Új privát üzeneted érkezett!

Beze!
Laptetű! Na, remélem tényleg hamar beköltözik a kistesó! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

Beze,

nagyon sajnálom ami Lexikével történt! Ne okold magad, te nem tehetsz róla, nekik ez most egy ilyen esünk-kelünk korszak, ezt túl kell vészelni.
Danika is naponta legalább 3-4-szer elesik, beveri magát valahova, még akkor is amikor én ott állok közvetlen mellette :roll:
Örülök, hogy nem lett nagyobb baj belőle.ű
Hát ezt a két gyerekre hogy fogok tudni odafigyelni kérdést én is nap mint nap felteszem magamnak
:oops:
Párodnak jobbulást!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

megértelek, hogy tele van a hócipőd. :cry:
Én nem voltam ilyen helyzetben, mert igaz, hogy 3 évet vártunk Danikára és rengeteg sikertelenséget éltünk át a férjemmel, de egy árva vérvételen nem csúsztunk el, el tudom képzelni, hogy mennyire dühítő lehet.
Mi Danikával sokat vagyunk kint a levegőn, tegnap olyan koszos lett, hogy még a fülkagylójában is homokot találtam :lol:
Bár most hogy belegondolok., vezeték nélküli a netem, úgyhogy kint is tudok netezni amíg Danci játszik. Majd igyekszem sűrűbben jönni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Külön írogatok mert közben ebédelek és nem akarom, hogy elszálljon a hosszú :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina,

ismerős az éjjeli hányinger, nekem is volt, mondtam is akkor a páromnak, hogy mennyire hihetetlen dolog, hogy még éjjel is émelygek.
De én is úgy fogtam fel a dolgot ahogy te, hogy egye fene, a lényeg, hogy a pocakban a baba :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nati,

mi újság veletek?

Bumi,

már megint ez a hülye ciszta. Annyira elegem van már az ilyenekből. A testvérem is ezzel küzd, most is van egy elég nagy cisztája úgyhogy laparozni fogják, ma megy uh-ra megnézni, hogy változtott-e valami és lefixálni a műtét időpontját.

Kiki,

akkor ma kezded a szurikat? Te adod be magadnak? Én minden egyes szurira úgy tekintettem, hogy egy lépés a babánk felé, így nem is féltem tőle. Bár nekem a férjem adta be az összeset, aki amúgy annyira fél a tűtől hogyha ő kapta volna a szurit elájult volna, de értem és a babánkért beadta nekem.
MOndjuk röhejes volt, mert ő ült a fotelben elterülve, hogyha véletlen elájulna ne essen nagyot mert én nem tudom felszedni a földről, én meg álltam előtte ugrásra készen, hogy elkapjam ha mégis ájul. És közben adta be nekem a szurikat :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
:lol: Ez a szuribeadás nagyon viccesen hangzik! Azért jó, hogy a második babához már nem volt szükség rá! :)
Igen, ma kezdtem a szurit. Ma még csak egy kellett, holnap már jön mellé a GonalF is. Azért ma én is odahívtam a férjem, hogy számoljunk együtt, ha 40 egység 1 ml, akkor a 1/2 ml 20 egység, ugye? :lol: Aztán a beadást már nem kellett néznie. Viszont kicsit meglepődtem, hogy a tű nem túl hegyes volt, így csak másodikra sikerült rendesen betolnom a tűt. Egyébként én sem nagyon aggódok rajta, nem okoz problémát, soha nem is féltem tőle igazán, meg nem éreztem azt, hogy ne tudnám megcsinálni. Mondjuk én mindig nézem a vérvételt is, szeretem tudni, mikor számítsak a tűre.

De jó, ha próbálsz sűrűbben jönni! :) A tetőtér most pihen, vagy most is készül még?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Az előbb próbáltam írni, de olyan hasgörcs kapott el, hogy majdnem lefordultam a székről. :?
Most már jobb, úgyhogy megint nekifutok.

Babicsek! Akkor mostantól folyamatosan küldöm a babaragacsokat!!! :lol: :lol: :lol: Ma mindenképp gyúrjatok rá apával! :wink:

Bikfy! Megint megkérdezem, légyszi ne vedd tolakodásnak! Nem akarsz/ tudsz felmenni a Mensbe, elintézni a vv.-t? Tudom az nagyon drága, de az tutira meglesz. :roll:
Ölellek! Sajnálom, hogy nem jön össze semmi, ez nagyon lehangoló tud lenni. De Kikinek igaza van, ha nem lépsz tovább, más nem fog helyetted. :? Gyere és felrázunk!!!! :D

Rodi! Én csütörtökön megyek uh-ra, te is? :D

Beze! Szörnyű volt olvasni is, ami Lexivel történt!!!! :cry: :cry: :cry: Jesszusom! Futkosott a hátamon a hideg. :cry:
Hála égnek, hogy minden rendben van!!!!

Nati???? Kiváncsiak vagyunk ám!!!! :wink: :lol:

Kiki! Hogy megy a szurizás??? :D Olyan jó ilyenkor már lehet vágni a centit!!!! :wink: :lol:

Nálunk sajnos nincs változás, Bogi beteg, még mindig. :cry: Tegnap a doki megnézte, a füle még mindig gyulladt, az arcürege is, az orrmandulája meg nagy. :evil: Kapott egy 3.féle antibiotikumot, és a doki nagyon nyomatja az orrmandula-műtétet. :cry: :cry: :cry: :cry:
Tegnap este sírva aludtam el...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a vigasztalást, de ez most tényleg reménytelen állapot. 3. és 21. napi vérvételt kellett volna vinnem, de Mens-ig már nem lesz meg. Sem az itthoni kórházi, bár megígérte az orvosom, se a Mens-es, mert addig már nem leszek 21. napon még 1x.
A pénz, bár furán hangzik, engem nem érdekel, erre ha kell, a föld alól is előkeríteném, de lehetőségem nincs még 1. Apukám is mondta, ajánljam fel a kórháznak, hogy megvesszük a tesztet, de ezt sem lehet. Ha tudtam volna, hogy így járok, nem is gondolkodtam volna, mentem volna a Mens-be és bár fizetősen, de megcsináltattam volna. Itt az a baj, hogy eddig hitegettek. Sőt még mindig hitegetnek, a dokim azt mondta, vegyék le a vért, mert majd lesz valami. Csak én a majd lesz valamivel nem vagyok előbbre.

Higgyétek el, itt nem a szekér tolásával van a gond, azt nyomom én előre, csak valamiért nem akar menni.

Most azt gondoltam ki, hogy csináltatok addig a Mens-ben egy terheléses cukrot. Az tavaly ősszel volt utoljára. Bár most a Tüű hormonokat kért, azt mondta, nem kínoz még 1 cukor vérvétellel, mert az elsőnél nagyon rosszul lettem, kaptam egy cukor sokkot, aztán meg behipóztam, de ha kell, ezt is vállalom. És hát legalább valami eredményt tudnék neki vinni, mert a semmivel nem állíthatok oda, lemondani viszont nem akarom az időpontját. Még 3 hónap tehetetlen várakozást már nem bírok ki.

Bocsi a kifakadásaimért, mondom, jobban jártok velem, ha mostanában nem jövök.


Moncsi!
Tű história tündéri és nagyon vicces. :wink:

Beze!
Sajnálom Lexit, még jó, hogy nem lett nagyobb baj.

Kiki, Luci!
Mondjátok meg, merre lépjek még tovább. Mi az, amit én nem teszek meg? Eljárok Mens-be, megyek vérvételekre, csinálom a diétát, eszem a Met-et. Bejelentkeztem Kaáliba. Mit még? De most komolyan. Merre toljam még a szekeret?

Rodi!
Még nem voltam postán, de anyum is szerzett egy 15E-set. Most 30 van. Ha kell még, szólj!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


LUcuzs!
Sajnálom, hogy Bogi még mindig beteg. A közérzete is rossz, nehéz vele? Megértem, hogy aggódsz, bízom benne, hogy végre segíteni fognak az antibiotikumok, és rendbejön. Megbeszéltétek megint, hogy mikorra mentek vissza kontrollra?
Csütörtökön uh? Jaj, de jó lesz!Nem emlékszem, hogy Rodi is akkor megy-e, vagy holnap.

Beze, Lucuzs!
Gyógyulást a beteg családtagoknak! És erősítő nagyölelést küldök nektek, meg Bikfynek és Timejkának (és akinek még szüksége van rá...)!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Szia Bikfy! Én a helyedben nem csak cukrot vetetnék le a Mensben, hanem akkor legalább a 3. napi hormonokat megcsináltatnám. A Tűű már abból is lát valamit. A 21. napi az úgyis sokkal kevesebb, prolaktin, progeszteron, a többi passz.
Mivel a Tűűhöz iszonyú nehéz bejutni, én valami ilyet kezdenék magammal.

És ne vedd ezt bántásnak, mert tudom, hogy mennyi mindent megteszel, csak lehet ez nem jutott eszedbe. :roll:

Bocs, ha bántó vagyok, egyáltalán nem akarok az lenni, hidd el!!! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy!
Igazad van, tudom, hogy kitartó vagy, mindent megteszel, ami tőled telik. CSak azt éreztem, hogy kezded feladni, és azt nem szabad. Hogy jelen esetben mit tudsz tenni, azt tényleg én sem tudom megmondani. :( SAjnálom, hogy még az sem működik, ha ti megveszitek a szert a hormonhoz, ezt én nem is értem, hogy miért nem jó megoldás nekik. A mensben nem lehet kevesebbet tolni az időponton, csak 3 hónap múlvára tudnak adni? Valahogy Tüü dokival nem tudod felvenni a kapcsolatot, hogy mi a teendő ilyenkor? Ők nem tudják átkérni a vért, és kifizeted, hogy náluk legyen a vizsgálat?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs,

most látom, hogy amit neked írtam nem küldte el a gép.

Szóval újra: jobbulást a kislányodnak! Annyira rossz, ha beteg az ember gyereke. Orrmandulám nekem sincs meg és a testvéremnek sem, ma már állítólag rutin műtét. Nem tudom, hogy mit tennék ha Danikának is azt mondanák, hogy ki kell venni. Tényleg nem tudom. :roll: Abban biztos vagyok, hogy a torokmandulát nem engedném kivenni.
Remélem jobban vagy már és elmúlt a hasgörcs.
Nekem éjjel fájt nagyon mert Danci valamiért üvöltött egész éjjel és csak akkor maradt csöndben ha felvettem és járkáltam vele (nem engedte meg, hogy a férjem megfogja...), nem tudom mi volt vele, ilyet még sosem csinált. Persze Dávidka felébredt a pocakban és Danci cipelésétől aztán rendesen el is kezdett fájni. Mire végre csend lett és mindenki aludt már én nem bírtam amíg meg nem szűnt a fájdalom.

Bikfy,

én megértem amit írtál, hisz nem tudhattad előre, hogy így megszivatnak a vérrel.

Kikinda,

ügyes szuri beadó vagy.
Én nem szoktam nézni a vérvételt, de a lombik és az előtte 3 évi vizsgálatok miatt annyi vért vettek már tőlem, hogy épp tegnap mondtam az asszisztensnek, hogy lehet már én is le tudnám venni magamnak.
8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kiki,

a tetőtér beépítés épp ma szünetel, mert tegnap befejeződött egy szakasz és egy nap pihenőt beiktattunk magunknak. Ennek örömére most délután én is ledőltem Dancival aludni, aludtam 2 órát, a pici még most is alszik.
Azt hallottam, hogy a telefonom egész délután csörgött, apa titkárnősködött, felvette és felírta az üzeneteket. Meg is dicsértem érte :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lucuzs, Boginak jobbulást! Anno nekem is ki akarták venni a mandulámat, anya szerencsére nem engedte, azóta sincs vele gondom, egyikkel se. Én is visszaviszem Lexit holnap, szerintem nem normális, hogy 9. napja folyik az orra... :roll:

Monic, férjed aranyos lehetett. :lol: Ma már jól vagy, ugye?

Jobbulásos kívánságokat köszönöm, átadom a címzetteknek. :lol:

Kiki, le a kalappal, én nm tudnám megszúrni magam, én a vérvételt se nézem. Nem fáj, de nem szeretem, ha böködnek, így inkább oda se nézek. :oops: :roll:

Bikfy, nem tudok mit tanácsolni, csak azt, hogy ne add fel, hidd el, meglesz a kitartásod gyümölcse, lesz egy pici csomagotok!

Nati, mi volt ma?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,

igen, ma már nem fáj a pocak és Dávidka is nyugodtabb ma mint az éjjel volt.
Megyek nemsoká terhestornára, meglátom, hogy mennyire bírom majd a gyakorlatokat a tegnapi megerőltető éjszaka után...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Sajnálom az éjszakát! Nagyon rendes férjed van, hogy hagyott pihenni délután, tényleg szükséged volt rá az éjszaka után! De jó, hogy pont ma nem is kopácsoltak a fejed felett, hanem tudtál pihenni! :) Így remélem a terhestorna is jól fog menni!

Beze!
Sajnálom, hogy még mindig folyik Lexike orra. Jól kifogott rajtatok ez a betegség. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!

Szerintem ne mond le a menst. Ha jó értem a 3. napi hormont tudod vinni, mert az lesz még a mensig és akár magánba is meg tudod csinálni. A terheléses cukrot is csináltasd meg és ezekkel az eredményekkel menj a Tűühöz. Beszéljétek meg az eredményeket és azt, hogy emailben elküldöd a 21. napi eredményt és megírja neked, hogy a megbeszéltekhez képest a 21. vv eredmény alapján kell-e valamit változtatni. Biztos van erre lehetőség, én a Rencz doktornővel a pajzsmirigy vizsgálatok egy részét így jutottam el, és ő visszaírt, illetve felhívott ezzel kapcsolatban. Szóval szerintem a Tűü is rugalmas lesz. Mond meg neki a megbeszélésen, hogy most ez neked fontos, mert a nyár elején mész a meddőségibe, és addigra az ő kontrollján túl akarsz lenni, hogyha még emelni, vagy változtatni kell a gyógyszer adagon, még annak hatása is beálljon! Szóval hajrá, ne keseredje el, szerintem menni fog! Annyira-annyira drukkolok neked! Figyeld meg, ennyi kavarodás után leszel terhes!
Egyébként gyere, és fakadj ki! Ezért vagyunk, hogy támogassunk és segítsünk! Szóval, nem eltűnni!

rodina74
 
 


Lucuzs!
Igen, csütörtök reggel megyünk. Kíváncsi leszek, mit fog mondani a doktornő a cisztára. A baba pedig remélem szépen nődögél. Nagyon várom már hogy megint lássam! Sajnálom, hogy Boginek akar gyógyulni! Az a fránya mandula műtét sem a világvége, nézd meg, én is meg vagyok mandulák nélkül! Lehet, hogy jobb lesz ha kiveszik a manduláját.

Kiki!
Hajrá szurik! Jaj, ez a számolgatás…én is így voltam. Nekem 2/3 Merinalt kellett szurnom és én is mindig számoltam, hogy mennyi is a 2/3? Muris!

Beze!
Örülök, hogy az apasztással minden rendben van. Hidd el nemsokára tényleg kipróbálhatod, milyen két gyerekkel. Apának is javulás kívánunk – talán nem haragszol, ha neki nem küldünk gyógypuszikat! :lol: :lol: De kívánjuk, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg!

Monic!
Jaj, ez a terhes torna nagyon izgatja a fantáziám! Biztos nagyon jó!

Esténként én nem biztos, hogy tudok majd jönni, mert hogy van, hogy fetrengek a rosszulléttől. Nagyon remélem, hogy elmúlik idővel. Még az esti filmek sem tudnak lekötni.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodina: elolvastam a blogodat az inszemitől kezdve. Megmondom őszintén a könnyeimmel küszködök. Olyan jó volt olvasni. Úgyhogy továbbra is írjad szorgalmasan. :) Olvastam hogy megemelted az utródat. Látod ezt lehet hogy jól tetted. Én 2*2-t kapok holnaptól.
A hányinger meg el fog múlni, kitartás!

Kiki: Ma már dolgoztam. :) Kiki nagyon ügyes vagy! Mennyit adsz a Gonálból be?

Nemtudom olyan fura érzés kerített hatalmába. Pityeregni van kedvem. Apus kint van az udvaron valamit tevékenykedik. Annyira de annyira szeretném ha sikerülne. És valami elindulna odabent. :cry: :)

Monic: Küldj nekünk egy pocak képet! Azért vigyázz magadra, ne nagyon eröltesd meg magad.
Nemtudom hogy bírom ki ezt a 2 hetet, de nagyon nehezen megy, már most látom. Na jó nem nyafogok.

Bikfy: Igaza van Rodinak le ne mond a Menset! Amennyi papírod van, annyival menj oda. Biztos hogy lesz valami megoldás.

Luczus: Jobbulást Bogikának. Én nem bántam meg, hogy belementem hogy Marcinak kivegyék a manduláját. Nálunk csak jótékony hatása volt. Te hogy vagy a rosszullétekkel? Remélem nem jött vissza a hasfájás!

Beze: Lexikének is jobbulást. Az orrfolyáson kívül van még egyéb tünet is? Nem lehet hogy allergiás? Már virágzik pl a mogyoró meg ilyenek.

Luczus: Köszi a ragacsokat, megkaptam és eltettem őket! :D

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

Ezek a hangulat változások remélem megmaradnak még egy darabig! Ezeket a hormonoknak köszönheted! Én majdnem minden nap pityergek valamin, teljesen jelentéktelen dolgokon, de mindig a babszemmel kapcsolatos. Szóval ez teljesen természetes. Nagyon drukkolok, hogy végre te is kétcsíkos legyél!

Natikám!
Hol bujkálsz? Várjuk ám, nagyon a híreket rólatok!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bocs, h ismeretlenül beledumálok, de BIKFY, Neked üzenem, h Tűű kezel lassan 3 éve, és tőlem sose kért x. napi vv-t, csak azt kérdezte meg a lelet átnézésekor, h hányadik ciklusnapon volt. Van olyan profi, h simán tudja a hormonokat egymáshoz viszonyítani akárhanyadik ciklusnapon.

S mivel a helyi kórházban egy épkézláb nőgyógyászt nem találtam, aki felfogta volna, h csak a 6 hormonos vv-t kéne kiírnia nekem, ezért mindig úgy megyek mens-be, h egyik reggelre kérem a vv-t, másnap du-ra Tűű-höz az időpontot.

Szóval fel a fejjel, ne torpanj meg!
Vendég
 


Na, Bikfyke, látod más is hogy biztat! Hajrá, ne keseredj el!
Kösz aagassi, hogy jó tanácsaiddal segíteni jöttél! :wink:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Örömmel jelentem, Bikfy néni a nap hőse, Eclipse-t megirigyelve ma elmentem futni. Most értem haza. Egészen jól bírtam. A lelkemnek máris jobb. :wink:

Aagassi!
Mindjárt írok privit. :wink:

Pityergő kismamikat és majdnem kismamikat sajnálom, mindjárt jön a terhesség jobb része.

Lányok én nem sértődök meg a véleményekre, egyrészt mert szeretlek benneteket, másrészt meg én kérdezem, hogy ti mit tennétek. Akkor ha leírjátok, kár megharagudnom. A héten még hívom a Mens Mentist egy cukorterhelés miatt, meg minden reggel a dokimnál fogok indítani. Hátha sikerül kivernem belőle a hormonokat.

Van még itt valaki? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy: Máris jobban tetszel nekem! :D
Na engem még ha kergetnének se futnék. :lol: :lol: :lol:

Én mára búcsúzom, még nagy feladatunk van. :oops: 8) :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
babicsek
 
 


Bikfy!
Itt vagyok! A kedvedért jöttem! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babicsek!
Én is vissza-visszaolvasom TRodi blogját néha, és pl. amikor elmondta a férjének a nagy hírt, azon mindig meghatódok, és erőt ad! Rodi, annyira dszépen leírtad, meg olyan ügyesen csináltad!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodi, Lucuzs!
Drukk csütörtökre! De jó, hogy egy nap mentek!

Bikfy!
Rodi is, aagassi is jókat tanácsot, remélem valamelyiket sikerül megvalósítanod, és mégiscsak lesz értelme találkozni Tüüvel.

Rodi!
SAjnálom az esti rosszulléteket! Pihenk sokat!

Babi!
150-et. De nekem lombik lesz. Neked volt valami mellékhatása? Most olvasgatom a leírást, hogy mit kell vele csinálni. Nyugi, csak el fog telni a 2 hét, még ha lassan is! Én is küldök neked ragacsokat! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hahó, Bikfy! Eltüntél? Szuper, hogy futottál, gratulálok!

Van itt még valaki?
Babicsek, természetesen kimenőt kapsz ma estére! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Ha senki sincs, akkor megyek én is vacsorázni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy! Dejó, hogy megtaláltad a rosszkedv ellenszerét! :lol:
Te figyi, most, hogy Aagassi írja, nekem is rémlik, hogy Hajni is említette Tűű mennyire profi, nem kell neki 3+21 napi hormon.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


én is vacsizok valamit, mert már megint közeledik a hányinger, ilyenkor kell valami kaja :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Éhenkórász népség!!! :twisted: :twisted:

Míg Aagassinak írtam, megléptetek vacsizni? :lol:

Itt vagyok, de én is éhezem. Mindjárt túrok valamit a hűtőben. De visszatérek. Vigyázzatok! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2010.03.30 19:57-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek!

Ha menni kell, hát menni kell. Első a feladat. (Utána még vissza jöhetsz. :lol: )

Kép

Mindent bele! Vagy api most meccset néz?

Kiki!
Köszi, hogy jöttél a kedvemért. Remélem visszatérsz. Puszillak. :wink:

Lucuzs!
Nehogy rosszul legyél! Egyél valami finomat, én is azt teszem. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kösz lányok! Érdekes, mert élőben nem vagyok ilyen érzelgős. Ezért is írom a blogot, mert én az érzéseimet így sokkal jobban ki tudom adni, mint szóban. Az életben nagyon sokan keménynek, néhányan még kíméletlennek is tartanak. Mondjuk főleg a munka terén, a barátok nem.

Hát ebben a meddőségiben az a legrosszabb, hogy a párunkat nem tudjuk meglepni egy kiscipővel. Mert hát ugye, őket nem éri váratlanul a terhesség. De azért sikerült.

Ma jobban vagyok, tegnap este vettünk szénsavas gyömbért, és vagy ez kicsit javított a dolgokon, vagy ma amúgy is alább hagyott volna a rosszullét.

Babaicsek!
Jó éjt! Hajrá! :lol: Nektek ma az egyik legfontosabb dolgotok van! :lol: Hamar eltelik a 2 hét, ne izgulj!

Bikfy!
Nagyon jól tetted, hogy futottál. Régebben én is jártam, és a lelkemnek néha jobbat tett, mint a testemnek! Járj a dokid nyakára, hátha el tudja intézni, hogy megcsinálják az eredményt!

Mi is most vacsiztunk, most meg nézni fogom a meccset. De ha lesz valaki, ma alkalmas vagyok a csevegésre!

Natikám!
Hol vagy?

rodina74
 
 


Én már kész is vagyok! :lol:

De nem maradok sokáig, mert Bogi nagyon rosszul van :cry: , a köhögéstől nem bír aludni, nehéz éjszakánk lesz.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Rodina,

a szénsavas gyömbér nagyon jó a hányingerre, én is ezt ittam. Meg hát amúgy is nagyon szeretem. :oops:
A múlt heti Mentalistát nézted esetleg? Mert én rejtvényt fejtettem közben és nem értettem a végén, hogy ki kente rá a titkárnőre a mérgező zselét. Esetleg a gyilkos pasi volt börtönőrnek beöltözve?

Lucuzs,

jobbulást Boginak!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!

Igen, Red John volt az. Ő öltözött be! Jó kis rész volt, nem?
Mi letöltöttük már előre a Mentalistát, annyira szeretjük, így pár résszel előrébb tartunk.

rodina74
 
 


Lucuzs!

Gyógypuszikat küldök Boginak! Remélem jobban lesz, és az éjszaktok is nyugodtabban alakul!

rodina74
 
 


Rodina,

megdöbbentő rész volt, még fürdeni sem mentem el időben mert odaragadtam a tv elé. És most is ez lesz mert mindjárt kezdődik és hajat kellene mosnom, 3 perc alatt pedig ez lehetetlen. :oops:
Nem semmi ez a Red John, hogy beöltözve bejut mindenhova.
Régebben én is letöltöttem mindent, mert a barátokkal volt egy közös letöltős oldalunk, de valaki aljas módon megváltoztatta a jelszót, és így még azt is kitiltotta aki eleve az oldalra regisztrált. :evil:
Azóta már csak egy oldalon vagyok tag de ott nincsenek sorozatok :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Itt vagyok, csak salit csináltam. Isteni lett. Kértek? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Boginak jobbulást!

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszi Lányok a gyógypuszikat! Ránkfér és remélem nagyon gyorsan használni is fog. A legrosszabb betegnek látni a gyereket. :cry:
Ma délután már azt mondta nekem Bogi megtörten a szemembe nézve, hogy: "anya, meg akarok gyógyulni" aztán kisvártatva, hogy "nem akarok többet köhögni". :cry: Majd megszakadt a szivem... :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Itt vagytok? Visszajöttem.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy,

milyen sali? Én sajnos a sima zöldséges salátákkal nem tudok jóllakni, hús mellé köretnek tudom csak megenni őket.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lucuzs,

elhiszem, hogy megszakad a szíved. Szerintem én el is sírtam volna magam ha Danci ilyet mondott volna nekem. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


jaj, Lucuzs! Annyira sajnálom! El hiszem, hogy majd megszakadt a szíved!

Bikfy?
MIlyen salit csináltál?
LÁnyok, ti mit főztök? Már nincs ötletem! Segítsetek!

rodina74
 
 


Bikfy!
Ez a kép! :lol:

LUcuzs!
SAjnálom, hogy Bogi nem tud aludni.

Rodi!
Nagyon jó, hogy írod a glogod! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Rodina,

én ma borsólevest csináltam aztán rántott csirkemellet rizi-bizivel. Bár te mondtad, hogy nem annyira vagytok oda a rántottért...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy! Olvastad a pcos-on, hogy Gota ma megszült? :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: