Hali Mindenkinek!
Semmi bajom!
Talán a műtét estéjén és tegnap szúrt egy kicsit a jobb szemembe, de egyébként semmi nem volt. Még nem olvastam vissza, de köszi Vera a tudósítást (biztosan megtetted
). Igazából még nem látok tökéletesen, változó az élesség. Alapvetően látok, de pl. mint most, amikor már fáradt a szemem, olyan, mintha krémes lenne. Meg olvasni közelre még össze-össze szaladgálnak a betűk, de azt mondták, hogy majd húsvétra kitisztul, utána pedig még majd élesedik.
Szóval a műtét az egy semmi. Nénivel, aki csepegtette a szemem (egy Xanaxs után) jót beszélgettem, lézer-felügyelő fiatalemberrel humorizáltunk, aztán jött egy helyes doki bácsi, és én már ezért is örültem, tudtam, hogy csak minden ok lehet
Hulla nyugalommal feküdtem. Először a jobb szemem csinálta. Valamit satírozgatott, utána lézer, aztán a másik és már kész is
A szemterpesztől azért előtte tartottam, de meg sem lehet azt sem érezni, sőt az sem volt rossz, hogy nem tudtam pislogni, annyira le volt érzéstelenítve a szemem, hogy ilyenre bármikor befeküdnék újra
Ha hüleségeket írnék, csak azért van, mert nem olvasom most el újra... fáradt az olvasókám.
Szóval Dorka ne aggódj a műtét miatt, az egy nagyon rövid ideig tartó beavatkozás. Bbj: a másikat nem tudom.
Utána nem annyira kellemes, hogy lát is az ember meg nem is, hol jobban, hol kevésbé...., de én igazán ne is panaszkodjak
A profi magánklinikáról véleményem: a dokik aranyosak nagyon, az egyéb személyzet is, de valahogy ha sokan vannak (mondjuk nem értem, miért rendelnek be egyszerre annyi embert), katasztrófa volt. A műtét napján is sokkal hamarabb végezhettem volna, ha doki bácsinak nem kell folyton kijárkálni a műtőből vizsgálgatni. 1. nap 5 perc volt, 2. nap horror, millió páciens, senki nem haladt, mindenhol álltak, mi (és más is) kis gyerekekkel. 1 órát vártunk, de a végén Pisti már kivitte a gyerekeket, mert "kiitták" az italautomatát (ingyenes), hiszti volt, Marci álmos volt, eldobta magát.... Megkérdeztem, hogy 3. nap jöhetnék-e 11 óránál korábban, mert simán odaértünk volna. Mondták nem, mert sokan vannak. Ok mondom, végül is én kértem 11-re. Már 10 előtt ott sétálgattunk a környéken... felmentünk háromnegyed 11 után. Senki....., de senki nem volt!!!!!! Azonnal hívtak és már jöhettünk is!!!! Szóval megint no comment.... Utána meg IKEA-ztunk
no így hirtelen.... aztán majd valamikor visszaolvasok...