az emésztésem áll le, de teljesen, nem tudom, szenved-e még ettől valaki, vagy a sorstársak már találtak megoldást, az a baj, hogy kiszámíthatatlan, van, hogy tök oké, máskor meg olyan kínszenvedés, hogy azt el sem lehet mondani, és hálistennek az aranyér is meglátogatott, én eddig azt sem tudtam, mi az...
Ezzel kapcsolatban nem tudom, hallottatok-e arról valamit, hogy az édeskömény rosszat tehet terhesség alatt, a nőgyógyim ajánlotta az emésztési problémákra, hogy próbáljak meg egy feketeretek-porból készült valamit, amiben viszont édeskömény is van, és emiatt az van a tájékoztatójában, hogy terheseknek nem ajánlott... Nem tudom, be merjem-e venni.
Nagy bajom azért nincs, és a csütörtök estéket megszavaztam magamnak, olyankor jóga van, meg utána masszázs, ami nagyon-nagyon jó!
Igazából már nagyon kíváncsi voltam, mi van veletek, majd próbálok gyorsan fordítani, és jutalomképpen be-benézni a fórumra!
Edi, köszi még egyszer a levélkét, meg a hiányolást, látod, itt vagyok!