Új privát üzeneted érkezett!

Szóval ha lenne tököm most biztos tele lenne...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nati,

de jó, hogy jelentkeztél, írtam neked privit. :wink:
Az életkoromat nem is néztem a táblában, de mostmár 30 vagyok. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Oké, most látom, hogy a kor nem is szerepel a táblában, én meg szépen bevallottam nyilvánosan a vénségemet :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Moncsi,
basszus.. sajnálom ezt a bacit!!!!! REmélem hamar kijössz belőle!!!! A protexint nem próbáltad??? Engem megin az tett rendbe :oops: .
Megkérdezhetem mennyinél tartasz most??? Nem hiszem, hogy a következő 3 hónapban még 12 felugrana!!!! Ne idegeskedj, mert akkor még a vérnyomid is magas lesz!!!! Kitarás, puszi!!!
javítottam a táblicskut :)
Vendég
 


Ja, laptetűt most én is eladom valakinek!!! Én majd májusban igényelnék vagy kettőt-hármat :wink: :wink:
Vendég
 


Szia Natika!

Olyan jó, hogy jöttél. Akkor te májusban kezdesz? De jó lenne együtt babásodni. Kíváncsi vagyok, nekem ki lesz a zebrapárom. Rodit elengedtem, de ha lehet, loholnék utána.

Húsvét hétfő utáni kedden lenne a chlamydia teszt, de lehet, addig meg fog jönni.

Ma is futottam. Megint nehezen indultam el, de mikor vége van, szó szerint hősnek érzem magam. Vidám vagyok és büszke. Nagyon jó érzés. Uralom a testemet. Próbálgatom a korlátaimat. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó lenne tudni, hogy sikerült Aagassi tesójának a műtéte. Sokat volt ma eszemben. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bocs lányok!
Nem olvasok vissza, mert nincs hozzá idegem. MA reggel apukámat bevitték a kórházba mert szívinfarktust kapott a munkahelyén, majd kapott egy nagyobbat ott bent. Szerencsére ott rögtön be tudtak avatkozni. Délután meg is szívkatéterezték, és beraktak neki egy értágítót a szívébe. A lényeg, hogy nagyon szerencsés, mert az orvos szavaival élve, egy olyan helyen volt probléma a szívével, amit az orvos csak özvegycsinálónak nevezett. Szóval reméljük, hogy minden rendben lesz! Kérlek imádkozzatok érte!
Ma egész nap bent voltunk anyuval a kórházba, remélem az ideg nem ártott a babának! Úgyhogy holnapra szorítsatok nekem és a babócának is! Holnap majd jelentkezem!
Mindenkinek drukkolok!

rodina74
 
 


Rodi!
Nagyon sajnálom! Imádkozok apukádért! De jó, hogy a másodiknál tudtak segíteni a kórházban. Nagyon megijedhettetek anyukáddal. Küldök neked nagyölelést, és hidd el, miden rendben lesz holnap!!!

Nati!
De jó hogy jöttél, már nagyon hiányoltunk. SAjnálom, hogy nem kezdhettek, és nem is nálad van a gond, hanem elszámolták? :shock: Akkor kitartást a fogyóhoz, és igen, májusban sikerülni fog neked is! Tiszta szívből kívánom neked!

Bikfy!
Megcsináltam a tojáskrémet... 5 tojást tettem bele, és alig maradt valami belőle, így nem lesz villásreggeli. :twisted: :lol: A férjem többször is elmodta, hogy nagyon finom, mintha maga sem hinné el... :)

Monic!
Sajnálom a kilókat! Otthon álltál mérlegre? Pedig fogyós kajákat eszel, nem is értem. Hányszor eszel egy nap? Mert a többször kevesebb jobb, mint ha csak háromszor, de többet. De ezt biztos tudod. De ne aggódj szerintem se rajta, nehogy a vérnyomásoddal is gond legyen! Sajnálom a bacit. :( Egyébként én is 30 vagyok leírom én is, hátha így jobban érzed magad! :)

Aagassi!
Hogy van a testvéred?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs, Rodi!
Drukk holnapra a találkozáshoz a babókkal!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Halló-halló!

Rodina! Apukádnak küldöm a gyógyvudukat, ebben nagyon jó vagyok, tényleg!

Bikfy! Vius! A kitakart fotón amúgy először az épület volt ismerős, azután logikáztam ki, h vajon ki lehet a képen...szóval szerintem nem gázos, csak túl sok az eszem. :lol: És ugye a down ugrálós a Zolika? Majd elmesélem, egyszer hogyan jártam vele...az agyvérzés kerülgetett kb.

Húgomat délben vitték a műtőbe, lapar lett tényleg (szó volt róla, h esetleg vágják, de nem, hála az égnek). Köszi a drukkokat! Cisztát kivették, petevezetői átjárhatók, amúgy minden rendben Vele. Most Neki is küldhetem a gyógyvudukat. :wink:

Jujj, táblához vissza kell néznem a cikluskezdő napomat. Olyan fura, h nem tartom fejben, fel van írva, de már vagy 2 éve oda se bagózok neki. Régebben meg hőmérőztem ezerrel, ilyen görbe, olyan táblázat. :roll:

Húúú, futás...na arra engem nem lehetne rávenni, még az életemért se lennék hajlandó futni. Napi 30-40 percet becsülettel letekerek a szobabringán emberes tempóban és nehézségi fokon, nekem ennyi bőven elég. Meg most, h jön a jóidő, leporolom a görkorimat.

Mára elköszönök! Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Rodim!

Te jó ég! Nagyon sajnlom. Imával fekeszem majd és azzal is kelek. Jobbulást kívánok.

Kiki!

Örülök, hogy ízlett apinak is. Nagyon nevettem a szövegeden. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hali

Rodi remélem apuddal minden oké!!!Imádkozom érte!!

Aagassi örülök hogy tesodnál nem kelett vágni !

Monic sajnálom a bacit!!

Megyek is mert nagyon kifáradtam ma Darinka miatt remélem holnap már jobb lesz!!!

Mindenkinek szép álmokat!!

Jó éjt majd jövök ha tudok!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Aagassi!

No, okos kis kolléganő vagy és kész, nincs mellé beszélés. :lol: Majd írok egy ajánló cédulát neked a Nemzeti Nyomozó Hivatalhoz.

Zolika. Gondolom, te kire gondolsz, szerintem én másra. Majd egyszer megmutatom. Én csoportomban van. Kis húsgombóc. Imádom, csak mindig a legrosszabbkor ugrik rám. :lol:

Örülök, hogy tesód túl van a műtéten és végül nem lett vágás. Remélem ezek után pikk-pakk babásodik.

Amúgy most gondoltam, hogy rábeszéllek a közös futásra. De ezek szerint te még nálam is nagyobb anti talentum vagy ehhez. Én is k...va nehezen indulok neki, de mikor kész vagyok, az piszok jó érzés.

Lassan elköszönök, megyek apizni. Mindenkinek jó éjt! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi,
drukkolok nektek, minden téren!!! Apukádnak jobbulást, nektek pedig kitartást!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Szépséges reggelt kívánok Mindenkinek!

Képzeljétek én hétfőn nagytakarítottam, de már megint poros volt a padló és szöszös a szőnyeg. Így ma reggel már porszívóval kezdtem. :twisted:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nálunk csodálatos, ragyogó napsütés van, azt hiszem, elmegyek egy nagyot sétálni a városba.

Futástól feszül a hasam, fenekem, combim, de kibírható. :wink:

Ki mit csinál ma?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Kórházban vagyunk Bogival, tüdőgyulladása van. :cry: Tegnap délután jöttünk be az ügyeletre, mert nem tudtam lenyomni a lázát. Azóta itt vagyunk.
Szegénykém nagyon kivan már, a sok vizsgálattól, infúziótól, bökködéstől. :cry: Ma reggel már egy szimpla tüdőhallgatásnak is sírt, az inhalálásnál meg ordított, úgy kellett lefogni. Tök bizalmatlan lett minden köpenyessel.
Azt mondja a doki szerinte kb. 5 nap leszünk bent, de ez változhat.
Én ma reggel kicsit megilyedtem, mert eddig soha de most hánytam egy hatalmasat, hirtelen jött, alig értem ki a wc-re. :evil:
Remélem nem kapok el semmi!!!!!
Apával azt beszéltük, ha Bogi körül lenyugszanak a dolgok, és már nem lesz annyi baja, akkor lecserél, talán már pénteken.
Így ma a Tapolca ugrott, most kajtathatok utróért. :?
És persze sokszor eszembejut a kicsimanó, hogy remélem erős baba!!!

Rodi! Drukk mára!
Többieknek puszi! Ha Bogi majd alszik, jövök még, és vissza is olvasok talán.

pussz! ja, és most már nyugodt vagyok, már ami Bogit illeti, mert legalább már jó kezekben van.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok, most elindulok, délután talán jövök.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs!

Mi jöhet még? Atya Isten! Gyógyuljatok meg és vigyázz nagyon magadra! Nem tud apa már most leváltani? Nehogy elkapj valamit!

KépKépKép
bikfy
 
 


Még valami : eddig 28 napos ciklust mutatott a vonalzóm, most meg átváltott 31-re. Milyen alapon?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok Lányok!

Jajj milyen rossz hírekre jövök én ebbe a topikba?! :cry: :cry: :cry: :cry:

Rodina,
nagyon drukkolok hogy édesapád felépüljön! Szerintem az idejében elkapott infarktust elég jól tudják kezelni... a stentelések jók szoktak lenni, anyósomnak is 2 infarktusa volt, stentelték, és azóta jól van. Remélem hogy édesapádnál is ilyen jól sikerül!!!

Lucuzs,
Nagyon sajnálom szegény kislányodat, meg téged is :cry: :cry:
Remélem hamar hazamehet, te pedig nagyon vigyázz magadra.
A hányás az biztos az idegesség miatt volt.
Ha már ott vagytok a kóráhzban, kérjetek egy fullos vérképet legalább, immunológiailg, minden. Mert lehet hogy "csak" az orrmandula okozza a folyamatos visszaesést, de azért nézzessétek meg mindenre, jó?
Kitartást, sok erőt kívánok, sok gyógypuszi!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Luczus!
Nagyon drukkolok, h a Kicsi Lány tüdőgyusziját minél hamarabb ki tudják kezelni és mehessetek haza; a PiciBaba pedig biztosan erősen kapaszkodik. A hányással talán épp Ő jelzett, vagy így jött ki rajtad a feszültség. Ott a kórházban nem lehet vlhogy házon belül elintéztetni az utró-t? Vagy az kifejezetten gyerekkórház?

Bikfy! Az idő tényleg csodás, ma sincs kedvem ablakot pucolni...most főzök egy gyors és könnyű ebédet, aztán lassan hazaér a Zuram, a délutánt még nem tudom. Be kéne vásárolni, de az autó a Zuramnál van; s bár én is hétfőn nyaltam ki a házat, ma kezdhetném elölről...
Vendég
 


Aagassi!
Örülök, hogy hugodnál sikerült laparral mindent elintézni! Hogy van?

Lucuzs!
Jaj, de sajnálom. Tüdőgyulladás? Nehéz lehet lelkileg neked is. Szegény kis Bogi, küldjük a gyógypuszikat nagyon. A hányás szerintem simán lehet a kimerültségtől, idegességtől, hisz hányingered eddig is volt, de most egyszerűen nincs időd magaddal foglalkozni, így meg tudott lepni. :(
Kicsimanó pedig jó helyen van, védve, csak te ne kapj el semmit. Ha eddig sikerült Bogitól nem elkapni, akkor remélem, ezután sem lesz gond!

Bikfy!
A vonalzód tud valamit? :shock: Most érezted a peteérést, azalapján 38 naposra számítasz?

Aagassi!
Nektek most tavaszi szünet van? Meddig? Nekem sincs sosem kedvem takarítani, de kikellett, mert vendégeket várunk, és mégse a másfél éves gyerkőcnek kellene feltörölni a padlót... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Szia Kikinda!

Keddig tart a nagy szabadság...
A takarítással gyorsan megvagyok, azzal nincs is bajom; de ablakot pucolni uuuutáááálooook! Egy nagy polgári házban lakunk, van 5 db régifajta 3x2 szárnyas ablakunk, és 3 db szintén régifajta 2x2 szárnyas, meg néhány kisebb. Szóval uuuutáááááloooom, mert sose érek a végére; így most hozzá se kezdek, hehehe. Majd megkérem a Zuramat, h kívülről csinálja meg; Ő villámgyorsan-ügyesen csinálja azzal a lehúzós izével; én megcsinálom belülről, meg kimosom-vasalom a függönyöket. Egyedül semmi kedvem hozzá.
Idén nem is jön hozzánk senki, csak mi megyünk Anyuhoz, Anyósékhoz. Meg majd körbeudvarolom az Embert, h ugorjunk el Húgomékhoz is.

Köszi, Húgom jól van. Azt mondta, most nem fáj annyira a hasa, mint az elsőnél. De tudom, h még ebből is nehezen gyógyul. A múltkor is olyan sokáig csúnya volt a hasán a lapar helye. Ha ügyes lesz és láztalan, akkor este hazamehet. Jobb is lenne, mert ki szeret kórházban lenni?!
Vendég
 


Sziasztok,

Rodina,

jobbulást apukádnak! És kitartást a gyógyuláshoz neki és nektek egyaránt!

Lucuzs,

szegény Bogi! :cry: Mi egyszer majdnem így jártunk, szerencsénk volt, hogy megúsztuk a kórházat. Akkor már én is terhes voltam Dancival és végigbőgtem 2 napot, hogy mi lesz velünk, ha a pici kórházba kerül.
Jobbulást, és vigyázz magadra!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Rodi!
Nagyon sajnálom édesapádat, remélem hamar gyógyul!

Lucuzs!
Remélem Bogi is hamar meggyógyul!

Monic!
Sajnálom a hízást. Meg a bacit is. Jobbulást!

Aagassi!
Üdv itt. Mielőbbi babásodást! A húgodnak meg jobbulást!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én már egy hete küzdök a megfázással, és nem javulok. Nagyon köhögök, és teljesen kész vagyok tőle.
Ráadásul szerintem azért nem javulok, mert éjjel nappal dolgozom, és egyszerűen kipihenni sincs idő magam.
Végül csak nem utazunk a hétvégén, mert nem olyan szobát kaptunk, amit szerettünk volna. De legalább ki tudom kúrálni magam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szisztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm az imákat és a vudu gyógyítást is! Minden jól jön, ami segíthet. Hát nagy szerencséje volt apukámnak! Ha a második nem a kórházba éri….. Ma jött ki rajtam emiatt az ideg igazán, most van időm felfogni, hogy mi is történt! Így viszont biztos, hogy hamarabb elmondjuk a szülőknek, hogy apunak is legyen miben kapaszkodni, mert most lelkileg meg van törve. Az is nagyon rossz, hogy z osztályon látogatási tilalom van, így be sem tudunk menni hozzá, hogy a lelkét ápoljuk. Telefonon keresztül pedig nem a legjobb megoldás!

A babócánk egyébként jól van, már 8,3 mm-es. Már olyan emberszerű formája van, de még mindig ufós. Ja, és az sem kizárt, hogy baglyom lesz, mert estére leszek rosszul. Este 11-től hajnali 2-3-ig csak fetrengeni bírok, még aludni sem. Két éjszakával ezelőtt meg volt az első rókacsalád látogatás, ami hajnali 3 órakor sikerült. Szóval nem nagyon hagy a baba, de nem baj, mindent megér!

Majd, ha jön a párom, akkor az ő telefonjáról fel tudom tenni a képet, amit kaptunk.

Ja, és a párommal együtt hallottuk a szívverését is, el is pityeredtem egy kicsit! Mindenkinek teljes szívemből kívánom, hogy ti is minél hamarabb hallhassátok a ti drágátok szívverését.

Most visszaolvasok!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenki a javulás útjára lépett.

Kiki!
Hasam egyfolytában szurkál, gőzöm nincs, mikor volt pé, de olyan 28-32 napos ciklusra számítok, annál több nekem nem szokott lenni. És akkor bevallom, ma vettem egy tesztet, pedig tudjátok, én olyant nem szoktam csinálni. De most megvan az esély. Ma már 27.napon vagyok és egy deka barnázásom nincs. Pedig ilyenkor már lenni szokott. Most jön a kivárás ideje, de attól tartottam, hogy ha várok, húsvétkor nem lesz nyitva patika, nem lesz teszt, én pedig azonnal akarom dugdosni az Utrót.

Ne bíztassatok légyszi, mert ebből még bármi lehet. Sőt, azt is eldöntöttem, futok rendületlenül, mint Forrest Gump, ha akar, akkor kapaszkodik a gyerek, ha nem, akkor ennyi.

Nincs meghatározva, hogy mikor tesztelek, majd ha érzem. Mondjuk addig nem szoktam eljutni, mert mindig megjön, na de ugye a remény hal meg utoljára.

Most szaladok főzni. Mindenkinek jobbulást, mindenkinek puszi. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Látom, nem vagyok egy napig, és végre mindenki a topikra talál!

Kiki!
Igen, szólj a dokidnak, hogy lombikon voltál, és írjon ki, mert sokat kell pihenned! Minket a BMC-ből inszem után úgy engednek el, hogy adnak egy papírt, amin az is rajta van, hogy táppénzes állományba vétel javasolt: BNO: 02690. Szólj, hogy másokat erre írták ki.

Bikfyke!
NA, személyes ismerősre akadni itt, hát nem semmi! Ebből is látszik, hogy sajnos mennyi mindenkit érint ez a hülye PCO.

Bikfykém! A nagy számok törvénye majd jól fejbe kólint egyszer csak egy pozi teszttel, mikor lehet, hogy nem is számítasz rá! Majd azon fogsz gondolkodni, hogy mikor is jöhetett össze! Hidd el, nagyon közel jársz már a babához!

Bikfykém! Remélem majd két baba után te is felejtesz valamennyire, és majd csak a szépre emlékszel ebből a nehéz időszakból. Egyébként teljesen igazad van abban, hogy igazából senki nem ért meg, hisz nem érzik át azt, amit te. Ezzel valahol mind ugyan így vagyunk, és ezért is jó, hogy ebben a topikban így egymásra találtunk! Tudod, ha rajtam múlna, már rég egy babócát csempésztem volna a pocidba!

Aagassi!
Nagyon sajnálom a vetéléseket! Itt sokan meg tudunk érteni, sajnos többen is átmentünk ezen. Én csináltattam egy csomó vizsgálatot. Nem tudom a Fülöp Vilmosról hallottál-e már. Ő itt Bp-en foglalkozik a habituális vetélőkkel, és számos olyan vizsgálatot megcsináltat, amit más doki nem. Tudom, hogy te nem pesti vagy, így nem tudsz hozzá járni, de van egy honlapja, és azon rajta vannak a vizsgálatok. Érdemes lenne átnézned, és ha valami esetleg nincs meg, akkor azt megcsináltatni.
A weboldal: http://habitu.extra.hu/index_elemei/Page699.htm
Örülök, hogy a hugiddal minden rendben, és hogy nem kellett felvágni. Az pedig nagyon jó hír, hogy átjárható!

Lucuzs!
Sajnálom, hogy Bogi nem javul. Elhiszem, hogy a szíved szakad meg. Sajnálom, ezt a fránya tüdőgyulladást, de most már jó helyen vagytok, biztos rohamosan gyógyulni fog! Most már biztosan jobban lesz attól a sok gyógypuszitól, amit küldünk neki! Most is nagyon sok-sok gyógypuszit küldök!

Eclipse!
Örülök, hogy jó védőnőtök van! Lassan nekem is kellene időpontot kérnem.
4 hét alatt nagyot tudnak nőni a babák! Nagyon aranyos lehetett, ahogy járt a keze-lába!

Lányok, én 16-17 évesen azt hittem, hogy 23-24 éves koromra lesz két gyermekem, meg férjem. 26 évesen mentem férjhez, és nem voltam 30 mikor elváltam. 32 évesen találkoztunk a párommal, és szinte az első pillanattól gyermeket akartunk. És ha az Isten is úgy akarja, 36 és fél éves leszek, mire jönni fog az első baba! Szóval lányok, ahogy a mondás is tartja: Ember tervez, Isten végez! Szóval lányok, nincs elkeseredés, a BABA JÖNNI FOG! HAMAROSAN!

Monic!
Jaj, hát ez az őssejt levétel nálunk is beszédtéma. Annyi pro és kontrát olvastunk már, hogy nem is tudjuk, mi legyen. Titeket mi győzött meg?

Ne légy elkeseredve a plusz kilók miatt, lehet hogy most majd a terhesség végénél fogsz kevesebbet hízni. Végül is a szülés után majd ráérsz lefogyni! Most a baba és te vagy a lényeg! A kilók problémáját majd később ráérsz megoldani!

Bikfy!
Gratulálok az unokatesódéknak! Két kis pöcsös, de édik lesznek! Mi van a másik unokatesódékkal és a babájukkal? Minden rendbe jött?

Babicsek kismami hogy van?

Natikám!
Örülök, hogy minden rendben! Nagyon szurkolok, hogy a következő sikerüljön! Május 4, nagyon jól hangzik!

Bikfy!Beze! Nati! Jó kis hármas zebratárs!

Beze!
Sajnálom Beze, hogy a párod betegsége miatt csúszik a hónap! Bár tudod, az ördög sosem alszik! Bármi megtörténhet! Mikor leszel félidőben?

Vius!
Remélem Darinka ma már jobb kedvű, és nem annyira nyűgős! Lehet tudni az utóbbi napok nyűgösségének az okát? Esetleg fogzás?

Bikfy!
Azért szurkolunk neked, hogy baba legyen a dologban!

rodina74
 
 


Aagassi!
Hú, az tényleg nagyon sok ablak! Nekünk sokkal kevesebb van, mégis nagyon ritkán szánom rá magam... :oops:
Nekem nyáron volt laparom, szerencsére nagyon gyorsan rendbejöttem, ezt kívánom hugodnak is!

Bumi!
De jó, hogy jöttél, sajnálom a sok munkát. És a megfázást is! SAjnos, én is egy hete küzdök lassan a torokfájással. Ma már nem fáj, viszont az orrom kezdett el fojni, amit én a gyógyulás egy fokozatának érzek mindig (végre a szervezet felvette a versenyt a betolakodókkal...). Sajnálom, hogy elmarad a hétvégi utazás, remélem tényleg sikerül meggyógyunod otthon. Kicsit pihenj, kapcsolódj ki!

Rodi!
Én is ezt gondoltam, hogy így biztosan hamarabb megosztjátok velük a jó hírt, rájuk fér! Sajnálom, hogy látogatási tilalom van, az nagyon rossz lehet mindenkinek. :( Várható, hogy kikerül arról az osztályról, vagy van valami lehetőségetek, hogy mégis találkozzatok vele?

Bikfy!
Oké, nem bíztatlak, csak csendben drukkolok. És fussál nyugodtan, az szerintem sem okozhat gondot!

Rodi!
Köszi az infót, a kódot megjegyeztem. :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Megjöttem, de mindjárt szaladok is, mert 6-ra programunk van apussal. Megyünk egy gálaműsorra.

Rodikám: Nagyon megijedtem, szegény apukád, de látod neki is van egy védőangyala aki vigyáz rá. Gondolom hogy te sem vagy nyugodt, de látom azért minden jól alakul. Minden rendben lesz most már. Nagyon szépen nő a kis bogyótok. :) Szuper érzés lehetett hallani ahogy dobog a kis szivecskéje. Rodi én már elmondtam volna nekik a nagy nagy örömhírt. Hogy fognak ők is örülni. :)

A kismama megelőlegezést köszi. :wink: Megvagyok, nyomom az utrót, fáj a cicim két oldala, mint menzi előtt szokott 1 héttel. A hasam aljában meg olyan izomlázszerűt érzek, nem fájdalom, de nem tudom leírni. Úgyhogy majd meglátjuk. lassan letelik 1 hét. Várom a 12. napot, mert akkor már neked is volt egy halványka csíkod. Szerintem nem fogom kibírni, hogy ne teszteljem le nekem van e. :oops:

Luczus: Szegény Bogika. Hát most biztos tele lesz rossz élményekkel. És éjszakára is ott lehet vele maradni? Vigyázz magadra nagyon te is. Ezt nem vették észre hamarabb hogy tüdőgyulladása van?

Bocsi csajok, szivesebben lennék itt veletek, de mennem kell, még inget kel vasalnom. Este ha még futi az energiámból jövök.


Luczus, Rodi: Mindkettőtöknek szorítok hogy hamar túllegyetek a nehezén. Jobbulást Boginak és rodi apukádnak is!

Puszi mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


Lányok!
Lehet nem tudok jönni hétvégén, bátyámék jönnek ma hozzánk és maradnak 2 napra, aztán meg anyósom szintén két napra. Így ha nem jönnék, az csak annak tudható be, hogy jól érzem magam velük, vagy nagyon fáradt vagyok estére, vagy ... stb. :)
Kedden mindenképp jövök a hírekkel, hogy a tűpárnává válás mellett milyen eredményeket hoztak még a szurik! :)
Egyébként már egyre gyakorlottabb vagyok a beadásnál, már férj-segítség sem kell. Kis nyilalgatásokat már az első szuri óta érzek néha, remélem szépen növögetnek a tüszőcskék. Semmi más tünetem nincs, de nem is keresek. A fecskendőimet jól elpakoltam, hogy lehetőleg ne találják meg a bátyám gyerekei. EGy kicsit aggódok rajta, hogy reggel lecsapnak rám, mikor 7-kor felkelek, hogy beadjam a szurikat, de majd leszerelem őket valamivel...

Ha nem találkoznánk addig, mindenkinek kívánok Kép


Babicsek!
Kitartást, ez a hétvége is csak úgy el fog szaladni, mint a többi, és akkor már alig lesz pár nap! Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön! Jó szórakozást estére!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikim!

Sajnálom, hogy már csak keveset fogsz jönni, akkor én is kívánok nagyon boldog húsvétot!
Keresni akartam Neked egy babás húsvéti képet, de most nem találom. Fogadd szeretettel ezt a kitörött lábú csirkét! Puszillak és pihenj sokat!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nincs jobb képem, tiszta bolond nyulakat találok.
Húsvét után viszont kívánok Neked egy csodaszép kisbabát.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!

Köszi kérdésed, uncsi tesóék jól vannak, baba már otthon van és szépen gyarapszik.

Olyan sokat gondolkodtam azon, amit írtál, érdekes kérdés, hogy az ember mikor mondja el a családjának a baba dolgot. Én nem tudnám a 3. hónapig titkolni, legalábbis a szűk család előtt. Elmondanám apukádéknak, látod, az élet rövid, nem is tudhatjuk, mikor ér véget, a babád erős, kapaszkodik, hadd örüljenek neki. Persze ez csak az én véleményem, de nagyon elgondolkodtatott a dolog, az biztos.

Most jutott eszembe, hogy még nem adtam fel neked a levelet. Ígérem, mihamarabb pótolom. :oops: Puszikállak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mindjárt megyek futni, mire haza érek, remélem, lesz itt valaki.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfykém!
Levetetted már a nyúlcipőt?

rodina74
 
 


Helló Rodikám!

Bikfy illatosan, frissen pletykálkodásra jelentkezik. :wink:

Ma még 1 körrel többet futottam. Persze még ez is pite, le sem merem írni, gondolom Eclipse ennyivel melegít be. Nekem mégis nagyon sokat jelent.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szép estét ! :D

Most értem haza.

Bikfy: Nagyon ügyes vagy. Engem a futással ki lehetne kergetni a világból. annyira lusta vagyok, hogy azt is meggondolom, hogy a busz után fussak e. :lol: És hová jársz futni? Csak ott a ház körül a közelben, vagy esetleg máshol? A férjed nem csatlakozik hozzád? Vagy van futótársad? Egyedül elég unalmas lehet .

Bikfy: De jó hogy jól van a kisbaba. Stidjuk az egészségügyet, de egyes esetekben nagy csodákra képesek.

Rodi: Apukád hogy van? Remélem egyre jobban.

Luczus: Nehéz lesz nektek ez a húsvét.

Kiki: Úgy sajnálom hogy nem jössz! :( De érezd nagyon jól magad a vendégeiddel. És ügyeskedj a szurival.

Kellemes Ünnepeket Neked! Kép

Kép
babicsek
 
 


Babim!
Én továbbra is szidom az egészségügyet. Miután légmelle lett a gyereknek és fulladozott, nem vették észre az intenzíven, majd miután a rokonok kérésére ránéztek, közölték a szülőkkel, hogy "ez a kis szerencsétlenke mennyi mindent kibír". Lehet, ha az én gyerekemre mondta volna, lábról lerúgom. No komment.


Api sem szeret futni, nem tudok vele mit tenni. Most a szomszédasszonyommal futok, így jó, hogy nem vagyok egyedül. Gyorsabb vagyok nála, sokszor el is hagyom, de mégis jó, hogy együtt vagyunk. Én húzom őt, ő meg engem. Házunktól kb. 100 méterre van egy sulinak hatalmas sportpályája. Itt futkosok. Minden nap. Eddig 6 kört, ma már 7-et. Szeretnék 6-10 km/nap-ig felfejlődni. Meglátjuk.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Bogi most készül elaludni, vagy már el is aludt, szóval tudok jönni kicsit. Bár hulla fáradt vagyok, múlt éjjel kicsit több mint 4 órát sikerült aludnom.
Bogi ma már teljesen a régi, életvidám, játékos, tegnap éjjel óta láztalan, csakhát az a fránya köhögés, ha rátör, alig bírja abbahagyni.
A dokik ma már min. 5 napot mondanak. Én nem tudom itt bírom-e hagyni, de lehet nem is lesz muszály, mert azóta is egyedül vagyunk, gyerekkel gyakorlatilag nem érintkezünk.
Holnap hívom a soproni dokimat utró ügyben, meg jó lenne szombatra kisírni egy uh-t, akkor rendel. A párom azt mondta, akkor maradhatok Bogival, ha megnéz a doki és minden rendben... én érzem, hogy így van!
Messze még a gyógyulás, lesz idő uncsizni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Babikám!
Nem is írsz magadról. Te hogy vagy? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs!
Ez végre nagyon jó hír. Azért én is izgulok miattad. Légyszi nagyon vigyázz! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám!
Mit csinálsz? Nézed a sorozatunkat? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Vigyázok nagyon! Asszem azt elfelejtettem írni, hogy külön szobát kaptunk, és megígérték, hogy amíg nem muszály nem is raknak mellénk senkit, mivel babás vagyok. Gyerekkel gyakorlatilag nem találkozunk, csak akkor megyünk a közös térbe, ha nincs ott senki.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Még nem sikerült mindent visszaolvasnom, de igyekszem majd! :wink: Csakhát most 200%-on kell teljesítenem, hogy Bogi ne unatkozzon.

Rodi! Sajnálom apudat! Mihamarabbi felépülést kívánok neki!

Nati! Örülök, hogy megvan a kezdés időpontja, és hogy neked is tetszik. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


egy pill és jövök vissza, csak felhívom apát, meg lehet eszek valamit!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


itt vagyok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: