Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus!
Nagyon jó minden,ne izgulj minden rendben lesz!Szorítunk a picuroknak!Aztán hamarosan kismami leszel! :wink:

Kata!
Tudod már nem bánom ha korábban tesztelsz,csak pozitív legyen,mert már nagyon izgulok értetek!De azért bírjad ki a 12. napig legalább! :lol: :wink:
+++++++++++++++++++

phpBB: Kép
belluska

Kata,Beus,Sonjus!
Tiétek a laptetőm! :wink: :P

belluska

Belluska,
jesszus, de messze van még az a 12. nap :roll: :wink:

i.kata

Kata! Sonjus!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
kamilla306

Én örülök és nagyon bízom a sikerben, csak ez most annyira rajtam kívül zajlik és fura :D (minő meglepetés, ilyen egy lombik :) )

Kata! ha a csuklás megvolt korábban is, akkor hátha most is jót jelent +++++++ :)
Nekem nem fájt tegnap semmim, estére lett kicsit érzékenyebb a pocakom, olyan volt, mintha fel lettem volna fújódva, de vér sem volt és semmi egyéb.

Belluska, Kamilla! Nektek is köszi!!!

Annyira zizi vagyok, tudom, de kiszámoltam, hogy eddig tartom a Sipos doki által megemlített 40%-ot :wink: 15-ből 6 :) Igaz, hogy ő a sikeres lombikra mondta, de ez most engem megnyugtat!

Most kezdem kicsit felfogni, hogy mi is van :oops:
VAN 6 LEHETSÉGES BABAPÖTTYÜNK :D
sonjus

Kamilla,
köszi a drukkot!

Sonjus,
babapötty, ez tetszik :lol:

i.kata

Beus merre-arra?
sonjus

Sziasztok

Kata, Sonjus
nagyon-nagyon drukkolok nektek!!

Kata
nyuszi hogy áll? :) kérünk majd képet róla

Sonjus
nagyon jó eredmények, drukkolok a babapöttyöknek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Szerintetek holnap már megmondják, hogy 3 vagy 5 napos beülti lesz?
sonjus

Fitie,
már 1000x akartam ám írni, hogy pepe fotója van a T. úr irodájában legelöl a vitrinen. Ugye ő az a mikulás szerelésben, talán egy krokodillal a bőrkanapén?

i.kata

Köszi Fitie!
Tényleg a NYÚL! :D
Mivel lehetne megtölteni? Van valami olyan töltet ami esetleg mosható is? Én is nekiálltam, hááááát érdekes egy állat lesz :D
sonjus

Sziasztok lányok:)
Én most főzők, úgy hogy holnap ne kelljen. Na meg nagytakarítás:P:P imádom az ilyen dolgaimat:P:P:P

Már nagyon izgulok a holnapi nap miatt, Jézusom én is úgy vagyok mint Sonjus hogy el se hiszem, hogy mik történnek velem.

Hu én nagyon pozitív vagyok++++

Ölellek titeket:P:P
beus84

Sonjus, lehet venni a méter áruba darált szivacsot :wink: :wink:
beus84

Kata
igen, az én Pepemikulásom :D amikor konzin voltam március elején, akkor vittem a képet. :lol: :lol: :lol: jól kiszúrtad!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sonjus,
szerintem tuti, hogy csütörtökön lesz beültid. :wink:

i.kata

Beus
drukkolok neked is nagyon! Nagy kalappal holnapra :D

Sonjus
lehet venni darált szivacsot vagy más, vattaszerű tömőanyagot is.

fitie

Fitie,
látod-látod, de nem hiszed el, egyből a fotójára tévedt a tekintetem :lol:

Sonjus,
az én nyulam olyan kis csálé lesz :lol: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2010.03.30 11:09-kor.

i.kata

Beus,
ne izgulj, csak takaríts, hogy aztán nyugodtan pihizhessél! :wink:

i.kata

Kata!
Az én nyulam is csálé, egy percet se aggódj, sőt a párom nem hiszi, hogy ebből nyúl lesz! :lol:
Érdekes volt, mert a Tanár úr elmesélte, hogy ő úgy véli az 5 naposnak nagyobb esélye van, de az embriológusok a 3 naposat mondják! A kolléganőm ikrei 3 napos beültisek :)

Beus! Drukk neked holnapra ++++ Minden ok lesz, tényleg tök jó ott fent :) Előző este én próbáltam sokáig fennmaradni, hogy fáradt legyek és tudjak aludni, így nem is volt gond! Egyébként azt lehet nem is meséltem, hogy csak ketten voltunk tegnap.
Jééé csak tegnap volt, olyan mintha már eltelt volna egy hét :lol:

Köszi a töltet tippeket ;)
sonjus

Sonjus,
igen, én is úgy tudom, hogy az 5 naposak szívósabbak és százalékosan is jobb a sikerük, de nekem is azt mondta az embriológus (Anikó), hogy jobb az embriókban természetes körülmények között a méhben, mint a termosztát alatt. Ha nincs sok embrió, akkor meg elég kockázatos is elvinni őket 5 naposig, mert nem biztos, hogy addig életben maradnak.
De gondoljunk arra, hogy itt szerintem mindenkinek 3 naposakból születtek a babáik :wink:

i.kata

Sonjus, én egyenlőre 3 mat tudok biztosan velem együtt.
Hát tényleg remélem, hogy oké lesz minden:D:D annyira bízok az ottani emberekbe:)

Sonjus te mikor jöhettél haza?

Kata szédülsz még?

Fite, köszönöm a drukkokat:D kedves tőled.

Az a nyuszi nem is lesz olyan kis nyomott higgyétek el, majd amikor kitömitek akkor veszi fel csak igazán a formáját:P:P

Belluska :wink: ÖLELLEK :wink:
beus84

Mármint 3 man leszünk akiknek punkciója lesz:D
beus84

Beus! 10 körül jöttem le!

Kata! Én is ezeket az érveket hallottam :) Nekem mindegy, csak pozitív legyen a teszt ;)
sonjus

Beus,
igen, sajnos még szédülök amikor felállok. Nem tudom mitől lehet, lassan kezdem megszokni :roll:
Én folyamatosan kitömöm az elkészülő részeket, szóval én már látom szegény formáját. :lol:

i.kata

A 3 naposak nyerők!!!!!!! :) :) :)
Duplán!!!!!!! :) :)

Kép

Kép
kamilla306

Elkiabáltam, hogy nekem nem fáj a hasam, mert most kicsit fájdogálok :(
Igaz, hogy szokott lenni popsin pipilős műsorom mióta szedem a Metfogammát, és ez ma is így volt, így lehet, hogy most attól fáj a pocim! Érdekes egyébként, hogy hét végén, mikor otthon vagyok, akkor nincs ilyen gondom :shock:
Nem veszélyes a fájdogálás, de mindjárt indulok haza a melóból és jól lefekszem :)
sonjus

Sonjus,
te ma melóztál :shock: Én műtét után rendszerint ülni is alig tudok. Amúgy ha felfúvódnál, akkor vegyél Espumisant, az nagyon jó rá, és terhesen is lehet szedni. :wink:

Beus,
holnapra egy óriási kalappal!!!! Gondolok rád reggel, nagyon szorítok :lol:

i.kata

Köszönöm Kata, szorítsatok nagyon, mert izgulok, mint az állat:)
De az a fura, hogy ha meglátom Ibolyát, minden félelmem gondom elszáll:)
Ráadásul, ha rám mosolyog végem van:) Hogy mitől van ez, ki tudja
:lol: :lol: De nagyon csipem az biztos :P :P :P :P :P :P

Huh lassan megyek tusolni, majd jöhet a szundi, reggel 5:15-kor kell indulnunk, hogy oda érjünk :wink: ezek a korai kelések....

Szép álmokat kívánok nektek

PUSZII
beus84

Beus!
Millió rád gondolásom holnap!
Gyere majd mesélni!!!!!!! :P Puszillak!

Sonjus!
Remélem azért beülti után nem lesz meló!Mert kikapsz ám! :wink:

Kata!
Tudom ám,hogy előbb ellövöd majd a tesztet! :lol: :wink:
Nem lényeges csak a siker! :P

belluska

Beus!
Csak semmi izgalom!Na persze valahol természetes!
Ibolyát én is akárcsak Zsuzsit nagyon szerettem!Nekem sosem volt gondom Ibolyával! :D Én bírtam kettőjük között a végtelen ellentétet,de Ibolya a temperamentumával rám is jól hatott! :wink:
Hát a biológus Anikó pedig nagy kedvencünk volt páromnak és nekünk is!Ha találkoztok vele puszilom! :)
Minden jót holnapra!!!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Én is nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!Sok sikert kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Beus! Remélem már az ágyikódban szuszókálsz és túl vagy az ügyön :) Majd jelentkezz!

Igen melóztam és még ma is :oops: de ET után nem fogok!!! Bár szerintem be fogok kattanni otthon egyedül 1 hétig :) de megpróbálok feküdni legalább egy pár napot!

Kata! Láttam ám a -12,9-et :) szuper!!! és Ancsának is a -14 kg-t! Lányok, hogy ti ezt hogy csináljátok? Nagyon ügyesek vagytok! :)

Párom hozott nekem tömő anyagot a nyúlhoz, kitömtem a fejét és a hasát, de az én drága uram, még mindig nem látja a nyúlban a nyulat :lol: Nekiálltam a fülének, hátha lassan felismerhetővé válik :)

Pusz mindenkinek, telefonálás után jövök
sonjus

Sziasztok

Beus
várunk nagyon, majd írj ha hazaértél és utána uzsgyi be az ágyikóba pihizni! Szorítok neked!

Sonjus
mikor fogsz ma telefonálni? tiszta izgalomba vagyok lányok, úgy felpörögtek most az események :D

Kata
hogy vagy?

fitie

Jó reggelt!

Beus,
csuiban mindenem :lol:

Ancsa,
nagyon ügyesen tartod a diétát. Jó ránézni arra a -14-re :wink:

Belluska,
az Anikó szerintem egy igazi tündér. Olyan megnyugtató a tekintete is, mintha végig azt sugározná magából, hogy nyugodjunk meg, minden a legnagyobb rendben lesz.
Az Ibolya és Zsuzsi ellentétét jól leírtad, nagyon igaz, én is nagyon csípem mindkettőjüket. :lol:
Ja, és nem is tudom miért, de a vesémbe látsz :oops: :lol:

Sonjus,
képzeld, már jó ideje nem álltam mérlegen, nem akartam a kilókkal idegesíteni magam, főleg, hogy mióta sportoltam nagyon nem fogytam semmit. Na hétfőn gondoltam egyet és előszedtem a mérleget. Ledöbbentem, mert úgy álltam rá, hogy csak nehogy 1 kilónál többet hízzak, erre kevesebb voltam 1 kilóval, mint legutóbb :lol: Úgy örültem, mint majom a farkának :lol:
Én ma lehet befejzem a nyuszit, de azt hiszem korrigálnom kell az egyik fülét, mert nagyon béna :lol:

Fitie,
köszi, jól vagyok, ezeket a szédüléseket leszámítva. Azon gondolkodtam, hogy lehet alacsony a vérnyomásom, majd megnézem ma, mert én szoktam inni minden nap kávét, de mióta elkezdtük a lombikot, nem ittam, és lehet az hiányzik. De nem fogok akkor sem inni, ha alacsony.
Amúgy kicsit menzeszesen fáj a hasam, és csuklani szoktam.

i.kata

Fitie! Még kb fél óra, éééés

Kép

Kata! A sportolásnál vigyázni kell, mikor mérlegre állsz, mert ott az izom nehezebb mint a zsír, így ha fogysz, a mérleg nem mindig mutatja, de neked igen ;) Ezért is mondják, hogy jobb centiben mérni.
sonjus

Szóval ma is 6 babapöttyünk van :D és holnap 10-re kell menni a transzferre :) :) :) :) Kata! mindig így jöjjenek be a megérzéseid :)
Nagyon örülök :) :) :)
sonjus

Sonjus,
gratulálok! :lol: Remélem nyugodt vagy! :wink:

i.kata

Kata! Igen, nyugodt vagyok (most legalább is úgy gondolom), és nagyon örülök közben :)
sonjus

Sonjus!
Nagyon örülök a 6 babapöttynek! :P Olyan jól alakul most mindhármatokkal minden,hogy esküszöm én olyan jól érzem magam miattatok!Általában tök ideges szoktam ilyenkor lenni,mikor ilyen sok beülti van,de most olyan szuper minden ,hogy halálosan nyugodt vagyok! :lol:

Kata!
Nevetek ám,azon amit írtál! :lol: :wink:
Remélem nyáron lehet szerveznem a babás,kismamás (és persze az az előtt állók)találkozóját!Mert ha itt most sikerek lesznek(márpedig muszáj,hogy úgy legyen),akkor kell ünnepelni,ismét sok kölyökpezsgővel. :wink: :lol: Na jó,nem pörgöm túl magam! :oops:
Reméljük minden tünet jót jelent! :P
++++++++++++++++++++++++

Anikó egy tündér valóban és nekem ő,Sipos doktor és Zsuzsi testesítik meg a teljes megnyugtató erőforrást!

Beuskám!
Nagyon várunk majd!!!!!! :P

belluska

a nagy örömködésemben rakok egy táblát is :)

Kép
sonjus

Sonjus,
köszi a táblát!

Kész a nyuszim, úgy döntöttem nem javítom ki a fülét, így aranyos, vagyis ez a nyúl igazán csámpás. :lol:

Kép

i.kata

Sziasztok.

Kata eszméletlen jóóóó a nyuszid, ez igen!!!! GRATULÁLOK!!!

Csajok túl vagyok a punkción. 14 egészséges, érett petike lett, azt hittem elolvadok, mikor mondta a biológus csaj.

Sonjus az "ismerősödnek" is 14 lett csak nem mind érett neki.

Egy picit fájdogál a hasam, de nem vészes.
Holnap kell telefonálnom, annyira örülök, remélem jó sok manóm lesz.
T.úr azt mondta, hogy mindenképpen 2-őt kapok vissza, vagy szombaton, vagy hétfőn, de nekem az a megérzésem, hogy szombaton jönnek vissza.

ÖLELLEK TITEKET!!!
beus84

Beus,
gratulálok a manókhoz!
Holnapra mennek a drukkok tovább:-)
Na ugye nem is volt vészes?! :wink:

i.kata

Drága Kata nem volt vészes:)
De tudod, nagyon izgultam, hogy milyen lesz:) Tudod, hogy még nem volt nekem ilyen, és nem tudtam, hogy milyen:P
Köszönöm a drukkokat:)
Mikor tesztel?:)
beus84

Beus,
nem tudom mikor merjek tesztelni. Jövőhetet azért tuti megvárom, de igyekszem kihúzni a 14. napig. :lol:

i.kata

Akkor április 8-án kell tesztelned ugye?:)
Juuuujjjj de kíváncsi vagyok már:)
Manó ott van, bízzál benne!!!!
beus84

Beus,
én nagyon bízok, és úgy is érzem, hogy sikerült.

i.kata

Kata! Ez a nyuszi nagyon szuper lett :) szerintem nem is csámpás ;)

Beus! Örülök a 14-nek, nagyon ügyes vagy :) pihengess kicsit és drukkolok továbbra is +++++
sonjus

Köszönöm Sonjus:):)
Én is szorítok neked holnapra+++++
MIND A 3-MAN KISMAMÁK LESZÜNK:P

Kata nyuszihoz tojást is kérünk, meg egy cuki kosarat amibe bele teszed őket:P Kép

A kosarat vagy nagyon keményre horgolod, vagy vékony drótot húzol bele :wink:
Kép
beus84

Kata!

Mikor rendelhetek tőled nyuszit??????????????, KELL nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én nemtok horgolni!
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?