Új privát üzeneted érkezett!

képzeljétek, előbb olyan fájásom volt, hogy egyből ment telefon apájának, hogy valami készülőben van. A víz szó szerint levert :shock: felhívtam 2 barátnőmet és hát 2 variációt mondtak, hogy jóslók és kb 2hetem van (mert mind a kettőnek a jóslóktól számított 2héten belül meglett) vagy szülök, ha rendszeresek a fájások, de hála égnek rendszertelen. azt éreztem, hogy mindjárt megjön, combomba-ágyékomba sugárzott és a derekam is majd leszakadt. Aztán meg a fájdalomtól -gondolom én- hányingerem lett vagy émelyegtem és hasmenést kaptam. Pedig nem vagyok hasmenéses típus
Jóslóktól kb mennyi idő a szülés szerintetek? Kissé megilyedtem

Kép
Kép
onlány

csajok!
nem tudom, mi van kírussal :shock: hazafelé felugrottam, de sehol egy nővér vagy bárki, akitől meg lehetne kérdezni... mindenesetre a nővérpultnál belekukkantottam a papírokba, ott még az volt a neve mellett, hogy "szülőszoba"...
írtam neki sms-t... gondolom, ha tud, jelentkezik :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

onlány!
ne fórumozgass!!! fekvés, nyugalom! a babának még bent kell maradnia!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

:shock:

Kép
Kép
onlány

Onlány
Jóslók kb. 30. héttől szoktak lenni, és szerintem nincs köze ahhoz, hogy mennyi idő még utána a szülés. Nekem is vannak, de eszembe se jutott, hogy na 1- 2 hét és szülök. Ezek vannak és majd ha eljön az idő nehéz lesz megállapítani, hogy most valódi fájások e vagy csak jóslók. :)

Húúú Kírus akkor jól meg "szenved" a kislegényért. Hajrá Kírus, Hajrá Nimród!

Kép
Kép
susytunder

Onlány
Hát most leégek. :oops: Áruld már el hogy kislányotok vagy fiúcskátok lesz? És mi lesz a neve? Valahol lemaradtam. :oops:

Kép
Kép
susytunder

kislányunk lesz :) Hanna baba.
Előbb apja jól rámhozta a frászt... már egy jó ideje elindult valahonnan. Az út kb fél óra, és már jó 3/4órás késésben volt, plusz a telóját sem vette fel. Aztán megérkezett. Az infarktus kerülgetett, hogy valami baja esett, mert nagyon fáradtan indult útnak.

Tünde, neked akartam írni még, hogy jól megjártátok és mind a 2 kocsinak ugyanaz lett a baja :shock: Remélem épségben hazaértetek!

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

Kírusnak megy a drukk!!! :lol: :lol: :lol: de izgi!

Juli azért nem szeretném azokat a neveket, mert mire oviba és suliba megy, lesz 5 Laura és 3 Jázmin az osztályban... most minden kislánynak ez a neve...na meg a Lili..

Rita nem lehet, az unokahúgom az, és nem feltétlenül pozitív a név a nevemben és a Réka is ilyen... az a baj, hogy szinte minden névhez társul vmi érzés/érzet, emlék... nehéz így...

Most pl az esélyesek: Imola, Vivien, Viola

Onlány pihenj le amikor ilyeneket érzel! én mááááá mondtam, hogy pihenj!!! a házra nagyon kíváncsi vagyok én is!!!

susytunder a Boglárka rajta van a 10-es listán! :)

nálam amúgy semmi küli, kész lett az autóm, így haza is rongyoltam, bementem pár dologért a céghez, úgyhogy ma még dolgozni fogok...
látszik már a hasfalamon, amikor rugdalózik a gyermek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75és nem feltétlenül pozitív a név a nevemben

ööööööö, itt mit akartam írni?!?!

Kép
gtunde75

igenis Tünde! Tudom, pihi... :S Na, már annyira rúgdal a picúrka? Édes!
Név ügyben :oops: Liza :oops: ezt a nevet nem sokan adják Az Imola az nekem is tetszik

Kép
Kép
onlány

:) van Liza az ismerőseink gyerekei között... méghozzá egy gyönyörű félvér kislány! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Megérkezett az első topicbabánk!!!

Kírustól sms jött...

16.30-kor megszületett Nimród 3150 grammal és 48 cm!

Ezúton is szívből gratulálok az egész családnak, kicsi Nimród nőjj nagyra, legyen sok tejcsid és legyen boldog az életed!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy
Köszi, hogy megírtad ezt a fantasztikus hírt, annyira boldog vagyok :!: :D

Kírus és Nimród

Kép

Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok szívből :!:

Üdvözlünk drága Nimród, Te vagy az első topikbabánk, már nagyon vártunk mi is :!: :wink:

További szép napot Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus nagy szeretettel gratulálok! rengeteg tejcsit és sok boldogságot kívánok!
Kép

kicsi Nimród Isten hozott!!! :)

Kép
gtunde75

Lányok Kírus mindjárt küldd képet, amint tudom felteszem. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy
ok, várom és hogy vannak :?: simán ment a szülés :?:

És Te hogy vagy :?: vérnyomásod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem voltam gépközelben... de látom, ideért a hír :D

kírus!
itt is gratulálok :)
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Megkaptam a képet, azt írja Kírus, hogy szülőszobai kép. A vajúdás nehéz volt 6 óra, de a kitolás már jó volt. Megfigyelés alatt van a vérnyomása miatt és láza is van, reméli holnapra jobban lesz, apa bent volt végig vele.

Kép

Kép
Kép
susytunder

csodaszép :)
remélem, holnap látom majd teljes valójában is ;) (hanggal együtt ;) :lol:)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nagyon szép a kislegény :lol: Kírus, nagy-nagy gratula :!: :D remélem mára már jobban vagy :!: :roll: :wink:

Julcsi
Ma mész babalátogatóba :?:

Susy
Köszi a képet és az infót :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Kírus: Sok sok boldogságot és gratula!!!!!!!!Borsozíik a hátam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ezt evezzem, várunk majd a beszámolóval a szülésről!!!!!!!!!!!!

Joli: Nem kapunk fényképet???

Tünde: töled is rég jött fotó!!!!!!!!!!

Onlány: Tessék pihenni...konkrét időpontot nem mondot, de már közeledik nagyon.... :shock: :roll: :lol:

Edii: Sajnálom :(

Anita: Hogy vagytok???

Ancsa: mész hétfőn hajnalban végül munkába???Vagy sikerült z asztalra csapni??? :D

Juli: Hozz majd még a híreket!!!

Suzytündér: Vérnyomásod m mien lett???
csip-csip18

Tegnapi napom nem volta semmi...Reggel itt voltam a szoliban egy kicsit...Aztán be be kukantottam az Invázióba, ahol megleptem magamat 2 felsővel :oops: :lol: Aztán húztam haza, jött házhoz vendégem aztán meg rohantam takartani 2 lépcsőházat!!!Huuu már csak 4 van...De tele van a ....Este 8 kor végezztünk...Gyorsan elmentünk kajálni a KFC-be...Aztán letusoltam és ahogy bedöltem az ágyb, azzal az ütemmel már aludtam is!!!!!!!!!!!!!

Folyamatossan megvan ez a megjönn érzés basszus!!!Mindig rohanok a wcre...de semmi...
Piri még mindig sehol :shock: :roll:

Szép napot, igaz esik az eső :(
csip-csip18

Sziasztok!

Olyan jó ilyen pici újszülöttet látni, annyira kis édes, és mennyire más lesz, ha majd haza jönnek a kórházból és Kírus tesz fel majd akkori képet. :)

Zsu
Tegnap reggel még picit magas volt a vérnyomásom, aztán nem mértem, mert Kristóf gondoskodott róla, hogy az egekben legyen. :lol:

Ma reggel 105/64- et mértem, írom is a dokinak.

Apának ma meggyes pitét sütök és fokhagymás baconos csirkemellet füstölt sajttal, rizs körettel. :)

Kép
Kép
susytunder

Én kérdeztem, hogy mennyi volt ma vérnyomid :) de sebaj :) vgay Suzy is??? :oops:
Az fincsi...
Mien rizst csinálsz hozzá???Kostoltátok már a Jázmint???
csip-csip18

Akár megis irhatnád a receptet :D a húsisat :D
csip-csip18

Kitti
Igen Zsu is kérdezte még tegnap csak itt a nagy fennforgásba elfelejtettem válaszolni és egy kalap alá vettelek titeket, bocsi. :oops:

Sima zöldséges rizst csinálok, ahogy anyósom szokta nekem nagyon bevált, megpirítom, felengedem vízzel és előmelegített sütőbe teszem pont 20 perc és kész.

A receptet másolom. :)

Fokhagymás csirkemell füstölt sajttal sütve

Hozzávalók:

* 6 vékony szelet csirkemell
* 6 szelet bacon
* 2,5 dl főzőtejszín
* 20 dkg füstölt sajt lereszelve
* 6 gerezd fokhagyma
* só
* durvára tölt színes bors
* petrezselyem

Elkészítés:

Kiklopfoljuk a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk. Betekerjük a baconbe, és egymás mellé fektetjük őket egy tűzálló tálba. A tejszínt elkeverjük a zúzott fokhagymával, ráöntjük a húsra. Letakarjuk a tálat fóliával, és a sütőbe tesszük, 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Levesszük a fóliát, meghintjük a húst a reszelt sajttal, és készre sütjük kb. 15 perc alatt. Friss petrezselyemmel díszítjük, a rizs jól illik hozzá köretként.

Kép
Kép
susytunder

Susy
Akkor rendeződött, örülök :!: :wink:
Apácskának boldog szülinapot kívánok :!: :wink: legyetek továbbra is nagyon boldogok, jó egészségeben, szeretetben :!: :lol: jó munkát ehhez a finomsághoz (nyálfolyás :lol: ) és legyen szép a napotok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!!

Megyek visszaolvasni, de előtte:

[color=red]Kirus nagyon sok boldogságot, erőt és egészséget Nimród babának, neked pedig sok tejcsit kívánok!!!!!![/color]

Itt az első topikbabánk, hihetetlen :D

KépKép
gyancsi

Na a szöveget pirossal akartam írni, de úgy látszik nem jött össze :D

KépKép
gyancsi

Zsu
Köszönjük szépen! :)
Képzeld van már Dentocar- unk, de úgy veszem észre, hogy Kristóf nem nagyon rágja szét, hiába mutatom neki, bezzeg mást szét rág. Nagyon picike és lehet, hogy azért. Szerinted mit tudnék tenni, hogy ne egyben nyelje le? Törjem össze?

Kép
Kép
susytunder

ahoi!

kírus jól van, a kedve jó, viszont a vérnyomása még mindig magas. jobb híjján továbbra is a vajúdóban van elhelyezve :shock: amíg a vérnyomás nem rendeződik, nem is mehet ki kórterembe. sajnos a vajúdóba viszont a babát nem viszik ki, így a szülés óta még nem is látta :( :evil: de őt sem látják nagyon... vagy 5 embert megkérdeztem, hogy hol találom (szülészet, nőgyógy, őrző, mégis szülészet...) mire valakinek eszébe jutott, hogy van egy anyuka a vajúdóban is :shock: még a vizit sem ment be hozzá :shock:

röviden ennyi.

én: jól, hőm továbbra is stagnál, elvileg 14-15. dpo... indexes fülbe-bogárelültetés után ma reggel teszt, totál negatív. cici fáj, has fáj... de hogy én most már az életben nem tesztelek fölöslegesen többet, az is biztos :twisted:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: köszönjük a hírt Kírusról...Huuu szegénykém...mitől van ez a magas vérnyomi még mindig??
Gondolom, hogy a tököd tele van a negavít tesztel, nekem is....Mosst mi lesz veled???Akkor te is pirianyót várod??? :(

Suzytünder: nyamiiiiiiiiiiiii....Érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Juli
Sajnálom nagyon! :cry:

A vajúdó az nálatok egy a szülőszobával? És ő sem mehet a babához, ha már Nimródot nem viszik neki? Jajj szegénykém de sajnálom. Fenébe ezzel a magas vérnyomással. :?

Kitti
Köszi :)

Kép
Kép
susytunder

Csajok!

Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntést.
Én most megyek a kórházba. tegnap este elment a nyákdugó. A dokimat nem érem el, így a védőnő mondta, hogy menjek be a terhesgondozóba a Tóth dokihoz, majd ő megvizsgál, hogy mi a helyzet. Nem érzek semmit, hogy szülnöm kéne. Jaj nagyon korai lenne ez még. Szorítsatok, hogy ne így legyen, és ne akarjanak befektetni.

Juli

12:15-re leszek a gondozóban. ha gondolod gyere át, így tudod tájékoztatni a lányokat is, ha történik valami.

Joli
Kép
Kép
joli83

csip!
a görbémmel nem tudom, hogy mit várok. leginkább a jövő heti uh-t. azon felül, hogy ott vsz megint szóba fog jönni a lapar, nem nagyon sok reményem van :?

zsu!
a vajúdó a szülőszoba előtt van.
kírus pedig infúzióhoz van kötve, katétere van... szóval nem nagyon tud szaladgálni :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: Jézussssommmmmm...Szegény Kírus!!!!!!!!Katéter???Nem térek magamhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akkor ez nem egy kellemes helyzet!!!!

Joli: Nincs fájásod???Bitos a nyákdugó volt???

Nem úgy van ha elmegy a nyákdugó 48 óra múlva beindítják a szülést????Jézussssssssom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
csip-csip18

Joli- Nagyon boldog szülinapot neked így utólag :!: Bizakodom, hogy ne jöjjön még a baba, legalább 2 hetet bírjon még ki odabent :!: :wink:

Csip-Csajeeeem!!Hát persze, hogy elmondtuk a családban a hírt, nem nagyon lehetett titokban tartani mivel mindenki tudta, hogy megyünk haza az inszemre :wink: ...De hát mit olvasok???Lagzi lesz itt vagy mi???? :D :D :D Hát ez nagyon szuper :D

Szegény Kirus, a legrosszabb, hogy nem láthatja , tarthatja Nimród babát :?

Onlány- Szüleid nem semmik, de már nem kell sokáig kibírnod és távolabb lesznek tőled, ahol nem tudnak felidegesíteni annyira :D Kitartás!!Nem, nem, te még nem szülsz, nem hagyjuk :wink:

Juli- Nagyon sajnálom a nega tesztet, de egyszer lesz pozi is, hidd el!!!Hányadik DPO-n vagy?jaj, most olvasom, hogy 14 körül, akkor elvileg már mutatnia kéne :roll: ..Engem sem akar elvenni a zember, pedig eljegyzett, de nekem ennyi elég is :D Én mondtam neki, hogy legalább olyan szép királylányos ruhát hagy kapjak, azt mondta kikölcsönözzük , fényképezkedünk benne, de nem vesz el :D

Susytunder- Ez a recept baromi jól hangzik, le is mentem, mert egyszerűnek is tűnik és tele van olyan hozzávalókkal amiket imádok :D Apjuknak nagyon boldog szülinapot kívánok, legyen nagyon szép a mai napotok :wink:

Iner- Hogy vagy???Hogy álltok Mirus szobájával??

Tünde- Nekem lánynévből a Lili ( hehe, tudom, hogy neked ez nem :D ) és a Csenge tetszik a legjobban,Boglárka, Virág,Luca, Liza is jók, a barátnőm meg a Zoé-ra esküszik, mondjuk szép különleges csengésű az biztos... :wink:

Zsu- Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal, már petezsákocska tuti lesz, lehet, hogy embrike is benne, annyira izgi, nagyon sokat gondolok rátok....Köszönöm az sms-t Kirusról, annyira cuki vagy, hogy így tájékoztatsz :wink: Hát nem akarom már, hogy nagyon sok legyen a számlád miattam, de esetleg holnap küldenél egy sms-t, hogy mi volt az UH-on, mert persze holnap megint vezetek és nem leszek gépközelben :roll:

Anita- Jó, hogy itt vagy te kis zugolvasó, néha írhatnál is, hogy hogy vagytok :wink:

Ediii- Nagyon sajnálom, az a szemét ciszta :evil: :evil: Nagyon drukkolok, hogy pirivel távozzon a búsba :!: :!: :evil:

Jajj csajok, nagyon zajlanak itt az események, babaeső kezdődött el :D Azért akinek még sok van hátra tartsa bent a babát amíg lehet :wink: Én ma takarítok picit , holnap vezetek, pénteken megint pici takarítás ( most inkább már elosztom 2 napra , nem akarok megint úgy járni, mint a múltkor), és pénteken jönnek Anyumék, így hétvégén nem leszek.....DE már csak 1 hét és láthatom a mi Gombócunkat :D

Mindenki vigyázzon magára!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

ancsi!
nekem mondjuk nem vágyam a habos-babos ruci ;) :lol: igazán lagzit sem szeretnék... csak hogy a nevemből is lehessen látni, hogy hozzá tartozom :oops: de már megbeszéltük, hogy az együtt töltött sok évünkbe már egy válás is simán belefért :D :lol:
amúgy meg már nem nagyon reménykedem én semmiben ebben a ciklusban... igazán úgy általában semmiben :( kezdek belefáradni...

csip!
sztem a nyákdugó eltávozása után még akár 1-2 hét is simán belefér...
de amint végeztem a szállítólevelekkel, megyek, meglesem jolit, hogy mi is van :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hát igen, pedig még mi nemrég keztük ezt a babaprojectet mégis belefáradtam :oops: a keserűségbe :oops: :cry: Szóval tudom érzzem amit érzzel....

Gyere majd a hírekkel :D
csip-csip18

b@sszus!
még nem ért ide a partner... így nem vsz, hogy el tudok menni az irodából...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Az szar........ :?
csip-csip18

no, csak elszaladtam...
sztem joli is nemsokára jelentkezik. de minden OK :wink:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

amúgy a partner még mindig sehol... lehet, éppen ölik egymást a kertészeinkkel :lol: (mindig van valami kifogás, hogy x hulladékot miért nem visz el... reggel a fiúk közölték, hogy ma megvárják a gyűjtőhelyen :shock: :lol: )

de legalább a kávém mindjárt lefolyik... aztán lefolytom egy cigivel... ha már úgysem vagyok babás :? :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

:?
csip-csip18

Sziasztok!

Kírus!
Kép

Joli! utólag is sok boldogságot!
Remélem minden ok..gyere a hírekkel!!!

Ancsa! már kész a Mírus szobája, mutatok pár képet :)

Kép

Kép

És egy pocakfotó :D

Kép

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner: gyönyörű lett a szoba nagyon!!!! TECCCCIKKK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na és az a pocak :lol: :lol: :lol: Puszilgatnám meg olyn kis édes!!!
Hogy vagytok???????????????
csip-csip18

Itt vagyok! De csak röviden, mert most kicsit lepihenek szerintem. Szóval minden rendben. A tegnapi vérezgetést valszín a tegnapi vizsgálat okozta. A méhszájam továbbra is 2210. Magyarán a belső még mindig szépen zárva van. Hallgattunk szívhangot. Az is ok. Hát remélem több ilyen nem lesz. Holnap jövök bővebben!

Juli

Köszi, hogy azért eljöttél!

Iner

Szép a pocak.

Csip

Én elvileg okleveles esküvőszervező vagyok. Ha segítség kell, akkor szólj!

Zsu

Drukk a holnapi UH-hoz.

Onlány

Görcsökkel, hogy állsz? Dokihoz nem mész?

Iner

Szép pocak és szép szoba!

Köszönöm a további köszöntéseket is. Aranyosak vagytok.

Kirusnak nagy gratula. Pont a szülinapomon szült. :)

Szép napot.

Joli
Kép
Kép
joli83

Köszi Joli majd szólok, de most nem szertnélek ezzel terhelni :D
csip-csip18

iner!
szép szoba... de a jelenegi albérlet sem rossz :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

joli!
esküvőszervező??? és csináltad is? mesélj!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?