Sziasztok!
Tiszta időzavarban vagyok, vajon mit csinálok rosszul??Teljesen elveszek ebben az etetés, altatás, fejés dologban, minden egyebet kapkodva csinálok..ez meddig lesz így??Én kerülök jobban képbe, vagym ajd ritkább lesz az etetés??
MÁr hagyom aludni három órát, így is megvan a hét etetés, a védőnő és a dokinő is azt mondták elég annyi..de képzeljétek a dokinő szerint az adagja kb 50-90 között legyen ,hát az nagyon sok!!!
Jaffa számítása szerint kb inkább 50-60, attól függ, h hány etetés.
Ma voltnuk a Karádi főorvos asszonynál, micsoda egy tünemény Ő is!!!Megnézte Bátorom, minden oké, amik vannak azok természetesek, (száraz bőr, kis remegés néha a lábában.)Azt mondta, csak a kis plussz bőrkébe növesszünk zsírt!:)
Jaffa, nálatok hogy lakult Milu súlygörbélye az első hónapban.MÁr Winchit is ezzel nyaggattam.
Háziorvos szerint ne vigyem ki ,csak ha elérte a három kilót, dehát az legkevesebb két-három hét.KArádi szerint jövő héten ha napos az idő már vihetjük 5-10-15 perc, fokozatosan, sétát majd később, ha hízik.
Így én se merek az udvarra menni és már csak két napot lesz itthon a férjem.
Tök jó, h Húsvétkor dolgozik.Hurrá.
Jaffa, Szösz, nahát, szerintem tök béna az a kép, meg amúgy is idrekt álcáztam, konty, meg szemüveg.
Amúgy olvasáshoz, monitorhoz, tévéhez.
Lara, tök jó lehetett ez a kiruccanás!Irigyszmájli!!
Bende, szerintem nem kell kép ilyen esetben ,szerintme ha jelentiktek a gyámhivatal, meg a rendőrség is köteles vizsgálódni, ismertem hasonló esetet, ahol szomszéd jelentette az enyhe fokú érételmi sérültről ugyanezt és nagyon komoly kivizsgálás kezdődött(környezettanulmány,pszichiátriai vizsgálat, stb.)
Szerintetek hánykor kellene fürdetni..még nem akarok erőltetni rá semmiféle napirendet, még nem dolga beilleszkedni, egyelőre én vagyok aki alkalmazkodik, de elég széles a sáv, kb este 7 és 10 között.Ez nem gond?
Nkuc és Navared ,de furi, h most már ti vagytok "hátra"..hm, olyan fura volt az ambulancián, néztük a férjemmel a terhesambul. ajtaját, h éppen ma kellett volna megbeszélni a napokban beütemezett császárt, mára voltam beírva nst-re.kicsit szomorú is voltam, jó lett volna most igazán nagyp ocakos ,igazán nagyon terhesnek elnni, élvezni sokáig.De így még jobb, csak...na....