Sziasztok Lányok! Végre április van, ami már tutira a tavasz közepe!
És végre ma elkészült a kertünk!
Holnap máris vethetek végre.
Tünci: Mi a mai napig együtt alszunk a fiammal. Őt nem zavarná, ha egyedül kéne aludnia, de mi annyira szeretjük! És közöttünk alszik, mert nem tudjuk eldönteni, hogy ki mellett aludjon.
Ha nektek így a jó, akkor tegyetek így! (nekünk is voltak ilyen elveink, hogy velünk aztán nem fog aludni. Hazahoztuk, és egy hét múlva már nem voltak...
) Egyébként.. hogy is mondjam... szerintem a házaséletben nem okoz zavart. Sőt, az elején kifejezetten előnyös volt, mert éjszaka csak felébredtünk enni, szopott, és már aludt is. Én általában már hamarab....
így nem voltam fáradt, meg nyűgös.
Ha B. szopizik, nem kell mérned az adagját. Elég ha naponta vagy hetente méred, ha gyarapodik, rendben van. Anyatejből nincs "előírt mennyiség". Van, amelyik baba kevesebbnél is gyarapodik (enyém "papíron" a minimális mennyiséget szopta, mégis 6 hét alatt 2 kilót gyarapodott), más meg többtől is lassabban hízik.
Beze: Milyen aranyos lehetett! Én még nem is kaptam puszit! Biztos bőgnék is.
Betti, Tünci: Akkor én ezennel leszúrlak mindkettőtöket, hogy pihenjetek többet!
Navared: Egyenlőre sajnos még nem lélegezhetsz fel. Vannak jobb és rosszabb napok.
Én mindkét babámnál megtapasztaltam.
Egyébként én is járok még a régi fórumomba, és pocsék a névmemóriám is... de azért igyekszem követni a történéseket, amennyire tőlem telik.
Zsófi: És ha elbizniszeled a nyuszival valami nagyon vágyott ajándékra a cumit?
Katinka: A battai Tescoból szoktunk akciós cuccokat szerezni. Ott valamiért mindig akad, pedig rengeteg ott a gyerek. Mondjuk a többi áruházhoz képest viszonylag sok is a gyerekruha, pedig egy nagyon pici áruház. (fehérvári fele kb.)
Na, most lapozok az előző oldalra, csak előtte megmosom Peti fogát, mert Apa végzett a fürdetéssel/öltöztetéssel. Ez az Ő melója.
Ma rengeteget voltunk kint. Tisztára elfáradtam. Mondtam Petinek, hogy viszem szülni, mert folyton csak lépcsőzne, órákon keresztül. Leszakad a lábam.
Délelőtt egy órát sétáltunk, délután 2-3 órát volt kint, és este is terelgette az apját az ajtóhoz, hogy még ki akar menni.