Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kórházban vagyunk Bogival, tüdőgyulladása van. Crying or Very sad Tegnap délután jöttünk be az ügyeletre, mert nem tudtam lenyomni a lázát. Azóta itt vagyunk.
Szegénykém nagyon kivan már, a sok vizsgálattól, infúziótól, bökködéstől. Crying or Very sad Ma reggel már egy szimpla tüdőhallgatásnak is sírt, az inhalálásnál meg ordított, úgy kellett lefogni. Tök bizalmatlan lett minden köpenyessel.
Azt mondja a doki szerinte kb. 5 nap leszünk bent, de ez változhat.
Én ma reggel kicsit megilyedtem, mert eddig soha de most hánytam egy hatalmasat, hirtelen jött, alig értem ki a wc-re. Evil or Very Mad
Remélem nem kapok el semmi!!!!! Egyenlőre egyedül vagyunk a szobában, és azt mondták, amíg nem muszály nem raknak hozzánk senkit, rám való tekintettel.
Apával azt beszéltük, ha Bogi körül lenyugszanak a dolgok, és már nem lesz annyi baja, akkor lecserél, talán már pénteken.
Így ma a Tapolca ugrott, most kajtathatok utróért. Confused
És persze sokszor eszembejut a kicsimanó, hogy remélem erős baba!!!

puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
szegény kis Bogi!Biztosan hamarosan jobban lesz.Vigyázz magadra,és ne aggódj,nem lesz semmi baj a babával!
Szerintem bárki nőgyógyász felír neked Utrót,ha elmondod,mi a helyzet,és ha kell szólj csak Töröknek,biztosan segít pl.küld receptet vagy telefonál a soproni nőgyógyásznak.

Tapi,
vigyázz a térdeddel.Most mikor kell megint kőnézőbe menni?

Jocek,
sajnálom a csúszást,ráadásul ilyen hülye dolog miatt!Hát én is nehezen viselném,ha közölnék,hogy mondjuk egy ciszta miatt várni kell...várom a folytatást nagyon.

Bumi,
neked amúgy van valami jele a cisztának,úgy értem,a ciklusodban?Nekem olyan szabályos.Megint van tojásfehérjenyák,2 hét múlva mensi.Remélem,legközelebb kezdhetsz!!!!
Vendég
 


Beni,
jobbulást! :wink:

Vayacon,
örülök,hogy minden okés,ki is ez a doki?Jánosban,ugye?

Nem tudom,mennyit jövök húsvétig,ha véletlenül nem jönnék,Mindannyiótoknak nagyon szép,reménykeltő Húsvétot kívánok!
Vendég
 

 
 

Sziasztok! Bogi most készül elaludni, vagy már el is aludt, szóval tudok jönni kicsit. Bár hulla fáradt vagyok, múlt éjjel kicsit több mint 4 órát sikerült aludnom.
Bogi ma már teljesen a régi, életvidám, játékos, tegnap éjjel óta láztalan, csakhát az a fránya köhögés, ha rátör, alig bírja abbahagyni.
A dokik ma már min. 5 napot mondanak. Én nem tudom itt bírom-e hagyni, de lehet nem is lesz muszály, mert azóta is egyedül vagyunk, gyerekkel gyakorlatilag nem érintkezünk.
Holnap hívom a soproni dokimat utró ügyben, meg jó lenne szombatra kisírni egy uh-t, akkor rendel. A párom azt mondta, akkor maradhatok Bogival, ha megnéz a doki és minden rendben... én érzem, hogy így van!
Messze még a gyógyulás, lesz idő uncsizni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

Lucuzs nagyon sajnálom Bogikát reméljük most már minden rendben lesz és gyorsan meggyógyul. Sikerült intézkedni utró ügyben?

Zsó Pálmai Bálint a doki neve, magánba járok hozzá, de a Jánosba fogok szülni nála, igen.

Velem most nincs semmi küli, jól vagyok, csak fáradékony sokat alszom. Már alig várom az energikusabb időszakot :) de már csak 3 hét a második harmadik olyan gyorsan repül az idő.

Boldog Húsvétot mindenkinek!

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Felhívtam a dokimat, hogy kérjek időpontot holnapra magánba, de sajnos nem rendel. Megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá fél 1-re rendelésre, a szomszéd épületbe. Addig apukám bejött Bogihoz.
Megvizsgált, minden ok, a babó 2 cm-es, élénk szívhang, és magzatmozgás látható, bár azon a gagyi uh-n én csak egy pacát láttam. Mindent megbeszéltünk, írt utrót, de utólag látom, hogy csak egy dobozzal, de így talán kihúzom a maradékokkal 12-ig, amikor megyek terhestanácsadásra.

Viszont nem javasolja, hogy bent maradjak a Bogival, így csere lesz apával ma délután. Nagyon nehéz lesz! :cry: Persze, majd látogatni jövök, de akkor is! :cry: Tudom, ez most muszály.

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luci,
nagyon sajnálom Bogikát és mielőbbi jobbulást Neki. Sajnálom azt is, hogy bent kell hagynod a kórházban :( Remélem gyorsan meggyógyul és mehez hozzád haza! Szegény kicsi lány, egy tüdőgyulladás még felnőttnek se egyszerű :(

Zsó,
nagyon örülök, hogy tökéletesen működsz! A szervezeted felkészülten várja a lombikot! :wink:

Vayacon,
elképesztő hogy megy az idő, lassan a második harmadba érsz :shock: A fáradékonyságot használd ki, most alhatsz kedvedre. Ha meglesz a pindur, már úgyis kevesebb alvás lesz :wink:

Ben,
remélem jobban vagy már és elmúlt a szédelgős-körhintás :?

...nekem nagyon fáj a térdem. Ennyire még sosem fájt :( Azt nem tudom mit tegyek még vele. Már jegeltem is és kenem flektor kenőccsel, fáslizom. Valószínű pihentetnem kellene, de bár futni nem járunk, azért nem tehetem meg, hogy feküdjek egész nap. Megpróbálom a hétvégén sokat pihentetni...

Valószínű már én sem tudok jönni, mert elutazunk a szülőkhöz. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót kívánok! (Kismamiknak jó közérzetet!) :)

T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Bogi már jól van, köhög csak, de még jó darabig maradnia kell, most már a 7 napot emlegetik, és még csak a 3.-nál tartunk.

Most már itthonról írok, mert a nődokim kiparancsolt a kórházból, mostantól apával van bent Bogi, én látogatni megyek max. :cry:

Hát mit mondjak, ez iszonyú, üres házra hazajönni, mindenhol Bogi dolgai henteregnek... :cry: :cry: :cry: már kibőgtem magam, egyszer...

Ez most nagyon kemény lesz nekem, ilyen helyzetben még sosem voltam, Bogit többször kellett már nélkülöznöm, de eddig mindig én kerültem kórházba, nem ő.

Próbálok a babóra koncentrálni, mert ezt az ő védelmében tesztem, de egyenlőre nagyon nehéz... a párom elmagyarázta, hogyan tudom túlélni :roll: : egy kis házimunka, fürdés, majd ágyban tv-zés beájulásig. :D Ki fogom próbálni!!!

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kép
MIndenkinek kellemes húsvétot kívánok! (már ha lehet kellemes ez az ünnep :roll: )
Sziasztok lányok!
Lucuzs jobbulást kívánok Boginak. Nagyon nehéz lehet most nektek!
Tapi próbálj pihizni!
Nekem éjjel megjött :cry: Nem kommentálnám.

Kép
kissedi
 
 


Most kaptam a hírt: BOGI JÖN MA HAZA!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs,
nagyon örülök,végre!Szegénykém,szép kis ünnepetek lehetett :?

Kissedi,
sajnálom a mensit,remélem,már túl vagy a nagy kiakadáson...
Ti most milyen stádiumban is vagytok?Pénzgyűjtős,jól emlékszem?

Kinek hogy telt az ünnep?Én még a szüleimnél vagyok,a férjem tegnap este hazament,ma már dolgozik.Én holnap megyek,2.sz.Keresztfiamékat útba ejtve :wink:

Lányok,ha sikerülne a köv.lombikunk,jövő húsvétra már lenne kisbabánk!De szép lenne...
Vendég
 


sziasztok!

Lucuzs hurrá :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsó szorítok, hogy jövő ilyenkor már egy kismanóval ünnepeljetek.

Kissedi :cry:

Tapi,hogy van a térded? Remélem már jobb. Ha ennyire fáj lehet nem kéne erőltetni a futást. És a kövekkel mizu? Remélem megoldódik már ez is, majd irj helyzetjelentést.

Beni hogy vagy?

Többiek, Jocek, Bea? Irjatok valamit mi újság veletek.

én egész jól vagyok semmi hányinger lassan már két hete. már kezdek bizakodni hogy talán már nem is lesz. mostanában a derekam fájogat de kibirható

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Luci nagyon örülök, hogy jobban van Bogikád! Gondolom már otthon szeretgeted azóta :D

Zsó,
de jó is a szülőknél pár napig nyugiban :wink: Megint elírtad egyébként, szerintem ezt akartad írni:
"Mivel sikerül a következő lombikunk, így jövő húsvétkor már LESZ kisbabánk. De szép LESZ!" :wink:

Vayacon,
de jó, hogy jól vagy! :D Tulajdonképpen akkor egyetlen róka nélkül megúsztad :D Ez szuper! Szerintem már biztosan nem is leszel rosszul egyébként. Hamarosan az álmoska hangulatnak is vége és jön az energikus középső harmad :wink:

Az én térdem egyre jobban fáj. Mi is voltunk szülőknél az ünnep alatt, de haza is jöttünk, mert nem bírtam a járkálást. Tegnap egész nap feküdtem. Jobb is volt, de ma! Mire átautóztam a városon dolgozni és vagy 100-szor kuplungoltam a bal (fájós) lábammal, hát néha még csillagokat is láttam :( Holnap délután 1/2 4-re kaptam időpontot egy orthopédiai rendelőbe, mivel kiderült, hogy a szakrendelésre kell beutaló. A házidoki legkorábban holanp délután tudott volna adni és az még egy nap fájdalom. :( Inkább elmegyek ide és megmondom, hogy vágják le :roll: Félek, hogy esetleg szalagszakadásom van :( Van benne valami lötyi is :cry:
A köveim szúrnak néha, szóval meglehet, hogy ott vannak ahol voltak. 14-én megyek majd megnézetni...addig ivászat tovább.

Többiek? Nektek hogy telt az ünnep?
tapedli
 
 


Sziasztok!

Lucuzs
Örülök, hogy újra együtt a család Nálatok.:)

Tapi

Sajnálom a térdfájást, a jegelés nem használt? Volt valami rossz mozdulat, vagy csak úgy elkezdett fájni? Nekem már két térdműtétem volt, mert "szétfociztam" a térdem, és még vár rám egy köv.műtét.

Mi befejeztük a kert füvesítését, remélem ezután már csak locsolni és nyírni kell.
jocek
 
 


Jocek akkor már csak a nagyja jön (fűnyírás :? )
Tapi a térdfájás most nagyon ismerős. Apukámmal tegnap a sebészeten voltam. Fájt és dagadt volt a térde. Lecsapolták és gipszsínben van. Remélem te jobban megúszod.
Zsó igen mi most gyűjtenénk :roll: Dehát mindig van valami. Péntekre beázott a kémény, így most a csersav átjött a falon. :twisted: Úgyhogy nem tervezett kémény csináltatás vagy mi lesz.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Jocek,
a vesekövem távozását akartam futással segíteni és túlterheltem a térdem sajna. De jó is a kertet füvesíteni :D A nyírás mondjuk uncsi néha, de utána olyan szép :)

Kissedi,
sajnálom pirit és a kéményt is :( Ez ilyen kémén ügyek persze mindig akkor jönnek amikor a legkevésbé kellene. Engem megbüntetett a közterületes a 7. kerületben, mert úgy parkoltam be a felfestett parkolóban az utolsó helyre, hogy az egyik kerekemmel átléptem a vonalat. Igaz, hogy sem nem mentem fel a járdaszigetre és a parkolószintem maradtam egy zsákutca legbelső helyén, mégis KÖZTERÜLET-re mertem állni. Ez 8000 Ft bírság. Tájékoztattak, hogy örüljek, mert 20e is lehetett volna :twisted: Ilyen remek törvények vannak. :roll:

Beni,
merre jársz? Jobban vagy már? Remélem igen!

Luci,
Bogival minden ok már? Meggyógyult a kicsilány?

Zsó,
telik ám az idő, lassacskán készülődhetsz Te is nemsoká :wink:

...térdem fáj, doki szerint porckopás, ami most begyulladt. :(
tapedli
 
 


Sziasztok!
Nem igen volt időm olvasgatni bennetek.... de pótolni fogom majd..
Most úgy néz ki kezdünk sínen lenni hál isten.... :) Hétfőn kezdek azon a munkahelyen tudjátok amit írtam,hogy sikerült a teszt :) Nagyon örülök neki egyrészt, de az egyik szemem sír, mert fél éves határozott szerződés adnak és csak utána határozatlant, úgyhogy most lombikpihi lesz....de nem baj valahol nem is bánom majd ha eljön újra a mi időnk újult erővel,feltöltődve fogunk nekivágni! Meg így lesz majd időm és közbe megnézetem majd ciklusügyileg..de még nem tudom mi tévő legyek... :(
Api is végre ( úgy néz ki ) talált " rendes munkahelyet" Ő is hétfőn kezd 1 vállalkozónál.Remélem neki is jó helye lesz.Közben a kocsinkat is eladtuk hál isten így megszabadultunk havi 50ezres kocsirészletünktől így majd lassan belevághatunk,hogy külön költözzünk. :)
Úgyhogy most zajlik az élet nálunk ezerrel mindenfelé intézkedünk.

Mindenkinek drukk a távolból minél előbbi babásodást,aki még nem az! :)

Lucuzs!
Nagyon sajnálom Bogidat remélem már jól van!!!!
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Nem hangzik jól ez a porckopás, csinálnak vele valamit vagy kaptál valamit rá? és a kövekkel mikor kell menni?

Bea de jó, hogy jöttél. Örülök, hogy rendeződnek a dolgaitok, drukk hogy mielőbb tudjátok kezdeni a lombikot. Jó ötlet hogy megnézeted magad ciklusügyileg hátha tudnak mondani rá valamit.

Kissedi az a fránya kémény.. szorítok nektek is a mihamarabbi kezdésért.

Jocek jól hangzik ez a füvesítés, biztos szép lett.

Beni mi van veled? ha tudsz azért irj egy két szót magadról

Velem minden rendben, napról napra jobb a közérzetem és mindjárt itt a 12. hét :) Most gondolkodom hogy elmenjek táppénzre néztem, hogy kb annyit kapnék mint a mostani fizum (mivel most részmunkaidős vagyok). Igazából így is lenne mit csinálnom, az angolt is újra elővehetném amit már régóta tervezek.

Kép
vayacon
 
 


Tapi,
jobbulást a térdednek.Mi a helyzet kőügyben?

Bea,
én is örülök,hogy jöttél,a híreidnek még jobban!Jól bedolgozod magad az új helyre,aztán jöhet a baba!
Csak arra vigyázz kérlek,ha ciklusügyben vlzsgálódsz,hogy jól válaszd ki,kihez mész.Sok nőgyógyász egyáltalán nem ért a meddőséghez!

Vaya,
örülök,hogy jól vagy!Hogyhogy ugyanannyi lenne a pénz?nem a fizud 60%-a?
Vendég
 


Zsó, azért mert most részmunkaidős vagyok, és a táppénzt állítólag a tavalyi év kereseteinek átlagából számolják ki. Legalábbis ezt olvastam a neten, de majd átbeszéljük a könyvelővel.

Kép
vayacon
 
 


Zsó!
Valószínű mindenképp régi dokimhoz megyek vissza akihez Tapolca előtt jártam.Nagyon rendes kedves és érti a dolgát.Ő kimondottan meddőségis doki!Még neki "köszönhetjük",hogy anno apit elküldte andrológushoz.Akkor derült ki a bibi-Lehet ha nem küldd el azóta is csak próbálkoznánk a semmibe.... :(
Én is örülök,hogy kezd minden alakulni nálunk! :wink: De persze alig várjuk,hogy kezdhessünk 1 újabb lombikot!
Ja és megkérdeztük Tapolcán a spemafagyasztást is. Kedd-csütörtök lehet vinni 1 évre a díj 18ezer.Közbe majd teszünk el fagyiba mintát és akkor tuti nyugalommal kezdjük majd a lombikot! :)
horváth beáta
 
 


Vayacon,
tényleg,így van!Akkor neked megéri táppénzre menni!

Bea,
minden szépen kialakul :wink:

Ma elmegyünk egy közeli étterembe,megünnepeljük a 3.házassági évfordulónkat.Igazából szerdán lesz,de jövő héten minden este dolgozom,és a férjem is nyakig lesz a munkában.
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk, folyton felüti a fejét valami kisebb-nagyobb rosszullét/betegség, hol Boginál hol nálam. Ezért is mentem ma el a nődokimhoz, hogy megnézze, minden rendben van-e.
Természetesen így is volt. A Kistesó már 32.5 mm, élénken mozog és megvan minden keze-lába. :lol: Sőt, Bogi is láthatta élőben az uh-n a tesót. :D
Rakok is két képet a Babóról:

Kép

Kép

Mindenkit puszilok!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó Boldog Házassági Évfordulót nektek.
Mi is ünnepeltünk hétvégén api 30 lett.Szegénykém bele is van betegedve rendesen, hogy milyen öreg :lol:
Lucuzs nagyon cuki a baba. Bogi hogy van?
Bea örülök, hogy végre sínen lesztek! Hátha közben becsúszik egy babó is, soha nem lehet tudni!
Vaya kösz a drukkot, én is viszont drukkolok,hogy minden rendben menjen nálad!
Most kész vagyok. A hétvégén ünneplés mellett krumpli ültetés is volt, így beállt a derekam. De majd szólok apinak, hogy este maszírozza meg :wink:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
köszönjük szépen :wink:

Remélem,jobban van a derekad!

Isten éltesse férjecskédet!Mondd meg,ne bánkódjon,ha fiatalnak érzi magát,akkor az is!
Mellesleg szerintem sokkal jobb harmincasnak lenni,mint húszasnak!
Vendég
 


Sziasztok!

...jól eltűntem, de most lefoglaltak az egyebek.

Luci,
nagyon cuki a babád! :D 32,5 mm, micsoda méretek :lol: Örülök, hogy minden rendben!

Zsó,
utólag is boldog házassági évfordulót! Biztosan jól sikerült a romantikus vacsi :wink:

Bea,
de jó, hogy írtál! :) Sajnálom, hogy most csúszni fog a lombik, de a munkahelyekhez gratula! Meglátod, eltelik ez az idő hamar és talán tényleg nem is kell majd se fagyasztás, se lombik :wink:

Kissedi,
remélem a derakad már rendbe is jött közben, és a kéményügyek is megoldódtak. A férfi kor kezdete a 30, eddig csak fiú volt a férjecskéd :lol: Boldog szülinapot utólag!

Vayacon,
így tehát már táppénzen vagy? Esetleg egy képecskét a babócáról Te is mutizol nekünk? :D

Jocek,
a sok esőtől most aztán lesz olyan szép gyepetek, hogy csuda :lol: A legjobbkor fűvesítettetek!

..én tegnap voltam urológián. A kődarabok továbbra is a bal vesémben vannak, de a jobból kijött a színes gombostűnyi :D Azt mondta a doki, egy percig se aggódjak a bentlévők miatt, mert ezek is kb akkorkák és mivel ezt is "elhagytam" fájdalom nélkül, így azokat is el fogom idővel. Azt is mondta, hogy az inszem pont jó, mert ha megfogan a baba, a terhességben a húgyutak kitágulnak, így az is segíti majd a távozást. :) Kb. 10 nap múlva kezdünk, szóval már tűkön ülök :lol: :lol:
A lábam is javulgat, bár elég lassan. De már nem bicegek és ha pihentetem minden ok :?

T


Bumi? Beni? :roll:
tapedli
 
 


Tapi,
örülök,hogy alakul a veséd...drukk,hogy minél előbb túllegyél rajta,és hajrá inszem!!!Elhiszem,hogy tűkön ülsz!

Én is várom már a kezdést.Ugyebár hétfőre várom a mensit,és 20.napon start!jajj,de jó lesz!Arra is kíváncsi vagyok,lesz-e valami következménye a Fer szedésének.Már az 5.dobozzal szedi a férjem,és azt hiszem,1 dobozzal még beszerzünk,pont a leszívásig fog tartani azt hiszem.
Vendég
 


Sziasztok,

Tapi,

Hurrá nemsokára kezdünk. Már mi is nagyon várjuk a kezdést.
A füvet most nem kell locsolni, jól időzítettünk, de már jöhetne a jó idő és a napsütés.

Zsó

Biztos használni fog a FER, én már többször írtam, de most is azt mondom, hogy nálam bizonyítottan hatott.
Ha már ilyen régóta szedi a Párod biztos érzi ő is a hatását. :)
jocek
 
 


Sziasztok!

Bea! Gratula és hajrá az új munkához!!! :wink: Remélem hamar telik majd az idő!!!

Tapi! Örülök, hogy a veséd alakul!!! Csak így tovább!!!
Szuper, hogy mindjárt kezdtek!!!! Drukk hegyek nektek természetesen!!!
Zsóval és Jocekékkal jó kis együtt babásodó banda leszek!!! :lol: :lol: :lol:
Mindenkiért szorítok!!!

Aztán a spontán meglepiket még nem is említettük!!! :wink: :lol: Hajrá mindenkinek!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

én is előbújok, nehezen jutok hozzá a fórumhoz.

Bea kívánom, hogy ha lesz valami, találja meg a nőgyógyász. De ha nem talál semmit az is jó hír. Bár jó lenne, ha tudnák rendezni a ciklusod. Jó hír, hogy van lehetőség spermafagyasztásra, így tényleg nyugodtabbak lehettek, ha eljön az idő.

Tapi, Zsó, Jocek ez a hármas kezdés jó ómen, mi is igy voltunk nagyjából Lucuzsékkal. :wink:

Tényleg mi lehet Benivel? Annyira eltűnt. :cry:

Zsó utólag is boldog házassági évfordulót, Kissedi neked meg a férjed isten éltesse. Hát minden nézőpont kérdése, mi a férjemmel együtt irigyelhetjük őt a koráért. :lol:

Luci édi a babóca.

Én kedden megyek 12. heti uh-ra, akkor rakok majd képet. Osztottam és szoroztam és mivel már tavaly elég car fizukra voltam bejelentve a válság miatt, igy nem biztos hogy megérné a táppénz, legalábbis valamennyivel kevesebbet kapnék és most eléggé szükségünk van minden pénzre. De azért még a könyvelőm átnézi, mit lehet tenni. úgyhogy egyelőre megy a meló

Képzeljétek ikertesóm is babás lett (2. gyerkőc), másfél hónap lesz a babáink között tök jó :)

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Ma megjött!Úgy örülök és kiszámoltam,máj.7-én kezdünk!Remélem az uh is ezt fogja igazolni,nem lehet ciszta!Olyan szabályos ciklus volt ez is! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Zsó, örülök hogy nemsokára kezdhettek, hajrá! :wink:

Kép
vayacon
 
 


Zsó! Most nézem, hogy május 7. mindjárt itt van!!! :shock: :lol: Szuper! Addig csak úgy repül majd az idő, legalábbis ezt kívánom neked!!! :lol: :lol: :lol:
Lányok-Fiúk! Újra felpörögnek az események!!! Hajrá!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Zsó, ez nagyon szuper! :D Kb akkor lesz a mi inszemünk, ha most hétvégén megjön nekem. Jocekék is kezdenek nemsoká, hamarosan itt a mi időnk :wink:
Ciszta? Milyen ciszta??? :lol: :lol:

...én is vágom már a centit :D

Luci, Te hogy vagy? Rosszullétnek nyoma sincs már gondolom :)

Vayacon, várjuk a sztárfotót :D

T
tapedli
 
 


Tapi! Köszi kérdésed! Nem, rosszullétek nincsenek már, most sajnos az ellenkezője van, folyton éhes vagyok. :oops: :D

Beni! Merre vagy????

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tapi,
ciszta:a hormonkezeléstől előfordul,hogy ciszta alakul ki a petefészekben,ilyenkor meg kell várni,míg elmúlik.Ezért kell minden inszem és lombik kezelést UH vizsgálattal kezdeni.
De szerintem nekem nincs,olyan szabályos ciklusaim voltak,gondolom,ha lenne ciszta,az picit bezavart volna.De majd kiderül 2 hét múlva.

Örülök,hogy együtt izgulhatunk majd! :wink:
Vendég
 


Zsó,
értem, bár szerintem a ciszta már akkor látszódna ha a hormonoktól fejlődne ki, amikor zajlik a beülti vagy az inszem. Fülöp nem csinál UH-ot mielőtt kezdeni kell a következő stimut...legalábbis nekem nem mondta :shock:
Ciszta nincs és kész :D

Vayacon,
nagy lüke vagyok, mert külön akartam gartulálni az ikertesód babócájához is! Micsoda öröm van most a családban! :D Gyere majd a képecskével...

Luci,
szupi, hogy jól vagy :D Éhség? Azért egy fokkal mé.giscsak jobb rókakománál :wink:
tapedli
 
 


sziasztok,

de jó, indul a következő trió, amelyik sikerrel jár majd :lol: hajrá, hajrá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tapi köszi a gratut

Zsó dehogy lesz ott ciszta

nekünk tegnap megvolt a 12. uh, nagyon édes volt a pici. 56 mm, minden mérete rendben volt, tarkóredő vastagság is. Nagyon sokat ficánkolt, szerintem nem tetszett neki, hogy nem hagyjuk aludni :) a gép 12+1 naposnak mutatta, 3 nappal idősebbnek mint amennyi valójában úgyhogy szerintem nekem is nagy bébim lesz, mint ahogy a családban megszokott (4-5 kilós gyerkőcök).

amúgy velem is minden okés, laboreredmények is tökéletesek

képpel később jövök, mert azt a másik gépről tudom

többiek, kivel mizu?

Kép
vayacon
 
 


Tapi ti egy intézetbe jártatok Benivel nem tudsz valamit róla? Picit aggódom érte, legutoljára pont azt írta, hogy rosszul van és azóta nem jelentkezik. bár remélem, csak megunta a fórumozást

Kép
vayacon
 
 


Vayacon,
nagyon jó,hogy ilyen szépen fejlődik a baba!És örülök,hogy rögtön lesz is unokatesója!

Persze,hogy nem félek a cisztától,de egy lombikos társamnak pl.lett és nem a kezelés közben,hanem utána.volt is egy kis vérzészavara.Sőt,inszem után is volt már neki és halasztaniuk kellett a következőt.Azt mondta neki a doki,ezért fontos kontrollálni,mert ha van,akkor nem szabad elkezdeni a stimut mert attól nagyon megnő.Szóval úgy tudom,a Kaáliban is meg a bmc-ben is van 3.napi uh pont ezért!

Benit én is hiányolom és Bumit is!
Vendég
 


Sziasztok!

Én mostanában "hanyagolom" a babás témákat, így a fórumozást is. Jó egy kicsit kikapcsolni, és "normális" életet élni. Na meg egyébként sem történik semmi. Hétfőn voltam a Kaáliban és a cisztám még mindig megvan. Most fogigátlót kell majd szednem , és egy hónap múlva újra menni cisztanézőbe. Na meg a Rutascorbint is szednem kell érfalerősítőnek, ugyanis mindig attól alakul ki a cisztám, hogy megpattan egy ér a tüszőben, és így az bevérzik. Meg kell várni, hogy elmúljon magától, mert mást nem lehet vele tenni.

Továbbra is drukkolok mindenkinek!
Pusz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsó, igen a bmc-ben 2-3. napon van uh

Bumi jól teszed hogy kicsit hanyagolod a fórumot, töltődj csak fel. nagyon drukkolok hogy eltűnjön az a ciszta

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Vaya,

Szuper hogy minden tökéletes az Óriásbabóval :)

Mi ma voltunk Fülöp dokinál, jövő héten ha megjön a Mikulás indul egy kis gyógyszeres stimu, hogy előkészítsük a terepet a traszferhez, a 12.napon lesz az első uh kb május közepén lesz a Fagyibaba beültetése.
Fülöp szerint 80% esély van arra hogy felébred, de mivel 5naposan lett fagyasztva remélhetőleg minden rendben lesz. :)
Sajnos volt egy két ismerős arc, tehát nem csak nekünk nem jött össze. :(
jocek
 
 


Jocek,
jól értem,1 "db" fagyibaba?Juj,nagyon szurkolok!

Bumi,
teljesen megértelek,kapcsolj ki,és cisztamentesedj!
Vendég
 


Zsó

Igen 1 van.
8 embrikénk volt a 3.napon, ezért vártak még két napot, hogy tutira olyat kapjunk vissza amelyik fejlődik, így az 5-napon már csak 2 maradt (a doki szerint ez a természetes szelekció :( ), amiből 1 lett visszaültetve, 1 fagyasztva, ők már szinte embriók, csak sajnos a beültetett nem tapadt meg :(
Majd a Fagyibaba biztosan jobb eséllyel indul, mert a Párom szervezetét eléggé megviselte a hiperstimu. :(
jocek
 
 


Jó reggelt!

Vaya,
gratulálok a babóca "hatalmas" méreteihez és főleg a minden rendben-hez :D Sajnos Beniről nem tudok én sem semmit. :( Mi nem is voltunk a klinikán az inszem óta, telefonon egyeztettem a veseköves bajaim velük. Remélem minden ok velük és tényleg csak a fórumozással állt le egy időre.

Bumi,
én is megértem, ha egy kis pihizésre vágysz a babás témákkal kapcsolatban. A cisztád gyógyítgasd, aztán ha eljön az idő, hajrá! :wink:

Jocek,
egészen együtt haladunk akkor, mert én most hétvégén vagy esetleg hét elején kezdem a gyógyszereket. Az előzőnél a 12. napon volt az inszem, szóval simán találkozhatunk a NAGY napon :wink: 1 embrike bőven elég a sikerhez, szóval drukk ezerrel nektek!

Zsó,
május 7 is itt van már a kanyarban :wink:

Kissedi? Eltűntél Te is most :roll:
Bea, milyen az új munkahely?

Mindenkinek szép napot!
T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Jocek,
gratula a fagyibabához! :) Most majd tuti megtapad!

Bumi!
Sajnálom,hogy még mindig ott az a fránya ciszta! :(

Zsó!
Hajrá nagyon-nagyon szurkolok neked!!!! :wink:

Lucuzs, Vayacon:
örülök,hogy mindenki jól van és minden rendben!

Tapi,
nektek inszem lesz hamarosan ugye?

Mi megvagyunk ,apival midketten "beilleszkedünk" az új munkahelyen....neki tetszik jól elvan a többiekkel,csak az a baj reggel hajnalba megy és este mire hazaesik. :( Én is kezdem megszokni ,kicsit nehéz de majd beletanulok... :)
Mi is hanyagoljuk a baba támát.Most megvárok pár mensit és majd elmegyek megnézetem magam.Amúgy pont ma lettem beteg 34.napra.
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Jocek drukk a fagyibabához a leirtak alapján tényleg nagy eséllyel indul.

Tapi de jó hogy ti is kezdhettek nemsoká.

Bea örülök, hogy minden okés a munkahelyeiteken, te meg majd beletanulsz az eleje mindig nehéz.

Képzeljétek most olvastam egy másik fórumon hogy a legtöbb embernek a 12 hetes uh-n már 6 centit mért a gép, szóval ahhoz képest nem olyan nagy a baba, nem tudom mért mutatott többet a korára. lehet hogy a szerveinek a fejlettségét is nézi? de végül is nem lényeg, az a fontos hogy rendben van a baba

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Ma megjött, szóval kezdem holnap a Clostyt az inszemhez. Juhújj, mindjárt mehetünk :lol:

Vayacon,
még végülis bármi lehet, nagy babóca is. :) Ha a családban sok nagy baba született, akkor benne van a pakliban. Szedsz egyébként magzatvédő vitamint? Azt mondják attól is nagy babák születnek.

Bea,
nagyon örülök, hogy jól alakultak a munkaügyek! Eltelik ez az idő hamar és kezdhettek ti is. Addig meg túl leszel a vizsgálatokon.

T
tapedli
 
 


Bea,
jó,hogy jelentkeztél!Örülök,hogy alakul az élet és jó babatémahanyagolást-egymásszeretgetést! :wink:

Tapi,
ollé!Éljen az inszem,drukkolok!mire kezdem a lombikot,meglesz az inszemed!Izgi!
Ma voltam rákszűrésen a klinikán,de nem a meddőségin,hanem az ambulancián.Egy kedves fiatal dokihoz kerültem,udvarias volt és alapos.Ez egy jó hely,mindenki rendesen csinálja a dolgát,tökmmindegy kihez kerülsz,és ez nekem tetszik.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: