Új privát üzeneted érkezett!

Babszikám,
életben még rosszabbul néz ám ki a nyúl :lol: De ha nagyon szeretnél egy ilyet, akkor megegyezhetünk, hogy amikor már kismami leszel, vagy ha nekem most sikerült és már nem fogok dolgozni, akkor megcsinálom. Így jó neked, vagy előbb szeretnél?

Beus,
ne idegesíts, ilyen kosarat fogalmam sincs hogy kell.... :oops:

i.kata

Hááááát, megegyezhetünk ebben is, de lehet az életben nem lesz nyulam... ja, ha te babás leszel és nem dolgozol?... ha most babás vagy ugye nem mész vissza dolgozni??????????!!!!!!! Vigyázz magatokra, lehet nekem ez is hibás döntés volt anno.
babszi

Babszi,
na majd megegyezünk. Elkezdem jövőhéten és apránként megcsinlom, ok? Ha gondolod, legközelebb már az lehet a a szerencshozó nyuszid :wink:

Laptetőmet megosztom Beussal és Sonjussal, és persze mindenkivel, aki éppen várakozik. :wink:

i.kata

Jaj, de jó - szerencsehozó nyusziii...

Majd én is kitalálok vmit cserébe :)
babszi

Lányok , meddig kell szedni az ESTRIMAX tablettát?
beus84

Beusom!

Nagyon örülök a 14 kis csöppségnek!!!! :P
Pihengess és szurkolok nagyon a kis piciknek!
Szerintem senki nincs aki az első beültikor nem izgul. Örülök,hogy minden rendben ment! :wink:
Puszillak!

Kata!

Szuper a nyúl!Nagyüzemben nem akarod csinálni? :lol: :wink:
Nagyon ügyes vagy!!!!!!!
Dobozkák tekintetében hogy állsz?
Úgy szeretem ezt látni ahogy írod,hogy szerinted sikerült,mert ez csupa jót jelent!

phpBB: Kép
belluska

Beus,
a tesztelésig 3x1-et kell szedni, aztán a pozitív teszt után fokozatosan leépítik az adagot, de azt majd a doki mondja el. :wink:

i.kata

Belluska,
doboz ügy egyelőre pihen, mert akiktől árajánlatot kértem, nem válaszoltak, aztán meg betemetett a munka és nem volt időm foglalkozni vele.
Én nagyon pozitív vagyok! :lol:

i.kata

Beus
Nagyon jó hírek!! :D Szombati beülti talán azért lenne jobb, mert itt a hosszú hétvége és tudnál pihenni utána! Drukkolok továbbra is!

Kata
:D :D :D nagyon édes lett a nyulad, tök jó fej! Ügyi vagy nagyon! Pihengess te is (én is nagyon pozitív vagyok)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie:) szerintem is szuper lenne a szombat:)
Olyan érdekes érzések kavarognak bennem.
Totál bennem van valami anyai ösztön, még ilyet nem éreztem soha /de nagyon jó/

Már alig várom a 10 órát, hogy megtudjam milyen ügyesek voltak az éjjel a kis manóim:)
beus84

Hú de izgi! 3-an egyszerre! Nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Beus, neked is, múltkor kihagytalak a felsorolásból, bocsi. :oops:
A 3-as az szerencsés szám! Meg a húsvét is kedvező.

Hányat kaptok-kaptatok vissza??? A többi megy fagyiba? Nekem pont jól jött ki, mert annyi lett, amennyit vissza is raktak (3), úgyhogy nincsenek fagyibabák.

Kép

Kép
kamilla306

Beus!
Biztos ügyik voltak,nagyon várom a híreket! :wink:

Sonjus!
Gondolok rád nagyon,ma már kismami leszel! :P :wink:
Tessék pihenni sokat(az első pár napban),aztán minden olyat tessék csinálni ami jól esik,legalább is nekem ez vált be!Persze nincs emelgetés,erőlködés!Puszillak és majd gyere írni!

belluska

Halihó!

Még semmi infó?

Sonjus,
ügyesek legyetek! :wink:

i.kata

Jelentem 9-en vannak:)
Azt mondta Sipi gyönyörűek:):)
Jaj de büszke vagyok rájuk:P
beus84

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk! Jó volt nagyon, de azért már jó itthon lenni! :D Sajnos a spontán baba még várat magára... (Köszi Kata, hogy gondoltál rám - de én még sajnos nem tudok hozzátok csatlakozni... :( )

Beus és Dezsina!
Utólagosan bár, de nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!!! :D

Kata!
Gratulálok a csöppségeidhez! Pihengess sokat, és tetszik nagyon a pozitív hozzáállásod! Meg lesz az eredménye is biztosan! :wink: Drukkolok nagyon! :D
NAGYON édes a nyuszid, nekem is nagyon tetszik! :D

Sonjus!
De jó, ma már te is kismami vagy! :D Jelentkezz amint tudsz!!! Drukkolok nagyon!!! :wink:

Beus!
Olyan szuper, hogy 9 gyönyörűséged van! Akkor még blasztók is lehetnek belőlük!!! :D Ha igen, akkor húsvét hétfőn is csinálnak beültetést? - Nem semmi, hogy az intézetben még az ünnepek alatt sem pihennek! Mindent értünk és a babáinkért!!! :D
hbzs

Beusom!
Gyorsan bekukkantottam!Fantasztikusak a kicsikéitek!!!!!! :P :P :P
Ölellek milliószor!!!!

Hbzs!
Örülök,hogy jó volt a pihenés!Sokat gondoltam rátok!

belluska

Hahó lányok!

Beus! Szuper a 9-es fogat :) nagyon drukkolok a szombathoz, vagy ahogy nektek jó :D

Hbzs! Üdv újra! Jól telt? Sokat pihentél? Remélem így kipihenten sikeresek lesztek ;)

Nálunk a következő van:
Reggelre a 6-os csapat felére csökkent :( és ráadásul csak 4 sejtesek.
Így megkaptam mind a 3-at :D és van még az Intézetben 2 db 2 sejtesünk, amiket még nézegetnek. Kicsit elkenődtem, de a Tanár úr is és az egyik biológus hölgy is megnyugtatott, hogy előfordul az ilyen, ne aggódjak! Végül is én is későn érő típus vagyok ;) Aztán meg el is pityeredtem magam a beavatkozás után, mert nagyon boldog voltam, hogy eljutottunk idáig :D Zsuzsa le is ült egy kicsit az ágyamhoz, hogy megnyugtasson :oops: Egy tündér :)
Szóval most pihengetek, az uram elment vásárolni, de engedéllyel a laptom az ölemben van ;) Minden távirányítót körém rakott, de már most sejtem, hogy meg fogok őrülni így fekve :) Ha ez így megy, lehet egy egész nyuszifarmot fogok horgolni :D Lehet egyébként, hogy nekem 3-at kell horgolni? :shock: :lol: Majd meglátom, ha marad, Babszi! szívesen továbbítom ;)

Puszilok mindenkit
sonjus

Juj, de jó, de jóóóó, jöhetnek az örökbenyuszik!

Hbzs, én csak utólag kívántam nektek jó utat, de gondoltam rátok! Fényképet kérek, a legszebb helyekről, a legszebb párról!!!

Pihenjetek kismamik! Én úgy utálom, amikor 'tapasztani' kell, mert én nem tudok tapasztani. De azt keményen próbálom, hogy ne idegesítsem magam feleslegesen. Szóval ti se TAPASSZATOK, hanem pihenjetek!
babszi

Beus,
gratula a 9 kis manóhoz :lol: Mondtak valamit, hogy mikor lesz beülti?

Sonjus,
ne keseredj el, lehet csak a termosztátot nem csípték a picik, na de majd a pocidban szépen behozzák a lemaradást. :wink:
Szerintem ne tedd a latopot az öledbe, vagy mindenképp csak valami tartóval. Mi direkt ezért vettünk egy Logitech tartót, ami hővédős is, hogy nehogy ártsak a pocaklakóimnak :wink:

Hbzs,
örülök, hogy épségben megérkeztetek, kérünk élménybeszámolót :lol:

i.kata

Sziasztok lányok.

Sonjus, szerintem se keseredj el,az biztos, hogy tényleg jobb az anya méhben.A lényeg hogy már a helyükön vannak a manók:)

Kata, nem mondott Sipi semmit, csak hogy mennyien vannak, és hogy a biológusok nagyon elégedettek. Mind ICSI lett.
Holnap szerintem már többet mondanak.

Babszi, jöhetnél picit többet :wink: jó rólad hallani. Te mikor kezdesz ?

Hbzs, örülök, hogy megérkeztetek,biztos nagyon jó volt egy kicsit kikapcsolni:)

Képzeljétek, ma beszéltem egy csajjal, aki a Kaaliba járt. Neki a második lombik sikerült, és azt tanácsolta hogy egyek sok mogyorót, mert az segíti a megtapadást, és ezt az orvos mondta neki.Na meg hogy az első 12 hétbe, még 1 kg kenyeret se lehet felemelni / ezt valahogy nem tudnám elképzelni/ Na meg azt is mondta, hogy ne éljem bele magam. Ez baromság :evil: MINDEN AZ AGYBA DŐL EL.
beus84

beus84

Olvastam amit küldtél Beus; ez érdekes lehet:

A "lombikosok" 10 parancsolata:

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

ÉN NEM TUDNÁM EZT MIND BETARTANI... SŐőőőt...

Köszönöm Beus a hiányolást, én még IR miatt nem indulok. Talán húsvét után elmegyek egy vérvételre, mert letelik a 3 hónap, de még nagyon nem foglalkoztam vele. Nagyon szeretnék májusban indulni, és ha van IR javulás, akkor rá is szeretném dumálni a dokikat - na persze nem hagyják majd magukat :) Legkésőbb júniusban nagyon szeretnék nekifutni, igaz, ha addig nem lehet, akkor már mindegy mikor, csak szeptember előtt legyen.
Félek, mert Kata is olyan sokat várt az IR miatt. Majd írsz nekem, hogy te hogyan szabadultál tőle? Mármint milyen értékekkel, mit és meddig...?!! Lécciiii
babszi

Beus,
én a tökmagról hallottam ezt, mert abban sok az E-vitamin. Én tavaly azt rágcsáltam,már olyan voltam mint valami mókus, vagy hörcsög :lol:

Babszi,
az utolsó kérdésedet nekem szántad?
Csak annyit tudok a korábbiakhoz képest mondani, hogy nekem tuti sokat számított a sportolás, mert mióta elkezdtem, azóta látványosabban javult. A többi dologban tartottam magam ahhoz, amiket korábban megírtam neked. Ja, és vérvétel előtt pár nappal extrán figyeltem rá mit eszem, mert szerintem pl. a vérvételi előtti vacsora mg tuti befolyásolhatja legalább a másnap éhgyomri eredményt. Aztán lehet rosszul kombinálok, de én ebben bíztam. :wink:

Ebből a 10 parancsolaból sok igaz, de sok elkerülhetetlen is. Szerintem az a legjobb, ha mindenki azt teszi, ami neki a legjobban esik. Én pl. ha utánaolvasok bárminek lombik alatt, valahogy mindig a pozitív dolgokat válogatom ki :lol:

i.kata

Babszi, én is mozogtam, mert rá kellett jönnöm, hogy az nélkül nem megy.Norbira tornáztam:P
Én a cukor helyett édesítő szert használtam, üdítőt egyáltalán nem ittam(pedig imádom)Tésztát nem ettem, sem fehér kenyeret. Nap 3 teljes kiőrlésű kiflit ettem, plusz amit főztem, tészta nélkül mindent.

Nekem így ment le az értékem amik nagyon magasak voltak, 3 hónap alatt. na meg az a mínusz 10 kiló :oops:

Most amit Sonjus irt, egy kicsit megijedtem én is:( de majd a pozitív tesztje engem is fellendít.
Na meg nem is beszélve róla, hogy nagyon bízom a kis manókba, és itthonról próbálom őket szuggerálni, hogy kitartás, hamarosan megyek :wink:
beus84

jaj még valami, amit küldtem linket, azon van egy fórum. Egy csomó csaj ir a Aspirin protect 100-ról hogy az elő segíti a megtapadást, na meg valami progeszteron szúrit kapnak, még az Utro mellett.

Ti mit tudtok erről?
beus84

Beus,
aspirint már ne kezdd el szedni. Azt különben arra ajánlják, hogy vastagabb legyen a mnyh, de neked az így is szuper, meg Sonjusnak is. Én meg nem is kérdeztem az aspirint, mert én aúgyis szúrom a vérhigító, és azt hiszem az aspirin protect is valami olyasmi.

A progeszteron szurit ne sajnáld, nagyon durva. Úgy tudom oljos szuri, amit farizomba kell adni és durván becsomósodik, fájdalmas. Arra azt mondta S. doki egyszer, hogy csak annak ajánlják, aki esetleg kapott valahonnan, az használha el, vagy gondolom ha kevés az Utrogestan....

i.kata

Kata milyen vérhígítót szúrsz?
És mire jó az?
beus84

hmm és ki honnan tudja hogy elég-e az utrogestan?
Csinálnak majd bent ezzel kapcsolatba vérvételt?
beus84

Beus,
még januárban kiderült, hogy veleszületett trombózis hajlamom van. Ezért nekem van egy extra szurim a stimu kezde óta, amit szülés utáni 6. hétig kell szúrnom, persze közben menni kell majd kontrollra.
Utrogestanból úgy tudoma maximumot kapjuk, szóval ezt nem fogják már vizsgálni vérvétellel. Szerintem max. akkor, ha vérzés lépne fel, de nem biztos.

i.kata

Jaj igen Kata, már beugrott, meséltél róla.
Ne haragudj, hogy ennyit nyaggatlak, faggatlak:)
beus84

Beus,
semmi baj, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak :wink:

i.kata

Hát ebben a tízparancsolatban valóban vannak olyan dolgok amiket én is úgy gondolok,de szerintem is mindenki eltudja dönteni azt,hogy mi a megengedett és mi nem!
Hát a 12 hétben egy kiló kenyeret sem felemelni,hát ez hülyeség az tuti!Én elvittem a teregetni valót is négy adagban a szárítóhoz,de persze a lentről felemelésre vigyázás szerintem is fontos.
Pont a negyedik sikeresnél mentem sokat sétálni is pl.(persze nem emelkedőn),alig feküdtem csak az első 3-4 napban,a többiben inkább ülve tévéztem már...!Minden amit úgy érez az ember,hogy jól esik!
Mikor kérdeztem Tanár urat,hogy leköltözzek e a földszintre azt mondta ne,csak ne ugrándozzak le-föl sokat(szép lassan mentem).

Beus!
Én egyedül a 4.-nél kaptam popsiba napi négy amp.progeszteron szurit(ami valóban olajos),hát nagyon utáltam a végére.Nagyon sokat masszíroztam beadás után,és hát nem kevés ideig kellet szúrni.Szerencsére én nem csomósodtam be tőle,de minden nap asszisztensnő jött házhoz hozzám,mert azt nem volt ajánlatos beadni páromnak. :) Persze ki tudja miért pont a negyedik sikerült,lehet épp ettől,de ezt úgy sem tudom meg soha!A lényeg a lényeg! :wink:

belluska

Köszönöm a köszöntéseket! :D Az iwiw-en készítettem egy új albumot néhány képpel. Majd rakok még több képet is fel. 8)

Sonjus!
Örülök a 3 kis pocaklakónak! :D Ha kicsik is még, de a pocakodban majd szépen megnőnek! :wink: A lehető legjobb helyen vannak most már!!! Drukkolok nagyon! :D
hbzs

Hbzs!

Megnéztem az eddig felrakott képeket az iwiwen!Hát biztosan sok szép élménnyel,emlékkel tértetek haza!Nagyon örülök neki! :P

belluska

Jó reggelt!

Hbzs,
megnéztem a képeket, nagyon jó lehetett a nyaralás. Most én is szívesen megpattannék valahová :lol:

Beus,
drukk a telefonhoz!

Sonjus,
hogy vagy?

Belluska,
ma reggel nem tudom miért, de kicsit elbizonytalanodtam :oops:

i.kata

Beus!
Kíváncsi vagyok nagyon mit mondanak ma,remélem a legjobbakat a kis prüntyőkről!

Kata!
Tesztelésben?Remélem csak abban! :wink:
Remélem még nem teszteltél!

belluska

Jó reggelt lányok.

Ma az egyik biológus csaj hívott fel, reggel 9-kor, és a 9 manóból 10 lett, feltornázta magát a kicsike:)

Azt mondta hogy a 9 annyira gyönyörű, hogy plasztokat fogok vissza kapni, szóval hétfőn 7:15-re kell mennem. Annyira boldog vagyok, hogy a manóim ennyire ügyesek, és akarnak engem:D
Az normális, hogy nekem fájnak a melleim?

Kata mi a baj? Mért bizonytalanodtál el?

Hbzs szuper helyeken jártatok, olyan jó nektek:P
beus84

Beus,
azta, nem semmi mit alkotnak a picik :lol:

Bellsuka, Beus,
nem tudom miért, ma úgy érzem kicsi az esélye, hogy sikerült. :roll:

i.kata

Beus!
De örülök!!! Megmondtam én, hogy szerintem blasztókat fogsz kapni!!! Hajrá!!! :D
Teljesen normális, hogy fájnak a melleid, ez jelenleg a gyógyszerek hatása. De ez az egész terhességed alatt végig fenn fog állni, akkor is, amikor már a gyógyszer-támogatásra nem lesz szükséged. Mert a melleid készülnek fel a szoptatásra! :wink: :lol:

Kata!
Nehogy elbizonytalanodjál már! :? Ez nem vallana rád! Mi nagyon drukkolunk neked!!!! Kitartás!!!!! :wink:

Lányok, örülök, hogy tetszenek a képeink! Majd még rakok fel többet is, csak most nagy hirtelen ennyit sikerült. :D Tényleg nagyon szuper helyeken voltunk; hálásak vagyunk nagyon Istennek érte, hogy láthattuk azokat! :D
hbzs

Beus!
Nagyon fantasztikusat produkálnak a kicsikéid! :P
Istenem de jó! :P Puszillak!!!!!!

Kata!
Miért?Mit érzel?

belluska

Kata nem szabd feladni! Amit a jó isten megírt nekünk azt az utat végig kell járni, és bízni benne!!!!!
Nem szabad elbizonytalanodnod, akarnod kell, mert ott vannak a pocidba a kicsik, és ők is számítanak a te akaratodra!!

Lányok nagyon köszönöm, hogy ennyire örültök az örömömnek, ez szívből jól esik:)Már csak a hétfőt kell kivárnom:)
beus84

Kata úgy emlékszem, hogy vettél relaxáló cd-t.
Rakd be kérlek,és az majd ellazít.
beus84

Talán az bizonytalanított el, hogy reggel visszaolvastam az utolsó beültetés után ( a fagyis után) miket éreztem, és ugyanezek a "tünetek" voltak, mint most is. Próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat, de ma úgy néz ki beborult az én agyam is, ahogy az idő is :evil:

i.kata

Kata gondolj a csuklásodra :wink:
Kicsit rakd helyre a fejed, és a lelki békédet! Aludj egyet, még ha egy fél órát is, nekem az sokszor segít, amikor rosszra gondolok.
Fel a fejjel, mi hiszünk benned!!!!!!! :oops: :wink:
beus84

Beus! Milyen jó híreket kaptál :) gratulálok, és drukkolok hétfőre!!!

Kata! én megértelek, mert nálam ez percenként változik, hol hiszem, hol nem, de nagyon igyekszem bízni! :) Egyébként érzem a pocim, néha nyilall itt-ott, viszont nem tudok totál vízszintesben lenni :) És azon is agyalok, hogy egy, vagy több babapöttyhöz beszéljek :oops: Tudom, hogy hülye vagyok, csak most nem tudom még hogy kezeljem ezt :(
sonjus

Kata!
Ne vonjál le ezekből a tünetekből semmiféle következtetéseket.
Hagyd,hogy sodródj az árral,úgy sem tehet mást az ember azon kívül,hogy hisz a dologban és bízik nagyon- nagyon!
Lélekben még egy pillanatig sem add fel a tesztig kérlek!
És egyébként azon kívül,hogy én a negyediknél nem is gondoltam arra,hogy nem sikerülhet,semmiféle mást nem éreztem mint azoknál amik sikertelenek voltak.Az első tünetem a tesztelés időpontjával egyidejűleg vagy az után jelentkezett és az is csak az álmosság volt!Tehát a sikeresnél sem éreztem semmit,akárcsak a többinél.
Kár elemezni a jeleket Katám!Ne kínozd magad ezzel!
Kell,hogy sikerüljön!!!!!!Tessék csinálni még nyulakat figyelem elterelés céljából! :wink:
Most két napig nem leszek,de csupa pozitív gondolatú Katát akarok majd hétfőn olvasni!

Beuskám!
Ennél szebb ajándékokat mint amiket te mostanában kapsz(névnapkor)és most húsvéti ajándékként is! :P :wink:
Akkor már leszek és nyomon követhetem a babák pocakba vándorlását! :wink:

Sonjus!
Tessék csak bízni!!!!!!Ez az alap követelmény most! :wink:

belluska

Belluska, olyan furi hogy nem leszel, nagyon fogsz nekem hiányozni!!!!
De hétfőn nagyon nagyon várunk!

Kata Belluskának igaza van, KELL hogy sikerüljön, és így igaz ahogy az elején írtad, hogy te már kismama vagy:)

Sonjus, szerintem többes számba beszélgess hozzájuk, ki tudja hányan vannak:)
beus84

Íme a nyúl :lol: kicsit olyan, mintha beverte volna az orrát valahová és bedagadt volna, válla kissé leesett, a lábai csálék,
szóval érdekes ;)

Kép
sonjus

Sonjus, ez szerintem tök szuper:):)

Kezditek meghozni a kedvemet, a nyúl horgoláshoz:)
beus84

Kata!
Ne idegesítsd magad ezekkel az összehasonlítgatásokkal. Ahogy a fenti "10 parancsolatban" is benne van, a premenstruációs tünetek és a koraterhesség tünetei megegyeznek - nem tudod megkülönböztetni őket, csak feleslegesen izgatod magad! :? Nyugi!!! :wink:

Lányok, ti nagyon ügyesek vagytok ezekkel a nyuszikkal!!! Le a kalappal előttetek!!! :D Én kötni, varrni tudok, kedvencem a keresztszemes hímzés, de horgolni (még) nem. :oops: Még azt sem tudom, hogy a nyuszi egyes részeit külön-külön készítitek el, s utólag varrjátok össze, vagy ha az egyik rész elkészült, abba belehorgolva kezditek el a következő részt?! S a horgolás ennyire gyorsan halad, hogy pikk-pakk, néhány nap, és már kész is egy nyuszi??? És hány centisek a nyuszijaitok?
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?