Új privát üzeneted érkezett!

Meme: De rendi a párod! :) Jól tetted, hogy szunyókáltál kicsit...
Sajna én nem nagyon értek a babakocsikhoz...még nekünk sincs. :(
Ezt a babakocsit lehet fektetni is? Vagy csak ülős a mózeskosár után?

Bébike: A Zalán szép név...Zaza meg cuki! :) Szerintem Barbuss sem bánja! :D
Sajnálom, hogy betegeskedsz...méz-méz-méz. Talán segít. Gyógyulgass mihamarabb!

Zsofka: Drukk-drukk, hogy szimpi legyen a szülésznő! :)

Niki: Tényleg jó neked, hogy mész fodrászhoz! :) Bizti csini leszel! :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani: Szóhoz sem jutok a történtek miatt! :roll:
Jól tettétek, amit tettetek...biztosan én is így kezeltem volna le a dolgot. :(

Emi

Emi

email4
Budapest

Meme
A múltkor belinkeltem már egy kocsit, az újszülött kortól használható volt :)
Botinak még nem döntöttem milyen kellene, még nézelődöm, hogy melyik a legtutibb járgány, ami esernyőre csukható és kényelmes, és elfér a csomitartóba. Mert hiába van nagy böszme csomagtartóm, az a Bergon piszok nehéz, ki-be emelgetni..... Az itthonra lesz jó :P

A tiedet nem tudom megnyitni, tiltja a rendszer itt benn, de otthonról megkukk majd este :)
Vendég

csajok! azt beszéltük apával, h holnap lemegyek a körzeti dokihoz (ma délelőtt volt, így lekéstük) és kiíratom magam, mert ez a főállásom! akkor elvileg semmiképp nem rúghatnak ki terhesen, ugye???? meg tudja mondani valaki?

Kép
zsani78

Zsani, nem, terhesen nem rúghatnak ki, védett vagy!!! NAgyon sajnálom a történteket :x remélem apukád is átgondolja a dolgot !

Zsofka, drukk a szülésznőhöz!

Emi, kösziii :D

Meme, szép kocsi :D vízszintesig dönthető a háttámlája? mert ha nem, akkor sajnos picinek nem jó :cry: de még később jó lehet :wink:

Kép

Kép
bébike4

Niki: Igen! Véleményt kértem! :) És köszönöm is! :) Igazából a mostani (tesómék) babakocsihoz sincs mózes. Csak hordozó. A kényelmetlensége...hát...6 hónaposan sztem már lehet rakni a rendes kocsiba, ha vizszintesig hönthető..nem? De lehet rosszul tudom...:( Mert abban bőven elférne bundazsákostól, lábzsákostól. Vagy rosszul gondolom?

és van türkiz színűűűű!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: ime:

Kép

vagy türkizben :)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi, igen, a Bergon bazi nagy kocsi :D de jó kényelmes és tágas, és főleg jó meleg majd lesz neki ősszel-télen! :D Mi is kaptunk kölcsönbe, bár én keveset használtam, de tény, hogy azért jó nagy súlya van!

Kép

Kép
bébike4

Zsani! Sajnos én úgy hallottam, hogy a táppénz miatt már nem vagy védett a kirúgás alól..:( Remélem rosszul hallottam!! De a sát apád kirúgna terhesen??

Meme

Kép
hmeme
Németország

A táppénz is felmondási védelemet jelent, terhesen meg aztán főleg :wink: Szép a türkiz kocsi is!!

Kép

Kép
bébike4

bébike: köszönöm, akkor megnyugodtam! sajnos már volt több problémánk, kb 3hónapja azt sem kérdezi meg, h jól van-e a pici, minden rendben.....azt meg főleg nem, h kell-e valamiben segítség, szükségünk van-e valamire...ezen már túltettem magam! de ez már nekem is sok, h nekem esik, ráadásul jogosulatlanul!!!

meme: kb semennyire értek hozzá, de nekem is azt mondta a védőnő és a babakocsi-boltos is, h olyan kell újszülöttnek, ami vízszintesig dönthető vagy mózeskosaras...
én is olyasmi böszme szerkezetet vettem, mint edi :lol: mondjuk nekem a földutat is figyelembe kellett vennem a váznál és keréknél! ti milyen helyen laktok?

Kép
zsani78

Zsani
:twisted: :twisted: menjen a jó qurva anyjába az ilyen ügyfél, aki így mer beszélni egy kismamával.... úúúgy felrúúúgnám az ilyet.

Mindenesetre apukád is elég konok ahogy látom, nem szép tőle, hogy nem állt ki melletted. Teljes mértékben megértem a párodat, és nagyon jól tette amit tett....

A kis lurkóóód egyem a szívét, bizti nem értette mi van anyával, de semmi baja nem lesz nyugodj meg most már..... Szegénykém :(
Vendég

meme: sajnos kiszámíthatatlan, ezt már számtalanszor bizonyította... :( én nem akarok már jönni így ide dolgozni, mert nem akarok miatta korábban szülni!!! nem az első eset, h begörcsöltem itt vmi miatt, nem teszem ki még egyszer babukát ennek!!!!!!!!

Kép
zsani78

zsani!!
Sajnálom a bonyodalmakat, és a kiakadást! De megértelek, hogy kiakadtál!! És hogy a vevő mit mond a telefonban apádnak....már bocs, de a telefon sokmindet elbír..... ezt nem tudja apukád?? És jó hogy egy vevőnek hisz, nem a lányának..... :?

d.dodó

zsani: az újszülött részével nincs gond, mert arra ott a hordozó. Megkérdeztük az ortopédust, hogy árt e a babának, ha huzamosabb ideig van benne. Azt mondta, hogy ha nem éjjel nappal abban van, akkor pár órát simán lehet benne, nem lesz baja a gerincének. Nálunk nem az úttal van a baj, hanem azzal, hogy a másodikon lakunk, és nincs lift..:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Zsani :( erre nem is lehet mit mondani :(
De nem rúghat ki, akkor sem, ha nem mész tp-re, TERHESEN védett vagy! Attól a pillanattól kezdve, hogy a munkahelyeden bejelented, hogy abbát vársz ( vagy az első orvosi vizsgálat utána ebben nem vagyok biztos), nem nyúlhatnak hozzád!
Szóval ezen ne idegesítsd magad!
Úgysem sokáig dolgoztál volna már gondolom, így egy kicsit előrébb jött, de fel a fejjel, most a baba a legfontosabb!!!!!!! Apukád meg remélhetőleg lehiggad, és belátja, hoigy bunkó volt veled!

Babakocsi témához nem tudok hozzászólni, mi kapunk, valami Chicco, de nem tudom milyen...... :)

zsofka83

Kép
freyja

de bárhol utánna olvastok: nem lehet pocakos nőt elbocsátani a munkahelyéről! diszkriminációnak minősűl. és nem korrekt felmondás, védett vagy! de a táppénz alatt se rúghatnak ki, menj el, ugy max duplán védett vagy! :)

Kép
freyja

Zsani
Teljes mértékben védett vagy. Abban az esetben tudnak csak "kirúgni" ha megszűnik a cég, de ezesetben teljesen más dolgok lépnek érvénybe, mert igazából akkor is kapsz majd Gyed-et.... Nem hinném, hogy megszünne a cég, úgyhogy maximálisan védett vagy jogilag ne aggódj :)

Meme
Nekem tetszik a kocsi, és mivel kiscsaj lesz a pink a nyerő.... Én Botinak Türkizt vennék :P
Szerintem mivel van hozzá hordozó, így használhatod nyugodtan újszülött kortól. Nagy babakocsitok is van, így ez végülis csak a rohangálós kocsi lenne, és max. eladod mikor már nem kell..... de
vannak már olyan típusok amik hordozó nélkül is használhatóak. Viszont, ha azért veszed, hogy ha rohangáltok Nócival jó legyen, akkor ettől van olcsóbb kategória, olyan 20e körül, már szuper esernyőkocsikat lehet kapni, és 6hós kortól már használhatóak....
Én azt hiszem inkább olyat vennék a helyedben.... :)
Vendég

Felmondási tilalom vonatkozik a terhes nőkre.

A terhes nőket és fiatal anyákat nem lehet kirúgni. A felmondási tilalom alapján ugyanis a munkáltató rendes felmondással nem szűntetheti meg munkaviszonyukat a terhesség teljes időtartama alatt, a szülést követő három hónap és a szülési szabadság teljes időtartama alatt.

A rendes felmondás akkor is érvénytelenné válik, ha a felmondás közlésekor a munkavállaló már terhes volt, függetlenül attól, hogy terhességének megállapítására sor került-e, illetve hogy a munkavállaló terhességéről tudomással bírt-e.

A terhes fiatal nőnek ahhoz is joga van, hogy munkakörülményeinek módosítását kérje. A törvény lehetőséget ad arra, hogy az eddig betöltött munkájában az egészségügyi állapotának megfelelően módosítsák körülményeit. Ha például olyan helyiségben dolgozott, amely közvetlenül a dohányzásra kijelölt hely mellett volt található és a cigarettafüst beszivárgott a szobába, zavarta. Így az őt alkalmazó cégnek egy új, a dohányzóhelyiségtől távol eső szobát kellett számára kijelölnie.

Ha a fiatal nő olyan munkakörben dolgozik, mely az egészségét veszélyezteti, lehetősége van az adott cégnél ideiglenesen olyan munkát végezni, ami állapotának megfelel. A vállalat azt sem döntheti el egyedül, milyen munkakörbe helyezi át a terhes nőt vagy a fiatal anyát, ahhoz a munkavállaló beleegyezése szükséges.

Kirúgásról még akkor sem lehet szó, ha az adott vállalat nem tud a nő egészségi állapotának megfelelő munkakört felajánlani. Ebben az esetben ugyanis köteles a munkavégzés alól felmenteni, a munkabér kifizetése mellet.

Ha egy nő terhességével összefüggésben elvégzett orvosi vizsgálatok miatt nem dolgozik, a főnökének nincs joga ezért felelősségre vonni vagy hátrányosan megkülönböztetni. Erre az időtartamra ugyanis mentesül a munkavégzési kötelezettség alól. Természetesen előre szólni kell. .

Kép
freyja

júni elejéig akartam dolgozni, de már nem érdekel. kevés a táppénz, de megbeszéltük párommal nem érdekel, fő a pici... a másik helyemen még egy kicsit próbálok dolgozni, amíg megy... majd lesz vhogy!

meme: hát, akkor monstrumot tényleg nem vehetsz! mi is úgy vettük a teszen, szinte újonnan a lánytól, mert nem volt lift és nem tudta naponta fel-le cipelni! nekem a hordozó nem tűnik olyan kényelmesnek csecsemőknél :shock: de ez nem jelent semmit, mert tényleg totál nem értek hozzá! legalábbis még nem :lol:

edi: gondolkodtam, h felhívom a nőt és elküldöm, de a párom lecsitított, h nem hiányzik egy pereskedés vagy még egy görcsölés! igaza van, de baromi bas....za a csőröm hogy lehet vki ilyen bunkó!

Kép
zsani78

köszönöm lányok! holnap irány a doki, nem foglalkozom semmivel és senkivel! családtagomat nem akartam-om minősíteni, de valszeg egy idegentől nem esne ennyire nagyon sz@rul, mint tőle! ez van, ezen is túltesszük magunkat! és van másik nagypapa is, aki ugyan messze van, de törődik velünk :lol: nem muszáj minket szeretni, meg látogatni sem!

Kép
zsani78

Bébike: Neked is jobbulást! A lándzsás útifű nagyon jó köhögésre. Nekem anno kétszer is segített, amikor nagyon köhögtem! Viszont ezt is, mint a többi gyógynövényes teát langyosan idd, ne forrón.
Remélem, segíteni fog.

Niki: Bizony lehet a Beba az oka. Ezt tapasztalatból írom, mert Nóri, mikor kisebb volt Milupa Milumil AR-t kapott és egyszer próbáltunk áttérni a Beba AR-re (refluxos volt). Nem jött be, pocófájása volt tőle, ha megitta és síróssá tette őt. Visszatértünk a Milupára, onnantól semmi baja nem volt. És ráadásul jó dárga is a Beba, gondolom, ez nem változott. Azóta is Milupázunk, mert a normál tejcsit nem isza meg, viszont van 2 év fölötti reggeli tejcsis itala, így azt örömmel megissza reggel is és este is 3-3 dl-t.
Hátha nálatok is ez a baj.

Zsofka: drukk Neked, hogy szupi és szimpi szülésznőd legyen!

Zsani: Sajnálom! Vigyázz magadra, pihenj egy nagyot délután és szerintem ma még vegyél be magnéziumot, ha be is görcsöltél. Remélem, Apukád át fogja gondolni a történteket és bocsánatot fog kérni Tőled! Nyugiiiiiiiiiiii!!! A táppénz jó ötlet, mert így akkor munkaviszonyod fenn áll. És védett vagy, emiatt nem tudnak kirúgni.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Manorka, Te voltál dokinál? én a fekvés miatt most nem nagyon mennék a háziorvosi rendelőbe ácsorogni más betegek közé, a telefont meg nem veszik fel, mert azért megkérdezném, hogy mit lehet bevenni :roll:

Kép

Kép
bébike4

edi: ahol azt a finom hordozókendőt veszed vagy vetted ott nincs véletlen szoptatóskendő? vagy vhol máshol? eddig egy helyen találtam, de nem tetszenek a mintáik!
vmelyik nap beszélgettünk egy falubeli lánnyal, aki szintén most fog szülni és mindketten szeretnénk... hogy ne legyen gond a szopi, bárhol járunk :) mindketten szégyenlősek vagyunk :oops:

Kép
zsani78

Jaj Zsani, annyira sajnalom ami tortent...a legfontosabb, hogy most Te megnyugodj, es akkor minden helyre jon hidd el. Annyira erzik a picikek, hogy milyen lelkiallapotba vagyunk es ilyenkor nagyon meghuzzak magukat, annyira cukik. Szoval fel a fejjel, es nyugi...Apukadra pedig inkabb ne mondok semmit :roll:

Meme: nekem tetszik a kocsi, de nem ertek hozza, meg nalunk sincs kocsi, de asszem a Peg Perego Plico Switch Trio lesz nalunk a nyero.

Mercy: jaj Istenem olyan remiszto amit irtal. remelem jobban vagy. Ettel valamit vagy virus, mit mondtak? Vigyazz magadra.

Edi: irtad, hogy meg kertek, hogy huzz ra ket hetet juniusbol. Mit fogsz csinalni?
pocaklako

Bebike: meg Neked akartam irni: nagyon jo a landzsas utifu szirup ha szaraz kohogesed van, es meg a kamillas goz is segit felszaggatni a lerakodast. :wink:
pocaklako

Bébike: Nem voltam, mert nálam péntek késő du kezdődött, azóta ma mehettem volna.
Neten böngésztem, mit lehetne, de túl sokat nem találtam a mézen, citromon kívűl. Illetve még egy homeopátiás szert találtam a homeogene 9-et, ami alkalmazható. Antibikát pedig nem akartam bevenni, szóval nálam a doki az kiesett ilyen szempontból.
Editől kapott ötlet is szupi, a Cetebe.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Poci, a Peg Perego Pliko szerintem szuper kocsi :D :D szeretni fogod!! Köszi a tippet!!

Manorka: igen, antibiót én sem szeretnék, de már elég rendesen sárga váladék jön az orromból, ami anyukám szerint bakteriális eredetre utal, azért remélem hamar jobb lesz. Én őszintén szólva többször próbálkoztam már homeós szerekkel, de eddig inkább kevesebb, mint több sikerrel, a homéogenet is használtam, talán leginkább az oscillococcinum jött be, azt is kipróbálhatod, ha gondolod.

Kép

Kép
bébike4

Bebike: hat remeljuk, jo ez a 2010-es valtozat mer a mozes reszet megnagyobbitottak, igy mar van XL meretben. Riccardonak pedig tuti jo lesz.... :lol: :lol: :lol: A masik, hogy a Plico Switcnek a sport kocsi reszet meg lehet forditani, igy nezhet felem vagy az utca fele. Asszem maradunk ennek, meg akkoris ha a kerekei eleg kicsik..de mindegy ez tetszik es kesz. Van nagyon szep ezust-levendula szinu. Ez a kedvencem, bar Luca nincs annyira odaig ezert a szinert.
pocaklako

Sajna nem tudni mitől lett, anyám szerint mert halálra zabálom magam....bár fel sem hívott, hogy mi van velem. Anyóst megkérte párom, hogy ma ő menjen dolgozni, persze 2 órát bírta, és Zsolti azóta is melózik...amióta itthon van Zs öccse, azóta csak visítani megy be a munkahelyre .....jah, és ő is csak annyit fűzött ehhez, hogy 1-2 nap és elmúlik...senkit nem izgat, hogy nem egyedül vok...hanem babásan, vagyis de a párom, meg apukám....

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Dehogynem, minket izgat, nagyon is. Mindenkiert aggodunk itt a forumon, akivel valami tortenik, vagy nincs jol. Igaz csak virtualisan, de szivvel lelekkel melletted vagyunk es mielobbi javulast kivanunk. :wink:
pocaklako

köszönöm :D ..igazából a családra gondoltam :(

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

mercy: most látom, h önzőségem nem vette észre mi történt veletek! :oops: nagyon sajnálom, remélem nem lessz semmi gond!!! sztem lehet, h hozzátok most ért el a vírus, ami pesten már egy-két hete átsöpört! általában két nap alatt átvészelte mindenki, ugyan ilyen tünetekkel! nálam is volt hasmars része, anyukámnál, nagymamámnál, kollegáknál.. szintén. reméljük "csak" ennyi a gond!!! család nálam sem százas, ezt nem tudjuk megválasztani-sajnos!

Kép
zsani78

Bébike: Nekem is sárga volt reggel illetve tegnap is, de szépen kitisztult és azóta nem fáj a hátam. Az oscillococcinum is jó ötlet! Nekem eszembe sem jutott, pedig van is itthon. :)
És végül hogy döntöttél el fogsz menni dokihoz? Nekem elég messze is lenne a házi dokim, így ritkán járok hozzá.
Kb. fél órája elkezdtem köhögni is. Így lassan az útifű tea nálam is esélyes lesz.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Mercy, sajnálom, hogy így viselkedik anyukád :roll: és már jobban vagy, ugye??

Manorka: felhívtam a dokit telefonon, ő a Stodal szirupot mondta köhögésre (homeós) és egy kalium bichromicum nevű, szintén homeós golyócskát a váladék ürülésére, valamint Bioptron lámpát, ha van otthon, napi három-négyszer. remélem segíteni fog, mert érzem, hogy az arcüregemben is van váladék :roll: A köhögés remélem nem hat ki a méhszájra :roll: Jobbulást nekünk :D :D Örülök, hogy most már nem fáj a mellkasod :)

Kép

Kép
bébike4

bébike, manorka: a stodal szirup nekem már használt többször, az jó ötlet!!!! tessék gyorsan meggyógyulni :)

Kép
zsani78

Bébike, Zsani: köszi Nektek, akkor még ezt a Stodal szirupot is felírom, az oscit is elkezdem szedni mellé
Bébike, örülök, hogy végül sikerült elérned a dokid, így akkor nem kell ott ücsörögni a többi beteg között.
Jobbulást!! Sok-sok folyadékot igyál Te is. Köhögést pedig próbáld meg valahogy óvatosan.... tudom, ez olyan dolog, hogy úgy jön, ahogy jön.
Nem hiszem, hogy ettől a méhszáj nyílna.
Vigyázz Te is magadra!! Pihenj sokat!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Zsani: én ma sem értem el a kórházat szül.felk. ügyben :cry: Nem tudom, hogy mitévők legyünk :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manorka 2010.04.06 17:20-kor.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Zsani
Ez a kendő egyben a szoptatós kendő is. Szoptatod a babát, és eléhúzod, így nem látszik semmi. Sőt van külön "szoptatós" pózban (bölcsőtartásnak hívják) való kötés is a kendőhöz.... :D de bármelyik pózban szoptatható díszkréten a bana... :) Nincs olyan külön, hogy szoptatós kendő :)

Pocak
háááát nem tudom, fogalmam nincs, hogy mit válaszoljak rá... azt mondtam nekik, hogy majd meglátjuk, hogy május 31.-én milyen állapotban leszek, mennyire fogom bírni.... de tanácstalan vagyok....
Vendég

edi: ezt néztem, a múltkor vmi babás műsorban láttam... http://www.szoptatoskendo.hu/
de akkor az általad mutatott kendő ezért is jóóóóó, h nem kell külön ilyen! elküldöd nekem a linket??? a múltkor elfeledtem könyvjelzőzni :oops:

manorka: a héten megyek pestre, ha emberi időben járok a podmaniczkyn, bemegyek személyesen! a múltkor az áekben voltam, ott nem tudják :?[/b]

Kép
zsani78

növényvédőszer bébitápszerben????!!!!!!!!! híradó ezzel kezdődik :shock:

Kép
zsani78

bocsánat, bébiételben: ovko alma ízű bébiétel!

Kép
zsani78

Zsani
ez gáááááz ez a szoptatóskendő szerintem :oops: :roll: Ez akkor is feltünést kelt, ha nem akarod.... :S
A sima kendőben meg olyan diszkréten lehet szoptatni, nekem Bálintnál sosem mondták meg, hogy éppen szopizik... nem is látszott:)
Persze, én két fajtát vettem:
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_kendo.htm
és ez
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... s,s,m,l,xl
Vendég

mindegyik, amiben alma van, nem csak a sima almás! rákkeltő anyag, brrrrrrrrrrrrrrrrr. normálisak ezek?????????????????? mármint a gyártók!

a benzin meg 7ft-al drágul megint! :twisted: :twisted:
na, azt hiszem jobb, ha kikapcsolom a tévét!

Kép
zsani78

zsani!
Csak magánvélemény...szerintem ez a kendő igy "hülyeség". Én ezért nem adnék ki pénzt, mikor ha van tényleg igazi hordozó kendő, abban diszkréten tudod szoptatni a babát, ugy is hogy magadra van kötve, egy ismerős is, még séta, kirándulás közben is szoptatott, le se ült hozzá. :)

d.dodó

Sziasztok Lányok,

hogy vagytok? Pár oldalt visszaolvastam, betegeknek gyógyulást, fekvőknek kitartást, jó sok minden történt, mióta nem voltam...

Annyira régen voltam, hogy a hellóbaba is eltűnt a jobb felső sarokból, hogy intéztétek el? :)

Igazából azért tűntem el, mert nagyon sokat kell dolgoznom, és minden perc számít, egy 900 oldalas regényt kellene lefordítanom, mire megérkezik a gyerkőc, és az rengeteg, mellette tanítok heti két-három napot, és időnként megpróbálok egy-egy dobozt felszámolni, még mindig nem sikerült kipakolnunk, mióta január végén hazaköltöztünk Helsinkiből, konyhánk sincs még, szóval iszonyatosan sok minden van erre a maradék kicsit több, mint 3 hónapra...

A Down-kóros parával kapcsolatban kicsit megnyugodtam, (tudjátok, nálam (is) voltak hyperechogén papilláris szívizmok, de mivel az integrált eredményem jó lett és ez sem rontotta le eléggé, nem ajánlották fel az amniót) remélem, hogy nem lesz semmi baj, de néha azért rám tör, hogy mi van, ha mégis.

Amúgy meg most kezdem kicsit nyominak érezni magam, állandóan van valami, pár hete elkezdtem fulladni, a háziorvos jól megijesztett, hogy oxigénhiányos lehet a gyerek is, most engem küldött el szívultrahangra, aztán van olyan, hogy izomgörcsöt kapok, máskor meg az emésztésem áll le, de teljesen, nem tudom, szenved-e még ettől valaki, vagy a sorstársak már találtak megoldást, az a baj, hogy kiszámíthatatlan, van, hogy tök oké, máskor meg olyan kínszenvedés, hogy azt el sem lehet mondani, és hálistennek az aranyér is meglátogatott, én eddig azt sem tudtam, mi az...

Ezzel kapcsolatban nem tudom, hallottatok-e arról valamit, hogy az édeskömény rosszat tehet terhesség alatt, a nőgyógyim ajánlotta az emésztési problémákra, hogy próbáljak meg egy feketeretek-porból készült valamit, amiben viszont édeskömény is van, és emiatt az van a tájékoztatójában, hogy terheseknek nem ajánlott... Nem tudom, be merjem-e venni.

Nagy bajom azért nincs, és a csütörtök estéket megszavaztam magamnak, olyankor jóga van, meg utána masszázs, ami nagyon-nagyon jó!

Igazából már nagyon kíváncsi voltam, mi van veletek, majd próbálok gyorsan fordítani, és jutalomképpen be-benézni a fórumra!

Edi, köszi még egyszer a levélkét, meg a hiányolást, látod, itt vagyok! :)

Kép
emma.zunz

Zsani
na ez igen... szép mondhatom.... grrrrr
Vendég

edi, dodó: köszönöm, tök igazatok van!!! mivel én ilyen hordozókendőt sosem néztem korábban, eszembe sem jutott, h erre is jó lehet! de most még egy indok, h kendőzzünk!!!

edi: köszönöm, most gyorsan eltettem őket :lol:

Kép
zsani78

Emma
sziaaaaaa, jöttél végre :D dejóóó, Örülünk neked nagyon, már vártunk :wink:

Részemről nem szenvedek ilyesmiktől amiket írtál, mééég, de ki tudja, ha annyi idősek leszünk mint Ti, akkor mi jön elő.... Így tanácsot nem tudok adni...

Édesköményről nem hallottam, hogy bajt okozna a babának... hmm furi, doki mit mond???

Az a fontos, hogy jól vagytok, és csak a munka miatt nem voltál:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?