Új privát üzeneted érkezett!

Tapi! Akkor íme a kép!
A bal oldalon látható a szikhólyag, jobb oldalon pedig a 7 mm-es babó.

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Tapikám sajnálom, hogy el kellett halasztani, de vszeg tényleg jobb így, ha a doki azt mondja. Nagyon gyorsan el fog telni ez a kis idő meglátod. De elhiszem, hogy most nagyon rossz neked.

Ne haragudj, hogy nem írtam korábban, de anyóséknál voltunk péntektől és sajna ott nincs net. szóval csak most olvastam mi volt veled. Fel a fejjel csajszi, nemsoká jön az a bébi! Látod, hogy babaeső van!

Lucuzs, gyönyörűséges a babócád, gratula. Örülök, hogy jó nőgyogyit tudtál választani. Én vszeg Pálmai dokinál fogok szülni a Jánosban. Ő nem kér pénzt a szülésért, viszont a terhesgond nem olcsó, de legalább profi körülmények között. Végül is ebbe az árba kalkulálta a szülés árát, ahogy én gondolom. De csak jót hallottam róla, remélem jó választás.

Többiek, mizu?

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok ,

Tapika, dehhogy tűnünk el! Lucuzsnak igaza van abban, h azért szóljatok, ha úgy érzitek, h már ffimeddőség - babát várunk topicot csinálunk itt, mert szerintem azért nem lenne szerencsés. Remélem tegnap túljutottál a nagy pisilés mozgalom nagy részén! Drukkolok,hogy a röntgenen már csak a kövek hűlt helyét találják.

Én még továbbra is várakozó állásponton vagyok,hiszen még nem láttam a babánkat, de remélem holnap már látszani fog talán a szívhang is, bár az még nem biztos. :oops: Azért még izgulunk nagyon!

Lucuzs, hogy megy az idő tényleg, már 7mm! Fantasztikus! :D
Ez a védőnő dolog hogyan van? Doki állít ki valami papírt arról,hogy terhes vagy,és időpontot kell kérni? Vagy odamész aztán aki éppott van, foglalkozik veled?

Vaya, örülök,h találtál egy jó nőgyógyászt. Én holnap fogok először beszélni Fülöp dokival azóta,h sikerült. Még nem tudom,h hányadik hétig kísérik ők a terhességet. Az már biztos,h nem tudok maradni az RK-n legalábbis szülni, anyagi okoknál fogva. :roll: Ki is néztem magamnak egy nőgyógyászt, aki a Mávban (ÁEK?) vezet le szüléseket, és jónak mondják, de még várok egyelőre... :roll:

Tényleg Vaya Te most ugye nem vagy táppénzen, hanem otthonról dolgozol?
Én gondolkodom, hogy mi tévő legyek, mert a napi 80km autózást nem kívánja a testem :lol: :lol: :lol: ... De ez a 60%-os táppénz azért elég durva :evil: .

Lucuzs te már szóltál,h akkor köszönöd szépen, de még sem mész vissza!? :wink:

Szép napot csajok!
benigna
 
 

 
 

Olyan cukik vagytok! :lol: Úgy örülök, hogy nem tűntetek el! :D
Szerintem ha a férfi meddőség topicból babavárás topic lesz, az fantasztikus! Az egy szép sikertörténet és a később csatlakozóknak óriási reménysugár. Korábban írtam a hőmérősbe ahová most bekukkantttam és azt látom, hogy ott sem mér hőt már senki :D Ha viszont valaki mostanában belép, mindig van aki "megszakérti" az aktuális görbét. Viszont az jön le, hogy sokan babásodtak már ott. Szerintem ez pozitív dolog :)

Beni,
drukk mára! Nem lesz semmi gond ez biztos, legfeljebb két szivecske kalapál :wink: A napi 80 km vezetés tényleg sok. Remélem találsz megoldást, mert a táppénz tényleg kevéske :(

Vayacon,
dehogy is haragszom, csak kicsit el voltam keseredve és hiányoztatok :D

Luci,
csodaszép a kis manócskád! :D

...tegnap le-föl ugráltam a lépcsőn, így most jó kis izomlázam van :D Szerdán kiderül, hová lett a kő. :?
tapedli
 
 


Sziasztok!

Beni, ahogy én olvastam, védőnője válogatja,hogy kér-e papírt. Nekem azt mondta, olyan papírom legyen, amire rá van írva, hogy mennyi idős a baba.

Igen, én itthonról dolgozom, úgyhogy nem szorultam a táppénzre. De ha be kellett volna járni, inkább valahogy összehoztuk volna magunkat. Nálad nem megoldható a távmunka?

Drukk az orvosválasztáshoz, biztosan jól fogsz dönteni. :D

Tapi kőűzőt küldöm. Én sem szándékozom eltűnni, ha meg sok amit írunk, úgyis szóltok majd.

Zsó, Bumi, Bea, Jocek, mizu?

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Beni! Drukk mára4 de úgyis minden rendben lesz, érzem. :lol:

Védőnő:
Hát nemtudom nálatok hogy van, de nálunk körzetek vannak és a lakóhelyed szerinti védőnő lát csak el. Nálunk ezt kell először kitudni, aztán igen, egy orvosi papírral kell menni oda, hogy babás vagy, a legjobb a szívhangos, de elfogadják a korábbit is.
Remélem érthető voltam. :roll:

Munka:
Nem tudom emlékeztek-e, de én a 3. inszembe azárt vágtam bele, mert ez volt az utolsó esélyünk mielőtt vissza kellett volna mennem dolgozni. Gyes után még kivettem a szabikat, amik a 3 évben felhalmozódtak és így márc. 10-én kellett volna munkába állnom. Hát és az élet úgy hozta, hogy márc. 1-én zebrát pisiltem. :lol: Pár nap múlva már hívtam is őket, hogy akkor ne számítsanak rám megint egy jó ideig. :D Megértették, meg amúgy is tudták, hogy mesterséges programban vagyunk. Muszály volt megmondanom, mert ki akartak rúgni a szabadság lejárta után és ki kellett játszanom a mesterséges megtermékenyítési program alatt járó védettséget. Szóval én már táppénzen vagyok, de nem bánom! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Látom,sokminden történt azóta,hogy nem írogattam...

Tapi,
sajnálom a köveket,de kitartás,talán a nehezén túl vagy!És a következő ciklusban,amikor már igazi tavasz lesz,mehet hozzátok a gólya! :wink:

Szépségesek az uh képek,amiket felraktatok,Vaya és Luc,Beniét is várjuk!Nyugi,Beni,biztos minden rendben lesz!

Jocek,
nem is tudom,üdvözöltelek-e már itt...kicsit pihenő üzemmódban vagyok egy ideje.De megvolt az eredménye,mostanra eljutottam odáig,hogy várom a következő próbálkozást és úgy érzem,ugyanolyan hittel tudom majd végigcsinálni,mint az elsőt,a kudarc nem fog befolyásolni.Talán ez annak is köszönhető,hogy múlt héten eljátszottuk Bach:János-passióját,sok erőt adott!
Ma megjött 28 npra,ahogy a nagykönyvben meg van írva,és ha legközelebb is így lesz,május 8.körül kezdhetünk.A gyerekeim levizsgáznak máj.31-én,így teljes nyugalomban történhet majd a leszívás-beültetés!

Kismamik,vigyázzatok magatokra!

Nem kismamik,HAJRÁ!
Vendég
 


Csajok, köszi a mai drukkokat, de csak holnap megyek uhra. Én azt már ma reggel írtam,h holnap. Tudjátok, csak koránkelős fajta vagyok :wink:

Ma reggel olyan szinten émelyegtem, pffffffff. :roll: Én a nagy kávévedelő egy kortyot bírtam meginni. Kép

Vaya, Lucuzs köszi az infokat. Már ki is néztem hova kell majd mennem védőnőhöz. szerencsére a szomszéd sztkba. :D Csak minden alakuljon ugy,h jövőhéten már ilyen gondjaim legyenek!

Vaya, kérdésedre válaszolva én sajnos nem tudok otthon dolg. (laboratorium :? ) Igy jártam. Majd csak lesz valahogy... Jelenleg nagyon alulmotivált vagyok itt a mh-en. Fáj a fejem, egész délelőtt csak lézengtem... :oops:

Lucuzs emlékeztem, hogy volt az a kavarás a mh-en, h ki akartak rúgni. Ezért is kérdeztem,hogy tudják-e már a jó hírt! :wink:

Zsó, jó hogy jelentkeztél, és hogy erőt merítettél az újrakezdéshez! Fontos szerintem , hogy ne teherként, hanem lehetőségként élje meg az ember ezeket a beavatkozásokat, bár néha nehéz. De itt a tavasz még feltöltődsz energiával, és látod a ciklusod is milyen parancsra működik! Apiddal szedetsz valamit a kezdésig, vagy nálatok hogy is volt ez?
benigna
 
 


Hát,Beni,ha ilyen émelygős vagy,akkor tuti,hogy szép szívhang lesz,a baba jól van!

Igen,szedi a Fer-t.az előző lombiknál még csak 2 hónapja szedte,nem volt hatása.Most azóta is szedi és kb.a leszívás előtti 2 hétig szedni fogja folyamatosan.Kíváncsi leszek,ér -e nekünk valamit.Jó drága.
Vendég
 


Szia Zsó! Örülök, hogy kezd visszatérni a hited! Az nagyon kell a folytatáshoz. De én úgy gondolom, hogy ha már benne leszel, nem is lehet másként, minthogy hiszel, a különböző állomások csak erősítik az emberben, hogy ez a beavatkozás sikeres lesz! Nálam így volt.

Tapi! Ma hogy vagy?

És akkor a mai napi kismama-beszámoló:
Voltam ma védőnőnél, úgyhogy már van kiskönyvem is! :lol:
Megmérte a vérnyomásom, és bár nekem eleve alacsony szokott lenni, de most extrém volt: 80/50 :shock: :oops: , úgyhogy rámparancsolt, hogy igyak sokat. :oops: Szégyenlem, de mostanában elhanyagoltam. :oops:
Jövő hétfő kórházas terhestanácsadás, ahol megkapom a vizsgálatokra a beutalókat.

Mindenkinek drukk!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Nálunk minden változatlan, várjuk, hogy elteljen az idő, és jöjjön a mikulás (vagyis nem :) ),de ha jön utána megyünk Fülöphöz, és indul a Fagyibaba program.

Zsó!
A FER hatását én a 3.hónap körül éreztem magamon, bár nem tudom másnál, hogy hat, de én 100% biztosan tudom, hogy használt. Biztos Nálatok is lesz eredménye, ha folyamatosan szedi a Párod, + egy kis stresszmentesség.

Jocek
jocek
 
 


Beni ügyes légy holnap :) Minden rendben lesz. Majd írj :)

Zsó olyan jó hogy így állsz hozzá, nagyon jó hogy van hited hozzá, sikerülni fog meglásd.

Mint ahogy Jocekéknek is :)

Nekem is nehéz napom volt ma, szinte egész nap émelyegtem, semmi kaját nem kívánok. És csajok (+ Jocek) minden kijön belőlem csak nem hányás formájában, hanem a másik lehetőség ( :oops: bocsika). Bocsi a panaszkodásért, persze azért így is a fellegekben járok, csak alig van erőm örülni :roll: Na de már csak bő egy hónap és utána jobb lesz, remélem.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok,

Lucuzs elhanyagoltad a csipketeát??? Irgum-burgum. Igaz én is áttértem jobbára a hideg ásványvízre, az csillapítja az émelygést. :)

Nekem is nagyon alacsony szokott lenni a vérnyomásom (cuki szóval élve a vérnyomim :twisted: ) most kiváncsi leszek, hogyan alakul.

Nekem ma a munkahelyemen iszonyat rázós napom lesz, plusz a délutáni uh miatt is ideges vagyok, nagyon :oops: . Hullámokban tör rám a rossz érzés...ÁÁÁÁ Pénteken meg vizsga, az már csak a ráadás lesz.

Vaya már nyolc hetes kismami vagy! Szuper! Már tényleg csak egy hónap a nagykönyv szerint, és túl leszel a rosszulléteken! :wink:
Nekem pont az ellenkezője a probléma, de én már 15 éve küzdök a székrekedéssel. Most meg törhetem a fejem,h mit lehet bevenni mint nem,hogy segítsen. :?

Jocek, drukk a nempirihez! :wink: :wink: :wink:

Este jövök,akár így akár úgy.

Beni
benigna
 
 


Sziasztok!
Csak 1 gyors kukk... :)
Gratula mindenkinek a szép fotókhoz! :) Sokat gondolunk ám rátok apimmal,de mostanában nem mindig tudunk olvasgatni. :oops:

Nálunk most minden kesze-kusza... annyi minden mással kell foglalkoznunk/elintéznünk,hogy szerintem most legalább fél évre félre kell tenni a babadolgot! :cry: Nagyon szomorú vagyok miatta.Pedig elvileg jövő hónapban kezdhetnénk újból.... :(

Én szokás szerint 44.napra lettem beteg... :( már az agyamra megy.... :evil:

Vigyázzatok magatokra! :)
horváth beáta
 
 


Bea,
szorítok nektek,hogy minden jól alakuljon és hamarosan mégis újra kezdhessetek!

Beni,
a glicerines kúpot ajánlom,abban aztán semmi nincs,ami árthat!
Vendég
 


Sziasztok lányok-fiú :D

Én egy kicsit most eltűntem...szülési szabadságon voltam :lol: Kőszülésin :lol: :lol: Tegnap éjjel volt két nagy görcsöm, remélem azért mert lefelé tartanak a sziklák. Közben már egy víztározónyi teát ittam meg :?

Zsó,
annyira érezni a hsz-aidból, hogy teljesen stabilizálódott a lelked :D A zene mindenre gyógyír :wink: Tudtam, hogy nagyon gyorsan talpra állsz és teljes mellszélességgel kezded a lombikot! Nagyon jól csinálod :wink:

Vayacon,
szegénykém. Az émelygés együtt a szaladgálóssal...majdcsak eltelik még ez a pár hét. Egyébként a MagneB6 erre poblémára nem megoldás? Vasat nem kell szedned? Mert az többnyire túlságosan is lelassítja a folyamatokat... :roll:

Luci,
tessék sokat inni! :D Örülök a kiskönyvednek, de a vérnyomásod tényleg elég picinke. Csipketea, csipketea, csipketea :D Nekem most napi 4 liter az adagom...de azért ez mondjuk nagyon sok.
Köszi a kérdésed, már testileg-lelkileg jobban vagyok :wink:

Beni,
az unokahúgom valami lekvárt szedett és segített rajta. De a glicerines kúp tényleg jó ötlet. Nagyon várlak a mai UH-val :wink:

Jocek,
úgy látom Ti is egyre lelkesebbek vagytok ahogy telik az idő :D Hajrá fagyibabócák! :wink:

Bea,
sajnálom a csúszást. :( Tudom rossz érzés arra gondolni, hogy milyen sokat kell még várni....de végülis ősszel már talán belevághattok. Addig meg lesz egy szép nyaratok :wink: Én most kaptam a természetgyógyásztól a ciklusom hosszabbítására Hormeel cseppet. 3x10 cseppet kell szedni naponta amíg el nem fogy. Azt mondta ez normalizálja a ciklus hosszát mert természetes úton állítja helyre a folyamatokat. Jó annak is akinek hosszú és annak is akinek rövid a ciklusa. Ha gondolod, nézz utána és próbáld ki. Nincs mellékhatása és még meddőségi kezelés mellett is szedhető.

Este még benézek Beni UH-jáért :)

T
tapedli
 
 


Beni! Jöttem gratulálni neked, de látom még nem voltál. Ha bírok, még benézek! De a mai élutánom iszonyat hányingeres...

Bea! Sajnálom a halasztást. :cry: Remélem hamarosan egyenesbe jöttök!!! :roll:

Puszi mindenkinek! Megyek vegetálni!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


úgy látszik én is túl korán jöttem :roll:

Luci, az émelygés monnyon le! :? Sajnálom, remélem nem tart majd soká.
tapedli
 
 


Tapi, sajnálom a görcsöket üzenem a köveidnek hogy most már aztán mondjanak le.

Szedek vasat és Magne B6-ot is, de most gondolkozom abbahagyjam-e az előzőt, mert állítólag nem csak székrekedést hanem hasmenést is okozhat. De most lekopogom csak reggel voltam nagyvécézni, azóta semmi. Émelygés is alábbhagyott, sőt délután éhségrohamok jöttek rám és végre jól esett enni.

Beni gyere majd azért izgulunk érted bár úgyis minden rendben lesz.

Bea sajnálom, hogy halasztani kell a dolgokat. Küldök időűzőt, és meglátod gyorsabban eljön az idő mikor újra mehettek. Addig pihengess, töltődj lelkileg amennyire tudsz.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok,

hát szánom bánom de tegnap olyan szinten ki voltam tikkadva mire hazaértünk, 7 órakor, hogy már a tv távkapcsolót sem tudtam a kezembe venni, nemhogy a laptopot.

Szal minden rendben! Petezsák szép, kicsi embrio ott lesett a sarokban, de még tényleg csak egy kis sejtés volt! Így szívhangot még nem lehetett egyértelműen detektálni, bár a doki már látni vélte. 5+3-n voltam.
2 hét múlva megyek újra, addigra megígérte a doki ,h lesz szívhang. :wink: Olyan rendes! :lol:
Az volt a furi,h ők most mondták ki először,h terhes vagyok, szal naon ovatos egy társaság. Már én is kezdem elhinni! :lol:

Zsó, köszi a tippet, ki fogom próbálni, mert az az igazság, hogy nekem megvannak a bevált szereim a probléma kezelésére, pl gyógytea, amiben nincs semmi káros. Viszont azt kell elkerülni,hogy túlságosan görcsöljön az ember hasa, mert az kihathat a méhre is, azt meg előre nem lehet tudni. Szóval ez jó ötlet, ettől tutira nem fogok görcsölni gondolom! :wink:

Vaya, most látom,h a vonalzód visszafelé számol! Vagyis látom,h ez egy másik vonalzó, most akkor ez a jó? :P
Remélem már alább hagynak a rosszulléteid és az emésztésed is normalizálódik.

Beus, a ciklusoddal kapcs nem vizsgáltak a dokik, ez nagyon hosszú, vagy csak a stimu borította fel? Endokrinológusnál voltál már? Sajnálom a tolódást, akkor ősszel kezdtek?

Tapi, görcsök :evil: , bár ez azt jelenti remélhetőleg ,h elindultak, vagy már távoztak is a köveid!!!
szerintem unoka hugoda tamarin lekvárt evett. Régebben próbáltam, de nekem meg sem kottyant. :lol:

Lucuzs, sajnálom,h jöttél rosszul léted ellenére, én meg nem hoztam hírt. Most potoltam.
Remélem hamarosan túl leszel ezen az időszakon Te is!

Ma itthon maradok tanulni, pénteken vizsgázom. :evil:
puszi
beni
benigna
 
 


Jujj de jó, hogy gyorsan benéztem... :D
Beni, akkor mostmár hivatalosan is gratulálok a kismamisághoz! :D LB nem az a szószátyár típus :wink:

....futok az urológiára. Csak este leszek.
tapedli
 
 


Tapi, köszi! :wink: Remélem már dunakavics lett a veseköveidből!!! :P

Azt nem írtam ,h én is sz@rul vagyok, mintha másnaposan hullámvasutaznék, kb. Nahát, azt meg honnan tudom milyen!? :lol:
Iszonyat éhség, evés, phujj ezt nem kellett volna megenni, eltelik két óra és kezdődik minden előről. :oops:
benigna
 
 


Sziasztok!

Beni, szupi, akkor végre láthattad a babót, ilyenkor már tényleg könnyebben elhiszi az ember. Gratula :)

Igen kicseréltem a vonalzómat, hogy pontosan jelezze, mennyi idős a babuci. Legalábbis az én számításaim szerint, mert a doki ugye felülírhatja. Gyomrom most egész jól rendeződött, ma egy pici fejfájással ébredtem, de nem vészes.

Tapi drukk, hogy jó híreket kapjál a kórházban.

Beus tényleg nem ártana utánanézni, miért vannak ilyen hosszú ciklusaid. Tudom, hogy Törökben nagyon bízol, de több szem többet lát alapon szerintem érdemes lenne. Az endokrinológus nem rossz ötlet Benitől.

Kép
vayacon
 
 


Szia Beni! Véééééééégre! :lol: Dejó! Dejó! Gratula! :lol: :lol: :lol: Egy hét múlva már szívhang is lesz!!! :lol: :lol: :lol:

pussz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Beni,
örülök a jó híreknek!
A glicerines kúp nem csinál görcsöt,de nagyon beindítja az ingerenciát,szerintem a méhre nem veszélyes.

Tapi,
köszi a biztató sorokat és most én is biztatlak,remélem,kimentek a kavicsok!Jól megszenvedhetted!

Kismamákok,
sajnállak a kellemetlenségek miatt,de úgy szeretnék már én is egy kis rosszullétet!

Bea,
mondtad Töröknek,hogy ilyen hosszúak a ciklusaid?
Vendég
 


Csajok,
elvileg nekem mindig ilyen hosszú és össze-vissza ciklusaim szoktak lenni. :( Volt, hogy kimaradozott akkor szoktak felírni olyan gyógyszert ugye ami meghozza. Igen tudja Török, hogy ilyen a ciklusom.Legutóbbi lombikkor is mikor elkezdtem a decat ( és akkor 50 napra jött meg ) mellé fogamzásgátlót írt 1 hónapra, hogy rendesen megjöjjön utána mire a gonalt kezdeni kell.
Igazából anno nődokim azt mondta szedjek fogamzásgátlót attól beáll, de hát akkor még nem terveztünk babát. De nem nagyon akarok folyamatosan gyógyszereket szedni...... Már örülnék, ha 35 napra megjönne mindig. :oops:
Hát jövő hónapba ha "esetleg" mégis kezdenénk a lombikot biztos nem jön meg megint időre... nem tudom mitévő legyek. :(
horváth beáta
 
 


Bea, az biztos, hogy neked nincs PCOS-ed? Mert arra jellemző a vérzéskimaradás, akár serdülő kortól kezdve. Nézegesd meg ezt az oldalt: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, csak jószándékból írom, hátha ez áll a meddőség hátterében. Esetleg érdemes lenne kimondottan ezzel foglalkozó szakembert felkeresni.

Kép
vayacon
 
 


Zsó, hát azért gondolom, hogy furán veszi ki magát,h panaszkodunk a rosszullétre, és drukkolok, hogy köv.lombik után már mi bíztassunk téged, h el fog múlni hamar, meg ilyenek. :D .

Beus, nekem az a személyes tapasztalatom,h elég mechanikusan mennek a dolgok a meddőségiben, ugy értem, hogy ők teszik a dolgukat inszem / lombik, ahogy kell, de nekik sincs idejük minden eseten külön agyalni sajnos. Pl nálunk ugye még csak nem is találkozott a párom andrológussal a klinikán, pedig olyan problémával mentünk oda, maszek járt a Kopához.
Ja és a sima nőorvosom meg az 1. spermavizsg. után azt mondta,h keressünk egy klinikát és csináltassunk lombikot, nemám,h keressünk egy andrológust és nézzük meg,hogy lehet e javítani! Szal ezzel csak azt akarom mondani,h szerintem tényleg keress meg ezzel a ciklus problémával egy endokrinologust, szerintem!
benigna
 
 


Beni,
nem veszi ki furán magát egyáltalán,hiszen rosszul lenni nem jó,még ha az ok jó,akkor sem.A legjobb barátnőm végighányta mind a két tehességét,nagyon szenvedett szegény,és eszembe se jutott,hogy örülnie kéne a hányásnak... :wink:

Szerintem minden meddőségi más.Nálunk az I.női klinikán az volt az első,hogy a férjemet a saját andrológusukhoz küldték,majd ők is megvizsgálták a spermáját 2X.
Török dr.elég nagy pcos szakértő,nem hinném,hogy Beánál ne vette volna észre.
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem jövök, de reggel 8tól este 8-is a melóhelyen vagyok. Gondoltam azért a 6 hetes kontrollról beszámolok.
Sajna mikor nézett a doki uhun, ott figyelt egy ciszta a jobb petefészkemben. Várhatóan el fog múlni magától, de akkor is...
Most megint várhatunk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

írtam egy hosszút és elszállt. :twisted:

A lényege az volt, hogy a kövem több darabra széttört és sajnos minden része fenn van a vesémben :evil: Egyelőre a zúzást nem lehet megismételni, de a doki azt mondta ez így ebben a formában már nem kizáró ok a terhességre nézve. Kaptam még 3 hetet, hogy addig kipipiljem őket, ezért elkezdünk Apival futni járni esténként. Vedelek tovább...3 hét múlva ellenőrizzük mit sikerül alkotni. Most optimistán próbálok előre nézni és bízni, hogy addig sikerül kiizzadni mindet. :roll: Az a baj, hogy aggódom, ha így kezdem a kismamiságot a fejem felett lebeg majd a vesegörcs lehetősége mindig...Azt mondta, mivel a terhesség elején főleg sokat kell pipilni, tuti, hogy akkor ezek kijönnek.

Bumi,
bakker nem is tudom mit mondjak. Teljesen biztos voltam, hogy nem nőtt vissza a ciszta. :( Drukkolok, hogy elmúljon magától! :wink:

Bea,
szerintem is endokrinológushoz kellene menned. A barátnőmet Fülöp doki kapásból oda küldte, amikor elmondta neki a gyanúját. Azt mondta tisztázni kell néhány dolgot ott először. A PCOS úgy tudom hasnyálmirigy probléma, nőgyógyászati tünetekkel. Nem akarok okoskodni, be is fejezem. Egy próbát viszont megérne :wink:


Kismamik,
irigyellek benneteket a rosszullétekért és egyben nagyon sajnállak is benneteket érte. Gyógypuszi mind a hármatoknak! :)
Kitartás, még pár hét és már csak rossz emlék lesz ez néhány rossz nap :wink:

...sajnos még kell ma dolgoznom.
tapedli
 
 


Bea nem akarok valami okoskodónak hangzani. Nekem a ciklusomat egy vitaminkúra tette helyre. 40 napokra jött meg. Októberben elkezdtük szedni őket apival, és azóta (kopp, kopp) 28 naposat, mint a nagykönyvben. Nutrilite vitaminok. Bemértek, aztán felírták miket kell szedni. VOlt amit naponta 1-szer, volt amit kétszer. 35 ezerbe került, ez kb. 2 és fél havi adag. Na az a lényeg,hogy helyretett.
KÖzben rengeteget ittam. Remélem hamar beáll a menszid, vagyis inkább 9 hónapig elkerül! :wink:
Beni hivatalosan is gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellemes babavárást neked!
Vaya örülök, hogy jobban vagy.
Bumi sajnálom a cisztád, drukk hogy elmúljon magától. Szegénykém mennyit szenvedsz. :cry:
Tapi a fenébe is már a kövekkel! Ismerős a vesegörcs.Nekem"csak" homok volt, de nem kívánom senkinek azt a fájdalmat!
Remélem hamar túlleszel rajta, és kipipiled!
Nekem napi szinten hányingerem van. Néha úgy rámtör, hogy azt hiszem elrókázom magam. Fogalmam sincs mitől. Tegnap előtt ki kellett mennem a boltból, mert azt hittem odataccsolok :oops:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
és hol tartasz ciklusilag?Nem lehet,hogy...?

Tapi,
sajnálom ezt a kődolgot.Kő' a fenének!(bocs)
Futkoss és vedelj,meglesz az eredménye,és az tök jó,hogy a doki engedi,hogy terhes légy,akkor ahhoz is hajrá!

Bumi,
szegénykém,elhiszem,hogy kivagy már.Reméljük,elmúlik a ciszta és következő hónapban kezdhetsz!
Vendég
 


Bumi, remélem,hogy ez olyan mensivel elmúló ciszta lesz, és köv ciklusban már nyoma sem lesz!!!

Tapi, szegényem, akkor folytatódik a nagy ivászat!? Ja és hajrá futás, az mindenre jó, kőűzőnek pláne!

Kissedi köszi a gratut. Csatlakozom Zsóhoz. Nem lehet, hogy a hányingernek jó oka van??? :)

Már 5kor kidobott az ágy. Tanulnom kell holnapra, és úgy éreztem,h most szép finoman felkelek, mert nincs hányingerem, és megragadom az alkalmat egy kis hatékony tanulásra. Na ez mostanáig tartott. :evil:
Biztos jó napom lesz ma is.

Lucuzs Vaya hogy vagytok?
benigna
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Beni, Te tényleg jó korán keltél. :shock: Jó tanulást mára! :wink:

Kissedi, gyanús vagy :wink: Nem lehet, hogy hormonváltozások történnek odabenn és esetleg "valaki" van a dologban? :D
Vesegörcs...hát igen, én az első kövem 5 napig szültem, elképesztő görcsök között. Azok a nők akikkel együtt feküdtem a kórházban már miind szültek és azt mondták egy rendes vesegörcs rosszabb a szülésnél. Na én ezért ezt most úgy fogom fel, hogy ha lesz nagy görcsöm, akkor ez az edzés a közeledő szüléshez :D

Vaya,
remélem a szaladgálós alábbhagyott már...

Kezdődik a munyka :? Este nem biztos, hogy jövök. Ma futunk először és biztosan ki leszek kattanva.. tegnap nem voltunk, mert névnapoztunk Apival. :)
tapedli
 
 


Sziasztok!
Szerintem ez a mostani ciszta csak a "szokásos" bevérzett tüsző, ami már volt korábban is, és akkor elmúlt a menzivel. Most is remélem, hogy el fog. Ha megjön a piri, akkor be fogok jelentkezni a Kaáliba 21.cnes uhura, és majd ott kiderül, hogy addigra elmúlik e.
Egyébként a dokim most kérdeztem, hogfy tudok e valamit tenni magamért, és azt mondta, hogy a gyógyvizes, ásványi anyagos ülőfürdők, termálfürdők jó hatással vannak a kismedencei dolgokra.

Tapi!
Remélem megoldódik már ez a kő probléma. Állítólag a citrusfélék jó vízhajtók.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsó, Beni sajna sztem nem hormoni változás az oka. Elvileg jövőhét végére nem várom. Bár kitudja mit hoz az élet. :wink:
Bumi akkor irány egy kis wellnes hétvége!
Tapi kitartás a futáshoz!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,

Tapi, futás milyen volt? Szigetre jártok!? Én mindig fájdítom a szivemet amikor megyek át a hídon, és látom,h már mennyien futnak, de persze csak egy icipicit fájdítom. :lol: :lol: :lol:
Követ nem érezted távozni?

Bumi, hát tényleg azt kívánom neked, hogy eltünjön az a ciszta!!!

Edi, hátha mégis igazunk lesz! :wink:

Én egy iszonyatos heten vagyok túl, ez még normál állapotomban is kikészített volna. Hát még ezzel az örökös gyomorforgással...
benigna
 
 


Sziasztok!

Kissedi,
nekem a pé-kor szokott ilyen gyomorfelfordulós lenni. Egyszer vezetés közben jött rám és majdnem megmásztam egy villanyoszlopot autóval :D Szerencsére félre tudtam húzódni időben. De én azért drukkolok a másik okhoz :wink:

Beni,
valahogy azért próbálj lazítani is. Tudod, a babóval sem lehet majd pörögni. Széépen, lassaaan :) A munka megvár. Egyébként nem emlékszem írtad-e, hogy a munkahelyeden bejelentetted-e már. Esetleg nem terhelnének annyira ha megtudnák :roll:
Sajnálom a gyomorforgást.

A futás fájt! :lol: Sőt, fáj :? De ma is megyünk és mostantól minden nap. Előtte nagyon szúrt az oldalamban a kő, de utána jól elmúlt. Gondolom mozdult valamerre....remélem. :) Nem megyünk a Szigetig, az túl messze van. Itt futunk a Rákos-patak mellett mert a 15. kerületben lakunk. Sokan voltak kinn este itt is.
tapedli
 
 


Na bakker elszállt az írásom.

Tapikám csak gyorsan mert indulok országszerte: Nem akarok okoskodni, de ha nagyon be van állva a lábad,akkor lehet, hogy azért nem kéne mindennap futni, nehogy szalagszakadás vagy csonthártyagyull. legyen belőle, a túlzott megerőltetéstől. Tudom,h a kőűzés az első, de azért vigyázzál ám!

beni
benigna
 
 


sziasztok!

bocsi, hogy nem jöttem, de egy elég kemény fejfájáson vagyok túl. 2 napig fájt (illetve még most sem vagyok százas :) tegnap már annyira h feküdni sem tudtam, dolgozni is képtelen voltam. szerintem a front miatt, és gondolom rátett egy lapáttal, hogy terhes vagyok. végül felhivtuk a dokimat, mondták h algopirint v panadolt bevetek , az enyhített rajta, de végül is egy 11 órás alvás ami helyre tett úgy ahogy.

Zsó ne izgulj, hamarosan te is terhességi tünetekről fogsz beszámolni, mint ahogy a többiek is.

Bumi cisztaűző megy. nyomasd akkor az ülőfürdőt, ha van rá lehetőséged. arwen tornát ismered? az is jó a női bajokra, lehet hogy cisztaűzésben is segit

Tapikám sajnálom h a kövek nem távoztak el, de majd a sok ivás futás megteszi a hatását. utóbbit tényleg óvatosan nehogy baj legyen. szorítok nektek h megoldódjon ez a dolog és végre kezdhessetek

Kissedi basszus ez a hányinger mitől lehet? elmúlt már?

Tap kérdésedre válaszolva szaladgálás abbahagyott sőt az émelygés is egész jókat tudok enni. Jó lenne, ha ez igy maradna, de hát még azért eléggé az elején vagyok bármi lehet.

Most a keddet várom, akkor megyünk dokihoz. már nagyon szeretném látni megint a babót, meg hogy minden rendben van.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Ma vagyok 1.cnen. Be is jelentkeztem a Kaáliba ápr.19-re.
Vettem a DM-be fürdősót, amira az volt írva, hogy nőgyógyászati problémákra is jó, oszt meglássuk.

Vaya!
Sajna az arwen torna gyakorlatainak a fele olyan, amit a rossz térdeimmel nem tudok megcsinálni, pedig megvan a DVD. Az avivával meg fogok próbálkozni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Én is eltűntem kicsit, mert tavaszi nagytakarítottam hétvégén. A kövem közben szúrt, de vettem be Nospa-t. :wink:
Így most két nap pihi volt a futással, de ma már megyünk :?

Vaya,
szegényke, a fejfájás annyira kínzó tud lenni. Örülök, hogy túl vagy rajta és az émelygés is alábbhagyott! Remélem megúsztad ennyivel :wink:

Bumi,
hajrá 1. cn :D Nagyon együtt haladunk, mert én is elkezdtem pötyögni ma. A következő ciklus a miénk lesz :wink:

Én egyébként teljes pánikban vagyok két napja. Mint tudjátok a ciklusaim az utóbbi időkben jó rövidek voltak. Ezért a természetgyógyásztól kaptam cseppeket....és ma van a 28. napom! Ilyen nekem évek óta nem volt :lol: Ennek persze borzasztóan örülök, csak azon kezdtem el félni, hogy mivel a ciklus közepén derült ki a kövem, mi van ha épp most sikerült...Ez a rengeteg röntgen, a csomó gyógyszer, hát nagy bajban lettem volna most :( Viszont mostantól egy hónap múlva kezdés! :lol:

Beni,
azért óvatosan járd az országot :?

Zsó, Luci, Jocek, Bea, Kissedi? Remélem mindenki jól van :wink:
tapedli
 
 


Bumi sajnálom h nem megy az arwen torna, remélem az aviva segít. szupi h mentek a kaáliba drukkok mennek!

Tapi hát akkor neked is volt egy kis szenvedés, csak a kövekkel. sajnálom remélem rendeződik mihamarabb. drukkok a következő ciklushoz :wink:

Ma voltam védőnéninél, kaptam kiskönyvet. nagyon kis szimpi és jó tanácsai vannak.

Holnap este doki, már nagyon várom mert most kicsit aggaszt hogy most ennyire nincsenek tüneteim. De holnap majd megnyugszom.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!

Nálunk eddig minden változatlan, még nem jött a Miku :D , remélem nem is jön. :lol:
A hétvégén sokat dolgoztunk, most füvesítjük az udvarunkat, ezért nem volt is jöttem, csak esténként néztem be.

Vaya
Minden rendben lesz, majd a doki megnyugtat.

Bumi
Szurítok a Kaáli-s sikerhez. Ki a dokitok?

Tapi,

Kitartás a kövek leküzdéséhez.
jocek
 
 


Sziasztok!

Tapi!
Nálunk a hétvégén a férjemre jött rá az ablakpucolhatnék.
Jó lenne együtt babásodni majd a kövi ciklusban.

Vaya!
gratula a kiskönyvhöz. majd este gyere a hírekkel.

Jocek!
Drukk nektek a Mikumentes folytatáshoz.
Mi a Debreceni kaáliba járunk Bodnár dokihoz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

bocs,h nem jövök, de olyan szinten rosszul vagyok, h táppénzre kellett mennem, egész nap fekszek, fáj fejem, és forog a gyomrom. Ha összeszedtem magam jövök, de egyelőre még egy könyvet sem tudok a kezembe venni, mert egyből megfájdul a fejem, ugyan ez a helyzet a monitor nézéssel.....

Puszi mindenkinek
Bumi, Tapi hajrá köv ciklus.

Beni
benigna
 
 


Sziasztok!

Sajnos tegnap elkiabáltam, :( reggelre megjött a Miku. :(
Fel is hívtuk a Róbert Károly Klinikát, de sajnos csak ápr.21-n mehetünk konzultációra, mert Fülöp doki egy hétig nem lesz. Így egy hónapot csúszik a Fagyibaba. :(
Sajnos ez van, nincs mit tenni.

Jocek
jocek
 
 


Sziasztok!

Most csak a hirekkel mert már aludnom kéne. Minden rendben van a babucival, 2,4 centis, 9 hetes, pont a korának megfelelő méret. Nov. 4-ére írta ki a doki. Meghallgattuk a kis szívdobogását is hát az valami nagyon jó érzés. De úgyis mindenki megtapasztalja majd itt :lol:

Doki nagyon szimpatikus, örülök, hogy őt választottam, férjemet rögtön behívta nagyon közvetlen és profinak tűnik.

képzeljétek mondta h van egy betegségem ami az endóhoz hasonló (elfelejtettem a nevét) az a lényege, hogy a méhfalon tapadt meg menstruációs váladék (bocs) és attól voltak olyan nagy fájdalmaim mensikor. de ezt nem is lehet műteni, a terhesség viszont meggyógyítja :)

Beni sajnálom a rosszullétet, remélem hamar elmúlik

Jocek :cry: sajnálom h csak 1 hónappal tudtok kezdeni. de az lesz a ti siker hónapotok...

Kép
vayacon
 
 


Beni,

nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de kitartás! Hamarosan Te is megkönnyebbülsz, mint Vaya. Nála is minden szépen rendeződött.

Vayacon,
nagyon örülök, hogy minden rendben veletek. 2,4 cm a babó? Micsoda méretek :lol: :lol: Ezt a betegséget amiről írtál még sosem hallottam :roll: de ha meggyógyítja a terhesség akkoz ez dupla nyereség :wink: Az nagyon jó érzés ha az ember talál egy megbízható dokit. Minden a legjobb körülötted élvezd ki a terhesség minden csodáját :D

Jocek,
nagyon sajnálom a csúszást. Tudom milyen c@r érzés, nekem is szörnyen nehéz volt most elfogadni. Pedig épp én szoktam mondani mindenkinek, hogy egy hónap nem a világ, ezen már nem múlik :? De azért azt végig is kell várakozni :roll:

...álunk nincs semmi extra. A térdem fáj, így a futással kicsit szünetelünk.

Szép estét mindenkinek!
T
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: