Sziasztok!
Sajna most megy a pihenés 1000el, olyan fura, mert az sem jó, ha az ember nem csinál semmit... De legalább 2hétig szigorúan betartom a baba miatt, jobb ott neki benn!!!
Férjem minden nap megy dolgozni... szegénykém anyámék helyett is ő pakol... Ma már a saját ügyünkben ment dolgozni, padlófelszedés meg csempeleverés meg ilyenek. Kíváncsi vagyok hogy segít e valaki neki vagy sem. Én az utóbbira tippelek... Pedig neki nagyon kell vigyázni a fizikai munkákkala szíve miatt... Annyira segítenék neki! Nagyon sokat vállal
Elvileg a héten kell kiköltöznünk, de nem tudom, hogy hogy lesz mert még sehogy nem állunk :S
Majd el felejtettem... Boldog nyuszit mindenkinek!
Ancsa, azért te is pörögsz rendesen
Tessék lassítani a tempón és apáját is be lehet fogni
(marhára fog örülni) Már nem sok van hátra és láthatod a picurkádat! Amúgy titkon milyen nemű bébit szeretnél és a párod?
Juli, naaaa mi van nálad? Csak nem nektek is meghozta a nyuszi a picurkát???
Nagyon drukkolok ám!
[quote]k írta:atéter... egyetlen lukam, ahol még nem járt orvos
NO COMMENT
Kirus, remélem már itthon vagy! Tessék jelt adni magatokról!
Csip, igen tudom a számodat!
Köszi
Te mikor tesztelsz? Hányadik napon is vagy? Mert már baromi rég jött meg! A cicik nem feszülnek? Jaj már helyetted várom a lánykérést! De komolyan! Olyan izgi!
Nagyon sajnálom a rokonodat
Inhüvely gyulladás? Hu az rossz. A gyogyival vigyázz, hogyha terhes vagy!!!!! Ezek úgy tudom -legalábbis mikor anno én szedtem- szteroid tartalmúak...
Zsu, hu, teljesen beleéltem magam az írásodba és teljesen átadtam magam az érzésnek! Gratulálok mégegyszer a picurkátokhoz! Nagyon lelkis drid van, hogy ha még ő is elérzékenyült! Nagyon vigyázz magatokra! Fogsz dolgozni, vagy veszélyeztetettnek írnak ki vagy hogy lesz?
Iner, de éééédes pocakod van! Nagyon csinos! Juj, nekünk a hálonk fala ilyen színű
Joli, hű ez nagyon nagyon jó kép! Engem a férjem unszolt :S baromira nem volt hangulatom hozzá... Amúgy ő meg a kollegája csinálták a képet "műtermi" Meg lehet nézni valahol a többit is? Amúgy veled most mi van? mit mondtak a nyákdugóra?????????
Tünde, alien
na, de most komolyra fordítva a szót, remélem ugyanolyan egészséget fog örökölni az összes lejjebbmenőd, mint te. Csinos pocak! Gömbölyödik már a tied is
Edi, szegény fülikéd! Azt hiszem ilyenkor meleg dologgal -talán só?- szokták a fület "borogatni" Vagy még infrázni is szokták! De azért tessék fülészhez elmenni!
Suzytunder,
kész vagyok a sok finomságaidtól! Egysze meghívlak magamhoz akonyhába
Na milyen volt a dino show? Jó drága a jegy hogy mit ne mondjak.... végülis apája dolgozik és mi lett a másik jeggyel?