Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit
Jó kép! :wink:
Rákszűrés... nekem ősszel csinálta... (Levi tavasszal jött össze)... nem volt semmi gond később...
Örülök, hogy az AFP jó!

Zalán babának BOLDOG NÉVNAPOT!

Tegnap voltam nőgyógyászhoz...(egy dokinő volt) a rákszűrésem oké, de a hormonok nem...
Elküldtek az Endokrin szakrendelésre...
Azzal nem foglalkozott, hogy már a 44. napon voltam... :roll:
Még akkor kértem időpontot... kaptam is május 11- re.. :???:
Anyósnak szerencsére van ismerőse ott, így holnap megyünk... :wink:

Levinek kint van a 17. és a 18. foga is :P
...este hőemelkedése is volt...
...vagy beteg lesz - vagy a foga... :roll:
Már nincs a nyakában a borostyánlánc (Judyt)...nem akarja hordani (a bölcsiben nem lehet, de már hétvégére sem kell neki)... felfedeztem, hogy éjjel néha nyöszörög... biztos fáj a foga/ínye... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2010.03.31 14:51-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Judit,

én épp a szokásos éves rákszűrésre mentem a dokimhoz, mikor megállapításra került, hogy 6 hetes terhes vagyok. A két dolog nem kavart be egymásnak, de nem tudom hogy a terhesség későbbi szakaszában hogy van ez. Elvileg az első trimeszterben mindenképp megnézik, hozzátartozik a terhesgondozási protokollhoz.

Laborok: nálam a terhesség megállapítása után azonnal volt egy nagylabor, amit azóta minden trimeszterben ismétlünk, valószínűleg jövő héten lesz a negyedik, az utolsó.

Az AFP-vel egyidejűleg a Hepatitis B-t is szűrik.

A cukorterhelés a 24. és 28. hét között történik.

Van a 4 kötelező ultrahang vizsgálat is, ezeken kívűl pedig EKG és fogorvos.

A 36. hét környékén kenetvizsgálat a sztreptococcus baktérium szűrésére.

Joli.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Zalán babának!
Judti, gratulálok a jó eredményhez! Amin eddig átestem és téged érint, az a 18. heti genetikai uh és a cukorterhelés (holnap megyek, elvileg a 24. héten csinálják, bár azt hallottam, hogy a 22-től a 26-ig hétig elvégezhető).
Timi, ez a kenetvétel dolog kb. mikor van, és mire szolgál (vagy mit takar pontosan)?
Kia, remélem "csak" az új fogacska miatt van a hőemelkedés!

Még jövök, csak előre meg kell főznöm holnapra, mert nem tudom, hogy milyen állapotban leszek a vérvételek után
:?

KépKép
Kép
szecs

jolyjoker,

köszi az infót, nekem március végén volt 1 éve, hogy volt rákszűrés, azt mondta a doki, hogy majd ha meg volt az 1 év, én félek azért, hogy valami baj lehet már így 18. hét körül, nem?

Kia,
hát nem semmi, hogy márciusban május 11-re adnak időpontot, még jó hogy van ismeretséged és talán meggyorsítható lesz, mondjuk én is a magzatvízvételre február 23.-án kértem időpontot és április 06.-át kaptam. Hát ez a világ van!!!!!!
Levikének valószínű, hogy a fogacskája miatt van hőemije. Gratula a 17. és 18. foghoz. Édesem!!!

Szecs,
kitartás a vérvételekhez, aztán hagyjál még későbbre is, ne add oda az összeset :-)

Kép
judit70

Jajj csajok még egy kérdés!

A 18. heti uh-n tippelnek nemet, az általában be szokott jönni?

Kép
judit70

Nekem a 18. heti genetikain megmondták, hogy kislány. A magzatvíz mintavétel pedig kromoszóma vizg., így az 100% a nemre vonatkozóan is.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Túléltem :D Egy hét múlva lesz eredmény.

Judit, nekünk a 18. heti uh-n azt mondta a Hajdú doktornő, hogy csak erős tipp, hogy kislányunk lesz. Gulyás doki sem merte a 20. héten tutira mondani, mert akkor is úgy helyezkedett a kismanónk, de az ő tippje is lány volt. Biztos majd akkor lesz, ha a karodban tartod :D De szerintem nagyon kicsi az esély, hogy tévednek.

KépKép
Kép
szecs

A magzatvízvizsgáalt 100%-os és arra mennie kell Juditnak!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj, igen, bocsi ezt elfelejtettem! Akkor nektek tuti a dolog. De ennyi megpróbáltatás után ennyi minimum jár!

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Gratula Levi fogaihoz! :D Reméljük csak azok bántják szegényke ínyét!

Nekem is meg tudták mondani a 18.heti uh-on, hogy valószínű kislányom lesz, és bejött :lol:

KépKép
b_judyt

Szecs:naja...remélem is, mert beruháztam már rózsaszín cuccokra!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőlletek kérni.Pár évvel ezelött szültem .Jól tágúltam és fájásaim is voltak,minden rendben volt.Az orvosom ekkor oxitocint és gyorsítót adott(sok szülése volt pont velem párhuzamosan).Ettől olyan fájásaim lettek,hogy máig félek még egyszer szűlni.Igaz,a babám 3és fél óra alatt meglett,de az a szenvedés amit kiváltott sajnos nyomot hagyott bennem.Azt szeretném tőlletek megkérdezni,hogy jól jártam-e így,mármint a gyorsaságot illetően vagy nektek mi a tapasztalatotok?Tényleg szeretnék még egy kicsit,de tele v.ok kételyel!
Üdv:pupy
pupy71

Babaim. ez aranyos, én a mai napig sok-sok rózsaszín cuccot veszek Vivinek, alig van más színű ruhája :lol:

pupy71! Mi volt végülis az, ami mély nyomot hagyott benned? A fájások intenzitása? Nem akarlak elkeseríteni, de a következő szülés is fájni fog. Most nem kaptál fájdalomcsillapítót?
Én pl. Vivit fájd. csillapító nélkül szültem, mert későn értünk be a kórházba, ergo otthon vajúdtam reggeltől este fél 10-ig. Nekem is borzasztóan fájt, de ettől független ha lesz még egy babám, azt is csillapító nélkül szeretném szülni. Mert nekem jobb volt otthon vajúdni, mint a kórházban. Igaz a legközelebb kicsit hamarabb fogok beérni :lol:
A 3és fél óra az összesen annyi? Vajúdással, mindennel együtt? Mert akkor tényleg jól jártál!
Az újabb fájdalomtól félsz? Vagy maga a szülés sem volt kellemes élmény? Gyere ide nyugodtan, mi szívesen meghallgatunk!!

KépKép
b_judyt

Nálunk nem tudták biztosra a baba nemét még a magzatvízvételen sem megállapítani...de utána 2 héttel mentem a dokihoz...és ő kérdezte, hogy tippelhet-e :)) Mondtam, hogy persze...hiszen két hét múlva 100 %-os eredményt kapunk. Ő már akkor fiúnak tippelte...van is egy kinyomtatott uh-felvétel, ahol bekarikázta a fütyijét :D
Na ha abból bárki lát valamit...az tutira egy másik szülész-nőgyógyász :lol:

Szecs...a kenetvétel nem emlékszem pontosan, hogy mire is volt...de arra igen, hogy ha pozitív, akkor adnak valami gyógyszert, hogy a babus a születés folyamatában nehogy elkapjon valamit...
Nekem ez a szűrés azért maradt csak rendkívül emlékezetes...mert a terhességem alatt ez volt az első alsótesti vizsgálatom :oops:

Pupy71...tényleg nem fájdalommentes folyamat a szülés...de nekem valahogy széppé változott utólag már minden...pedig fájt. Bár nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm...de ha lehetett volna...lehet, hogy kérek érzéstelenítést...de már túl tág voltam, mire beértünk a kórházba :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!
Lehet,hogy nem jól fogalmaztam,bocsánat.A problémám az,hogy amíg nem kaptam infúziót elviselhető fájásaim voltak,még csodálkoztam is,hogy "ennyi".Az infúzió után lett sokkal-sokkal fájdalmasabb.A bizonytalanságom oka,hogyha nem kapom ezeket,akkor lehet hogy hosszabb de kíméletesebb a vajúdás...???Vagyis megint nem jól fogalmaztam,tudom nem lehet kíméletes a szülés.De elviselhetőbb.Ti kaptatok ilyet,vagyis nem értem én mért kaptam.Sajnos az orvosommal ezt akkor nem tudtam megbeszélni...
Köszönöm a válaszokat!
pupy
pupy71

Azt még elfelejtettem leírni,hogy a vajúdásom hajnal 5-kor kezdődött és 9után értem be a korházba.Addig minden jól ment szépen tágúltam(ittam sok málnalevél teát)az orvosok még előbbre is számították a picim érkezését.Az infúziót 11 után kötötték rám és az volt 3,5óráig rajtam-de míért?Utána jött az amit írtam.Babucim 2után született meg.
pupy
pupy71

Sziasztok!

Köszönöm!

Joli és Pupy - Sziasztok!

Nekem 15:30-körül kezdett fájni (szerintem nekem is magas a f.küszöböm, mert nem volt vészes az egész szülés)...16 után - a melegvizes zuhany után már jobban és sűrűbben fájt... Manó 18:39-kor született meg..
...én sem kaptam semmit a kórházban...
Sajnálom, hogy neked , Pupy nem volt jobb élmény... de minden szülés és minden ember más...
Remélem a következő kellemesebb és könnyebb lesz!

Levi köhög, folyik az orra,szerdán hányt is... :( ..ügyelet..
Ott kapott köhögéscsillapítót, kúpokat... tegnap pedig a gyerekdokihoz is elmentünk,
Ő antibiotikumot írt fel... gyógyszerezünk... :?

Tegnap voltunk Anyóssal az Endokrin rendelésen (a doki azt mondta,
hogy keressünk egy jó nődokit - ha gyereket akarunk) és UH-on (nyaki, hasi)..
van egy cisztám a petefészekben és az egyik pajzsmirigyem is nagyobb egy kicsit... :roll:
Ma pedig vérvételen voltam... (7 db kémcső)... Még cukros vizet is ittam... (finom lötty volt) :lol:
Jövőhéten meló - de remélem vissza tudok majd menni az Endokrin szr-re az eredményekért...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia...Levinek jobbulást! Gyógyuljon meg hamar.
Vérvétel brrr...cukrosvíz annál is brrr-ebb :D
Egy hős vagy...
A cisztával csinálnak valamit? Vagy elmúlik magától? Ez összefügg a hosszú várakozási időkkel?
Munka :(

Timi
Kép
vt72

Timi :lol:
Köszi!

Nem tudom, hogy mi lesz...
Jövőhét Endorin rendelés, aztán egy nődoki... :roll:

Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Levi élvezi, hogy itt van az uncsitesója.. és végre jobban van,
de most Apának és nekem kezd fájni a torkunk... :roll:
Ma jönnek Anyuék, a sógornőmék pedig mennek haza...
Holnap bölcsi és meló... :? előre bocsi, hogy ritkábban jövök majd...

Szofi
Kép
Levi
Kép
Együtt
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Talán még nem késő, kellemes húsvéti ünnepeket (eddig nem voltam gépközelben). Szülinapoztam (40.-et töltöttem ápr.4.-én :oops: )

Holnap kérek egy kis drukkot (amnio).

Kia, jó újra kezdést a munkában! Sok sikert mindenben, munka, egészség!

Kép
judit70

Sziasztok!

Köszönöm a névnapiakat!

Judit70, boldog születésnapot kívánok!
Megy a drukk holnapra!
Nálunk a 12. heti uh-on megerősítette Hajdú drnő a megérzésemet a baba nemét illetően. 18.-ra biztos volt :) .

Kia, örülök, hogy jobban van Levi. Szerintem a hányásos betegségek a legrosszabbak a gyerekeknél :( . Mit mondtak a cisztára?

Pupy, az oxitocin felgyorsította az eseményeket, de valószínűleg a fájdalom egyébként is felerősödött volna, mert csak az elején "lájtos".
Nekem is 3,5 óra alatt született meg 2. fiam. Gyorsan sűrűsödtek a fájások, lényegében a WC-n vajúdtam :shock: (beöntés miatt). Számomra sem egyértelmű, hogy nálam a nagy sebesség, vagy más miatt történt szövet-hüvely sérülés. Mindenesetre a végeredménynek örülök: az egészséges, szép kisbabának (és, hogy kértem epidurált :wink: .) A következő már csak császár lehet...Talán neked is azt kéne, ha ez a gondolat megnyugtat.

Kép

Kép
ripley

Kia, jó munkát!!++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Judit...mennek a drukkok...minden rendben lesz!! :)
Utólag boldog születésnapot...

Kia...jó munkát nem kívánok...de szerencsére rövid héten kezdesz :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Kia, a legjobbakat neked mára, teljen úgy az első munkanap, ahogy szeretnéd!
Judit, boldog szülinapot és drukk-drukk-drukk!
Babaimado, Judyt, én nem vagyok egy "csajos" típus, de mostanában én is minden rózsaszín, halványlila, pink ruhácskára felkapom a fejem a kirakatok előtt :lol:

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszát,segítségét!

Ripley!Rögtön az elején kérted az epidurált?Mennyire csökkentette a fájdalmat?Köszi...
Pupy
pupy71

Kia, ha nem túl nagy a ciszta, akkor magától elmúlik. Nekem a mtét után volt, aztán megjött piri, ciszta el, Fannikám meg beköltözött!

Szecs: régen utáltam a rózsaszínűt, most meg jól kivateráztam és teszveszeztem magam és csupa szép cuccot vettem és persze sok rózsaszínűt is.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...nálunk Zsoltit sokáig Teszvesz-gyereknek hívtuk :)

Vasárnap elkaptuk az első náthát...ma már porszívóztam is a nóziját...mint egy kis hős úgy tűrte. Kaptunk homeós bogyót meg estére balzsamot a hátára...remélem hamar meggyógyul.
Most már én is jobban vagyok...először nagyon megijedtem.
Az orrszívást kipróbáltam én is ... így biztos vagyok benne, hogy nem fáj neki :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit
Kép
Amnio :?:

Egy hét múlva lesz az első napom, mert Levi nem gyógyult meg....
Tegnap is hányt... :(
Ma elmentünk a dokihoz, aki azt mondta, hogy jó lenne, ha a héten még nem menne bölcsibe... így én sem megyek...

Ma visszamentem az endokrinológushoz - a héten mennem kell (egy negatív terhességi teszt után) egy vizsgálatra, ahol radioaktív izotópot kapok vénásan és egy kamera képeket készít a pajzsmirigyemről..
Júni. 1-én pedig lesz egy biopsziám is... Van egy 12 mm-es göböm... :(

Ripley
A endokrinológus főorvos ma megkérdezte, hogy ki csinálta nekem az UH-ot anno? Miért írta azt, hogy nincs ciszta? ...mert biztos volt akkor is.... :roll:

Timi
Jobbulást Zsoltinak!

...rövid héttel kezdek...
Sajnos nekem minden hét hosszú... ha ma nappal melóztam volna, akkor holnap éjjel, aztán szombat nappal és vas. éjjel...
Ha nem változik... nekem nincs hétvége, ünnepnap... :?

Babai
Már volt nagy cisztám is (több centi) - azt is magától ment szét... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hello!

Szegény Levi :( gyógyulást kívánok neki! Szegény Kia, neked most jól összejöttek a dolgok...remélem rendben lesz a pajzsmirigyed is, drukk+!

Babai, "Fannikám meg beköltözött" :) :P :) !

Pupy, igen az elején kértem az epidurált, de már akkor is több, mint 3 ujjnyi volt a tágulás, úgyhogy alig akarták beadni, mert elég késő az már... Azért még így is enyhítette egy kicsit a fájdalmat.

Timi, nálunk mindkét gyerkőc homeos bogyókat, szirupot kapott legutóbb, és nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. De lehet, hogy Zsoltibabánál bejön. Jobbulást!

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Tegnap megvolt az amnio. Köszönöm a drukkokat, most következik a hosszú várakozás ami Babaimnál is volt.

Még az a jó, hogy 1 héttel ezelőtt csináltattunk 4d-s uh-t, mert a Hajdu dr.-nő alig látott valamit, (azt mondta, hogy valószínű a régi műtéti hegek miatt), még a végtagjait sem látta. Gondolhatjátok, hogy nem éreztem(érzem) magam a legjobban, de az vígasztal, hogy a másik uh-n láttam a kezecskéit, lábacskáit.

A nemét sem tudta megmondani, titokzatos baba :-)

3 hét múlva visszahívott genetikai uh-ra, addig még növöget és hátha akkor többet fog látni.

Zsolti babának és Levi babának is gyógyulást kívánok!
Jajjjjjjjjj az a porszívó, én alig bírom nézni ahogy a keresztlányom az 5 hónapos fiának tisztítja az orrát, pedig tudom, hogy nem fáj nekik. :-(

Kia, akkor jó munkát kívánok a következő hétre, gondolom nem lesz könnyű újra kezdeni.

Megyek egy picit pihenni!

Kép
judit70

Sziasztok!

Babaimado, gyönyörű nevet választottatok!
Timi, remélem hamar átestek rajta! Valószínűleg én is mindent ki fogok próbálni mielőtt a picin alkalmazom (kivétel a védőoltások persze), szerintem az első gyereknél sokan így vannak ezzel.
Kia, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen! Még szerencse, hogy a munkahelyen meg tudtad oldani, hogy később várjanak.
Judit, azt írod, hogy még jó, hogy már láttad a múltkor, hogy minden rendben. Akkor most le ezekkel a rossz érzésekkel, inkább vedd elő az utolsó uh képeket és tessék pozitívan gondolkodni! Tudom én, hogy a terhesség ilyen, sokszor az ész érvek ellenére én is aggódom, pedig tudom, hogy nem kéne!
Lányok, voltatok mostanában névadó ünnepségen? Én azt hittem, hogy ez már nem is létezik, de felmerült a családban, hogy (mivel keresztelőt nem tervezünk) szeretnénk-e majd ilyet rendezni a babának. Én azt hittem, hogy ilyen már nincs is, de az anyakönyvi hivatal honlapján láttam, hogy a házasságkötő teremben szervezik szombatonként. Van esetleg tapasztalatotok első-, vagy másodkézből?

KépKép
Kép
szecs

VT:teszveszgyerek, jajjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj, Kia, drukk a vizsgálati eredményekhez!!

babaimádó
Kép
babaimado

Judit, nagyon szorítok! 3 hét múlva dr.nő tuti megmondja az eredményt is, ha rákérdezel, akkor meg 100% és nem klel 4 hetet várnod a levélre! Biztos minden rendben lesz, ne aggódj!!!(Tudom, könnyű mondani!!Én is sz.rrá aggódtam magam!) Fájt a vizsgálat? Pihensz???

babaimádó
Kép
babaimado

Szecs, köszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Szecs, én csak keresztelőn voltam eddig.

babaimádó
Kép
babaimado

Én is csak keresztelőn voltam sajna. Bár nekem állítólag névadóm volt, de arra nem emlékszem :lol:

KépKép
Kép
szecs

Szecs...nekem is volt...fénykép is van róla...de én sem emlékszem rá :)
Hívd fel szerintem az önkormányzatot...biztos elmondják, hogy hogyan és merre.

Judit...tényleg csak a 4D-s képeket nézegesd...semmi extra dolgokkal ne foglalkozz...pihenj, amennyit tudsz.
És mindjárt elröpül az a három hét!

Kia...nem semmi tortúra vár Rád! Nem irigyellek! Se munka, se egészségügyi dolgok terén. Kitartást kívánok!

Timi
Kép
vt72

Lányok köszi a szorítást és biztatást!

Szecs,

hát én sem voltam névadó ünnepségen, bár nekem is volt, de a nagynéném anyakönyvvezető Békés megyében, kérdezzek róla? Mit szeretnél tudni?

VT/Timi hétfőtől úgyis megyek dolgozni, úgyhogy remélem, hogy elrepül az idő! :-)

Babaim....
Hát emlékszem, hogy te is sz.rrá aggódtad magad! és persze veled mi is, de minden jó lett :-)
Hát, nem volt valami kellemes a vizsgálat, azt hittem, hogy egy kis szuri, de annál ugye több volt, amikor kész volt a doktornő mutatta, hogy nézzem meg, hogy dobog a kis szive, ezek után mondta, hogy forduljak oldalra, nem tudtam, hogy most mi következik, mondta, hogy még egy szuri. Kaptam egy Anti D-t mert 0 negatív a vércsoportom. Úgyhogy húsvét után úgy kezdtem, hogy elől-hátul szúrtak :-)
Képzeld előttem ki jött egy lány olyan arccal, hogy rögtön összeka...........tam magam, de annyira nem volt vészes, mint amilyen az Ő arca volt.
Ugye azért nem kell feküdni, csak nem megerőltetni magam? Én inkább ülök és felteszem a lábam. Az is jó, nem? Te feküdtél?
Szerinted hétfőn már mehetek dolgozni? Bár azt mondta a doktornő, hogy 1 hét pihi, de így is 5 napot pihizek.

Kép
judit70

Jajjjj Babaim, elfelejtettem, hogy tényleg nagyon szép nevet választottatok.
Az előbb unalmamban és az utóneveket böngésztem. :)

Kép
judit70

Sziasztok!

Babai
Nagyon szép név a Fanni! :wink:

Judit
Tényleg nyugodj meg.... Minden rendben lesz.
A baba érzi, ha idegeskedsz... :roll:

Pihenj sokat!

Szecs
A névadóban sajnos én sem tudok segíteni.
Levinek sem volt még keresztelője...
(majd akkor akarom, ha lesz saját otthonunk :roll: )

Levi mostanában énekel... amit a bölcsiben hall nekem előadja :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Aranyosak vagytok, de nem is olyan fontos ez a névadó dolog. Még bőven ráér, szerintem akkor a legjobb, ha már ő is élvezni tudja (mondjuk 1-1,5 évesen :?: ). Csak kíváncsi voltam, hogy kb. hogyan zajlik és mennyire gyerekbarát, vagy inkább a szülőknek "buli" a dolog. Judit, köszi szépen, de ezzel most ne foglalkozz, inkább pihenj!

Kia, ez nagyon cuki korszak lehet!

KépKép
Kép
szecs

Szecs, hogy neked milyen rossz a memóriád :lol: :lol:

Na VT, neked is :lol: :lol: :lol:

Judit, én aznap és utána 2 napig feküdtem és 1 hétig totál kímélőn voltam, na nem mintha most sokat csinálnék. Sokszor görcsölgetek. AZ előbb volt egy kis keményedés is. Picúrka előre húzódott, szinte kicsúcsosodott a hasam.

Köszönöm a névdícséretet. A férjem nevével nagyon szépen hangzik.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...szerintem az agyam a törpére koncentrálódik...és minden egyebet száműz onnan :lol:
És hát valljuk be őszintén...a névadó ünnepségem nem éppen ma volt...annyi fontos dolog történt azóta :)

A Fanni tényleg szép név...olyan kis mesébe illő, királylányos :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit, utólagos boldog születésnapot kívánok!!! Drukk a jó hírekhez!

Babaim. nagyon szép nevet választottatok!

Kia, te most folyamatos műszakban dolgozol? Én is csak úgy tudnék visszamenni, de nem tudom vállalni. Igy azt sem tudom még, Vivit beadom-e bölcsibe szeptembertől vagy sem.

Timi, hogy van Zsoltibaba? Az orrszívót én úgy használtam, hogy nem a porszívóra tettem, hanem én szívtam meg. Mostmár Vivi odatartja magának. Bár eddig nem volt komolyabb nátha, így a porszívóra nem is volt szükség.

Szecs, nektek van már nevetek? Lehet, hogy írtad már, akkor átfutottam rajta. Nem nagyon van időm írni, sokszor csak olvaslak titeket.

Chessy merre jár? Lassan itt az első szülinap:)

Vivinek kint van a 20. foga, így mi letudva:) De nem értem, az utolsó rágófogak után megvan dagadva az ígye. Csak nem jön még több foga. Hiszen ott már a maradandóak helye van.

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Szecs
...ez tényleg cuki korszak :lol:

Judyt
...igen, sajnos folyamatos műszak lesz... de, hogy nem fogok a gyerek rovására dolgozni, az is biztos...
Nem tudnak (szerintem nem akarnak) 8 órás melót adni... legalább csak néhány hónapig, amíg nagyobb lenne/hozzászokna Manó.
Már arra is gondoltam, hogy ha pl. Apa melózik és nekem is akkor kell... és akkor már nincs bölcsi... be fogom vinni a gyereket és odaadom a főnökségnek pelussal, mindennel együtt... vigyázzanak rá... :roll:

Gratula a 20 fogacskához! ...mitől dagadhat? Még van min. 4-5 éve a maradandónak!
Levinek csak 18 van...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, pedig én úgy tudtam, hogy jogszabály, hogy a munkáltató köteles biztosítani a dolgozónak (gyed után) olyan munkarendet, ami neki megfelel. Én mégsem kaptam.
Múlthéten voltam bent az igazgatónál, és mondta, hogy nem tud 1 műszakos állást adni. Ergo vagy itthon maradok még 1 évet és éhenhalunk, vagy kilépek és keresek másik állást, persze ha találok. Ha nem, ismét éhenhalunk... :?

KépKép
b_judyt

ja, sokmindenre lenen köteles egy munkáltató.....

babaimádó
Kép
babaimado

Judyt...még sajna nem sokat javult Zsolti. A legrosszabb, hogy nekem is átadott belőle valamennyit, úgy közösen krákogunk.
Szerencsére viseli az orrszívót... csak az orrsprayt nem szereti.
A doktornéni szerint 7-10 nap mire rendbe jön.

Kia...Érdekes lesz, ha beviszed Levit :)

Judyt...ezek a dolgok nekem kínaiak... én alapból 4 órás munkaidőben megyek csak vissza dolgozni. Az sem egy egetrengető bevétel... de majd megoldjuk.

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?