Sziasztok!
Tenci!
Drágám! Ez az ovis-buli már csak egy ilyen dolog. Nem juthat el mindenki mindenki bulijára! És nem is szokott "telt ház lenni" senkinél sem. De azért egyszer-egyszer, mindenki eljut valakinek a bulijába.
Dobozba nem szeretik, ha beletesszük, mert onnan kirántják, nem figyelik, stb. Még a legelején óvó nénik mondták, hogy ez a "szokás"! És ugye nem kaphatunk meg mindent az életben. Sajnos, de ez így van! És nehogy azt hidd, hogy ez "nagy szívfájdalom" nekik! Hallasz talán majd Te is olyan dolgokat, amitől inkább a falnak mész, és azt kívánod magadban, hogy anyuka meg apuka miért nem tanította meg erre vagy arra a gyerekét! Hidd el, ezt a "ki kinek a bulijára hivatalos" dolgot, eddig még nem vette senki a lelkére! Komolyan!!!! Meg hát azért valljuk be, a gyerekek ilyen korban még eléggé őszinték és van akiket nem is akarnak meghívni...!
A csokis dolog az nem igazán jó példa erre....BOCSIKA!
Az ilyen dolgok, mint hogy valamit viszel a gyereknek az oviba délutánra mikor mész érte, nincs. Vagyis nem lehet odaadni az oviban a gyereknek....csoki, cukor, stb......hanem csak ha kimentél az oviból, hogy a többieknek ne fájjon! Ezt is a legelején letisztázták az óvó nénik. És tök igazuk van!! Ez sokkal, de sokkal sz@rabbul esik nekik, hogy ha látják, hogy valakinek az anyuja/apuja hozott valami fincsiséget a másiknak meg mondjuk nem.
Na mindegy, majd megtapasztalod lassan Te is!
Mikey-t akkor most beíratod oviba? Aztán majd súgd meg, hogy mi lesz a jele!
Igen, Jázi még kis lábon él, viszont nem hajlandó cipőben/szandiban menni!
Zokniban/mezítláb szalad mint akit puskából lőttek ki, de ha van valami a lábán.....csak ordít!
Nem akarja letépni magáról, de meg nem mozdulna benne. És ez folyik már vagy 2 hete.
Úgy hogy ül a kacsában és tologatom. Persze egy idő után ki akar jönni, mert látja, hogy Adri szaladgál, de ááááááááááááááá......tiszta hiszti!
János azt mondja, majd megszokja.....na de mikor?!
Mert azért nincs még tartósan meleg, hogy mezítláb rohangáljon odakint! Várom a nyarat.....de nagyon!!!!!!
Fodrász meg volt, köszi!
Kb. 20 centi hajtól megszabadultam és már nem vagyok ősz!
Judy!
Biztos jól választottál!
Bár azért a spanyol srác.....jobban hangzik!
Na de félre a tréfit!
Részedről így volt korrekt (is), hogy ha már a Csajszi előbb "jelentkezett" érted, akkor Őt választod. Még akkor is, ha változik a dolog. Nehogy azt hidd, hogy ebből is nem vonnak le részedre/részedről jóindulatot/megbízhatóságot. Na remélem érted mit zagyválok itt össze, mert ezt most nem tudom jobban megfogalmazni!
Most nem kell, de legközelebb, ha talizunk elmeséled nekem, hogy pontosan "miről is szól" ez a Te munkahelyed ezekkel a külföldi piacokkal....mert érdekel!
54 ezer főfékhenger
és "csak" az után gyártott?!?!?
Anyám, akkor mennyi az eredeti?! Még jó, hogy Apukád meg tudja csinálni!
És Kisasszony hogy van? Készíted már a bölcsire? Mennyi a beszoktatási idő(d)?
Ültetéssel meg nagyon ügyes vagy!
Mi most takarítunk, aztán majd hétvégén ültetünk. Benti növényeket!
Vero!
Jól van, igazad van!
Hirtelen eszembe sem jutott, mikor írtam, hogy Apukádék Svájcban....
Köszönöm a teljes leírást a menüről és az ajándékokról! Teljesen meg vagyok Veled elégedve!!!!!
Örülök, hogy fülbi azért majd lesz és egyenlőre megteszi a "helyettesítő" is!
És igazán, Zsófi milyen rendes!
Filmek: Én pontosan az elalvást elkerülendő, már egy ideje ülve....igaz, hogy az ágyban!
......nézem a filmeket! És kényszerítem rá magam
, hogy idővel ne kezdjek el lefelé csúszni! Néha nem egyszerű, de megoldom!
Nekem is Miami a helyszín.....ill. Vöröske
..... miatt a kedvencem.
LV és NY is nagyon jó és szeretem, de ott "mindig csak a házak között mászkálnak"!
Szóval a látvány számomra (is) a keleti parton a nyerő(bb)!!!!
Gyilkos elmékben meg csak azt sajnálom, hogy "régi idősebb emberke" kilépett a sorozatból. Nem mintha Joe Mantegna nem lenne szimpi, de akkor is.
Cipők: igen, mindent egy helyen az érdi Stop Shopban a Deichmann-ban.
Bizony örültek nekem!
Cipőt meg vagy már 3 éve nem vettem magamnak
, úgy hogy azért írtam, hogy ezt most már igazán megérdemeltem.
Bár tegyük hozzá, hogy azért a hócipőm eléggé rendesen tele lett, mert Adrinak alig találtunk félcipőt/szandit!
Fiús annyi van, mint a nyüvek...jól is néznek ki!!!!...., lányosban meg csak ezeket a hüle....már BOCSÁNAT!!!!
.......hercegnős meg kitty macskás meg "nagy nőcis" cipőket/szandika nyomják! Brrrrr!!!!
És akkor ezek még hagyján, de mindegyik belseje MŰANYAG!!!!!
Na most azért ne menjen már tönkre a lába óvódás korában! Meg azért abban rohangálni az oviban meg az udvaron......
De mindegy, végül is nagy nehezen, de találtunk Adrinak is megfelelő cipellőket!
Most ennyi! Megyek, mert Jáz nem aludt délelőtt, mert 10-kor kelt a Kisasszony
...Apa jó sokáig hagyta aludni, bár azt mondta, hogy arra sem ébredt fel, mikor a redőnyt húzta fel, hanem úgy kellett felkelteni!
..... és most ébredt az ebéd utáni alvásból!
További szép napot Mindenkinek!