Kellemes (locsolásmentes
) húsvétot kívánok én is!
Köszi
Kata, rendes vagy!!
Neked is!!!
Engem Bence biztosan meglocsol holnap, de sztem ő lesz az egyetlen
Nálunk ma jött a kertbe a nyuszi, hát azt a boldogságot, mikor meglátták! Mármint nem a nyulat
Édesek voltak, majd teszek képeket.
Judit, ti holnap terveztek menni, vagy ma voltatok? Holnapra esőt mondanak.
Szami, biztos rendeződik még a szemed!! Majd írj a fejleményekről!
De amúgy milyen érzés reggelente nem a szemüveg után nyúlni vagy kontaktlencsével bíbelődni????
Kata, neked is! Erről nem is írtatok!
Rita, tök jó ez a kérdés
Bár Judit már részletesen válaszolt, azért én is írom a sajátomat
Egyrészt nagyon szép pelenkázós kiságyunk kókuszmatraccal és szupi 3funkciós babakocsink nekünk is van eladó/ ill. lesz mire Nektek kelleni fog
Bár a babakocsi sportrészét épp most pakoltam vissza a kocsimba, hátha használjuk még a nyáron alapon....
De amúgy eladó
Szóval mellszívót én vennék, sztem első babánál hasznos lehet (másodiknál már nem volt időm rá), viszont semmi speckó anyatejtárolóra nem költenék, mert horroráron adják és tökéletesen megfelel a decis műanyag pohárka is, folpackkal a tetején
A mellszívóhoz általában adnak 1 vagy 2 cumisüveget, így azt sem vennék külön, nekem egyik gyerekemnek sem kellett, azt sem tudják mi az
Félévesen kaptak csőröspoharat annak a két korty víznek amit akkor már iszogattak
Előke, etetőszék nem kell első körben, fél éves koráig ráér
Babamérleget lehet kölcsönözni, sztem max. az első 3hónapban fogod méricskélni.
Körömollót én sajátot használtam
mert amiket árulnak babaolló címszó alatt, az sztem használhatatlan
Cumit vennék mindenképp, jó az ha van otthon, végső esetben...
Számomra a legfontosabb a bébiőrös légzésfigyelő, ez nálam alap, mi sem mutatja jobban hogy Jázmin alatt még mindig ott van
De amint a kiságyból kikerül, ez is eladó lesz a kisággyal együtt
Egyébként nekünk Angelcare van, és egyszer sem riasztott tévesen. A Madarász kórházé is jó, Bencével meg az volt.
Ágyneműgarnitúrának én összesen egy komplettet vennék, rácsvédővel, takaróval, baldachinnal (ha azt egyáltalán szeretnétek), és inkább több gumis lepedőt, mert azt kell sűrűbben cserélgetni.
Kb. 20textilpelussal indítottam, de a 30is kell, ne kelljen 2naponta vasalni
+nagyméretű tetra fürdőlepedő, sztem ez a legjobb, nem azok a dizájnos frottírtörölközők. Bár én is vettem olyat is
később meg lecseréltem tetrára
Na, kb. a te listád ez volt
Amit még Judit írt az a szoptatós melltartó, lehetőleg több is, bele eldobható melltartóbetét, én vagy egy évig ezzel éltem mindkét gyereknél, nagyon hasznos volt! A szülés utánra eldobható hálós bugyi (császárnál a legjobb, de sztem sima szülésnél is jó lehet).
És Tena betét.
Szoptatós párnám is van, első gyereknél még jó volt, Jázminnál már csak támasztéknak használtuk
És amit én nagyon tudok ajánlani, az a szagzáró pelusosvödör!!! Ez nem luxus, megéri! Főleg ha nem kertes házban laktok hogy minden egyes pelenkával kiszaladj a kukához. Eleinte még nem büdi a pelus tartalma, de mikor már mást is eszik...
És nagyon klasszul zár tényleg. Nálunk a szobában van, mikor megtelik csak el kell kötni a zsákot és egyben kivinni vagy 20-30pelenkát.
Meg ami még nekünk nagyon bejött, az a formatervezett kiskád amibe bele lehet úgy fektetni a babát hogy ne kelljen tartani ha egyedül fürdeted. Illetve Jázminnál már csak egy sima kádat vettünk és bele egy ilyen macis tartót amire rá kellett fektetni. Imádta
+vízhőmérő, lázmérő tényleg legyen, sőt én orrszívót is vennék rögötn, bár ne kelljen jóóóó sokáig!!
Nagyjából ennyi jutott eszembe, de majd gondolkodom még
De jó lenne nekem is újra átélni ezt!!