Új privát üzeneted érkezett!

Beze!

Hogy ez a barnázás mindannyiunk életének megrontója! :twisted:

Mondjuk barátnőmnek azért vették észre csak kb. 2 hónaposan a terhességét, mert barnázott, ő azt hitte, abban a hónapban ilyen a mensije. Közben meg már régen terhes volt.

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Miért nem jössz? Remélem, minden rendben van veletek.

Férjem most vitte a leveledet a postára. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati:Persze küldöm az adatokat,csak írd meg hogy pontosan mi kell.

Bikfy:Tavaly januárban volt a laparom,ott vettek ki tőlem egy endos csomót.Azóta nem tudom,hogy mi újság az endómmal,hogy visszajött-e.Ezért is szeretnék majd még 1 lapart ,pár inszem után,ha nem sikerülne.
Nekem Nyíregyházán fogják csinálni az inszemet.

Amúgy a barnázás nekem is megvan. :? Menszi előtt napokat barnázok mire megjön,volt olyan,hogy 1hetet is.Na meg menszi után is 2-3 nap barna van.

Kép

Kép
syl100
 
 

 
 

Nati, közben megtaláltam, hogy igen. Ma veszek is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy,
ártani még tényleg nem ártott senkinek, kiv. ha valaki allergiás az utróra, viszonylag olcsó is, úgyhogy hadd menjen!

Eldőlt, nem megyek Németbe.
A főnök most meg van sértődve... de mindegy, ez már így lesz.

Lucuzs,
nagyon örülök hogy hazaengedték Bogit! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


sziastzok,
rakok gyors egy táblit, (Bikfy, megelőlegeztem az időpontot clamidiára :), hogy az újak lássák, milyen adat kell!!!

Rodi,
tőled is kérek priviben adatokat hogy a kis picurotokkal most mi a helyzet!!!! köszi

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nati: De jó hogy jöttél! :) Annyira profi vagy ebben a táblás dologban. Hihetetlen hogy abban is képben vagy kinek, mikor hanyadikán milye van. :shock: Nagyon ügyi vagy.

A kutyákon meg én is itt vigyorogtam. :lol: :lol: Összeragadtak. :lol: :lol: Na előbb lesz neki kölyke, mint nekem babócám. :)

Nálunk is az egyik macska amelyik ideszokott, elég gömbicke, nagyn gömbölyödik a hasa, valószínű az is bekapta a legyet.

Luczus: Nagyon örülök hogy Bogika renbejött és haza jöhet. Minden szépen visszatér a régi kerékvágásba. :) Te pedig nagyon vigyázz magadra! Nagyon szar érzés, amikor az embernek nincs ereje. De bízzunk benne hogy a kis csöppségetek csinálja örömében, hogy jön haza a tesócskája. :)

Rodi: Merre vagy? Jól vagytok? Jelentkezz!

Beze: Megvagyok. Érzem a hasam. Most sem fáj, de érzem. Meg mikor alszok is. Lehet hogy az utró szórakozik velem. A cicm oldalai is folyamatosan érzékenyek. Ennyi.
Mit csinál Lexike? Miket mond már?

Syl: Üdvözlet itt közöttünk. :) Hát nektek sincs könnyű elyzetetek ahogy olvastam az írásod. Mielőbbi babásodást kívánok neked it köztünk.

Bikfy: Az egyik zebrát lestopolom. :) :wink:

Egyébként nektek mi a véleményetek a jóstesztelésről? Érdemes csinálni, vagy hülyeség?

Holnaptól péntekig nemtudom hogy fogok e tudni majd jönni, mert továbbképzésre kell mennem munka után fél 7-ig. = után meg nemtudom bírom e no meg a teljes agymosás és agytágítás után. Na én ezzel nem sokra fogok menni, mert nekem most egyeben sem jár az eszem..... :oops: mint tudjátok min. Szóval mindig azon veszem észre magam, hogy már megint magammal foglalkozok, kész hipohpnder lettem. Hogy érek én ennek a ciklusnak a végére?

Kép
babicsek
 
 


Eclipse: Jól is teszed szard le a munkahelyedet, csak magatokkal foglalkozz. Ez most a legfontosabb. Valahoy meg mindig van, majd találnak rá megoldást a menkahelyeden, hogy hogyan legyen. És miért nem jössz el táppénzre már?

Én biztos elfogok jönni ahogy kiderül. Vagy legalábbis 1-2 héten belül.

aagassi: Merre vagy? Veled mizu?

Kép
babicsek
 
 


Eclipse: Jól is teszed szard le a munkahelyedet, csak magatokkal foglalkozz. Ez most a legfontosabb. Valahoy meg mindig van, majd találnak rá megoldást a menkahelyeden, hogy hogyan legyen. És miért nem jössz el táppénzre már?

Én biztos elfogok jönni ahogy kiderül. Vagy legalábbis 1-2 héten belül.

aagassi: Merre vagy? Veled mizu?

Kép
babicsek
 
 


Egyébként a 8-as a vonion igazából nem is 8-as, hanem 6-os, mert ugye hétfőn már letelik a 14 nap, csak én szerdán tudok menni vérvételre. :D NA jó már túl sok vagyok a hülyeségemmel. :oops: :lol:

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,
írogattam már más topikokba, hogy ritka szar az anyagi helyzetünk, és nincs is reá kilátásunk, hogy ebben az életben javuljon. Így úgy vágtunk bele a gyerekprojektbe, hogy tudjuk hogy szerény körülmények között tudjuk majd felnevelni.
Egyszóval nem mehetek táppénzre, mert köv. hónapban már nem tudnánk kifizetni a rezsit meg a lakbért... Mellesleg apácska élsportoló, amiről mindig szoktam mesélgetni, és az is viszi a pénzt... aug. végén neki élete versenye Svájcban, amire össze kell kaparnunk kb. 150-et pluszba.
És ez nekem talán még fontosabb mint neki. Semmiféleképpen nem hagynám, hogy ő ne tudjon oda kijutni.
Orvosilag egyébként tényleg nem indokolja semmi a táppénzt még, remélem így is marad. Igyekszem nem leharcolni magamat, hogy bírjam.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


eclipse: Értem. Hát nem könnyű manapság semmi sem, de ez azért olyan borzasztó, hogy az embernek mennyi mindent meg kell tennie, hogy juson 1-ről a 2-re. A lényeg az hogy lesz egy gyönyörű babátok, akit nagy szeretetben fogtok felnevelni és ettől nincs drágább kincs az egész világon. :wink:

Kép
babicsek
 
 


Bocs lányok, tudom, nagyon eltűntem ebben a két napban!

Bikfy!
Nagyon sajnálom a barnás folyást! Biztos lesz babátok, és saját, csak higgyetek benne továbbra is!
Sajnálom, hogy nem fért bele ez a fránya chlamydia, és így most tolódik egy hónappal minden. Hidd el, mindennek meg van az oka, és leszel te még nagy hasú!

Köszi a levelet, hálás vagyok érte!

Babicsek!
A másik topikon is, ahol vagyok, már egy lány túl volt 6 inszemen, 2 lombikon, épp fagyi-babákért akartak menni mikor spontán lett terhes! Szóval semmi sem lehetetlen! Nekem is vagy az volt a bajom, hogy szurkál, vagy az hogy nem. Ezért is mondtam le a babáról, aztán már közben bevackolt a helyére! Szóval lehet, hogy már ő is megágyazott magának, és már jól érzi magát a pocidban!

Babicsek! Most olvastam vissza a blogomból azt a részt, ahol erről írtam, hogy minél pontosabb legyek! Szóval 5-6. napig szurkált, görcsöltem, olyan mensiszerűen, feszült a hasam. Aztán mintha elvágták volna, semmit nem éreztem. Na, ezért is buktam ki ekkor. Szóval, nem éreztem semmit, aztán ott volt a pozi teszt! De eddig a terhességig mindig végig fájt a pocim, mikor terhes lettem!
Szóval látod, nincs igazán rá recept! Nagyon szurkolok, hogy babás legyél! Mikor tervezel tesztelni?

Igen, vasárnap hazaengedték aput, így este átmentünk és elmondtuk a nagy hírt. Nagyon örültek neki, szegények, most árulták el, hogy már teljesen letettek róla, hogy lesz unokájuk a mi kapcsolatunkból, mert annyira nem mondtunk semmit. Tegnap este voltunk a párom szüleinél, és ők is nagyon örültek a hírnek. Bár még kértük, hogy ne mondják senkinek a dolgot, még vagy 4-5 hétig!

Vius!
Jaj, Dari nagyon élvezte a nyuszis ünnepet, jól látszik! Olyan édes, ahogy nevet! Olyan jó látni, hogy így örül! És milyen nagy nyuszijai és tojásai vannak!
Boldog 4 hónapos évfordulót Darinak!

Beze!
Azért reménykedj, mert minden megtörténhet! A spermiumok 3-4 nap alatt újratermelődnek. Szóval az antibiotikum ellenére simán összejöhet a baba! Bizakodva kell neki vágni ezeknek a napoknak! Nagyon szurkolok!

Syl!
Üdv köztünk, gyere nyugodtan! Ez egy nagyon jó csapat, jóban rosszban együtt van! Sajnálom, hogy nálatok is ilyen rögös az út, de arra kell gondolni, hogy a végén ott lesz a babátok!
Én korábban ittam palástfű és cickafarkfű teát is. A mnyh-d pedig tejtermékekkel, főleg túróval és fehérjével tudod vastagítani! Szóval sok husi és túró!

Lucuzs!
Örülök, hogy hazaengedik Bogit, és végre jó lesz nektek mind együtt lenni! Ne izgulj, biztos csak a terhesség miatt vagy hányós, rám is este és éjszaka jön. Sajnálom, hogy ennyire hányós vagy, de azért egyél valamennyit, nehogy abból legyen probléma!

Eclipse!
Gratula a betöltött 11 héthez! Örülök, hogy minden lelet tökéletes! A munkahelyed miatt jól teszed, hogy nem aggasztod magad, most a baba a fontos!

Nati!
Jaj, már kérdezni akartam, hogy sikerült-e elintézni? Ja, olvasom. Hát tényleg furcsa, hogy a helyettesítőhöz nem kapcsoltak be. pedig mindenkit helyettesít ilyenkor egy másik doki, bár nekem meg van erről a véleményem. Sajnos, nálad is igazolódik, mert szerintem úgy lett volna korrekt, ha behív a helyettesítő doki, vagy legalább beszél veled! Na mindegy, nem akarlak hergelni, de ez nekem már akkor sem tetszett a Kaáliba. Sajnos nekem nincs ötletem, hogy mitől kezdtél el barnázni, de biztos a fogigátlótól van. Lehet, hogy a fogigátló megkeverte a ciklusod!

Na, akkor meg volt a kutya esküvő is! Olyan édesek a kis kölyökkutyák! Majd kérünk képeket! Én ilyenkor az összes kutyát megtartanám magamnak, de hát sajnos nem lehet!

Igen, apu otthon van! Bocs Kiki számának bénázása miatt, de a lényeg, hogy ügyi voltál, és így én is emlékeztem! A hányinger mérséklődött, inkább émelygés van, de már egész nap! Már félnék is, ha nem lenne!

Nati a táblázatban a várandósságom ma 7+5 nap. A szülés várható ideje november 19., név még nincs, orvos Dr. Skriba Eszter, drukk április 19. uhu. Azt hiszem így minden meg van! Még mindig nem hiszem le, hogy a babásba vagyok!

Kiki!
Várjuk a híreket!

rodina74
 
 


Rodi: De jó hogy jöttél. Nagyon örülök hogy apukád ilyen hamar felépült. Ő is vigyázzon magára ahogy csak tud. Biztos nagy volt az öröm, a lelendő nagyszülőknél! :) Olyan fura érzés lehet elmondani a nagy hírt. Én már nem is emlékszem milyen volt, mikor mi álltunk ez előtt. :)

Azért is vagyok egyébként ennyire fusztrálódott, mert az eddigi inszemeknél nem éreztem semmit. Most meg mintha a hasamban levegő lenne. Szóval nemtudom mi ez, de érdekes érzés. Remélem ez jót jelent. Tesztelni szerintem hétfőn mindenképpen fogok, de magamat ismerve a és belőled kiindulva szerintem szombat vagy vasárnap már lehet hogy bepróbálkozok eggyel. Bár a Kaáliba azt mondták, ne tesztelgessek, menjek vérvételre, bírjam ki addig. De tudom milyen vagyok. :oops:

Tényleg nagyon jó érzés lehet hogy látod magad a kismamis táblicskuban. :) De hát ez a VALÓSÁG ÉS NEM PEDIG ÁLOM! :D

Kép
babicsek
 
 


Bocs Lányok!
Reagálni akartam mindenkire, mielőtt magamról írok, de annyit írtatok, és közben csomó munkám lett, meg kinevezték végre az ój főnökünket ... stb, így nem jutottam a hozzászólás végére, ti meg csak írtatok, ami persze nagyon jó.... Szóval elküldöm, amit eddig írtam, aztán a többire majd reagálok este, vagy holnap.
----------------------------------------------
Lányok!
Szépek a húsvéti képek, és köszi a jó kívánságokat!

Syl!
Üdv köztünk! Ha jól értettem, már van egy gyermeketek, mennyi idős? Látom, ti is hosszú utat jártatok be eddig is. Mihamarabbi babásodást kívánok neked!

Lucuzs!
Nehéz lehetett a húsvét külön, de nagyon örülök, hogy ma hazamehet végre Bogi! De édes, hogy a kórházban is a nyuszi miatt aggódik! Be tudtál menni meglátogatni? Sajnálom a hányingert!

Beze!
Azért én bízom benne, hogy ez a hónap sikeres lesz nálatok!Meddig terveztek spontán próbálkozni, és mikor mentek dokihoz? Bár mindegy is, mert most sikerülni fog! Tudom, hogy beteg a férjed (tényleg, meggyógyult már?), de szerintem ettől még van esélyetek!
Most olvasom a felfázást, sajnálom. :(

Bikfy, Moncsi!
Fodrásznál jártatok, jól sikerült?

Babicsek!
Megértem, hogy mindenen aggódsz, azon is, ha fáj a hasad, meg azon is, ha nem. Nehéz ez a várakozás, de hidd el, nincs rossz tünet, vagy jó tünet. Akármit érzel is, amíg meg nem jön, addig simán terhes lehetsz, sőt, ha kicsit vérzel, még akkor is. Nagyon drukkolok neked! Ennek most sikerülnie kell! :)

Rodi!
Nagyon örülök, hogy apukád jól van. Kiengedték már? El tudtátok mondani neki a nagy hírt?

Bikfy!
Megjött végül rendesen neked? Nagyon sajnálom! :(

Vius!
Gyönyörűséges Darinkád van! :) Az utolsó kép is haláli! Persze, hogy nem haragszunk meg, kép bármikor jöhet! Meg te is, ha van egy kis időd! :)

Monic!
Kitartást a mai naphoz!

Eclipse!
Jaj, de jó hírek! Örülök, hogy minden rendben van! Hogy telik az idő, már betöltöttétek a 11. hetet! SAjnálom a munkahelyi zűröket. REmélem, sikerül megoldani!

Nati!
Most akartam írni neked SMS-t, hogy gyere, hogy hogy vagy, Bikfy is keresett már itt a fórumon téged!
Mikorra jön vissza a dokid szabadságról? Ez olyan bosszantó! Velem is mindig ilyenkor fordul elő, hogy barnázok fogigátló mellett, meg ilyenek, amikor tényleg mindent szeretnék tökéletesre... Bocs, hogy nem reagáltam rögtön, csak le volt némítva a telefonom. Örülök, ha sikerült kicsit megnyugtatnom, ügyi vagy, hogy megszerezted a számom! :) Rodi, neked is köszi! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


És magamról:
Ma voltam, minden rendben van, ma még kaptam GonalF-et, szerdán tüszőrepi és pénteken leszívás, el se hiszem! Úgy eltelt ez a hétvége, hiába na, a vendégek. Nagyon jó volt, péntek este pl. én altattam el a bátyámék 1,5 évesét! :)
De visszatérve rám: Nem fogjátok elhinni, van vagy 20 tüszőm. Szét is robbannak a petefészkeim, mondom is a férjemnek, hogy olyan, mintha három hólyagom lenne, csak a pisilés csak a középsőt üríti, a másik kettő feszül tovább... De nem panaszkodom, hisz örülök én ennek. A méhnyálkahártya csak 7-es, úgyhogy ma túrót eszek vacsira, rágyúrok arra is. :)
Szóval kedvem jó, bizakodok, szép az élet, most még a nap is kisütött! :)
Puszi mindenkinek, indulnom kell angolra.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki: Ezek nagyon szuper hírek! 20 tüsző????? Aszta! :D Nagyon ügyi vagy! Ezek szerint jól szuriztad magad! Nagyon szorítok a péntekhez! :D Gondolom hogy nagy az öröm most!

Kép
babicsek
 
 


Kiki!
Jaj, de jó hírek! 20 tüsző :shock: :shock: :shock: , te jó ég! nem is csodálom, hogy feszül a hasad! Nagyon drukkolok, hogy ez most sikerüljön!

Babicsek!
Mikor ikreket vártam, akkor éreztem azt, mintha a hasamban egy kis vizes tasak lenne. Ezt nem tudom jobban leírni. De éreztem, hogy az valahogy külön van a testemtől. Szóval szerintem meg van minden esély a pozi tesztre! Drukkolok!

rodina74
 
 


Kiki, 20 tüsző! Azta!!!!!!!Ebből tuti ikrek lesznek! :lol: Drukkolok nagyon!!!

Babi, szerintem itt baba van, majd meglátod. :wink: Nem sok mindent:baba, mama, papa, apu, anya, bébi, abn, ez ennit jelent.

Nati, nekem jó minden így, ahogy van táblában. Amit Rodi írt, azzal tejesen egyetértek!
A tőzegáfonya mennyi idő alatt hat? 1-et már megettem, és ittam 2,3 l folyadékot.

Rodi, hiányoztál ám! Örülök, hogy apukád otthon van. Én anyukámnak nem tudtam elmondani, mert elbőgtem magam, Zoli volt a hírközlő, apámnak is alig, olyan hülyén éreztem magam. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kikikém!
Jajj, de szupi, te is itt vagy? Lassikán mindenki előkerül.

Timejka, Bumi? Merre vagytok? Dy babázik, ő felmentve, Viuska néha jön. Kihagytam valakit? Most ittam egy pohár bort (görcsoldóként :lol: :lol: :lol: ) nem fog már úgy az agyam, no. Szóval mindenki jöjjön, legalább lejelentkezni, hogy jól van.


20 tüsző? Én azt nem tudom elképzelni. 1-től is mindig úgy fáj a petefészkem, hogy szinte elképzelhetetlen az az esti kufirc.

Szülőknek elmondani a nagy hírt? Én már most is sírok, ha csak rágondolok, nemhogy ott állni előttük.

:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hűű, hogy ti mennyit tudtok írni :roll:

Beze,
lehet babás időszak alatt is, és ha még este veszel be egyet, reggelre már hatnia kell!!!!!

Kiki,
aztapaszta!!!! 20 tüsző???? Te hogy bírod???? Én 6-nál is már alig tudtam pisilni és lehajolni :roll: . Hű, de felpörögnek majd most az események!!!! Ebből tuti jut kistesónak is!!!! :wink:

Rodi,
de jó, hogy jöttél!!!!! Örülök, hog yminden rendben veletek és Apuddal is!!!! Köszi az adatokat, bírtam!!!!

Bikfy,
msot akkor nem marad ki még egy hónap, nem? Jövő héten clamidya, következő hónapban átjárhatósági, igaz??? Jó borozgatást, az ám az igazi!!!!!

Babi,
nagyon gyanúúúúúús vagy Te nekem!!!! :wink: Ebből biza pozi teszt lesz :wink:

Vius,
csodaszép kislányod van!!!! Mekkorákat tud már rötyögni!!! Nagyon édes!!!!

Syl,
tényleg, mekkora gyerkőcöd van?? Ő hogyan sikerült? A sok fehérje és elvileg a méhpempő kapszula is vastagíthatja a mny.

Ja, Kiki, mikor én mondani véltem a dnőnek, hogy vékony a mny 7mm-nél lekapott a 10 körmömről, hogy az tökéletes!!!! Szóval ne izgulj, de azért hajrá túúúúúúúúúúróóóó!!!!! Táppénz menni fog, ugye????

Én dnőm 12-én lesz, akkor hívom. Elvileg ma vettem be az utcsó fogigátlót, kb 5 napot számoltunk, hogy addig megjön piri, majd újra elkezdem és szedem 30-ig. De azért felhívom, hogy mi volt ez a barnaság :roll: .
Viszont ma megjött az immunszerológiai vizsgálat eredménye is, jelentem makkkkk egészséges vagyok, babásodásnak semmi akadálya :P :P :P . Most már jöhet, Anya megnyugodott :wink: .
Vendég
 


Natikám!

Én szerettem volna, ha már mostani hónapban megvan az átjárhatósági, merthogy ezt a ciklus 6-13. napja között csinálják. Nem baj, jó a május is. :wink:

Addig meg nagy bőszen gyakorolunk a mackó gyerekeken. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Bikfy,.

fodrászas kérdésedre válaszolva, most szőke melír csíkokat rakattam a hajamba, kb 5 éve néztem így ki amikor az esküvőnk volt. Azóta voltam már barna, vörös csíkos stb..., mire apa 5 év után kibökte, hogy neki a szőke melírral tetszettem a legjobban. Úgyhogy most olyanná alakulok mint az esküvőn de szép lassan mert a terhesség miatt csak apránként engedem csíkoztatni a hajamat.
És hát Danci is velem volt, neki megvolt élete második hajvágása, nagyon ügyi volt.

Lucuzs,

nagyon örülök, hogy Bogi végre hazamehetett! Gondolom te is határtalanul boldog vagy!

Babicsek,

hallgass Rodira, a terhesség hol így hol úgy jelentkezhet. Kitartás.

Beze,

felfázást sajnálom, de nagyon jól kezeled magad, én is csak ezeket tudtam volna mondani, biztos, hogy hamarosan jobban leszel.

Rodina,

de jó, hogy apukádat hazaengedték.
Nagy bejelentés nálunk sem volt, mert bizony amíg telefon van a közelemben a nagy híreket én nem tudom magamban tartani, Danikával és Dávidkával is rögtön körbetelefonáltam a családot. Párom ezért is vette el a punkció után a telefont tőlem, hogy legalább az altatásból frissen ébredve ne telefonálgassak össze-vissza.

Eclipse,

megértelek teljes mértékben. Hát az anyagi helyzetre eddig nem panaszkodhattam mert férjem vállalkozó, de ez a válság, meg hogy belefogtunk a tetőtér beépítésbe annyira padlóra vágott minket, hogy múlt héten majdnem sírtam amikor 5 ezret kellett kifizetni a patikában a gyógyszereimre.
De én bizakodok nagyon, mindenkinek jobbra fordul egyszer a sorsa.
Pl azt találtam ki, hogy párod indul majd valami vb-n vagy olimpián, szépen nyer aranyérmet és akkor kap járadékot az államtól még plusszba, ami épp elég lesz arra, hogy kényelemben felnevelhessétek a gyerekeket

Syl,

üdv közöttünk, én a mnyh vastagításra propolisz (méhpempő) cseppeket ittam, később a lombiknál aspirin protectet adtak.
MIelőbbi babásodást neked.

Nati,

nekem épp a lombik előtti ciklusban volt kb félidőtől barnás folyásom, progi szintem jó volt, pém is volt, nem tudom mitől lehetett.
Én fogigátlót nem szedtem, csak úgy simán elkezdtem barnázni, és ez előtte SOHA életemben nem volt.
Már izgultam, hogy emiatt veszélybe kerül a lombik, de a dokim megnyugtatott, hogy lehet valami átmeneti hormonzavar, a lombikot nem befolyásolja és ő ettől még babát rak a pocakomba. És úgy is lett minden pontról pontra ahogy a doki megmondta. Úgyhogy nyugi, szedd be végig a fogigátlót szerintem, hogy ne keveredjen nagyon össze a ciklus és indulhasson a lombik.

Kiki,

20 tüsző :shock: Te egy igazi tüszőgyár vagy, biztos vagyok benne, hogy nemsokára kismami leszel :wink: :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nati!
Gratula az immunszerológiához! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Moncsi!

Nekem is szőke melírcsíkos a hajam. Megint kellene csináltatni, mert már lenőtt. Bizti nagyon szép lettél. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati, nagyon örülök a jó hírnek, és köszönöm szépen gyors választ! :D
Már majdnem 3 liternél tartok, de megint azt érzem, mintha rosszabb lenne. :?

Monic, köszönöm szépen neked is a választ. nekem már régóta szőke melír csíkjaim vannak, Lexivel is tetettem bele, most legutóbb kértem vöröset is.

Puszi mindenkinek, majd még jövök!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki: a méhnyálkahártyám nekem is vékonyka szokott lenni szerintem, de most meggyőzött a doki, hogy az már jó a megtapadáshoz, úgyhogy amiatt ne izgulj! Meg egyébként is míg beágyazódnak addig még szépen nőni fog! Lesz az 10-es is! :wink:
Tényleg ha belegondolok 20 tüszővel összecsinálnám magam a fájdalomtól. Tetszet amit Monic mondott, hogy "tüszőgyáros" vagy.:lol:

Túrót én is ettem a csajok javaslatára. :lol: Meg a doki azt mondta, hogy a méhpempő, illetve az E-vitamin is jó.

Nati: Szupi hogy minden rendben.

Bikfy: Nemlehet valahogy elintézni, hogy előrébb kerüljön mostanra az az átjárhatósági? Nekem kapásból megcsinálták, nem vártam rá. Időt spórolnál vele.
:lol:

Na megyek fürcsizek egyet, hogy holnapra szép legyek, mert menni kell dolgozni.
Kép

Kép
babicsek
 
 


Na én kész vagyok!

Jöttem elköszönni. :)

Még csinálok valami vacsit, aztán tévézés.

Jók legyetek! :wink:

Kép

Kép
babicsek
 
 


Monic:Én is az aspirin protectre gondoltam,hogy szedném,te hogy szedted,hanyadik naptól?

Igen már van egy kislányunk, ő 4 éves múlt december 30-án.Kb.1,5 év alatt jött össze a 6.clostis hónapomban.
A kistesó egy kicsit többet várat magára.

Kép

Kép
syl100
 
 


Nati!
Örülök, hogy minden rendben van az eredményeiddel!

Nekem is szőke melír van a hajamba, még az inszem előtt tettem bele. Most már lassan mennem kéne ismét, de majd csak a 12 hét betöltése után fogok menni.

A 7 mm-es nyálkahártya már nagyon jó! Nem kell izgulni miatta, és ez még a beültiig nőni fog!

Syl!
Hidd el a kistesó is jönni fog, csak ő jobban kéreti magát!

rodina74
 
 


Syl,

úgy emlékszem, hogy szinte a stimuktól már rögtön kellett szednem az aspirint, de mindjárt előkeresem a stimus papíromat és akkor pontosan meg tudom mondani.

Mennyi szőke melíros van a topicban

:lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Syl,

a ciklus második napjától kellett napi egy szem 100 mg-os Aspirin Protectet ennem, aztán a beültetés után 2 naponta 1 szemet 1 héten keresztül. És után abba kellett hagynom.
Remélem érthető volt, az inszemre ugyanúgy érvényes mint a beültire.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Csak előkerülök én is... :lol:
Sly! Üdv a Csapatban!

Lucuzs! Örülök, h végre Bogi is otthon lehet! És szerintem ez nem a fosós-hányós Nálad, hanem egyértelműen a hCG. :lol:

Vius! Leányka nagyon huncut a fotókon, nyilván élőben is. :wink:

Kikinda! Hajrá sok folyadék, túró minden mennyiségben, s pöpec lesz a nyálkahártya is! :D

Eclipse! A főnök csak duzzogjon, túl fogja élni, Ti vagytok most a legfontosabbak!

Bikfy! Sebaj, új ciklus, új remények! Amúgy szombaton kaptam egy csomó infót Húgomtól; egy magán-biznisz, ahol UH-os átjárhatóságit csinálnak Szfvárott. Egyszer lehet, h benevezem magam. Ja, és új ciklust nyitottam a 7végén.

Nati! Ehhez a fogigátlós dologhoz nem értek, de szerintem is csináld úgy, ahogy a dokiddal megbeszéltétek!

Rodina! Hogy vagy? És Apukád hogy van?

Beze! A tőzegáfonya kapszulát nagyon üdvözítik a felfázás megelőzésére is, mondjuk én homeós cuccot is szívesen használnék rá. De ügyesen kúrálod magad!

Monic! Azért nem semmi napjaitok lehetnek, ahogy itt leírtad, h csak ma hová kellett eljutni... :shock:

Ez a húsvéti jövés-menés hullává tett. Vasárnap elmentünk Húgomékhoz. Van 4 lyuk a hasán (múltkor csak 3 volt), de azt mondja, most sokkal jobban viseli az egészet. Már emelgetett volna, ha nem cseszem le...de mondtam, h fogja vissza magát. Jövő hétfőn varratszedés, elvileg hó közepére meglesz a szövettanja és hónap végén (dátumra nem emlékszem) mennek vissza a BMC-be megbeszélni, h hogyan is kezdjenek neki.

No én most le is lépek, mert még rendbe kéne vágnom a konyhát, elpakolni a holnapi ebédjeinket, mert dolgozni kell menni.

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt! :wink:

Aagassi!
Nálad is új ciklus? Legalább együtt haladunk. Nálam elég érdekes a dolog, még mindig csak barna van és fájni se fáj. Nem tudom, ma hogyan alakul, nem jó a suliban fetrengeni a fájdalomtól.
Én is UH-s átjárhatóságira megyek, magánba, Pestre, egy tök jó fej dokihoz, aki családunk régi barátja. Benne megbízok, remélem, nem fog fájni.
Tesódnak örülök, kíváncsi vagyok, mit jelent a kezdés nála. Inszem, vagy még mindig küzdés a csokiciszták ellen? Mindenesetre jobbulást neki!

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic:Köszi az infót!
Tegnap lett meg apcinak a sperma eredménye, 128millió a sperma száma,csak az a baj,hogy van benne egy kis baci!Nem tudom ,hogy így vajon megcsinálják-e az inszemet?? :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Nati, köszönöm mégegyszer a homeo-s bogyó nevét, nagyon sokat segítettél, drága vagy!!!!!!!!!!

Aagassi, köszönöm szépen. Az orvosom fehérvári, szerintem egyre gondolunk. :wink: Én is ott csináltattam meg, még 2007 októberében. 2008. áprilisában pedig pocakba költözött Lexi. :D

Syl, férjed eredménye nagyon jó, szerintem így is megcsinálják az inszemet. Aspirint én is szedtem.

Lányok, Natinak már írtam, tegnap este óta véres a vizeletem, szóval jól benyeltem valamit. :? Miért is ne most? :roll: Tegnap már nem voltunk együtt, úgyhogy hajrá április vége, május eleje. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bezém!
Akkor irány az orvos, ezzel nem lehet vacakolni. Nehogy nagyobb gyulladás vagy elzáródás legyen a vége!

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
A felfázásnál talán a legfonosabb az én tapasztalataim szerint, hogy próbálj figyelni, hogy mennyit ittál, mikor kellhet tényleg pisilni. Sajnos folyamatosan azt érzed, hogy menni kell, tehát ebben nem bízhatsz meg. Főleg, mert minél gyakrabban mégy, annál jobban kell, és ez ördögi kör, mert erölködik az ember, aztán meg véreset pisil. (Remélem, nem haragszol, hogy leírom, csak saját tapasztalat. És egy éjszaka fetrengtem emiatt egy-két éve, annyira kellett pisilni, de tudtam, hogy nem tudok már pisilni, és nagyon nehezen tudtam elaludni ezzel a "pisilnikell" érzéssel) Kitartást! Tudom, hogy babát szeretnétek, és nem hiányzik az antibiotikum, de végső esetben van az is, nem emlékszem a nevére, de van olyan, ami direkt hugyuti fertőzésekre való, nekem akkor végül az oldotta meg a problémát.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nati!
Szerintem jól döntöttél, én is ezt csináltam volna. Azóta mi van? Barnázol még? Azt is megbeszéltétek, hogy egy hét után kell elkezdened a következő adagot szedni? Kíváncsi vagyok, mit fog mondani a barnázásra.
Szuper, hogy makk egészséges vagy! :)

De jó, hogy a kutyusok végre egymásra találtak! Jaj, de édes pici kutyák lesznek... :)

Eclipse!
Szuper, hogy megbeszélted a főnökkel, mégha kínos is volt, ezen túl kell lenni. Magam is győzködöm, ma vagy holnap beszélnem kell a tegnap kinevezett főnökömmel, hogy hiányozni fogok lombik miatt, és mehet-e az otthonról munka, meg egyáltalán hogy áll hozzá. Nem túl jó ezzel kezdeni egy főnöknél, de hát ez van, szerintem jobb, ha beszélek vele, mintha kiesek két hétre, és fogalma sincs, mi van.

Babicsek!
Hát a kutya hamarabb fog szülni, de a babóca már ott lett a pocakodban! :)
Én sosem csináltam jósló tesztet, és nem is szeretnék, mert félek tőle, hogy csak elkeserít, ha nem kétcsíkos.
köszi a megnyugtatást, szerintem is nőni fog még a mnyh.

Bikfy!
Tudom, hogy a vonalzód szerint megjött, de akkor most már tényleg, végleg? Sajnálom, de jó látni, hogy nem keseredsz el nagyon. Azért neked is jár egy nagyölelés, küldök egyet így virtuálisan! És igen, neked is lesz babád, nagyon drukkolunk ezért!
Most olvasom, hogy még mindig barnázol. Hanyadik napon vagy? Nem kellene mégis ellőni azt a tesztet most? ;)

Rodi!
Biztos szép volt, mikor elmondtátok a szülőknek!

Lucuzs!
Vérnyomásod hogy van, ugye sikerül inni rendesen?

Beze!
Bátyámék másfél éves kisfia leggyakrabban és legszebben kiejtett szava: Pajti. Így hívják a kutyájukat... :lol: Persze Bundást is így hívta, bár néha próbálkozott a Bundással is. Míg náluk a kutya kint lakik, nálunk a lakásban. Hát ezt nagyon élvezte a kissrác! Olyan édesek voltak együtt! Egyébként ő sem mondott túl sok szót.

Monic!
Tüszőgyár! :lol: Mondjuk sosem volt gondom vele. Az öt inszemből kétszer volt olyan, hogy az alap 3 szuri után még egyet-kettőt kellett kapnom, de mindig 2-3 tüszőm volt. De azért nem hittem volna, hogy ilyen sok lesz. Azért azt nem tudom, hogy a méreteik mekkorák, kíváncsi vagyok, mennyit tudnak leszívni.

Syl!
Gratulálok a kislányotokhoz! Remélem most már hamar összejön a kistesó!

Aagassi!
Nem semmi a tesód, hogy úgy kell lefogni, hogy ne erőltesse meg magát! Sajnálom, hogy megjött. És persze drukk neked az új ciklushoz! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vagyok, sziasztok! Megvagyok, semmi változás, minden a régi. a Kövecském a hólyagban pihenget, nem tudták szétzúzni, de már egyáltalán nem fáj.
Annyi minden szar dolog történik mostanában ill. a családban velünk, hogy már a tököm kivan.

Monic
Az aspirin protect mire jó?

Kiki
szorítok!

meg mindenkinek!.

timejka
 
 


Kiki,
hajrá a megbeszéléshez! Én úgy gondolom, hogy az a sajnálatos, hogy már ott tart az ember lánya manapság, hogy szinte szégyellkezik a munkahelyen, hogyha ilyesmit beközöl, pedig nem lenne szabad egyáltalán. Remélem néhány héten belül pedig azt fogod közölni, és nem restellkedve, hanem nagyon is büszkén, hogy sikerült a lombik, és 1-2-3 babócával otthon maradsz pihizni.
Drukkolok!

Babicsek,
éljenek a leendő kiskutyák! :lol: Itt a Rákos-patak partján a vadkacsa hímek gang-bang-ben kapják el a nőstényeket, olyan hápogás meg verekedés van, hogy nem igaz, majd lesz sok pelyhes kiskacsa :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Timejka,
sajnálom ami veletek történik, remélem megszakad végre a rossz széria :cry:
Az a gyógyszer tudtommal a spermáknak jó! Asszem folyósítja az állagot.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Timejka!
Sajnálom a követ. Van olyan, hogy nem tudják szétzúzni? :shock: Mondtak valamit, hogy akkor igyál többet, vagy mi legyen? Sajnálom ezt a rossz időszakot. Bízom benne, hogy hamarosan minden jobbra fordul!

Eclipse!
Kíváncsi leszek, mi lesz, csak nehezen szánom rá magam. Csak látásból ismerem a pasit, és most üljek le vele erről beszélgetni. Persze azt már eldöntöttem, hogy beszélek vele, csak még azt nem tudom, mit is mondok... :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Nálunk a szülőknek elmondás nem is tudom, hogy lesz. Igazából mindenről tudnak, arról is, hogy most megyünk lombikra, szóval már az is jó, ha én hívhatom fel őket, hogy elmondjam a nagy hírt, és nem ők hívnak, hogy hogy vagyok. :) De egyébként nem bántam meg, hogy tudnak róla, drukkolnak ők is ezerrel! Úgyhogy, azt hiszem az én szüleim is úgy járnak, mint Monic szülei! :)

A tüszőket egész jól bírom. Bár már kismamának érzem magam, félek is, hogy a munkatársaim észre ne vegyék a járásomon, hogy nem stimmel valami... Szerintem úgy járok, mint egy kismama, vagy mint akinek nagyon kell pisilni. :D (bocs, kismamik, remélem nem veszitek magatokra, nem akarok senkit megbántani, csak utólag jutott eszembe, hogy esetleg rosszul eshet, ha ilyet írok... :oops: ) Egyébként meg jó sokat sóhajtozom. És már egy régebbi, bővebb nadrágot kellett felvennem, mert a passzos elég szűk! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.04.07 12:27-kor.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy, egyelőre nem akarok elmenni, de ha nem rendeződik pár napon belül, akkor igen.

Kiki, semmi baj, köszönöm, hogy leírtad. Így vagyok vele én is, folyamatosan döntöm magamba a folyadékot.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze!
Remélem már javul a helyzet!
Nem tudsz berakni pár képet Lexikéről?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Timejka:az aspirin protectet én mnyh vastagításra szedném.

Csajok!Van itt valaki közületek,aki úgy ment inszemre vagy lombikra,hogy nem voltatok megházasodva és kellett közjegyzői papír az inszemhez!?
Mert nekünk ez kellene ,de ma felhívtam egy közjegyzőt,de 20.000.-t akar kérni egy ilyen papírért.Na,én ezt egy kicsit sokalom,meg most nincs is rá pénzünk.
Úgyhogy úgy néz ki,ez az inszemünk elmarad,papír híjján! :(
Kértünk ma időpontott polgári esküvőre,ami Május 8-án lesz,úgyhogy ez a hónapunk sajna elcsúszott... :? mert a napokban fog megjönni és kezdhettem volna a stimut!

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl!
Nagyon sajnálom, hogy csúsztok! Mi házason vágtunk bele a dologba, így nem tudom, hogy hogy zajlik nem házasoknak. Ez furcsa nekem, hogy fizetős. :( Ja, ez nem Polgármesteri Hivatal, hanem közjegyző, most értem csak meg, igen, a közjegyzőnél mindennek borsos ára van. :( Ezt eddig nem is gondoltam végig, hogy így az életttársi kapcsolatba csak fizetősen lehet kerülni? Ha jól értem, nektek most élettársi papír kellett volna, és ahelyett lesz esküvő. :oops: Nem törölték még el, hogy esküvőre ne kelljen 30 nappal előre jelentkezni? Úgy emlékszem, hogy volt erről döntés, de nem jogerős, vagy végül mégsem vezették be?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki, majd rakok, nem kicsinyítettem őket. Iwiwen meg tudsz nézni párat. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nem jobb, sőt, most megint rosszabb. ELEGEM van!!!! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: